View Full Version : Αλεπού πυροβόλησε τον κυνηγό της
Μια τραυματισμένη αλεπού στη Λευκορωσία πυροβόλησε τον κυνηγό που την καταδίωκε.
Ο κυνηγός είχε πυροβολήσει από απόσταση και είχε τραυματίσει την αλεπού. Στη συνέχεια την πλησίασε και την χτύπησε με το κοντάκι του τουφεκιού του. Η αλεπού αντιστάθηκε και στη μεταξύ τους πάλη τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου τραυματίζοντας τον κυνηγό στο πόδι.
Ο κυνηγός νοσηλεύεται, ενώ η αλεπού κατάφερε να ξεφύγει, διευκρινίζουν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται τους εισαγγελείς της περιοχής Γκρόντνο.
«Το ζώο αντιστάθηκε άγρια και κατά την πάλη τράβηξε κατά λάθος με το πόδι του την σκανδάλη», δήλωσε ένας από τους εισαγγελείς.
Το κυνήγι αλεπούς είναι δημοφιλές στην αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Λευκορωσίας, η οποία συνορεύει με την Πολωνία.
:p :beer:
πηγή Νέα on-line (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4613089)
devil's animal
14/01/2011, 14:40
εεεεεετσι......
:beer: :beer: :beer:
δεν θελω να το παιξω οικολογος αλλα:
για σκεφτειτε τα πτηνα (και γενικοτερα οτι κυνηγιεται) να ειχαν και απο μια καραμπινα...:lol: :lol:
John Steed
14/01/2011, 14:42
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
«Το ζώο αντιστάθηκε άγρια και κατά την πάλη τράβηξε κατά λάθος με το πόδι του την σκανδάλη», δήλωσε ένας από τους εισαγγελείς.
Η αλεπου εκανε την μηνυση, η ο κυνηγος?
Αμφίσημος
14/01/2011, 14:54
Μια χαρά του ξηγήθηκε η αλεπού...
Δε τα γουστάρω τα κυνήγια ρε γαμώτι...τα περισσότερα δεν τα τρώνε.
Ας πάρουνε φωτογραφικές μηχανές καλύτερα
el_hymador
14/01/2011, 15:34
και ενα πο*τσο χαθηκε να του ριξει;
μπραβο και εις ανωτερα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και ενα πο*τσο χαθηκε να του ριξει;
:beer:
Με τόση βότκα που πίνουν εκεί σε λίγο θα νομίζουν ότι τους πυροβολάει κι ο Γκοτζίλα:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
Με τόση βότκα που πίνουν εκεί σε λίγο θα νομίζουν ότι τους πυροβολάει κι ο Γκοτζίλα:D :D
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
Εγώ πάντως ξέρω πως : όταν οι κυνηγοι κυνηγούν τα πουλιά τ' ουρανού οι γυναικες τους κυνηγούν πουλιά αλλουνού. :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
15/01/2011, 10:58
όλο το ζωϊκό βασίλειο έχει ξεσηκωθεί, εκτός απο εμάς, τα όρθια ζώα! :lol:
221174
sergiosm
15/01/2011, 11:52
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ας πρόσεχε ...
αγαπάμε Λευκορώσσα αλεπού :ninja: :rotflmao: :lol:
Verbal Kint
15/01/2011, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
αγαπάμε Λευκορώσσα αλεπού :ninja: :rotflmao: :lol:
Αγαπάμε Λευκορώσσα γενικως :beer:
Alexander
21/01/2011, 15:31
Το κυνήγι αλεπούς είναι δημοφιλές στην αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Λευκορωσίας, η οποία συνορεύει με την Πολωνία.
Τόσο δημοφιλές που χτυπάνε με το κοντάκι κρατώντας γεμάτο όπλο ανάποδα...
nikos_abel
22/01/2011, 04:28
Αλεπουδίτσα, σου αφιερώνω το ρεφρενάκι (1:52)...
http://www.youtube.com/watch?v=7UkA9FoNzxg
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εεεεεετσι......
δεν θελω να το παιξω οικολογος αλλα:
για σκεφτειτε τα πτηνα (και γενικοτερα οτι κυνηγιεται) να ειχαν και απο μια καραμπινα...:lol: :lol:
βασικα οι κυνηγοι στην ελλαδα ειναι απο τις πιο οργανωμενες ομοσπονδιες. εχουν οι ιδιοι θηροφυλακες και εκτροφεια που πληρωνουν απο την τσεπη τους και πολυ αυστηρες νομοθεσιες για τις περιοδους κυνηγιου, οπλων και θηραματων.
φροντιζουν πολυ περισσοτερο τα ζωα τους, τα θηραματα, την φυση απο οτι οι δηθεν οικολογοι.
δεν ειμαι κυνηγος, ειναι το αφεντικο μου κυνηγος και πραγματικα δινουν αγωνα για την διατηρηση των θηραματων και της περιοχης που κυνηγουν.
και φυσικα ξοδευουν απιστευτα ποσα στην συντηρηση των σκυλιων μιας και ο καθενας εχει το λιγοτερο 4 σκυλια.
και τουλαχιστον στην ελλαδα την αλεπου την τρεμουν γιατι "χαλανε" τα σκυλια τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
βασικα οι κυνηγοι στην ελλαδα ειναι απο τις πιο οργανωμενες ομοσπονδιες. εχουν οι ιδιοι θηροφυλακες και εκτροφεια που πληρωνουν απο την τσεπη τους και πολυ αυστηρες νομοθεσιες για τις περιοδους κυνηγιου, οπλων και θηραματων.
φροντιζουν πολυ περισσοτερο τα ζωα τους, τα θηραματα, την φυση απο οτι οι δηθεν οικολογοι.
δεν ειμαι κυνηγος, ειναι το αφεντικο μου κυνηγος και πραγματικα δινουν αγωνα για την διατηρηση των θηραματων και της περιοχης που κυνηγουν.
και φυσικα ξοδευουν απιστευτα ποσα στην συντηρηση των σκυλιων μιας και ο καθενας εχει το λιγοτερο 4 σκυλια.
και τουλαχιστον στην ελλαδα την αλεπου την τρεμουν γιατι "χαλανε" τα σκυλια τους
αυτά που λές Κώστα τα κάνουν ορισμένοι από τους κυνηγούς
Στη βαρυμπόπη που πάω εγώ για ποδήλατο πέρνουν τις καραμπίνες τους οι παλιοτρόμπες και βαράνε ασύστολα εκεί που κυκλοφορούν μηχανές+ποδήλατα
Υπάρχει μεριδα κυνηγών οι οποίοι εάν το κυνηγόσκυλο φοβηθεί ή δεν κάνει για κυνήγι το πυροβολούν και το σκοτώνουν.
Εγώ προσωπικά του κυνηγούς δεν τους γουστάρω καθόλου, εκτός από αυτούς που βγαίνουν περισσότερο για βόλτα μαζί με τα σκυλιά τους στα βουνά και οκ θα ρίξουν και κανα 2 τουφεκιές αραια και που να σκοτώσουν κανα θήραμα.
Τύπους που βαράνε ότι κινήται για να δείξουν πόσο μεγάλη την έχουν, τύπους που πυροβολούν ελάφια, τύπους που βάζουν φόλες για να σκοτώνουν άγρια αρπακτικά απλά δεν θέλω να τους ξέρω
takis-kk
22/01/2011, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
αυτά που λές Κώστα τα κάνουν ορισμένοι από τους κυνηγούς
Στη βαρυμπόπη που πάω εγώ για ποδήλατο πέρνουν τις καραμπίνες τους οι παλιοτρόμπες και βαράνε ασύστολα εκεί που κυκλοφορούν μηχανές+ποδήλατα
Υπάρχει μεριδα κυνηγών οι οποίοι εάν το κυνηγόσκυλο φοβηθεί ή δεν κάνει για κυνήγι το πυροβολούν και το σκοτώνουν.
Εγώ προσωπικά του κυνηγούς δεν τους γουστάρω καθόλου, εκτός από αυτούς που βγαίνουν περισσότερο για βόλτα μαζί με τα σκυλιά τους στα βουνά και οκ θα ρίξουν και κανα 2 τουφεκιές αραια και που να σκοτώσουν κανα θήραμα.
Τύπους που βαράνε ότι κινήται για να δείξουν πόσο μεγάλη την έχουν, τύπους που πυροβολούν ελάφια, τύπους που βάζουν φόλες για να σκοτώνουν άγρια αρπακτικά απλά δεν θέλω να τους ξέρω
Οσο σωστά είναι αυτά που γράφεις για τους κυνηγούς, φίλε μου, άλλο τόσο σωστά είναι και αυτά που πιστεύουν κάποιοι για μας τους μηχανόβιους , ότι δηλ πατάμε γριές ,τρομάζουμε μαμάδες και κλέβουμε τσάντες...
devil's animal
22/01/2011, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
Κωστα, οπως προειπα, δεν θελω να το παιξω οικολογος...
και 2-3 φορες που ετυχε να φαω κυνηγι, ηταν θεσπεσιο...
ΑΛΛΑ..
οπως ξερεις λογω της μ@λακιας μας σαν ρατσα (και δεν εννοω μονο τους Ελληνες), εχουμε καταστρεψει το οικοσυστημα και περισσοτερο την πανιδα αυτης εδω της γης στο επακρο.
θες απο θαλασσα, θες απο ποταμια, θες απο δαση...τα εχουμε γ@μησει ολα.
πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα σιτισης και οσοι το κανουν, το κανουν απο χομπι...
αλλα και το χομπι εχει ενα οριο...
τους βλεπεις και κρεμανε τα ζωντανα στα καπο των αυτοκινητων λες και ειναι οι Predators...
καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια επειδη σκοτωνουν τους αγριοχοιρους, χωρις να ξερουν αν ειναι προστατευομενο ειδος ή οχι...
φυσικα υπαρχει και η μεριδα των ανθωπων που σεβονται, και τους νομους και την φυση...
αλλα νομιζω οτι ειναι η μειονοτητα.
οταν η μιση επαρχια εχεις καραμπινες και παει βουνο, δεν μπορεις να τους ελεγξεις...
anyway, οπως παντα η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση, ως συνηθως...
:wave2: