Σύνδεση

View Full Version : Αποκεντρωθηκα!

Σελίδες : 1 [2]

el_hymador
02/05/2011, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Έχουμε ένα κτηματάκι στο Τατόι, σε καταλαβαίνω απόλυτα τί είναι να βλέπεις τους κόπους να καρποφορούν, κότες, αρνάκια, πάπιες και όλα τα ζαρζαβατικά/λαχανικα.....

Κούραση, αλλά κα απόλαυση..

Είσαι για ανταλλαγή αυγών????

:beer: :beer: :beer:

Δηλαδη να σου δινω τα δικα μου, να μου δινεις τα δικα σου; :lol: :lol: :lol:

Manalishi
02/05/2011, 09:59
Ναι, ναι, δύο κότας για ένα χήνας...

Του κόκκορα πάνε πιό ακριβά... :lol: :lol:

el_hymador
30/06/2011, 01:09
Ok, εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν, αλλά...

Σήμερα έβγαλα το πρώτο μελάκι!!!

Δεν είχα σκοπό να τους πάρω καθόλου, αλλά οι περιστάσεις απαιτούσαν λίγο "ξεφόρτωμα" από δυο δυνατές κυψέλες, για να ανοίξει ο χώρος. (

Πορτοκαλόμελο 100% βιολογικό χωρίς την προσθήκη κανενός απολύτως φαρμάκου και περίεργου σκευάσματος!

Απο τέσσερα πλαισιάκια 8 κιλά μια χαρά είναι, φτύστε με και φτύστε τες!...και ειναι yummy-yummy το άτιμο, όχι επειδή είναι δικό μου, αλήθεια λέω!

Ακολουθεί επιμορφωτικό video επι της διαδικασίας...

https://www.youtube.com/watch?v=WftGXE9fj0w&feature=player_embedded

υ.γ. Πάντως δεν είναι καθόλου συνεργάσιμες όταν πας να τους πάρεις το μέλι τους... μου γ@μησανε τα ράμματα σήμερα!

blackbusa
30/06/2011, 01:28
ρε φιλαρακι....μονο σουπερ βγαζεις???σε αμολυβδη ποτε με το καλο???:lol: :lol: :lol:

εις ανωτερα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

nikos_abel
30/06/2011, 06:10
Κανόνισε, ο γυιός είναι 2 χρονώ σχεδόν και του αρέσει το μέλι....

:beer: :beer: :beer: (μπυρόμελα!!!)

devil's animal
30/06/2011, 06:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Δεν είχα σκοπό να τους πάρω καθόλου, αλλά οι περιστάσεις απαιτούσαν λίγο "ξεφόρτωμα" από δυο δυνατές κυψέλες, για να ανοίξει ο χώρος. (

Πορτοκαλόμελο 100% βιολογικό χωρίς την προσθήκη κανενός απολύτως φαρμάκου και περίεργου σκευάσματος!

Απο τέσσερα πλαισιάκια 8 κιλά μια χαρά είναι, φτύστε με και φτύστε τες!...και ειναι yummy-yummy το άτιμο, όχι επειδή είναι δικό μου, αλήθεια λέω!

υ.γ. Πάντως δεν είναι καθόλου συνεργάσιμες όταν πας να τους πάρεις το μέλι τους... μου γ@μησανε τα ράμματα σήμερα!

μπραβο ρε Κωστα!!
:beer: :beer: :beer:

φτιαξε και κανα site να το διαφημισεις/πουλας σε ολη την Ελλαδα (και γιατι οχι και στην Ευρωπη)...:winka:

μου φαινεται θα γινω ο καλυτερος πελατης σου..
:smokin:

vaska
30/06/2011, 07:01
Άψογος !!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

DimChios
30/06/2011, 07:42
ΕΥΓΕ φιλε μου!!!
Αληθεια, μπραβο σου!!!

8 κιλα για αρχη ειναι σουπερ, οχι απλως "καλα"!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
30/06/2011, 07:48
https://www.youtube.com/watch?v=GTOtCl6Y-6Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WZyC_y95yDs&NR=1

(καλη μανα αυτη ε? Οπως λεμε MILF?)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
30/06/2011, 08:00

Άντε ρε να πάρω το ρακοκάζανο να κάνουμε συνεταιρισμό! :a20:

:a51: :a51: :a51: :a51:

230499

kalgeorge
30/06/2011, 11:13

ασε μας ρε κοροιδο που καθεσαι στην εξοχη και παλευεις με μελισες και βαριεσαι την ζωη σου και δεν εχεις τι να κανεις και και και ....κοροιδο......
εμεις εδω περναμε καλυτερα....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ρε μλκ θυμισε μου να σε χτυπησω οταν ξαναπαμε για καφε:mad:

:beer: :beer: :wave2:

tsompanis
30/06/2011, 22:17

αυτό είναι ένα πρόβλημα!!
δεν μπορείς να τα καπνίσεις γιατί μετά θα μυρίσει το μέλι
ντύσου καλά την επόμενη φορά και βάλε γάντια;)

για τις κότες αν έχεις μέσα κόκορα τότε μπορείς να κάνεις αυτοσχέδια κλωσομηχανή!
εκεί μπορείς να βάλεις και τα αυγά που θα σου δώσει ο άλλος με τις χήνες.
τρελή φάση και μετά όταν είναι μικρά,τρελό γέλιο.
αν θέλεις πληροφορίες μετα χαράς!:beer: :beer:

el_hymador
30/06/2011, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
αυτό είναι ένα πρόβλημα!!
δεν μπορείς να τα καπνίσεις γιατί μετά θα μυρίσει το μέλι
ντύσου καλά την επόμενη φορά και βάλε γάντια;)

για τις κότες αν έχεις μέσα κόκορα τότε μπορείς να κάνεις αυτοσχέδια κλωσομηχανή!
εκεί μπορείς να βάλεις και τα αυγά που θα σου δώσει ο άλλος με τις χήνες.
τρελή φάση και μετά όταν είναι μικρά,τρελό γέλιο.
αν θέλεις πληροφορίες μετα χαράς!:beer: :beer:

Σωστό αυτό για το κάπνισμα, αλλά οι δικές μου ότι και να τους κάνω (λίγο καπνός - πολύ καπνός - καθόλου καπνός) λυσσάνε! Έχω φάει τσίμπηματα πάνω από δύο στολές και πάνω από ειδικό -και καλά- μελισσοκομικό γάντι... έχω φάει ακόμη και after τσίμπημα, όταν πήγα να βγάλω τη στολή και έιχαν αφήσει ενθύμια κεντριά πάνω... απλά το πήρα απόφαση ότι θα με "κεντάνε"... καλό κάνει στη τελική, ρευματισμούς δεν πρόκειται να πάθω ποτέ! :lol:

Στις κότες δεν έχω κόκκορα, έχω ακριβώς τον αριθμό των πουλάδων για τα αυγά που χρειαζόμαστε. Αν βάλω κόκκορα θα πολλαπλασιαστούνε και δεν μπορώ να σφάξω με τη καμία! ΜΕ τη καμία όμως!

Επειδή όμως φάινεται ότι το έχεις το θέμα να σε ρωτήσω και κάτι... η μία από τις κότες έχει κάτσει έδω και κάτι εβδομάδες κλώσσα... προσπάθησα να της εξηγήσω το ατελέσφορο της διαδικασίας αυτής, αφού αν δεν έχει δει κάνα κρίνο σε όραμα, κοτοπουκλάκια να βγούνε δεν παίζει, αλλά δεν φάνηκε να την πέιθω... τι να κάνω για να της φύγει η εμμονή να γίνει μάνα; (Όχι κακοποιήση please γιατί εδώ κάτι γείτονες μου λένε να της βουτήξω το κεφάλι στο νέρο μέχρι ένα κλικ πριν το πνίξιμο! ΈΛΕΟΣ!!!)

:wave2:

spyro
30/06/2011, 22:47
...

Επειδή όμως φάινεται ότι το έχεις το θέμα να σε ρωτήσω και κάτι... η μία από τις κότες έχει κάτσει έδω και κάτι εβδομάδες κλώσσα... προσπάθησα να της εξηγήσω το ατελέσφορο της διαδικασίας αυτής, αφού αν δεν έχει δει κάνα κρίνο σε όραμα, κοτοπουκλάκια να βγούνε δεν παίζει, αλλά δεν φάνηκε να την πέιθω... τι να κάνω για να της φύγει η εμμονή να γίνει μάνα; (Όχι κακοποιήση please γιατί εδώ κάτι γείτονες μου λένε να της βουτήξω το κεφάλι στο νέρο μέχρι ένα κλικ πριν το πνίξιμο! ΈΛΕΟΣ!!!)

:bawl: :lol: :bawl: :lol:

δεν υπάρχει λέμε αυτο που διαβάζω ρε hymadοριε

el_hymador
30/06/2011, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:bawl: :lol: :bawl: :lol:

δεν υπάρχει λέμε αυτο που διαβάζω ρε hymadοριε

:lol: Ρε συ αυτά είναι τα θέματα και τα προβλήματα στην επαρχία, τί νόμιζες ότι θα με προβληματίζει; το parking; :lol: :lol: :wave2:

yannis24
01/07/2011, 08:42

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

ΘΕΟΣ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Corvo
01/07/2011, 08:52
χυμαδορ γιατι γελανε ρε εσυ?

δεν νιωθουν οτι αυτο ειναι προβλημα?

αν ειναι θα ρωτησω στο χωριο που ασχολουνται ακομη αλλα το πιο πιθανο ειναι να μου πει την ακραια λυση οποτε...:eek: :eek:

DimChios
01/07/2011, 08:57
εχμ....

αμα θελησεις να σφαξεις καμμια βαλε φωνη και εσυ μη φας! :lol:

Τωρα θα πεσουν να φανε εμενα :rolleyes:

alex14
01/07/2011, 09:00
Κωστα δεν μπορω να καταλαβω τι εργαλειο χρησιμοποιεις για την απολεπιση αλλα υπαρχει ειδικο εργαλειο με αντισταση. Δηλ θερμενεται ωστε να μην κολαει στην κερυθρα.
Just for your info.

:beer:

spyro
01/07/2011, 09:42
:lol: Ρε συ αυτά είναι τα θέματα και τα προβλήματα στην επαρχία, τί νόμιζες ότι θα με προβληματίζει; το parking; :lol: :lol: :wave2:

:lol:

Ktm.Prestige
01/07/2011, 10:21
Μπράβο Κώστα για την απόφαση σου!
Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και by the way καλόστριφτο το "πουλί"!

PortisHead
01/07/2011, 10:26

:a18:

tsompanis
01/07/2011, 10:59
:rotflmao: :rotflmao: είσαι ωραίος!

για τα μελίσσια ,μήπως φίλε πηγαίνεις μέρα που έχει πολλές εναλλαγές ο καιρός (συνεφιά-ήλιος-συνεφιά κ.λ.π) γιατί αυτό τις τρελαίνει ξέρεις.
να έχει πολύ καλή μέρα πάντως...

και για τις κότες τώρα:lol:

καταρχήν που κλωσάει σε πέτρες?...σε τι αυγά αφού
δεν τα μαζεύεις κάθε βράδυ?
μην αφήνεις κανένα αυγό στο κοτέτσι και θα της περάσει σιγά σιγά.

κόκορα θα σου συνιστούσα να έχεις,πρώτον γιατί κάποια στιγμή θα σταματήσουν σιγά σιγά να κάνουν αυγά και δεύτερον γιατί ο κόκορας τις μαζεύει (ιδίως αν είναι αλανιάρες).
με τον κόκορα θα παίρνεις πολύ περισσότερα αυγά
χώρια που κάποτε θα χρειαστεί να τις ανανεώσεις (να διώξεις τις παλιόγριες) και τότε η κλωσαριά θα σου είναι πολύ χρήσιμη.αν αυτή σου έδωσε δείγματα καλής πρόθεσης να κλωσήσει,κράτα την και άμα γεννάει αυγά να τα παίρνεις την ίδια μέρα.

για το θέμα του σφαξίματος,κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων θα απαιτηθεί να το κάνεις ή να είσαι ο ηθικός αυτουργός:lol:

θα έχεις κότες 4-5 χρονών που πλέον δεν θα γεννάνε.θα τις ταίζεις τζάμπα μέχρι να ψοφήσουν?αν κάποια σπάσει το πόδι της θα την αφήσεις να υποφέρει?
κάποια στιγμή σαν γονιός θα απαιτηθεί να δώσεις στο παιδί σου μια κοτόσουπα.
θα πας στα lidl να πάρεις κοτόπουλο ενώ έχεις δικά σου και μάλιστα φρέσκα?

επειδή το πρόβλημα με το σφάξιμο το έχω και εγώ,
όταν ήθελα να διώξω μερικές,έφερνα την γειτόνισσα.
εγώ τις έσχιζα τα ξύλα,αυτή έσφαζε 5-7 και κατευθείαν στην κατάψυξη.
τώρα ευτυχώς η γυναίκα μου το'χει οπότε όλα καλά!

να σου πω επίσης μιας και πιάσαμε τέτοια κουβέντα,ότι πλέον είναι αρκετά καλή δουλειά οι κότες ελευθέρας βοσκής.
θα ξέρεις πιστεύω πόσο κοστίζουν ένα ζευγάρι φρέσκα χωριάτικα αυγά ;)
ή ένας κόκορας για να τον κάνει ο άλλος κρασάτο

ένας φίλος στα περίχωρα της θεσσαλονίκης,έχει βάλει καμιά 150 κότες με μηδαμινό κόστος καθώς και μερικές χήνες και γαλοπούλες.
τα χριστούγεννα δεν του άφησαν ούτε φτερούγα οι καλοφαγάδες.
μάλιστα τώρα έβαλε και κοκόρια που παίρνουν πιο εύκολα βάρος απο τα θυληκά
απο αυγά και το λίγο κρέας που βγάζει,κονομάει κανένα 2χίλιαρο καθαρό το μήνα!
έχει πάρει σβάρα και τις λαχαναγορές με όλα αυτά που πάνε για πέταμα και έχει μειώσει κατα πολύ το κοστολόγιο του.
δεν κακό και τι κάνει? το πρωί ανοίγει την πόρτα και το βράδυ μαζεύει αυγά και ξανακλείνει την πόρτα
χώρια που είναι ζωντανά που μπορείς να τα αφήσεις και μερικές μέρες και να ταίζονται μόνα τους και να πίνουν νερό αυτόματα.

κάπως έτσι είχα ξεκινήσει και εγώ πριν 12 χρόνια.
εγώ μάλιστα είχα την ιδέα να πάρω και 2 θηλυκά αρνάκια.....
τώρα έχω 300 πρόβατα :lol:

ότι άλλο χρειαστείς στην διάθεσή σου:wave2:

el_hymador
01/07/2011, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Κωστα δεν μπορω να καταλαβω τι εργαλειο χρησιμοποιεις για την απολεπιση αλλα υπαρχει ειδικο εργαλειο με αντισταση. Δηλ θερμενεται ωστε να μην κολαει στην κερυθρα.
Just for your info.

To εργαλείο λέγεται πηρούνα, και το σημαντικότερο πλεονέκτημα του, είναι η τιμή του! :lol: Πήγα να πάρω μαχαίρι απολέπισης και τα ατμού / ηλεκτρικά ήταν κάπως ακριβά. Στην παρούσα φάση, δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πάντως που μπήκες στον κόπο :wave2:

el_hymador
01/07/2011, 11:37
@tsompanis: Πρώτα απ όλα σε ζηλεύω, αν δεν είχα μπλέξει με τις μέλισσες, το να βοσκάω προβατάκια στα βουνά, θα ήταν ότι καλύτερο!

Για τις κότες τώρα, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες! Η κλώσσα κάθεται μέσα στον ειδικό θάλαμο που έχει το κοτέτσι...επειδή είμαι μ@λ@κ@ς είχα σημαδέψει ένα αυγό και της το άφησα για να μη της δημιουργηθούν ψυχολογικά, μάλλον αυτό πρέπει να φταίει. Θα πάω να της το πάρω και αυτό να δω τι θα κλωσσάει μετά... :lol:

Για σφάξιμο, δεν την παλεύω με τίποτα, ακόμη και αν το κάνει άλλος... αυτές οι κότες θα πεθάνουν από γεράματα και φυσικά αίτια, ακόμη και αν χρειαστεί να τις ταϊζω όταν συνταξιοδοτηθούν! :lol:

Οι ελευθέρας βοσκής είναι καλή φάση και υπαρχει και χώρος για κάτι τέτοιο, αλλά πάλι μπλέκουμε -αναπόφευκτα- με σφαξίματα κτλ. Θα μου πεις αυτές που τρως τι είναι; αυτόχειρες; Οκ, απλά δεν θέλω εγώ να μπλέξω με τέτοια. :wave2:

yannis24
01/07/2011, 11:40

για τα μελίσσια ,μήπως φίλε πηγαίνεις μέρα που έχει πολλές εναλλαγές ο καιρός (συνεφιά-ήλιος-συνεφιά κ.λ.π) γιατί αυτό τις τρελαίνει ξέρεις.

κόκορα θα σου συνιστούσα να έχεις,πρώτον γιατί κάποια στιγμή θα σταματήσουν σιγά σιγά να κάνουν αυγά και δεύτερον γιατί ο κόκορας τις μαζεύει (ιδίως αν είναι αλανιάρες).
χώρια που κάποτε θα χρειαστεί να τις ανανεώσεις (να διώξεις τις παλιόγριες) και τότε η κλωσαριά θα σου είναι πολύ χρήσιμη.αν αυτή σου έδωσε δείγματα καλής πρόθεσης να κλωσήσει,κράτα την και άμα γεννάει αυγά να τα παίρνεις την ίδια μέρα.

για το θέμα του σφαξίματος,κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων θα απαιτηθεί να το κάνεις ή να είσαι ο ηθικός αυτουργός:lol:

θα έχεις κότες 4-5 χρονών που πλέον δεν θα γεννάνε.θα τις ταίζεις τζάμπα μέχρι να ψοφήσουν?αν κάποια σπάσει το πόδι της θα την αφήσεις να υποφέρει?

να σου πω επίσης μιας και πιάσαμε τέτοια κουβέντα,ότι πλέον είναι αρκετά καλή δουλειά οι κότες ελευθέρας βοσκής.

ένας φίλος στα περίχωρα της θεσσαλονίκης,έχει βάλει καμιά 150 κότες με μηδαμινό κόστος καθώς και μερικές χήνες και γαλοπούλες.
έχει πάρει σβάρα και τις λαχαναγορές με όλα αυτά που πάνε για πέταμα και έχει μειώσει κατα πολύ το κοστολόγιο του.
δεν κακό και τι κάνει? το πρωί ανοίγει την πόρτα και το βράδυ μαζεύει αυγά και ξανακλείνει την πόρτα
χώρια που είναι ζωντανά που μπορείς να τα αφήσεις και μερικές μέρες και να ταίζονται μόνα τους και να πίνουν νερό αυτόματα.

γαμω τα thread !!!!

Συνεχιστε !!! :beer: :beer: :beer:

DimChios
01/07/2011, 12:04

γ@μ@ς μεγαλεεεεεεεεεε!!!

:a10: :a10: :a10:

DimChios
01/07/2011, 12:05
@tsompanis: Πρώτα απ όλα σε ζηλεύω, αν δεν είχα μπλέξει με τις μέλισσες, το να βοσκάω προβατάκια στα βουνά, θα ήταν ότι καλύτερο!

να σε δω μλκ μου να κανεις το πιο δυσκολο επαγγελμα στον κοσμο και τιποτα αλλο!

Να φυλας τα προβατα και να παιζεις και φλογερα μαζι!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
01/07/2011, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γ@μ@ς μεγαλεεεεεεεεεε!!!

:a10: :a10: :a10:

Για πρόβατα μιλάγαμε ε; :bawl:

PortisHead
01/07/2011, 12:11
Περα απο την πλακα ομως , καποιος να επικοινωνήσει με τον Καπετανιο.

Για να μην γραφει τιποτα τοση ωρα για το εν λόγω post , μηπως εχει πάθει κατι.

Μην το γελατε.
:nono:

DimChios
01/07/2011, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για πρόβατα μιλάγαμε ε; :bawl:

ό,τι εχει ο καθενας ρε μαστορα!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

DimChios
01/07/2011, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Μην το γελατε.

κατσε να ανοιξω ενα θρεντ για ιχθυοκαλειέργια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Vstrommer71
01/07/2011, 12:22
Kαλα γελατε εσεις αλλα με τα Μεσοπροθεσμα σας βλεπω ολους για να την βγαλετε να παιρνετε τα βουνα και τα λαγκαδια με τις κοτουλες και τα προβατακια
Καλυτερα,για να ζωντανεψουνε και τα χωρια μας!:smokin:

Vstrommer71
01/07/2011, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Μην το γελατε.
Μελεταει την προοπτικη να γινει CEO στην ''Chicks 'n'Ducks'' corporation
Nα τον δω σε καμμια ραχουλα να ανεμιζει το περιποιημενο ατιθασο μαλλι του κι ας αποθανω μετα:rotflmao:

DimChios
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Kαλα γελατε εσεις αλλα με τα Μεσοπροθεσμα σας βλεπω ολους για να την βγαλετε να παιρνετε τα βουνα και τα λαγκαδια με τις κοτουλες και τα προβατακια
Καλυτερα,για να ζωντανεψουνε και τα χωρια μας!:smokin:

δε νομιζω οτι καποιος γελασε ειρωνικα!

:winka:

alex14
κατσε να ανοιξω ενα θρεντ για ιχθυοκαλειέργια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπα, σ'αυτο παιζει και να μην απαντησει.

Ανοιξε ενα του στυλ " Help !!!!! Ο σκυλος μου σημερα το πρωι εκανε διαρροια. Τι να κανω ??? Helppppp !!!! " να δεις ποτε εμφανιζεται.

:lol:

PortisHead
01/07/2011, 12:33
δε νομιζω οτι καποιος γελασε ειρωνικα!

:winka:

DimChios
12/11/2012, 14:49
Κωστη...κοντα 2 χρονια μετα, μηπως θες να μας πεις πως τα πας?

:beer::beer::beer::beer::beer:

PortisHead
12/11/2012, 15:03
Κωστη...κοντα 2 χρονια μετα, μηπως θες να μας πεις πως τα πας?

:beer::beer::beer::beer::beer:
_____

el_hymador
12/11/2012, 16:16
Μια χαρά είμαι! Δεν μετανιώνω στο παραμικρό για την απόφαση, έχω κερδίσει απίστευτα πολλά πράγματα σε ότι αφορά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής και το μόνο για το οποίο χτυπάω το κεφάλι μου είναι που δεν το έκανα νωρίτερα! Φυσικά οι καιροί που ζούμε δεν επιτρέπουν και πολλά και αυτά που θέλω να κάνω προχωράνε αργά, αλλά αν ήμουν στην Αθήνα υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήμουν στατιστική τώρα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Αν δεν ήταν επίσης φίλοι και γνωστοί στην Αθήνα, δεν θα ανέβαινα ΠΟΤΕ, τωρα αναγκαστικά ανεβαίνω και δεν βλέπω την ώρα να φύγω, με πιάνει πονοκέφαλος και κατάθλιψη στη γ@μημενη τη τσιμεντοχαβούζα, χάρισμα σας μάγκες, όλη δική σας!!!

Τα μελίσσια πάνε μια χαρά, αυτή την εποχή μαζεύονται για να ξεχειμωνιάσουν και τρώνε εκχύλισμα θυμαριού (θυμόλη) για να ισιώσουν με κάτι εντερικές διατταραχές που είχανε. Αν δεν έκανα τη μέγιστη μαλακία να ασχοληθώ πέρισυ με τα σταφύλια, πράγμα που μου στέρησε πόρους, τώρα θα ήταν πενταπλάσια σε αριθμό, αλλά δεν βαριέσαι από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Από εδώ και πέρα μελίσσια μόνο.
Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο! :wave2:

imitrelos
12/11/2012, 17:29
Μπράβο σου:beer: για εμένα καλά έκανες και που έφυγες αλλά και για τα μελίσσια

για τα σταφύλια για εμένα καλύτερη οικονομικά σάν απόδοση είναι μόνο αν τα κάνεις σταφίδα (ναι ξέρω για 2-3 χρόνια ήταν πολύ χαμηλή η τιμή αλλά φέτος λόγο ότι λίγοι παράγουν πια η τιμή θύμισε τής πολύ καλές εποχές

Aνεμος
12/11/2012, 19:36
Μια χαρά είμαι! Δεν μετανιώνω στο παραμικρό για την απόφαση, έχω κερδίσει απίστευτα πολλά πράγματα σε ότι αφορά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής και το μόνο για το οποίο χτυπάω το κεφάλι μου είναι που δεν το έκανα νωρίτερα! Φυσικά οι καιροί που ζούμε δεν επιτρέπουν και πολλά και αυτά που θέλω να κάνω προχωράνε αργά, αλλά αν ήμουν στην Αθήνα υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήμουν στατιστική τώρα, οπότε δεν παραπονιέμαι. Αν δεν ήταν επίσης φίλοι και γνωστοί στην Αθήνα, δεν θα ανέβαινα ΠΟΤΕ, τωρα αναγκαστικά ανεβαίνω και δεν βλέπω την ώρα να φύγω, με πιάνει πονοκέφαλος και κατάθλιψη στη γ@μημενη τη τσιμεντοχαβούζα, χάρισμα σας μάγκες, όλη δική σας!!!

Τα μελίσσια πάνε μια χαρά, αυτή την εποχή μαζεύονται για να ξεχειμωνιάσουν και τρώνε εκχύλισμα θυμαριού (θυμόλη) για να ισιώσουν με κάτι εντερικές διατταραχές που είχανε. Αν δεν έκανα τη μέγιστη μαλακία να ασχοληθώ πέρισυ με τα σταφύλια, πράγμα που μου στέρησε πόρους, τώρα θα ήταν πενταπλάσια σε αριθμό, αλλά δεν βαριέσαι από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Από εδώ και πέρα μελίσσια μόνο.
Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο! :wave2:

Μπρίζωσε μας, μπρίζωσέ μας......

Εκανες την καλύτερη δουλειά και έφυγες απο το μπουρδέλο και χαίρομαι που πηγαίνεις καλά, δίνεις δύναμη στους υπόλοιπους που την ψάχνουμε να (ξανα) φύγουμε.Ενα μεγάλο μπράβο απο εμένα !!!:beer::beer:

nikos_abel
12/11/2012, 19:48
Ναι και έχει λαλήσει από τη μοναξιά και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις θεωρίες του.....

...έχει δει 427 τανίες, έχει ανακαλύψει ότι πιο βαρετή και χαλαρή άμπιεντ μουσική υπάρχει, έχει
ανακαλύψει τα πιο εξτρεμιστικά γιουτιουμπ, έχει λύσει το πρόβλημα της κρίσης παγκοσμίως
και φυσικά παράγει το μέλι τζακ ντάνιελς, καθώς περιμένει πετώντας όλο το χρόνο καπάκια από βαζάκια μελιού
σε μια παλιά ζάντα από τρακτέρ...

:lol::wave2:

Pardalotzatziki
12/11/2012, 20:22
Μια χαρά είμαι! Just Do It όσοι το σκέφτεστε μην χάνετε χρόνο! :wave2:

Και παλι μπραβο σου. Να'σται καλα να τα χαιρεστε και να περνατε καλα.
Αν υπηρχαν οι συνθηκες, δηλαδη εστω ενα κτηματακι της προκοπης και κανα καλυβακι ειχα φυγει οχι χθες...αλλα παραπροχθες...
Αλλα.....

Aνεμος
12/11/2012, 20:55
Ναι και έχει λαλήσει από τη μοναξιά και μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις θεωρίες του.....

...έχει δει 427 τανίες, έχει ανακαλύψει ότι πιο βαρετή και χαλαρή άμπιεντ μουσική υπάρχει, έχει
ανακαλύψει τα πιο εξτρεμιστικά γιουτιουμπ, έχει λύσει το πρόβλημα της κρίσης παγκοσμίως
και φυσικά παράγει το μέλι τζακ ντάνιελς, καθώς περιμένει πετώντας όλο το χρόνο καπάκια από βαζάκια μελιού

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::cry:

ΟΚ,αλλα είναι καλύτερο να αναρωτιέσαι τι να κάνεις στον ελέυθερο σου χρόνο απο το να αναρωτιεσαι τι είναι ο ελευθερος χρόνος

el_hymador
12/11/2012, 21:10

Έχω μάθει photoshop σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να πάω στην Adobe και να τους αρχίσω στις καρπαζιές τους άσχετους... σοβαρά τώρα, με τη διάσταση που έχει πάρει το ιντερνέτι, μπορείς να κάνεις δια βίου μάθηση πάνω σε οτιδήποτε και αν θελήσεις. Όσο για τον ελεύθερο χρόνο, ναι υπάρχει άφθονος, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους... η θα κάθεσαι ή θα τρέχεις σαν τον παλαβό, αλλά ακόμα και ότνα τρέχεις δεν έχεις άγχος...