PDA

View Full Version : Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Σελίδες : 1 [2]

p@nos
09/01/2011, 04:58
εχω ενα θεμα με το λειτουργικο μου...και παροτι αντμιν, δε μπορω να κανω εντιτ το αρχειο για να δουλεψει...

αποτοξινοση τοσες μερες, μαλλον καλο εκανε βεβαια...

το κακο ειναι οτι το φορουμ βαδιζει προς το θανατο του σιγα σιγα...αυτο ειναι κριμα...αλλα η αληθεια ειναι πως εχει παρει τον κατηφορο...και εχει ''χαλασει''...απο το 04 που το παρακολουθω, καθημερινα...καμια σχεση τοτε και τωρα...

χωρις ομως να κανω σα γιαγια...για τις ''παλιες'' καλες εποχες...μαλλον ειναι διαφορετικες...οχι πιο καλες η πιο κακες απαραιτητα...

κριμα να πεσει το φορουμ ετσι αδοξα...τωρα που αριθμει και τοσα μελη...κριμα που θα χαθουν καποιες παρεες...με το χαμο που φορουμ...

γιατι κατι πηραμε απο εδω μεσα...ολοι μας...

δε ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον...οι αρχικοι ιδιοκτητες, περα του ανθρωπου με το προβλημα υγειας, εφοσον πλεον δεν ασχολουνται, να παραχωρισουν τα κλειδια του φορουμ, ετσι ωστε να εξασφαλιστει η επιβιωση του...

vaska
09/01/2011, 05:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://62.1.205.62/forums εκτός και αν είναι άλλη η ΙΡ του moto.gr

Vaska... βάζοντας το παραπάνω απλά δεν παίζει με τίποτα. Και δεν είμαι στο γραφείο να έχω κανά proxy.. και κάνοντας και flushdns.. πάλι τα ίδια. Εν πάση περιπτώση... το DNS παίζει κανονικά τώρα.

έχεις πμ

vaska
09/01/2011, 05:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εχω ενα θεμα με το λειτουργικο μου...και παροτι αντμιν, δε μπορω να κανω εντιτ το αρχειο για να δουλεψει...

αποτοξινοση τοσες μερες, μαλλον καλο εκανε βεβαια...

το κακο ειναι οτι το φορουμ βαδιζει προς το θανατο του σιγα σιγα...αυτο ειναι κριμα...αλλα η αληθεια ειναι πως εχει παρει τον κατηφορο...και εχει ''χαλασει''...απο το 04 που το παρακολουθω, καθημερινα...καμια σχεση τοτε και τωρα...

χωρις ομως να κανω σα γιαγια...για τις ''παλιες'' καλες εποχες...μαλλον ειναι διαφορετικες...οχι πιο καλες η πιο κακες απαραιτητα...

κριμα να πεσει το φορουμ ετσι αδοξα...τωρα που αριθμει και τοσα μελη...κριμα που θα χαθουν καποιες παρεες...με το χαμο που φορουμ...

γιατι κατι πηραμε απο εδω μεσα...ολοι μας...

δε ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον...οι αρχικοι ιδιοκτητες, περα του ανθρωπου με το προβλημα υγειας, εφοσον πλεον δεν ασχολουνται, να παραχωρισουν τα κλειδια του φορουμ, ετσι ωστε να εξασφαλιστει η επιβιωση του...

Να πας τον υπολογιστή σου σε κάποιον που να ξέρει να στον σιάξει (ακούει ο camen?)

:rotflmao: :rotflmao:

Για τα υπόλοιπα, πόσο δίκιο έχεις......

Κρίμα και για τα παρεάκια αν χαθούν
Κρίμα για τα τόσο κατατοπιστικά τεχνικά που υπάρχουν στο μοτο αν χαθούν

Κρίμα για πολλά αν και πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιβιώσει. Απλά περνάει μια δύσκολη φάση (όπως όλοι μας άλλωστε).

:wave2: :wave2: