View Full Version : Bmw F650 Funduro Restoring
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
τα πηνια στο δεξι καπακι....
223004
και το καπακι στη θεση του...
223005
καινουργιο φιλτρακι λαδιου...
223006
και το καπακι μας με αλλαγμενο o-ring...
223007
κουμπωμα τα καρμπς στην καινουργια εισαγωγη...
223008
και απο αλλη οπτικη γωνια...
223009
σιγα σιγα αρχιζουν να μπαινουν και τα σωληνακια λαδιου και νερου,μου λειπει μονο το κολαρο νερου που παει απο το ψυγειο στο θερμοστατη...
223010
ηρθε και ο φιλος ο γιαννακης και τον εχωσα στα ηλεκτρικα :D
223011
μια γενικη με οτι εχει μπει ως τωρα...
223012
και μια απο την αλλη...
223013
μπηκαν οι πολλαπλασιαστες...
223014
και τα καινουργια μπουζακια...
223015
πεταλ φρενου και πισω τρομπα...
223016
το πλαστικο πλακακι στην κατω τιμονοπλακα...
223017
και η κορνιτσα...
φτανει ομως για σημερα,μη μου βαρυστομαχιασετε:D
keep watching guys:wave2:
223018
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και η κορνιτσα...
φτανει ομως για σημερα,μη μου βαρυστομαχιασετε:D
καλησπερα σπυρο!
τελεια δουλεια δωσε φωτο!
:beer: :beer: :beer: :beer:
μπηκαν οι ντιζες γκαζιου και αερα στα καρμπς...
223084
κουμπωσα και το φιλτροκουτι...
223086
το καινουργιο φιλτρο αερα...
223088
και το καπακι του φυσικα...
223089
καινουργιες ροδελιτσες χαλκου στα σωληνακια υψηλης...
223090
και ξεκινημα απο την τρομπα του πισω φρενου...
223091
περασμα απο τις μαμα διοδους με ωραια πιαστρακια ωστε το αποτελεσμα να θυμιζει εργοστασιο:D .
223092
περασμα και κατω απο το ψαλιδι με δικης μου πατεντας πιαστρακια μιας και τα μαμα εσπασαν...
223093
πως?εβαλα φωλιες απο ταπετσαρια αυτοκινητου μεσα στις τρυπες του ψαλιδιου και στα σπασμενα πιαστρακια ξετρυπησα και περασα στριφωνια...:winka:
223094
ετοιμη και η τρομπα με το δοχειο της...
223095
καινουργια τακακια στην μπροστα δαγκανα,λιπανση στους πειρους....
223096
τοποθετηση και σφιξιμο συμφωνα με τις τιμες κατασκευαστη...
223097
μπηκε το μπροστινο σωληνακι και βιδωθηκε το ρακορ,περιμενοντας την ωρα της εξαερωσης...
223098
τοποθετηθηκαν τα οργανα...
223100
το τυπου under-tail...
223101
και μια πλαινη....φτανει ομως μη σας κακομαθαινω:D
223102
Ωραιος ο καλλιτεχνης :wave2:
SpyrosAfricaner
09/02/2011, 13:20
Εννοια σου και δεν κακομαθαινουμε τρελλο αγορι....βιδωνε βιδιτσες να καμαρωνουμε. μην καθυστερεις....
δικιο εχετε,συνεχιζω λοιπον...
σημερα περασε ο γιαννης ο βαφεας και βλεποντας τα πλαστικα εβαλε τα γελια:(
223139
με συνοπτικες διαδικασιες αποφασιστηκε λοιπον να ξαναβαφτουν ολα τα κουστουμια σε κατι λιγο πιο φωτεινο...
223140
τα μαυρα κομματια θα βαφτουν μαυρα μεταλλικο που ανθρακιζει λιγο....
223141
και φυσικα εμενα με εχωσε στις αγγαροδουλειες:mad:
223142
στα των μηχανικων τωρα,τοποθετηθηκε το παγουρακι του ψυγειου...
223143
η κλειδαρια της σελας,η ηλεκτρονικη και ο πυκνωτης...
223147
τα σωληνακια στο φιλτρο αερα...
223148
και φυσικα εμενα με εχωσε στις αγγαροδουλειες:mad:
:p :rotflmao: :a9: :a5: :a22: :a029: :a029: :a029:
:a024:
Κουφαλα εσυ τελειωνεις εγω ειμαι ακομα στην αρχη :a35: :a47:
τα ρευματα αρχιζουν να μπαινουν σε καποια σειρα...
223151
Μια που το έχεις έτσι το μηχανάκι δεν το έβαζες τον πυκνωτή κάπου αλλού ώστε να ψύχεται καλύτερα από τον αέρα ??
Ιδέα ρίχνω ....:D
καινουργια τακακια στην πισω δαγκανα και πανω ο τροχος...
223152
και το μπροστινο γραναζι...
223155
πριτσινωμα της αλυσιδας.(ναι πηρα το εργαλειακι που κοβει και πριτσινωνει):D
223156
εχωντας τελειωσει λοιπον με την αλυσιδα μπορουσα να βαλω το καπακι του γραναζιου...
223158
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Μια που το έχεις έτσι το μηχανάκι δεν το έβαζες τον πυκνωτή κάπου αλλού ώστε να ψύχεται καλύτερα από τον αέρα ??
Ιδέα ρίχνω ....:D
εχεις δικιο εχω δει μια μετατροπη που βαζουν τον πυκνωτη πλαγια στο φιλτροκουτι και αεριζεται παραλληλα με την αναπνοη του κινητηρα...(το σκεφτομαι σοβαρα μιας και εκει ποναει αυτο το μοντελο:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:p :rotflmao: :a9: :a5: :a22: :a029: :a029: :a029:
:a024:
Κουφαλα εσυ τελειωνεις εγω ειμαι ακομα στην αρχη :a35: :a47:
τελειωνω?:bigcry: κατσε να δεις παρακατω ποσα πισογυρισματα επαθα:bawl:
αλλωστε μολις τελειωσει η ιδια παντα απογοητευση και αναζητηση καινουργιου project,οποτε μην βιαζεσαι να τελειωσεις:winka: (μπηχτη για την προωρη εκσπερματωση λογο της ηλικιας σου:blush: )
αλλωστε μολις τελειωσει η ιδια παντα απογοητευση και αναζητηση καινουργιου project,οποτε μην βιαζεσαι να τελειωσεις:winka: (μπηχτη για την προωρη εκσπερματωση λογο της ηλικιας σου:blush: )
Καλα!!!
Εγω βιαζομαι να τελειωσω (λογω οπως λες της ηλικιας μου :a024: )
Εσυ ομως στο τελειωμα εισαι και δεν τελειωνεις :D
Και ερωτω :
Ποιος ειναι καλυτερος??????:rotflmao:
Μην μασας !!!!!καποια στιγμη (συντομα) θα ερθει η ωρα που θα βγει στον δρομο..
Εγω πρεπει να σου στειλω κατι ε???
:beer: :beer:
εχεις δικιο εχω δει μια μετατροπη που βαζουν τον πυκνωτη πλαγια στο φιλτροκουτι και αεριζεται παραλληλα με την αναπνοη του κινητηρα...(το σκεφτομαι σοβαρα μιας και εκει ποναει αυτο το μοντελο:wave2:
αυτη ειναι η μετατροπη που προτεινετε συνηθως για να λυσει το θεμα υπερθερμανσης voltage regulator:wave2:
223232
FRAGISCOS
10/02/2011, 03:50
Γι αυτο και γω το καθυστερω...........................για να το απολαυσω.....:lol: :lol: :wave2:
αυτη ειναι η μετατροπη που προτεινετε συνηθως για να λυσει το θεμα υπερθερμανσης voltage regulator:wave2:
Μια χαρά !!! :wave2:
Λεω και εγω.. ποιον πυκνωτη??!!
Ασχετα αν δημιουργει η οχι προβλημα στην εισαγωγη αερα των καρμπς η θεση αυτη ειναι πολυ καλυτερη
απο την προηγουμενη.
Τωρα η τοποθετηση του στην φωτο, ειναι λαθος επειδη οι ψυκτρες ειναι καθετα προς την ροη του αερα προς τα καρμπς (που υποτιθεται εκμεταλευομαστε (και τον προθερμενουμε κιολας :lol: )ετσι εκτος του οτι δεν ψυχεται σωστα ,κοβει και την ομαλη ροη του αερα.
Καλο θα ηταν να μπουν οι ψυκτρες παραλληλα στην ροη .
Η ακομα καλυτερα να μπει σε ενα σημειο (αν γινεται ) που να το χτυπαει φρεσκος αερας):wave2: :beer:
εχει βαλει τις ψυκτρες καθετα στη ροη,γιατι δεν τον επαιρνε η μια βιδα απο τις δυο να βιδωσει(πεφτει στο κενο).εγω ομως σκεφτηκα να φτιαξω μια βαση απο αλουμινιο(πλακα)και πανω σε αυτη να το βιδωσω με τις ψυκτρες αυτη τη φορα παραλληλα:winka:
οπως και συ χρηστο αυτο που με ανησυχει ειναι αν ετσι πνιγεται ο φρεσκος αερας:rolleyes:
στα μεταγενεστερα gs το τοποθετησαν στο πλαι του μοτερ απ τη μερια του φιλτρου λαδιου αλλα φαινεται αηδια:yuck:
συνεχεια φωτορομαντζου....
μια γενικη με οτι εχει μπει μεχρι στιγμης...
223241
μιαγενικη με τον τροχο πρωτη μουρη.τα λαστιχακια δειχνουν μουρλια...
223242
καινουργια ζοαν και το φρεσκοβαμενο χταποδακι μας στη θεση του:D
223244
και το τελικο απαστραπτον:D
223245
Σορυ που διακοπτω,αλλα πετα αυτον τον θερμοσυφωνα που εχει για εξατμιση και βαλε ενα ωραιο τελικο να δειξει το πραγμα...:winka: :beer:
στα προστατευτικα του τελικου μπηκαν πυριμαχα ροδελακια...
223246
και τοποθετημενα στο θερμοσιφωνα που λεει και ο camen.(και εγω θα ηθελα ενα αλλο τελικο,αλλα προς το παρον οικονομικα ειναι απαγορευτικο:( )
223247
με την εξαγωγη της εξατμισης βιδωμενη,μπορουσα τωρα να βαλω πανω το ψυγειο...
223248
και μια με το βεντιλατερ,και το θερμοστατη σε θεα...
223249
οπως και απο την αλλη πλευρα απο τη μερια της τρομπας νερου.(και τα δυο κολαρα εχουν αντικατασταθει απο καινουργια ,πιο κατω φωτορομαντζο.επισης εκει θα δειτε και την αλλαγη του θερμοστατη):D
223250
εφτασε και το κολαρο που ελειπε μαζι με νεο θερμοστατη...
223251
αφαιρεση του παλιου θερμοστατη.δεν μπηκα καν στη διαδικασια να τσεκαρω αν λειτουργει σε ζεστο νερο...
223252
θερμοστατης και κολαρο τοποθετημενα στη θεση τους:D
223253
και τοποθετημενα στο θερμοσιφωνα που λεει και ο camen.(και εγω θα ηθελα ενα αλλο τελικο,αλλα προς το παρον οικονομικα ειναι απαγορευτικο:( )
Eλα ρε τωρα εδειξε πιο ωραιο !!!!!
:yuck:
Νταξ θα μπει και το καπακι και θα κρυφτει (νομιζω):beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Eλα ρε τωρα εδειξε πιο ωραιο !!!!!
:yuck:
Νταξ θα μπει και το καπακι και θα κρυφτει (νομιζω):beer:
η αληθεια ειναι οτι στην τοποθετηση after market τελικου,το πισω μερος αυτης της μοτοσυκλετας αδειαζει και αφηνει μεγαλο κενο.επισης η bmw δινει εγγυηση εφ ορου ζωης σε αυτο αφου ειναι ανοξειδωτη μεσα και εξω...
223254
οι φωτογραφιες επεστρεψαν για τα καλα και ετσι μπορουμε να συνεχισουμε το φωτορομαντζο της ανακατασκευης.
ειχαμε πει πιο πισω για την υπερθερμανση του voltage regulator λογω της θεσης κατω απο τη σελα.
ετσι απο το net πηρα ιδεες για μια πιο ιδανικη θεση σε παραλλαγη καραφλα βεβαιως βεβαιως:o
για βαση χρησιμοποιησα ενα κοματι ανθρακονημα:D
223739
αφου λοιπον το τρυπησα στο κεντρο για να περασουν τα καλωδια,εκανα και δυο τρυπες για να βιδωθει με τους καταλληλους αποστατες...
223741
και δοκιμη να μπει στην κοντα στην εισαγωγη του φιλτροκουτιου.
βεβαια εχω τις ενστασεις για αυτη τη θεση γιατι δεν ξερω την επιροη στην αναπνοη του κινητηρα:rolleyes:
223743
μπηκαν χερουλια,χειριστηρια,αντιβαρα στο τιμονι...
223744
και μια απο τα ιδια απο την αλλη με την τρομπα φρενου...
223745
πισω πλαστικο,σχαρα και φλας.το χρωμα των πλαστικων αυτων παρακατω αλλαζει μιας και δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα.πιο κατω ομως αυτη η εξελιξη...
πρωτα ο λασποτηρας...
223746
και μετα τα υπολοιπα...
223747
και μια πλαινη...
223748
zefos1100xx
18/04/2011, 12:59
ουφ!
..το διαβασα ολο απο την αρχη και ποσταρω για να μου βγαινει στις συνδρομες ωστε να το παρακολουθω! (και φυσικα να ευχηθω καλη συνεχεια!)
πολυ καλη δουλεια!.....μαθαινουμε και πραγματα!
αντε με το καλο!:beer:
και μια σημειωση αν μου επιτρεπετε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δε θα τα κανεις "kokkina feggaria" style ? :look:
αν εννοεις με θερμοπιστολο,ειχα δοκιμασει σε μια μπαγκαζιερα με καταστροφικα αποτελεσματα.:lol:
πολλα απο αυτα που ανεβαζει ο φεγγαριας ειναι τσαπατσοδουλειες , εχω δει με τα ματια μου να καταστρεφονται ζελατινες/μπαγκαζιερες κλπ
....μερικα οντως λειτουργουν....(μερικα ε?)
Στην ουσια ειναι ''αρπακολατζιδηκες'' θεωριες οι οποιες αφορουν ατομα που δεν ασχολουνται , δεν ξερουν να ασχοληθουν , η δεν διαθετουν χρονο να ασχοληθουν....και σε καμια περιπτωση δεν αφορουν αναπαλαιωτες που κανουν σοβαρη δουλεια και διαθετουν μπολικες γνωσεις και ακομα περισσοτερο χρονο....
Μια χαρα γινεται Σπυρο :beer:
Αντε να δουμε καμια φωτο.
Τοσο καιρο στην στερηση ειμαστε, τωρα ομως θα βγαλουμε το αχτι μας!!!:beer: :beer:
να στε καλα παιδια...παμε γερα με φωτο μεχρι να σας φτασω στο πρωτο video:winka:
σε αυτο το σημειο να δουμε τις φωτο απο τον ελεγχο στους δισκους του συμπλεκτη.πρωτα προμηθευτηκα τις φλατζες για τα καπακια...
223814
ανοιγμα λοιπον το αριστερο καπακι...
223815
βγαλσιμο οι δισκοι και τα ελατηρια.στα ελατηρια μετρηθηκε το μηκος τους συμφωνα με το μανουαλ...
223816
μετρηθηκε και το παχος των δισκων ενα ενα αλλα και με τα μεταλλικα δισκακια μαζι,παλι οπως προσταζει ο κατασκευαστης...
223817
μπηκαν και οι βασεις των μαρσπιε,βαμενοι ιδια με τα καπακια του μοτερ και τις τιμονοπλακες...
223818
και απο την αλλη...
223819
και ενα video με οτι εχει μπει μεχρι στιγμης
http://www.youtube.com/watch?v=WBiYDJAMGYU
Παρα πολύ καλή η μέχρι τώρα περουσίαση. Μήπως όμως, θα μπορουσες να μας γράφεις και αυτά τα νουμεράκια που λέει το manual. Χρήσιμα θα μας ειναι κάποια στιγμή και προτιμώτερο ειναι να φυλλομετρούμε το manual ''Lspiros'', παρα το anual ''BMW''
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Τελικά ο ανορθωτής έμεινε στην αρχική του θέση;;; :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Παρα πολύ καλή η μέχρι τώρα περουσίαση. Μήπως όμως, θα μπορουσες να μας γράφεις και αυτά τα νουμεράκια που λέει το manual. Χρήσιμα θα μας ειναι κάποια στιγμή και προτιμώτερο ειναι να φυλλομετρούμε το manual ''Lspiros'', παρα το anual ''BMW''
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
εφτασεεεεεεεεεε:wave2:
223820
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Τελικά ο ανορθωτής έμεινε στην αρχική του θέση;;; :confused: :confused: :confused:
εν καιρο φιλε μου,εν καιρο:winka:
εφτασεεεεεεεεεε:wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: