PDA

View Full Version : Μπουζι

Madkefalonian
23/12/2010, 13:21
Θελω να αλλαξω τα μπουζι της R1 μου και κοιταζοντας το σαϊτ της NGK περα απο τα CR9EK δινει και τα CR9EIX.
Και εδω θελω να ρωτησω πια τα πλεονεκτηματα ενος μπουζι ιριδιου?Εχει νοημα η αλλαγη η απλα θα δωσω +50% στη τιμη και δεν θα αλλαξει κατι.
Απο αυτα που διαβασα διαρκεια ζωης δεν εχουν διαφορετικη η τουλαχιστον το μανιουαλ δεν συνιστα να αλλαζεις σε μεγαλυτερα διαστειματα αν φορας ιριδιου.
Οποιος ξερει ας με φωτισει.

ares_tz
23/12/2010, 13:30
Σημερα μιλησα με μαστορα και δεν αν και κ&^%$#μενος να βαλω μπουζι ιριδιου για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης τελικα με απέτρεψε και εβαλα "διακιδα" τα οποια εχουν παρομοια διαρκεια ζωης..

ο τυπος που εβαλα "denso nippon"
Πρεπει να ρωτησεις αν τα ηλεκτρικα σου ειναι 32bit ή 16bit ειπε..

kyko
23/12/2010, 13:38
λοιποοοοοννννν.....ποιο r1 εχεις?αν εχεις το '04-'06 φοραμε τον ιδιο κινητηρα (fz1+06)
αρα φοραμε ιδια μπουζια....cr9ek....λοιπον....η μαμα yamaha τα δινει 9? το ενα.....
στο e-bay εχω βρει τα μαμα με 6.5? το ενα....τελικα αγορασα τα cr9eix....τα ιριδιου...
με 8.5? το ενα....δεν τα εχω τοποθετησει ακομη....συνforumιτης στο fazerclub που τα εβαλε
εχει καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.....τα αγορασα απο εδω

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290504449786&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

μην το σκεφτεσαι καν....8.5? το ενα συνολο 34? κ τα 4 κομπλε μεταφορικα...
μην το πεις ουτε του παπα :winka: :wave2:

Madkefalonian
23/12/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
λοιποοοοοννννν.....ποιο r1 εχεις?αν εχεις το '04-'06 φοραμε τον ιδιο κινητηρα (fz1+06)
αρα φοραμε ιδια μπουζια....cr9ek....λοιπον....η μαμα yamaha τα δινει 9? το ενα.....
στο e-bay εχω βρει τα μαμα με 6.5? το ενα....τελικα αγορασα τα cr9eix....τα ιριδιου...
με 8.5? το ενα....δεν τα εχω τοποθετησει ακομη....συνforumιτης στο fazerclub που τα εβαλε
εχει καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.....τα αγορασα απο εδω

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290504449786&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

μην το σκεφτεσαι καν....8.5? το ενα συνολο 34? κ τα 4 κομπλε μεταφορικα...
μην το πεις ουτε του παπα :winka: :wave2:

Για τη τιμη ασε , απο την ωρα που εβαλα το ποστ εψαξα κι εγω στο ebay και βρηκα φτηνοτερα απο αυτα που λες...:eyepop: :eek:
Αρα δεν ειναι η τιμη το θεμα μας,αλλα αν κανουν διαφορα και αν ναι,ποια η διαφορα,στη διαρκεια ζωης η στην αποδοση?
Παρεπιπτοντως εχω το '06