View Full Version : "all aboard" productions presents
Operater
15/01/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gorgo
ελπιζοντας οτι θα οδηγησωμεν αυριο. SPYRO πολλα λενε.
:lol:
Εγώ οριστικά εκτός αν και έκανα ότι ήταν δυνατό ...
Καλά να περάσετε παίδες !!!
Λάδια, Νερά, Υγρά, τσεκ
Λάδωμα Αλυσίδας, τσεκ
Εξοπλισμός, τσεκ
Ξυπνητίρι για τα αγρια χαράματα τσεκ
Όλη μέρα στα μαγαζιά με τη γυναίκα για ψώνια χωρίς να διαμαρτυρηθώ :a05: τσεκ
Καλούς δρόμους να έχουμε αύριο :wave2: :beer:
Operater
15/01/2011, 16:50
:)
Operater
15/01/2011, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλό δρόμο ρε μάγκες. :)
εχω αφρικα ρε φιλε... θα ειναι ατελειωτος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gorgo
ελπιζοντας οτι θα οδηγησωμεν αυριο.
ευελπιστούμε σύντροφε
ο καιρός τα λέει λίγο περίεργα όσον αφορά το πρωι που ξεκινάμε απο Αθήνα.
Στη Πελοπόννησο όλα καλά θα είναι αλλά για το πρωί στις 8-9 στην Αθήνα οι απόψεις μεταξύ meteo / poseidon / freemeteo διίστανται.
πάντως όπως είπα στη Πελοπόννησο τα λέει καλά οπότε δεν πτοούμαστε.
και καμιά ψιχάλα να φάμε όταν ξεκινάμε έτσι και αλλιώς μέχρι τα Μέγαρα θα ναι το πολύ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
εχω αφρικα ρε φιλε... θα ειναι ατελειωτος...
Ας είναι! Είναι όμορφη η διαδρομή και καλή η παρέα. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Όλη μέρα στα μαγαζιά με τη γυναίκα για ψώνια χωρίς να διαμαρτυρηθώ :a05: [B]τσεκ
.
priceless
:lol: :lol: :lol:
το δειξα και στην Ελένη και έλιωσε
"τα βλέπεις ρε τι κάνουν οι φίλοι σου και εσύ τίποτα" ..... και τέτοια :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ευελπιστούμε σύντροφε
ο καιρός τα λέει λίγο περίεργα όσον αφορά το πρωι που ξεκινάμε απο Αθήνα.
Στη Πελοπόννησο όλα καλά θα είναι αλλά για το πρωί στις 8-9 στην Αθήνα οι απόψεις μεταξύ meteo / poseidon / freemeteo διίστανται.
και καμιά ψιχάλα να φάμε όταν ξεκινάμε έτσι και αλλιώς μέχρι τα Μέγαρα θα ναι το πολύ
Ποσειδώνα και ΕΜΥ να κοιτάς σύντροφε. Μη τα εμπιστεύεσαι τα άλλα. :wave2:
Operater
15/01/2011, 17:14
Spyrous εκεί κάτω εχει το δικό του Θεό, μη τη ψάχνεις.
Αδιάβροχα και κέφι ναχουμε και θαμαστε κομπλε
:)
τα λεμε το πρωι....:wave2: :wave2:
Συνωμότησαν οι Θεοί και ρίχνει καρέκλες. Ελπίζω να ξεθυμάνει το βράδυ για να την κάνουμε το πρωί, αλλιώς θα γίνω μούσκεμα αλλά δε γ@μιέται, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ????
Τα λέμε το πρωί, πάω για νάνι (σε λίγο).
:wave2: :wave2:
Kαλα να περασετε παιδες...:winka:Αναμενουμε πλουσιο φωτορεπορταζ...:beer: :beer: :beer: :beer:
bikerted
15/01/2011, 18:06
Τα λέμε το πρωί!!!:wave2:
Δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα βρεχει....
Πιστευω να μην ριχνει και το πρωι...!:sick:
Παντως σε τοπικο καναλι Πατρας ακουσα οτι εχουν εκδοθει εκτακτα προειδοποιητικα σηματα κακοκαιριας για την Πελοποννησο... Μαλιστα ελεγαν οτι στον νομο Κορινθιας και προς τα κατω θα επικρατουν ανεμοι εντασεως εως και 9 μποφορ:eyepop:
Οποτε εξοπλιστειτε καταλληλα...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
amyroukai
15/01/2011, 23:45
το μετεό πάντως ακομα "λιακάδα" δίνει, LOL
amyroukai
16/01/2011, 00:15
ρε γμτ, αν έχει κάποιος το τηλέφωνο του Φώτη/Operater ας τον πάρει μία για αφύπνιση γιατί το έχασα... :(
:sick:
δε μπορεί .... θα βάλει και και κανα ξυπνητήρι :look:
καλημέρες
:sun:
Καλημέρες απ εδώ και από κοντά στο περίπτερο!
Vaska is back. Τελικά ούτε έβρεξε και μια χαρά μέρα είχε και μπόλικα χλμ κάναμε και μπόλικες στροφούλες στρίψαμε (Τσιγάρο δεν προλάβαμε να κάνουμε) αλλά δεν πειράζει.
Γνωρίσαμε και παιδιά που δεν ξέραμε και γενικά περάσαμε μια ωραία μέρα με φίλους. Γνωρίσαμε επίσης και τον Μιχάλη τον βρουμ βρουμ, το παιδί "ψωμι και τυρί". Να σας ζήσει καλεζίν να τον δείτε όπως επιθυμείτε.
Σπύρο ευχαριστούμε για την όμορφη βόλτα και σεις παίδες που δεν ήρθατε χάσατε.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα αυτά που θέλω να πω, θα περιμένω τους λεβέντες να εκτεθούν μόνοι τους και μετά θα λάμψει η αλήθεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά ρωτάω έτσι για να ξέρω πόσο "ανεξάρτητοι" ήσαστε μερικοί (που δεν είστε και παντρεμένοι, γιατί ο ένας από την Πατρινή παρέα με το που καβαλήσαμε, οδηγούσε μαλλιά κουβάρια τον ματρακά που έχει???
Για να φτάσει ίσως 10 λεπτά νωρίτερα???? Την μουρμούρα η δικιά του την έχει με χρονοχρέωση???
:confused: :confused:
Άντε και στην επόμενη.
Φώτη operater που ήσουνα οεο???
Για μένα έλεγες, εσύ έλειψες.
:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Vaska is back. Τελικά ούτε έβρεξε και μια χαρά μέρα είχε και μπόλικα χλμ κάναμε και μπόλικες στροφούλες στρίψαμε (Τσιγάρο δεν προλάβαμε να κάνουμε) αλλά δεν πειράζει.
Γνωρίσαμε και παιδιά που δεν ξέραμε και γενικά περάσαμε μια ωραία μέρα με φίλους. Γνωρίσαμε επίσης και τον Μιχάλη τον βρουμ βρουμ, το παιδί "ψωμι και τυρί". Να σας ζήσει καλεζίν να τον δείτε όπως επιθυμείτε.
Σπύρο ευχαριστούμε για την όμορφη βόλτα και σεις παίδες που δεν ήρθατε χάσατε.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα αυτά που θέλω να πω, θα περιμένω τους λεβέντες να εκτεθούν μόνοι τους και μετά θα λάμψει η αλήθεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά ρωτάω έτσι για να ξέρω πόσο "ανεξάρτητοι" ήσαστε μερικοί (που δεν είστε και παντρεμένοι, γιατί ο ένας από την Πατρινή παρέα με το που καβαλήσαμε, οδηγούσε μαλλιά κουβάρια τον ματρακά που έχει???
Για να φτάσει ίσως 10 λεπτά νωρίτερα???? Την μουρμούρα η δικιά του την έχει με χρονοχρέωση???
:confused: :confused:
Άντε και στην επόμενη. Με χρονοχρέωση και μαλλον τελείωνε η κάρτα.:lol: :lol: :lol:
@ kalesin
Βάλε καμιά φωτό της "μούρης" αν δεν έχεις πρόβλημα. Μίλησα γι' αυτόν στην κόρη μου και θέλει να τον δει. Κατά προτίμηση κάποια που να κάνει μορφασμούς.
:beer: :beer:
Αναμενουμε φωτορεπορταζ και παρασκηνια...:beer: Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Με χρονοχρέωση και μαλλον τελείωνε η κάρτα.:lol: :lol: :lol:
Πίνω το καφεδάκι που δεν ήπιαμε μετά το φαγητό Βαγγέλη και τώρα που χαλαρώνω και το σκέφτομαι, 140-150 στον χειρότερο δρόμο της Ελλάδας και βράδυ με όλα τα κουτιά να γυρνάνε από την Κυριακάτικη εξόρμηση, είναι πραγματικά από χαζό έως και επικίνδυνο.
Τουλάχιστον.
:nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αναμενουμε φωτορεπορταζ και παρασκηνια...:beer: Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω...:sad:
Θωμάκο, έγινε μ@λακία. Τελικά η Χρύσα δεν μπόρεσε να έρθει και η θέση έμεινε αδειανή. Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00 κι ενώ για μια στιγμή σκέφτηκα να σε πάρω τηλ. μήπως ήθελες να έρθεις, δεν το έκανα για υπέθεσα ότι θα μ' έστελνες στο γέρο διάουλα πρωινιάτικα.
Αν το ήξερα από χθες σίγουρα θα σ' έπαιρνα... (τηλέφωνο).
Το χειροτερο απ΄όλα ήταν οι μ@λ@κες με τις ψωρομπαγκαζιερούλες χωρίς φώτα. Γαμώ τα κολώξυλά τους που κουβαλούσαν οι αχρείοι:a26: :a26: :a26: :a26: :a016: :a016: :a016:
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska [/ Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00
[/B] Και εμείς τρώμε πρωινιάτικη παντόφλα αλλά τουλάχιστον εμεις εκείνη την ώρα γυρίζουμαι σπίτι.:a029: :a029: :a029: :a029:
Θωμάκο, έγινε μ@λακία. Τελικά η Χρύσα δεν μπόρεσε να έρθει και η θέση έμεινε αδειανή. Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00 κι ενώ για μια στιγμή σκέφτηκα να σε πάρω τηλ. μήπως ήθελες να έρθεις, δεν το έκανα για υπέθεσα ότι θα μ' έστελνες στο γέρο διάουλα πρωινιάτικα.
Αν το ήξερα από χθες σίγουρα θα σ' έπαιρνα... (τηλέφωνο).
Μην το σκεφτεσε αγορινα,δεν πειραζει...:beer: Μου αρκει που με σκεφτηκες και καλα να ειμαστε και θα μου κατσει καμια καλη εν καιρω...:winka:
Απλα μου εχουν πεσει ολα μαζι τα εξοδα τωρα και καταλαβαινεις...:sick:
1.καφε δεν ειχε το καταστημα(ουτε γλυκο :a24: )
2.που ηθελες να πιουμε καφε μετα?στον εξωτικο πυργο???μπορουσες να καθησεις αν ηθελες...επισης δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση να γυρισουμε αλλα και του βαγγελη.
3.σιγα μην σου δωσω και αναφορα...
4.νυχτα ηταν απο τα νιφορεικα εως πατρα.10 λεπτα αποσταση.το πρωι καναμε την διπλη αποσταση νυχτα και με τρελη υγρασια με τους ιδιους ρυθμους αλλα δεν ειδα κανεναν να γκρινιαζει...οπου μας συμφερει.
5.οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται.μεγαλο παιδι ειμαι αναλαμβανω και τις ευθυνες.κανεις δεν σε πιεσε.αν δεν μπορουσες ας καθοσουν πισω.θα χαμηλωνα ρυθμους αν δεν μπορουσες.ετσι κανουν στις βολτες.μια χαρα ακολουθησες αρα δεν καταλαβαινω...
6.χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδες...ελπιζω να γυρισετε ολοι χωρις προβληματα....αντε και στα επομενα... :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
2.που ηθελες να πιουμε καφε μετα?στον εξωτικο πυργο???μπορουσες να καθησεις αν ηθελες...επισης δεν ηταν μονο δικη μου αποφαση να γυρισουμε αλλα και του βαγγελη.
4.νυχτα ηταν απο τα νιφορεικα εως πατρα.10 λεπτα αποσταση.το πρωι καναμε την διπλη αποσταση νυχτα και με τρελη υγρασια με τους ιδιους ρυθμους αλλα δεν ειδα κανεναν να γκρινιαζει...οπου μας συμφερει.
5.οι χαρακτηρισμοι επιστρεφονται.μεγαλο παιδι ειμαι αναλαμβανω και τις ευθυνες.κανεις δεν σε πιεσε.αν δεν μπορουσες ας καθοσουν πισω.θα χαμηλωνα ρυθμους αν δεν μπορουσες.ετσι κανουν στις βολτες.μια χαρα ακολουθησες αρα δεν καταλαβαινω...
6.χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδες...ελπιζω να γυρισετε ολοι χωρις προβληματα....αντε και στα επομενα... :wave2: :wave2: :wave2: Kλαιν΄ οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένες:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
οπως το παρει κανεις....:a22: :a22: :a22:
οπως το(ν) παρει κανεις....:a22: :a22: :a22:
εκδηλωθηκες και συ....τρελο αγορι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκδηλωθηκες και συ....τρελο αγορι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Α ργησες αλλά το 'πιασες (το νόημα βρε κουτό):beer: :beer: :beer:
6.χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδες...ελπιζω να γυρισετε ολοι χωρις προβληματα....αντε και στα επομενα... :wave2: :wave2: :wave2:
Εγώ γι' αυτό σε αγαπάω, άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου. Εξηγώ
1. δεν ήθελα καφέ μάτια μου, αφού δεν είχε το μαγαζί καλά κάναμε και φύγαμε, απλά έγραψα ότι είμαι σπίτι και πίνω τον καφέ που δεν ήπιαμε.
2. Νύχτα ήταν τα τελευταία 50 χλμ στον γ@μόδρομο Πατρών Πύργου = μαχ 100 Κm/h. κι εσύ νέφτι στο β-στρομ και δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει, τα περί μεγάλου παιδιού ασχολίαστα, θέλω να ξαναπάω βόλτες με τον φίλο μου (σχέση μου) τον Νιο γι' αυτό και γκρινιάζω, άλλωστε εγώ είμαι πιό μεγάλο παιδί από σένα.
Δίνω τέλος στο δημόσιο ξεκατίνιασμα και θα φας τις σφαλιάρες σου από κοντά, αν δεν βάλεις μυαλό θα σε χωρίσω να ξέρεις,
:rotflmao: :rotflmao:
τωρα που εφαγα το γλυκο μου
(προφιτερολ) και χαλαρωσα θελω να πω οτι οσο και να μου την λες το ιδιο θα σε αγαπαω πολυαγαπημενε μου κ@λογερε....:beer: :beer: :beer:
Ένα θέλω να ξέρεις, τα ατυχήματα δεν υπολογίζουν αποστάσεις, μάλιστα σε έρευνες που έχουν γίνει τα σοβαρότερα ατυχήματα (μακρυά από μας όλα αυτά) έχουν γίνει σε ακτίνα 2 χλμ από την έδρα των παθόντων. Κι έχει δίκιο αυτή η έρευνα, τον δρόμο που κάνεις συχνά τον θεωρείς οικείο και δεν είσαι στην τσίτα αλλά οδηγείς πολύ πιο ελεύθερα. Το δικό μου που με έστειλε 6 μήνες νοσοκομείο και που μετά 5 χρόνια ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω, έγινε 4 τετράγωνα από την πόρτα του σπιτιού μου. Μην θεωρείς ότι στην λέω, σου εξήγησα ότι θέλω να ξαναπάω μαζί σου βόλτες
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Kλαιν΄ οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένες:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Μου επιτρεπεις να το χρησιμοποιησω και εγω για τα μουτρα των αλλων 2 ?!:look: :smokin:
Που πηγανε και βολτα ,γκρινιαζουν και απο πανω...:sick: Ρε δε μου απαφτονεστε λεω 'γω...:a021: :a021: :a021:
Πες ρε Νιο πως το πήγαινες με πρώτη.
Πες πως ούτε το γκάζι δεν άνοιγες γιατί είχες ρυθμίσει λίγο πιο ψηλά το ρελαντί.
Πεστο επιτέλους, γιατί δεν έχουν όλοι vstrom για να ξέρουν.
:D
:lol:
:beer: :beer: :beer:
αγορια... δε βρισκετε ενα δωματιο να τα βρειτε μεταξυ σας;
:p :p :p
Χαρηκα πολυ που σας ειδα. Χαρηκα που ειδα φιλους που ειχα καιρο να δω κ που γνωρισα καινουργιους φιλους
πληροφοριες απο την ευρυτερη περιοχη λενε οτι τα γουρουνια εξαφανιστηκαν μεχρι να βεβαιωθουν οτι φτασατε σπτια σας κ παλι χλωμο να γυρισουν στα μαντρια τους λογω αμφιβολιων
Μολις βρω το γαμωκαλωδιο θα ανεβασω φωτο του Μιχαλη του βουμ βουμ [ ο οποιος ακομα κ τωρα που ειναι ξαπλωμενος γκαζωνει κ δειχνει το κεφαλι του για να φορεσει κ αυτος κρανος
σας φιλω σταυρωτα στη μουρη
οκ μπιλυ.το δεχομαι.
daz εγω εχω να πω οτι η μαριγω με εβγαλε ασπροπροσωπο και σημερα στα βουνα....που να παρω και πιο μεγαλο.....θα πεταααααωωωωω.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αγορια... δε βρισκετε ενα δωματιο να τα βρειτε μεταξυ σας;
:p :p :p
Χαρηκα πολυ που σας ειδα. Χαρηκα που ειδα φιλους που ειχα καιρο να δω κ που γνωρισα καινουργιους φιλους
πληροφοριες απο την ευρυτερη περιοχη λενε οτι τα γουρουνια εξαφανιστηκαν μεχρι να βεβαιωθουν οτι φτασατε σπτια σας κ παλι χλωμο να γυρισουν στα μαντρια τους λογω αμφιβολιων
Μολις βρω το γαμωκαλωδιο θα ανεβασω φωτο του Μιχαλη του βουμ βουμ [ ο οποιος ακομα κ τωρα που ειναι ξαπλωμενος γκαζωνει κ δειχνει το κεφαλι του για να φορεσει κ αυτος κρανος
σας φιλω σταυρωτα στη μουρη
ερωτικο καυγαδακι παιδια....μας περασε ηδη....καλεσιν χαρηκα και εγω....αντε και σε βολτα....:beer: :beer: :beer: :beer:
edit:ναι αλλα οι αλλοι τα παλιοπαιδα οι αλητες μηχανιβιοι τσαντακιδες γιεγιεδες ειχαν κατι παλιοσιδερα...τσκ τσκ τσκ....χαλι μαυρο....:yuck:
bikerted
16/01/2011, 15:42
ΚΟΥΛΑΔΙΑ.......:smokin: :smokin: :smokin:
Γύρισα!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Απ΄τις πιο ωραίες βόλτες τον τελευταίο καιρό!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
(απολογισμός αργότερα!!!)
amyroukai
16/01/2011, 15:52
Ηοme. Λάδωσα αλυσίδα, σκέπασα σέλα να μην την κάνουν ΠΑΛΙ κρεββάτι τα γατιά και ετοιμάζω ένα τοστάκι, έτσι για χαλάρωση :)
ΓΑΜΙΣΤΕΡΗ βόλτα!
Ευχαριστώ θερμότατα τον Σπύρο για την έμπνευση...
Και τον Θοδωρή για το ρυθμό.
ΟΛΟΥΣ για το απίστευτο κέφι και γέλιο! Κρίμα που μας πίεζε ο χρόνος γιατί και νύχτα στο βουνό βρεθήκαμε και μιά ψιλοβροχή την φάγαμε σε όλη την επιστροφή, αρκετή για να μου τσακίσει τα νεύρα, αλλά τέλος πάντων, θα το μάθω το μπουρδελάκι, που θα πάει... Και δεν κάτσαμε αρκετά στην ταβέρνα γμτ... Βάσκα όλα τα λεφτά εσύ και η σχέση....:lol:
Πότε ξαναπάμε; :beer:
back to base και εγώ
τα είχε όλα !!!!!
τα συμπεράσματα πολλά/ οι παραστάσεις φοβερές
πάνω απ' όλα όμως ήταν μια χορταστικότατη βόλτα
ο απολογισμός αργότερα............ προς το παρόν ξεκούραση :D
:beer:
Back κι εγώ.
Πάρα πολύ ωραία βόλτα που τα χε όλα νομίζω,
Εθνική, κλειστό και ανοιχτό επαρχιακό
Ορεινά και πεδινά τοπία
Ήλιο, συννεφιά και βροχή
μα πάνω απ' όλα τέλεια παρέα, χάρηκα που σας γνώρισα :)
Άντε και στην επόμενη :wave2:
...
πάνω απ' όλα όμως ήταν μια χορταστικότατη βόλτα ...
Τι θες να πεις? Καταφέρατε να χορτάσετε το Νιο? Αποκλείεται, πονόδοντος θα τον έπιασε αν σταμάτησε να τρώει. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τι θες να πεις? Καταφέρατε να χορτάσετε το Νιο? Αποκλείεται, πονόδοντος θα τον έπιασε αν σταμάτησε να τρώει. :lol:
:a019: :a57:
ΕΤΣΙ. Οταν καποιοι ακόμα ταξίδευαν (και ενω η βροχα επεφτε στρειτ θρου...) καποιοι τσακωνοντουσαν ποιανου το κουβαδακι ειναι καλυτερο. :lol: :lol: :lol: :lol: Χαιρομαι που ηταν ολα ΟΚ στην επιστροφή και που το ΄φχαριστηθήκατε.
Απο τις καλυτερες βολτες η σημερινη....(Μπραβο spyro)
Πολυ φαϊ, πολυ πλακα,πολλα χιλιομετρα και ''αρκετη'' βροχη στο τελος!!
Αmyrou οταν μαθεις το μηχανακι ελα να τα στησουμε...σε εχω!!!!:rotflmao:
Αντε και στην επομενη!
Parasense
16/01/2011, 16:31
μπράβο παιδάκια!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :a013: :a46:
Back and safe :D
Μια από τις καλύτερες μου βόλτες στο μοτο !!!
Λεπτομέριες αυριο
Ένα θέλω να ξέρεις, τα ατυχήματα δεν υπολογίζουν αποστάσεις, μάλιστα σε έρευνες που έχουν γίνει τα σοβαρότερα ατυχήματα (μακρυά από μας όλα αυτά) έχουν γίνει σε ακτίνα 2 χλμ από την έδρα των παθόντων. Κι έχει δίκιο αυτή η έρευνα, τον δρόμο που κάνεις συχνά τον θεωρείς οικείο και δεν είσαι στην τσίτα αλλά οδηγείς πολύ πιο ελεύθερα. Το δικό μου που με έστειλε 6 μήνες νοσοκομείο και που μετά 5 χρόνια ακόμα δεν μπορώ να περπατήσω, έγινε 4 τετράγωνα από την πόρτα του σπιτιού μου. Μην θεωρείς ότι στην λέω, σου εξήγησα ότι θέλω να ξαναπάω μαζί σου βόλτες
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Βρε συ Βασκα, το μαυρισες τελειως.
πω πω βρε παιδακι μου... δεν σου εριξε και γαντζο να σε τραβηξει
amyroukai
16/01/2011, 16:53
Βρε από αγάπη τα λέει...
Καληνύχτες :)
Περνώντας έξω από Νεμέα (ήταν και πρώτες πρωινές ώρες) μας πήραν κάτι μυρωδιές από κιτρολέμονα. Ήταν πραγματική απόλαυση, δεν χόρταινες να ρουφάς μυρωδάτο αέρα. Και ήταν μόνο μια πρόγευση του τι θ' ακολουθούσε, στροφιλίκια μέσα στο ελατόδασος σε συνδυασμό με την πρωινή δροσιά, τότε που ξυπνάει η φύση ήταν όλα τα λεφτά.
Είναι από τις φορές που σκέφτεσαι πόσα πολλά χάνεις ζώντας σε μεγαλουπόλεις και αναρωτιέσαι αν τελικά αξίζει τον κόπο.
Στην πόλη κάθε επόμενη μέρα μοιάζει με την προηγούμενη, μέσα στη μουντίλα, στην εξοχή οι μυρωδιές βρίσκονται εκεί να σου θυμίζουν τις εποχές.
Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα.
Κάποια στιγμή θ' ακολουθήσουν και φωτογραφίες προς το παρόν πάμε να ξεκινήσουμε την εργασιακή εβδομάδα μας.
:) :) :) :)
Περνώντας έξω από Νεμέα (ήταν και πρώτες πρωινές ώρες) μας πήραν κάτι μυρωδιές από κιτρολέμονα. Ήταν πραγματική απόλαυση, δεν χόρταινες να ρουφάς μυρωδάτο αέρα. Και ήταν μόνο μια πρόγευση του τι θ' ακολουθούσε, στροφιλίκια μέσα στο ελατόδασος σε συνδυασμό με την πρωινή δροσιά, τότε που ξυπνάει η φύση ήταν όλα τα λεφτά.
Είναι από τις φορές που σκέφτεσαι πόσα πολλά χάνεις ζώντας σε μεγαλουπόλεις και αναρωτιέσαι αν τελικά αξίζει τον κόπο.
Στην πόλη κάθε επόμενη μέρα μοιάζει με την προηγούμενη, μέσα στη μουντίλα, στην εξοχή οι μυρωδιές βρίσκονται εκεί να σου θυμίζουν τις εποχές.
Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα.
Κάποια στιγμή θ' ακολουθήσουν και φωτογραφίες προς το παρόν πάμε να ξεκινήσουμε την εργασιακή εβδομάδα μας.
etsi einai...palia se enoiaze na deis kana kwlo klp...twra se noiazoun oi murwdies....poso megalwses re gmt....:rolleyes:
bulmont 1
17/01/2011, 03:36
etsi einai...palia se enoiaze na deis kana kwlo klp...twra se noiazoun oi murwdies....poso megalwses re gmt....:rolleyes: Που να βρεις κωλο ρε παιδι στα κορφοβούνια;;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
etsi einai...palia se enoiaze na deis kana kwlo klp...twra se noiazoun oi murwdies....poso megalwses re gmt....:rolleyes:
Αφού είμαι ερωτευμένος :a07: :a07:
Γιατί να το κρύψωμεν άραγε????
Φωτό έχει ο Σπύρος, θαρρώ θα τις ανεβάσει για του λόγου το αληθές
...
Φωτό έχει ο Σπύρος, θαρρώ θα τις ανεβάσει για του λόγου το αληθές
πειστήρια υπάρχουν
AKA: λεφτά υπάρχουν
Μόνο που τις φωτο θα τις περάσω το βράδυ
πειστήρια υπάρχουν
AKA: λεφτά υπάρχουν
Μόνο που τις φωτο θα τις περάσω το βράδυ
:a30: :a30: :a30:
Κάποια στιγμή θ' ακολουθήσουν και φωτογραφίες
:beer: :beer: :beer: :beer:
amyroukai
17/01/2011, 05:53
Τόσες στάσεις, ένα τσιγάρο να μην μ'αφήσουν να χαρώ τα kwl0παιδα... :rotflmao:
Χόρτασα τόσο πολύ χτες που πήρα αυτοκίνητο και δεν έβρισα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ στην κίνηση σήμερα. Ο μλκς που είναι κολλημένος και γελάει. Ε λοιπόν...
Να είστε καλά! Το είπα; Το ξαναλέω... :beer:
Ατάκες που αποτυπώθηκαν:
- Ένα σωστό τσιγάρο ρε παιδιά δεν έχω κάνει (vaska)
- Ένα τσιγάρο δε θα κάνουμε επιτέλους? Τι σόι moto.gr βόλτα είναι αυτή (amyroukai χωρίς να είναι καπνιστής)
- Πήγαινε εσύ μπροστά και μείνε ήσυχος. κανείς δε θα σε περάσει (Antsoar σε Kalesin- κατόπιν προσπάθειας του Kalesin να μας εξηγήσει πώς θα πάμε στο μαγαζί σε περίπτωση που τον περάσουμε εμείς με τις μηχανές και αυτός με το αυτοκίνητο στο δρόμο για τη γουρουνοπούλα
- Εσύ και οι νταλίκες με προδιαγραφές EURO 3 φίλε μου (βενζινάς στην Καρύταινα όταν του είπα ότι έχουμε και δεύτερο ντεπόζιτο να γεμίζουμε από την άλλη πλευρά του 990)
- Εδώ που είμαι εγώ έχει σκιά και είναι δροσερά. Εδώ να ρθείτε. (vaska - όταν περιμέναμε με 20+ βαθμούς κελσίου στην Κρέστενα να ρθει ο Kalesin να μεις βρει)
- Βασσιηλιη, βγήκε η μπάλα από το γήπεδο μαν' μ, τρέχα να τη πιάσεις, (nio σε vaska στη στάση για φαγητό όταν απέναντι είχε αγώνα ποδοσφαίρου, σε «ξερό» παρακαλώ και ο Βασίλης ήθελε πώς και πώς να κάνει ένα «σωστό τσιγάρο»)
- Να βάλει και λουκάνικα ρε παιδιά, ώσπου να ρθει το γουρουνόπουλο? (amyroukai προς όλους και ενώ ήδη είχαμε παραγγείλει 3 κοντοσούβλια, 2 εξοχικά, παϊδάκια, μπριζόλες, πατατοφετοσαλάτες ......................)
- Μα καλά έφαγες την πέτσα από το γουρουνόπολο? - σιγά, εδώ ό άλλος ήπιε coca cola με το φαγητό και πήρε 1000 θερμίδες, η πέτσα από το γουρουνόπολο θα με χαλάσει? (amyroukai προς εμένα)
- Στο δεύτερο μισό της διαδρομής έπαιζα σώμα εν αντιθέσει με το πρώτο που είχα άλλη τεχνική (bikerted)
- Ναι καλά, έβγαλες τα κατσαβίδια έξω να ρυθμίσεις το SV γιατί σε περνάνε τα ΚΤΜ τώρα και άσε τις δικαιολογίες περί σκληράδας των αναρτήσεων (vaska προς bikerted)
παρακλώ συμπληρώστε όσα μου διέφυγαν...
PS θα ακολουθήσει και αντίστοιχο κείμενο με γενικότερα ενδιαφέροντα συμπεράσματα :smokin:
blackbusa
17/01/2011, 06:34
Ατάκες που αποτυπώθηκαν:
- Ναι καλά, έβγαλες τα κατσαβίδια έξω να ρυθμίσεις το SV γιατί σε περνάνε τα ΚΤΜ τώρα και άσε τις δικαιολογίες περί σκληράδας των αναρτήσεων (vaska προς bikerted)
:a014: :a014: :a014:
ουυοουυυ.....
-οι μικροι πηραν μπιφτεκια.εμεις θα φαμε λουκανικα.αντρικα
-εμπεριστατομενη αναλυση για το πως θα γλιτωσεις την παντοφλα οταν θες να πας βολτα με την μηχανη
-φοβερη αναλυση γιατι κουναγε το τενερε με αναπαρασταση απο τον σπυρο
-θα σε περασει το κτμ απο πανω
-και δικαιωση για το οτι ο βασιλης εφαγε παντοφλα γιαυτο αργησε το πρωι
-vaska επομενη εσυ leader.αυτοι ειναι αχρηστοι.ουτε να χαθουν δεν ξερουν
:D :D :D
Operater
17/01/2011, 06:46
:( :sad:
:sad: :(
:( :sad:
:sad: :(
:a029:
Σε χρειαζομαι κατι...:D Θα βοηθησεις?!:look:
Operater
17/01/2011, 06:58
τι μλκς...!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε χρειαζομαι κατι...:D Θα βοηθησεις?!:look:
gia pe....
τι μλκς...!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mwre akouses mpineliki apo ton vaska.....se anazhtouse.....
gia pe....
Στειλε ενα τηλεφωνο ρε μιναρα να μιλησουμε...:beer: :beer: :beer:
Στάση για τσιγάρο μετά τον ανεφοδιασμό σε βενζίνη, κάπου στο πέρα πουθενά. Δεν ξέρω αν είχαμε προλάβει να χαθούμε ή χαθήκαμε μετά.
Το μάτι μου τσιμπάει στο τανκ μπαγκ του Θοδωρή ένα μικρό κατσαβιδάκι (από αυτά τα κινέζικα που δίνω στους πελάτες μου δώρα με την αγορά HDD EXTERNAL CASE, ξέρετε από αυτά που τα κοιτάς και χαλάνε).
Β. Όπα έχουμε κι εργαλεία μαζί μας βλέπω
Θ. Ναι και καλά που μου το θύμησες, να ρυθμίσω την ανάρτηση στο μπροστινό
Β. Τι??? :eyepop: :eyepop: :eyepop: με αυτό???
Θ. Ναι θα τις κάνω λίγο πιο ενδοτικές, στην Εθνική μετά τα 200 ήταν όλα καλά αλλά τώρα στο βουνό με στροφιλίκι τις θέλω λίγο πιο .... ξέρεις
Β. Ναι... ενδοτικές
:lol: :lol: :lol:
Στειλε ενα τηλεφωνο ρε μιναρα να μιλησουμε...:beer: :beer: :beer:
exeis pm
.....
Το μάτι μου τσιμπάει στο τανκ μπαγκ του Θοδωρή ένα μικρό κατσαβιδάκι (από αυτά τα κινέζικα που δίνω στους πελάτες μου δώρα με την αγορά HDD EXTERNAL CASE, ξέρετε από αυτά που τα κοιτάς και χαλάνε).
.......
:lol: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: ωραιοι! μπραβο παιδες!
Operater
17/01/2011, 07:24
mwre akouses mpineliki apo ton vaska.....se anazhtouse.....
ναι ο χρυσός μου...
amyroukai
17/01/2011, 07:33
Στα επόμενα γενέθλια του Φώτη, ξυπνητήρι με αυτόματο snooze, άθραυστο, αδιάβροχο και με σειρήνα 120db...
Operater
17/01/2011, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Στα επόμενα γενέθλια του Φώτη, ξυπνητήρι με αυτόματο snooze, άθραυστο, αδιάβροχο και με σειρήνα 120db...
οσονούπω...! :p :smokin:
@ SPYRO
Ρε μαν γουστάρω που είσαι ο άνθρωπος με το μόνιμο χαμόγελο. Πράγμα σπάνιο σήμερα. Μου έφτιαξες το κέφι. Σε όποια μα όποια μαλακία ο Σπύρος πάντα χαμογελαστός, ακόμα κι εκεί που χαθήκαμε και είμαστε αλλού γι' αλλού (κάποια στιγμή σπάσαμε σε δύο γκρουπάκια, οι γλήγοροι και οι αργοί), κι ενώ έχουμε κάνει κάμποσα λάθος χλμ, ο Σπύρος επικοινωνεί με τσι γΛηγοροι κι ανακαλύπτει ότι και αυτοί έχουν χαθεί, λέει το Θεϊκό χαμογελώντας πάντα, "ευτυχώς που ακόμα και όταν χανόμαστε υπάρχει συγχρονισμός". Χαθήκαμε όλοι και πήραμε την ίδια λάθος κατεύθυνση, οπότε μικρό το κακό.
:wave2: :wave2: :wave2:
ακόμα κι εκεί που χαθήκαμε και είμαστε αλλού γι' αλλού (κάποια στιγμή σπάσαμε σε δύο γκρουπάκια, οι γλήγοροι και οι αργοί), κι ενώ έχουμε κάνει κάμποσα λάθος χλμ
όχι ρε....βάσκα και σπύρο και χαθήκατε?.....αποκλείεται...δεν σας πιστεύω....
blackbusa
17/01/2011, 07:58
Χαθήκαμε όλοι και πήραμε την ίδια λάθος κατεύθυνση, οπότε μικρό το κακό.
και τωρα αυτο το λες για καλο?μικρο το κακο...ιδιοι μαλακες εισαστε ομως,,,,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
17/01/2011, 08:08
αυτό που με πείραξε με την πάρτη μου
ειναι οτι είχα έτοιμο το καμεράκι, φορτισμενες μπαταριες στη φωτογραφική, όλο τον ρουχισμό στη σειρά για να τον φορέσω το πρωί.. και σαστισα λίγο οταν ξύπνησα αργά..
Πιστεύω δεν θα επαναληφθεί..
Οπότε, πρέπει να οργανωθεί μία καλή, οσονούπω...!!! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
όχι ρε....βάσκα και σπύρο και χαθήκατε?.....αποκλείεται...δεν σας πιστεύω....
kai phran kai mena ston laimo tous...:bawl: :bawl: :bawl:
mou xrwstate 5 eurw mpertzina....:evil:
kai gia ton spuro sumfwnw...megalh morfh....:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και τωρα αυτο το λες για καλο?μικρο το κακο...ιδιοι μαλακες εισαστε ομως,,,,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ατάκα "Χαθήκαμε όλοι και πήραμε την ίδια λάθος κατεύθυνση, οπότε μικρό το κακό." δεν είναι δικιά μου, είναι του γελαστού παιδιού
:rotflmao: :rotflmao:
Υπάρχει όμως εξήγηση. Μπροστά πήγαιναν οι γΛήγοροι κι εμείς ακολουθούσαμε την μυρωδιά του καμένου λάστιχου.
:D :D :D
αυτό που με πείραξε με την πάρτη μου
ειναι οτι είχα έτοιμο το καμεράκι, φορτισμενες μπαταριες στη φωτογραφική, όλο τον ρουχισμό στη σειρά για να τον φορέσω το πρωί.. και σαστισα λίγο οταν ξύπνησα αργά..
Πιστεύω δεν θα επαναληφθεί..
Οπότε, πρέπει να οργανωθεί μία καλή, οσονούπω...!!! :winka:
Διαβολικός δάκτυλος επενέβη για να μη μας ακολουθήσεις. Κάποιο σατανικό μυαλό έδρασε δολοπλόκα. Κοίταξε ανάμεσα στους "ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ" και θα βρεις τον ένοχο..
Cpt. Haddock
17/01/2011, 08:16
[...]ειναι οτι είχα έτοιμο το καμεράκι, [...]
Θεία δικη :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θεία δικη :evil:
Φωωωωτη ο ένας αποκαλύφτηκε, μένει να βρεις το συνεταιράκι του
:evil: :evil:
@ SPYRO
..........
:wave2:
την αγάπη μου έχει Βασίλη (και ας σε στεναχωρώ που αντί για καλαμπούρια εγώ σου βάζω χλμ) :D
Operater
17/01/2011, 08:38
Φωωωωτη ο ένας αποκαλύφτηκε, μένει να βρεις το συνεταιράκι του
:evil: :evil:
ξερω ποιος ειναι... :winka:
bulmont 1
17/01/2011, 08:41
Ρε παλληκάρια από μπλα-μπλα αλλο τίποτα , από καμμία φώτο θα δούμε κάτι;;;;;;;;:beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
την αγάπη μου έχει Βασίλη (και ας σε στεναχωρώ που αντί για καλαμπούρια εγώ σου βάζω χλμ) :D
τι εγινε vaska????ακομα δεν τα βρηκαμε,κερατο???ειναι να μην δωσεις σιγουρια στον αλλον τελικα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
17/01/2011, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont 1
Ρε παλληκάρια από μπλα-μπλα αλλο τίποτα , από καμμία φώτο θα δούμε κάτι;;;;;;;;:beer: :beer: :beer: :beer:
υπομονή ρε μαν, δεν ειναι το Reuters :winka:
bulmont 1
17/01/2011, 08:47
υπομονή ρε μαν, δεν ειναι το Reuters :winka: Kαλα χελώνες στην οδήγηση , χελωνες και στο PC;;;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont 1
Έχω έτοιμη μία. Μπροστά ένα BMW (το μικρό έτσι??) και πίσω του spray λαδιού και πιο πίσω όλοι όσοι ακολουθούσαν ήταν καλολαδωμένοι. Να την βάλω ή να πω ποιός ήταν ο οδηγός και τι μ@λ@κία είχε κάνει????
:confused: :confused: :confused: