PDA

View Full Version : ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

aimiliosbmw
10/01/2011, 19:02
Φιλοι και φιλες θα ηθελα τα φωτα σας σε οσους γνωριζουν περι αποζημιωσης.
Μόλις έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και αγόρασα του κουτιού TIGER 1050 ABS σκέφτηκα να την ασφαλίσω για κλοπή αφού με δυσκολία την απέκτησα. Δεν είχα ασφάλεια κλοπής σε παλαιότερες μηχανές μου αλλά μάλλον η θεια φώτιση με παρακίνησε και πάντα λόγο χρημάτων αφού μιλαγες για TRIUMPH και γελαγαν κάποιοι μέχρι χτες.
Την αγόρασα 19/1/2009 με τιμή 11760? συν τα δωράκια της αξίας 1500? τότε και κατά συνέπεια μπουγιουρντί 630? το χρόνο στην ................Μου σύστησαν ένα ασφαλιστή τα είπαμε τηλεφωνικός και μου έδωσε αρ. λογαριασμού ώσπου έκανα και τη κατάθεση για να εκδοθεί η ασφάλεια για να μπορέσω να παραλάβω το ΤΙΓΡΑΚΙ μου. Πέρασε ο χρόνος και πάλι τηλεφωνικός με ενημέρωσε ο ασφαλιστής για ανανέωση την 19/1/2010 και τα νέα ασφάλιστρα είναι 619? πλέον...καταθέτω πάλι μέσω τραπέζης τα χρήματα και χωρίς κάποια προσωπική επαφή πάλι, ταχυδρομικός τσουπ στη πόρτα το ασφαλιστήριο όπου τα 11760? έγιναν 9500? τιμή που ακόμα δε παίζει πόσο μάλλον 1ετους μηχανής με 4500khm.Μετά το ατυχές συμβάν την 19/11/2010 http://www.forumtriu...890.html#p34808 όπου και εκλάπη με 9800khm περίπου αναμμένο το τρίμηνο ώστε να αποζημιωθώ οικονομικά τουλάχιστον γιατί ηθικά έχω γίνει κουρέλι. Αν και η μηχανή με τιμολογημένα αξεσουάρ(xenon 5000κ στις δυο σκάλες,led πορείας ,ρευματολήπτη 12V,carbon φτερά μπρος πίσω ,carbon tank pad,carbon πίσω μαρσπιε,carbon καπάκι γραναζιού, μανιτάρια κινητήρα & σασί GSG,εξάτμιση REMUS HEXACONE TITANIUM,FAT BAR nikken τιμόνι triumph μαύρο ματ, ζελατίνα μαύρη φυμε MRA με το διπλό προστατευτικό, θερμαινόμενα grip,diablo rosso 3,R&G SPINDLE SLIDERS πίσω τροχού για stand) έχει φτάσει 14500+ ο ασφαλιστής λέει ότι θα έπρεπε να τα είχα δηλώσει κατόπιν εορτής και δε ξέρω πόσα λεφτά + θα μου ζηταγαν οι αθεόφοβοι. Τεσπα λέω και συμβιβασμένος με τα 9500? κάτι μου ψιθυρίζουν για νέο παζάρι....που δεν είμαι προετοιμασμένος με τίποτα και επειδή αρχίζω και τα παίρνω στο κεφάλι σας λέω δεν έχω συμβόλαιο ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, δεν έχω υπογράψει πουθενά για τις αυτόματες προσαρμογές τους που έχουν στο φάκελο τους και έχω στη κατοχή μου μόνο το αποδεικτικό είσπραξης ασφαλίστρων. Παρακαλώ βοηθήστε με κι αν χρειαστεί να κινηθώ νομικά θα το έχουν.
Η Μοτεκ ασχολείται με τέτοιου είδους περιπτώσεις?

Allst@rf
10/01/2011, 19:28
πω μύλος...:sick:

καλά ξεμπερδέματα αδερφέ...:(

Viking
11/01/2011, 03:23
Επειδή είχα ψαχτεί αρκετά πριν ασφαλίσω για κλοπή είδα ότι στο συμβόλαιο (που είχα υπογράψει κανονικότατα στην interamerican) είχε ως όρο ότι ναι μεν ασφαλίζεις τη μοτοσυκλέτα σου για κάποιο ποσό Χ αλλά την ημέρα της κλοπής η αξία της επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών (τις οποίες παίρνουν από moto-triti νομίζω...).

Συνεπώς, πιθανότατα είναι καλυμμένοι ως προς αυτό.

Το θέμα είναι αν όλη η συμφωνία έγινε τηλεφωνικά ποιος υπέγραφε στο όνομά σου και γιατί δεν σου τα εξήγησε όλα αυτά? :sick:

byron
11/01/2011, 04:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από aimiliosbmw
που δεν είμαι προετοιμασμένος με τίποτα και επειδή αρχίζω και τα παίρνω στο κεφάλι σας λέω δεν έχω συμβόλαιο ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, δεν έχω υπογράψει πουθενά για τις αυτόματες προσαρμογές τους που έχουν στο φάκελο τους και έχω στη κατοχή μου μόνο το αποδεικτικό είσπραξης ασφαλίστρων.

Είναι δυνατόν να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής και να μην έχεις παραλάβει αντίγραφο συμβολαίου για να ξέρεις τι καλύπτει ??? :hypnotize :confused: :confused: :hypnotize

sniper
11/01/2011, 04:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι δυνατόν να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής και να μην έχεις παραλάβει αντίγραφο συμβολαίου για να ξέρεις τι καλύπτει ??? :hypnotize :confused: :confused: :hypnotize

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η τιμή του οχήματος κάθε χρόνο κατεβαίνει κατά 10%. Επίσης είναι γνωστό ότι η ασφάλεια κλοπής καλύπτει το τιμολογημένο ποσό κι όχι τι βάλαμε επάνω - εκτός αν δηλωθεί στην ασφαλιστική και επαληθευθεί με τ' ανάλογα τιμολόγια και φυσικά πληρώσουμε τ' ανάλογα ασφάλιστρα. Αν δεν τα ξέρουμε αυτά, σόρρυ αλλά δεν φταίνε οι ασφαλιστικές.

Nαι μου την φάγανε και μόλις προχθες είχα βάλει μασίφ 18Κ fatbar :lol: :lol:

ERRIKA
11/01/2011, 04:26
Φίλε, με έχεις μπερδέψει. Από τη μια λες ότι "τσουπ" ήρθε στην πόρτα σου το ασφαλιστήριο και από την άλλη ότι δεν έχεις ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ασφαλιστήριο στα χέρια σου παρά μόνο την απόδειξη είσπραξης... Αποφάσισε και μετά θα σου πούμε περί αυτού. (Στενές επαφές τρίτου τύπου με τον ασφαλιστή δεν συνηθίζονται).
2) Θα απαιτήσεις τα 9.500 Ευρώ. Ούτε παραπάνω μπορείς (όρα τι σου είπαν ανωτέρω) ούτε όμως και με παρακάτω θα συμβιβαστείς.
:wave2:

Cpt. Haddock
11/01/2011, 04:30
Εννοεί (μαλλον) οτι ηρθε στην πορτα του το ειδοποιητήριο πληρωμης

ERRIKA
11/01/2011, 04:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(μαλλον)

Με τα "μάλλον" απαντήσεις δε δίδονται... :D

Cpt. Haddock
11/01/2011, 04:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Με τα "μάλλον" απαντήσεις δε δίδονται... :D

Καλώς κυριε συνήγορε :lol:

mats8282
11/01/2011, 04:40
Παραπάνω από όσα έγραφε το συμβόλαιο δεν θα πάρεις...Από την στιγμή που παραλαμβάνεις το συμβόλαιο και το πληρώνεις δέχεσαι και τους όρους/αξίες κλπ που αναγράφει...

Με μια γρήγορη ματιά στις αγγελιές στο μοτοτρίτη είδα πως 8000-9000Ε τα δίνουν τα Tiger του 09.Οπότε εκεί ανάμεσα θα στο παζαρέψουν,αν θεωρήσουν ότι δεν είχε εξτρά από την στιγμή που δεν τα <<δήλωσες>> ώστε να ανέβει η αξία στο συμβόλαιο..

Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πας καμιά πρόσφατη φωτογραφία του δικού σου Tiger με τα εξτρά,τιμολόγια/αποδείξεις αγοράς κλπ για να πάρεις τα 9500Ε που γράφει το συμβόλαιο...

lc8ergr1
12/01/2011, 03:21
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

μολις ακουσουν οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ οτι θα εμπλακει Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ

τα παιζουν και σου περνουν και πιπες

στειλε μου ΠΜ και θα ελα να τους σκισουμε μαζι

ΥΓ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΤΕΚ για συμπαρασταση

MG
12/01/2011, 04:09
Συγνωμη ρε φιλε αλλα ορισμενοι βρισκουν και τα κανουν...

Νομιζω οτι σαν καταναλωτης πρεπει να εχεις συνειδηση. Κι αυτο σημαινει οτι οπως οταν αγοραζεις ενα προϊον το παιρνεις στα χερια σου και πληρωνεις την ιδια ωρα, οταν αγοραζεις υπηρεσια εχεις ενα συμβολαιο στα χερια σου που να σε καλυπτει για αυτα που πληρωνεις...

Επισης, δεν μπορει λοιπον να πληρωνεις για 10 χρονια στο ασφαλιστηριο την αξια του καινουριου. Παλι καλα δηλαδη που σου κανανε την μειωση για την απαξιωση γιατι σε αλλες περιπτωσεις σε αφηνουν να πληρωνεις κι οταν γινει το κακο παιρνεις αυτο που λεν οι πινακες της αγορας.

Εχεις δωσει και τοσα λεφτα για τα εξτρα με καρμπον κλπ που κραζει απο μακρυα "κλεψτε με"

Συγνωμη που στο λεω αλλα ετσι ειναι. Στην περιπτωση σου αφου εδινα τοσα λεφτα θα πληρωνα κι ενα γκαραζ να τη βαζω μεσα, κι οταν θα ημουν εξω δε θα την αφηνα απο τα ματια μου.

Οι εποχες ειναι πολυ περιεργες και ο,τι προκαλει τα βλεμματα το φυλας σαν τα ματια σου...

Σε σχεση τωρα με τις ασφαλιστικες, οσο και να σου φαινεται περιεργο το μηχανακι σου οπως κι ο,τιδηποτε αλλο απαξιωνεται σε σχεση με το χρονο.

Επισης δε θα σε αποζημιωνε η ασφαλιστικη ποτε για ο,τιδηποτε εξτρα εχεις πανω. Καλα θα ειναι λοιπον να παρεις αυτα που θα σου βγαλει για να ξεμπερδευεις το συντομοτερο. Μην ξεχνας οτι το μηχανακι σου ειναι 2 ετων τωρα

Zzz750
12/01/2011, 04:36
Κατ'αρχας ευχομαι καλα ξεμπερδεματα:rolleyes:
Παμε τωρα.
Οπως και στα αυτοκινητα ετσι και στις μηχανες....η ασφαλιστικη ξερει μονο τα ανταλλακτικα της αντιπροσωπιας και αποζημειωνει μονο αυτα που εχει η μηχανη απο εργοστασιο και οχι καρμπον-καθρεπτες νικελ-πατητηρες με πασουμακια...κτλ που ο ιδιοκτητης εχει βαλει κατοπιν. ΑΥτα πανε υπερ πιστεως και πατριδας ακομα και αποδειξεις...μαρτυρες...photos αν εχεις.
Επιπλεον...η τιμη που θα σε αποζημειωσουν για την κλοπη θα ειναι η τιμη που ειχε η μηχανη σου μεταχειρισμενη (μια μεση τιμη) την περιοδο που στην εκλεψαν βαση περιοδικων μεταχειρισμενων.
Αποχη μου ειναι οτι ειναι πανακριβα τα ασφαλιστρα για κλοπη μηχανης...οποτε εγω προσωπικα συνιστω...ενοικιαση χωρου ελεγχομενης κλειστης σταθμευσης για να εισαι πιο σιγουρος (100% δεν εισαι ποτε ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα) για να αποφυγεις την ολη διαδικασια που τραβας εσυ τωρα.
:beer:

Stabak
12/01/2011, 05:19
Οταν ασφαλιζεις για ενα ποσο Χ ενα μηχανάκι, πληρώνεις ασφάλιστρα για το ποσο αυτο Χ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ το ίδιο ποσο απο την ασφαλιστική...

το οτι κάθε χρόνο ή οποιο διαστημα ειναι θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται αυτο το ποσο Χ για να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ παρα με τα ασφαλιστρα που πληρώνεις και πρεπει να συμφωνειται ρητα και απο τις 2 πλευρές....

συνεπως αν το αγορασες Χ και το ασφαλισες για Χ, αρα και πληρώνεις %Χ θα απαιτησεις Χ... νετα σκετα...

με αλλα λογια δεν ασφαλίζεις το ιδιο το μηχανακι αλλα το ασφαλίζεις εναντι κάποιου ποσού.... οφειλεις να ξερεις τι εχεις συμφωνησει με την ασφαλιστική καθως και την λογική της αξίας με την αγορά!!!

sniper
12/01/2011, 05:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Οταν ασφαλιζεις για ενα ποσο Χ ενα μηχανάκι, πληρώνεις ασφάλιστρα για το ποσο αυτο Χ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ το ίδιο ποσο απο την ασφαλιστική...

το οτι κάθε χρόνο ή οποιο διαστημα ειναι θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται αυτο το ποσο Χ για να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ παρα με τα ασφαλιστρα που πληρώνεις και πρεπει να συμφωνειται ρητα και απο τις 2 πλευρές....

συνεπως αν το αγορασες Χ και το ασφαλισες για Χ, αρα και πληρώνεις %Χ θα απαιτησεις Χ... νετα σκετα...

με αλλα λογια δεν ασφαλίζεις το ιδιο το μηχανακι αλλα το ασφαλίζεις εναντι κάποιου ποσού.... οφειλεις να ξερεις τι εχεις συμφωνησει με την ασφαλιστική καθως και την λογική της αξίας με την αγορά!!!

Τι διαφορετικό λέμε όλοι οι αποπάν δλδ; :confused:

Viking
12/01/2011, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το δικό μου είναι λίγο διαφορετικό αλλά δε λέω πράματα από το μυαλό μου. Εδώ μπροστά μου το χω το (παλιό) μου συμβόλαιο. Την είχα ασφαλίσει για 6000 ευρώ αλλά το συμβόλαιο αναφέρει ότι σε περίπτωση κλοπής η αξία της μοτό επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών. Το ήξερα πριν υπογράψω και ήξερα ότι δε θα πάρω 6000 αν μου την έκλεβαν αλλά ίσως και 1500 λιγότερα...

sniper
12/01/2011, 06:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Το δικό μου είναι λίγο διαφορετικό αλλά δε λέω πράματα από το μυαλό μου. Εδώ μπροστά μου το χω το (παλιό) μου συμβόλαιο. Την είχα ασφαλίσει για 6000 ευρώ αλλά το συμβόλαιο αναφέρει ότι σε περίπτωση κλοπής η αξία της μοτό επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών. Το ήξερα πριν υπογράψω και ήξερα ότι δε θα πάρω 6000 αν μου την έκλεβαν αλλά ίσως και 1500 λιγότερα...

Άρα δεν την ασφάλισες για 6000. Την ασφάλισες για 6000 για να υπάρχει τιμή ασφαλίστρων αλλά ουσιαστικά την ασφάλισες με τις τρέχουσες τιμές... :winka:

Viking
12/01/2011, 06:04
Άρα δεν την ασφάλισες για 6000. Την ασφάλισες για 6000 για να υπάρχει τιμή ασφαλίστρων αλλά ουσιαστικά την ασφάλισες με τις τρέχουσες τιμές... :winka:
Νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος να την ασφαλίσεις αλλιώς.

Αν ήταν έτσι θα την ασφαλίζαμε για 400000 ευρώ θα πληρώναμε και 20000 ευρώ ασφάλεια και την επόμενη μέρα θα την ρίχναμε κάπου στον Ατλαντικό απαιτώντας τα 400000 ποσό για το οποίο ασφαλίσαμε την μοτό μας.
Έτσι ακριβώς μου το χε εξηγήσει και ασφαλιστής. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν έχω ξανασχοληθεί με ασφάλειες κλοπής εδώ και 2 χρόνια. Αυτά που λέω τα λέω για συμβόλαιο με την ιντεραμερικαν προ 2ετίας και με κάθε επιφύλαξη :beer:

mats8282
12/01/2011, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
η ασφαλιστικη ξερει μονο τα ανταλλακτικα της αντιπροσωπιας και αποζημειωνει μονο αυτα που εχει η μηχανη απο εργοστασιο και οχι καρμπον-καθρεπτες νικελ-πατητηρες με πασουμακια...κτλ που ο ιδιοκτητης εχει βαλει κατοπιν. ΑΥτα πανε υπερ πιστεως και πατριδας ακομα και αποδειξεις...μαρτυρες...photos αν εχεις.

Η υποχρέωση της ασφαλιστικής είναι να αποζημιώσει το όχημα με βάση την τιμή που αναφέρεται στο συμβόλαιο(παραπάνω δεν παίζει) και την τρέχουσα αξία/κατάσταση του οχήματος.Αν κάποιος τράκαρε μια μέρα πριν και του κλέψουν τα συντρίμια δεν θα πάρει μια,αν το γνωρίζει η εταιρεία βέβαια αυτό..

Σε περίπτωση που ο πελάτης έβαλε Χ εξτρά και θέλει παραπάνω κεφάλαιο κάλυψης πρέπει να το δει πραγματογνόμωνας,να συμφωνήσει σε άλλο κεφάλαιο κάλυψης και να εκδοθεί πρόσθετη πράξη.

dmf
12/01/2011, 06:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking

Α δηλαδη αν την ασφαλισεις για 6000? και για καποιο λογο (πες ανεβαινει ο φορος εκτελωνισμου) ανεβαινουν οι τιμες των καινουριων, αρα και των μεταχειρισμενων και η μεση τιμη στην αγορα ειναι 6500?.
Εχεις την ψευδαισθηση οτι θα σου δωσουν 6500???
Τα 6000 που λεει το συμβολαιο και αν!

sniper
12/01/2011, 06:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Α δηλαδη αν την ασφαλισεις για 6000? και για καποιο λογο (πες ανεβαινει ο φορος εκτελωνισμου) ανεβαινουν οι τιμες των καινουριων, αρα και των μεταχειρισμενων και η μεση τιμη στην αγορα ειναι 6500?.
Εχεις την ψευδαισθηση οτι θα σου δωσουν 6500???
Τα 6000 που λεει το συμβολαιο και αν!

Κάνεις ένα λάθος. Το ποσό που την ασφαλίζεις είναι το μέγιστο που θα πάρεις. Η μέση τιμή της αγοράς είναι πάντα προς τα κάτω.

Οι ασφαλιστικές είναι εταιρείες που θέλουν κέρδη. Όχι φιλόπτωχα τα μεία για εμάς τους εξυπνάκηδες, και μην μιλήσει κανένας γιατί θα ανοίξω τον στόμα μου.

Cpt. Haddock
12/01/2011, 06:23
Οι ασφαλιστικές είναι εταιρείες που θέλουν κέρδη. [...]

Τιιιι;

Κερδη; :mad:

Πως τολμας; :mad:

dmf
12/01/2011, 06:26
Εγω αυτο λεω, οτι θα παρεις @@. Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω.

Επισης ακου κατι αλλο. Η ασφαλιστικη για να σου ασφαλισει για κλοπη θελει το τιμολογιο αγορας, ή υπευθυνη δηλωση αν ειναι μεταχειρισμενο.
Ας πουμε οτι ενας φιλος μου, μου πουλαει ενα cbr που κανονικα κανει 7000+ για 3000. Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;;
Δηλ αν γινει κατι θα παρω 3000?

Και αν μου το εχει χαρισει εντελως τί θα παρω 1 ? ??? :confused:

sniper
12/01/2011, 06:29
Εγω αυτο λεω, οτι θα παρεις @@. Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω.

Επισης ακου κατι αλλο. Η ασφαλιστικη για να σου ασφαλισει για κλοπη θελει το τιμολογιο αγορας, ή υπευθυνη δηλωση αν ειναι μεταχειρισμενο.
Ας πουμε οτι ενας φιλος μου, μου πουλαει ενα cbr που κανονικα κανει 7000+ για 3000. Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;;

Τώρα ή είσαι πραγματικά ασχετος, ή πραγματικά αφελής ή έξυπνος και μας περνάς για μαλάκες....

1. "Αλλα εφοσον η αποζημιωση γινεται ΜΟΝΟ με βαση την τιμη στην αγορα αυτη μπορει να ειναι κατω, αλλα μπορει να ειναι και πανω." Ταβανι στην αποζημίωση είναι η αναγραφόμενη στο συμβόλαιο αξία της μηχανής. Τέλος και τελεία.
2. " Εγω δηλαδη που εχω στην κατοχη μου κατι αξιας 7000? δεν μπορω να το ασφαλισω για την πραγματικη του αξια;; Δηλ αν γινει κατι θα παρω 3000? " Αν ασφαλίσεις για κλοπή μεταχειρισμένο, την βλέπει και αξιολογεί κάποιος της ασφαλιστικής. Μετά αν συμφωνείς με την αξία που θα σου πει την ασφαλίζεις ή όχι.

Αντιληπτό;

Viking
12/01/2011, 06:31

Αν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό για το ποσό που έδωσες μάλλον θα στο ζητήσουν (εμένα μου το είχαν ζητήσει).
Αν όχι, την ασφαλίζεις για ένα ποσό (όποιο θες πραγματικά) το οποίο θα είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ (όπως είπε και ο sniper και...όλοι) που θα μπορείς να πάρεις. Φυσικά και ΔΕΝ θα το πάρεις γιατί την ημέρα που (χτύπα ξύλο) θα στην κλέψουν η πραγματική της αξία θα εκτιμηθεί με βάσει το εγκυρότατο... μοτοτρίτη :p

:beer:

Stabak
12/01/2011, 06:38

Το διαφορετικό ειναι πως συγχαιονται συνηθως η ασφαλιζόμενη αξία κλοπής με την παλαίωση της αξίας και των εξαρτημάτων μιας ασφάλειας αυτοκινητου/αποζημιωση/ολική/επιδιορθωση

αυτο το 10% που ειπες.... απο που και ωσπου ενα ασφαλιζομενο οχημα για κλοπη πεφτει 10% καθε χρονο;;;;;; Πολυ απλα θα πρεπει να αναμορφώνεται η ονομαστικη αξια του ασφαλιζομενου οχήματος με την υπάρχουσα αγορά....

το οτι πολλές φορες οι ασφαλιστικες δεν το υποχρεώνουν, οφειλει ο ασφαλιζόμενος να το αποσαφηνιζει καθε χρονο και να διαπραγματευεται...

αυτο μονο...

dmf
12/01/2011, 06:38

Αν και δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα, μονο και μονο που μιλας με αυτο το υφος αρνουμαι να συνεχισω.

DUKASII
12/01/2011, 06:42
oi asfalistikes eteries den einai filanthropika idrimata...
ara otan asfalizoyn kati gia klopi me TETOIO RISKO(TO PIO EINAI TO RISKO..MH ROTHSEI KANEIS..THA KANONISO NA FAEI BAN)
exoyne kanei toys ypologismoys toys.
ayta ta "tha diapragmateyto toys oroys" exoyne poly plaka gia peite kiala..

sniper
12/01/2011, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Το διαφορετικό ειναι πως συγχαιονται συνηθως η ασφαλιζόμενη αξία κλοπής με την παλαίωση της αξίας και των εξαρτημάτων μιας ασφάλειας αυτοκινητου/αποζημιωση/ολική/επιδιορθωση

αυτο το 10% που ειπες.... απο που και ωσπου ενα ασφαλιζομενο οχημα για κλοπη πεφτει 10% καθε χρονο;;;;;; Πολυ απλα θα πρεπει να αναμορφώνεται η ονομαστικη αξια του ασφαλιζομενου οχήματος με την υπάρχουσα αγορά....

το οτι πολλές φορες οι ασφαλιστικες δεν το υποχρεώνουν, οφειλει ο ασφαλιζόμενος να το αποσαφηνιζει καθε χρονο και να διαπραγματευεται...

αυτο μονο...

Το συγχαίουν οι ασφαλιζόμενοι και κατά κύριο λόγο πονηρούληδες (μεταξύ αυτών όλοι μας)

Το 10% είναι πάγια τακτική και αναγράφεται στα συμβόλαια των ασφαλιστικών. Το αν πρέπει να το ξέρει ο ασφαλιζόμενος, σιγά μην κάτσει να του το πει η ασφαλιστική. Ο ασφαλιστής του ίσως.... Αλλά το τι θα θέλαμε να γίνεται με την πραγματικότητα απέχουν.

Ο ασφαλιζόμενος δεν ξέρει τα δικαιώματά του αλλά κάθε φορά που του ακουμπανε το αγγούρι στον κώλο τα μαθαίνει... παράξενο ε;

@dmf : δεν εχει κατι το ύφος μου. Απλά σου είπα την πραγματικότητα η οποία συνήθως είναι σκληρή γιατί πολύ απλά δεν περιμένουμε ποτέ να κάτσει σε μας η στραβή... :winka:

Stabak
12/01/2011, 06:56
Οπως καταλαβαινετε ειναι θεμα ασφαλιστη και στο πως θα ικανοποιησει/προστατεψει/εξηγήσει στον πελατη του....

εγω παντως που ειμαι παθων, ασφαλισα ενα μεταχειρισμενο 2ετιας σε μια αξια -35% απο την τιμη καινουργιου τοτε και -10% απο την μεση μεταχειρισμένη τιμη αγοράς αλλα μεσα στην τιμη αγοράς μου.... και οταν πανω στον χρονο μου το κλεψανε αποζημιώθηκα στο φουλ....

το 80% ηταν θεμα ασφαλιστη παντως!!

Allst@rf
12/01/2011, 06:58
Το συγχαίουν οι ασφαλιζόμενοι και κατά κύριο λόγο πονηρούληδες (μεταξύ αυτών όλοι μας)

Το 10% είναι πάγια τακτική και αναγράφεται στα συμβόλαια των ασφαλιστικών. Το αν πρέπει να το ξέρει ο ασφαλιζόμενος, σιγά μην κάτσει να του το πει η ασφαλιστική. Ο ασφαλιστής του ίσως.... Αλλά το τι θα θέλαμε να γίνεται με την πραγματικότητα απέχουν.

Ο ασφαλιζόμενος δεν ξέρει τα δικαιώματά του αλλά κάθε φορά που του ακουμπανε το αγγούρι στον κώλο τα μαθαίνει... παράξενο ε;

@dmf : δεν εχει κατι το ύφος μου. Απλά σου είπα την πραγματικότητα η οποία συνήθως είναι σκληρή γιατί πολύ απλά δεν περιμένουμε ποτέ να κάτσει σε μας η στραβή... :winka:

πωπω ,μωρ αδερφακι μου ,το παγκαλο μου θυμιζει η κυνικοτητα σου...:lol:

sniper
12/01/2011, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πωπω ,μωρ αδερφακι μου ,το παγκαλο μου θυμιζει η κυνικοτητα σου...:lol:

Είναι κυνισμός η πραγματικότητα; :confused:

Allst@rf
12/01/2011, 07:01
Είναι κυνισμός η πραγματικότητα; :confused:

οχι οχι καθε αλλο και γω μαζι σου ειμαι(και με τον παγκαλο σε ορισμενα απο αυτα που λεει,μη πεταχτει κανενας και με πει πασοκο)...:wave2:

sniper
12/01/2011, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οχι οχι καθε αλλο και γω μαζι σου ειμαι(και με τον παγκαλο σε ορισμενα απο αυτα που λεει,μη πεταχτει κανενας και με πει πασοκο)...:wave2:

ΟΚ, γιατί ορισμένες φορές νομίζω ότι πριν από λίγο κατεβήκαμε από τα δέντρα.... :rolleyes:

Το αποδίδω βέβαια στην ελλειψη εμπειρίας σε παρόμοια θέματα λογω του μικρού της ηλικίας...

Allst@rf
12/01/2011, 07:05
ΟΚ, γιατί ορισμένες φορές νομίζω ότι πριν από λίγο κατεβήκαμε από τα δέντρα.... :rolleyes:

Το αποδίδω βέβαια στην ελλειψη εμπειρίας σε παρόμοια θέματα λογω του μικρού της ηλικίας...

:a024: :a024:

ERRIKA
12/01/2011, 09:24
Λοιπόν, πάμε μία ανακεφαλαίωση/οδηγία προς ναυτιλλομένους:

1) Εάν θέλουμε να ασφαλίσουμε για την περίπτωση κλοπής το όχημά μας, το ασφαλίζουμε τον 1ο χρόνο (αν είναι καινούργιο) στο 90% της τιμής αγοράς του (γιατί με το που θα κάνει 5 χλμ. έχει πέσει η αξία του).
2) Κάθε επόμενο χρόνο, ζητάμε ΕΜΕΙΣ (γιατί η ασφαλιστική δε θα το προτείνει ΠΟΤΕ εκτός αν έχουμε πολύ καλό ασφαλιστή και μας το σφυρίξει που συνήθως ΔΕΝ το κάνουν γιατί αμείβονται με ποσοστό επί του ασφαλίστρου) μείωση του ασφαλιζομένου κεφαλαίου (δηλ. της "αξίας" του οχήματός μας) ώστε να συμβαδίζει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του αξία. Ανάλογη θα είναι και η ΜΕΙΩΣΗ
των ασφαλίστρων που καταβάλλουμε για το σκοπό αυτό.
3) Αυτό καλό είναι να το κάνουμε ΚΑΘΕ χρόνο ή και εξάμηνο.
4) Αν κλάπεί, θα αποζημιωθούμε για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ αξία της, και ποτέ παραπάνω από το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Αυτά. Έλεος. Φτάνει.

blackbusa
12/01/2011, 09:49

2) Κάθε επόμενο χρόνο, ζητάμε ΕΜΕΙΣ (γιατί η ασφαλιστική δε θα το προτείνει ΠΟΤΕ εκτός αν έχουμε πολύ καλό ασφαλιστή και μας το σφυρίξει που συνήθως ΔΕΝ το κάνουν γιατί αμείβονται με ποσοστό επί του ασφαλίστρου) μείωση του ασφαλιζομένου κεφαλαίου (δηλ. της "αξίας" του οχήματός μας) ώστε να συμβαδίζει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του αξία. Ανάλογη θα είναι και η ΜΕΙΩΣΗ

Αυτά. Έλεος. Φτάνει.
ερωτηση...αυτο δεν ειναι καπως περιεργο???η εταιρια δεν θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει απο μονη της και χωρις να με ρωτησει...και απο την στιγμη που δεν το κανει δεν μπορω να κανω μηνυση για εξαπατηση/αισχροκερδεια???το σκεπτικο ειναι αυτο....ασφαλιζω μια καινουργια μηχανη αξιας 12.000 ευρω για 11.500...τον επομενο χρονο η αξια του εχει πεσει στα 10.000...αλλα η ασφαλιστικη μου στελνει το συμβολαιο παλι με 11.500 αξια (αρα και λογικα με περισσοτερα ασφαλιστρα)...ενω ξερει οτι αν μου το κλεψουν θα μου δωσει 10.000...αυτο δεν ειναι απατη???δεν εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστικα???

sniper
12/01/2011, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ερωτηση...αυτο δεν ειναι καπως περιεργο???η εταιρια δεν θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει απο μονη της και χωρις να με ρωτησει...και απο την στιγμη που δεν το κανει δεν μπορω να κανω μηνυση για εξαπατηση/αισχροκερδεια???το σκεπτικο ειναι αυτο....ασφαλιζω μια καινουργια μηχανη αξιας 12.000 ευρω για 11.500...τον επομενο χρονο η αξια του εχει πεσει στα 10.000...αλλα η ασφαλιστικη μου στελνει το συμβολαιο παλι με 11.500 αξια (αρα και λογικα με περισσοτερα ασφαλιστρα)...ενω ξερει οτι αν μου το κλεψουν θα μου δωσει 10.000...αυτο δεν ειναι απατη???δεν εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστικα???

Σε ποια χώρα ζεις εσύ; Εδώ βγάινουν νόμοι που απαγορεύουν στις τράπεζες τους πληστηριασμούς ακινήτων κι εκείνες τις γράφουν στα @@ τους και τα βγάζουν στο σφυρί χωρίς να τους πειράξει τρίχα κανένας....

Cpt. Haddock
12/01/2011, 09:55
Σε ποια χώρα ζεις εσύ; Εδώ βγάινουν νόμοι που απαγορεύουν στις τράπεζες τους πληστηριασμούς ακινήτων κι εκείνες τις γράφουν στα @@ τους και τα βγάζουν στο σφυρί χωρίς να τους πειράξει τρίχα κανένας....

κ@λοτράπεζες ρε πστμ.... :mad:

blackbusa
12/01/2011, 09:56

ρε Νικο...αυτα τα ξερω...αλλα ρωταω να υπαρχει νομικο πατημα σε αυτο...αυτο με τις τραπεζες ειναι αλλη ιστορια...αλλα για αυτο ξερω οτι υπαρχει λυση....σε καποιες περιπτωσεις εστω...

sniper
12/01/2011, 09:57

Καλά μην κοιτάς που υπάρχουν κάτι ενεχυροδανειστήρια απο την αλλοδαπή.... οι άλλες είνια γκαρχαρίες.... :mad:

ERRIKA
12/01/2011, 09:57

Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο (που λέει με σαφήνεια ότι ασφαλίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία) άλλως/εναλλακτικά δώσε δύο σκαμπίλια στον ασφαλιστή σου που δεν ήταν καλό παιδί... :lol:

sniper
12/01/2011, 09:58
ρε Νικο...αυτα τα ξερω...αλλα ρωταω να υπαρχει νομικο πατημα σε αυτο...αυτο με τις τραπεζες ειναι αλλη ιστορια...αλλα για αυτο ξερω οτι υπαρχει λυση....

Πάμε πάλι... ΠΟΥ ΖΕΙΣ; Στην Ελλάδα υπάρχει νομικό πάτημα για τα πάντα!!! Πως νομίζεις ζουν πλουσιοπάροχα οι δικολάβοι;

:smokin:

blackbusa
12/01/2011, 10:01
Διάβασε προσεκτικά το ασφαλιστήριο (που λέει με σαφήνεια ότι ασφαλίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία) άλλως/εναλλακτικά δώσε δύο σκαμπίλια στον ασφαλιστή σου που δεν ήταν καλό παιδί... :lol:
ναι ρε κοπελλια...την πραγματικη αξια ποιος πρεπει να την ελενξει???η οκ...θες να μου πεις οτι την στελνει ο ασφαλιστης μου...και οκ αυτος στελνει οσο γουσταρει...α ασφαλιστικη γιατι την δεχετε και με βαζει να πληρωνω παραπανω ασφαλιστρα???

ggs
12/01/2011, 10:01
Καλά μην κοιτάς που υπάρχουν κάτι ενεχυροδανειστήρια απο την αλλοδαπή.... οι άλλες είνια γκαρχαρίες.... :mad:

:rotflmao: :rotflmao:

υπαρχεί και το ...restructuring κυριε....:smokin:

(και το restructiring over ...restructuring)

Cpt. Haddock
12/01/2011, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
υπαρχεί και το ...restructuring κυριε....:smokin:
(και το restructiring over ...restructuring)

Αλλη δουλειά δεν κάνουμε τελευταία... :sad:

(μέχρι να γινει το μεγαλο εθνικο restructuring :lol: )

blackbusa
12/01/2011, 10:03
Πάμε πάλι... ΠΟΥ ΖΕΙΣ; Στην Ελλάδα υπάρχει νομικό πάτημα για τα πάντα!!! Πως νομίζεις ζουν πλουσιοπάροχα οι δικολάβοι;

:smokin: δεν προλαβες να δεις το ''σε καποιες περιπτωσεις'' που εγραψα....τεσπα...

dukeandthecity
12/01/2011, 10:04

+1200:D :D

μια που βγαλαμε ακρη με τις ασφαλιστικές μπορειτε σας παρακαλω να με πειτε αν θα παρουμε πισω τα εξοδα φακελου απο καταβαλλαμε στα στεγαστικα και επισκευαστικα μας δάνεια ?

sniper
12/01/2011, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
+1200:D :D

μια που βγαλαμε ακρη με τις ασφαλιστικές μπορειτε σας παρακαλω να με πειτε αν θα παρουμε πισω τα εξοδα φακελου απο καταβαλλαμε στα στεγαστικα και επισκευαστικα μας δάνεια ?

Στην ουρά παλικάρι.... περιμένει η υπόλοιπη Ελλάς.

dukeandthecity
12/01/2011, 10:06
Στην ουρά παλικάρι.... περιμένει η υπόλοιπη Ελλάς.

εκτός Λάρισσας :D :D
http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/302997.html

sniper
12/01/2011, 10:08
εκτός Λάρισσας :D :D
http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/302997.html

Τώρα εξηγείται το πόθεν του ντουκάτι....

:smokin:

Cpt. Haddock
12/01/2011, 10:09

Θα πας στο Ινστιτούτο Καταναλωτη και θα καταθέσεις τη σύμβαση δανείου και το παραστατικο πληρωμής εξόδων φακέλου.

Με βάση την τελευταία αρεοπαγίτικη απόφαση, θα κατατεθεί ομαδικη προσφυγη

(εντιτ: τωρα είδα το λινκ πιο πανω)

ERRIKA
12/01/2011, 10:09
Πως νομίζεις ζουν πλουσιοπάροχα οι δικολάβοι;

Δίνοντας δωρεάν νομικές συμβουλές στο moto.gr!!!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

mats8282
12/01/2011, 10:56

1) Εάν θέλουμε να ασφαλίσουμε για την περίπτωση κλοπής το όχημά μας, το ασφαλίζουμε τον 1ο χρόνο (αν είναι καινούργιο) στο 90% της τιμής αγοράς του (γιατί με το που θα κάνει 5 χλμ. έχει πέσει η αξία του).
3) Αυτό καλό είναι να το κάνουμε ΚΑΘΕ χρόνο ή και εξάμηνο.
4) Αν κλάπεί, θα αποζημιωθούμε για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ αξία της, και ποτέ παραπάνω από το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Αυτά. Έλεος. Φτάνει.

1) Το πρώτο εξάμηνο βάζουμε όσο πήραμε το όχημα καινούριο...Δεν θα δώσουν παρακάτω..

2) Μερικές ασφαλιστικές έχουν αυτόματη αναπροσαρμογή με ένα Χ% ποσοστό τον χρόνο,αν δεν συμφωνούμε ζητάμε εκτίμηση..Αν η ασφαλιστική μας δεν το κάνει αυτόματα το κάνουμε σε συνεργασία με τον ασφαλιστή,ο οποίος δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη μόνος του να ανεβοκατεβάζει τις αξίες.

3)Κάθε χρόνο συνήθως,εκτός σπάνιων περιπτώσεων όπως τότε με τα τέλη ταξινόμησης που οι αξίες έπεσαν κατακόρυφα..Αν πληρώνουμε και για 1,000Ε παραπάνω κεφάλαιο δεν είναι και κανένα τρελό ποσό..

4) Ναι

:)

webassasin
14/01/2011, 23:50
Δίνοντας δωρεάν νομικές συμβουλές στο moto.gr!!!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
το ειχα απορια αυτο οσο διαβαζα αυτο το θρεντ.
ποσα πμ αραγε θα εχεις για διαφορες νομικες συμβουλες εδω μεσα?

irinia
15/01/2011, 01:50
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....??

Δέν ύπάρχει άντίκρυσμα ούτε γιά πλάκα.
Οί έγγυητικές έπιστολές άφορούν τά κτίρια καί τά αύτοκίνητα.
Λές καί άμα τρακάρεις θά πάρεις τούβλα.
Κανονικά άφού ή άσφαλιστική δεχτεί τό
ποσό πού θά άσφαλίσει τό όχημα γιατί έκεί δέν μπορεί νά κάνει τόν Κινέζο
καί μετά νά λέει πολλά ήταν, στό άσφάλισα γιά τόσα, τά πήρα έγώ άλλά δέν τά
άποδίδω..........
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ...!!
Τά ύπόλοιπα έχουν νά κάνουν μέ τήν άξιοπιστία τής έταιρείας,τό όνομα της
στήν άγορά κ.λ.π....
Καί δυστυχώς όλες πληρώνουν αύτό πού πρέπει έκ τού νόμου μόνο
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ή καί μετά τήν έφεση....!!
Πόσοι όμως έχουν τή διάθεση,τό χρόνο ή καί τό χρήμα νά κάνουν μάγκες
τούς δικηγόρους...??
Αύτή είναι ή πάγια τακτική τών άσφαλιστικών έταιριών.
Τό πάμε πίσω χρονικά τό θέμα καί βλέπουμε,έκτός άν σέ βρούνε μπόσικο στήν άνάγκη καί έκεί
άρχίζουν τά μότο-Τρίτη κ.λ.π.....
Προσοχή γιατί καταρρέει ή μία πίσω άπό τήν άλλη.
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ νά μού άσφαλίσει τή μοτό
ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΚΛΟΠΗ.........
Μονά ζυγά δικά τους,παρακαλάτε μή βρεθεί μέσα σέ 90 μέρες κομματάκι τής κλεμμένης μοτό...!!
Θέλετε νάστε σίγουροι...??
Τρέχει ή τιμή τής μοτό σας στό τέλος τού συμβολαίου παράδειγμα 8000 εύρώ
στήν άγορά....??
Άσφαλίστε την γιά 7000 εύρώ.
Κανείς δέν μπορεί νά σάς τό άπαγορεύσει.
Καί άσφάλιστρα λιγότερα θά δώσετε καί θά πάρετε τά λεφτά σας,καί θά γλυτώσετε,
άπό τούς δικηγόρους??.........ΜΑΚΡΥΑ....!!!
Ύπάρχει βέβαια καί ή άλλη όψη τού νομίσματος.
37 χρόνια έχω δώσει στίς άσφαλιστικές μιά περιουσία........
Τούς ζημίωσα μόνο γιά ένα σπασμένο τζάμι σέ αύτοκίνητο.
Καί έκεί μανούρα μού έκαναν.
Πάνε πλήρωσε το μού είπαν καί περίμενε νά πάρεις χρήμα τού Άγίου Φούτσου...!!!
Καί γώ πήγα στήν Πεζώ όπου χρωστούσα καί τίς δόσεις τού αύτοκινήτου καί λέω
τού προισταμένου....................
450 κάνει τό τζάμι καί 350 δίνω σέ έσάς δόση, 800.....!!
Έγώ παίρνω 1400 τί θά φάμε σπίτι....??
Βάλτε μου τό τζάμι καί πάρτε τά λεφτά σας άπευθείας άπό τήν άσφαλιστική....
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ.....??
Μού έκανε τή χάρη όπως είπε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ....!!
Άλλά ξέρετε πώς...??
Βάζοντας με νά ύπογράψω συναλλαγματική χρέους άντίστοιχου τού τζαμιού
τήν όποία μού έπέστρεψε μόλις πληρώθηκε άπό τήν άσφαλιστική....
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ....???
Ή άλλη όψη όπως καταλαβαίνετε είναι νά ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΣ, νά προσέχετε
περισσότερο τίς μοτό σας ...........
καί ό Θεός βοηθός....!!

aimiliosbmw
15/01/2011, 15:55
ευχαριστω για το χρονο σας και τις συμβουλες σας.
ευχομαι τα καλυτερα σε ολους και μακρια απ ολους τετοια τυχη.
Λογο φορτου εργασιας δεν απαντησα προς το παρον αφου δεν εχω και κατι νεοτερο...καθως μετραω καμια 20αρια μερες ακομα θα ξανα ενημερωσω προσεχως με οτι καινουργιο εξελιχθει.
Επισης χωρις να θελω να δικαιολογηθω παρεξηγουμε δυστηχως σε σχολια καποιον οτι καλα δε προσεχες και που ησουν κλπ πληρωσε γκαραζ παρτο μαζι σου...εμπειρικα τους λεω οτι ειναι να μη σου τυχη.Ειναι οπως παρακολουθεις ειδησεις για κλοπες δολοφονιες κλπ στη ΤV κι απο καθημερινοτητα τα βλεπεις σαν ταινια και οτι ειναι πολλη μακρια απο σενα...αλλα μ ενα κλικ γινεσαι πρωταγωνιστης.

lc8ergr1
26/01/2011, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από aimiliosbmw
ευχαριστω για το χρονο σας και τις συμβουλες σας.
ευχομαι τα καλυτερα σε ολους και μακρια απ ολους τετοια τυχη.
Λογο φορτου εργασιας δεν απαντησα προς το παρον αφου δεν εχω και κατι νεοτερο...καθως μετραω καμια 20αρια μερες ακομα θα ξανα ενημερωσω προσεχως με οτι καινουργιο εξελιχθει.
Επισης χωρις να θελω να δικαιολογηθω παρεξηγουμε δυστηχως σε σχολια καποιον οτι καλα δε προσεχες και που ησουν κλπ πληρωσε γκαραζ παρτο μαζι σου...εμπειρικα τους λεω οτι ειναι να μη σου τυχη.Ειναι οπως παρακολουθεις ειδησεις για κλοπες δολοφονιες κλπ στη ΤV κι απο καθημερινοτητα τα βλεπεις σαν ταινια και οτι ειναι πολλη μακρια απο σενα...αλλα μ ενα κλικ γινεσαι πρωταγωνιστης.

φιλε κανε κουραγιο γιατι εγω βίωσα πολυ μα πολυ χειροτερες καταστασεις

με χουλιγκανς ΟΜΑΔΩΝ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113860

ΔΕΣ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ που με βρηκε