View Full Version : καλημερες
Καλημερα σε οσους ειναι ''μεσα'' και σε οσους ειναι ''εξω'' :a13: :a13: :a13: :a13:
Shaolin Monk
03/01/2011, 04:15
Καλημερα.... :sun: :sun: :sun:
Παιδιά και από μένα καλησπέρες πια. Έφαγα κόλλημα με ένα παιχνίδι (δεν έχω παίξει περισσότερο από 10 ώρες στη ζωή μου - τ' αντιπαθώ γενικότερα), HOG και παίζω από το πρωί με την κόρη μου, έτσι δεν πήρα χαμπάρι για πότε έφτασε η ώρα 5:30.
:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παιδιά και από μένα καλησπέρες πια. Έφαγα κόλλημα με ένα παιχνίδι (δεν έχω παίξει περισσότερο από 10 ώρες στη ζωή μου - τ' αντιπαθώ γενικότερα), HOG και παίζω από το πρωί με την κόρη μου, έτσι δεν πήρα χαμπάρι για πότε έφτασε η ώρα 5:30.
:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
HOG?
Harley Owners Group?
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BLACKGAS
03/01/2011, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
HOG?
Harley Owners Group?
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:nono:
HOG = Hit On Gs!
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
:nono:
HOG = Hit On Gs!
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε α στα διάλα. Χίντεν όμπτζεκτς αγράμματοι
:bigcry: :bigcry:
το μπεμπέ ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια αλλά εκεί βράχος, ούτε άξονας ούτε βίδα ούτε τπτ δεν έχει χαλάσει
:D :D
Shaolin Monk
03/01/2011, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
το μπεμπέ ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια αλλά εκεί βράχος, ούτε άξονας ούτε βίδα ούτε τπτ δεν έχει χαλάσει
Αυτα χαλανε μια κ'εξω ολα μαζι, μην ανησυχεις... :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Αυτα χαλανε μια κ'εξω ολα μαζι, μην ανησυχεις... :beer:
αμε χάθ που λέει και η ποντία γιαγιά μου, δεν χαλούν ρε, τόσον καιρό το έχω (7000 χλμ) και δεν χάλασε καθόλου.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: