View Full Version : πηρα κι εγω Srx
motomaniac
16/01/2013, 18:35
Μπράβο ρε Μοτομάνιακ! Θαυμάζω το μεράκι και την υπομονή σου, κουκλάκι το 'κανες το ΣΡΧ! :a013:
αυχαριστω!! αλλα δεν ειναι πλεον δικο μου... :(
ereynitis
16/01/2013, 19:06
αυχαριστω!! αλλα δεν ειναι πλεον δικο μου... :(
Δεν πειράζει, η δουλειά που του έριξες όμως θα είναι πάντα δική σου και αφού κυκλοφορεί στον τόπο σου, θα 'χεις να το λες και το καμαρώνεις κιόλΑ! :)
srxakias
16/01/2013, 19:40
Δεν πειράζει, η δουλειά που του έριξες όμως θα είναι πάντα δική σου και αφού κυκλοφορεί στον τόπο σου, θα 'χεις να το λες και το καμαρώνεις κιόλΑ! :)
Να το θυμάσαι αυτός κάποια στιγμή SRX θα ξαναπάρει:lol::a013::wave2:
motomaniac
16/01/2013, 19:57
;) καποια στιγμη σιγουρα!
Γιώργος Πλ.
16/01/2013, 19:59
Θα του κάνω αντιπρόταση :
Δημητράκη πακέτο
Την αμμοβολή μου και το Ζ1R
motomaniac
16/01/2013, 20:31
ψιτ κυριος! μπορει να μην εχω γυναικα αλλα και μανα και πατερα... και θα με πεταξουν εξω αμα το δουν... ασε που ηδη ενημερωσα τον πατερα μου το τι ειδα εκει που ηρθα.. και δεν προκειται να με αφησει να καβαλησω την μηχανη του Αγγελου.
υγ.. σε ποιον τα πουλας αυτα? αφου μονο αν σου κοψει καποιος χερια και ποδια θα σου παρει το καβασακι....
ereynitis
16/01/2013, 20:37
Εάν είναι να το κάνει όπως το προηγούμενο, να πάρει άλλα δέκα!!!:a30:
motomaniac
16/01/2013, 20:44
Εάν είναι να το κάνει όπως το προηγούμενο, να πάρει άλλα δέκα!!!:a30:
χαχαχχαχα αγωνες ενιαιου θα φτιαξουμε? αν επαιρνα αλλο θα εκανα ακριβως τα ιδια με αλλο ψαλιδι και αλλον κοκοβιο. κατα τ'αλλα ΟΛΟΙΔΙΟ... ο κυριοτερος λογος που το πουλησα ειναι οτι προερχομουν απο 4κυλινδρο 600 και μου φαινοταν παρα πολυ λιγη η δυναμη. τροπους ηξερα πολλους αλλα κυριολεκτικα και ρεαλιστικα δεν αξιζε να το σκαλιξω για να παρω αλογα. αν καποια στιγμη εχω παραπανισια λεφτα θα το ξαναπαρω. θα το κανω 700κ.εκ. ενα fcr εκκεντροφορια ροικη και βουρ στα στροφιλικια..
ereynitis
16/01/2013, 21:23
χαχαχχαχα αγωνες ενιαιου θα φτιαξουμε? αν επαιρνα αλλο θα εκανα ακριβως τα ιδια με αλλο ψαλιδι και αλλον κοκοβιο. κατα τ'αλλα ΟΛΟΙΔΙΟ... ο κυριοτερος λογος που το πουλησα ειναι οτι προερχομουν απο 4κυλινδρο 600 και μου φαινοταν παρα πολυ λιγη η δυναμη. τροπους ηξερα πολλους αλλα κυριολεκτικα και ρεαλιστικα δεν αξιζε να το σκαλιξω για να παρω αλογα. αν καποια στιγμη εχω παραπανισια λεφτα θα το ξαναπαρω. θα το κανω 700κ.εκ. ενα fcr εκκεντροφορια ροικη και βουρ στα στροφιλικια..
Και υπερκυβισμένο Και υπερκαρμπυρατερισμένο (αφού σΕ αρέσουν οι μεγάλες λέξεις! :D ) Και γυαλίσματα-ξυρίσματα Και όλ' αυτά στο σκελετό του SRX;!! Μάλλον για ευθείες σε Γλέπω! :a016:
motomaniac
16/01/2013, 23:56
Και υπερκυβισμένο Και υπερκαρμπυρατερισμένο (αφού σΕ αρέσουν οι μεγάλες λέξεις! :D ) Και γυαλίσματα-ξυρίσματα Και όλ' αυτά στο σκελετό του SRX;!! Μάλλον για ευθείες σε Γλέπω! :a016:
μπα.. ειναι στριφτερο κι ας μην του φαινεται.. μην το συγκρινεις με ΧΤ καμια σχεση δεν εχει..
motomaniac
06/07/2013, 23:27
βρηκα δουλεια! και μου περισσευουν ενα μπροστινο usd απο rgv. ενα κομπλε πισω συστημα απο zxr400 να μπει νααποδα σαν του TZR250 3ma. και βρηκα κι αυτο αφου ο dkirkos δεν μου πουλαει ενα απο τα δικα του. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3856437/ κι εχω κι ενα μοτερ srx 500 περισσεμα. αυτα... κατι μυριζει? θα κρατηθω.
SHOOTER045
06/07/2013, 23:37
συγκρατησου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλοκαιρι ειναι πανε για καμια βουτια και οταν δροσιστεις θα σου περασει :smokin:
motomaniac
06/07/2013, 23:46
καλοκαιρι ειναι πρεπει να κανουμε καβατζα για τον χειμωνα... ;)
πρεπει να φυγει αυτο το κωλο 125 απο τα ποδια μου. εχω αρχισει κι εκνευριζομαι.
SHOOTER045
07/07/2013, 00:04
δωστο οπως ειναι
motomaniac
07/07/2013, 00:05
δωστο οπως ειναι
ετσι οπως ειναι δεν πιανει μια. και θα ειναι κριμα γιατι εχει επισκευασμενο μοτερ αλλα ποιος θα μπορει να το επαληθευσει αν μπορει να παρει μπρος? ειναι σε πορεια για μαζεμα και πουλημα παντως. και θα ξαναπαρω srx μετα..
ereynitis
07/07/2013, 10:40
Τα μεγάλα και λαμπρά συγχαρητήριά μου για τη νέα σου δουλειά!!! Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σιδεροκέφαλος! Όσο για τα τρομερά μαστορέματά σου, όπως έχω ξαναπεί, δε σε φοβάμαι, ό,τι και να ξεκινήσεις δεν πτοήσαι με τίποτα! Βουρ στον πατσά όποτε σου 'ρθει! :) :) :) :)
καλοκαιρι ειναι πρεπει να κανουμε καβατζα για τον χειμωνα... ;)
Δημήτρη, για να μαζευτεί το χρέπι της αγγελίας, δεν φτάνει ένας χειμώνας αλλά η εποχή των παγετώνων.
Τι εννοείς μοτέρ srx500? Από ΧΤ500 μιζάτο είναι το μοτέρ?
motomaniac
07/07/2013, 12:37
Τα μεγάλα και λαμπρά συγχαρητήριά μου για τη νέα σου δουλειά!!! Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σιδεροκέφαλος! Όσο για τα τρομερά μαστορέματά σου, όπως έχω ξαναπεί, δε σε φοβάμαι, ό,τι και να ξεκινήσεις δεν πτοήσαι με τίποτα! Βουρ στον πατσά όποτε σου 'ρθει! :) :) :) :) ευχαριστω! για την ωρα ειναι απλα μια ιδεα που στριφογυρναει απο την ωρα που πουλησα το αλλο.
Δημήτρη, για να μαζευτεί το χρέπι της αγγελίας, δεν φτάνει ένας χειμώνας αλλά η εποχή των παγετώνων.
Τι εννοείς μοτέρ srx500? Από ΧΤ500 μιζάτο είναι το μοτέρ?
Βυρων ολα γινονται αμ,α πεσει λιγο χρημα. αμμοβολη ηλεκτροστατικη κλπ..
το μοτερ ειναι κασες srx με μετατροπη απο κομπλε ΧΤ500Ε. δυστυχωςαπο οτι συζηταγαμε χθες με τον προεδρο (dkirkos) δεν θα κατσει το καπακι του μιζατου ωσυε να εκανα την μετατροπη και σε μιζατο μιας και ο στροφαλλος ειναι απο μιζατο.
Da.Vintage
08/07/2013, 07:25
Να το πάρεις το κορίτσι... κάποιος άλλος το έχει εκθέσει αλλά να το αποκαταστήσεις εσύ Μήτσο!
Να το πάρεις το κορίτσι... κάποιος άλλος το έχει εκθέσει αλλά να το αποκαταστήσεις εσύ Μήτσο!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
motomaniac
16/02/2014, 03:33
κι εκει που μιλουσα με την κοπελα μου και την φιλη του Μανου ακουω κατι. ερχεται τους λεω. ποιος? ο Μανος με το μωρο. ποιος αλλος.. δεν τους ακους που μπουμπουνιζει? και το μπουμπουνητο εχει γινει πιο κοντινο.... η πατεντα του κουστω με το συρμα για πιατα απεδωσε καρπους την 3η φορα που γεμισα το καταραμενο τελικο... κι ακουγοταν σαν τοτε που με μιση καρδια του εδωσα τα κλειδια και την αδεια. η παλιοπουτανα μονο μια ασφαλεια του εκαψε. κυριο τον επηγαινε κυριο τον επαει.. λες και με ειχε αχτι. με κοιταγε ετσι σκαρτη, χωρις το κοντερακι της με το ασυμετρο τροποποοιημενο στροφομετρο της αναποδα, σαν γκομενα χωρις φρυδια. δεν ηταν τοσο ασχημη. σαν γκοθου. καποιος μπορει ελεγε οτι μπορει να της παει κιολας. ας οψεται εκεινο το μεγαλο φαναρι με τις 2 στρωσεις rustabil μεσα.... καλα ρε μαλακα.. γιατι αφηνεις τα αλουμινια αγυαλιστα? ειναι χειμωνας λεει. σαν φλωρος με βστρομ. κι εγω θυμαμαι οτι πηγα με το αμαξι .. σκατα. να την χαιρεσαι ρε μανο.. και να καθονται πολλλοι γυναικειοι κωλοι εκει απανω στο αβολο μονοσελο της... μονο να μαθεις μανιβελα... να την δεις ποσο χαρουμενη θα κελαιδαει μετα την μισηαδειαμιαγεματη... σαν τοτε που της γεμισα το τελικο....
Επειδη παιδευτηκα λιγο και εγω.. κατσε να σου βαλω μερικες φωτο να δεις τις κασες του μιζατου και του μανιβελατου, απο τη μερια της μιζας309911
Όταν αφαιρεσεις και το γραναζι στο μιζατο μοτερ που ειναι αναμεσα στη μιζα και στο βολαν βλεπεις πως η εσωτερικη κασα ειναι ετσι 309909
ενω του μανιβελατου μοτερ 309908 .
το καπακι με τα πηνία309912
Σορρυ ειναι απο το κινητο απλα δεν γινεται Plug n play να βαλεις μιζα στις μανιβελατες κασες. Δεν εχει την υποδοχη που μπαινει ο πυρος του γραναζιου μεταξυ μιζας και βολαν , διοδος που πρεπει να ξαναφτιαξεις, αλλος σχεδιασμος πισου μερους στα καπακια κτλ..
motomaniac
16/02/2014, 22:19
το καπακι με τα πηνία309912
Σορρυ ειναι απο το κινητο απλα δεν γινεται Plug n play να βαλεις μιζα στις μανιβελατες κασες. Δεν εχει την υποδοχη που μπαινει ο πυρος του γραναζιου μεταξυ μιζας και βολαν , διοδος που πρεπει να ξαναφτιαξεις, αλλος σχεδιασμος πισου μερους στα καπακια κτλ..
αυτην την "λεπτομερεια" με το γραναζι της μιας την ειχα αληθεια ξεχασει... αρα θες και κασες.
motomaniac
25/02/2014, 23:12
απο τα λιγα που ειχανε μεινει απο τα srx. στο σφυρι πλεον... http://www.ebay.com/itm/261407839064?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649