PDA

View Full Version : Αγορά Ducati monster 796 ??

Retakos
08/01/2011, 06:17
Καλημέρα παιδιά ,
ηθέλα να κάνω την εξής ερώτηση :σκέφτομαι να πάρω την monster 796 ή fz8 βέβαια κλείνω λίγο προς monster περισσότερο αλλά δεν έχω γνώστους να μου πούνε τι παίζει δηλ. τα 86 άλογα ειναι μια χαρα , έχει βλάβες πως είναι το θέμα της οδήγησης , σε πιο αντιπροσωπο να πάω , που εχει test ride κ.τ.λ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

p@nos
08/01/2011, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Retakos
Καλημέρα παιδιά ,
ηθέλα να κάνω την εξής ερώτηση :σκέφτομαι να πάρω την monster 796 ή fz8 βέβαια κλείνω λίγο προς monster περισσότερο αλλά δεν έχω γνώστους να μου πούνε τι παίζει δηλ. τα 86 άλογα ειναι μια χαρα , έχει βλάβες πως είναι το θέμα της οδήγησης , σε πιο αντιπροσωπο να πάω , που εχει test ride κ.τ.λ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

βλαβες 0

απο οδηγηση...ντουκατι...και μοτερ σπιρτοζικο και ροπατο...αν βαλεις και το κιτ εχεις και ηχο βγαλμενο απο την κολαση

τεστ ραιντ δε ξερω που θα το βρεις...παρε τηλ την αντιπροσωπια μπας και...αλλα καμια σχεση με το φζ8...εντελως ανομοια πραγματα...

benny
08/01/2011, 08:03
πρωτα απ ολα να σου ξηγηθω οτι σε ζηλευω υπερβολικα :bigcry:

ειχα για μια περιοδο το 696 , το οποιο ειναι φοβερο μηχανακι αν ξερεις τι παιρνεις.

εχει τις ευαισθησιες του τουλαχιστον στα δικα μου χερια (χαλαρωνουν συνεχεια οι καθρεφτες, το πισω φλας ειναι υπερευαισθητο και σπαει για πλακα, το σταντ θελει σφιξιμο καθε βδομαδα αν δεν πας ν αλλαξεις τη μαμα βιδα κλπ ) μικρο ζητηματακια δηλαδη τα οποια απλα υπαρχουν για να σου θυμιζουν οτι πρεπει ν ασχοληθεις μαζι του.

αν δεν εισαι τετοιος τυπος για μενα παρε κατι αλλο.

ειναι πρηξαρχιδισμος αλλα σε αλλους αρεσει :blush: και αλλοι τον ανεχονται γιατι το εργαλειο σε αποζημιωνει καθε μερα με την οδηγικη του συμπεριφορα.

δεν θα σου πω τα γνωστα για φρενα, ηχο γεωμετρια κλπ που ειναι οντως μακρια απ το ιαπωνικο ανταγωνισμο , αλλα θα σου πω την δικη μου εντυπωση .

φοβερο μηχανακι αλλα για αλλη χωρα, με αλλους δρομους .η χρηση που θα του κανεις στο μεσο ελληνικο δρομο ειναι εντελως συμβιβαστικη και το νιωθεις στο επακρο (βεβαια αλλοι εχουν ss για καθημερινο μηχανακι). καβαλα στο fazer δεν σε νοιαζει τοσο.
ουτε ειναι πρακτικο μηχανακι με την εννοια να του βαλεις και μια μπαγαζιερα να πας σουπερ μαρκετ ή να βαλεις το κρανος και τα αδιαβροχα κλπ κλπ κλπ)

στα μειον η πολυ επιθετικη θεση ογηγησης , λογω της οποίας με το που καβαλας σε γαργαλαει να το παιξεις ροσι. στο μυαλο ειναι ολα βεβαια αν εισαι ωριμος ανθρωπος το ξεπερνας σιγα σιγα.

θεωρητικα το 796 ειναι ενα ελαφρως αναβαθμισμενο 696. θεωρητικα παλι μοιαζει ο ιδανικος κινητηρας απο αποψη αποδοσης τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.

τεστ ραιντ δεν ξερω που και αν ,ουτε για αντιπροσωπεια να προτεινω.

εγω θα εβαζα στο παιχνιδι και το street triple.

αυτα και καλη τυχη! (μαυρο με κοκκινο πλαισιο :a8: )

:wave2:

Retakos
08/01/2011, 08:38
εννοειται μαυρο κοκκινο

p@nos
08/01/2011, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από benny

στα μειον η πολυ επιθετικη θεση ογηγησης , λογω της οποίας με το που καβαλας σε γαργαλαει να το παιξεις ροσι. στο μυαλο ειναι ολα βεβαια αν εισαι ωριμος ανθρωπος το ξεπερνας σιγα σιγα.

αμα οδηγησεις το προηγουμενο monster η θεση οδηγησης του 696 θα σου φαινεται σαν on off:D :D :D

benny
08/01/2011, 10:10
οχι ρε το χω οδηγησει ,620 με μαμα τιμονι.καμια σχεση.

εγω το αντιθετο θα ελεγα... :confused:

μαλιστα οταν πρωτοανεβηκα στο 696 μου κανε τρελη εντυπωση το πολυ χαμηλο τιμονι και η ορατοτητα που δεν βλεπεις ουτε ροδα , εσυ και η ασφαλτος. ε δεν ειναι ετσι το 620...

κατι παιζει με την αντιληψη μου λογικα :lol:

p@nos
08/01/2011, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
οχι ρε το χω οδηγησει ,620 με μαμα τιμονι.καμια σχεση.

εγω το αντιθετο θα ελεγα... :confused:

μαλιστα οταν πρωτοανεβηκα στο 696 μου κανε τρελη εντυπωση το πολυ χαμηλο τιμονι και η ορατοτητα που δεν βλεπεις ουτε ροδα , εσυ και η ασφαλτος. ε δεν ειναι ετσι το 620...

κατι παιζει με την αντιληψη μου λογικα :lol:

οντως κατι παιζει με την αντιληψη σου μαλλον :lol: :lol: :lol:

τα προηγουμενα, ειχαν πολυ σκυφτη θεση, την πιο σκυφτη για την ακριβεια σε γυμνο...εχει χαρακτηρισει σαν ντραγκστερ μαλιστα η θεση, τηρουμενων των αναλογιων...

το 696 που εχω οδηγησει(το 796 στατικα μονο, αν και ειναι ακομα πιο ανετο), εχει πολυ πιο ορθια θεση οδηγησης...και ΠΟΛΥ πιο κοντο τεποζητο, παροτι ειναι πιο μεγαλο σε ογκο...αυτο ειναι που σου δινει την αισθηση εσυ και η ασφαλτος, μιας και το τιμονι και τα οργανα, βρισκονται πολυ πιο κοντα σου(κατι που συμβαλει και στην πιο ορθια θεση οδηγησης), απο το παλιο...

Shaolin Monk
08/01/2011, 11:09
Μια και λεμε γνωμες... :lol:

Το μονστερ ειναι εμφανισιακα, οτι πιο μπαναλ κυκλοφορει πλεον στο δρομο, ο κινητηρας σερνεται, αν και καλος για το χαϊπερ, αλλα δεν κανει μια σε στριτ μοτοσακο. Ανοιχτα φζ8 που θα ειναι μακραν πιο γρηγορο, πιο ανετο και θα κανεις και μερικα ταξιδακια πιο χαλαρα.

Βεβαια απο την αλλη, θα μπεις στη μεγαλη και κλειστη οικογενεια των Ντουκατιστι, κατι που σημαινει οτι δεν στριβεις ποτε και κανεις 200 χλμ το χρονο, αλλα αποκτας δικαιωμα να θαβεις ολα τα υπολοιπα μηχανακια ως σουμιεδες... :lol:

Λεω τωρα να εξαφανιστω απο το φορουμ για μια-δυο μερες... :smokin:

SVX
08/01/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Το μονστερ ειναι εμφανισιακα, οτι πιο μπαναλ κυκλοφορει πλεον στο δρομο, ο κινητηρας σερνεται, αν και καλος για το χαϊπερ, αλλα δεν κανει μια σε στριτ μοτοσακο. Ανοιχτα φζ8 που θα ειναι μακραν πιο γρηγορο, πιο ανετο και θα κανεις και μερικα ταξιδακια πιο χαλαρα.

Παλι πεφτετε στη λουμπα να συγκρινετε 2κυλινδρο με 4κυλινδρο... διαφορετικη διαταξη, διαφορετικο πεδιο δρασης ....

p@nos
08/01/2011, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Παλι πεφτετε στη λουμπα να συγκρινετε 2κυλινδρο με 4κυλινδρο... διαφορετικη διαταξη, διαφορετικο πεδιο δρασης ....

αμα λεμε οτι το fz8 ειναι καλυτερο απο το 796...μπορουμε να πουμε και αλλα με τον τοτο...

ειναι βεβαια αξιοπιστο...αμα δε κοψει κανα πλαισιο...η δεν καρφωσει καμια βαλβιδα...ειναι και 250 κιλα κιολας για να φροντισει για την καλη φυσικη κατασταση του αναβατη...

οσο για το σερνεται...80 αλογα σε 160 κιλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
08/01/2011, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

οσο για το σερνεται...80 αλογα σε 160 κιλα...

σαν να το φανταζομαι..... πως το λενε? αναλογια κιλών ανά ίππο...?

Οποιος θελει παντως μια μικρη περιγραφη : Η 1η στο φαναρι , ειναι σα να τρως κλοτσιά από Troll (αυτα του Tolkin)

δεν περιγραφω αλλο... :rotflmao:

Shaolin Monk
08/01/2011, 13:31
Η 1η στο φαναρι , ειναι σα να τρως κλοτσιά από Troll (αυτα του Tolkin)

δεν περιγραφω αλλο... :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

Ελιωσα... :beer:

Αν και εχεις ενα δικιο... Μπορει το ΦΖ να κοψει πλαισιο...

220450

Shaolin Monk
08/01/2011, 13:43
Τωρα λεω να αλλαξω χωρα,,, :lol:

p@nos
08/01/2011, 13:52
Τωρα λεω να αλλαξω χωρα,,, :lol:

ψαξε να βρεις κανα ακομα...
:wacko:

απο το '93 υπαρχει ενα με σπασμενο πλαισιο στο νετ...χωρις να ξερουμε τι και πως...

το να μη σου αρεσει...ειναι δικαιομα σου...αλλα το να γραφεις αερολογιες για μια αντικειμενικα πολυ καλη μοτο, που δεν εχεις καβαλησει, δεν ειχες ποτε...χωρις πιθανοτατα να την εχεις δει ποτε στο δρομο...μονο και μονο επειδη δεν εχει 250 αλογα...δε το καταλαβαινω ομως...

SVX
08/01/2011, 13:56
Αν και εχεις ενα δικιο... Μπορει το ΦΖ να κοψει πλαισιο...

Αυτός μοιαζει για δουλεια του

220451

Shaolin Monk
08/01/2011, 14:04
ψαξε να βρεις κανα ακομα...
:wacko:

απο το '93 υπαρχει ενα με σπασμενο πλαισιο στο νετ...χωρις να ξερουμε τι και πως...

το να μη σου αρεσει...ειναι δικαιομα σου...αλλα το να γραφεις αερολογιες για μια αντικειμενικα πολυ καλη μοτο, που δεν εχεις καβαλησει, δεν ειχες ποτε...χωρις πιθανοτατα να την εχεις δει ποτε στο δρομο...μονο και μονο επειδη δεν εχει 250 αλογα...δε το καταλαβαινω ομως...

Πιστεψε με, εχω οδηγησει Ντουκατι περισσοτερο απο οτι φανταζεσαι.... Ολη μου η παρεα ειναι Ντουκατιστι καμμενοι και ειμαι ο μονος με Ιαπωνεζικο.

Δεν γελαω με το μηχανακι, μια χαρα ειναι. Αλλα δεν μπορω να μην γελασω με τις υπερβολες... Οπως και να μην γελασω με το οτι αν καποιος δεν δεχτει την αποψη σας, αμεσως "δεν τα εχει οδηγησει" και ολα τα αλλα "κοβουν πλαισια". Νισαφι πια... :lol:

Παρε και μια εκδρομικη...

220452

Shaolin Monk
08/01/2011, 14:07
Οπως καταλαβαινεις σε κουβεντες για μηχανες, ολοι αυτοι θελουν να με σφαξουν... :lol: :lol: :lol:

imba
08/01/2011, 14:31
Φιλε για να παρεις ντουκατι πρεπει να το θες δεν περνεις ετσι επειδη τα συγκρινες και ειδες οτι στριβει καλυτερα η εχει καλυτερα φρενα.Προσωπικη αποψη παντα.Εχω οδηγησει μονο ενα μονστερ 620 νταρκ ενος φιλου και απλως δεν υπαρχει.Απο τοτε αγαπησα ντουκατι.Και ειπα ολα τα υπολοιπα μηχανακια που θα παρω θα ειναι ντουκατι.Ξυπνας το πρωι περνεις το καφε στο χερι και κατεβαινεις στο γκαραζ να ανεβεις μονο πανω στη σελα του το κοιταζεις και το χαζευεις μονο τοτε εισαι ετοιμος για ντουκατι.Οσο για το δικυλινδρο δε το συζητω αγαπη.Αυτα απο μενα.:beer: :beer:

p@nos
08/01/2011, 15:08
Οπως καταλαβαινεις σε κουβεντες για μηχανες, ολοι αυτοι θελουν να με σφαξουν... :lol: :lol: :lol:

σε βλεπυμε και διπλα :evil:

απλα το να λες τενεκε το ντουκατι, ειδικα οταν συγκρινεται με μηχανες οπως το fz8 και το καφασακι το ζΕΝτ:rotflmao:

εεε ειναι καπως...

πολλα μηχανακια βγαζουν προβληματα...ειδικα οι γιαπωνεζοι μας εχουν απογοητευσει τα τελευταια χρονια...με διαφορα σοβαρα προβληματα...

τα ντουκατι απο την αλλη...μονο τη φημη εχουν πλεον:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μιας και δε παθαινουν τιποτα...περα απο προβληματα τυπου ξεβιδωνει ο καθρεπτης, αμα κλωτσησεις το φλασακι θα σπασει...και τετοια...

δε νομιζω να το πλασαρε κανενας για το υπερβρωμογκαζο...αλλα για οδηγηση σε οποιοδηποτε στροφιλικι...το γκαζι του ειναι υπεραρκετο για να ξεφτυλισει οποιοδηποτε ''γκαζι'' με ευκολια...
απο ποιοτητα κυλισης και στησιμο δε το συζηταμε καν...

το να μη σου αρεσει στησιμο/φρενα/γεωμετρια, αλλα σαν αναβατης να σου αρεσει το αρκουδογκαζο, ειναι απολυτως σεβαστο...χωρις να μειωνει την αξια του αλλου...

καλη μας χρονια:beer: :beer: :beer:

Retakos
09/01/2011, 11:25
Παίδες η απόψη όλων είναι σεβάστη όπως ειπα και τα δύο μου αρέσουν εξάλλου 160 κιλα για 86 ιπποι εμένα μια χαρά μου φαίνονται όπως και το φζ8 επειδή ο κολλητος μου έχει το χίλια και ξέρω από θέση οδήγησης μου αρέσει πάρα πολύ αλλά πιστευώόταν κάνω τεστ με την ducati αν μου αρεσει τι ίδιο θέση κ.τλ. με βλέπω να καταλήγω στον monster και ας έχει το άλλο 20 άλογα παραπάνω.Τελικά από αντιπροσώπους βλέπω να καταληγω γκάζι που είναι κοντα στο Αιγάλεω που μένω έκτος και προτείνετε τίποτα καλύτερο , μέχρι Απρίλιο θα έχω τα 10 χιλ και ότι με γωτίσει ο θεός

christos01
09/01/2011, 13:12
Κανε ένα test ride και το Street Triple, πριν αποφασίσεις. :smokin:

harris_x
09/01/2011, 14:21
Αν και μ'αρέσουν πολύ τα ντουκατια...

αν το δοκιμάσεις (το duc εεεε!) και εξακολουθείς να έχεις αμφιβολία για το ποιο θα επιλέξεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από christos01
Κανε ένα test ride και το Street Triple

Shaolin Monk
09/01/2011, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από christos01
Κανε ένα test ride και το Street Triple, πριν αποφασίσεις. :smokin:

+675 :wave2:

Lioulios
09/01/2011, 14:41
+ 675 για τo street triple .

Πάρτο φίλε μια βόλτα και θα καταλάβεις .

Δυνατό και ροπάτο παντού .Φιλικότατο ! Βάλτο στις επιλογές σου .

...Και βρίσκεις μτχ σε πολύ καλή κατάσταση σε πολύ καλή τιμή

imba
09/01/2011, 18:16
Ρε παιδια ο φιλος λεει για ντουκατι τι του λετε το στρητ τριπλ?Ελεος.Πλασαρετε οτι θελετε εδω.:confused:

Πειτε γνωμες αν ξερετε για αυτο που ζητησε.

tam
10/01/2011, 11:18
Έχει δίκιο ο imba.
Απλά το Speed Triple στα 1050cc,παράζει ένα εξαιρετικό ήχο.
Και σαν μεταχειρισμένο έχει και πολύ καλή τιμή.
Αλλά το Monster είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και καμία
σχέση δεν έχει με το FZ8.Και δεν είναι καθόλου δόκιμη
η σύγκριση κινητήρων L2 με Ι4.
(τα τρικίλυνδρα είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή)

SVX
10/01/2011, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
Έχει δίκιο ο imba.
Απλά το Speed Triple στα 1050cc,παράζει ένα εξαιρετικό ήχο.
Και σαν μεταχειρισμένο έχει και πολύ καλή τιμή.

:rolleyes: που να δεις το Tuono

tam
10/01/2011, 11:26
:rolleyes: που να δεις το Tuono

Πλάκα-πλάκα και αυτό είναι ένα μοντέλο που έχει εξαιρετική τιμή
σαν μεταχειριεμένο.Αλλά σε λίγο καιρό όλα (σχεδόν) τα μεταχειρισμένα
μηχανάκια θα έχουν πολύ καλές τιμές.Λεφτά δεν υπάρχουν.
Τέλος πάντων,η Ducati δεν έχει ρίξει καθόλου τις τιμές της;

SVX
10/01/2011, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tam
Τέλος πάντων,η Ducati δεν έχει ρίξει καθόλου τις τιμές της; \

Οχι . η Ducati σε θόρυβο και τιμες ακολουθει την επιτυχημενη συνταγη της Harley

Retakos
10/01/2011, 14:49
Re paidia me exoun prixei oti vgazei polles zimies epeidh egw den xero , ti ennooune ta flasakia kai to kathrefti (pou den nomizo na lene auto ) profanos vlaves mixanis , i o kathenas pou milao mou leei tin malakia tou

SVX
10/01/2011, 14:54
Re paidia me exoun prixei oti vgazei polles zimies epeidh egw den xero , ti ennooune ta flasakia kai to kathrefti (pou den nomizo na lene auto ) profanos vlaves mixanis , i o kathenas pou milao mou leei tin malakia tou

τα φλασακια ειναι και καλα "εκτεθειμενα" και σπανε ευκολα (πραγμα που διορθωνεται μολις βαλεις οποιοδηποτε βαση πινακιδας aftermarket)

οι καθρεφτες δεν εχουν καλη ορατοτητα (αν εχεις συνηθισει σε Vstrom)

BLACKGAS
10/01/2011, 15:19
Φίλος κάνεις ένα λαθάκι. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο τα ducatia άλλο τα fazer. Σκέφτεσαι τι ΕΣΥ γουστάρεις-αγαπάς και αντέχει η τσέπη να πάρεις και έχεις την απάντησή σου. Καθε μηχανή είναι μια σχέση. με καλά, με κακά, με βλάβες, με κ@βλες, με τα όλα της. Από busa μέχρι 125cc όλα έχουν να σου δώσουν και να σου πάρουν. Βλέπεις πιο γουστάρεις και μπορείς και ... περιμένουμε φώτο από την καινούργια σου αγάπη!

Retakos
10/01/2011, 15:40
Thanks paides.....anameno kai alles apanthseis

Allst@rf
10/01/2011, 16:07
Ψάξε να βρεις να κανείς τεστ ράιντ και τα 2 και βλέπεις τι σου αρέσει και τι ταιριάζει σε εσένα...

Μην ακούς δεξιά- αριστερά τι σου λένε οι άλλοι,ειδικά ιδιοκτήτες γιαπωνέζικων.

όχι πως έχουν τίποτα τα παιδιά ,εμείς τα αγαπάμε όλα τα ζώα...

Σημαντικό...

Επειδή ντουκατι θα πάρεις ,κοίτα να το πάρεις σε κόκκινο και άσε τα αλλά χρώματα για τον SVΧ...:p

harris_x
10/01/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
Ρε παιδια ο φιλος λεει για ντουκατι τι του λετε το στρητ τριπλ?Ελεος.Πλασαρετε οτι θελετε εδω.:confused:

φιλαράκι χαλάρωσε, δεν πλασάρουμε τπτ και δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε από αυτά που προτείνουμε.

Ζήτησε γνώμες και τις λαμβάνει.
Η γνώμη του καθενός μπορεί να είναι και κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει υπόψη του.

Στην τελική ό,τι θέλει θα πάρει το παλικάρι δε τον πίεσε κανείς και ούτε θα το κάνει!

harris_x
10/01/2011, 17:32

Από εμπειρία γενικότερα τι παίζει;

220592

christos01
10/01/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba

Λες να τον πειράξει να ακούσει μια γνώμη παραπάνω?? νομίζω ότι είναι συγκρίσιμο και με τα δυο, ενώ το ντουκατι με το FZ8 σίγουρα δεν συγκρίνονται.

Retakos
11/01/2011, 02:55
καλημέρα παιδιά , όσο αφορά την εμπειρία είχα 5 χρόνια v-strom ωραίο μέχρι και καφέ έπινες άνετο και για ταξίδια , μόνο που εγώ ταξίδια δεν κάνω αντέ το καλοκαιρι να πάω μέχρι Χαλκίδα οπότε για αυτό θέλω κάτι street που θα είναι κα πιο μικρο σε όγκο .

harris_x
11/01/2011, 03:01
καλημέρα παιδιά , όσο αφορά την εμπειρία είχα 5 χρόνια v-strom ωραίο μέχρι και καφέ έπινες άνετο και για ταξίδια , μόνο που εγώ ταξίδια δεν κάνω αντέ το καλοκαιρι να πάω μέχρι Χαλκίδα οπότε για αυτό θέλω κάτι street που θα είναι κα πιο μικρο σε όγκο .
Για 'μένα φίλε μου, η επιλογή σου πρέπει να γίνει ανάμεσα σε Ducati και Triumph.
Εγώ το άλλο δε θα το κοιτούσα!

Κάνε βόλτα και τα 3 και θα καταλάβεις!
:beer: :beer: :beer:

Lioulios
11/01/2011, 14:14
Retako και εγώ Vstrom είχα σαν και εσένα και όταν ήρθε η ώρα να το αποχωριστώ είχα κολήσει με τον καινούριο τήγρη τον 800άρι και το BMWgs800 . Αφού δεν βρήκα BMW 800άρι έτσι που το ήθελα και ο τίγρης ακόμα είναι άγνωστος επέλεξα να αλλάξω κατηγορία και βγήκα στην γύρα .

Μου είχε κάνει κλικ το φέιζερ 1000 και αφού οδήγησα τρία ,το απέκλησα για διάφορους λόγους .

Οδήγησα και εν τέλη αγόρασα το Τράιουμφ στρηττρίπλ675 ,το οποίο και ερωτεύτηκα .

Σε σχέση με το Βστρωμ ...Δεν τα συγκρίνω ,απλά σου λέω τί είδα ,μιας και είχα το ίδιο μοτο με εσένα.

Θετικά .
3κύλινδρος ροπάτος κινητήρας ,πολύ καλύτερα φρένα και αναρτήσεις .Απίστευτο ζύγισμα -κράτημα , πολύ ελαφρύτερο και σαφώς πιο παιχνιδιάρικο και έτη φωτός μπροστά σε ποιότητα κατασκευής ,δεν τρομάζει τον αναβάτη και μετά από λίγο μαζί του νομίζεις ότι το έχεις καιρό.

Αρνητικά .
Χώροι αποσκευών (τανκ μπάγκ και είσαι οκ-σχετικό).
Κατανάλωση σε σχέση με το στώμα και τιμές ανταλλακτικών (σχετικό).
Θα ήθελα να κόβει λίγο περισσότερο το τιμόνι ,αλλά έτσι είναι αυτά.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι σε αυτό που θα αγοράσεις να κάτσεις να δεις αν κουμπώνεις όπως εσύ θέλεις , αν σου αρέσει στο μάτι και να πάρεις αυτό που θα σου κάνει κλίκ !

Όλες οι μηχανές είναι ωραίες .Και τα Ιαπωνικά και τα Ευρωπαικά .Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε εδώ μέσα .

Για τα άλλα μοντέλα θα σου πούνε αυτοί που τα έχουν .

Xrider
12/01/2011, 04:30
Βαση συλλογισμου εχει απολυτο δικιο ο SVX αλλο 2Κ και αλλο 4Κ.

Λαθος που διαβασα απο αγνοια μαλλον οποιος το εγραψε...δεν στριβει....αν δεν στριβει ενα Ντουκατι τοτε τι στριβει? και ειδικα το μονστερ που ειναι φιαγμενο για στροφιλικια :confused:

Περαν τουτου....εγω προτιμω αυτο που εχω το "παλιο" κοψιμο καρμπυρατερατο.
Το καινουριο ειναι διαφορετικο σε θεση οδηγησης,ειναι πιο χωμενος ο οδηγος,ειναι πιο μικρο και πολλα αλλα διαφορετικα ...

Επιδοσεις..

Η Ντουκατι δινει "μαμα" την μηχανη με επιδοσεις να πηγαινει παντου και να χτυπαει στην ευθεια μια 200.
Εδω ειναι που επεμβαινει ο οδηγος...
Την αφηνεις "μαμα" αν δεν σε ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο...

Αν την θελεις για στροφιλικια γρηγορα,επιταχυνσεις πολυ δυνατες κλπ εκει ειναι που ΑΛΛΑΖΕΙΣ γραναζια αμεσως,φιλτρα,ξεταπωνεις εξατμησεις (φιλτρο + εξατμιση πανε πακετο).
Το ξεταπωμα εχει το μειονεκτημα να κοβει απο την τελικη αλλα να δινει στα φορτωματα...οσο λιγοτερα τα κυβικα τοσο πιο αισθητο ειναι.
Με λιγα λογια πρεπει να ξερεις τι οδηγηση γουσταρεις να κανεις...αν θελεις να τρεχεις στις ευθειες κανενα μονστερ δεν κανει γιατι απο τα 140+ ο αερας που τρως ειναι κουραστικος οπως σε ολα τα γυμνα..οποτε παιρνεις ενα R,RR

Retakos
12/01/2011, 07:45
ωραίο παίδες το triumph αλλά σόρρυ εγώ έχω κολλήσει με το monster 798 & fz8 , η παρατήρηση σας 'οτι το ένα είναι 2κ κ το άλλο 4κ είναι σωστη θα κάνω και τα δύο test ride απλως πρέπει να μάθω που

p@nos
12/01/2011, 11:29
φζ8 η τριουμφ...χαλι το 796 :a04: :a13:

220681

giannis113
12/01/2011, 11:37
οταν κανεις τεστ ραιντ το τετρακυλινδρο να το πας σε ανοιχτο μερος και να το σπασεις τερμα τις rpm για να καταλαβεις τη δυναμη του,
το δυκιλινδρο σε στροφιλικια

Allst@rf
12/01/2011, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
οταν κανεις τεστ ραιντ το τετρακυλινδρο να το πας σε ανοιχτο μερος και να το σπασεις τερμα τις rpm για να καταλαβεις τη δυναμη του,
το δυκιλινδρο σε στροφιλικια

επίσης αν το πας το 4κ σε ανοιχτό δρόμο για να το "σπάσεις" στις τελικές του ,θα καταλάβεις ότι πρέπει να κρατήσεις το V-strom...

Retakos
12/01/2011, 15:04
Poli (xali) to ducati stin fotografia

giannis113
12/01/2011, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
επίσης αν το πας το 4κ σε ανοιχτό δρόμο για να το "σπάσεις" στις τελικές του ,θα καταλάβεις ότι πρέπει να κρατήσεις το V-strom...

δεν εννοω τις τελικες του, ειχα και τα δυο V2 και 4Κ
shiver, hornet, και για λιγες μερες s2r :D

και του τα λεω αυτα για να παρει μια ωραια γευση και απο τα δυο :ninja:

Lioulios
13/01/2011, 07:00
Poli (xali) to ducati stin fotografia Πλάκα κάνεις ε; Mιλάμε για πολύ κ@λάρα !!

ΔΕΝ συγκρίνεται σε ομορφιά μe το φέιζερ . Αν σου αρέσει εξωτερικά το φέιζερ ,τότε πάρε Japan.

Allst@rf
13/01/2011, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
δεν εννοω τις τελικες του, ειχα και τα δυο V2 και 4Κ
shiver, hornet, και για λιγες μερες s2r :D

και του τα λεω αυτα για να παρει μια ωραια γευση και απο τα δυο :ninja:

ουτε εγω μιλαω για τις τελικες του...

αν ηθελε μηχανακι με τελικες θα κρατουσε το Vstrom...:lol:

μιλαω για το ξυλο που θα φαει απο τον αερα ,μετανιωνοντας κατευθειαν για την επιλογη του να αλλαξει κατηγορια...:cool:

Lioulios
13/01/2011, 08:11
μιλαω για το ξυλο που θα φαει απο τον αερα ,μετανιωνοντας κατευθειαν για την επιλογη του να αλλαξει κατηγορια...:cool: Aφού επέλεξε να αλλάξει κατηγορία νομίζω πως το θεωρεί δεδομένο . Με τη τζαμαρία μπροστά ...Άλλη αίσθηση της ταχύτητας .

Εγώ στην αρχή τα 180+ τα έβλεπα με μεγάλη δυσκολία .

Allst@rf
13/01/2011, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Aφού επέλεξε να αλλάξει κατηγορία νομίζω πως το θεωρεί δεδομένο . Με τη τζαμαρία μπροστά ...Άλλη αίσθηση της ταχύτητας .

Εγώ στην αρχή τα 180+ τα έβλεπα με μεγάλη δυσκολία .

δεν μιλαω για τον φιλτατο που θελει να κανει την αγορα...

αυτος μπορει να ξερει τι να περιμενει...

μιλαω για το παλικαρι που λεει για το ΦΖ ,οτι επειδη ειναι 4Κ πρεπει να παει σε ανοιχτο δρομο να το δοκιμασει,που κατα την γνωμη μου ειναι ακυρο,για ΓΥΜΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...:wave2:

Retakos
13/01/2011, 10:19
http://www.ducati.com/bikes/monster/796/index.do

Απλά τόσο όμορφο...

SVX
13/01/2011, 10:21
μιλαω για το ξυλο που θα φαει απο τον αερα ,μετανιωνοντας κατευθειαν για την επιλογη του να αλλαξει κατηγορια...:cool:

με ενα σωστο, αθορυβο κρανος, το monster (+) ειναι ΠΟΛΥΥΥΥ Πιο υποφερτο απο το Caponord που καβαλουσα (με την ψηλη Kappa) :alien:

giannis113
13/01/2011, 12:31
δεν μιλαω για τον φιλτατο που θελει να κανει την αγορα...

αυτος μπορει να ξερει τι να περιμενει...

μιλαω για το παλικαρι που λεει για το ΦΖ ,οτι επειδη ειναι 4Κ πρεπει να παει σε ανοιχτο δρομο να το δοκιμασει,που κατα την γνωμη μου ειναι ακυρο,για ΓΥΜΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...:wave2:

βασικα γραφω που γραφω ας το κανω σωστα :mad:

εννοω σε πιο ανοιχτο δρομο απο οτι το ντουκατιιιι

Allst@rf
13/01/2011, 12:39
με ενα σωστο, αθορυβο κρανος, το monster (+) ειναι ΠΟΛΥΥΥΥ Πιο υποφερτο απο το Caponord που καβαλουσα (με την ψηλη Kappa) :alien:

άσε ρε μητσο τώρα...

Και γω που είμαι ερωτευμένος με το ktm μου δεν κάνω έτσι...

Κινητή διαφήμιση της ντουκατι έχεις γίνει μωρ αδερφακι μου...:lol:

SVX
13/01/2011, 13:07
άσε ρε μητσο τώρα...

Και γω που είμαι ερωτευμένος με το ktm μου δεν κάνω έτσι...

αληθεια λεω

στο Αprilia απο τον στροβιλισμο δεν ακουγα ουτε τον κινητηρα ... ειχα ακριβως το (Α)καταλληλο υψος

το Monster εχει τιμονι αλλα σκυφτο με αποτελεσμα να σε παιρνει ξωφαλτσα ο αερας και να περναει απο γυρω σου και οχι απο πανω σου...

παρε ενα Varadadero βολτα μετα το δικο σου και θα κουνας το κεφαλι οπως εγω...

DuCaTi Γαμεϊ όμως.... αρχοντιά ρε παιδί μου..... το DRambuie του διτροχου κοσμου...
svx :a1: Allst@rf

Allst@rf
13/01/2011, 16:40
μλκ,που να πάρεις και το χιλιάρι...

Ή ακόμα χειρότερα ,το streetfighter(που από εμφάνιση τουλάχιστον γ****... )

θα μας ζαλίσεις στα αλήθεια... :lol:

IskRa
23/01/2011, 18:43
Αν εξαιρέσεις ομορφιά και ήχο στο οποίο το 796 απλά δεν παίζεται, νομίζω ότι το BMW F8OOR είναι μία επίσης πολύ καλή επιλογή. Σκέψου την καλά. Εγώ με οικονομο-τεχνικά κριτήρια (για τις δικές μου ανάγκες και τρόπο μετακίνησης) θα έπερνα BMW.... με κριτήρια καρδιά Ducati (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ενα κάλο, χρηστικό μηχανάκι).

SVX
24/01/2011, 02:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από IskRa
Αν εξαιρέσεις ομορφιά και ήχο στο οποίο το 796 απλά δεν παίζεται, νομίζω ότι το BMW F8OOR είναι μία επίσης πολύ καλή επιλογή. Σκέψου την καλά. Εγώ με οικονομο-τεχνικά κριτήρια (για τις δικές μου ανάγκες και τρόπο μετακίνησης) θα έπερνα BMW.... με κριτήρια καρδιά Ducati (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ενα κάλο, χρηστικό μηχανάκι).

με κριτηριο την καρδια...Ducati...

για το BMw ποιο ειναι το κριτηριο? οι ανακλησεις? :look:

p@nos
24/01/2011, 03:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από IskRa

το μπεμβε στα χαρτια ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι...αρκει να μη το οδηγησεις:wave2:

imba
24/01/2011, 08:40
+1000
το μπεμβε στα χαρτια ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι...αρκει να μη το οδηγησεις:wave2: