Σύνδεση

View Full Version : πυλη τρικαλων-περιοχη τζουμερκων

intruder
20/12/2010, 17:37
ειναι καμια απο τις 2 ασφαλτος?
1.πυλη-μουζακι-αργιθεα-α.καλεντινη
2.πυλη-στουρναρεικα-μεσοχωρα-βουλγαρελι

κ αν ναι, ποια προτεινεται?καμια εναλακτικη

Jo.Da.
20/12/2010, 18:29
Για την (1): Είναι άσφαλτος, έχει ένα πολύ μικρό κομμάτι τσιμεντόδρομου κάπου μετά την Αργιθέα (με τη φορά που έχεις ποστάρει τη διαδρομή). Προσοχή χρειάζεται στα θεοσκότεινα και υγρά τούνελ που θα συναντήσεις πριν τη γέφυρα Κοράκου...

Για την (2): Ασφαλτοστρωμμένη εκτός από ένα κομμάτι χωματόδρομου, το πολύ 1χλμ, μετά τα Στουρναρέικα (με τη φορά που έχεις ποστάρει τη διαδρομή).

Αν μπορείς να τις κάνεις και τις δύο θα ήταν το ιδανικό (από τη μια να πάς κι απ' την άλλη να γυρίσεις). Είναι πανέμορφες διαδρομές και φουλ στριφτερές...

υγ: Με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ίσως να έχεις πρόβλημα από κατολισθήσεις. Οπότε καλό είναι να κάνεις τηλέφωνα στα Α.Τ. που είναι υπεύθυνα γι αυτούς τους τομείς των ορεινών όγκων, ώστε να είσαι σίγουρος...

:wave2:

faraway
21/12/2010, 01:45
Θα έχει πολύ χιόνι τώρα εκεί πάνω .Άσε να ανοίξει λίγο ο καιρός και πήγαινε .:wave2:

soter3gm
21/12/2010, 02:04
Καλό θα είναι Φίλε μου να ρωτήσεις πριν πας, γιατί Ούτε οι κάτοικοι των πηγών δεν περνάνε από εκεί αυτό τον καιρό .

intruder
26/04/2011, 20:52
εεεφτασε η ωρα να πραγματοποιησω την διαδρομη νο1 την αλλη παρασκευη.μηπως γνωριζετε εαν υπαρχει κανα ωραιο μερος(με κιοσκι κ τραπεζακι ασ πουμε σαν αυτα που εχουν τα σημεια θεας η κανα εκκλησακι για δ/ν κ να στηθει κ το πικ-νικ για μασα.?σημεια που πρεπει να επισκεφτω?

faraway
27/04/2011, 06:54
Από τη μεσοχώρα πάντως δεν υπάρχει πλέον ούτε μισό μέτρο χώμα . Είναι όλο άσφαλτος !!

Από κει που θα πας τώρα , φτάνοντας στις Πηγές , πήγαινε στη μονή Σέλτσου , ( τόπος σφαγής των Σουλιωτών ) και άραξε εκεί για πικ νικ , ή πιάσε κανά πλάτανο με βρύση στη διαδρομή , ή κατέβα χαμηλά στο ποτάμι !!!:wave2:

motoexelixis
27/04/2011, 07:38
Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο τενερες ειναι,ο δρομος ειναι πολυ καλος για μοτοσυκλετα, θα τον ευχαριστηθεις!
Και οντως για χωματοδρομο ουτε λογος,μη κανεις ομως το λαθος να πας απο πηγες,γιατι οπως τα ειπε ο ποιο πανω ουτε οι κατοικοι του χωριου δεν πανε απο εκει.:D

spyro
27/04/2011, 10:08
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να δω τι γίνεται με τις εν λόγω διαδρομές να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατι κάπου το χάνω :blush: :

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
εεεφτασε η ωρα να πραγματοποιησω την διαδρομη νο1 την αλλη παρασκευη. ................

Όταν λές την «1» διαδρομή επειδή το «1.πυλη-μουζακι-αργιθεα-α.καλεντινη» είναι λίγο παραπλανητικό να οριοθετήσουμε κάπως καλύτερα το Αργιθέα - Άνω Καλεντίνη?

Εννοείς:
Αργιθέα - Πετρωτό - Πυγές - Πλάτανος - Άνω Καλεντίνη?

Εάν εννοείς αυτό τότε γιατί κάποιοι συμβουλεύουν την αποφυγή από Πυγές? :confused:

Εάν δεν εννοείς αυτό τότε πέραν του «2» «2.πυλη-στουρναρεικα-μεσοχωρα-βουλγαρελι» υπάρχει άλλος τρόπος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο τενερες ειναι,ο δρομος ειναι πολυ καλος για μοτοσυκλετα, θα τον ευχαριστηθεις!
Και οντως για χωματοδρομο ουτε λογος,μη κανεις ομως το λαθος να πας απο πηγες,γιατι οπως τα ειπε ο ποιο πανω ουτε οι κατοικοι του χωριου δεν πανε απο εκει.:D

Εσυ τότε φίλε μου μιλάς για το «2» ? ή έχεις στο νου και κάποια Τρίτη διαδρομή γιατί ο intruder είπε ότι θα κάνει την «1»

:confused:

motoexelixis
27/04/2011, 10:13
Για την δευτερη επιλογη μιλαω,παραλειψη μου που δε το ειπα,να εισαι σιγουρος παντως οτι αν την επιλεξεις θα σε ευχαριστησει ιδιαιτερα με την ομορφια της

intruder
27/04/2011, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Από τη μεσοχώρα πάντως δεν υπάρχει πλέον ούτε μισό μέτρο χώμα . Είναι όλο άσφαλτος !!

Από κει που θα πας τώρα , φτάνοντας στις Πηγές , πήγαινε στη μονή Σέλτσου , ( τόπος σφαγής των Σουλιωτών ) και άραξε εκεί για πικ νικ , ή πιάσε κανά πλάτανο με βρύση στη διαδρομή , ή κατέβα χαμηλά στο ποτάμι !!!:wave2:

απο κει εχει χωμα?για τη μονη σελτσου εχει προσβασει η θα μαζευουμε τα κομματια απο τα λαστιχα.σε ενα προσφατο ταξιδιωτικο απο το motoepiruw ειχα δει κατι φωτο κ απογοητευτικα γιατι οι μηχανες θα ειναι street k kei mono empeiros entoyras paei:D

εντωμεταξυ στο viamichelin δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι ο δρομος κοβεται:confused:

faraway
27/04/2011, 14:32
απο κει εχει χωμα?για τη μονη σελτσου εχει προσβασει η θα μαζευουμε τα κομματια απο τα λαστιχα.σε ενα προσφατο ταξιδιωτικο απο το motoepiruw ειχα δει κατι φωτο κ απογοητευτικα γιατι οι μηχανες θα ειναι street k kei mono empeiros entoyras paei:D

εντωμεταξυ στο viamichelin δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι ο δρομος κοβεται:confused:

Για τη διαδρομή από την Άρτα μέχρι τις Πήγές , που την έχω κάνει , δεν έχει χώμα . Για το κομμάτι από κει μέχρι τη Καρδίτσα δεν ξέρω , μιας και δεν το έχω πάει . Αν πας μετά της 8 με 12 Μαίου θα ξέρω να σου πω μιας και θα το κάνω , και θα μπορώ να σου πω εντυπώσεις .:D

Τώρα απο Πηγές για να ανέβεις στη μονή , όταν είχα πάει ( πριν κανά χρόνο δλδ και ) ήταν χωματόδρομος , αλλά έχω μια υποψία μήπως τον έφτιαξαν οι τραμπαρίφες μιας και όταν περναγα εγώ έστρωναν χώμα για να περάσουν άσφαλτο , αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος .:confused:

Αν πας νωρίτερα από μένα για ποστάρισε να ξέρω και γω τι θα βρω στο διάβα μου !!! ;)

intruder
27/04/2011, 14:50
εγω θα παω παρασκευη-σαββατο 6-7 μαιου.οπως κ να χει ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.θα παω κ βλεπουμε αμα συναντησω κ χωμα δεν αγχωνομαι κ πολυ καθε εμποδιο κ καλο:D
λες να το φερει ετσι η τυχη κ να βρεθουμε σε κανα ταβερνακι στην περιοχη για καμια:beer: :beer: :beer: :beer: απο κοντα?

spyro
27/04/2011, 15:29
εμένα αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι απο Βραγκιανά - Γέφυρα Κοράκου - Πύγες αν ο δρόμος είναι σε λογικά πλαίσια (έστω και βατός χωματόδρομος).

Για τη δικιά μου μηχανή βασικά δεν είναι πρόβλημα αλλά ενδεχομένως γιά άλλες στη παρέα.

Από οτι φαίνεται όμως τη κατάσταση γύρω απο τη γέφυρα και τις Πηγές αν τελικά βοηθήσει ο καιρός :rolleyes: θα τη δώ αυτό το Σ/Κ

Vagelis Gar
29/04/2011, 12:04
Τελικά όπως είπε και φίλος "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην γέφυρα Κοράκου" :D

Καλά να περάσετε όσοι επιλέξετε να πάτε :wave2:

intruder
02/05/2011, 23:41
τελικα φιλε spyro την εκανες την διαδρομη?περιμενω ενημερωση:smilea:

spyro
03/05/2011, 06:37
τελικα φιλε spyro την εκανες την διαδρομη?περιμενω ενημερωση:smilea:

τελικά δεν έφτασα τόσο ψηλά :sick:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116812&perpage=15&pagenumber=2

intruder
03/05/2011, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
τελικά δεν έφτασα τόσο ψηλά :sick:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116812&perpage=15&pagenumber=2

ωραιος φιλε κ το bandit στο χωμα παει ε?μιας κ οι 4 απο τους 6 εχουμε τετοια(gsxf) κ λιγα χλμ χωμα δεν ειν κακο:dizzy:

ωραια διαδρομη την ειχαμε κανει κ μεις στο περσινο 3μερο που παμε καθε χρονο σαν παρεα.φετος θα ακουλουθησουμε (θεου θελοντος) την διαδρομη που ειπα κ παραπανω νο1 μετα τζουμερκα κ την αλλοι μερα ζαγοροχωρια η γραμμο:beer: :beer: :beer:

spyro
03/05/2011, 15:40
....... .φετος θα ακουλουθησουμε (θεου θελοντος) την διαδρομη που ειπα κ παραπανω νο1 μετα τζουμερκα κ την αλλοι μερα ζαγοροχωρια η γραμμο:beer: :beer: :beer:

ομορφιές

:beer:

αν πάς ζαγωροχώρια μην παραλείψεις να περάσεις απο την ομορφότερη ασφάλτινη διαδρομή για μένα στην Ελλάδα ->

Κήποι - Τρίστενο - Βοβούσα

daz
03/05/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

Κήποι - Τρίστενο - Βοβούσα

Thanks spyro :D :beer:

Την διαδρομή Κήποι Τσεπέλοβο Λαίστα Βοβούσια την έχεις κάνει?

Τρίστενο Βοβούσα δεν έχω πάει και είχα σκοπό την κάνω πηγαίνοντας από Μέτσοβο και Τ.Λ Αώου.

Μάλλον θα περάσετε από κει στο 36ωρο. :wave2:

spyro
03/05/2011, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Thanks spyro :D :beer:

Την διαδρομή Κήποι Τσεπέλοβο Λαίστα Βοβούσια την έχεις κάνει?

Μάλλον θα περάσετε από κει στο 36ωρο. :wave2:

Όχι ..... είδωμεν :winka:

:beer:

intruder
03/05/2011, 21:01
εχω την τυχη να ειμαι μια ανασα απο αυτες τις περιοχες κ τις εχω κανει κ τις 2:sun:
το λαιστα βωβουσα ειναι χωμα ακομα το οποιοι μετα τον μαη λογω οτι εχει ''κινηση'' ειναι αρκετα βατο(για ον οφ).ολο ομορφιες η ελλαδα κ οσα μερη κ αν γυρνας αλλα τοσα θες να ανακαλυψεις:smokin: :beer: :beer: :beer:

faraway
08/05/2011, 18:35
Φρέσκο , φρέσκο σπαρταράει ....:lol:

Πριν από καμιά ώρα γύρισα από Αργιθέα , Πηγές στην Άρτα .

Έχουμε και λέμε ,

ο δρόμος είναι όλος άσφαλτος , και δεν υπάρχει κανένα κομμάτι χωμάτινο . Όταν λέμε άσφαλτο εννοούμε τη κλασική άσφαλτο που βρίσουμε σε ορεινές περιοχές , και ειδικά σε αυτές που περνάνε από μεγάλα υψόμετρα .

Δηλαδής ,

με τις λακουβίτσες , με τις πέτρες απλωμένες που έχουν πέσει από το βουνό να βρίσκονται σε όλο το δρόμο , με γλίτσα , και λάσπη , με καθιζήσεις και πετάγματα ....κτλ , κτλ

Πολύ κλειστή διαδρομή , κουραστική με πολύ χαμηλές ταχύτητες . ;)

tips.

α) Προσοχή στα νερά ( ποταμάκια ) που κυλάν στο δρόμο , φαίνονται αθώα , αλλά κάτω από το νεράκι έχει πιάσει στρώμα λάσπη και γλύτσα και αν πας να διορθώσεις με κανένα φρενάκι σταματάει η οδήγηση και ξεκινάει το πατινάζ .... :lol:

β) Αν έχετε κλειστοφοβία καλύτερα να μην πάτε μιας και τα άριστα κατασκευασμένα τούνελ της περιοχής προσφέρουν στιγμές αληθινού θρίλερ . Χωμάτινα εξ ολοκλήρου , χωρίς στάλα τσιμέντι σαν επένδυση από μέσα , θεοσκότεινα και με τεχνητά εφέ βροχής ....:lol: :lol:......ναι , ναι ...καλά ακούσατε μέσα στα τούνελ ( ασχέτως καιρού έξω ) βρέχει . :uplate:

γ) Πάρτε νερό και φαγητό μαζί σας . Αν δεν το κάνετε , και θελήσετε να ψωνίσετε το κάτι τοις σας από τα τοπικά χωριά ..... :rotflmao:.....παίξατε και χάσατε !!!!

Εν κατακλέιδι , είναι μια φοβερή διαδρομή , πιο άγρια και παρθένα από τη Πύλη - Άρτα , που θα σας αποζημιώσει με τις εικόνες που θα σας χαρίσει . Λίγο παραπάνω προσοχή , και καλά χλμ !!! :wave2:

υγ. πέτυχα και στο δρόμο τα παιδιά του 36ωρου που γυρνούσαν από εκεί . Πίκρα όμως ....:lol:

intruder
08/05/2011, 20:28
φιλε μου σε ευχαριστω αλλα δυστυχως ισως μια αλη φορα:bigcry: :bigcry: :bigcry: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117094

faraway
08/05/2011, 20:53
φιλε μου σε ευχαριστω αλλα δυστυχως ισως μια αλη φορα:bigcry: :bigcry: :bigcry: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117094

To ξέρω ....περαστικά .:p

Απλά σου έβαλα τις πληροφορίες που ήθελες για όταν με το καλό θα μπορείς και θα πας !!! :D

intruder
10/05/2011, 18:58
...να σαι καλα teneres αλλα αντε να βρεις καλοκαιριατικα παρεα να πασ στα βουνα .ολοι θα θελουν παραλιες κτλ...αχχχχχ αποθημενο θα μου μεινει αυτο το κομματι ειναι απο τα λιγα μερη της πινδου που δεν εχω χτενισει:beer: :bigcry: