View Full Version : Η μηχανή μου θέλει να με σκοτώσει
<mode: λέω τον πόνο μου>
Είχα να χρησιμοποιήσω τη μηχανή σχεδόν δέκα μέρες, τα μποτάκια μου ακόμα στεγνώνουν από το νερό της τελευταίας εξόδου (χώρια η μούχλα). Ευκαιρία να κάνω μια βολτούλα σήμερα που ήξερα ότι δεν προβλεπόταν βροχή. Βγάζω την κουκούλα, βάζω μπροστά, γυρίζω την πλάτη μου στη μηχανή, κάνω δύο βήματα και πάω να βάλω κράνος-τζάκετ κλπ που τα είχα αφήσει στο πάτωμα για να βγάλω την κουκούλα πιο εύκολα. Μπαμ ηκούσθη στον αέρα, βρόντηξε η γης, γυρνάω και βλέπω τη μηχανή σβησμένη να έχει πέσει μόνη της, δέκα πόντους από τα πόδια μου. Αν είχα αφήσει τον εξοπλισμό ένα βήμα πιο κοντά μπορεί να μου έκανε άσχημη ζημιά.
Απολογισμός: γδαρμένο ακρόμπαρο, σπασμένη μανέτα και μάλλον λίγο στραβωμένο πεντάλ φρένου. Μετά από έκατό μέτρα πρόσθεσα και ένα στραβωμένο τιμόνι που δεν το είδα αλλά ο καρπός μου το ένοιωσε. Και νομίζω ότι ακούω κάτι αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω.
Το πάρκινγκ μου έχει μια μικρή κλίση. Όσοι έχουν Freewind ξέρουν ότι έχουν βλακωδώς μακρύ σταντ, αλλά το να πέσει μόνη της με σόκαρε διότι γενικά προσέχω ακριβώς επειδή το ξέρω. Δεν ξέρω αν πρέπει να νοιώθω τυχερός που δεν έσπασα τα πόδια μου ή γκαντέμης που δεν άφησα τα ρούχα πάνω στη μηχανή πριν τα βάλω όπως συνήθως. Είπα κι εγώ να βάλω μια κουκούλα να μη βρέχεται και το πλήρωσα χειρότερα.
Το φελέκι μου...
</mode>
Έχει τύχει σε άλλον παρεμφερής μ@λακία;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Έχει τύχει σε άλλον παρεμφερής μ@λακία;
βουνό 3 χρονια πριν. στάση για φωτό
δεν υπολόγιζα τους αέρηδες, κάτω η μηχανή.
έσπασε στην άκρη η μανέτα του φρένου.
το μανιτάρι έσωσε τα υπόλοιπα
Allst@rf
20/12/2010, 16:23
δεύτερη μέρα αφότου πήρα την μουφα το ΤDΜ ,του κουτιού,πίσω στον μάη του '06...
σταματώ σε σημείο με πολύ ελαφρά κλίση να μιλήσω με γνωστό.σβήνω,κατεβαίνω και αρχίζουμε το μπουρού μπουρού...
Μετά από ένα μισάωρο ,χαιρετώ και κατευθυνόμαι προς τα εκεί που το είχα αφήσει...
Κανα μετρό πρώτου το φτάσω ,το βλέπω γέρνει σιγά σιγά προς το μέρος τις στεκας και πέφτει...έτσι απλά...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
devil's animal
20/12/2010, 16:27
επειδη εμενα σε κατηφορα, ειχα φαει 2 στατικες ακριβως εξω απο το γκαραζ σχεδον με τον ιδιο τροπο.
αραζα την μηχανη, κατεβαινα να ανοιξω την πορτα...κοιταγα...κατω η μηχανη.
και την δευτερη φορα ειχα ανοιξει την πορτα και μολις καβαλησα για να την βαλω μεσα, επεσα μαζι με την μηχανη παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες να την κρατησω με το ποδι...
:bigcry: :bigcry:
airpanos
20/12/2010, 16:35
Eχω φιλο που του επεσε το XT απανω του ,καθως την εβγαζε απο το γκαραζ
πατησε στο κενο αυλακι που ειχε για να φευγουν τα νερα και τον καταπλακωσε.
Απολογισμος- ρηξη σπληνας - καθως επεφτε το τιμονι χτυπησε με φορα στην κοιλια του.
Απο τοτε δεν ξανανεβηκε σε μηχανη.
Joyrider
20/12/2010, 16:58
:rotflmao: τι μου θύμισες τώρα...ταξίδι για θάσο με την κοπέλα μου με tankbag και σαμάρια τίγκα στα πράγματα..μόνο που η μηχανή δεν ήθελε να σκοτώσει εμένα αλλά την κοπελιά:bigcry:
Σταμάτημα στην άκρη για κατούρημα σε ελαφριά κατηφόρα, κατεβαίνω και αφήνω την κοπελιά πάνω...
Το βάρος της μηχανής με τόσα πράγματα σε συνδυασμό με την κατηφόρα δίπλωσαν το σταντ...
Το μαγικό ήταν πως η κοπέλα μου από την πίσω θέση είχε πηδήξει την ώρα που έπεφτε η μηχανή και βρισκόταν τώρα όρθια πάνω από το ρεζερβουάρ...
Και η ατάκα (επειδή ξέρει ότι δεν θέλω να πειράζει):
"μη με κοιτάς εγώ δεν της έκανα τίποτα":bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
mykonos 3 το βραδυ, κατεβαινω να σηκωσω την μπαρα του καμπινγκ να την παρκαρω διπλα στη σκηνη μου, στα σκοταδια δεν προσεχω πως το σταντ ακουμπά σε αναχωμα
σηκωνω την μπαρα και γυρνωντας την βλεπω να σωριαζεται! σπασμενο δεξιό μαρσπιέ , το αλλαξα με εκεινο του συνεποβατη και συνεχισα τις διακοπες μου :lol:
σουζουκι αθανατη
700_Thespieis
20/12/2010, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:rotflmao: τι μου θύμισες τώρα...ταξίδι για θάσο με την κοπέλα μου με tankbag και σαμάρια τίγκα στα πράγματα..μόνο που η μηχανή δεν ήθελε να σκοτώσει εμένα αλλά την κοπελιά:bigcry:
Σταμάτημα στην άκρη για κατούρημα σε ελαφριά κατηφόρα, κατεβαίνω και αφήνω την κοπελιά πάνω...
Το βάρος της μηχανής με τόσα πράγματα σε συνδυασμό με την κατηφόρα δίπλωσαν το σταντ...
Το μαγικό ήταν πως η κοπέλα μου από την πίσω θέση είχε πηδήξει την ώρα που έπεφτε η μηχανή και βρισκόταν τώρα όρθια πάνω από το ρεζερβουάρ...
:lol:
:lol:
@Acarius οπως βλεπεις δεν εισαι μονος.Περαστικα αδερφε:beer:
Nα και κατι που τα ΒΜW ειναι καλα ρε..Αμεσως να τα φατε:smokin:
Εγώ φτηνά τη γλύτωσα.... μεγάλο πράγμα το διπλό σταντ πάντως.
Ή τα βοηθητικά ροδάκια :blush:
George_M.
21/12/2010, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Εγώ φτηνά τη γλύτωσα.... μεγάλο πράγμα το διπλό σταντ πάντως.
Ή τα βοηθητικά ροδάκια :blush:
κ τα πλαινα καγκελα επισης...:D
χαραματα μετα απο νυχτερινη βαρδια,
φτανω σπιτι,
πλαινο σταντ κ η μοτο στο ρελαντι,
παω να ανοιξω την εξωπορτα
κ..
ακουω πισω μου ενα...@#$%^&:cry: :cry:
ευτηχως ημουν 2 βηματα κ την σηκωσα αμεσα για μην δουλεψει πλαγιασμενη.
απολογισμος=τα προβλεπομενα...τιμονακι,χουφτα μανετα συμπλεκτη
τα καγκελα με γλιτωσαν απο πολλααααα..ευρω...
notakos600
21/12/2010, 02:42
Άλλαζα το ρελέ της μίζας και είχα βάλει πρώτη για να μη τσουλήσει ''λέει''.
Όταν το δοκίμασα τα είδα όλα... ένας όγκος να κινείται μερικά εκατοστά, ίσα-ίσα για να διπλώσει το στάντ...
Ναι με ξάπλωσε, ευτυχώς μόνο με ένα σημάδι στη γάμπα.
Το πακέτο ήταν να το σηκώσω από πάνω μου αφού ήμουν μόνος μου.
Μεγάλη προσοχή, διάβασα πιο πάνω για ρήξη σπλήνας και φρικάρισα.
paramedic
21/12/2010, 05:43
Πέρυσι μετά απο ένα καλό χορο(ζειμπεκιά και μούρη κλπ) έχω κληρονομήσει μετά απο μαγνητική μια ωραία μερική ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο. O γιατρός μου είχε πει(επείδη είχα παει με κράνος στο ιατρείο) "αν πάει να σου πέσει η μηχανή δεξιά μην την κρατήσεις με το πόδι θα γίνει ολική η ρήξη και θα πας΄χειρουργείο γιατί είναι φρεσκο. 3 ημέρες μετά πάω να ανέβω στην μηχανή απο αριστερά,βάζω πόδι δεξια και έχει ενα κενό 10 πόντους...γέρνει η μηχανή,πάω να την κρατήσω και αμέσως έρχεται το φλας μπακ(ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ). Ε την άφησα και έπεσε γιατί άρχισε ήδη να με πονάει το λίγο που την κράτησα. Απολογισμός: Γρατσουνιές στο 2 μηνών καινούργιο καπάκι που είχα αλλάξει και στο δεξί φαίρινγκ. Η μανετα την γλίτωσε γιατί βουλιαξε σε χώμα!!!
με το cityfly παρκάρω σε ανηφορικό δρομάκι με συνδυασμό παλαβών κλίσεων
παρκάρω με τη μία ρόδα στο δρόμο την άλλη στο πεζοδρόμιο
πάω να σηκωθώ βλέπω ότι γέρνει πολύ αλλάζω γνώμη
κάνω μαι μανούβρα για να τη βάλω ανάποδα
έτσι τώρα κοιτάζει προς το δρόμο
μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου είχαν ρίξει τσιμέντο σε όλο το μήκος σαν μίνι ράμπα γιατί ήταν είσοδος πυλωτής πολυκατοικίας (θα έμενα 5 λεπτά, στάση ήταν όχι στάθμευση)
ήσυχος λοιπόν ότι τώρα η κλίση θα είναι πια εντάξει κατεβάζω στέκα και κατεβαίνω,
μου μεινε η μανέτα στο χέρι όπως πήγα να την κρατήσω (ε ελαφρύ μηχανάκι λέω κάτι θα γίνει) και έσπασε το πίσω αριστερό φλας
τι έγινε;
είχε μια τρυπούλα στο τσιμέντο ίσα ίσα χώραγε η στέκα, εκεί πήγε και μπήκε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
21/12/2010, 06:38
Ναι... το θυμάμαι αυτό..
Μηχανή είσαι σε παραλία και προσπαθώ να βγώ κάτω απο το DR (τότε) που δεν είχα προνοήσει να βάλω κάτω απο το stand μια πέτρα/κάτι σταθερό... και φυσικά υπήρξε μια πτώση στο πλάι σε κλασσικό slow motion με τον αναβάτη επάνω του!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και αίντε να βγείς απο κάτω τώρα σκάβοντας σαν τον μούργο που σκάβει κάτω απο την μάντρα...χαχαχαχαχα...
Όπως έχει δεί και φίλο να κατεβάζει το stand και πάνω που αφήνει το μηχανάκι , να σπάει το stand στην μέση ( !!!:uplate: !!! ) και να πέφτει κάτω μηχανάκι , να ανοίγει το top case και να βγαίνουν έξω 4-5 docie με Α4-έντυπα μέσα.. και να φυσάει και άερι... χαχαχαχαχα... ακόαμ το θυμάμαι το κυνήγι της Α4.!!!!
keepdreaming
21/12/2010, 06:46
Και η δικη μου λυπητερη ιστορια...
Τεταρτη πρωι (6:30-7:00) εγω κοιμαμαι αταραχος στο σπιτι...η μηχανη εξω ακριβως απο το σπιτι αραγμενη με πρωτη κουμπωμενη για να μη φυγει στην κατηφορα (ειναι ανηφορικος ο δρομος εξω απο το σπιτι).
Καποιος εξυπνος λοιπον (η καποιοι εξυπνοι) απο τα μαστορια που δουλευουν στο απεναντι σπιτι, σκεφτηκε να τη μετακινησει. Τη σηκωνει απο το σταντ και ειδε οτι δεν κουνιοταν λογω ταχυτητας οποτε λογικα αποφασισε να τη βγαλει...και με το που βγαζει την ταχυτητα και μπαινει νεκρα...
@*(#@(*#Υ*@&##@#@#@ *ΚΡΑΚ ΜΠΑΜ ΚΡΑΚ!!!*
Εφυγε το Κ3 στην κατηφορα και συρθηκε λιγα μετρα...
Απολογισμος της λυπητερης? Γρατσουνισμενο δεξι φαιρινγκ, γρατσουνισμενη ουρα (η οποια ενας θεος ξερει πως βρηκε κατω, το Κ3 εχει μικρη ουρα και δεν βρισκει εστω και αν πεσεις, το εχω παθει), σπασμενη μανετα συμπλεκτη, σπασμενο αριστερο καπακι.
Εγω δεν ακουσα τιποτα εκεινη την ωρα, τα μαστορια την παρατησαν πεσμενη και εφυγαν...μετα απο 2 ωρες μου φωναξαν οι γειτονες και τη μαζεψα...και κατεβασα και οτι καντηλι υπηρχε...
Και για να σε κανω να νιωσεις και καλυτερα με τον πονο μου...παιρνω τηλεφωνο τον μηχανικο μου να μου πει τιμες...Αριστερο φαιρινγκ 900 ευρω, ουρα 750 ευρω, συμπλεκτης 60 ευρω, αριστερο καπακι 120 ευρω...
Ολα αυτα απο τη μαμα σουζουκι...μεχρι τωρα βεβαια μονο συμπλεκτη και καπακι εχω βαλει γιατι εχανε λαδια...
Αυτααααα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Hornet_08
21/12/2010, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Λολ ρε, με το χορνετ εγινε αυτο ???? Εγω πολλες φορες την μικρη την αφηνω πανω οταν παω στο περιπτερο πχ κ στεκεται μια χαρα η μηχανη...
Ακομα κ οταν δοκιμασω να την κουνησω φαινεται σταθερο το μοτο
Joyrider
21/12/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Λολ ρε, με το χορνετ εγινε αυτο ???? Εγω πολλες φορες την μικρη την αφηνω πανω οταν παω στο περιπτερο πχ κ στεκεται μια χαρα η μηχανη...
Ακομα κ οταν δοκιμασω να την κουνησω φαινεται σταθερο το μοτο
Θα σου στείλω φωτό της μηχανής φορτωμένη με το διόροφο τανκμπαγκ και τα 40λιτρα σαμάρια και θα καταλάβεις..Ήταν και κατηφόρα όμως.Πίκρα άσε.. η πρωτη μου πτώση και μοναδική μέχρι στιγμής ευτυχώς.
υπαρχουν και πολυ χειροτερα.... να εισαι στο μικρολιμανο να σε κοιτανε 5000 ανθρωποι να μην βαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ σταντ στο Ζ των 220 κιλων , να πας να κατεβεις ....
να καταλαβαίνεις τελευταια στιγμη τι κανεις
να ζοριζεσε μην σου πεσει να ιδρωνεις και ταυτοχρονα να σε κοιτανε ακομη τα 5000 ατομα....
να ΜΗΝ σου πέφτει ( :a08: ) η μηχανη τελικα... να βαζεις σταντ...ουφ...να καταιβενεις\
και να σαβουριαζεσε στο πεζοδρομιο μονος σου
:blush: :bawl: :bawl: :bigcry:
chr1s_86
21/12/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Καποιος εξυπνος λοιπον (η καποιοι εξυπνοι) απο τα μαστορια που δουλευουν στο απεναντι σπιτι, σκεφτηκε να τη μετακινησει.
:a37: :a37:
Πρωτη μερα με το ΚΛΡ πρωτη φορα καβαλα σε μηχανη 650 cc, μολις την εχω παρει απο το μαγαζι χωρις να εχω καταλαβει οτι ο μλκς εχει σφιξει πολυ το σταντ και η μηχανη ειναι σχεδον ορθια...την ανεβαζω μες στο αγχος απο Μιχαλακοπουλου -Χολαργο και την παρκαρω κατω απο το σπιτι περιχαρης που τα καταφερα!Βαζω σταντ , παω να κατεβω και...μπαμ πακετο κι εγω και η μοτο κατω να μου εχει χτυπησει το ποδι και να εχω πα8ει σοκ αφου δεν ειχα συνηθισει κα8ολου το βαρος της ... Ξεμπλοκαρω το ποδι και καταφερνω να τη σηκωσω μεχρι τα μισα...εκει μενω απο μεση και ειμαι απο τη μια να κραταω τη μηχανη, να μην μπορω να δωσω το λιγο παραπανω να τη σηκωσω εντελως ορθια και να μπαλατζαρω με μικρα βηματακια γιατι ηταν στη νεκρα και κυλουσε μπρος πισω...:bigcry: :rotflmao:
ευτυχως εκεινη την ωρα παρκαρε μια κοπελια το αμαξι της βγαινει και της λεω ''πιασε λιγο τη σελα και βοη8α με !''
Τουλαχιστο δεν ειχε πα8ει τιποτα κι εγω γλιτωσα το λουμπαγκο...:lol: :lol: :lol:
notakos600
21/12/2010, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
υπαρχουν και πολυ χειροτερα.... να εισαι στο μικρολιμανο να σε κοιτανε 5000 ανθρωποι να μην βαζεις ΚΑΘΟΛΟΥ σταντ στο Ζ των 220 κιλων , να πας να κατεβεις ....
να ζοριζεσε μην σου πεσει να ιδρωνεις και ταυτοχρονα να σε κοιτανε ακομη τα 5000 ατομα....
να ΜΗΝ σου πέφτει ( :a08: ) η μηχανη τελικα... να βαζεις σταντ...ουφ...να καταιβενεις\
Μr Bean, εντελώς όμως. :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
nikos_abel
21/12/2010, 09:55
Δηλαδή, κάτι σαν αυτό;
http://www.youtube.com/watch?v=r4W0t_fWJoE
Πάντα όρθιος ρε φίλε...
GIXXERAKIAS
21/12/2010, 10:09
Eμενα ευτυχως δεν μου εχει συμβει να πεσει αλαλ να την εχω γλυτωσει στο παρατσακ πολλες φορες επειδη πιανεται μπατζακι του παντελονιου στα μαρσπιε την ωρα που ταυτοχρονα γερνω την μηχανη ανοιγοντας το σταντ αλλα παντα την γλυτωνω σκιζοντας τελικα το μπατζακι απο το αγχος μην πεσει η μηχανη κατω.:lol: :lol:
Ο κουνιαδος μου μια μερα την πηρε βολτα και γυρνωντας την βαζει στο σταντ με ψιλοκατηφορα χωρις 1η μεσα και χωρις να το εχει ανοιξει τελειως...καθως μιλαγαμε και μου ελεγε ποσο γ@μ@τη ειναι η αισθηση του σουπερσπορτ σε σχεση με το τρανσαλπ του,βλεπω με την ακρη του ματιου μου την μηχανη να κανει κινηση προς τα εμπρος και να πεφτει :eyepop: του φωναζω μιας και ηταν διπλα και πεταγεται να την πιασει και ευτυχως την επιασε λιγο πριν σκασει κατω και με την βοηθεια μου την σηκωσαμε μαζι γιατι δεν μπορουσε επειδη του αφησε μια μικρη ταλαιπωρια στην μεση για καμμια εβδομαδα...:sad: ...190 κιλα ειναι αυτα....:sick:
Η αληθεια ειναι οτι εβγαλα καποιες ασπρες κ@λοτριχες μετα απο εκεινο το σκηνικο.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Eχω φιλο που του επεσε το XT απανω του ,καθως την εβγαζε απο το γκαραζ
πατησε στο κενο αυλακι που ειχε για να φευγουν τα νερα και τον καταπλακωσε.
Απολογισμος- ρηξη σπληνας - καθως επεφτε το τιμονι χτυπησε με φορα στην κοιλια του.
Απο τοτε δεν ξανανεβηκε σε μηχανη.
πω πω γκαντεμια, μονο που το διαβασα πονεσα
καλα αυτο ειναι για οσκαρ, εγραψες
:a23: :a23: :a23: :a23:
tifoso4ever
21/12/2010, 10:48
"ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, μονο απο το σταντ εχει πεσει το εργαλειο" αλλα δεν μας λενε ποτε ποσες φορες...(απο αγγελιες...) :lol: :rotflmao: :lol:
Τα δικα μου ειναι προπονημενα, και εκτος του οτι δεν παθαινουν τιποτα ΑΝ τυχει ποτε να πεσουν απο το πλαγιο σταντ ή απο το μοτοκροσαδικο που τα στηνω πολλες φορες (ναι , εχει τυχει κι αυτο...), σηκωνονται και μονα τους!!!! :eyepop: :confused: :lol:
Κι ενα περιστατικο που ηταν για βιντεο:
Φιλος με Αγκουστα, παει να κατεβει σιγα σιγα απο το πεζοδρομιο μπροστα απο το μαγαζι του, κατεβαινει ο εμπρος τροχος, και...ΣΒΗΝΕΙ! Φυσικα δεν φτανει καλα να πατησει κατω, (δεν ειναι κι ο φασουλας...), του γερνει, και παλευει να το κρατησει να μην ακουμπησει κατω, οταν απο τη στροφη σκαει μυτη ενα αγροτικο φορτωμενο με γυφτους, οι οποιοι βλεπουν την οδυνη ζωγραφισμενη στο προσωπο του φιλου, και σταματανε...Αμεσως αρχιζουν την ψυχολογικη υποστηριξη, με επιφωνηματα θαυμασμου και εμψυχωτικα συνθηματα, "ελα, μπορεις, μπορεις να κρατηθεις", "κατσε πανω στο μοτοσακο" "δωστο φιλο, λιγο ακομα" και αλλα διαφορα τα οποια φωναζουν δυνατα...
Εμεις παρακολουθουμε και μας εχουν φυγει τα τσισα απ'τα γελια, ο φιλος κατακοκκινος και καταιδρωμενος να μην ξερει αν πρεεπι να γελασει ή να κλαψει, και μετα απο αγωνιωδεις και υπερανθρωπες προσπαθειες, την κραταει, και την ισιωνει, την βαζει στο σταντ και ξεπεζευει, και καθεται στην ακρη του πεζοδρομιου λαχανιασμενος να αναψει τσιγαρο...ΟΙ γυφτοι ξεσπανε σε χειροκροτηματα (πρεπει να ηταν 6-7) και μπραβο "το πηραμε το χρυσο" και αλλα, εμεις εχουμε δακρυσει διπλωμενοι στα δυο, και βλεπουμε το αγκουστα να γερνει αργα, κλεινοντας απειλητικα το σταντ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ πηδαει ενας γυφτος απο το αγροτικο, και το σωζει...:eyepop:
Μετα απο αυτο, νεκρικη σιγη επικρατησε για 10 δευτερολεπτα και μετα ολοι αρχισαμε τα ζητω κραυγαζοντας και χειροκροτωντας...
Αυτη ειναι ιστορια για το Λυκο!!!!:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Hornet_08
21/12/2010, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
"δωστο φιλο, λιγο ακομα"
ΑΧΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
χαχαχα κορυφή το σκηνικό :beer:
sergiosm
21/12/2010, 10:58
Εγώ πάλι παρκάρω το ybr πάνω σε ράμπα (ανηφορική).
Κατεβάζω σταντ, κατεβαίνω και πάω να φύγω.
Δεν προλαβαίνω να κάνω δυο βήματα και παρτην κάτω
Απολογισμός: σπασμένα τα πλαστικά του ταχύμετρου και το στροφόμετρου.
Και τα #&**%^## τα πουλούν μαζί με τα όργανα.
Πήρα καινούργια και περιμένω να φτάσω τα 48.000 χλμ (είμαι στα 27.100) για να τα αλλάξω όταν κάνω το σέρβις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
.......
Πήρα καινούργια και περιμένω να φτάσω τα 48.000 χλμ (είμαι στα 27.100) για να τα αλλάξω όταν κάνω το σέρβις.
E; :eyepop:
πέρισυ στη Κω
είχε έρθει η maira στο νησί και βολτάραμε μαζί.
μια μέρα μαθαίνει για μια ερημική παραλία αλλά επειδή είχε μπόλικο χωματόδρομο
είπαμε να αφήσει το cbr της και να πάμε δικάβαλο με το dr.
Πάμε λοιπόν στο ψαχτό να τη βρούμε, μπερδευόμαστε λιγάκι, τέσπα μην τα πολυλογώ
έπρεπε να ανέβουμε μια ψιλοαπότομη ανηφόρα, δεν τα υπολογίζω καλά και κολώνει το dr στην αρχή.
πάω να βάλω πόδι αλλά λόγω της μεγάλης κλίσης ίσα που πάταγε το πόδι κάτω
ωωω ωωωπ το χω δεν το χω....η μηχανή γέρνει....:cry:
λέω στην Ιωάννα: κατέβα θα πέσουμε!
κάνει το αλάνι μια τσουπ κατεβαίνει, ισορροπώ εγώ κι όλα καλά.
Υ.Γ. και γαμώ τις παραλίες τελικά, ε maira? :smokin: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν καταλαβα καλα
πηρε καινουργια πλαστικα
και θελει να τα βαλει σε 20.000 χλμ οταν θα κανει και σερβις
μεχρι τοτε θα εχει τα καινουργια στη ντουλαπα και θα κυκλοφορεί με σπαμενο μηχανακι
οχι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε ΣερτΖιο παιδι μου μηπως δεν καταλαβαμε κατι?
:ninja:
.....
:ninja:
Τα πλαστικά των οργάνων του σπάσανε...
Δικηγόροι....
:smokin:
Hornet_08
21/12/2010, 11:12
Αυτα τα ybr ποσα χιλιομετρα ειναι προορισμενα να κανουν... :confused:
απιστευτα σκηνικα.. :rotflmao: :rotflmao:
κ εχω ενα τονο απο τετοια!! :D
ημουν με το XR.. πανε χρονια.. δεν το εφτανα - εννεοειται! - κ στα φαναρια πηγαινα πεζοδρομιο να πατησω μεχρι να αναψει πρασινο..
σε καποια που δεν προλαβαινα, ξεκιναγα το πλαινο χοροπηδηχτο στο πλαι της σελας μπας κ το κρατησω..
υπηρξαν αρκετα φαναρια που φυσικα δεν προλαβαινα να κανω τιποτα απ τα 2.. κ σαβουρωνομουν ωραιοτατα.. ε, πηδαγα κατω, σηκωνομουν, σηκωνα κ το μηχανακι αερα, ειχα συνηθισει .. ξανακαβαλαγα κ ολα κομπλε! αλλα μεγαλη ρομπα!! :p
τελικα το εδωσα.. κ πηρα κατι χαμηλοτερο.. :hypnotize
χτες βραδυ.. φρεσκο.. κατεβαινω την κατηφορα μπροστα απο το σπιτι, συνηθως παρκαρω σε μια συγκεκριμενη γωνιτσα.. κ οπως παω να μπω γλυκα στην γωνια, καποιος ασχετος με την γειτονια, εχει παρκαρει το Φιατ του στην θεση μου!! :eyepop:
κοκομπλοκο.. δεν εχω που να παρκαρω... σβηνω στη μεση του δρομου και μπλοκαρω.. τωρα? που θα την βαλω? το σταντ δεν εχει κ μεγαλη κλιση.. :(
παω πιο κατω, βρισκω μια καβατζα, αλλα θα δυσκολευτω.. το νιωθω..
κατηφορα. σβηνω. κατεβαζω σταντ. ξεχασα να βαλω ταχυτητα. κ οπως παω να κατεβω, γλυστραει μπροστα... την αφηνω κ πεφτει πανω μου ολη, 240 κιλα χαρχαλο, μην τυχον κ γρατζουνιστει οτιδηποτε!! 3 ημερων μηχανη!!!
πεφτω κατω μαζι της, γαμω το θεαμα πρεπει να ηταν!
εννοειται κ δεν σηκωνοταν με τιποτα. περιμενα να περασει κανενας να βαλει ενα χερακι..
μια γρατζουνια στην εξατμιση κ λιγο στραβωσε ο λεβιες των ταχυτητων.. μικρο το κακο...
αλλα γ@μηθηκε η ψυχολογια πληρως...
:sad:
sergiosm
21/12/2010, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ε σόρρυ
έχω 47.100 όχι 27.100
και ο λόγος που θα τα αλλάξω στα 48.000 δηλαδή στό σέρβις είναι για ευκολία στον υπολογισμό των χιλιομέτρων για το επόμενο
:wave2:
sergiosm
21/12/2010, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Αυτα τα ybr ποσα χιλιομετρα ειναι προορισμενα να κανουν... :confused:
όσα αντέχουν
και για την ώρα μια χαρά κρατάει
έχει αποδειχθεί σκυλί το άτιμο ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πέρισυ στη Κω
είχε έρθει η maira στο νησί και βολτάραμε μαζί.
μια μέρα μαθαίνει για μια ερημική παραλία αλλά επειδή είχε μπόλικο χωματόδρομο
είπαμε να αφήσει το cbr της και να πάμε δικάβαλο με το dr.
Πάμε λοιπόν στο ψαχτό να τη βρούμε, μπερδευόμαστε λιγάκι, τέσπα μην τα πολυλογώ
έπρεπε να ανέβουμε μια ψιλοαπότομη ανηφόρα, δεν τα υπολογίζω καλά και κολώνει το dr στην αρχή.
πάω να βάλω πόδι αλλά λόγω της μεγάλης κλίσης ίσα που πάταγε το πόδι κάτω
ωωω ωωωπ το χω δεν το χω....η μηχανή γέρνει....:cry:
λέω στην Ιωάννα: κατέβα θα πέσουμε!
κάνει το αλάνι μια τσουπ κατεβαίνει, ισορροπώ εγώ κι όλα καλά.
Υ.Γ. και γαμώ τις παραλίες τελικά, ε maira? :smokin: :lol:
Όντως... απίστευτη παραλία!!! :cool: :cool: :cool:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
απιστευτα σκηνικα.. :rotflmao: :rotflmao:
κ εχω ενα τονο απο τετοια!! :D
ημουν με το XR.. πανε χρονια..
:sad:
ειχες ΧR; εισαι ηρωας τοτε!!!!
Allst@rf
11/01/2011, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
εισαι ηρωας...
...ιδα!
angeloti
11/01/2011, 18:22
Ρε τι με λέτε τώρα ναούμ;
Μηχανή SV650 την έχω μια εβδομάδα παρκαρισμένη στο σπίτι γιατί δεν έχει έρθει ακόμη η άδεια.
Πάω και παίρνω την άδεια με το αυτοκίνητο (για να μην είμαι παράνομος)
Μετά απο δύο ημέρες πάω να βγάλω και την ασφάλεια (με την μηχανή)
Σταματάω να την αφήσω για πλύσιμο και να πάω να βγάλω και ασφάλεια με τα πόδια μιας και βρίσκεται στα 30μέτρα.
Την ώρα που την αφήνω δεν έχει βγει σωστά ο πλαγιοστάτης και μου φεύγει απο τα χέρια, προσπαθώ να την κρατήσω αλλά ΔΕΝ... πέφτει πάνω στην παρκαρισμένη μηχανή του παιδιού απο το πλυντήριο και με τη σειρά το τιμόνι απο την μηχανή του ακουμπάει πάνω σε ένα παρκαρισμένο (παρατημένο χωρίς ασφάλεια) huyndai coupe... ΣΠΆΕΙ το φιλιστρίνι πίσω που ΤΥΧΑΊΝΕΙ να είναι και το ακριβότερο κομμάτι απ όλα πάνω στο αυτοκίνητο.
(Αν είχε αυτός ασφάλεια τα πλήρωνε η θραύση κρυστάλλων)
(Αν είχα εγώ τα πλήρωνα εγώ)
Τελικά ήταν φίλος του παιδιού απο το πλυντήριο τον πήρε τήλ. και του έδωσα 120 ευρωπουλάκια ζεστά ζεστά... έτσι με το καλημέρα που λέμε;
Ευτυχώς δεν ηταν κανένας μίζερος να αρχίσει να λέει τα δικά του.
mparmpanik
12/01/2011, 17:15
εμενα παντως το τρανσαλπ δεν επεσε ποτε μονο του απο το σταντ.
κι οσες φορες επεσε (με μενα επανω) δεν εσπασε τιποτα..
(αλλα ειπαμε, αυτο δεν ειναι μηχανακι.. ειναι σκυλι)
πριν 2 χρονια φευγω απο καβαλα και γυριζω θεσσαλονικη με το ZXR και στις ανηφορες φευγοντας απο την πολη σταματαω να βγω μια φωτο....η μηχανη φορτωμενη με χιλια δυο πραγματα δερνει (υπηρχε μια ελααφρια κλιση) την προλαβαινω την τελευταια στιγμη αλλα την εχω πιασει τοσο χαμηλα που μου ειναι αδυνατον να την σηκωσω λυπαμαι ομως και τα πλαστικα και δεν την αφηνω..... δεν αντεχα αλλο...... τελευταια στιγμη παλι καλα με βοηθησαν κατι τουριστες ....
Ιταλία πριν 2 χρόνια. Η μηχανή φορτωμένη μέχρι εκεί που δεν πάει, παρκαρισμένη κάθετα στο πεζοδρόμιο, στην άκρη ενός πάρκιν. Αντί να βάλω το κεντρικό βάζω το πλαϊνό με την εμπρός ρόδα να ακουμπά στην άκρη του πεζοδρομίου. Το σημείο κατηφορικό. Το τιμόνι μάλλον έκλεισε απ' τη μεριά που έγερνε η μηχανή και η μηχανή "περπάτησε", μέχρι που η μπροστινή ρόδα ακούμπησε ξανά στο πεζοδρόμιο. Το σταντ έτοιμο να κλείσει αλλά εγώ δεν έχω δει τίποτα.
Όταν πήγα να την πάρω με το που αγγίζω το τιμόνι και σηκώνω το πόδι για να ανέβω πέσαμε παρεούλα.
Ευτυχώς οι πλαϊνές βαλίτσες και η μπότα γλύτωσαν το πόδι μου.
Ήθελα να μείνω ξάπλα να γελάσω αλλά δεν με άφησαν αυτοί που ήρθαν να βοηθήσουν. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...ιδα!
σωστος. κεκτημενη ταχυτητα.
πολλες φορες ξεχναω να βγαλω τα γαντια. και γραφω με αυτα. ευτυχως θυμαμαι να βγαζω το κρανος :winka:
πολλες φορες ξεχναω να βγαλω τα γαντια. και γραφω με αυτα. ευτυχως θυμαμαι να βγαζω το κρανος :winka:
συγχωρεισαι... :smokin:
Allst@rf
14/01/2011, 11:30
κρατά καλύτερα το κράνος ,αλλά βγαζε τα γάντια...:lol: