View Full Version : Γιατί θα πάρω Bmw
airpanos
21/12/2010, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
H αντιπαράθεση με την μορφή "παρουσιάζω βιντεάκια- φωτό-σελίδες από το διαδίκτυο που εκθέτουν μια συγκεκριμένη μάρκα-μοντέλο μηχανής" νομίζω ότι είναι ότι ποιο τραγικό μπορεί να κάνει κάποιος για να αποδείξει ότι έχει δίκιο... στην ουσία δεν λέει τίποτα...ή μαλλον λέει ότι αυτός που "μιλάει" δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να πει και δεν έχει και κάτι σπουδαίο για να στρίξει αυτό που λέει...:winka: (αλλωστε εγώ βλέπω κόσμο να βροντάει... τα μηχανάκια από μόνα τους όχι...)
Σε αντίθεση κάποιος ο οποίος μιλάει με τεχνικούς όρους μηχανολογικούς δείχνει ότι δεν είναι απλά εμπαθής αλλά στηρίζεται κάπου και αιτιολογεί την αποψή του...
Δεν αρνούμε την πλάκα, άλλωστε εγώ έχω ΚΤΜ... :winka: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: αλλά τελικά αν τα βάλουμε κάτω...
Τα ΚΤΜ μπουρδέλα αναξιόπιστα καίνε λάδια κτλ...
Τα ducati λαδιέρες, σπάνε, χαλάνε, ηλεκτρικά :yuck: ...
Τα ΒΜW τα γνωστά... μίλησαν και τα βίντεο άλλωστε...
Τα Τραιουμφ σωβρακόκιλότες αγγλικές μένουν παντού...
Τα υπόλοιπα ευρωπαικά, aprilia, gagiva, derbi, beta, morini, ural... για κλάματα όλα κανονικά...καλύτερα κινέζικα...
Τα κινέζικα.... :yuck: ...καλύτερα ινδικά...
Τα enfild μακριά και αγαπημένα...
Τα japan...χάλασαν και αυτά....
Τα καβασάκι κόβουν πλαίσια, σπάνε, μένουν, ...
Τα γιαμάχα ψάχνονται με TPS και άλλα ψιψιψινια, λαδάκια τρέχουν...
Τα χόντα καίνε λάδια στα 1000 κεκ σαν δίχρονα, ανορθωτές, αντλίες...
Τα σουζούκι είναι είναι όλη μέρα συνεργείο και μπαλώνουν και αυτά πλαίσια και άλλα...
Τελικά τι μένει;
hundai acent... OK καταλάβαμε... :bigcry: :rotflmao:
Έλεος παιδιά... κάντε καμιά βόλτα να ξεφορτώστε...και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει ότι γουστάρει και ανοίξτε και λίγο τα μυαλά σας... :winka:
:beer: :beer: :wave2:
υ.γ. Νομίζω ότι καλά και κακά μοντέλα βγάζουν όλες οι εταιρίες πλέον... διαλέχτε... :sun:
Επίσης για όλους υπάρχει η κατάλληλη μηχανή και ο καθένας την βρίσκει στο τέλος...
εγω λεω να παρουμε ολοι chopp-εροειδη χαρλευ και τα συναφη να βρουμε την υγεια μας
PortisHead
21/12/2010, 17:27
Ειστε απιστευτοι....
7 σελιδες posts για τα προιοντα 2 ξενων εταιρειων....εκτος κιαν εχετε μετοχες στις εταιρειες αυτες και υπερασπιζεστε τα συμφεροντα σας.
:lol: :lol: :lol:
Α ... και για την ιστορια..... :
Particularly the Japanese are some 20 years ahead of us in this class and have lots of experience.
Hendrik von Kuenheim - General Director BMW Motorrad
:wave2:
Allst@rf
21/12/2010, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Particularly the Japanese are some 20 years ahead of us in this class and have lots of experience.
Hendrik von Kuenheim - General Director BMW Motorrad
:rotflmao:
μπράβο ρε φίλε έχεις πλάκα...
Μου θυμίζεις τους δημοσιογράφους ,που κάνουν ένα ρεπορτάζ με δηλώσεις κάποιου προσώπου ,το οποίο έχει πει ένα σωρό πράγματα ,αλλά επειδή ο δημοσιογράφος θέλει να παρουσιάσει αυτό που θέλει αυτός για να διαμορφώσει γνώμες,απομονώνει μια και μοναδική φράση ,που στην τελική δεν έχει καμία σχέση με αυτα που έχει πει ο δηλών...
reinmeister
21/12/2010, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
όσο για τον φίλο μου τον λάτρη του μία πάνω δύο κάτω στρογγυλοφάναρου
τι να πώ?
υπομονή μόνο μπορώ να του πω και να μην σκάει,κάποια στιγμή η HONDA μπορεί να
ξαναβγάλει κανά V2 και να ισοπεδώσει πάλι την μεγάλη του καψούρα ...............
έλα ξέρεις εσύ τώρα αυτά τα L2 :) :) :)
:beer: :beer: :beer:
δεν θα βγαλει η πουτανα και το ξερω...:sad: θα λυσω ξανα το μπουσα μου μπας και μου φυγει ο καημος...:lol:
Με ένα σφυρί και ένα καλέμι μπορείς να το κάνεις V-2 να πετάει ... V-2 (http://en.wikipedia.org/wiki/V-2) :eek:
PortisHead
22/12/2010, 02:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
:rotflmao:
μπράβο ρε φίλε έχεις πλάκα...
Μου θυμίζεις τους δημοσιογράφους ,που κάνουν ένα ρεπορτάζ με δηλώσεις κάποιου προσώπου ,το οποίο έχει πει ένα σωρό πράγματα ,αλλά επειδή ο δημοσιογράφος θέλει να παρουσιάσει αυτό που θέλει αυτός για να διαμορφώσει γνώμες,απομονώνει μια και μοναδική φράση ,που στην τελική δεν έχει καμία σχέση με αυτα που έχει πει ο δηλών...
Πλακα εχεις εσυ που οδηγας KTM :p :p :p
Εδω ρε τσακωνεστε σε ξενο αχυρωνα (ή μαλλον για ξενα γαιδουρια), η απομονωμενη φραση σε πειραξε ? Ετσι μου το ειχαν στειλει καποτε...ετσι το δημοσιευσα.Ειπα να προσθεσω αλατοπιπερο μιας και βρισκομαστε στις αντιπαραθέσεις.
Με στεναχωρησες που δεν καταλαβες το υφος μου :(
:beer:
reinmeister
22/12/2010, 04:00
ανεβαινω το πρωι συγγρου με την παπια...της τρελλης στον δρομο,σταματημενα ολα τα αυτοκινητα...σταματημενα ομως και τα μηχανακια αναμεσα...τι διαολο λεω...παω απο δεξια στο κενο μεταξυ μεσαιας και δεξιας...
φτανω αισιως στο σημειο της συμφορησης...και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...
και προκυπτει εδω το ερωτημα...γιατι καλα μου παιδια οι 8 στους 10 κατοχους gs δεν φορατε κρανος,εχετε υφος 1000 καρδιναλιων πανω στα ρημαδια σας και τα οδηγειτε σαν αυτοκινητα?
το οτι η αγορα του βοηθαει φοβερα στο να πηδηξετε,το αντιλαμβανομαι,μια και οι γκομενες οταν βλεπουν τεραστιο ογκο και σημα περιστρεφομενης ελικας,θελουν τα παιδια του οδηγου...αλλα ρε σεις...ελεος...
επισης τα gs ειναι τα μονα αργα μηχανακια που δεν ντρεπομαι να ξεβρακωνω με το μπουσα...κι αυτο προεκυψε απο τις πολλες φορες που στα φαναρια με κοιτανε αυταρεσκα και ανοιγουν τερμα πρωτη...η συνεχεια περιλαμβανει πολυ γελιο,πολυ καπνισμενο λαστιχο και αμεσο πλυσιμο των gs...
υ.γ. αν το παραπανω ποστ σας φανηκε δηκτικο,ειναι επειδη ειναι ακριβως ετσι...
Δεν είπαμε, είναι ποζέρια ...
soter3gm
22/12/2010, 04:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ανεβαινω το πρωι συγγρου με την παπια...της τρελλης στον δρομο,σταματημενα ολα τα αυτοκινητα...σταματημενα ομως και τα μηχανακια αναμεσα...τι διαολο λεω...παω απο δεξια στο κενο μεταξυ μεσαιας και δεξιας...
φτανω αισιως στο σημειο της συμφορησης...και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...
και προκυπτει εδω το ερωτημα...γιατι καλα μου παιδια οι 8 στους 10 κατοχους gs δεν φορατε κρανος,εχετε υφος 1000 καρδιναλιων πανω στα ρημαδια σας και τα οδηγειτε σαν αυτοκινητα?
το οτι η αγορα του βοηθαει φοβερα στο να πηδηξετε,το αντιλαμβανομαι,μια και οι γκομενες οταν βλεπουν τεραστιο ογκο και σημα περιστρεφομενης ελικας,θελουν τα παιδια του οδηγου...αλλα ρε σεις...ελεος...
επισης τα gs ειναι τα μονα αργα μηχανακια που δεν ντρεπομαι να ξεβρακωνω με το μπουσα...κι αυτο προεκυψε απο τις πολλες φορες που στα φαναρια με κοιτανε αυταρεσκα και ανοιγουν τερμα πρωτη...η συνεχεια περιλαμβανει πολυ γελιο,πολυ καπνισμενο λαστιχο και αμεσο πλυσιμο των gs...
Ήμαστε ποζεράδες ρε, καβαλάμε καράβια, μπουλντόζες,τανκερς. Πάμε με 5 για να μη σπάει, μην πέσουμε και πληρώνουμε boxer. Άσε που η πλατινέ γκόμενα αν γρατζουνιστεί θα μας βάλει να τη πληρώνουμε one life time το μανικιούρ ...... και κοστίζει
Εσύ τι ζόρι τραβάς Ε? Ε? Ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
22/12/2010, 04:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Ήμαστε ποζεράδες ρε, καβαλάμε καράβια, μπουλντόζες,τανκερς. Πάμε με 5 για να μη σπάει, μην πέσουμε και πληρώνουμε boxer. Άσε που η πλατινέ γκόμενα αν γρατζουνιστεί θα μας βάλει να τη πληρώνουμε one life time το μανικιούρ ...... και κοστίζει
Εσύ τι ζόρι τραβάς Ε? Ε? Ε?
εσυ δεν πιανεσαι ρε ραμολιμεντο γιατι εχεις tourist boxer...:lol: επισης με την φατσα που εχεις δεν παιζει ,ποτε σε αυτη την ζωη,να σε περασει κανεις για ποζερα...:p :p
:eyepop:
Τώρα , σοβαρά…
Υπάρχουν οδηγοί «βυτιοφόρων» που όταν βλέπουν ένα busa στο φανάρι λένε «το έχω …»?
Πάντως , η περιγραφή που γίνεται για τους κατόχους BMW τους παρουσιάζει σαν νεόπλουτους ποζεραδες που δεν έχουν καμία σχέση με μηχανές και μοτοσυκλετιστικη νοοτροπία ….
Τα παραδείγματα που έχω εγώ από φίλους μου που έχουν BMW είναι ότι όλοι τους έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξιδιών με μηχανές διαφόρων τύπων , πάντα ήταν εξοπλισμένοι σωστά και όταν «καβάλησαν» τα 40 + θεώρησαν ότι η μηχανή που τους βολεύει σε αυτή την ηλικία για να κάνουν αυτό που αγαπούν είναι μια BMW επειδή τους προσφέρει άνεση στο ταξίδι , μεγαλύτερη ασφάλεια , ήρεμες αντιδράσεις κ.λ.π
Σίγουρα υπάρχουν και οι «άλλοι» , αλλά υπάρχουν και αυτοί…
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τώρα , σοβαρά…
Υπάρχουν οδηγοί «βυτιοφόρων» που όταν βλέπουν ένα busa στο φανάρι λένε «το έχω …»?
Πάντως , η περιγραφή που γίνεται για τους κατόχους BMW τους παρουσιάζει σαν νεόπλουτους ποζεραδες που δεν έχουν καμία σχέση με μηχανές και μοτοσυκλετιστικη νοοτροπία ….
Τα παραδείγματα που έχω εγώ από φίλους μου που έχουν BMW είναι ότι όλοι τους έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και ταξιδιών με μηχανές διαφόρων τύπων , πάντα ήταν εξοπλισμένοι σωστά και όταν «καβάλησαν» τα 40 + θεώρησαν ότι η μηχανή που τους βολεύει σε αυτή την ηλικία για να κάνουν αυτό που αγαπούν είναι μια BMW επειδή τους προσφέρει άνεση στο ταξίδι , μεγαλύτερη ασφάλεια , ήρεμες αντιδράσεις κ.λ.π
Εδώ υπάρχουν αναρχοαριστεροί τραπεζιτικοί, στα GS κολλήσαμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
reinmeister
22/12/2010, 04:32
Τώρα , σοβαρά…
αμε...με πρωτοστατες τα gs και με ελαχιστη διαφορα,δευτερα τα tdm...:lol:
κι εγω ξερω αρκετους με gs η γενικοτερα bmw που ειναι γαμω τα παιδια...ως επι το πλειστον ομως ειναι για πολλη ντοματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εδώ υπάρχουν αναρχοαριστεροί τραπεζιτικοί, στα GS κολλήσαμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:lol: :lol:
εδω υπαρχουν αναρχοαριστεροι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.... στους τραπεζικους κολλήσαμε;:lol:
:lol: :lol:
εδω υπαρχουν αναρχοαριστεροι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.... στους τραπεζικους κολλήσαμε;:lol:
Κι αυτοί GS έχουν; :lol: :bawl: :lol:
και τι πρωτοτυπο...ενα γιδι κουστουματο ξεκρανωτο με gs 1200 και την γκομενα με το πλατινε απο πισω ,χαζευε τον καιρο...παω σιγα σιγα διπλα,παταω τερμα κορνα και ανοιγω τερμα γκαζι με τις ξεταπωτες...οχι απλως πηγε αριστερα,κοντεψε να σκασει στην μπαριερα...
και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!! και ΓΑΜΩ τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!!
220071
αμε...με πρωτοστατες τα gs και με ελαχιστη διαφορα,δευτερα τα tdm...:lol:
.....
Με αφορμή το σχόλιο του εξαίρετου συνάδελφου, πλην ερασιτέχνη επισκευαστή, θα ήθελα να επαναφέρω την πρότασή μου να εξαφανιστούν (με όποιο τρόπο) αυτά τα κατασκευάσματα που φέρουν τον τίτλο μηχανή και γράφουν TDM (φτου ΓΤΠΜ) πάνω στα πλαστικά τους :yuck:
:smokin:
reinmeister
22/12/2010, 04:44
Με αφορμή το σχόλιο του εξαίρετου συνάδελφου, πλην ερασιτέχνη Β Ε Λ Τ Ι Ω Τ Η , θα ήθελα να επαναφέρω την πρότασή μου να εξαφανιστούν (με όποιο τρόπο) αυτά τα κατασκευάσματα που φέρουν τον τίτλο μηχανή και γράφουν TDM (φτου ΓΤΠΜ) πάνω στα πλαστικά τους :yuck:
Τώρα , σοβαρά…
Βασικά δεν βλέπουν το Busa....τον οδηγό βλέπουν και σκέφτονται " τον έχω τον λέπουρα..." :p
road spirit
22/12/2010, 05:12
μη πάρετε BMW, κοιτάξτε τι τραβάω ... τους έστειλα το παρακάτω γράμμα διαμαρτυρίας :
προς τμήμα εξυπηρέτησης πελατών BMW
κύριοι,
πριν λίγες μέρες πήγα μια εντουροεξόρμηση και ενώ το μηχανάκι φοράει στρητ λάστιχα, σε μια ανηφόρα γεμάτη κροκάλα και νεροφαγώματα μου έπεσε. Πιστεύω ότι υπάρχει ζήτημα σχεδιαστικού λάθους. Για το σκοπό αυτό έχω αναθέσει το θέμα σε εμπειρογνώμονα του ΤΕΕ και αναμένω το τεχνικό πόρισμα το οποίο θα τεκμηριώσει τη σχεδιαστική αστοχία.
Επίσης είμαι δυσαρεστημένος απο τη στάση του εξουσιοδοτημένου ντήλερ, ο οποίος αρνείται να μου αντικαταστήσει εντός εγγύησης το φλας που έσπασε απο τη πτώση. :mad:
Τέλος, έχουν περάσει 6 μήνες απο τη τελευταία ανάκληση και δεν έχετε βγάλει κάποια καινούρια. Μήπως έχετε αργήσει? Πρέπει να ανησυχούμε? Βλέπετε, μετά απο 34.000 χλμ το πίσω αμορτισέρ έχει "κατσει" λίγο, και θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν βγάζατε μια ανάκληση - πριν το πάσχα παρακαλώ - για δωρεάν αντικατάσταση του πίσω αμορτισέρ μέ ένα χρυσό της Ωχ!Λινς. Το χρώμα αυτό θέλω να πιστεύω θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη συμπεριφορά της μηχανής στα πιστάκια της Σκουφά και της Βουκουρεστίου όπου κάνω προπονήσεις τα μεσημέρια. :smokin:
Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στα αιτήματα μου αλλιώς θα κάνω καταγγελία και θα αγοράσω τρανσαλπ. :evil:
ένας ευχαριστημένος πελατης σας.
τι λέτε? μήπως ήμουν υπερβολικός που έβαλα τα εμότικονς? δε ξέρω ρε γμτ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη πάρετε BMW, κοιτάξτε τι τραβάω ... τους έστειλα το παρακάτω γράμμα διαμαρτυρίας :
......
τι λέτε? μήπως ήμουν υπερβολικός που έβαλα τα εμότικονς? δε ξέρω ρε γμτ ...
Εγώ στην θέση σου θα πρόσεχα πολύ στο τι εύχεσαι να πάθεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Τέλος, έχουν περάσει 6 μήνες απο τη τελευταία ανάκληση και δεν έχετε βγάλει κάποια καινούρια.
Μήπως έχετε αργήσει? Πρέπει να ανησυχούμε?
Βλέπετε, μετά απο 34.000 χλμ το πίσω αμορτισέρ έχει "κατσει" λίγο, και θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν βγάζατε μια ανάκληση - πριν το πάσχα παρακαλώ - για δωρεάν αντικατάσταση του πίσω αμορτισέρ μέ ένα χρυσό της Ωχ!Λινς.
Το χρώμα αυτό θέλω να πιστεύω θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη συμπεριφορά της μηχανής στα πιστάκια της Σκουφά και της Βουκουρεστίου όπου κάνω προπονήσεις τα μεσημέρια. :smokin:
ένας ευχαριστημένος πελατης σας.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114545
220076
LOUKILOUK
22/12/2010, 06:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
εγω λεω να παρουμε ολοι chopp-εροειδη χαρλευ και τα συναφη να βρουμε την υγεια μας
Φιλαράκι αυτά (χάρλει...) δεν τα ξέχασα... απλά τα θεώρησα εκτός συναγωνισμού και ανάξια μνημονευσής τους ως δίκυκλα ... :winka: :evil: :lol:
Κατά τα άλλα σήμερα διαπίστωσα ότι το παλικάρι που ξεκίνησε να κράζει τα ΒΜW, έχει Fazer 600... :confused: :dizzy:
Οκ κατάλαβα...άλλωστε δεν είναι κακό να μην σου αρέσει ή να μην μπορείς να οδηγείς πραγματικά... :evil:
Αντίθετα είναι θεμιτό να θες απλά να μετακινήσε με σιγουριά και ασφάλεια, αλλά να βγαίνεις και να κράζεις οποιαδήποτε μάρκα όντας οδηγός Fazer, είναι τουλάχιστον προκλητικό... δεν νομίζετε; :lol:
Πιστεύω ότι θα του τραβήξω την προσοχή... :evil: της Πόπης θα γίνει... ξύπνησα με κέφια...
:winka: :lol:
:beer: :wave2:
υ.γ. Δεν διαφωνώ με την βάση του θέματος αλλά με τον τρόπο παρουσίασης και με την ομαδοποιήση-ταμπελοποιήση...
reinmeister
22/12/2010, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βασικά δεν βλέπουν το Busa....τον οδηγό βλέπουν και σκέφτονται " τον έχω τον λέπουρα..." :p
ειδες τι τραβαω που εχω τοσο γλυκα χαρακτηριστικα?:lol: :lol: :lol:
nikos_abel
22/12/2010, 06:55
Τον μαυρομπουσά παχουλούλη που προσπέρασα χθες με το σκούτερ στην Αττική οδό, που δε
μπορούσε να προσπεράσει ένα φορτηγό κατά τις 7:00 με 8:00 στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τον έχεις τίποτα;
Δε με προκάλεσε επίτηδες, απλά ή κοιμότανε όρθιος ή ήταν άχρηστος....
Είναι που δεν φτάνεις τα κλιπόν και σκύβεις...
reinmeister
22/12/2010, 07:00
Είναι που δεν φτάνεις τα κλιπόν και σκύβεις...
αυτο συμβαινει επειδη καθομαι πολυ πισω λογω τεραστιων @@...:p
αυτο συμβαινει επειδη καθομαι πολυ πισω λογω τεραστιων @@...:p
προφανώς....
όλοι εδώ μέσα BMW θα πάρετε ; Κάτσε ν αγοράσω καμιά μετοχή !!! μη χάσουμε και το πάρτυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
όλοι εδώ μέσα BMW θα πάρετε ; Κάτσε ν αγοράσω καμιά μετοχή !!! μη χάσουμε και το πάρτυ
Όχι, προέχει ένα Μορινι....
Μετά θα πάρουμε το επιστέγμασμα όλων των τεχνολογιών (boxer).
καλά θα περιμένω λιγάκι να βρεθεί ο ήρωας και μετά θα κάνω την επίθεση μου :smokin:
btw ένα που είδα στη Τρώων ήταν γαμάτο ... Και για 5-6Κ? είναι περίπτωση .
g.kounoupis
22/12/2010, 09:25
Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία τον ανθρώπων που προκαλούν κόντρες με μηχανάκια μικρότερου κυβισμού και άλλης κατηγορίας και το παίζουν μάγκες όταν <κερδίζουν> επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και ξετάποτες εξατμίσεις που ξυπνάν όλο τον κόσμο το βράδυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
.... επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί .....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
DrIoannis
22/12/2010, 09:27
Καλά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει φτάσει τουλάχιστον 200 post.Ποστάρετε γιατί χανόμαστε:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχει φτάσει τουλάχιστον 200 post.Ποστάρετε γιατί χανόμαστε!
Εσένα σ' είχα ρωτήσει κάτι στα TD....
DrIoannis
22/12/2010, 09:29
Εσένα σ' είχα ρωτήσει κάτι στα TD....
Εγώ να βάλω το S1000RR σε trackday.Τι λε ρε να σκάσει και να έχουμε άλλα?
πμ γιατί δεν θυμούμαι...:D
BLACKGAS
22/12/2010, 09:34
Καληνύχτα αλλά η δίκια μου μέρα θα είναι παρά πολύ καλή .
Μόλις αποκάλυψες ότι το πρόβλημα είναι τα φράγκα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ότι εγώ που τα είχα είμαι κάτι ενώ εσύ όχι , αλλά και να είχες είπες θα αγόραζες ένα vfr και θα το έκανες κούκλα δηλαδή θα έπαιρνες ένα παλιό μηχανάκι για να το φτιάξεις και όχι το καινούριο vfr που έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Honda .
Ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων; :sad:
reinmeister
22/12/2010, 09:36
Μάλλον ανήκεις στην κατηγορία τον ανθρώπων που προκαλούν κόντρες με μηχανάκια μικρότερου κυβισμού και άλλης κατηγορίας και το παίζουν μάγκες όταν <κερδίζουν> επίσης αυτοί είναι οι καγκουροι χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και ξετάποτες εξατμίσεις που ξυπνάν όλο τον κόσμο το βράδυ
crack pipe ε?
crack pipe ε?
Δεν κόβεις το πολυ τζελ στο μαλί ρε κάγκουρα;
reinmeister
22/12/2010, 10:16
Δεν κόβεις το πολυ τζελ στο μαλί ρε κάγκουρα;
χμ...λες ε?
reinmeister
22/12/2010, 10:23
μπας και ομορφυνει λιγο το θρεντ και ξεστραβωθουν ,οσο ειναι δυνατον, οι κατοχοι Gs...
220094
Λευκάδιος
22/12/2010, 10:29
μπας και ομορφυνει λιγο το θρεντ και ξεστραβωθουν ,οσο ειναι δυνατον, οι κατοχοι Gs... μανάρα μου οι καμπύλες σου :a8: :a07:
Allst@rf
22/12/2010, 10:42
μπας και ομορφυνει λιγο το θρεντ και ξεστραβωθουν ,οσο ειναι δυνατον, οι κατοχοι Gs...
περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις...
guzzistas
22/12/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μανάρα μου οι καμπύλες σου :a8: :a07:
κάνε σέντρα να πηδήξω...! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gaz6
...
γιατί το γ@μάς το φρέντ...? :lol:
devil's animal
22/12/2010, 15:51
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
soter3gm
22/12/2010, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί το γ@μάς το φρέντ...? :lol: [/B]
220129
11 σελίδες και ακόμα δεν έχω καταλάβει, θα πάρει ο BLACKGAS BMW ή όχι?????
Κι αν ναι ποια????
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
11 σελίδες και ακόμα δεν έχω καταλάβει, θα πάρει ο BLACKGAS BMW ή όχι?????
Κι αν ναι ποια????
Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν τον φτάνουν τα λεφτά...αλλά για αρχή πηγαίνει συνέχεια στον Αστέρα για καφέ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν τον φτάνουν τα λεφτά...αλλά για αρχή πηγαίνει συνέχεια στον Αστέρα για καφέ.
Πουλάω τη δικιά μου τη μανάρα, καλή τιμή αλλά χαλάει οπότε αν θέλει πες του να μου στείλει π.μ.
:bigcry: :bigcry:
BLACKGAS
22/12/2010, 17:29
Άντε μάγκες τελκά με πείσατε! Αύριο το πρωί το παραγγέλνω!!!:alien:
220155
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 17:32
Πουλάω τη δικιά μου τη μανάρα, καλή τιμή αλλά χαλάει οπότε αν θέλει πες του να μου στείλει π.μ.
:bigcry: :bigcry:
Αυτές τις ημέρες γίνεται μια λαχειοφόρος από "Το Χαμόγελο του Ποζερά", ενώ για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τους Mazoo and the Zoo.
Υ.Γ. Σίγουρα χαλάει έτσι;;; Μην δώσει ο άνθρωπος ένα σκασμό λεφτά και πάρει καμιά μαϊμού που δεν χαλάει...αμαρτία είναι
Λέω να περιμένω λίγο ... Το ποζεριλίκι μπορεί να περιμένει !!!!
220164
α δεν θα πειράζει και να σπάει !!!
guzzistas
22/12/2010, 17:55
http://www.youtube.com/watch?v=5QMHnxtaEmY
Δεν είναι θέμα μηχανής είπαμε... είναι θέμα κάγκουρα :beer:
:)
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
http://www.youtube.com/watch?v=5QMHnxtaEmY
Δεν είναι θέμα μηχανής είπαμε... είναι θέμα κάγκουρα :beer:
:)
Μούφα είναι, δεν είναι BMW, με Fazer το έκανε και μετά έχει γίνει ψηφιακή επεξεργασία :lol:
BLACKGAS
22/12/2010, 18:13
Μούφα είναι, δεν είναι BMW, με Fazer το έκανε και μετά έχει γίνει ψηφιακή επεξεργασία :lol:
Μπα. Απλώς καβάλησε το τρακτέρ και προσπάθησε να πάει ευθεία σε δρόμο με κλίση γύρω στο 8%. Ε! Καπου εκεί ο boxer έκανε το θαύμα του!:lol:
devil's animal
22/12/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Re: Γιατί θα πάρω Bmw
γιατι εισαι λεφτας και ποζερας!!
:D :D :D :D
BLACKGAS
22/12/2010, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι εισαι λεφτας και ποζερας!!
:D :D :D :D
Θα σου έκανα γλύκες τώρα αλλά θα θυμώσει ο AUFGEBRACHT! Σκληρό αγόρι!
:lol:
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 18:24
Θα σου έκανα γλύκες τώρα αλλά θα θυμώσει ο AUFGEBRACHT! Σκληρό αγόρι!
Προχώρα ελεύθερα...Ποτέ δεν κρίνω τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου :wave2:
BLACKGAS
22/12/2010, 18:29
Προχώρα ελεύθερα...Ποτέ δεν κρίνω τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου :wave2:
Τότε έχουμε θέμα διαβολάκι! Αυτό το κόλπο με το γύρω γύρω όλοι avatar, με κάνει να αισθάνομαι κάπως! :winka:
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 18:35
Τότε έχουμε θέμα διαβολάκι! Αυτό το κόλπο με το γύρω γύρω όλοι avatar, με κάνει να αισθάνομαι κάπως! :winka:
Εκλιπαρώ τη συγγνώμη σου;;;;;
BLACKGAS
22/12/2010, 18:38
Εκλιπαρώ τη συγγνώμη σου;;;;;
Χμμμ... Kinky & spicy! I think I like it!!!
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 18:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
[B]Χμμμ... Kincy & spicy! I think I like it!!!
Και ανορθόγραφο θα έλεγα...
BLACKGAS
22/12/2010, 18:46
Νταξ τώρα?
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 18:47
Νταξ τώρα?
Αφιερωμένο ;)
http://www.youtube.com/watch?v=jo3m2ATiomY&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έλα...παραδέξου το...έχεις σκάσει κι εσύ στα γέλια τώρα με το βιντεάκι....:lol: :lol:
BLACKGAS
22/12/2010, 19:03
Αφιερωμένο ;)
http://www.youtube.com/watch?v=jo3m2ATiomY&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έλα...παραδέξου το...έχεις σκάσει κι εσύ στα γέλια τώρα με το βιντεάκι....:lol: :lol:
Ναι ειδικά στο πρώτο μέρος από το κλιπάκι που μπαίνουν στο "μαγαζί" και είναι παρκαρισμένη BMWδια δίπλα στις Harley!!! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 19:04
Με απογοητεύεις...έχει περάσει τόση ώρα κι ακόμα να ανταπαντήσεις με την ατάκα σου, ακόμα σκέφτεσαι τι έξυπνο να γράψεις ή απλά έχεις καθυστέρηση;;;
Στα σοβαρά τώρα, ειλικρινά σου λέω σήμερα γέλασα πολύ, να σαι καλά, ειλικρινά το λέω...επειδή είναι αργά όμως λέω σιγά σιγά να πάω να κοιμηθώ. No hard feelings έτσι;;; :wave2:
BLACKGAS
22/12/2010, 19:08
Καληνύχτα κογιότι!
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 19:10
Τελικά απάντησες αλλά με καθυστέρηση...Ρε συ είπαμε να μιλάμε με ντοκουμέντα, πού την είδες τη BMW αραγμένη...τελικά τα ζαχαρώνεις τόσο πολύ που βλέπεις παντού BMW. Πάντως η ταινία είναι του '84 και οι γνωρίζοντες είπαν πως τότε έφτιαχναν ακόμα καλά μηχανάκια...Συγγνώμη αλλά είσαι φάουλ :wave2:
AUFGEBRACHT
22/12/2010, 19:11
Καληνύχτα κογιότι!
Καληνύχτα φίλε μου...:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
BLACKGAS
22/12/2010, 19:14
Τελικά απάντησες αλλά με καθυστέρηση...Ρε συ είπαμε να μιλάμε με ντοκουμέντα, πού την είδες τη BMW αραγμένη...τελικά τα ζαχαρώνεις τόσο πολύ που βλέπεις παντού BMW. Πάντως η ταινία είναι του '84 και οι γνωρίζοντες είπαν πως τότε έφτιαχναν ακόμα καλά μηχανάκια...Συγγνώμη αλλά είσαι φάουλ :wave2:
Έλα...παραδέξου το...έχεις δει βιντεάκι 2 φορές και ψάχνεις το BMW!
perastikos
23/12/2010, 03:30
Εγώ πάλι νόμιζα ότι μια μηχανή, οποιαδήποτε μηχανή, την αγοράζεις γιατί την γουστάρεις, έτσι απλά :cool:
Προσωπικά, όταν ήρθε η ώρα να αλλάξω μηχανή, έκανα μία καλή βόλτα με όσα μοντέλα που έκαναν κλικ στο μάτι. Το GS μου έδωσε την καλύτερη αίσθηση στο δρόμο... Επειδή δεν είχα τα 17.000+ που κάνει καινούργιο, έψαξα για ελαφρώς μεταχειρισμένο και πήρα ένα του 2009 με 7800 χιλιόμετρα στα 12.250! :D
Δεν έκατσα να ψάξω ενδελεχώς το ιστορικό όλων των μοντέλων της εταιρίας και την κάθε λεπτομέρεια! Απλά την πήρα για να την χαρώ, άμα χαλάσει, χάλασε... Αυτοί με τα συνεργεία κλέφτες θα γίνουν :lol:
Η λίστες με τα επιχειρήματα μου θυμίζουν καμένους σε τεχνολογικό forum που μιλάνε για τον νέο επεξεργαστή της Intel και τον συγκρίνουν με τον άλλο της AMD :rotflmao:
takis-kk
23/12/2010, 03:34
Η λέσχη αναβατών μοτοσικλετών BMW διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά πανελλήνια συγκέντρωση και ταυτόχρονα κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Ιανουαρίου 2011 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου. Για να λάβει κάποιος ιδιοκτήτης BMW μέρος στην πανελλήνια συνάντηση θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της λέσχης προκειμένου να γίνει έγκαιρα η κράτηση και να μην υπάρξουν προβλήματα με τη διαμονή.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6944520837
Καλά οι Βολιώτες.
Οι άλλοι..
Λετέ να φτάσουν τόσο μακριά?
Κι αν κατα τη διαδρομή...
Γίνει νέα ανάκληση?
Εχω χάσει τον ύπνο μου λέμε.:rotflmao:
sakis1098
23/12/2010, 03:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Η λέσχη αναβατών μοτοσικλετών BMW διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά πανελλήνια συγκέντρωση και ταυτόχρονα κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Ιανουαρίου 2011 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου. Για να λάβει κάποιος ιδιοκτήτης BMW μέρος στην πανελλήνια συνάντηση θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της λέσχης προκειμένου να γίνει έγκαιρα η κράτηση και να μην υπάρξουν προβλήματα με τη διαμονή.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6944520837
Καλά οι Βολιώτες.
Οι άλλοι..
Λετέ να φτάσουν τόσο μακριά?
Κι αν κατα τη διαδρομή...
Γίνει νέα ανάκληση?
Εχω χάσει τον ύπνο μου λέμε.:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εγώ πάλι νόμιζα ότι μια μηχανή, οποιαδήποτε μηχανή, την αγοράζεις γιατί την γουστάρεις, έτσι απλά :cool:
Προσωπικά, όταν ήρθε η ώρα να αλλάξω μηχανή, έκανα μία καλή βόλτα με όσα μοντέλα που έκαναν κλικ στο μάτι. Το GS μου έδωσε την καλύτερη αίσθηση στο δρόμο... Επειδή δεν είχα τα 17.000+ που κάνει καινούργιο, έψαξα για ελαφρώς μεταχειρισμένο και πήρα ένα του 2009 με 7800 χιλιόμετρα στα 12.250! :D
Δεν έκατσα να ψάξω ενδελεχώς το ιστορικό όλων των μοντέλων της εταιρίας και την κάθε λεπτομέρεια! Απλά την πήρα για να την χαρώ, άμα χαλάσει, χάλασε... Αυτοί με τα συνεργεία κλέφτες θα γίνουν :lol:
Η λίστες με τα επιχειρήματα μου θυμίζουν καμένους σε τεχνολογικό forum που μιλάνε για τον νέο επεξεργαστή της Intel και τον συγκρίνουν με τον άλλο της AMD :rotflmao:
Έλα ρε Βασίλη αφού σου λέω δεν χαλάνε...., πεστους κι εσύ που με είδες ν' ανεβαίνω 2 φορές πεζοδρόμια 5 πόντους και μετά να τα κατεβαίνω μπροστά σου. Έπαθε τπτ??? Όχι πες έπαθε τπτ???
:bawl: :bawl:
Ρε γι' αυτό τα έπαιξε το μοτό.γρ? :smokin:
Κοίτα ρε γαμώτο τι θρεντάκια χάνω! :sad:
imitrelos
30/12/2010, 17:00
Mάλλον το φορυμ έχει κινητήρα απο s1000:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Mάλλον το φορυμ έχει κινητήρα απο s1000:rotflmao: :rotflmao:
Αν ήταν έτσι θα το είχαμε χάσει προ πολλού. Μάλλον μποξερ έχει, γι' αυτό σέρνεται. :ninja:
Shaolin Monk
30/12/2010, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αν ήταν έτσι θα το είχαμε χάσει προ πολλού. Μάλλον μποξερ έχει, γι' αυτό σέρνεται. :ninja:
Μπαα, μαλλον, οπως λεει και Ντικτορ Μπιγκ, θα ειναι ΚΤΜ αντβ 950. Θελει καμια δεκαρια αλλαγες αλλα δουλευει μια χαρα... :smokin:
Eδω ειναι που μιλαμε για σκαφη?! Γτ ψαχνομαι μηπως παρω κανενα για το καλοκαιρι να κανω κρουαζιερες στην μεσογειο και θελω τις γνωμες των ιδιοκτητων...:wacko:
Οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν αυτή τη στιγμή. Άφησε μνμ και θα επικοινωνήσουν μαζί σου όταν πιάσουν λιμάνι. :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν αυτή τη στιγμή. Άφησε μνμ και θα επικοινωνήσουν μαζί σου όταν πιάσουν λιμάνι. :smilea:
220269
Για να το βουλώνουν μερικοί μερικοί που τα έχουν με τις BMW
Πετάμε λέμε (http://www.youtube.com/watch?v=hWNAVrjLPMI&feature=player_embedded)
Πετάμε λέμε (http://www.youtube.com/watch?v=hWNAVrjLPMI&feature=player_embedded)
Εγω δεν το βλεπω να πεταει...:look: :look: :look:
sapila racing
31/12/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω δεν το βλεπω να πεταει...:look: :look: :look:
Ψιλολόγια λείπουν μωρέ, όπως η προπέλα πχ. :rotflmao:
BLACKGAS
01/01/2011, 04:03
Αφιέρωσε 1 λεπτό και με πλήρη συγκέντρωση απάντησε ειλικρινά στην παρακάτω υπόθεση εργασίας:
Είσαι ασφαλιστής. Έρχεται ο "πιλότος" αυτού του πράγματος και σου λέει ότι θέλει ασφάλεια ζωής πριν την πρώτη πτήση για 1.000.000? αποζημίωση συμβολαίου, με ασφάλιστρα 10.000?. Το υπογράφεις??
:nono:
Αφιέρωσε 1 λεπτό και με πλήρη συγκέντρωση απάντησε ειλικρινά στην παρακάτω υπόθεση εργασίας:
Είσαι ασφαλιστής. Έρχεται ο "πιλότος" αυτού του πράγματος και σου λέει ότι θέλει ασφάλεια ζωής πριν την πρώτη πτήση για 1.000.000? αποζημίωση συμβολαίου, με ασφάλιστρα 10.000?. Το υπογράφεις??
άνετα, easy money λέγεται αυτό φίλε μου, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
BLACKGAS
01/01/2011, 04:52
άνετα, easy money λέγεται αυτό φίλε μου, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Do you feel SO lucky today?
Το τζόκερ κέρδισες?:lol:
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει, αλλα κοιταξτε πως διαλυθηκε μια F800GS (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=650877) απο κακη βενζινη. Πολυ ευαισθητο μηχανακι...
road spirit
03/02/2011, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει, αλλα κοιταξτε πως διαλυθηκε μια F800GS (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=650877) απο κακη βενζινη. Πολυ ευαισθητο μηχανακι... το έχεις διαβάσει ολόκληρο το θρεντ?
κανείς δε ξέρει σε τι οφειλόταν η βλάβη, το γεγονός όμως ότι και τα 2 800άρια σε αυτό το ταξίδι έσπασαν σχεδόν το ίδιο, και μετά απο το ίδιο γέμισμα στο ίδιο βενζινάδικο λέει κατι ...
προς το τέλος του θρεντ (as of yesterday) γίνεται αναφορά για πιθανή ανάμειξη με πετρέλαιο, με νερό με χίλια δυο... οπότε τα περί ευαίσητου μηχανακιού ας τα αφήσουμε στην άκρη γιατί οποιοσδήποτε κινητήρας μπορεί να σπάσει έτσι ...
αφού σπάει ρε συ ... :blush:
desmoboy
04/02/2011, 09:26
http://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4
Μπα καλύτερο ...
ζούπαμε (http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4)