Σύνδεση

View Full Version : ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ R1

Σελίδες : 1 [2]

kinhsh
23/08/2005, 02:02
Εγω θα συνιστουσα να ξεχασεις το γεγονος και να απολαυσεις τις διακοπες,με 7500-8000 βρισκεις r1 του 2003. Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.

a123xxsp
23/08/2005, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
ρε τα κωλοπαιδια θρασος.. ποτε θα τσακωσουνε κανεναν..? στη Γερμανια ειχα ακουσει για δολωματα μεσω ενος περιοδικου αυτοκινητων.. ειχαν αφησει ενα γυαλιστερο καινουριο Golf σε παρκινγκ ανοιχτου χωρου το οποιο παρακολουθουσαν μερα-νυχτα μεχρι που εμφανιστηκαν τα κλεφτρονια.. αφου τους τσακωσανε, τους γ@μησανε στο ξυλο και τους παρεδωσαν στην αστυνομια.. :evil:

χμ.... δεν είναι άσχημη ιδέα, αν και φαντάσου σκηνικό με τον Ηρακλή και κάθε ηρακλή να πετυχαίνει τα κλεφτρόνια μπροστά του... θα θέλαμε άλλα τόσα άτομα να κρατήσουμε τα θύματα ΄(θύμα είμαι κ εγώ) από το να μην τους αφήσουν στον τόπο... ή μήπως δεν θα ήταν και πολύ άσχημο?

ΟΚΤΑΝΙΟ
23/08/2005, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.

Μεσα στην αισιοδοξια σε βρισκω

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

NikosRR
23/08/2005, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Τόσο οργανωμένο έγκλημα; Αμάν πια!!! Που θα φτάσει αυτή η ιστορία; Βέβαια να υποθέσω ότι δεν πρόκειται για σοβαρά μαγαζιά,αλλά ψιλο καβατζούλες ε; Ενα συμβαίνει και σε αξουσιοδοτημένα, ε τότε τι να πω;
αυτο μου το εχει πει φιλος ζητας.ο ποιο ευκολος τροπος ειναι ενα φορτηγακι και οτι βρει το φορτωνει και φευγει και με μια κουβερτα δεν ακουγεται ουτε ο συναγερμος αλλα και να ακουστει ποιος θα ασχοληθει πλεον;γιατι να παιδευοντε με συναγερμους immobilizer και βλακειες;τον ιουλιο βουτηξανε στην κυψελη CBR1000RR καποιου αντιπροσωπου.το αφησε να αναιβει στον 1ο να παρει την κοπελα του και μεχρι να κατεβει 10' δεν ηταν εκει πλεον.α!το κερδος απο τετοια μηχανακια παιζει σε λιγοτερο απο 5000 και φυσικα ανταλλακτικα γιατι για εκει πανε.η αστυνομια δεν προκειται να τα ψαξει αλλα και να τα βρει παιζει να βγουνε απο λαθος και σε δημοπρασια στον ΟΔΔΥ.σκεφτητε ποσες φορες το βραδυ που ακουμε ενα συναγερμο να χτυπαει(δεν εχει σημασια αν ειναι καταστηματος,αυτοκινητου η μηχανης) βγαινουμε να δουμε.το να καλεσουμε αστυνομια ειναι ανεκδοτο αφου θα ερθουν στην καλυτερη σε 20 λεπτα.για μενα, το καλυτερο ειναι, παρκινγκ κλειστο και μονο για βολτες εκτος αθηνων ή αλλων αστικων κεντρων αλλιως για καφε αρκει να τη βλεπεις και να σε βλεπει.για δουλεια και βραδυνη εξοδο φυσικα δεν το συζηταμε.

kinhsh
23/08/2005, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Μεσα στην αισιοδοξια σε βρισκω

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: Τελικα εχεις δικιο φοβισμενο με βλεπω.

a123xxsp
23/08/2005, 16:52
Σε κουβέντα που είχα με φίλο σε οδική/ασφαλιστική μου είπε ότι έχει θεαθεί βανάκι Ford transit λευκό με βάψιμο "Οδική βοήθεια για μοτοσυκλέτες" να κουβαλάει μοτό αλλά και οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν...

kinhsh
23/08/2005, 17:23
Για να δειτε την αδιαφορια του κοσμου, πηγα με φιλο να μαζεψουμε στην παραλια παργας ενα σουζουκι 1000 που ειχε χαλασει απο μικροτρακαρισμα. Και ζητησα απο 2 Ιταλους να με βοηθησουν να βαλω στο αγροτικο επανω τη μοτοσυκλέτα και μου λενε παιζαμε ρακετες και ειμαστε κουρασμενοι και φυγανε,λεω και σε 2 ελληνες να βοηθησουν ,λενε εχουμε δουλεια βιαζομαστε και σχεδον με το ζορι τους πηραμε να βοηθησουν. Και λεω η τοσο πολυ ο κοσμος αδιαφορει ,η πιστευαν οτι θελαμε να την κλεψουμε και δεν ηθελαν να συμμετασχουν στην φορτωση.

NikosRR
23/08/2005, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από a123xxsp
Σε κουβέντα που είχα με φίλο σε οδική/ασφαλιστική μου είπε ότι έχει θεαθεί βανάκι Ford transit λευκό με βάψιμο "Οδική βοήθεια για μοτοσυκλέτες" να κουβαλάει μοτό αλλά και οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν...
τι θες να πεις "οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν... ";

Alx 84
23/08/2005, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
αυτο μου το εχει πει φιλος ζητας.ο ποιο ευκολος τροπος ειναι ενα φορτηγακι και οτι βρει το φορτωνει και φευγει και με μια κουβερτα δεν ακουγεται ουτε ο συναγερμος αλλα και να ακουστει ποιος θα ασχοληθει πλεον;γιατι να παιδευοντε με συναγερμους immobilizer και βλακειες;τον ιουλιο βουτηξανε στην κυψελη CBR1000RR καποιου αντιπροσωπου.το αφησε να αναιβει στον 1ο να παρει την κοπελα του και μεχρι να κατεβει 10' δεν ηταν εκει πλεον.α!το κερδος απο τετοια μηχανακια παιζει σε λιγοτερο απο 5000 και φυσικα ανταλλακτικα γιατι για εκει πανε.η αστυνομια δεν προκειται να τα ψαξει αλλα και να τα βρει παιζει να βγουνε απο λαθος και σε δημοπρασια στον ΟΔΔΥ.σκεφτητε ποσες φορες το βραδυ που ακουμε ενα συναγερμο να χτυπαει(δεν εχει σημασια αν ειναι καταστηματος,αυτοκινητου η μηχανης) βγαινουμε να δουμε.το να καλεσουμε αστυνομια ειναι ανεκδοτο αφου θα ερθουν στην καλυτερη σε 20 λεπτα.για μενα, το καλυτερο ειναι, παρκινγκ κλειστο και μονο για βολτες εκτος αθηνων ή αλλων αστικων κεντρων αλλιως για καφε αρκει να τη βλεπεις και να σε βλεπει.για δουλεια και βραδυνη εξοδο φυσικα δεν το συζηταμε.

Τι να πώ; Είναι πραγματικά κρίμα να μη μπορεις να κάνεις το κέφι σου επειδή κυκλοφορουν όλα αυτά τα κοράκια. Να βγαίνεις μόνο το σκ; Καλή ιδέα μεν, αλλά σου στερεί πολλά. Πόσοι και πόσοι είναι αυτοί που λένε "σιγά μην πάρω το μηχανάκι μου για να πάω σινεμά, για καφέ κλπ"... Μακάρι να τα φάνε στα χάπια!!!!!

Alx 84
23/08/2005, 19:59
Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.[/FONT]

θα το είχε χαρεί όμως. Θα ήταν δικό του λάθος κ έχει μεγάλη διαφορά. Δε συγκρίνεται με την κλοπή.

a123xxsp
24/08/2005, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
τι θες να πεις "οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν... ";

Ότι 2 άτομα είδαν να τους κλέβουν την μηχανή με ένα τέτοιο βανάκι, ο ένας από το μπαλκόνι (γνωστός μου) και ο άλλος απλά το είπε στην ασφαλιστική που είναι ο φίλος μου (ευτυχώς ο 2ος είχε κλοπής)

tsoukas77
25/08/2005, 20:59
Υπαρχουν εταιριες που κανουν ασφαλεια κλοπης για μοτοσυκλετα;

Δεν ταιριαζει στο τοπικ βεβαια και ισως ειναι δυσαρεστο και για τον φιλο με το R1.Να με συγχωρει...

a123xxsp
27/08/2005, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77

Δεν ταιριαζει στο τοπικ βεβαια και ισως ειναι δυσαρεστο και για τον φιλο με το R1.Να με συγχωρει...

Σίγουρα κάνει η Interamerican σε συνεργασία με την Yamaha, δηλαδή με καινούργια Yamaha σου κάνουν (αν θες) και ασφάλεια κλοπής, έχει κάνει φίλος που πήρε ένα faser πριν 10 μήνες

FZS1000
29/08/2005, 09:14
:smokin: EAN EINAI ALVANOS PROSEXE MHN TON PIKRANIS DIOTI 8A PAS ESI FILAKI!!!!!!!!EYXARISTISETON KAI DOSTOY LEFTA GIA VENZINA,OSTE NA DIXIS OTI DEN EISAI RATSISTIS.- :confused: :smokin:

zoudis
08/09/2005, 13:15
TIN KATARA MOU NA EXOUN GIA PANTA....

POU NA TSAKISOUN OLA TA KOKALAKIA TOUS KAI NA MIN TOUS BOH8HSH KANEIS .....

PS. en tw metaksy....auto to synergeio pou les...den mou akougete kala...den mporei....(ektos an itan kleisto)

iraklis
08/09/2005, 21:25

Δεν τρεχει τιποτα φιλε.....
Κοιταμε μπροστα και παμε για άλλα......
Τα λεφτα να βρουμε για να προχωρησουμε...:) :)

gollum
12/09/2005, 12:56

Δυστυχως δεν κανει πλεον καμια...

Μονο με αγορα καινουργιας μοτο, και οχι για ολες (νομιζω μονο BMW, Yamaha, Harley)

Akefalos
15/09/2005, 01:03
Gamo oti exoune kai den exoune ta paliokariolia....Mazevoume lefta oli mas ti zoi gia na paroume kati pou ginetai proektasi tou somatos mas kai erxetai enas paliopoustis kai to voutaei...Ti na po re file...Ego tha eniotha sa na mou eixan kopsei ta podia...Kratao tis pinakides kai an do kanenan me ti mixani tha ton sapiso sto ksilo...Elpizo mono na min eisai esy kai tin exeis ksanavrei!!!An kai pistevo de tha se peiraze kai toso an itan na tin pareis piso....

Freno na patane kai na tous kovetai daxtylo....
Paximadi na strivoune kai na tous kovetai daxtylo...
Kranos na forane kai na tous kovetai to kefali...

Tin katara tou Akefalou naxoune....:a29: :a29: :a015:

nemethon
16/09/2005, 11:40
και εγώ πιστεύω, όπως έχει ξαναειπωθεί οτι είναι θέμα τύχης.

έχω εναν καλό φίλο που έχει ενα cbr 600 '04 και το παρατάει πάνω στο δρόμο ανάμεσα απο παρκαρισμένα αμαξια και το αφήνει εκει για μέρες και το μηχανάκι έχει μόνο συναγερμό και τίποτα άλλο και λέει γελόντας (ο μαλ*κας) "απορώ πως δεν μου το έχουν κλέψει ακόμα"

εχθές συνάντησα ένα φιλαράκι και μου είπε οτι πριν λίγες μέρες φάγανε ένα hayabusa ενος γνώστού του, το οποίο βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του (μένει σε μονοκατοικία) δεμένη η μπρος ρόδα με ένα πολύ καλό σαλιγκάρι, η πίσω με αλυσίδα απο γρανίτη (των 150 ευρώ) και εκτος απο αυτά το μηχανάκι είχε συναγερμό με τηλεειδοποίηση στο κινητό και οταν το πήρανε, αυτός ήταν μέσα και κοιμόταν,βαρεσε το κινητό,βγήκε έξω και το haya ήταν άφαντο

μετα απο αυτό ευχαρηστήστε τον Θεό ή όποιον άλλον θέλετε που ξυπνάτε καθε μέρα και βρίσκετε το μηχανάκι σας

Alx 84
16/09/2005, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon

μετα απο αυτό ευχαρηστήστε τον Θεό ή όποιον άλλον θέλετε που ξυπνάτε καθε μέρα και βρίσκετε το μηχανάκι σας

σωστός. Τελικά άν θέλουν να το πάρουν δε τους σταματάει τίποτα. Κρίμα για το παλικάρι με το busa.
:sad: :sad: :(

όσο για τον φίλο σου παίζει να μη το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.

OTTO_engine
06/10/2005, 12:31
Για να δειτε την αδιαφορια του κοσμου, ...............

φίλοι τέτοια συμβάντα με στεναχωρούν πάρα πολύ......
κ να σας πω ότι το χειρότερο είναι να 8ες να βοη8ήσεις ή να 8ες
να αποτρέψεις κάτι και να φοβάσαι να μην περάσεις ως γραφικός.

πολλές φορές είχε τύχει να δω στην γειτωνιά μου περίεργες κινήσεις
και κόλωνα να πάρω 8έση! η γειτωνιά μου είναι ακομα απο εκείνες που οι άν8ρωποι γνωρίζονται καλά και λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον..

το καλοκαίρι όσοι είχαν φύγει, είχαν πάρει τα αυτοκίνητά τους.
βγαίνω στο μπαλκόνι και βλεπω ενα PUNTO MAUΡΟ. ΑΝΟΙΧΤΟ λίγο το παράθυρο.... σκέφτηκα ότι από στιγμή σε στιγμή κάποιο 3εχασιάρη 8α δω να τρέχει πίσω αλαφιασμένος για να το κλειδώσει.
ήδη την τέταρτη μέρα οι γειτωνιά είχε φρικάρει...

εκείνη την ημέρα όμως ήταν και ο κολλητός στο σπίτι....
μη σας πω πόση ώρα περάσαμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε...

" ρε μ@λ@κ@ να πάρω την αστυνομία???"
"3έρω γω ρε μ@λ@κ@??? κακό δε 8α ταν"

μια δυο τρεις και μου γυρίσανε....

το σκεφτόμασταν λες και 8α μας περνούσαν φάλαγγα
και όμως δε συνέβει τίποτα... οι αστυνομικοί ευγενέστατοι,
προβλεπόμενοι.... κύριοι. ειδοποιήσαν τους ιδιοκτήτες κ όλα τελείωσαν καλά........

periklisk
06/10/2005, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
Δυστυχως δεν κανει πλεον καμια...

Μονο με αγορα καινουργιας μοτο, και οχι για ολες (νομιζω μονο BMW, Yamaha, Harley)

Αυτό είναι εν μέρει λάθος που λες.....

Ασφαλίζονται όλες οι μοτοσυκλέτες άνω των 600 κυβικών αρκεί να έχει το κατάστημα αγοράς συμφωνία με την Interamerican που είναι η μοναδική (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) ασφαλιστική που ασφαλίζει μηχανάκια για κλοπή.....

gcrook
06/10/2005, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Αυτό είναι εν μέρει λάθος που λες.....

Ασφαλίζονται όλες οι μοτοσυκλέτες άνω των 600 κυβικών αρκεί να έχει το κατάστημα αγοράς συμφωνία με την Interamerican που είναι η μοναδική (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) ασφαλιστική που ασφαλίζει μηχανάκια για κλοπή.....

Και αλλες εταιρειες κανουν ασφαλεια κλοπης, χωρις να εχει προηγηθει κανενος ειδους συμφωνια, και χωρις να χρειαζεται να ειναι η μοτοσυκλετα καινουργια.

Στην μικτη εγκειται το προβλημα, οπου εκει καμμια δεν κανει και μαλλον ουτε προκειται.:bigcry:

periklisk
06/10/2005, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και αλλες εταιρειες κανουν ασφαλεια κλοπης, χωρις να εχει προηγηθει κανενος ειδους συμφωνια, και χωρις να χρειαζεται να ειναι η μοτοσυκλετα καινουργια.

Στην μικτη εγκειται το προβλημα, οπου εκει καμμια δεν κανει και μαλλον ουτε προκειται.:bigcry:

Για τη μικτή είσαι σίγουρος? Κάτσε να ρωτήσω μια αύριο......:wave2:

DarKeGo
17/11/2005, 17:10
Lypamai poly re file, eyxomai ta kalytera na er8oun grigora...

Pantos re paidia, protino os ena metro kata tis klopis na parkarete tis agapimenes sas pano sta pezodromia, makria oso ginetai apo to dromo kai an ginetai na einai kai piso apo diafora empodia kolonakia, zarntinieres, kolones, wste na mi dieykolinetai i prosvasi se fortigakia me plaines portes, i me ydraylikes mpares...an vevaia den exete garage me porta.

Syni8os mixanes me immobilizer, synagermous kai petala sta psalidia de mporoun na tis kounisoun kai na tis pane 10 metra pera ksero go, alla an tin exete konta i pano sto dromo, einai poly epifovo na sas valoun to "farasi" apo kato kai na mi xtypisei o synagermos...! Kalo 8a itane episis ta prota 2 xronia na ta "xosete" se ena garage na exete ysixo to kefali sas, ok 50 eyro to mina einai, kopste kati allo...!

Tora, an pigainete volta kapou, frontizete na tin vazete kapou me fos kai kosmo kai mazi me alles mixanes, kai as perpatisete ligo de peirazei...

XTLSR
17/11/2005, 20:29
κουραγιο και σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα. ξερεις ποιο ειναι το θεμα? αν ειχες λεφτα δεν θα σε ενοιαζε και πολυ. τωρα πρεπει να μπεις στον κοπο και να ξοδευτεις αλλα τοσα. Στο λέω γιατι είμαι και εγώ παθών. πριν 2 εβδομάδες μου έφαγαν το XTaki μου (και μολις το είχα ξεχρεώσει). τωρα θα πρεπει να ξαναβάλω γραμμάτια.

και πάλι κουράγιο... τι άλλο να πώ?

fallenheaven
18/11/2005, 20:16
Κοιτα!!!κουραγιο ψηλε!!Σε καταλαβαινω!Μου εχουν φαει 2 παπια και του αδερφου μου ενα cbr 600.Tωρα με gsx-r απλα φιλαγομαι σαν πουστης!!Κλειδαριες,παντα την βλεπω (αλαξα γραφειο στην δουλεια μου για να ειμαι διπλα στο παραθυρο για να την βλεπω).10/12 ειναι μεγαλη μερα,πληρωνομαι και παω στα καπακια για συναγερμο!!! εχω βρει εναν καλο της "elsser" με τοποθετιση στην "Cobra".Εχετε ακουσει τιποτα καλο ή΄κακο για την μαρκα ή το μαγαζι????:confused:

Παντως......γαμω το μουνι που τα πεταγε τα μουνοπανα!Εχω σκευτει τον εαυτο μου να εβρησκε εναν απο αυτους και δεν ειμαι συγουρος εαν θα μπορουσα να ελενξω τον εαυτο μου!!:a26: :a26: :a26:

Παντως ψηνομαι τρελα για την παγηδα που λετε.Σε λιγο καιρο που θα εχω τελειωσει το μηχανακι μου το προσφερω και σαν δολωμα.Περα απο την πλακα...πρεπει να το κανονισουμε!!

Alx 84
19/11/2005, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Κοιτα!!!κουραγιο ψηλε!!Σε καταλαβαινω!Μου εχουν φαει 2 παπια και του αδερφου μου ενα cbr 600.Tωρα με gsx-r απλα φιλαγομαι σαν πουστης!!Κλειδαριες,παντα την βλεπω (αλαξα γραφειο στην δουλεια μου για να ειμαι διπλα στο παραθυρο για να την βλεπω).10/12 ειναι μεγαλη μερα,πληρωνομαι και παω στα καπακια για συναγερμο!!! εχω βρει εναν καλο της "elsser" με τοποθετιση στην "Cobra".Εχετε ακουσει τιποτα καλο ή΄κακο για την μαρκα ή το μαγαζι????:confused:

Παντως......γαμω το μουνι που τα πεταγε τα μουνοπανα!Εχω σκευτει τον εαυτο μου να εβρησκε εναν απο αυτους και δεν ειμαι συγουρος εαν θα μπορουσα να ελενξω τον εαυτο μου!!:a26: :a26: :a26:

Παντως ψηνομαι τρελα για την παγηδα που λετε.Σε λιγο καιρο που θα εχω τελειωσει το μηχανακι μου το προσφερω και σαν δολωμα.Περα απο την πλακα...πρεπει να το κανονισουμε!!

Πρέπει να τους εχουμε στημενα και 2 ντοπερμαν να τους φανε τα κουλά να μη μπορούν να ξανακλέψουν τα καθίκια. να τα φανε στα φαρμακα. Πάντως τελικά η καλύτερη λύση είναι μια κόμπρα πάνω στη μοτό... Δεν πλησιάζει κανείς! το θέμα είναι πως θα την εκπαιδεύσει κανείς να μη φάει και τον ιδιοκτήτη!!!!:)

RapidShade
21/11/2005, 09:54
Στο μεσοδιάστημα, το μόνο που προδίδει
την κάποτε ύπαρξη είναι κάτι φωτογραφίες
από τα Μέγαρα και εκδρομές με παιδιά από
δω μέσα...

Από κει και πέρα... οι κατάρες μου δεν πιάνουν τόπο...

Adios...

ruyjin
21/11/2005, 09:59
καμια φορα σκεφτομαι αν ειμουν γκαντεμης που ειχαμε να μιλησουμε τοσο καιρο και σε πειρα εκεινη τη μερα.

μη χαθεις ρε, οκ!

:wave2:

Avapxia
05/12/2005, 22:15
Hraklh, ap'oti les kai eide o geros h douleia htan grhgorh ki eukolh. Egw den pisteuw oti uparxoun toso kallitexnes kleftes pou mporoun sxedwn san idiokthtes n'anaiboun se mia agnwsth mhxanh kai na fugoun. Pisteuw oti o tupos prepei na eixe kleidi. Skeyou posoi kai poioi eixan to kleidi sou estw kai gia 5-10 lepta. Sunergeio, gkaraz, klp.
Apo thn pinakida polloi exoun prosbash se plhrofories (onoma dieu0nsh klp).

Sthle akribws to montelo h" mia akribws idia foto ths mhxanhs sou na th pasaroume apo edw ki eku. Egw pernaw apo th perioxh sou suxna, an kai de pisteuw na thn dw etsi na gurnaei. Ta organomena kleftronia douleuoun se diktua mafiozika ki organomena. Pi0anwn 2 tetragwn pio katw htan ena banaki me th rampa katw kai perimene. Mesa se deuterlepta exoun gdarei plaisio kai exoun peta3ei th pinakida. Koita sthn astunomia pou akribws ki an exei bre0ei h pinakida.

Dhstuxws eimai ki egw 0uma, ki oloi sxedwn oi palioi pou 3erw htan kapote 0umata klophs. Den einai na kukloforeis tipota me megalh zhthsh stis meres mas. Mexri ki apo katw ap'ta podia sou mporoun na to paroun.

Antigrafw ki egw kati pou anafer0hke nwritera:

Από τα μέσα Οκτωβρίου 2005, μοτοσυκλετιστές, θύματα κλοπής της μοτοσυκλέτας τους, ήλθαν σε επαφή με την ΛΕΜΟΤ και μας ενημέρωσαν ότι στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορεί μικρό φορτηγό - van - με σήμανση "Οδική Βοήθεια Μοτοσικλετών", το οποίο χρησιμοποιείται συστηματικά για κλοπή μοτοσυκλετών.

Το γεγονός έχει γίνει αρκετές φορές και γι' αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ενημερώσουμε μέσω του site μας όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ

Avapxia
05/12/2005, 22:39
http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/Yamaha/R1/2003/03_R1_Red_LHF_1024.jpg

iraklis
08/12/2005, 14:46
Φιλε αυτο ειναι το μηχανακι μου.Πληγωθηκα που το ειδα στη φωτο.Πλεον ομως εχει περασει καιρος απο τον Αυγουστο και εχω χασει καθε ελπιδα προ πολλου...Στην αστυνομια ρωτησα πριν απο λιγο καιρο αν εχει βρεθει τιποτα αλλα τζιφος...ευχαριστω ρε συ.....

zolotas
08/12/2005, 15:01
θα αρχισουμε να φοβομαστε και τα συνεργεια με λιγα λογια ε?????
μακαρι να την βρεις ρε φιλε εστω και αργα

Avapxia
08/12/2005, 15:49
de sou lew gia ton idiokthth, de sou lew oute kan gia ton mhxaniko, alla gia to kollhto tou boh0ou mhxanikou pou erxetai kai kala kai pianei suzhthsh gia mhxanes gurofernei enw o allos douleuei... leei se mia stigmh paw gia tsigara sto periptero 0elete tipota na sas ferw.. exei bouth3ei to kleidaki to exei kopiarei ki apo ton ari0mo ths pinakidas kai ton asfalisth tou an oxi kati allo erxetai spiti kai kabalaei san kurios!

Eixe ginei kai tsakw0hke o protagwnisths autou tou senariou!

Panta uparxei tropos, to mono pou boh0aei einai h ka0usterhsh kai antistoixa h au3hsh tou kindhnou gia ton klefth na ton doun.

Sun tois allois balte ki ena mustiko diakoptakia pou kobei kai thn anafle3h (kai to injection shmera) dikh sas memonomenhs patentas kai agnwsto pros OLOYS!!!!!!!!

Allo na thn pernoun shkwth ki allo na thn bazoun mprosta kai na feugoun!

Emena h prwth mou eklaphke me para polu musthrio GIA MENA tropo. Htan MX kai kleismenh se apo0hkh. Empaine se van kateu0eian ap'th porta ths apo0hkhs ki ebgaine se bouno. Oute egw den thn eixa dei ston fws tou hliou sth geitonia.
Adikws kathgorhsa filous kai gnwstous pou erxontoustan me ton van. Meta apo pooooollllaaaaaa xronia o adelfos mou o mikros 3erase oti tote thn ebgaze otan elupa apo thn apo0hkh kai phgaine bolta sth geitonia!!!!!!!!!
Eixe katalabei leei polu kala pws klaphke alla fobotan na mou tou pei!

Auta ola ektos Elladas alla de nomizw na diaferoun kai polu, ektos tou oti sthn epoxh mou na exeis MX kai prosbash se van sthn hlikia mou htan xlwmo sthn Ellada. :)
Pantws tote h fash mou ekoye entelws ta podia apo to na prospa0hsw na kanw a0lhtikh kariera se MX. 25 xronia argotera m'aresei na gurizw tous agrous kai ta libadia oso antexoun ta gonata kai ta pa'idia!

Exw toses polles istories epi tou 0ematos pou 0a gemize o server tou forum! Mia ap'oles htan nuxterinh sunanthsh me klefth gi antallaktika opou tou kleyame th mhxanh kai th phgame pisw ston idiokthth ........... kai $amw!!!!!!!

Tous exw opws katalabainete megalo axti, eidika ama akousw oti ekleyan mhxanh apo an0rwpo mikrhs hlikias opou h mhxanh tou oso ashmanth gia mas kai na einai mporei na einai to epikentro ths zwhs tou.

MHN AGORAZETE METAXEIRISMENA ANTALLAKTIKA AN DEN EISTE SIGOYROI OTI PROERXONTAI APO NOMIMH KATOXH

gojakla
08/12/2005, 17:29
«MHN AGORAZETE METAXEIRISMENA ANTALLAKTIKA AN DEN EISTE SIGOYROI OTI PROERXONTAI APO NOMIMH KATOXH»

+1000000000

Ενας βασικος λογος που αποφευγω τα μτχσμενα....

argiris77
14/12/2005, 14:31
Γειά σας!Είμαι νέο μέλος και θέλω να παραθέσω και εγώ την δικιά μου περιπέτεια σχετικά με κλοπές.Μου κλέψανε όταν ήμουν 23 χρόνων το μηχανάκι έξω από καλοκαιρινο κλαμπάκι στην Κορινθία ξημερώματα πρίν βγώ έξω.Τελικά με ειδοποίησε η αστυνομία έπειτα απο 3 μήνες ότι πιάσαν τα κλεφτρόνια και βρήκαν και το μηχανάκι -για την ακρίβεια τον κινητήρα μόνο,τα άλλα είχαν κάνει φτερά- κάθως είχαν σβήσει μόνο τον μισό αριθμό πλαισίου.Ήταν ολόκληρη σπέιρα, 2 έκλεβαν και 3-4 αγόραζαν και μεταπουλούσαν.Μήνυση φυσικά είχα κάνει απο την αρχή καθώς και 2-3 άλλοι θύματα από αυτούς.Μετά από πολύ παίδεμα με τις αναβολές στα δικαστήρια 3 χρόνια,τελικά η αγνή και αθώα δικαστική αρχή τους αθώωσε όλους και τους επέτρεψε να γυρίσουν ανενόχλητοι στα σπιτάκια τους και να συνεχίσουν το θεσπέσιο έργο τους.Να το χαιρόμαστε τέτοιο κράτος:yuck: !Κανονίζαμε όλοι έμεις τα θύματα να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα,είχαμε ξενερώσει και απο την τόση αναβολή που λέγαμε να τελειώσει να πάει στο διά@λ@.It's ok!Θα κρίνει θεός...ο ένας εκ των 2 που έκλεβαν σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή..ο άλλος ας ρωτήσει την μοίρα του..