PDA

View Full Version : "all aboard" productions presents

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

Cpt. Haddock
11/01/2011, 05:14
Λοιπον, κορίτσια... :smokin:

Να συμβιβαστούμε με 7:30 μαζωξη, 8 αναχωρηση.

Καλώς εχόντων, το πρώτο - σχετικο - στροφιλικι θα το βρουμε μετα τους ΜυλΟΙ, όπου η παραλία εχει ανατολικο προσανατολισμο και θα εχει στεγνωσει.

(τα δερβενακια δε μετρανε γιατι ειναι μια ευθεια)

Πιο πάνω θα έχει ηδη προχωρήσει η μερα, αλλα στα σημεία που δε πεφτει ήλιος δε θα στεγνώσει έτσι κι αλλιως (εκτός εαν εχει φυσηξει κανενα ξεροβόρι).

Εαν τα χλμ φαινονται πολλα και αρχίσουν αι ψιθυροι και αι γκρινιαι, υπαρχει η εναλλακτική να κόψουμε απο Καρυταινα προς Στεμνιτσα- Δημητσάνα.

Προσωπικά ειμαι κατα του φαγητου, αφ' ενός γιατι έχω παχύνει :lol: , αφ' ετέρου γιατι προτιμώ το 20ρικο να το δωΚω σε βενζινη παρα σε παΐδια...

:wave2: :beer: :wave2:

spyro
11/01/2011, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου λοιπόν. Αν εσείς ξεκινήσετε 9 βαριά βαριά 10:00 - 10:15 θα είστε Σπαθοβούνι. Εμείς λοιπόν για να ανταμώσουμε θα πρέπει να ξεκινήσουμε 8:00 από Πάτρα δεδομένης της άριστης κατάστασης του κατσικόδρομου Πατρών Κορίνθου. Και πες πάει καλά αυτό, θα το παλέψουμε. Γιατί πρέπει σε κάθε εκδρομή να κάνουμε όσο περισσότερα χλμ γίνεται, υπάρχει κάποιο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, υπάρχει ο άγραφος νόμος των μοτοσυκλετιστών ανά την επικράτεια που λέει ότι αν καβαλήσεις πρέπει να ιδρώσει ο κώλος σου για να ξεκαβαλήσεις???

Γιατί δεν δίνουμε λίγη περισσότερη ώρα στο παπαρολόγημα που γίνεται στο τσιμπούσι??

Αν ρωτάτε τη γνώμη μου (που δεν τη ρωτάτε και *χδια σας με γράφετε το ξέρω) εμένα περισσότερο μου αρέσει να λέμε μαλακιούλες και να πειράζει ο ένας τον άλλον κατά την διάρκεια των στάσεων παρά το να οδηγεί ο ένας πίσω από τον άλλον για ατέλειωτα χλμ.

Με σεβασμό και αγάπη

Ειλικρινά δικός σας

Vaska

μεγάλη κουβέντα και άκρως ενδιαφέρουσα αλλα παρακαλώ να μεταφερθεί στο αναζητήσεις προβληματισμοί ή ταξιδιωτικά για να απαντήσουμε

:p

Operater
11/01/2011, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λοιπον, κορίτσια... :smokin:

...
Δεν το 'πιαΚα το υπονοούμενο :wacko:
αλλά συμφωνώ! :winka:

spyro
11/01/2011, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αλλά συμφωνώ! :winka:

χρειαζόμαστε κανα - δυο confirmations ακομα. δεν έχετε ακόμα το majority of votes

:smokin:

Cpt. Haddock
11/01/2011, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
χρειαζόμαστε κανα - δυο confirmations ακομα. δεν έχετε ακόμα το majority of votes

Καλα, εγω μπορει και να μην ερθω οποτε μην το δένετε κόμπο κιολας :lol:

Operater
11/01/2011, 05:51

τον φόβισα...! :sick:

ERRIKA
11/01/2011, 06:07

Κάπταιν είναι..... δέστε το καντηλίτσα. :smokin:

alximistis
11/01/2011, 11:42
τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μία...
ΕΑΝ βρεθούν τα ευρώ μέσα :)

spyro
11/01/2011, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μία...
ΕΑΝ βρεθούν τα ευρώ μέσα :)

:beer: :beer:

granazi
11/01/2011, 12:10
πολυ ενδιαφερον, αν εχω αλαξει λαστιχα θα ακολουθησω :smokin:

spyro
11/01/2011, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
πολυ ενδιαφερον, αν εχω αλαξει λαστιχα θα ακολουθησω :smokin:

και αναρωτιόμουν ... θα ρθει δε θα ρθει? ... που κρύβεται αυτός?

:D

amyroukai
11/01/2011, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
πολυ ενδιαφερον, αν εχω αλαξει λαστιχα θα ακολουθησω :smokin: Ά πάγαινε ρε ρεμάλι και εγώ έχω τελειωμένη ανάρτηση, με βλέπεις να κάνω την κιουρία; Αν είναι έτσι, αν δεν μου φτιάξουν racing την ανάρτηση μέχρι Παρασκευή δεν πάω... ναι καλά

Dfoud
11/01/2011, 13:16
Με φαίνεται καλή διαδρομή και λέω να ακολουθήσω, επιβεβαίωση Παρασκευή.
ως τότες :beer:

Operater
11/01/2011, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
...με βλέπεις να κάνω την κιουρία;...[/SIZE]

αδιαλείπτως! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nio1981
11/01/2011, 13:50
to eurw tha vrethei apoti fainetai.kai sun ena atomo akoma(ksaderfos giannhs me mpempa 650)...twra gia thn wra egw eimai ths apopshs oti oso nwritera ksekinaei mia volta toso to kalutero...(vaska sagapw :blush: to kses) ara autos pou kanonizei thn volta kanonizei kai thn wra kai opoios mporei akolouthei...tes pa.paraskeyh h sigourh apanthsh dioti pote den kses....:wave2: :wave2:

vaska
11/01/2011, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
to eurw tha vrethei apoti fainetai.kai sun ena atomo akoma(ksaderfos giannhs me mpempa 650)...twra gia thn wra egw eimai ths apopshs oti oso nwritera ksekinaei mia volta toso to kalutero...(vaska sagapw :blush: to kses) ara autos pou kanonizei thn volta kanonizei kai thn wra kai opoios mporei akolouthei...tes pa.paraskeyh h sigourh apanthsh dioti pote den kses....:wave2: :wave2:

Ας έγραφες κι Ελληνικά ρε Αλβανό να μην ξεστραβωνόμαστε να σε διαβάζουμε και τι στον κόσμο.

Υ.Γ.
Θα φέρεις BMW να σε τραβάει να μη μου έχεις υποχρέωση??

camen
11/01/2011, 15:09
Εγω δυστυχως με βλεπω να μην ερχομαι,γτ μεθαυριο το ντουντουκατι μπαινει μεσα για να βρουμε επιτελους που σκατα ειναι το προβλημα και δεν ξερω τι θα πλΕρωσω...:sad: :sad: :sad:

ΥΓ:Μπορειτε να αρχισετε την κοριδια για την ιταλικη μου λαδιερα ελευθερα...:sick:

vaska
11/01/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω δυστυχως με βλεπω να μην ερχομαι,γτ μεθαυριο το ντουντουκατι μπαινει μεσα για να βρουμε επιτελους που σκατα ειναι το προβλημα και δεν ξερω τι θα πλΕρωσω...:sad: :sad: :sad:

ΥΓ:Μπορειτε να αρχισετε την κοριδια για την ιταλικη μου λαδιερα ελευθερα...:sick:

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:

camen
11/01/2011, 15:17

Τι να κανω ρε μλκ,δεν μπορω να γυρναω με την πενσα στην κωλοτσεπη,παρατραβηξε το αστειο...:sad: Ηρθε η ωρα να λυθει το προβλημα και απλα ελπιζω να ειναι κατι απλο...:sick:

nio1981
11/01/2011, 15:22
Ας έγραφες κι Ελληνικά ρε Αλβανό να μην ξεστραβωνόμαστε να σε διαβάζουμε και τι στον κόσμο.

Υ.Γ.
Θα φέρεις BMW να σε τραβάει να μη μου έχεις υποχρέωση??

οτανες ειμαι στην δουλεια δεν εχει ελληνικος...οτσει????και ποτε με τραβηξες ρε????που εισαι ρε daz να λαμψει η αληθεια......

vaska
11/01/2011, 15:25
οτανες ειμαι στην δουλεια δεν εχει ελληνικος...οτσει????και ποτε με τραβηξες ρε????που εισαι ρε daz να λαμψει η αληθεια......

Είπα ΑΑΑν ξεμείνεις θα σε τραβήξω

nio1981
11/01/2011, 15:44
μην σπαμαρεις...θα φαμε κιτρινη.....:evil: :evil: :evil: :evil:

spyro
11/01/2011, 15:58

:sick:

next time...

:wave2:

DrEvil
11/01/2011, 16:14
αδιαλείπτως! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μοίρασε τη γνώση σου...:evil:

amyroukai
11/01/2011, 16:41
Πρώτον Αφρικάνε και Μπαμπάκο θα σας μοιράσω μολυσμένο καυσαέριο να μάθετε ναι κουλά

Δεύτερον Vaska καλά τα λες, απλά όπως έδειξε η εμπειρία της Κυριακής που πέρασε πολλά πειράγματα πάνε και έρχονται, πολύ γέλιο στο φαγητό και μετά περιμένεις να τα δεις να υλοποιούνται και βλέπεις μόνο φτερά κότας. Μπορεί και χύνας. Ξέρω εγώ τι γράφω, ρωτήστε τους συνΣτενίτες.
Μαζί σου πάντως, έχεις δίκιο στη διαπίστωση, αλλά δεν με χαλάνε τα χιλιόμετρα γιατί έχω γυρίσει ελάχιστα και "πεινάω" ακόμα για διαδρομές. Τσιτσί και ζύθο, βρίσκω παντού. Χιλιόμετρα VS χαβαλέ όμως... Κοίτα έναν καριόλη ρε τι διλήμματα βάζει. Προτείνω να κανονιστεί το "φαγητό και πείραγμα όσο αντέξουμε" αλλά μόλις μεγαλώσει η μέρα, έμαθα κιόλας ότι τις γρνοπούλες τις σφάζουν άνοιξη;

spyro
11/01/2011, 19:02
1. εάν κάποιος έχει πρόβλημα με αλλαγή στην ώρα αναχώρησης απο 8.30 σε 8 ας με ενημερώσει με pm :)

2. γεμάτα ντεπόζιτα στο περίπτερο πλιζ :D

3. Ένας σοβαρός λόγος που διαλέχτηκε η εν λόγω διαδρομή είναι για να περάσουμε και απο το υπέροχο κομμάτι του Αρχ. Ολυμπία - Λαγκάδια. Για κάποιο περίεργο λόγο το συγκεκριμένο κομμάτι δεν εντάχθηκε ποτέ σε ομαδική τουλάχιστον απο τις αρχές του 2008 που έμπαινα ως επισκέπτης. Προσωπικά το θεωρώ ως το πιο όμορφο της Πελοποννήσου. Ούτε κουβέντα για κόψιμο. το μονο που θα γλίτωνε ο Βασίλης θα ταν 30-40 χλμ

4. στο φαγητό πλακώστε το Βασίλη στο χαβαλέ και στα πειράγματα μέχρι να μπουχτίσει και να χορτάσει ώσπου να βγει στο δρόμο και να φωνάζει μετα μανίας ..."θέλω την moto-voltaren μου τώρα"

ας οριτζιναλυ ριλιστ μπαι Φίλλιπα & Νπατ, all rights reserved

220640

amyroukai
11/01/2011, 19:05
Ούτε κουβέντα για κόψιμο. το μονο που θα γλίτωνε ο Βασίλης θα ταν 30-40 χλμ Κωλόχαρτο; Γιατί με το κόψιμο ένα κατιτίς το ξανάπαθε... :lol: :beer:

vaska
11/01/2011, 22:42
Αγάπες μου το κομμάτι αυτό το έχω κάνει πολλάκις με την γλυκιά μου γυναικούλα που ως δίδυμο στρίβουμε και ωραία χωρίς "τσιρίδες" και "πήγαινε πιο σιγά".
Αν κάποιος είναι παρατηρητικός και κοιτάξει τις καλημέρες θα δει τι ώρα συνηθίζω να σηκώνομαι. Οπότε δεν τίθεται θέμα για μένα, για την φουκαριάρα την Χρύσα μου πρόκειται που έναν έρωτα με το κρεββάτι και ειδικά τον χειμώνα τον έχει. Αλλά θα το παλέψουμε κύριοι.

Τώρα όσον αφορά την ερώτηση που έκανα και που σπεύσατε να μου απαντήσετε, απλή ερώτηση ήταν για να λύσω τις απορίες που μου έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια που γράφω εδώ και που συμμετέχω στις βόλτες σας. Υπήρχε μια δόση χιούμορ στο γράψιμο όχι όμως σε σημείο που να ακυρώνει την ερώτηση, αλλά εγώ δεν μένω Αθήνα και δεν μπορώ να υπολογίσω χρόνους και ρυθμούς ζωής, οπότε η όποια εξόρμηση να πρέπει να είναι όσο γίνεται μεγαλύτερη για περισσότερη απόλαυση.

Καλημέρες πολλές από μένα,τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι το δικό μου,να γράψω σε χαρτάκι την ώρα αφύπνισης της γλυκιάς μου την Κυριακή ( :eyepop: :eyepop: 6η πρωινή) και να απομακρυνθώ σε απόσταση ασφαλείας (ευτυχώς το τσόκαρο δεν πάει πολύ μακριά).

:rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

Αν η Χρύσα πει ΟΧΙ σαν του Μεταξά, θα πάρω την παλλακίδα μου τον Καμένο και Αμήχανο Θωμά. Παρακαλώ χωρίς σχόλια.

:bawl: :bawl:

Operater
12/01/2011, 03:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Μοίρασε τη γνώση σου...:evil:

με δυο "λ" γράφετε ε? :look: το'ξερα ρε γμτ...!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
12/01/2011, 03:31
Ένα έχω να πω: αν όλα πάνε καλα,
αυτή η εκδρομή will kick asses!!! :smokin: :smokin: :smokin:

vaska
12/01/2011, 03:35
Ένα έχω να πω: αν όλα πάνε καλα,
αυτή η εκδρομή will kick asses!!! :smokin: :smokin: :smokin:

Δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις.

Operater
12/01/2011, 03:37
Δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις.

Σε βλέπω ναρχεσαι με μώλωπες πανταχόθεν του κορμιού σου!! :lol: :lol:

Φερ'την μεχρι το σημείο συνάντησης και απο κει και πέρα αναλαμβάνουμε
εμείς τα καλοπιάσματα! Αμέ!!! Συμφορουμίτικη και ανθρωπιστική βοήθεια θα σου παράξουμε!! :beer: :beer:

vaska
12/01/2011, 04:08

Σε βλέπω ναρχεσαι με μώλωπες πανταχόθεν του κορμιού σου!! :lol: :lol:

Φερ'την μεχρι το σημείο συνάντησης και απο κει και πέρα αναλαμβάνουμε
εμείς τα καλοπιάσματα! Αμέ!!! Συμφορουμίτικη και ανθρωπιστική βοήθεια θα σου παράξουμε!! :beer: :beer:

Τι λέτε καλέ που θ' αφήσω την τσούπρα μου στα βρωμόχερά σας. Εδώ τον Θωμάκο της γνώρισα που είναι και καλό παιδί και είδα κι έπαθα να την συμμαζέψω....., όχι να βγάλω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια.

Προτιμώ να μείνουμε στην κρεβατάρα μας και να κάνουμε γούτσου γούτσου.

camen
12/01/2011, 04:57
:sick:

next time...

Η αυριανη αυτοψια στην λαδιερα θα δειξει...:rolleyes: Μπορει να ειναι κατι πολυ απλο και να την γλιτωσουμε...:(

Μακαρι να μπορεσω,δεν εχω καταφερει να παρευρεθω ουτε σε μια ΚΑΛΗ ρε γαμωτο...:bawl:

:beer:

spyro
12/01/2011, 05:15
Η αυριανη αυτοψια στην λαδιερα θα δειξει...:rolleyes: Μπορει να ειναι κατι πολυ απλο και να την γλιτωσουμε...:(

Μακαρι να μπορεσω,δεν εχω καταφερει να παρευρεθω ουτε σε μια ΚΑΛΗ ρε γαμωτο...:bawl:

μακάρι

Απο οτι φαίνεται ο καιρός μας κάνει τα χατίρια τελικά. Τα πιο κρύα σημεία της διαδρομής (Άγιος Πέτρος στο πήγαινε και Βυτίνα στο έλα) θα έχει τουλάχιστον 8-13 βαθμούς :sun: για την υπόλοιπη διαδρομή δε το συζητώ... όλα super. Γενικά Αίθριος με λίγα σύννεφα παντού ο καιρός

nio1981
12/01/2011, 06:02
vaska ti wra les na ksekinhsoume?epishs oi athinaioi an ksekinhsete 8 ti wra tha eiste maurovouni????:p

Cpt. Haddock
12/01/2011, 06:04
epishs oi athinaioi an ksekinhsete 8 ti wra tha eiste maurovouni????:p

8 κ 20.... :smokin:

sniper
12/01/2011, 06:12
8 κ 20.... :smokin:

eida to 8.20 kai gia mia stigmi nomisa oti tha pate sto mayromoyni :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
12/01/2011, 06:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.... sto mayromoyni ...

αξυριστο?:confused:

vaska
12/01/2011, 06:30
No spam geds please. Admil will be back a.s.a.p.

@ από πάνω

Ξέρει τι λέει ο Νιο, μαυροβούνι πριν τα διόδια, ξέρει τι λέει.

nio1981
12/01/2011, 06:47
No spam geds please. Admil will be back a.s.a.p.

@ από πάνω

Ξέρει τι λέει ο Νιο, μαυροβούνι πριν τα διόδια, ξέρει τι λέει.

legete re palianthrwpoi....9 tha eiste ekei?ara emeis prepei na fygoume 7.30 ok vasilh?????oxi 7.30 ksipname...:evil:

spyro
12/01/2011, 07:17
legete re palianthrwpoi....9 tha eiste ekei?ara emeis prepei na fygoume 7.30 ok vasilh?????oxi 7.30 ksipname...:evil:

απο οτι φαίνεται μιας και δεν έχω ενστάσεις ακόμα για το "8 αναχώρηση απο 8.30", οτι η ώρα θα αλλάξει. Έαν φύγουμε 8 τότε θα 'μαστε μαυροβούνι 9 παρά.

θα σας περιμένουμε.

στείλτε μήνυμα εάν ξεκινήσετε αργά, μπας και τη βρούμε και αλλιώς, αλλού και διαφορετικά :D

θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται ... :p

nio1981
12/01/2011, 07:34
se rythmous vaska...prepei na ksekinhsoume 6....egw lew xontra 1 1/2 wra....ara 7.15 anaxwrhsh....den exei mpouzoukia to savvato...alhtes....

Cpt. Haddock
12/01/2011, 07:50
Ωωμπο ρε πστμ...

Δε φτάνει που καθε φορά που κάνουμε βόλτα, έχουμε να κανονίσουμε τααναμεταξυμας (πού, πότε, τι ωρα, ποιος, θα σε πατησω, σταση), τωρα έχουμε και τα προβληματικα μιναρόπουλα...

Ποτε θα φυγετε;
Που να σας βρουμε;
Απο που να παμε;
Χαλασε το ρημαδι
Εαν δεν ξυπνησω;
Σε ποση ώρα;

Ρε τι ωραία ήταν παλια πριν φτασει το γΛηγορο ιντερνετ στην πατρα... :sad:

nio1981
12/01/2011, 07:53
AVIA ELECTRONICS.....:D :D :D :D :D :D

vaska
12/01/2011, 07:57
Ωωμπο ρε πστμ...

Δε φτάνει που καθε φορά που κάνουμε βόλτα, έχουμε να κανονίσουμε τααναμεταξυμας (πού, πότε, τι ωρα, ποιος, θα σε πατησω, σταση), τωρα έχουμε και τα προβληματικα μιναρόπουλα...

Ποτε θα φυγετε;
Που να σας βρουμε;
Απο που να παμε;
Χαλασε το ρημαδι
Εαν δεν ξυπνησω;
Σε ποση ώρα;

Ρε βρόχινε καπετάνιε πρέπει να σε έχουν μείνει πληγές από την Πάτρα δεν εξηγείται αλλιώς. Πρέπει να σε τσιγούρισε καλά καλά η Πατρινιά έτσι????

Η οδηγώντας εγγλέζικο άρχισες να γίνεσαι Εγγλέζος υπέρ του δέοντος??

Μολώγα

:bigcry: :bigcry:

sniper
12/01/2011, 07:58
Ωωμπο ρε πστμ...

Ποτε θα φυγετε;
Που να σας βρουμε;
Απο που να παμε;
Χαλασε το ρημαδι
Εαν δεν ξυπνησω;
Σε ποση ώρα;

Κόπηκαν και τα δρομολογια των τρενων στην Πελ/νησο :(

vaska
12/01/2011, 07:59
AVIA ELECTRONICS.....:D :D :D :D :D :D

Τι θε ρε είμαι αργός δεν είμαι σαν κι εσένα ρόσης. Θα φύγουμε 6 για να είμαστε στο ραντεβού 9:30

:eek: :eek:

nio1981
12/01/2011, 08:00
Τι θε ρε είμαι αργός δεν είμαι σαν κι εσένα ρόσης. Θα φύγουμε 6 για να είμαστε στο ραντεβού 9:30

:eek: :eek: :uplate: :eyepop: :hypnotize :dizzy: :a11:

vaska
12/01/2011, 08:05
Προς διοργανωτή

Από Στυλίδα θα περάσουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στον ήρωα ΑΠΟΣΤΟΛΟ???

:D :D

Cpt. Haddock
12/01/2011, 08:07
Προς διοργανωτή

:sad:

220650

sniper
12/01/2011, 08:08

Ε με τους ρυθμούς που θα πηγαίνουν, το κάνουν 3ημεράκι και πάνε και μια απο Στυλίδα.... :bawl:

vaska
12/01/2011, 08:10

Αυτό το βιβλίο ήταν τότε στα χρόνια σου, από χθες η γεωγραφία άλλαξε, όλοι οι δρόμοι περνούν από Στυλίδα (έχει και φρέσκο ψάρι).

sniper
12/01/2011, 08:13
.... (έχει και φρέσκο ψάρι).

Μην ορκίζεσαι....

spyro
12/01/2011, 08:18

:eek: :eek:

Άσε ρε τα παραμύθια σου λες και δε σε έχουμε μάθει πια. Όλο για αργά αργα λές ότι πάς και όλο μαλιά κουβάρια είσαι

Βρε ουστ … δε ψαρώνουμε λέμε

Προς διοργανωτή

Ελικρινά μου ‘ρχεται να πάω να τον βρω να τον πλακώσω. Για πρώτη φορά έγινε τόσος ντόρος επίσημα στις τηλεοράσεις (ιδιοκτησίας εταιριών διαχείρισης διοδίων) και πάει ο μπουρτζόβλαχος και χύνει τη καρδάρα λες και ήταν βαλτός να ξεφτιλίσει το κίνημα των διοδίων που παλεύει τόσα χρόνια.

«Θα χυθεί αίμα» και «ας είμαι εγώ ο νεκρός» και «αν κουνήσω εγώ το δαχτυλάκι μου θα δείτε τι θα γίνει» και «και λίγο πιο κάτω ήταν οι Θερμοπύλες τα ίδια θα χουμε πάλι» τέτοιες παπαρολογίες. Άσε τώρα με σύγχυσες που τον θυμήθηκα … τον παλιο προβοκάτορα…

Cpt. Haddock
12/01/2011, 08:20
Μην ορκίζεσαι....

:p

220652

bulmont
12/01/2011, 08:21
(έχει και φρέσκο ψάρι).
:D :D Κοίτα να αγκυροβολήσεις παλι σε καμμιά τουαλέτα:lol: :lol: :lol: :lol:

vaska
12/01/2011, 08:24
Μην ορκίζεσαι....

Όταν υπηρετούσα στη Λαμία ήταν φρέσκο,μετά από τόσα χρόνια λογικό ακούγεται να μπαγιάτεψε

:sick: :sick:

vaska
12/01/2011, 08:26
Άσε ρε τα παραμύθια σου λες και δε σε έχουμε μάθει πια. Όλο για αργά αργα λές ότι πάς και όλο μαλιά κουβάρια είσαι

Βρε ουστ … δε ψαρώνουμε λέμε

Ελικρινά μου ‘ρχεται να πάω να τον βρω να τον πλακώσω. Για πρώτη φορά έγινε τόσος ντόρος επίσημα στις τηλεοράσεις (ιδιοκτησίας εταιριών διαχείρισης διοδίων) και πάει ο μπουρτζόβλαχος και χύνει τη καρδάρα λες και ήταν βαλτός να ξεφτιλίσει το κίνημα των διοδίων που παλεύει τόσα χρόνια.

«Θα χυθεί αίμα» και «ας είμαι εγώ ο νεκρός» και «αν κουνήσω εγώ το δαχτυλάκι μου θα δείτε τι θα γίνει» και «και λίγο πιο κάτω ήταν οι Θερμοπύλες τα ίδια θα χουμε πάλι» τέτοιες παπαρολογίες. Άσε τώρα με σύγχυσες που τον θυμήθηκα … τον παλιο προβοκάτορα…

Ναι αλλά είδες ο Ελληναράς παράσταση που έστησε????? Ρε καλά μας κάνουν, άρτο και θεάματα.

:sad: :sad:

vaska
12/01/2011, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Κοίτα να αγκυροβολήσεις παλι σε καμμιά τουαλέτα:lol: :lol: :lol: :lol:

Γειά σου Βαγγέλη με τις ευχές σου.

sniper
12/01/2011, 08:28
Όταν υπηρετούσα στη Λαμία ήταν φρέσκο,μετά από τόσα χρόνια λογικό ακούγεται να μπαγιάτεψε

:sick: :sick:

Όταν υπηρετούσες στην Λαμία νόμιζες ότι έτρωγες φρέσκο ψάρι..... Δεν μπορώ να αποκαλύψω παραπάνω...

bulmont
12/01/2011, 08:29
Να 'σαι καλά ρε δάσκαλε

Cpt. Haddock
12/01/2011, 08:29
Όταν υπηρετούσες στην Λαμία νόμιζες ότι έτρωγες φρέσκο ψάρι..... Δεν μπορώ να αποκαλύψω παραπάνω...

Ειχαν φτιαξει κι εκει ΧΥΤΑ και μόλυνε (σόρυ ρυπανε) τον καθαρο Μαλιακό; :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

vaska
12/01/2011, 08:30

Όχι ρε στα ΚΑΥ είχαμε ένα παλικάρι που υπηρετούσε, ψαρά της περιοχής και μας έφερνε τα καλύτερα.

Επιβεβαιωμένο.

vaska
12/01/2011, 08:31
το γ@μήσαμε στο σπαμ

:sad: :sad: :sad:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
12/01/2011, 08:34
Όχι ρε στα ΚΑΥ είχαμε ένα παλικάρι που υπηρετούσε, ψαρά της περιοχής και μας έφερνε τα καλύτερα.

Επιβεβαιωμένο.

Αλλάζει τότε.... μίλαγα για τις "Φρεσκο ψαρι" ταβέρνες :bawl:

camen
12/01/2011, 08:36
το γ@μήσαμε στο σπαμ

Aυτη δεν ειναι η χαρα του "Κανονιζουμε βολτα" ρε?!:look: :D :D :D

:beer: :beer: :beer:

amyroukai
12/01/2011, 08:39
Κάτι μΕ λέει ότι είναι ΚΑΑΥ... :beer:

vaska
12/01/2011, 08:41
Αλλάζει τότε.... μίλαγα για τις "Φρεσκο ψαρι" ταβέρνες :bawl:

Εγώ στις ταβέρνες τρώγω μόνον το ψάρι που έχει 4 πόδια και στριφογυριστή ουρά.

vaska
12/01/2011, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Κάτι μΕ λέει ότι είναι ΚΑΑΥ... :beer:

Κεντρα Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών (τα 2 α αναφέρονται σε στρατόκαυλους για αυτό γίνονται 1.

sniper
12/01/2011, 08:45
Εγώ στις ταβέρνες τρώγω μόνον το ψάρι που έχει 4 πόδια και στριφογυριστή ουρά.

που το βρίσκεις ρε μπαγάσα;

220658

vaska
12/01/2011, 08:46
που το βρίσκεις ρε μπαγάσα;

Στη ζούγκλα του Βόρνεο, αυτό είναι ο Σαγώνιας, ναι αυτό προτιμάω

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

nio1981
12/01/2011, 09:06
εγω παντως θα φαω συβλακια....καλο σας μεσημερι....:ninja:

ERRIKA
12/01/2011, 09:11
εγω παντως θα φαω συβλακια....καλο σας μεσημερι....:ninja:

Συβλάκια όπως λέμε Πύτσες????
:bigcry:

bulmont
12/01/2011, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
:bigcry: Ναι, από την Βυλγαρία: rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχετλαίος
12/01/2011, 09:22
Ειχαν φτιαξει κι εκει ΧΥΤΑ και μόλυνε (σόρυ ρυπανε) τον καθαρο Μαλιακό; :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

spyro
12/01/2011, 09:27
Προσοχή !!!

Αφου γκρίνιες δεν είχαμε (τουλάχιστον πολλές) και επίσημα πλέον αλλάζουμε και την ώρα αναχώρησης απο 8.30 σε 8

Ενημέρωσα και το αρχικό πόστ

PS. εγώ πάντως περίμενα τον Αντώνη να μου τη πέσει (και με τα δίκια του) για την αλλαγή ώρας .....

πρίν απο κανα μήνα και ενώ τον έβαλα να ξεκινήσει μια ώρα αργότερα τελικά τον κρέμασα

Αφου δεν είπε τίποτα το φιλαράκι τώρα ... να ναι καλά

:look: :D

bikerted
12/01/2011, 10:02
το γ@μήσαμε στο σπαμ

Έτσι πρέπει!!!!!

Μια καλή βόλτα έχει καλό spam!!!

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
12/01/2011, 10:04
Προσοχή !!!
Αφου γκρίνιες δεν είχαμε (τουλάχιστον πολλές) και επίσημα πλέον αλλάζουμε και την ώρα αναχώρησης απο 8.30 σε 8

ρεπστμ, αν τελικα δεν παω θα με λυντσάρουν.... :look:

spyro
12/01/2011, 10:05
ρεπστμ, αν τελικα δεν παω θα με λυντσάρουν.... :look:

μην αγχώνεσαι ... όπως κάτσει

η αλλαγή ώρας σε καλό θα βγεί έτσι και αλλιώς

nio1981
12/01/2011, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
:bigcry:

μπλε......:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

220682

vaska
12/01/2011, 13:01
Πάντως σήμερα ήταν η μέρα των εκπλήξεων. Έκπληξις Νο 1) στα καλά καθούμενα πελάτης που χρωστάει εδώ και χρόνια μεγάλο ποσό και που έχει δεχτεί πλήθος τηλ τα οποία ήσαν άκαρπα, εμφανίστηκε από το πουθενά και έδωσε κάτι έναντι, ασήμαντο μπροστά στο υπόλοιπο αλλά βρε αδερφέ έδωσε κάτι

Έκπληξις Νο 2) Είπα στη Χρύσα ότι θα πρέπει να σηκωθούμε πρωί - πολύ πρωί για να πάμε τη βόλτα που κανονίζουμε και εκεί που περίμενα να εισπράξω "ααααα καλά πήγαινε μόνος σου", άκουσα, "δηλαδή πόσο πρωί?" και όταν της είπα κατά τις 6 για να πιούμε κι έναν καφέ μου είπε: ΕΕΕ οκ τι να κάνουμε αφού πρέπει να οργώσουμε πάλι την Αρκαδία και τους γύρω νομούς, ας το κάνουμε.

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Οπότε το πρότζεκτ συνεχίζει κανονικά.

:D :D :D

Όχι που θα μου γλιτώνατε.

bulmont
12/01/2011, 13:07
Πάντως σήμερα ήταν η μέρα των εκπλήξεων. Έκπληξις Νο 1) στα καλά καθούμενα πελάτης που χρωστάει εδώ και χρόνια μεγάλο ποσό και που έχει δεχτεί πλήθος τηλ τα οποία ήσαν άκαρπα, εμφανίστηκε από το πουθενά και έδωσε κάτι έναντι, ασήμαντο μπροστά στο υπόλοιπο αλλά βρε αδερφέ έδωσε κάτι

Έκπληξις Νο 2) Είπα στη Χρύσα ότι θα πρέπει να σηκωθούμε πρωί - πολύ πρωί για να πάμε τη βόλτα που κανονίζουμε και εκεί που περίμενα να εισπράξω "ααααα καλά πήγαινε μόνος σου", άκουσα, "δηλαδή πόσο πρωί?" και όταν της είπα κατά τις 6 για να πιούμε κι έναν καφέ μου είπε: ΕΕΕ οκ τι να κάνουμε αφού πρέπει να οργώσουμε πάλι την Αρκαδία και τους γύρω νομούς, ας το κάνουμε.

:beer: :beer: Κάτσε καλά μην τυχόν και τριτώσει το καλό:rotflmao: :rotflmao:

vaska
12/01/2011, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Κάτσε καλά μην τυχόν και τριτώσει το καλό:rotflmao: :rotflmao:

Εσύ δεν ψήνεσαι για Κυριακάτικη βολτούλα???

:confused: :confused:

nio1981
12/01/2011, 13:14

ftou.....gmt.....:yuck: :yuck: :yuck:

bulmont
12/01/2011, 13:16
Εσύ δεν ψήνεσαι για Κυριακάτικη βολτούλα???

:confused: :confused: Κατ' αρχην για τους γνωστους λογους της αναχώρησης σε αλλες πολιτείες το μοτο ειναι από αρχές του έτους ανευ ασφαλείας. Δεύτερον αυτό το διάστημα το έχω ρίξει ως γνωστόν στό βουνό:beer: :beer: :beer:

spyro
12/01/2011, 14:22

εμένα η Ελένη μου δωσε άκυρο όταν της είπα να ρθει λόγω εποχής αλλα δε με χάλασε και πολυ να ξέρεις

camen
12/01/2011, 14:24
εμένα η Ελένη μου δωσε άκυρο όταν της είπα να ρθει λόγω εποχής αλλα δε με χάλασε και πολυ να ξέρεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
12/01/2011, 15:00

Λόγω αλληλεγγύης συμφοριμιστικής να θυσιαστώ ρε φίλε, δώμου τηλ να τηνε μαλακώσω. Έχω πείρα σου λέω αλλά φιλαράκι θα σου στοιχίσει κάτι τις.

Αλλά μπορεί η κοπέλα να φοβάται, δικαιολογημένα, φταίει που είστε γΛήγοροι, ενώ εγώ με την προπέλα, θα το πάω μαλακωσιά.

:lol: :rotflmao:

spyro
12/01/2011, 15:35
Λόγω αλληλεγγύης συμφοριμιστικής να θυσιαστώ ρε φίλε, δώμου τηλ να τηνε μαλακώσω. Έχω πείρα σου λέω αλλά φιλαράκι θα σου στοιχίσει κάτι τις.

Αλλά μπορεί η κοπέλα να φοβάται, δικαιολογημένα, φταίει που είστε γΛήγοροι, ενώ εγώ με την προπέλα, θα το πάω μαλακωσιά.

:lol: :rotflmao:

Καταρχάς ... πάς καλά? δε φτάνει που μου δωσε το ΟΚ να την κάνω μονος μου ... εσυ θες να την ψήσεις για το αντίθετο? :dizzy:

Δεύτερον .... πήρα ΚΤΜ και σώθηκα. Απο τότε που άλλαξα τον Τίγρη για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνεται η γυναίκα ασφάλεια και δε παραπονιέται πια όταν πιέζουμε λίγο παραπάνω οπότε δε φταει αυτο

Τρίτον ... μες στο καταχείμωνο οι γυναίκες δε τρελαίνονται για βόλτες. Η δικιά σου είναι ήρωας ρε ρεμάλι

Συμπέρασμα ... πάρε ΚΤΜ φιλαράκιιιι

:lol:

antsoar
12/01/2011, 15:43
Καταρχάς ... πάς καλά? δε φτάνει που μου δωσε το ΟΚ να την κάνω μονος μου ... εσυ θες να την ψήσεις για το αντίθετο? :dizzy:

Δεύτερον .... πήρα ΚΤΜ και σώθηκα. Απο τότε που άλλαξα τον Τίγρη για κάποιο περίεργο λόγο αισθάνεται η γυναίκα ασφάλεια και δε παραπονιέται πια όταν πιέζουμε λίγο παραπάνω οπότε δε φταει αυτο

Τρίτον ... μες στο καταχείμωνο οι γυναίκες δε τρελαίνονται για βόλτες. Η δικιά σου είναι ήρωας ρε ρεμάλι

Αν το KTM τις αποτρέπει το Kawasaki τις εξολοθρέυει , η δικιά μου δεν το

πλησιάζει ούτε σταματημένο :lol::a13:

(Υπολόγιζε έναν ακόμα, αν ξυπνήσει βέβαια, γιατι είναι και πάρτυ-ανιμαλ, έχετε και ίδιο χτένισμα)

Operater
12/01/2011, 15:45
Σπυράκο... Θα κάνουμε καμμιά αλλαξο-κωλιά στην εκδρομή?
Να νοιώσω λίγο το θεριό?? :blush: :blush: :blush:

Το ΚΤΜ ντε...:blush:

vaska
12/01/2011, 15:54

Σπύρε η κυρία Χρύσα δεν παίρνει χαμπάρια, άλλωστε είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ήταν συνεπιβάτης σε όλα μας τα μηχανάκια. Ότι και να πάρω πίσω μου θα είναι, εξ άλλου δεν θέλω κι εγώ τη βόλτα μόνος μου, δεν τη βρίσκω όταν δεν είναι μαζί μου. Είμαι από τους πολύ λίγους που γουστάρουν τη γυναίκα τους (πολύ gay ακούστηκε αυτό).

:wave2: :beer:

Cpt. Haddock
12/01/2011, 15:56
Αμα θετε οικογενειακή εκδρομη να μΕ το πειτε...

BLACKGAS
12/01/2011, 16:09
Εδώ για να κανονιστεί μια βόλτα γράφονται 16 σελίδες και 1000 post. Φοβερή παραγωγικότητα. Κάτσε να το σφυρίξω στο(ν) Πάγκαλο και να σας περιλάβει! :D
Υγ Την άλλη φορά ας βγουν 3 πενταμελής επιτροπές:
1 για την εξέταση των εναλλακτικών διαδρομών και την υποβολή εισήγησης για την καταλληλότερη αναφέροντας τα πλεονεκτήματά της έναντι των λοιπών.
1 για την οικονομοτεχνική μελέτη των δαπανών που απαιτούνται για την υλοποίηση της παραπάνω εισήγησης.
Εν συνεχεία η προτεινόμενη διαδρομή θα τιθόταν σε ψηφοφορία στην ολομέλεια των συμμετεχόντων και σε περίπτωση εγκρίσεως θα αναλάμβανε έργο η τρίτη επιτροπή για να συγκεντώσει και να εγκρίνει μεταγενέστερες συμμετοχές!

Καβαλήστε κανά μηχανάκι καμμένοι!!!

vaska
12/01/2011, 16:15
Αμα θετε οικογενειακή εκδρομη να μΕ το πειτε...

Για να φέρεις κιοφτεδάκια με το suv???

Ή μήπως έχεις σκοπό να μας δείξεις έναν άλλο Πλοίαρχο

:blush: :blush: :blush: :blush:

spyro
12/01/2011, 16:21
Για να φέρεις κιοφτεδάκια με το suv???

:bawl:

Operater
12/01/2011, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
...