PDA

View Full Version : Ενοχλητική διαφήμιση

takis-kk
15/01/2011, 01:19
Αγαπητοί συνφορουμίτες
Εδώ και περίπου ένα μήνα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα .
Σε τακτικά ή λιγότερο τακτικά διαστήματα , ένα διαφημιστικό ηχητικό μήνυμα του στυλ «έχεις τώρα την ευκαιρία , αν γνωρίζεις τη σωστή απάντηση να κερδίσεις …..» έχει κολλήσει στον υπολογιστή μου και ακούγεται σε ανύποπτο χρόνο όπως προανέφερα , πράγμα που έχει καταντήσει ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ , να το σβήσω ;
Btw το λειτουργικό είναι windows Xp professional
Ευχαριστώ.

idomeneas
15/01/2011, 01:25
κάπως εγκαταστάθηκε χωρίς να το πάρεις χαμπάρι...
πάς στην απεγκατάσταση προγραμμάτων και το απεγκαθιστάς...

takis-kk
15/01/2011, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
κάπως εγκαταστάθηκε χωρίς να το πάρεις χαμπάρι...
πάς στην απεγκατάσταση προγραμμάτων και το απεγκαθιστάς...

Σε ευχαριστώ.
Απεγκατέστησα κάποιο που φάνηκε ύποπτο, και άγνωστου εκδότη, αν και η ημ/νία εγκατάστασης δεν ταίριαζε.
Επίσης μπούταρα ξανά για να καθαρίσει η μνήμη.
Είδομεν....

takis-kk
15/01/2011, 02:09
Οχι γαμώτο...
Είναι ζωντανό το κολοπρόγραμμα.

"Εχεις τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις... αν γνωρίζεις τη σωστή απάντηση.... πάτησε το σωστό... " και μετα κοκόρια , σκύλοι και μουσική καντρυ .... για περίπου 20 δευτερόλεπτα..

Λες να σχετίζεται με το ότι έχω BMW ??

:confused: :confused:

daz
15/01/2011, 02:16
Antivirus και λοιπά αντιβιοτικά για ιώσεις και κρυολογήματα έχεις?

takis-kk
15/01/2011, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Antivirus και λοιπά αντιβιοτικά για ιώσεις και κρυολογήματα έχεις?

Εχω το comodo.. Δεν δείχνει τίποτα.

cheos13
15/01/2011, 02:44
παιζει σε καποια site bannerακι που οταν κανεις scroll επανω του εστω κ κατα λαθος αυτο λεει κατι παρομοιο αν το παθαινεις οταν σερφαρεις βεβαια....

να στο λεει στα κουτουρου χλωμο μου φαινεται παντως... αν οντως συμβαινει κατι σε εχει επισκεφτει

:winka:

John Steed
15/01/2011, 02:46
Καλημέρα Παναγιώτη!

Βάλε το Spybot: http://www.safer-networking.org/index2.html

Είναι πρόγραμμα που ψάχνει για ακριβώς τέτοια προγράμματα που σχετίζονται με το πρόβλημά σου!

Είναι δωρεάν και συμπληρώνει την ασφάλεια του υπολογιστή σου.

Έχει και Ελληνικά, οδηγίες και απόλα!

Κάνεις την εγκατάσταση, μετά κάνεις ανοσοποίηση με κλειστούς τους Browsers και μετά κάνεις Εξέταση και Καθαρισμό. Όταν τελειώσει το σκανάρισμα, απλά διαγράφεις τα προγράμματα που θα σου βγάλει!

:wave2: :wave2:

takis-kk
15/01/2011, 02:49
Σας ευχαριστώ όλους , όμως θα ασχοληθώ μαζί του άλλη μέρα , άλλη ώρα...
Εξω η μέρα είναι καταπληκτική και όσοι μπορείτε...

Αφήστε τα forums και πιάστε τα τιμόνια...:wave2: :wave2:

daz
15/01/2011, 02:53
Το comodore νομίζω δεν έχει έλεγχο για Adwares.

Δεν είναι ιός αυτό αλλά adware. ψάξε και κατέβασε ένα δωρεάν προγραμματάκι και κάνε scan.

takis-kk
15/01/2011, 02:54
John Steed.
Καλημέρα κι απο μένα και σε ευχαριστώ πολύ.
Θα το δοκιμάσω μα όχι τώρα.

takis-kk
15/01/2011, 02:58
Ευχαριστώ όλους.
Θα ασχοληθώ το βράδυ και θα ενημερώσω.

Τώρα βόλτα ....

jpag
15/01/2011, 04:44
http://www.safer-networking.org/gr/download/index.html

georgio
15/01/2011, 06:53
Τσέκαρε ότι σίγουρα δεν είναι διαφήμιση από κάποιο site ή δε σου ανοίγει κανένα pop-up παράθυρο από πίσω.

Στο κάνει και χωρίς να ανοίξεις τον browser (firefox, IE, ή ό,τι άλλο); Πχ όταν έχεις ανοιχτό ένα word, διαβάζεις ένα pdf, πασιέντζα;

webassasin
15/01/2011, 08:50
μηπως ειναι απλα διαφημιση στη σελιδα που σερφαρεις εκεινη τη στιγμη?
η το κανει κ μονο του?
τσεκαρε το,ειναι ενα banner με μια γκομενα και καποιο iphone αν θυμαμαι καλα.
ειχα κ εγω το ιδιο θεμα,απλα ειχα πολλες καρτελες κ δεν μπορουσα να βρω ποια το κανει.
edit: τα ιδια με τον απο πανω.

nikos_abel
15/01/2011, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλημέρα Παναγιώτη!

Είναι πρόγραμμα που ψάχνει για ακριβώς τέτοια προγράμματα που σχετίζονται με το πρόβλημά σου!

Κάνεις την εγκατάσταση, μετά κάνεις ανοσοποίηση με κλειστούς τους Browsers και μετά κάνεις Εξέταση και Καθαρισμό. Όταν τελειώσει το σκανάρισμα, απλά διαγράφεις τα προγράμματα που θα σου βγάλει!

Η παίρνεις ένα mac και υσηχάζεις από αυτές τις βλακείες (τουλα΄χιστον τις περισσότερες)...

Lioulios
15/01/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
μηπως ειναι απλα διαφημιση στη σελιδα που σερφαρεις εκεινη τη στιγμη?
.

Και εμένα μου μιλάει η ίδια τύπισα και λέει τα ίδια ΜΟΝΟ όταν είμαι στο ΒστρωμΦόρουμ , αλλά το έχει κάνει 2 φορές μόνο .

georgio
15/01/2011, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Η παίρνεις ένα mac και υσηχάζεις από αυτές τις βλακείες (τουλα΄χιστον τις περισσότερες)...

Ή βάζεις ubuntu και με τα 1500 που σου μένουν στην τσέπη βάζεις εξάτμιση στο μοτόρι και πας και διακοπές! :D :p

takis-kk
16/01/2011, 03:04
Λοιπόν.
Καταρχάς καλημέρα και πολλά ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το χαζοπρόβλημα που αντιμετώπιζα.
John Steed, daz, jpag και nikos_abel είχατε δίκιο.
Τελικά κατέβασα το spybot και όλα καλά.
Εύχρηστο και πολύ φιλικό πρόγραμμα, θέλει μόνο λίγη προσοχή στα αρχεία που προτείνει για σβήσιμο ή τροποποίηση γιατί ενδέχεται να κάνει αλλαγές και σε κάποια αρχεία του browser με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κάποια μηνύματα λάθους στην επόμενη πρώτη φορτωσή του. Μικρό το κακό και διορθώθηκε , εξάλλου εκτός απο τον firefox που χρησιμοποίησα, (τρέχει μια χαρά τώρα), έχω και τους ie και safari, όσο για τον firefox όποτε θέλω τον ξανακατεβάζω (δεν νομίζω να χρειαστεί όμως).

georgio, webassasin και lioulios αυτή η ..αηδία εμφανιζόταν , ακουγόταν για την ακρίβεια, και με κλειστό browser χωρίς pop-ups κλπ και όπως είχα γράψει , σε ανύποπτο χρόνο , άλλοτε μιά φορά και άλλοτε συνεχόμενα 2-3 φορές.

Για τα Linux λειτουργικά έχετε δίκιο, απλά η συνήθεια απ τη μιά , η βαρεμάρα να ασχοληθώ απ την άλλη, με κάνουν χρήστη των windows.
Νομίζω ότι ο Bill Gates , η μάνα του και όλο του το σόι έχουν εισπράξει (εκτος απο $$$ ) τις περισσότερες βρισιές απο κάθε άλλον στον πλανήτη.

Χθές , καταπληκτική μέρα, έκανα μιά βόλτα μέχρι Ανάβυσσο για ουζάκι (ένα έ!) όπου είχα και ένα απρόοπτο , αλλά αυτο θα το διαβάσετε στα "στραβά κι ανάποδα".
Ξανακαλημέρα σας και ευχαριστώ όλους.

John Steed
16/01/2011, 07:54
:wave2: :wave2: :wave2:

johnpan
16/01/2011, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ή βάζεις ubuntu και με τα 1500 που σου μένουν στην τσέπη βάζεις εξάτμιση στο μοτόρι και πας και διακοπές! :D :p

UBUNTU ρε μούτραααααααααααα!!:beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
17/01/2011, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλημέρα Παναγιώτη!

+1

Εξαιρετικό πρόγραμμα, εντελώς δωρεάν και άκρως αποτελεσματικό.