View Full Version : Kle Αλλαγή καρδιάς
Chris1983gr
20/01/2011, 16:02
Καλησπερα..
Εχω βρει ενα ΚΛΕ 400ρι με προβλημα στο μοτέρ και λεω να παω να το τσιμπησω το εχω βρει πολυ φτηνα..και να μεταφερω το δικο μου μοτερ που ειναι αστερι στο αλλο μηχανάκι που ειναι ποιο καλο εμφανισιακα και λιγο ποιο προσεγμενο...
Ερωτω τωρα...
Δεν σκαμπαζω πολλα απο μηχανολογικά..τα βασικά..λαδακια φιλτρακια παπαρακια κτλ...
α ) Θα μπορεσω να κανε μεταβαση το μοτερ απο το ενα στο αλλο; δηλαδη λυσε απο κει δεσε εκει...θα γινει λετε;
β) με αδειες κτλ θα παιξει κανα προβλημα;;; θα εχω προβλημα μονο στον αριθμο πλαισιου; το χρωμα ειναι το ιδιο...τι μπορω να κανω αν ειναι μονο αυτο το προβλημα;
Ευχαριστω εκ των προταιρων.. :)
christos01
20/01/2011, 16:09
Το δικό σου σκελετό έχεις λόγο να τον αλλάξεις??
Chris1983gr
20/01/2011, 16:33
Οχι απλα τα περιφεριακα ολα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο του αλλου..το μηχανακι το ειχε σαν καινουργιο ο αλλος δηλαδη ειναι βιτρινατο...οποτε αντι να λυνω ολα τα αλλα..αλλαζω μονο το μοτερ...το δικο μου το μοτερ απο το 97 εχει συνολο 27.000κμ; και πολλα λεω...
Αν ηξερα να κανω ανακατασκευες και ειχα και τον χωρο θα εκανα αλλαγη τα ανταλλακτικα απο το αλλο σε μενα..αλλα δεν με παιρνει δεν εχω χωρο τιποτα...Αν μπορει να βοηθησει κανεις τοτε ευπροσδεκτος :)
αντί να τα λύσεις όλα αλλάζεις μόνο το μοτέρ???? Μα ρε φίλε για να αλλάξεις μοτέρ πρέπει να τα λύσεις όλα :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
αντί να τα λύσεις όλα αλλάζεις μόνο το μοτέρ???? Μα ρε φίλε για να αλλάξεις μοτέρ πρέπει να τα λύσεις όλα :rotflmao: :rotflmao:
+500
TO KLE το κανεις βιδες για πλακα ακομα και αν εισαι ανιδεος αυτο που θες να κανεις δεν μπορεις ν ατο κανεις αν δεν εχεις συγκεκριμενα εργαλεια και βοηθεια.Εκτος αυτου μπαινεις σε διαδικασια νομιμοτητας αν το μηχανακι που πηρες ειναι μονο για ανταλλακτικα.
υγ.Μπας και σου περισσευει καμια εμπρος ζαντα απο το KLE?
sapila racing
21/01/2011, 03:52
Η ταυτότητα της μοτοσυκλέτας είναι ο αριθμός πλαισίου και ο αριθμός κινητήρα.
Κινητήρα αλλάζεις και τον δηλώνεις στο υπουργείο, εφ όσον εχεις και τιμολόγιο αγοράς, και είσαι ΟΚ. Αν ειναι και τα 2 απο τα εισαγωγής απο Ιαπωνία, όπου ο αριθμός κινητήρα είναι μονο μερικα γράμματα χωρίς αριθμό, κι είσαι και τυχερός κι είναι τα ίδια, μπορείς και να μην δηλώσεις αλλαγή κινητήρα.
Ομως εσυ αν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις τον κινητήρα σου στο άλλο πλαίσιο. Αυτό φίλε μου δεν παίζει με τίποτα, εκτός κι αν το αγοράσεις το άλλο μηχανάκι κανονικά, κάνεις και μεταβίβαση κι εχει και πινακίδα τέλη κλπ, οπότε βάζεις το μοτέρ σου στο άλλο, και κυκλοφορείς πλέον με το άλλο, με την δική του πινακίδα, άδεια, ασφάλεια κλπ κλπ.
Chris1983gr
21/01/2011, 14:19
Thanks Παιδες...Οκ θα παρω τα πραγματα στον δικο μου σκελετο...
Φιλε μου οχι μπροστινο τροχο δεν εχω...θα δω τι θα παρω για μενα και οτι περισσεψει θα το βαλω εδω... Οι τροχοι οι δικοι μου θα πανε για φτιαξιμο και θα τους κρατησω ρεσερβε...