View Full Version : Γυναίκα Vs Μαστορέματα
http://www.jeepforum.com/forum/f11/96-jeep-cherokee-need-opinions-1149721/
1ο ποστ απορία γκόμενας
2ο ποστ απάντηση...
Shaolin Monk
15/01/2011, 20:24
:cry: :cry: :cry: :cry:
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:
Do you really want to help him? Here’s what you do… go to your local library (it’s a big building with books inside) and check out a couple of books on rebuilding engines. Read them, over and over, until YOU understand what needs to be done. Then help him get that engine out and rebuild it. Tie your hair back in a ponytail, put on some old jeans and get your hands dirty. Hand him wrenches, hold the light, pull the wire connectors apart, help him get the hood off… help him with anything he needs. When he gets tired, run inside and make him a hot lunch or dinner. Fix him coffee, hot chocolate, whatever he wants. (But NO beer. Beer is for when the job is done.)
Then when the day is over and you’re both exhausted from working on the engine, push him into a hot shower and jump in with him. Scrub his back, wash his hair, rinse him off, and dry him with fluffy towels still hot from the dryer. Then push him into bed and screw his ears off. Then get up the next day and do it all over again.
:lol: :lol:
Buenaventura
15/01/2011, 22:16
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.....
7gibernau
15/01/2011, 23:01
Then push him into bed and screw his ears off
EPIC................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
16/01/2011, 01:48
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια....
Great post wgirvine. Anyway, who said mkpopcorn was a 'she'
:bawl: :bawl: :bawl:
BLACKGAS
16/01/2011, 03:54
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πως θα γίνει να τον γράψουμε στο μοτο?
απλα δε παιζεται :beer: :beer: :beer:
konsttanttinos
16/01/2011, 06:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πως θα γίνει να τον γράψουμε στο μοτο?
Σκεψου τι εχει να γινει αν επεφτε αντιστοιχη φαση στο μοτο :
Q: Το μωρο μου εχει μπλεξει με ενα ιταλικο σαπακι. Εδωσε 3 χιλιαρικα για να το αγορασει, και αλλα τοσα για πλεξουδες, πολλαπλασιαστες, εμβολομπιελες και ελατηρια, και μολις το εβγαλε για βολτα ρεταρε!Το ξαναεβαλε μεσα για ρυθμιση βαλβιδων, καυσαναλυση και ρυθμιση μιγματος.Χαρουμενος το ξαναεβγαλε και πανω που το εδωσε μια σουζα τα'κλασε το μπροστινο!!
Ειπε οτι θα το κανει ρυθμιση μονος του, δεν δινει αλλα λεφτα...εγω αγανακτησα!!θα πηδηχτω απ'το παραθυρο αν δεν το δωσει το τριμπουρδελο!!Τι καλα να ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ αυτο το vstrom που τοσο μου αρεσε...ηταν και σε κιτρινακιιιι...
A:Απο το υφος σου καταλαβαινω οτι το αμαξι σου ειναι toyota corolla, το κινητο σου samsung, η τηλεοραση σου sony, και το κλιματιστικο σου fujitsu.
Προτιμας να αγευστα σχιστοματικα προιοντα απο τα ανωτερα ευρωπαικα.
Αλλα που να ξερεις εσυ απο brembo και ohlins, απο το σκιρτιμα που νιωθεις οταν δεν παιρνει μπροστα με την πρωτη..απο την χαρα της εξερευνησης που γεννιεται οταν βλεπεις λαδια στο γκαραζ...Καθς φορα μου μαζευονται ολοι στο γκαραζ εσυ νομιζεις οτι πινουν μπυρες, αλλα στην πραγματικοτητα προσπαθουν να βρουν απο που χανει συμπιεση.....ΣΚΥΛΑ!Θελεις να του παρεις ολη την χαρα απο τα χερια του και να ''παρετε'' μαρκα που κοβει πλαισια!......
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
sergiosm
16/01/2011, 06:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Q: Το μωρο μου εχει μπλεξει με ενα ιταλικο σαπακι. Εδωσε 3 χιλιαρικα για να το αγορασει, και αλλα τοσα για πλεξουδες, πολλαπλασιαστες, εμβολομπιελες και ελατηρια, και μολις το εβγαλε για βολτα ρεταρε!Το ξαναεβαλε μεσα για ρυθμιση βαλβιδων, καυσαναλυση και ρυθμιση μιγματος.Χαρουμενος το ξαναεβγαλε και πανω που το εδωσε μια σουζα τα'κλασε το μπροστινο!!
Ειπε οτι θα το κανει ρυθμιση μονος του, δεν δινει αλλα λεφτα...εγω αγανακτησα!!θα πηδηχτω απ'το παραθυρο αν δεν το δωσει το τριμπουρδελο!!Τι καλα να ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ αυτο το vstrom που τοσο μου αρεσε...ηταν και σε κιτρινακιιιι...
A:Απο το υφος σου καταλαβαινω οτι το αμαξι σου ειναι toyota corolla, το κινητο σου samsung, η τηλεοραση σου sony, και το κλιματιστικο σου fujitsu.
Αλλα που να ξερεις εσυ απο brembo και ohlins, απο το σκιρτιμα που νιωθεις οταν δεν παιρνει μπροστα με την πρωτη..απο την χαρα της εξερευνησης που γεννιεται οταν βλεπεις λαδια στο γκαραζ...Καθς φορα μου μαζευονται ολοι στο γκαραζ εσυ νομιζεις οτι πινουν μπυρες, αλλα στην πραγματικοτητα προσπαθουν να βρουν απο που χανει συμπιεση.....ΣΚΥΛΑ!Θελεις να του παρεις ολη την χαρα απο τα χερια του και να ''παρετε'' μαρκα που κοβει πλαισια!......
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bawl:
Απίστευτος ο τύπος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
John Steed
16/01/2011, 07:35
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Η πλάκα είναι πως δεν απάντησε μετά, άρα ο τύπος έπεσε διάνα...:lol: :lol:
"Post#142 and the original poster still hasn't replied.
Maybe she took the advice right away, & has been busy making sammiches with greasy thumbprints all over them."
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Hellspawn
16/01/2011, 09:49
Απλά έχω λιώσει από τα γέλια!!!
devil's animal
16/01/2011, 10:20
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lioulios
16/01/2011, 10:49
....
:bawl: :bawl: :bawl:
Είσαι μεγάλος !!
nassosxlvbros
16/01/2011, 11:08
STICKY!!!
τώρα!!!!
:beer: :beer:
jimtarasxt660x
16/01/2011, 11:53
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
BLACKGAS
16/01/2011, 14:39
.....
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Η πλάκα είναι πως δεν απάντησε μετά, άρα ο τύπος έπεσε διάνα...:lol: :lol:
"Post#142 and the original poster still hasn't replied.
Maybe she took the advice right away, & has been busy making sammiches with greasy thumbprints all over them."
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Καλά ρε συ κάθισες και διάβασες όοοοολο το θρέντ????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao:
@vaska
number of posts : 1
.....άρα ?????:a24: :a24:
:rotflmao: :beer: :rotflmao: :beer:
webassasin
19/01/2011, 23:34
μαλλον δεν απαντησε επειδη ξεχασε σε ποιο φορουμ τα ειχε γραψει.
η τη χωρισε ο τυπος επειδη του εριξε αμμο στο Ντεποζιτο,οποτε δεν τη νοιαζει πλεον.
η τη σκοτωσε και μετα τη χωρισε σε κομματια,που σιγουρα δεν τη νοιαζει να απαντησει.
John Steed
20/01/2011, 02:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά ρε συ κάθισες και διάβασες όοοοολο το θρέντ????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Έχω άδεια..... :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:eek: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: