Σύνδεση

View Full Version : Ηρθε η ωρα.......????????

Σελίδες : 1 [2] 3

nikos_abel
21/01/2011, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Δεν πιστεύω πως αυτή η κίνηση είναι μια μορφή επανάστασης, προσωπικά, δεν επιδιώκω μια επανάσταση γιατί οι επαναστάσεις γίνονται με αίμα....

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι οι εκλεγμένοι να μας σέβονται και να μας φοβούνται...

Να ξέρουν ότι αν τα αρπάξουν και μαθευτεί θα πέσει ξύλο

Να ξέρουν ότι αν υποσκάπτουν τα συμφέροντα του πολίτη θα βρεθούν με το σώβρακό τους περασμένο στο κεφάλι

Να ξέρουν πως αν το παρατραβήξουν θα τους αποχαιρετάμε στα σύνορα....

Αυτό θέλω και πείτε ό,τι θέλετε.

Για εμένα, αυτό ίσως να να αρχίσει κάπως έτσι....

Αν και εδώ δεν έχεις και άδικο.

Το ζήτημα είναι να μην είναι απρόσωπα.
Θα πλακώσω κε Τάδε ΕΣΕΝΑ στις μάπες ΕΓΩ ο nikos_abel γιατί
κε Τάδε ΕΣΥ μου στέρησες-μου χάλασες ΑΥΤΟ.

Όχι γενικολογίες και ψυχολογία πλήθους.

Allst@rf
21/01/2011, 08:09
εχουμε αναλογιστει ολοι οτι η κατασταση εχει πιασει πατο ή κοντευει να πιασει?

νομιζω πως ναι...

εχουμε αναλογιστει ολοι οτι διαιωνιζεται μια κατασταση εδω και παρα πολλα χρονια με τους πολιτες και τους πολιτικους σε πελατιακες σχεσεις?

πιστευω ολοι μας εδω μεσα...

βγαζουμε το συμπερασμα οτι η κατασταη πρεπει να αλλαξει ,ΡΙΖΙΚΑ?

ειναι ηλιου φαεινοτερον...

η ιστορια εχει δειξει οτι η κατασταση αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ και προς ωφελος του λαου μονο με ΑΙΜΑ...

ολα τα αλλα ειναι για να γραφουμε στο moto.gr...

Elesun
21/01/2011, 08:13
Πως μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά εφόσον μας γίνεται πλύση εγκεφάλου καθημερινά;
Πως μπορούμε να κρίνουμε κάτι αρνητικά εφόσον έχουμε μάθει να κρίνουμε με τα κριτήρια του "συστήματος";
Πως μπορούμε να προδικάζουμε μια κάποια ενέργεια, που έστω και σαν ιδέα δεν είναι βίαιη.

Πολύ γρήγορα παίρνετε θέσεις κάποιοι εδώ μέσα. Προβληματιστήκατε ήδη;

Allst@rf
21/01/2011, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Πως μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά εφόσον μας γίνεται πλύση εγκεφάλου καθημερινά;
Πως μπορούμε να κρίνουμε κάτι αρνητικά εφόσον έχουμε μάθει να κρίνουμε με τα κριτήρια του "συστήματος";
Πως μπορούμε να προδικάζουμε μια κάποια ενέργεια, που έστω και σαν ιδέα δεν είναι βίαιη.

Πολύ γρήγορα παίρνετε θέσεις κάποιοι εδώ μέσα. Προβληματιστήκατε ήδη;

εσυ δλδ δεν εισαι προβληματισμενος????

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Elesun
21/01/2011, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εσυ δλδ δεν εισαι προβληματισμενος????

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κίνηση. Η ερώτηση είναι αν όλοι αυτοί που έσπευσαν αμέσως να την απορρίψουν ή όχι, το σκέφτηκαν τόσο καλά.

alres
21/01/2011, 08:17
εχουμε αναλογιστει ολοι οτι η κατασταση εχει πιασει πατο ή κοντευει να πιασει?

νομιζω πως ναι...

εχουμε αναλογιστει ολοι οτι διαιωνιζεται μια κατασταση εδω και παρα πολλα χρονια με τους πολιτες και τους πολιτικους σε πελατιακες σχεσεις?

πιστευω ολοι μας εδω μεσα...

βγαζουμε το συμπερασμα οτι η κατασταη πρεπει να αλλαξει ,ΡΙΖΙΚΑ?

ειναι ηλιου φαεινοτερον...

η ιστορια εχει δειξει οτι η κατασταση αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ και προς ωφελος του λαου μονο με ΑΙΜΑ...

ολα τα αλλα ειναι για να γραφουμε στο moto.gr...

Σύμφωνοι ότι εδώ είναι ιντερνετ και ο καθείς λέει ότι θέλει

Αλλά αυτό που λες, ούτε σαφές είναι, ούτε νομίζω ότι αισθάνεσαι πόσο βαρύ είναι.

Στο λέω γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτό με το αίμα, ειδικά όταν δεν συναισθάνεσαι ότι μπορεί να είναι το δικό σου ή του διπλανού σου. Γενικά μιλώντας, άνθρωποι που έχουν επιβιώσει από δύσκολες καταστάσεις, τέτοιες κουβέντες δεν θα τις έλεγαν έτσι εύκολα.

Πως να στο πω, το αίμα δεν είναι νερό

Allst@rf
21/01/2011, 08:18
Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κίνηση. Η ερώτηση είναι αν όλοι αυτοί που έσπευσαν αμέσως να την απορρίψουν ή όχι, το σκέφτηκαν τόσο καλά.

νομιζω ,οι περισσοτεροι απο αυτους που λες ,λενε ξεκαθαρα για ποιο λογο δεν θελουν να συμμετασχουν σε κατι τετοιο...:look:

Allst@rf
21/01/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Σύμφωνοι ότι εδώ είναι ιντερνετ και ο καθείς λέει ότι θέλει

Αλλά αυτό που λες, ούτε σαφές είναι, ούτε νομίζω ότι αισθάνεσαι πόσο βαρύ είναι.

Στο λέω γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτό με το αίμα, ειδικά όταν δεν συναισθάνεσαι ότι μπορεί να είναι το δικό σου ή του διπλανού σου. Γενικά μιλώντας, άνθρωποι που έχουν επιβιώσει από δύσκολες καταστάσεις, τέτοιες κουβέντες δεν θα τις έλεγαν έτσι εύκολα.

Πως να στο πω, το αίμα δεν είναι νερό

ναι δικιο εχεις ,δεν συνειδητοποιησα οτι ειναι βαρυ...

απλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα εβαζα το αιμα σε ""...

συμφωνοντας σε αυτο που ειπε ο τρουπ ,στο οτι αν δεν εισαι ετοιμος να χασεις τα παντα απο την ζωη σου (μας) για να την καλυτερευσεις ,δεν προκειται να γινει κατι...

:wave2:

Εχετλαίος
21/01/2011, 08:23
Οπότε, για να τελειώνουμε....άκυρη η επανάσταση στη βουλή; Nα πάω για τέννις;

Elesun
21/01/2011, 08:24
νομιζω ,οι περισσοτεροι απο αυτους που λες ,λενε ξεκαθαρα για ποιο λογο δεν θελουν να συμμετασχουν σε κατι τετοιο...:look:

Και εσύ λες ξεκάθαρα ότι πρέπει να χυθεί αίμα. Απάντα και στον alres αν είσαι έτοιμος να χύσεις το δικό σου ή των δικών σου;

Αυτό σου λέω. Το σκέφτηκες καλά πριν το πεις "ξεκάθαρα";

Allst@rf
21/01/2011, 08:25
Και εσύ λες ξεκάθαρα ότι πρέπει να χυθεί αίμα. Απάντα και στον alres αν είσαι έτοιμος να χύσεις το δικό σου ή των δικών σου;

Αυτό σου λέω. Το σκέφτηκες καλά πριν το πεις "ξεκάθαρα";

απαντησα δες πιο πανω...:wave2:

alres
21/01/2011, 08:26
ναι δικιο εχεις ,δεν συνειδητοποιησα οτι ειναι βαρυ...

απλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα εβαζα το αιμα σε ""...

συμφωνοντας σε αυτο που ειπε ο τρουπ ,στο οτι αν δεν εισαι ετοιμος να χασεις τα παντα απο την ζωη σου (μας) για να την καλυτερευσεις ,δεν προκειται να γινει κατι...

Ας πούμε ότι το τελευταίο, είναι κοινώς αποδεκτό.

Αλλά δεν είναι ανάγκη κανένας να χάσει τη ζωή του για ν' αλλάξει κάτι, έστω έτσι γενικά.

Είναι μεγάλη ανάγκη πολλοί να βρούνε τη ζωή τους πρώτα
και ας τη δώσουνε μετά για το λόγο που τη βρήκαν. :wave2:

Allst@rf
21/01/2011, 08:30
Ας πούμε ότι το τελευταίο, είναι κοινώς αποδεκτό.

Αλλά δεν είναι ανάγκη κανένας να χάσει τη ζωή του για ν' αλλάξει κάτι, έστω έτσι γενικά.

Είναι μεγάλη ανάγκη πολλοί να βρούνε τη ζωή τους πρώτα
και ας τη δώσουνε μετά για το λόγο που τη βρήκαν. :wave2:

εγω θα σου πω κατι αλλο ,που συνειδητοποιησα τωρα με αφορμη εσενα( :beer: )...

μπορει ολοι μας να εχουμε καταλαβει οτι για να αλλαξει η κατασταση πρεπει να χυθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αιμα...

και πρωτος απο ολους εγω ,μολις τωρα...

το θεμα ειναι ομως οτι ΦΟΒΑΜΑΙ να προχωρησω...:sad:

alres
21/01/2011, 08:44
εγω θα σου πω κατι αλλο ,που συνειδητοποιησα τωρα με αφορμη εσενα( :beer: )...

μπορει ολοι μας να εχουμε καταλαβει οτι για να αλλαξει η κατασταση πρεπει να χυθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αιμα...

και πρωτος απο ολους εγω ,μολις τωρα...

το θεμα ειναι ομως οτι ΦΟΒΑΜΑΙ να προχωρησω...:sad:

Απογεύγοντας κάθε συναισθηματισμό και εντελώς λογικά σου λέω ότι κανείς από αυτούς που χμ...πως να το πω...έχουν εξιδανικευτεί επειδή έπεσαν ατρώμητοι στα σκατά με το λάκκο, έκαναν κάτι τέτοιο επειδή είχαν όλοι καρδιά λιονταριού ή οτιδήποτε σχετικό.

Όσοι άνθρωποι έπεσαν υπερ ιδανικών (έτσι γενικά), το έκαναν (ας πούμε οι περισσότεροι) έχοντας βιώσει, έχοντας νοιώσει, έχοντας ζήσει με αυτές τις αξίες. Η ζωή, εκτός των ταινιών, δεν είναι στραγάλια να τη δίνεις έτσι όπου να ναι, γιατί είναι μια και μοναδική.

Κάνοντας λοιπόν έλα λογικό άλμα προς τα πίσω, λέω ότι οι αγαπητοί συμπολίτες που είναι έτοιμοι να πέσουν κατά του "ΔΝΤ και των προδοτών και για να σωθεί η πατρίδα", κάθε άλλο παρά αγνά έχουν φερθεί τα προηγούμενα στους μη έχοντες συμπατριώτες τους και αλλοεθνείς συγκατοίκους τους. Συνεπώς είναι απίστευτη χυδαιότητα να λένε τώρα (όχι εσύ) ότι θα πέσουν για τα ιδανικά και την ελευθερία. Ε...συγγνώμη, ποια ιδανικά;

Δεν θέλω να κουράσω. Απλά επαναλαμβάνω ότι το να δώσεις τη ζωή σου υπέρ κάποιων άλλων που ποτέ δεν γνώρισες ή ποτέ δε θα γνωρίσεις, προϋποθέτει μια ζωή στο μοίρασμα και την αλληλεγγύη.

Και ναι, εδώ η συζήτηση γίνεται εντελώς φανταστική, με αποκλειστική ευθύνη μου.

Allst@rf
21/01/2011, 08:56
Απογεύγοντας κάθε συναισθηματισμό και εντελώς λογικά σου λέω ότι κανείς από αυτούς που χμ...πως να το πω...έχουν εξιδανικευτεί επειδή έπεσαν ατρώμητοι στα σκατά με το λάκκο, έκαναν κάτι τέτοιο επειδή είχαν όλοι καρδιά λιονταριού ή οτιδήποτε σχετικό.

Όσοι άνθρωποι έπεσαν υπερ ιδανικών (έτσι γενικά), το έκαναν (ας πούμε οι περισσότεροι) έχοντας βιώσει, έχοντας νοιώσει, έχοντας ζήσει με αυτές τις αξίες. Η ζωή, εκτός των ταινιών, δεν είναι στραγάλια να τη δίνεις έτσι όπου να ναι, γιατί είναι μια και μοναδική.

Κάνοντας λοιπόν έλα λογικό άλμα προς τα πίσω, λέω ότι οι αγαπητοί συμπολίτες που είναι έτοιμοι να πέσουν κατά του "ΔΝΤ και των προδοτών και για να σωθεί η πατρίδα", κάθε άλλο παρά αγνά έχουν φερθεί τα προηγούμενα στους μη έχοντες συμπατριώτες τους και αλλοεθνείς συγκατοίκους τους. Συνεπώς είναι απίστευτη χυδαιότητα να λένε τώρα (όχι εσύ) ότι θα πέσουν για τα ιδανικά και την ελευθερία. Ε...συγγνώμη, ποια ιδανικά;

Δεν θέλω να κουράσω. Απλά επαναλαμβάνω ότι το να δώσεις τη ζωή σου υπέρ κάποιων άλλων που ποτέ δεν γνώρισες ή ποτέ δε θα γνωρίσεις, προϋποθέτει μια ζωή στο μοίρασμα και την αλληλεγγύη.

Και ναι, εδώ η συζήτηση γίνεται εντελώς φανταστική, με αποκλειστική ευθύνη μου.

50-50 η ευθυνη...

τελειωνω λεγοντας αυτο...

προσωπικα ,θα εδινα την ζωη μου την ιδια για τους ανθρωπους που ΘΑ ερθουν στη ζωη και σε αυτο τον τοπο τα επομενα χρονια,για τα παιδια μου...στο λεω αυτο με χειροπιαστο παραδειγμα οτι ετοιμαζομαι και γω σε λιγο καιρο να κανω την δικια μου οικογενεια και ο προβληματισμος μου ειναι καθημερινος...

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 08:57
Trooper, συμφωνώ οτι διαφωνούμε ... δεν είναι κάτι πρωτότυπο άλλωστε απο τότε που ξεκίνησε το moto.gr, αλλά το παρακάτω.

ειναι η λογικη ''το μη χειρον βλτιστο'' την οποια εκφραζεις και την οποια προσωπικα σιχαινομαι μια τη θεωρω ανασταλτικο παραγοντα αλλαγων και εξελιξης

Είναι αυθαίρετη δική σου κρίση. Ποτέ δεν είπα το μη χείρον βέλτιστο και ούτε κάθομαι επειδή βολεύομαι λόγω φόβου της επόμενης μέρας. Αντίθετα λέω πως όπως στο σκάκι σκέφτεσαι πριν κάνεις την όποια κίνηση ελαχιστοποιώντας το όποιο ρίσκο, έτσι πράττεις και στην ζωή σου. Το να βάλω κέρατα και να κάνω εφόρμηση σαν τον ταύρο, το πιθανότερο είναι να καταλήξω στην αρένα και αφού ίσως ποδοπατήσω 2-3 , να μου καρφώσει τα στιλέτα ο ταυρομάχος!

Οι μάχες κερδίζονται με το μυαλό πριν την πράξη και το συναίσθημα και οχι με την πράξη και το συναίσθημα πριν το μυαλό (κατά παράφραση του SunTzu). Ξέρω.. .είναι δύσκολο να το κάνεις , ειδικά όταν κάποιος είναι παρορμητικός και αντιδρά με το συναίσθημα (το έκανα στα 22-28 μου) το οποίο δεν είναι κακό... αλλά εκείνες οι πράξεις που αλλάζουν την κατάσταση είναι αυτές που ανέφερε και ο ggs πάνω-κάτω (δεύτερη φορά συμφωνώ μαζί του..τι θα γίνει;..:D )

Το θίγει και ο alres έμμεσα πριν... αλλά το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις το συναίσθημα με την ζωή - επιβίωση σου! Αν κάποιος θέλει πραγματικά να αλλάξει αυτό που ζεί , μπορεί να το κάνει σιγά σιγά έτσι ώστε να το βρούν τα παιδιά του και απο εκεί τα εγγόνια του. Όσον αφορά εμάς .. θα ζήσουμε αυτά που ζούμε και σήμερα. Δεν θα αλλάξει τίποτα βραχυπρόθεσμα. Ακόμα και αν τα γκρεμίσουν όλα συθέμελα, μέχρι να έρθουν όλα σε αρμονία και λειτουργική κατάσταση θα πάρει δεκαετίες. Και αυτό μόνο αν υπάρχει μια αλλαγή απο όλους μας στο πως σκεφτόμαστε και πως πράττουμε...

Και επειδή ξεφεύγω στα φιλοσοφικά κτλ... στην σημερινή Ελλάδα για να αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης όλων μας. Όταν καταλάβουμε οτι το συμφέρον της μονάδας είναι στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου , τότε ίσως έχουμε ελπίδα. Αλλιώς , δεν θα αλλάξει κάτι ακόμα και αν μπούν και κάνουν την Βουλή, κατασκήνωση αντάρτικου!

Elesun
21/01/2011, 08:58
Μεγάλη μπουκιά φάε...

menelaos46
21/01/2011, 09:00
:bawl: :bawl: :bawl:

ggs
21/01/2011, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αλλά εκείνες οι πράξεις που αλλάζουν την κατάσταση είναι αυτές που ανέφερε και ο ggs πάνω-κάτω (δεύτερη φορά συμφωνώ μαζί του..τι θα γίνει;..:D )

Εχμμμ… αυτές που ανέφερα είναι κάποιες από τις ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ πράξεις που ΜΠΟΡΕΙ να μας αλλάξουν την νοοτροπία και το πως βλέπουμε τα πράγματα ….

Οι πράξεις που θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , για εμένα , είναι …άλλες …
:D

TROOPER
21/01/2011, 09:14
Trooper, συμφωνώ οτι διαφωνούμε ... δεν είναι κάτι πρωτότυπο άλλωστε απο τότε που ξεκίνησε το moto.gr, αλλά το παρακάτω.

Είναι αυθαίρετη δική σου κρίση. Ποτέ δεν είπα το μη χείρον βέλτιστο και ούτε κάθομαι επειδή βολεύομαι λόγω φόβου της επόμενης μέρας. Αντίθετα λέω πως όπως στο σκάκι σκέφτεσαι πριν κάνεις την όποια κίνηση ελαχιστοποιώντας το όποιο ρίσκο, έτσι πράττεις και στην ζωή σου. Το να βάλω κέρατα και να κάνω εφόρμηση σαν τον ταύρο, το πιθανότερο είναι να καταλήξω στην αρένα και αφού ίσως ποδοπατήσω 2-3 , να μου καρφώσει τα στιλέτα ο ταυρομάχος!

Οι μάχες κερδίζονται με το μυαλό πριν την πράξη και το συναίσθημα και οχι με την πράξη και το συναίσθημα πριν το μυαλό (κατά παράφραση του SunTzu). Ξέρω.. .είναι δύσκολο να το κάνεις , ειδικά όταν κάποιος είναι παρορμητικός και αντιδρά με το συναίσθημα (το έκανα στα 22-28 μου) το οποίο δεν είναι κακό... αλλά εκείνες οι πράξεις που αλλάζουν την κατάσταση είναι αυτές που ανέφερε και ο ggs πάνω-κάτω (δεύτερη φορά συμφωνώ μαζί του..τι θα γίνει;..:D )

Το θίγει και ο alres έμμεσα πριν... αλλά το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις το συναίσθημα με την ζωή - επιβίωση σου! Αν κάποιος θέλει πραγματικά να αλλάξει αυτό που ζεί , μπορεί να το κάνει σιγά σιγά έτσι ώστε να το βρούν τα παιδιά του και απο εκεί τα εγγόνια του. Όσον αφορά εμάς .. θα ζήσουμε αυτά που ζούμε και σήμερα. Δεν θα αλλάξει τίποτα βραχυπρόθεσμα. Ακόμα και αν τα γκρεμίσουν όλα συθέμελα, μέχρι να έρθουν όλα σε αρμονία και λειτουργική κατάσταση θα πάρει δεκαετίες. Και αυτό μόνο αν υπάρχει μια αλλαγή απο όλους μας στο πως σκεφτόμαστε και πως πράττουμε...

Και επειδή ξεφεύγω στα φιλοσοφικά κτλ... στην σημερινή Ελλάδα για να αλλάξει κάτι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης όλων μας. Όταν καταλάβουμε οτι το συμφέρον της μονάδας είναι στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου , τότε ίσως έχουμε ελπίδα. Αλλιώς , δεν θα αλλάξει κάτι ακόμα και αν μπούν και κάνουν την Βουλή, κατασκήνωση αντάρτικου!

προφανως εκφραζουμε υποκειμενικες αποψεις αρα το καθε συμπερασμα που βγαζω ειναι προσωπικη μου και αυθαιρετη κριση.και το ιδιο ισχυει και για σενα.συμφωνω με τη φιλοσοφια του σουντζου αλλα μη ξεχνας οτι εδω δε μιλαμε για στρατο.μιλαμε για μια μαζα ανθρωπων που εχει φρικαρει απο γαμησι και δουλεμα.οποτε η κανουμε κατι,η το συζηταμε.ε εδω και χρονια το συζηταμε.αντε να δουμε ποτε θα σταματησουμε τη κουβεντα για να περασουμε στη πραξη.γιατι οσο εμεις συζηταμε ο αντιπαλος δουλευει.γαμαει τα κορμια μας την ψυχη μας και δηλητιριαζει τα παιδια μας.σκοτωνει το μελλον μας και εσυ μου λες ''κατσε ρε αδερφε...να το συζητησουμε το πραμα...δεν καταληξαμε για το μετα''.λες και ξερουμε αν θα υπαρξει μετα.

δεν εχεις καταλαβει οτι δεν κινδυνευεις να καταληξεις στη αρενα!ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

η το χεις παρει χαμπαρι,εχεις κανει την επιλογη σου και παιζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον ρολο σου.

.&-

Gandalf dr685sm
21/01/2011, 09:35
Δεν διαφωνούμε τελικά... απλά εσύ μου λές οτι κάτι πρέπει να κάνουμε.. και δεν διαφωνώ σε αυτό. Το θέμα μου είναι οτι ακόμα και αν γίνει με τον προτεινόμενο βίαιο τρόπο, στην κατάσταση που είμαστε και για τους λόγους που σκέφτονται οι περισσότεροι οτι πρέπει να αντιδράσουν, σε χειρότερα θα γυρίσουμε αν οχι στα ίδια.

ή μήπως νομίζεις οτι οι περισσότεροι λένε να κάνουμε το κράτος μας ικανό; Οι περισσότεροι απο όσο τους ακούω καθημερινά λένε οτι ήμασταν μια χαρά και περνάγαμε καλά, και μας έφεραν τούμπα! Και ναι μεν έχουν δίκιο για το τούμπα, αλλά για το κατά πόσο ήταν καλά πριν και θα είναι μάλιστα και το πρότυπο επαναφοράς... .. το γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν ισχύει!

Οπότε... να κάνω αντίδραση , μαζί σου... αλλά για να γυρίσω στα παλιά; Διότι δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη εναλλακτική , που να πηγάζει απο την πλειοψηφία ή έστω απο κάποιον ισχυρότερο!

Και τι.. θα κάτσουμε εδώ όπως είμαστε;... θα πεί κάποιος! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... θα ακολουθήσω αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν απο τον ggs , συν το οτι όπου μπορώ και σταθώ θα λέω την γνώμη μου για το πως πρέπει να γίνει αυτό, και το τι κάνω με αυτόν τον σκοπό....,ακόμα και αν ξεβολεύει σαν αλήθεια πολλούς! Έτσι θα αλλάξουν σίγουρα τα πράγματα, ειδικά αν το κάνουν οι περισσότεροι.

Είναι ο ειρηνικός τρόπος... θα πάρει πολύ καιρό... εμείς δεν θα το δούμε ποτέ ίσως, αλλά θα είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι οτι πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Οι ριζικές αλλαγές έρχονται μακροπρόθεσμα και εμφυτευμένες ώς νοοτροπία πλέον. Οχι με πράξεις που δεν έχουν μέλλον. Γνώμη μου... και έχω αποφασίσει να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο εφεξής!

alres
21/01/2011, 09:48
Για να χαλαρώσουμε:

Εάν η αναλογία μεταξύ των δικών σας δυνάμεων και εκείνων του εχθρού είναι δέκα προς ένα κυκλώστε τον.
Εάν είναι πέντε προς ένα επιτεθείτε του
Εάν δυο προς ένα, διαιρέστε τον
Εάν οι στρατοί σας είναι αριθμητικά ισοδύναμοι μπορείτε να συμπλακείτε
Εάν είστε ο αριθμητικά ασθενέστερος, μη διστάσετε να οπισθοχωρήσετε

Εάν είστε ασθενέστερος από κάθε άποψη μη διστάσετε να εγκαταλείψετε το πεδίο μάχης.
.
.

.
.
Εάν δεν γνωρίζεις ούτε τον εχθρό ούτε τον εαυτό σου να είσαι βέβαιος ότι σε κάθε μάχη θα βρίσκεσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο.

[παράφραση: αν με τον εχθρό μέχρι προχθές γλένταγες, κερνιόσουνα, τρογώπινες και αντάλλασες δώρα και επισκέψεις, πρώτα να διακόψεις τις σχέσεις μαζί του, μετά να τον κάνεις αντίπαλο και μετά να σκεφτείς να του κάνεις πόλεμο.]

:smokin:

Allst@rf
21/01/2011, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εχμμμ… αυτές που ανέφερα είναι κάποιες από τις ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ πράξεις που ΜΠΟΡΕΙ να μας αλλάξουν την νοοτροπία και το πως βλέπουμε τα πράγματα ….

Οι πράξεις που θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , για εμένα , είναι …άλλες …
:D

κοιτα,εδω ειμαστε και κοιταμε τις οθονες μας...

αν ηταν ετσι θα ειχαμε βγει ηδη στους δρομους...

οποτε ,οπως λενε και τα παιδια ,ξεκινα με την συζητηση και βλέπουμε...:wave2:

menelaos46
21/01/2011, 10:03
Χαχαχαχαχα..... :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Εμενα παλι τωρα που εφυγα απο το μπουρδελο και πηγα στη Θεσσαλονικη μου φαινονται ολα τοσο απομακρα......

Allst@rf
21/01/2011, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Εμενα παλι τωρα που εφυγα απο το μπουρδελο και πηγα στη Θεσσαλονικη μου φαινονται ολα τοσο απομακρα......

ρε μενιο ,ημαρτον ρε φιλε...

ειναι ευκολο να χωριζομαστε σε στρατοπεδα ,αστο καλυτερα...:sick:

nikos_abel
21/01/2011, 10:12
Δεν διαφωνούμε τελικά... απλά εσύ μου λές οτι κάτι πρέπει να κάνουμε.. και δεν διαφωνώ σε αυτό. Το θέμα μου είναι οτι ακόμα και αν γίνει με τον προτεινόμενο βίαιο τρόπο, στην κατάσταση που είμαστε και για τους λόγους που σκέφτονται οι περισσότεροι οτι πρέπει να αντιδράσουν, σε χειρότερα θα γυρίσουμε αν οχι στα ίδια.

ή μήπως νομίζεις οτι οι περισσότεροι λένε να κάνουμε το κράτος μας ικανό; Οι περισσότεροι απο όσο τους ακούω καθημερινά λένε οτι ήμασταν μια χαρά και περνάγαμε καλά, και μας έφεραν τούμπα! Και ναι μεν έχουν δίκιο για το τούμπα, αλλά για το κατά πόσο ήταν καλά πριν και θα είναι μάλιστα και το πρότυπο επαναφοράς... .. το γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν ισχύει!

Οπότε... να κάνω αντίδραση , μαζί σου... αλλά για να γυρίσω στα παλιά; Διότι δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη εναλλακτική , που να πηγάζει απο την πλειοψηφία ή έστω απο κάποιον ισχυρότερο!

Και τι.. θα κάτσουμε εδώ όπως είμαστε;... θα πεί κάποιος! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... θα ακολουθήσω αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν απο τον ggs , συν το οτι όπου μπορώ και σταθώ θα λέω την γνώμη μου για το πως πρέπει να γίνει αυτό, και το τι κάνω με αυτόν τον σκοπό....,ακόμα και αν ξεβολεύει σαν αλήθεια πολλούς! Έτσι θα αλλάξουν σίγουρα τα πράγματα, ειδικά αν το κάνουν οι περισσότεροι.

Είναι ο ειρηνικός τρόπος... θα πάρει πολύ καιρό... εμείς δεν θα το δούμε ποτέ ίσως, αλλά θα είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι οτι πράττουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Οι ριζικές αλλαγές έρχονται μακροπρόθεσμα και εμφυτευμένες ώς νοοτροπία πλέον. Οχι με πράξεις που δεν έχουν μέλλον. Γνώμη μου... και έχω αποφασίσει να κινηθώ με αυτόν τον τρόπο εφεξής!

:a10:

s_gogos
21/01/2011, 10:19

Εμένα πάλι που εχω μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη γιατί μου φαίνεται κι αυτή μπουρδέλο;;;

alres
21/01/2011, 10:23
Ακολουθεί ένα κείμενο-ποίημα του Ευγένιου Αρανίτση με ημερομηνία 7-21/12/2008

Δε λέει τι να κάνουμε

Λέει ποιος να το κάνει

ΠΑΡΑΔΟΞΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Ακολουθούν οι κατηγορίες των όντων που θεωρούνται φύσει και θέσει σύμμαχοι των εξεγερμένων παιδιών. Σαν όλα τα κύματα, το ωστικό κύμα των παιδιών παρουσιάζει εγγενή χαρακτηριστικά, όπως πηγή, συχνότητα, μήκος ταλάντωσης, ένταση και αλλαγή συμπεριφοράς ανάλογα με την αγωγιμότητα των υλικών. Οι κατηγορίες που ακολουθούν υπολογίζονται ως καλοί αγωγοί του κύματος και αυτό μένει ν' αποδειχθεί:

οι φοιτητές

οι σπουδαστές

οι χουλιγκάνοι και οι τσιγγάνοι

οι απεργοί, οι εξτρεμιστές, οι παλαιοί ανιχνευτές, οι τυχοδιώκτες ταξιδευτές κι αχόρταγοι εραστές, οι αλήτες, οι απόκληροι, οι αγοραστές κατοικιών που δεν υπήρξαν ποτέ

οι σεμνοί περιθωριακοί κι όσοι απεχθάνονται τον φασισμό, τον σταλινισμό, τον σεχταρισμό και, πρωτίστως, τον ιδεολογικό καθωσπρεπισμό

όσοι αντιστέκονται στον ακρωτηριασμό της επιθυμίας για τη συγκρότηση ταυτότητας κι όσοι διαισθάνονται πως ο έρωτας είναι θέμα προτεραιότητας, όπερ έδει δείξαι

αυτοί που ξέρουν ότι ο ψίθυρος των ειδήσεων, στους δρόμους, είναι ο έσχατος πειρασμός

όσοι αρνούνται πως η ζωή είναι θεσμός κι όσοι αγαπούν τη σιωπή ως εκφώνηση του ονόματος του άνθους στο αιθερικό πεδίο· όσοι διαψεύδουν ότι ένας μάρτυρας δεν αρκεί κι ότι χρειάζονται δύο

όσοι νιώθουν ότι, την ώρα του θανάτου, σημαντικός είναι ο θάνατος, όχι η ώρα

οι αναρχικοί, οι αναρχοσυνδικαλιστές, οι αυθεντικοί κομμουνιστές, οι οπαδοί του Φουριέ εδώ και τώρα

όλοι όσοι λένε «Καληνύχτα, μωρό μου» και το εννοούν· οι καρακάξες στα καλώδια της ΔΕΗ κι οι αρουραίοι και τα ρακούν

οι τιμωροί της διαφθοράς, οι νοσταλγοί της Διαφοράς που παράγει νοήματα, επιπλέον πάρα πολλοί καθηγητές και δάσκαλοι, πιθανόν και νηπιαγωγοί

όσοι απηύδησαν βλέποντας να ταπεινώνεται η φύση, να καταστρέφεται η Γη· όσοι σιχαίνονται τις βλακώδεις ανανεώσεις του στυλ για το απόλυτο look· όσοι λατρεύουν τον κάπτεν Κουκ, όσοι ουδέποτε πειθαρχούν στις αναμετρήσεις με τα χρονόμετρα, τέλος όσοι κινούνται στα όρια του σφάλματος, όσοι γίνονται πλοηγοί δίχως την άδεια των διαχειριστών του συστήματος κι όσοι διακρίνουν τη σχέση μεταξύ φροντιστηρίου και αστυνομικού τμήματος

όσοι μεγάλωσαν θεωρώντας τον ενεστώτα ως το σημείο βρασμού των συμβάντων

τα ορφανά, οι άστεγοι και οι άστεγες προπάντων

όσοι βαρέθηκαν να τους λένε ότι το μέλλον θα 'ναι έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα· κάθε μη προνομιούχος

οι πλέον έξυπνοι θείοι, οι τρυφερές μας ξαδέλφες, οι τρελόγριες με την ομπρέλα τους, οι τρεις κι ο κούκος

όσοι αρνούνται να ξανακούσουν τη φράση «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο» κι όλοι όσοι δεν επενδύουν στο μέλλον

τα φρικιά, οι κυνηγοί κεφαλών, τα εννέα τάγματα των αγγέλων

οι ποιητές της γενιάς μου πλην ενός, ξέρετε τίνος, και οι θαμώνες του μπαρ Πετεινός

όλοι όσοι μισούν όλους όσους μισούν τα τζιτζίκια και τις κιθάρες· όλοι όσοι ταυτίζουν τα ευχολόγια με κατάρες

όσοι ακούν τα συνθήματα με ολόκληρο το σώμα τους κι όχι μόνον με τα αφτιά

τα δεκάδες αγαθά πνεύματα που φέρνουν βροχή κι αυτά που φέρνουν φωτιά

τα πνεύματα των αθώων, των θυμάτων δικαστικής πλάνης, των χρυσοχόων της Μέσης Ανατολής· το πνεύμα του Αρθούρου Κραβάν, του Ροϊδη, του Καρασούτσα, του λόρδου Μπέιντεν Πάουελ και τα τριάντα χιλιάδες πνεύματα των παιδιών που εκτέλεσε ο Ηρώδης Α' ή Μέγας· τα πνεύματα του Νικολά του Ξανθού, του Ετιέν ντε Κλουά, του λεγόμενου και Βοσκού, καθώς και όλων όσοι ακολούθησαν την ειρηνική επανάσταση των παιδιών, το 1212, στην κεντρική και νότια Ευρώπη· ας μην ξεχνάμε και το πνεύμα της σπατάλης, τον ευεργέτη της ανθρωπότητας

τα πνεύματα που προστατεύουν τις λίμνες, τη συγκομιδή του ζαχαροκάλαμου και την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας

οι ηγέτες της νύχτας, εκείνοι που ονειρεύτηκαν ότι ακολουθούσαν την ίδια τους την κηδεία, όσοι ονειρεύονται κεραυνούς εν αιθρία· όσοι δεν θέλουν εκπαίδευση αλλά παιδεία κι όσοι εξαρχής ήταν ενάντια σ' εκείνους που ήταν υπέρ του βολέματος

όσοι αρνήθηκαν ν' ανταλλάξουν το ασήμι τού ενός και μοναδικού ηλιοβασιλέματος· οι πατεράδες που θα παραμείνουν αυτό που λέει η λέξη κι όχι απλώς δότες σπέρματος· όσοι δεν αγαπούν τον πλησίον αλλά πλησιάζουν τον αγαπώντα

ποικίλα, άγνωστης προέλευσης, καλοπροαίρετα θαλάσσια ή αστρικά όντα

οι ακόμη αγέννητοι, όσοι σεβάστηκαν τον νόμο και παραβίασαν τους νόμους, όσοι κουβάλησαν τον εαυτό τους στους ώμους· το λούμπεν προλεταριάτο, οι ζητιάνοι, οι κλέφτες που είχαν και έχουν σαν προστάτη τους τον Ερμή, οι διαρρήκτες, οι αρματολοί κι οι ληστές· οι λεπροί· αρκετοί ψυχαναλυτές, όλοι ανεξαιρέτως οι βουδιστές, οι τελευταίοι ντανταϊστές, οι τροτσκιστές, οι εντός φυλακών και τα θύματα βάναυσης τιμωρίας

οι μετανάστες τρίτης κατηγορίας· οι μετανάστες τετάρτης και πέμπτης κατηγορίας· όσοι ανατράφηκαν από ζώα, όπως ο Κασπάρ Χάουζερ και ο Μόγλης

όσοι αρρώστησαν σε γεφύρια και όσοι έζησαν στο κατώφλι μιας τρώγλης· οι πιο καλοί μουσικοί και όσοι βρέθηκαν το Σαββάτο εκεί

όσοι χτυπήθηκαν από κάποιον που χτυπήθηκε από κάποιον που χτυπήθηκε από μπάτσο

όσοι ζηλεύουν τον Δον Κιχώτη και, κυρίως, τον Σάντσο· οι πουτάνες, οι αργόσχολοι, η Φτερού, ο ανισόρροπος κόμης Μπαλταζάρ Κλοζόφσκυ κι η περιβόητη κουτσή Μαρία

όσοι εκτιμούν την εμπειρία· όσοι δροσίζονται στον ίσκιο του χρόνου, οι απελπισμένοι και μερικοί εκφωνητές ραδιοφώνου· ορισμένοι σιωπηλοί νεραϊδοπαρμένοι που άκουσαν την πανσέληνο να εκπέμπει στα 2 Hz· όσοι περπάτησαν στα Τέμπη· οι τζαμπατζήδες, οι μεθυσμένοι

οι ιδιοκτήτες των θερινών σινεμά, για να μην πούμε και για κείνους που ξέρουν ότι άλλο μητέρα και άλλο μαμά, ενώ «έχω τα κέφια μου» δεν σημαίνει «στα τέτοια μου», άρα χρειάζεται προσοχή

όσοι έπαψαν να ανέχονται την ανοχή

οι αδέσποτοι σκύλοι της Πατησίων, οι αδέσποτοι σκύλοι των Εξαρχείων

οι αδέσποτοι σκύλοι εν γένει

ο δαίμων του τυπογραφείου

η χήρα του Γκάτσου

ο Αρχιεπίσκοπος

οι τζαμάδες

εγώ

menelaos46
21/01/2011, 10:24
Εμένα πάλι που εχω μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη γιατί μου φαίνεται κι αυτή μπουρδέλο;;;

Μα αυτο ειναι πολυ απλο, γιατι δεν εχεις ζησει αρκετα στην Αθηνα...
:rotflmao: :bigcry:

nikos_abel
21/01/2011, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eσύ αν ήσουνε "απέξω" θα ήθελες να ασχοληθείς με τση μ@λάκες ετούτουνέ του πλανήτη;

Απάντηση Νο 2 (ήρθα σπίτι τώρα)

Το απ'έξω, το είπα χαριτολογόντας, εξού και η εικόνα και τα αστεία.

Στη πραγματικότητα εννοώ τη λύση-εξέλιξη που κανείς δε μπορεί να προβλέψει.

Πάρε από αστεροειδή που θα πέσει και θα μας πλακώσει, ως την αναλογία του πως εκεί μέσα στα δικά
τους προβλήματα οι ινδιάνοι, ξάφνου καταιγιστικά επηρεάστηκαν από τον ερχομό των ευρωπέων
(δεν το έγραψα τυχαία λάθος) και ξεκληρίστηκαν από την άγνωστη για αυτούς και σώμα τους ευλογιά.

Πάρε την ανακάλυψη μιας νέας τεχνολογίας που θα εξαπλωθεί ραγδαία λόγω της σύγχρονης
ταχύτατης πληροφόρησης (βλ. κινητά τηλ., ή κάπως πιο παλιά στα χρόνια μου, το τροχό)

Ή πάρε την εμφάνιση από το πουθενά μιας νέας προσωπικότητας που θα αλλάξει τα δεδομένα
(Ναπολέον, Αλέξανδρος, Χίτλερ κλπ).

Σίγουρα τα λαμόγια θα βρουν τρόπο να εκμεταλευτούν την οποιαδήποτε τέτοιου τύπου εξέλιξη,
αλλά θα έχει συντελεστεί αλλαγή. Προς το καλό; Χου νόουζ.

(Έχε, δεν απευθύνομαι συγκεκριμένα σε σένα, το κατάλαβες ότι είσαι η αφορμή φαντάζομαι...)

Σου λέω η αλλαγή θα έρθει από αλλού...

221791

kyko
21/01/2011, 10:31
Ακολουθεί ένα κείμενο-ποίημα του Ευγένιου Αρανίτση με ημερομηνία 7-21/12/2008

Δε λέει τι να κάνουμε

Λέει ποιος να το κάνει

ΠΑΡΑΔΟΞΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Ακολουθούν οι κατηγορίες των όντων που θεωρούνται φύσει και θέσει σύμμαχοι των εξεγερμένων παιδιών. Σαν όλα τα κύματα, το ωστικό κύμα των παιδιών παρουσιάζει εγγενή χαρακτηριστικά, όπως πηγή, συχνότητα, μήκος ταλάντωσης, ένταση και αλλαγή συμπεριφοράς ανάλογα με την αγωγιμότητα των υλικών. Οι κατηγορίες που ακολουθούν υπολογίζονται ως καλοί αγωγοί του κύματος και αυτό μένει ν' αποδειχθεί:

οι φοιτητές

οι σπουδαστές

οι χουλιγκάνοι και οι τσιγγάνοι

οι απεργοί, οι εξτρεμιστές, οι παλαιοί ανιχνευτές, οι τυχοδιώκτες ταξιδευτές κι αχόρταγοι εραστές, οι αλήτες, οι απόκληροι, οι αγοραστές κατοικιών που δεν υπήρξαν ποτέ

οι σεμνοί περιθωριακοί κι όσοι απεχθάνονται τον φασισμό, τον σταλινισμό, τον σεχταρισμό και, πρωτίστως, τον ιδεολογικό καθωσπρεπισμό

όσοι αντιστέκονται στον ακρωτηριασμό της επιθυμίας για τη συγκρότηση ταυτότητας κι όσοι διαισθάνονται πως ο έρωτας είναι θέμα προτεραιότητας, όπερ έδει δείξαι

αυτοί που ξέρουν ότι ο ψίθυρος των ειδήσεων, στους δρόμους, είναι ο έσχατος πειρασμός

όσοι αρνούνται πως η ζωή είναι θεσμός κι όσοι αγαπούν τη σιωπή ως εκφώνηση του ονόματος του άνθους στο αιθερικό πεδίο· όσοι διαψεύδουν ότι ένας μάρτυρας δεν αρκεί κι ότι χρειάζονται δύο

όσοι νιώθουν ότι, την ώρα του θανάτου, σημαντικός είναι ο θάνατος, όχι η ώρα

οι αναρχικοί, οι αναρχοσυνδικαλιστές, οι αυθεντικοί κομμουνιστές, οι οπαδοί του Φουριέ εδώ και τώρα

όλοι όσοι λένε «Καληνύχτα, μωρό μου» και το εννοούν· οι καρακάξες στα καλώδια της ΔΕΗ κι οι αρουραίοι και τα ρακούν

οι τιμωροί της διαφθοράς, οι νοσταλγοί της Διαφοράς που παράγει νοήματα, επιπλέον πάρα πολλοί καθηγητές και δάσκαλοι, πιθανόν και νηπιαγωγοί

όσοι απηύδησαν βλέποντας να ταπεινώνεται η φύση, να καταστρέφεται η Γη· όσοι σιχαίνονται τις βλακώδεις ανανεώσεις του στυλ για το απόλυτο look· όσοι λατρεύουν τον κάπτεν Κουκ, όσοι ουδέποτε πειθαρχούν στις αναμετρήσεις με τα χρονόμετρα, τέλος όσοι κινούνται στα όρια του σφάλματος, όσοι γίνονται πλοηγοί δίχως την άδεια των διαχειριστών του συστήματος κι όσοι διακρίνουν τη σχέση μεταξύ φροντιστηρίου και αστυνομικού τμήματος

όσοι μεγάλωσαν θεωρώντας τον ενεστώτα ως το σημείο βρασμού των συμβάντων

τα ορφανά, οι άστεγοι και οι άστεγες προπάντων

όσοι βαρέθηκαν να τους λένε ότι το μέλλον θα 'ναι έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα· κάθε μη προνομιούχος

οι πλέον έξυπνοι θείοι, οι τρυφερές μας ξαδέλφες, οι τρελόγριες με την ομπρέλα τους, οι τρεις κι ο κούκος

όσοι αρνούνται να ξανακούσουν τη φράση «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο» κι όλοι όσοι δεν επενδύουν στο μέλλον

τα φρικιά, οι κυνηγοί κεφαλών, τα εννέα τάγματα των αγγέλων

οι ποιητές της γενιάς μου πλην ενός, ξέρετε τίνος, και οι θαμώνες του μπαρ Πετεινός

όλοι όσοι μισούν όλους όσους μισούν τα τζιτζίκια και τις κιθάρες· όλοι όσοι ταυτίζουν τα ευχολόγια με κατάρες

όσοι ακούν τα συνθήματα με ολόκληρο το σώμα τους κι όχι μόνον με τα αφτιά

τα δεκάδες αγαθά πνεύματα που φέρνουν βροχή κι αυτά που φέρνουν φωτιά

τα πνεύματα των αθώων, των θυμάτων δικαστικής πλάνης, των χρυσοχόων της Μέσης Ανατολής· το πνεύμα του Αρθούρου Κραβάν, του Ροϊδη, του Καρασούτσα, του λόρδου Μπέιντεν Πάουελ και τα τριάντα χιλιάδες πνεύματα των παιδιών που εκτέλεσε ο Ηρώδης Α' ή Μέγας· τα πνεύματα του Νικολά του Ξανθού, του Ετιέν ντε Κλουά, του λεγόμενου και Βοσκού, καθώς και όλων όσοι ακολούθησαν την ειρηνική επανάσταση των παιδιών, το 1212, στην κεντρική και νότια Ευρώπη· ας μην ξεχνάμε και το πνεύμα της σπατάλης, τον ευεργέτη της ανθρωπότητας

τα πνεύματα που προστατεύουν τις λίμνες, τη συγκομιδή του ζαχαροκάλαμου και την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας

οι ηγέτες της νύχτας, εκείνοι που ονειρεύτηκαν ότι ακολουθούσαν την ίδια τους την κηδεία, όσοι ονειρεύονται κεραυνούς εν αιθρία· όσοι δεν θέλουν εκπαίδευση αλλά παιδεία κι όσοι εξαρχής ήταν ενάντια σ' εκείνους που ήταν υπέρ του βολέματος

όσοι αρνήθηκαν ν' ανταλλάξουν το ασήμι τού ενός και μοναδικού ηλιοβασιλέματος· οι πατεράδες που θα παραμείνουν αυτό που λέει η λέξη κι όχι απλώς δότες σπέρματος· όσοι δεν αγαπούν τον πλησίον αλλά πλησιάζουν τον αγαπώντα

ποικίλα, άγνωστης προέλευσης, καλοπροαίρετα θαλάσσια ή αστρικά όντα

οι ακόμη αγέννητοι, όσοι σεβάστηκαν τον νόμο και παραβίασαν τους νόμους, όσοι κουβάλησαν τον εαυτό τους στους ώμους· το λούμπεν προλεταριάτο, οι ζητιάνοι, οι κλέφτες που είχαν και έχουν σαν προστάτη τους τον Ερμή, οι διαρρήκτες, οι αρματολοί κι οι ληστές· οι λεπροί· αρκετοί ψυχαναλυτές, όλοι ανεξαιρέτως οι βουδιστές, οι τελευταίοι ντανταϊστές, οι τροτσκιστές, οι εντός φυλακών και τα θύματα βάναυσης τιμωρίας

οι μετανάστες τρίτης κατηγορίας· οι μετανάστες τετάρτης και πέμπτης κατηγορίας· όσοι ανατράφηκαν από ζώα, όπως ο Κασπάρ Χάουζερ και ο Μόγλης

όσοι αρρώστησαν σε γεφύρια και όσοι έζησαν στο κατώφλι μιας τρώγλης· οι πιο καλοί μουσικοί και όσοι βρέθηκαν το Σαββάτο εκεί

όσοι χτυπήθηκαν από κάποιον που χτυπήθηκε από κάποιον που χτυπήθηκε από μπάτσο

όσοι ζηλεύουν τον Δον Κιχώτη και, κυρίως, τον Σάντσο· οι πουτάνες, οι αργόσχολοι, η Φτερού, ο ανισόρροπος κόμης Μπαλταζάρ Κλοζόφσκυ κι η περιβόητη κουτσή Μαρία

όσοι εκτιμούν την εμπειρία· όσοι δροσίζονται στον ίσκιο του χρόνου, οι απελπισμένοι και μερικοί εκφωνητές ραδιοφώνου· ορισμένοι σιωπηλοί νεραϊδοπαρμένοι που άκουσαν την πανσέληνο να εκπέμπει στα 2 Hz· όσοι περπάτησαν στα Τέμπη· οι τζαμπατζήδες, οι μεθυσμένοι

οι ιδιοκτήτες των θερινών σινεμά, για να μην πούμε και για κείνους που ξέρουν ότι άλλο μητέρα και άλλο μαμά, ενώ «έχω τα κέφια μου» δεν σημαίνει «στα τέτοια μου», άρα χρειάζεται προσοχή

όσοι έπαψαν να ανέχονται την ανοχή

οι αδέσποτοι σκύλοι της Πατησίων, οι αδέσποτοι σκύλοι των Εξαρχείων

οι αδέσποτοι σκύλοι εν γένει

ο δαίμων του τυπογραφείου

η χήρα του Γκάτσου

ο Αρχιεπίσκοπος

οι τζαμάδες

εγώ

ωραια....κ το ρεζουμε της υποθεσης/κειμενο/ποιηματος?
επισης ο ποιητης τι εννοει οταν λεει 7-21/12/2008?
του ερχοταν η εμπνευση κατα κυματα/περιοδους κ του πηρε τοσες μερες να το συγγραψει?

alres
21/01/2011, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
του ερχοταν η εμπνευση κατα κυματα/περιοδους κ του πηρε τοσες μερες να το συγγραψει?

Όταν η ερώτηση είναι λάθος, η απάντηση είναι δυο φορές λάθος

Tpap
21/01/2011, 10:36
Μy kind of thread...!:eyepop:

:wave2: :rotflmao:

menelaos46
21/01/2011, 10:36
Μα ποσο μυαλο θελει επιτελους για να καταλαβουμε στη χωρα αυτοι οτι δε φταιει η Βουλη η οι βουλευτες αλλα εμεις οι ιδιοι......

και πειτε μου κατι γιατι η εγω ειμαι χαζος η μερικοι ζειτε στα ονειρα σας.

Αν εστω καταλαβουν 1000 ατομα τη Βουλη μετα παλι οι 10000000 μαλακες δε θα ψηφιζουν????
Η μηπως θα αλλαξουμε πολιτευμα με το ετσι θελω????
Η μηπως θα αλλαξουμε σε μια μερα παιδεια???
Η μηπως δε θα βρεξει ποτε ξανα???

kyko
21/01/2011, 10:37
Όταν η ερώτηση είναι λάθος, η απάντηση είναι δυο φορές λάθος

λαθος?για ποιον λογο?
σου λεω οτι δεν καταλαβα γρι απο το κειμενο....
τοσο δυσκολο ειναι να μου ανοιξεις τα ματια κ μου δωσεις να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης? :look:

ggs
21/01/2011, 10:39
κοιτα,εδω ειμαστε και κοιταμε τις οθονες μας...

αν ηταν ετσι θα ειχαμε βγει ηδη στους δρομους...

οποτε ,οπως λενε και τα παιδια ,ξεκινα με την συζητηση και βλέπουμε...:wave2:

:blush: :blush:

Cpt. Haddock
21/01/2011, 10:44
Eιχα την εντυπωση οτι δεν υπαρχει λάθος ερώτηση....

alres
21/01/2011, 10:45
λαθος?για ποιον λογο?
σου λεω οτι δεν καταλαβα γρι απο το κειμενο....
τοσο δυσκολο ειναι να μου ανοιξεις τα ματια κ μου δωσεις να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης? :look:

Καλέ μου άνθρωπε,
Αυτό το κείμενο δεν είναι για να το καταλάβεις, είναι για να το νοιώσεις. Είναι για να το μυρίσεις και να αισθανθείς, όσα κομμάτια ζωής και ανθρώπων είναι εντελώς ξένα με σένα.

Δεν μπορώ ειλικρινά να κάνω κάτι γι αυτό. Μπορώ να σου πω να το διαβάσεις αφού ηρεμήσεις σε ένα χώρο μόνο σου, αφού σκεφτείς το ερώτημα των ερωτημάτων "ρε μήπως το χω πάρει κάπως στραβά", αφού προκαλέσεις τριγμούς στη λογική με την οποία βαδίζεις μέχρι τώρα.

Αλλά μην το παρεξηγήσεις, δεν πρόκειται για ποίηση, ούτε για ποίημα. Μην τσιμπάς από το καμουφλαζ.

Πρόκειται για πολιτική απάντηση, με την οποία αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανένα σημείο συνάντησης.

Cpt. Haddock
21/01/2011, 11:24
Ετοιμο :wave2:

alres
21/01/2011, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ετοιμο :wave2:

Καλοδεχούμενο:)

byron
21/01/2011, 12:15

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
21/01/2011, 19:05

κραταω τις 2 πρωτες φρασεις σου και το μονο που λεω ειναι αυτο που λεει και ο ggs.πολυ θα θελαμε τα πραματα να αλλαξουν αναιμακτα.ειρηνικα και αβιαστα αλλα οπως λεει και στο τραγουδι του γκατσου "με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει" και αυτο δεν ειναι ευχη.διαπιστωση ειναι.και καλος η κακως (εκτιμιση μου ειναι) οτι δεν πρεπει να περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι αν δε νοιωσουμε οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι.και αν φτασει ο κομπος στο χτενι τοτε μονο εισαι ετοιμος για ολα.αλλα τοτε εισαι και επικινδυνος να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση.συμπερασματικα λοιπον οσο συζηταμε εχουμε ακομα να χασουμε.και οσο εχουμε ακομα να χασουμε κοιταμε τη βολη μας και δεν αλλαζει τπτ.και απο θεωρεια αλλο τπτ.λουπα ειναι.

nikos_abel
22/01/2011, 04:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κραταω τις 2 πρωτες φρασεις σου και το μονο που λεω ειναι αυτο που λεει και ο ggs.πολυ θα θελαμε τα πραματα να αλλαξουν αναιμακτα.ειρηνικα και αβιαστα αλλα οπως λεει και στο τραγουδι του γκατσου "με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει" και αυτο δεν ειναι ευχη.διαπιστωση ειναι.και καλος η κακως (εκτιμιση μου ειναι) οτι δεν πρεπει να περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι αν δε νοιωσουμε οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι.και αν φτασει ο κομπος στο χτενι τοτε μονο εισαι ετοιμος για ολα.αλλα τοτε εισαι και επικινδυνος να ανατρεψεις την υπαρχουσα κατασταση.συμπερασματικα λοιπον οσο συζηταμε εχουμε ακομα να χασουμε.και οσο εχουμε ακομα να χασουμε κοιταμε τη βολη μας και δεν αλλαζει τπτ.και απο θεωρεια αλλο τπτ.λουπα ειναι.

:a10:

zephyr1
22/01/2011, 07:30
Μα ποσο μυαλο θελει επιτελους για να καταλαβουμε στη χωρα αυτοι οτι δε φταιει η Βουλη η οι βουλευτες αλλα εμεις οι ιδιοι......

και πειτε μου κατι γιατι η εγω ειμαι χαζος η μερικοι ζειτε στα ονειρα σας.

Αν εστω καταλαβουν 1000 ατομα τη Βουλη μετα παλι οι 10000000 μαλακες δε θα ψηφιζουν????
Η μηπως θα αλλαξουμε πολιτευμα με το ετσι θελω????
Η μηπως θα αλλαξουμε σε μια μερα παιδεια???
Η μηπως δε θα βρεξει ποτε ξανα???

Ωραια ,τωρα πλεον συνηδειτοποιησαμε οτι εμεις φταιμε, το αποδεχομαστε και θα ψηφισουμε σωστους ανθρωπους.
Λες και ειχαμε επιλογη ανθρωπων.
Αυτη οι καραμελα με την ψηφο.

Πες μου εναν αξιο.
(εκτος απο τον γλετσο).

Κατσε να βαλω και γω την μαλακια.:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :wave2: :yuck:

nikos_abel
22/01/2011, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ωραια ,τωρα πλεον συνηδειτοποιησαμε οτι εμεις φταιμε, το αποδεχομαστε και θα ψηφισουμε σωστους ανθρωπους.
Λες και ειχαμε επιλογη ανθρωπων.
Αυτη οι καραμελα με την ψηφο.

Πες μου εναν αξιο.
(εκτος απο τον γλετσο).

Κατσε να βαλω και γω την μαλακια.:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :wave2: :yuck:

Ο Chuck Norris καβάλα σε μία V-Stom; ♂ ♂ ♂

menos
30/01/2011, 19:34
Την διάβασα και απλά την μεταφέρω.....

http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

imitrelos
30/01/2011, 23:49
Κάθε πράξη που κάνουμε πρέπει να τήν εξετάζουμε πρίν την κάνουμε
ειδικά σε τέτοιες πράξεις που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν συνέπειες σε όλους............

κατάληψη τής βουλής ??? για πιό λόγο ??? για να ρίξουμε το πολιτευμα π.χ και τήν κυβέρνηση ??? , καλό είναι ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο τών ευθυνών που του ανοικη ,

αλλά όταν ψηφίζουμε άλλα σκευτόμαστε ελάχιστοι μα ελάχιστοι στήν ελλάδα κάτσανε να δούν τα προγράμματα τών κομμάτων γιατι ΑΝ τα είχαν δει θα βλέπανε ότι τα 2 μεγάλα κόμματα ήταν λές και τα είχαν αντιγράψει και ναι.....και το πρόγραμμα του Πασοκ για μέτρα έλεγε ...
ασε τι έλεγε ο ΓΑΠ , για τα μικρότερα τι να πώ νιαουρίζουν (λεξεις και θέσεις χωρίς σκοπό )

δειτε τι γίνεται γύρο μας τα πάντα φλέγονται ας μήν μπουμε έτσι στήν φωτια........
καλήτερα να κοιταχτούμε να πουμε ότι είμαστε μ@λ@....ς ( ολοι μας μηδενος εξερουμενου) και να δούμε τι κάνουμε απο εδώ και πέρα γιατί αυτο μας τρώει η παρελθοντολογία .....δεν κοιτάμε τι κάνουμε εμεις αλλά τι κάναν οι προηγουμενοι (ποτε ήταν η τελευταια φορα που ακουσατε 1 πολιτικο να πει ότι ξέρεις δέν με ενδιαφέρει τι έγινε πρίν απο εδω και πέρα να δούμε χώρις να βάλει τίς κλασσικες ατάκες " παραλάβαμε χάος " και "παραλάβαμε καμενη γη "

VALES
31/01/2011, 00:31
Κανείς από αυτούς που θα λάβουν μέρος στο Ντου, έχει κανένα πλάνο έτοιμο για την επόμενη μέρα, ή να αποθηκεύω από τώρα πυρομαχικά?

kyko
31/01/2011, 08:05
λοιπον επειδη ακουω συνεχεια την κ την ιδια καραμελα "τι προτασεις εχετε,την επομενη μερα τι κανουμε κτλ κτλ"............

προταση κ ταυτοχρονα σχεδιο της επομενης μερα:

να βγουν στο φως οοοοοοοολες οι μισθοδοσιες αλλα κ τα προνομια υπουργων-πρωθυπουργων-προεδρων δημοκρατιας-βουλευτων-γεν.γραμματεων-προεδρων ικα/δεη/τεβε/οαεδ/πολεοδομιων/εφοριων κτλ κτλ κτλ των τελευταιων 30 ετων κ να δωθουν στους κυριους του ΔΝΤ για να δουν ποιοι εχουν φαει τα λεφτα τοσα χρονια κ σε ποιους πρεπει να βαλουν μετρα σφιχτοκωλιασματος για τα επομενα 100 χρονια....
αφου γινει αυτο να τους ζητηθει να επιστραφουν τουλαχιστον τα μισα-γιατι δεν μπορεις εσυ κυριε πρωθυπουργε-υπουργε να χτυπας 4-5000?(κ λιγα λεω...το ξερω) το μηνα κ να μιλας για μειωσεις στους μισθους-συνταξεις των 700?-σε συντομοτατο χρονικο διαστημα(ας πουμε εντος μηνος)....
αν δεν γινει αυτο δημευση περιουσιων οχι μονο του ιδίου αλλα ολης της οικογενειας του μεχρι κ 3ου βαθμου μην σας πω......
εγω αυτο θελω....

imitrelos
31/01/2011, 19:07
λοιπον επειδη ακουω συνεχεια την κ την ιδια καραμελα "τι προτασεις εχετε,την επομενη μερα τι κανουμε κτλ κτλ"............

προταση κ ταυτοχρονα σχεδιο της επομενης μερα:

να βγουν στο φως οοοοοοοολες οι μισθοδοσιες αλλα κ τα προνομια υπουργων-πρωθυπουργων-προεδρων δημοκρατιας-βουλευτων-γεν.γραμματεων-προεδρων ικα/δεη/τεβε/οαεδ/πολεοδομιων/εφοριων κτλ κτλ κτλ των τελευταιων 30 ετων κ να δωθουν στους κυριους του ΔΝΤ για να δουν ποιοι εχουν φαει τα λεφτα τοσα χρονια κ σε ποιους πρεπει να βαλουν μετρα σφιχτοκωλιασματος για τα επομενα 100 χρονια....
αφου γινει αυτο να τους ζητηθει να επιστραφουν τουλαχιστον τα μισα-γιατι δεν μπορεις εσυ κυριε πρωθυπουργε-υπουργε να χτυπας 4-5000?(κ λιγα λεω...το ξερω) το μηνα κ να μιλας για μειωσεις στους μισθους-συνταξεις των 700?-σε συντομοτατο χρονικο διαστημα(ας πουμε εντος μηνος)....
αν δεν γινει αυτο δημευση περιουσιων οχι μονο του ιδίου αλλα ολης της οικογενειας του μεχρι κ 3ου βαθμου μην σας πω......
εγω αυτο θελω....

Συγνώμη που στο λέω αλλά ο συλογισμός σου είναι το λιγότερο αφελής .......

σκέψου και μετά πράξε .........ισχύει παντού ,διάβασε τί σου γράφω πιο πάνω απλά δέν βάζεις κάτω τα πράγματα να σκεφτείς ,

πραγματικά θα ήθελα να μάθω πιά "οργάνωση" είναι πίσω απο αυτή τήν ιδέα
μήν γίνεσαι πρόβατο στίς ορέξεις μερικών

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

kyko
31/01/2011, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Συγνώμη που στο λέω αλλά ο συλογισμός σου είναι το λιγότερο αφελής .......

σκέψου και μετά πράξε .........ισχύει παντού ,διάβασε τί σου γράφω πιο πάνω απλά δέν βάζεις κάτω τα πράγματα να σκεφτείς ,

πραγματικά θα ήθελα να μάθω πιά "οργάνωση" είναι πίσω απο αυτή τήν ιδέα
μήν γίνεσαι πρόβατο στίς ορέξεις μερικών

-δεν γνωριζω εαν ειναι καποια οργανωση πισω απο την κινηση αυτη....ισως κ να μην ειναι καμμια κ απλα να ειναι 5-10 πολιτες που εχουν αγανακτησει κ με αυτον τον τροπο διαλεγουν να διαμαρτυρηθουν....
-οσον αφορα τα υπολοιπα.....αληθεια,δεν σε ενδιαφερει οτι τοοοοοσα χρονια αυτοι που ανεφερα ετρωγαν με χρυσα κουταλια κ εστελναν τον λογαριασμο να τον πληρωσω εγω κ εσυ?:look:

AKIS BUSA
31/01/2011, 20:11
Γινεται στην Αιγυπτο μαλλον θα γινει και σε αλλες χωρες!!
και τι ειναι αυτο που συμβαινει και θα συμβει??..........................................

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ!!

imitrelos
31/01/2011, 20:27
-δεν γνωριζω εαν ειναι καποια οργανωση πισω απο την κινηση αυτη....ισως κ να μην ειναι καμμια κ απλα να ειναι 5-10 πολιτες που εχουν αγανακτησει κ με αυτον τον τροπο διαλεγουν να διαμαρτυρηθουν....
-οσον αφορα τα υπολοιπα.....αληθεια,δεν σε ενδιαφερει οτι τοοοοοσα χρονια αυτοι που ανεφερα ετρωγαν με χρυσα κουταλια κ εστελναν τον λογαριασμο να τον πληρωσω εγω κ εσυ?:look:

Λόγικη η αγανάκτηση πίστεψε με και εγώ έτσι νιωθω αλλά περισσότερο μου φταίνε αυτοι που τούς ψηφίσαν ..........απλά δές τι παίζει να το πώ απλά τήν ώρα αυτή καλό είναι να δούμε τι φταίει και πώς θα το διορθώσουμε να βρείς τα χαμένα πώς ? και εμείς φταίμε ξέρεις Δέν θεωρείς καλήτερο να δούμε κατάματα τήν κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα ? Με διώξεις
δέν θα καταφέρεις κάτι απλά μόνο να βάλεις τήν χώρα στόν πάγο
(όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στήν τύνιδα μιλούσαμε για 6-8% αυξηση τουριστών π.χ ( να μήν μιλήσω τι καλό θα μας κάνει απο μιά μεριά αφού είναι βασικοι ανταγωνιστές μας σε πολλά πράγματα εκτός του τουρισμού )

αυτό που έγινε δυστηχώς τους βάζει σε πάγο σε θέματα οικονομίας για τουλάχιστον 1 χρόνο (αν και έχουν δίκιο εκεί μιλάμε για τρελή φτώχεια απο τήν μία και μερικούς πάμπλουτους που έχουν και τα πάντα )

kyko
01/02/2011, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Λόγικη η αγανάκτηση πίστεψε με και εγώ έτσι νιωθω αλλά περισσότερο μου φταίνε αυτοι που τούς ψηφίσαν ..........απλά δές τι παίζει να το πώ απλά τήν ώρα αυτή καλό είναι να δούμε τι φταίει και πώς θα το διορθώσουμε να βρείς τα χαμένα πώς ? και εμείς φταίμε ξέρεις Δέν θεωρείς καλήτερο να δούμε κατάματα τήν κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα ? Με διώξεις
δέν θα καταφέρεις κάτι απλά μόνο να βάλεις τήν χώρα στόν πάγο

ρε συ θα μας τρελανεις....δλδ μου ζητας να κοιταξω τι μπορω να κανω απο τη μερια μου για να αλλαξω αυτο το χαλι.....εσυ κοιτας το ιδιο.....ολος ο κοσμος κοιταει το ιδιο.....
αλλα η τροϊκα εχει ερθει κ μας γαμαει....δεν ξερω εαν το εχεις παρει χαμπαρι.....μπορει η θεση σου να σου επιτρεπει να εισαι χαλλλαρος.....η δικια μου ομως δεν μου το επιτρεπει.....κ πολλων στην ελλαδα.....

σκεψου ενα σκηνικο που θα σου πω.....εισαι στο σπιτι σου.....ερχομαι εγω μια ωραια πρωϊα κ στο αδειαζω ολο......τι θα κανεις?θα κατσεις να σκεφτεις μηπως φταις εσυ που ειχες μεσα την τηλεοραση κ την εβαλε στο ματι ο κλεφτης ή θα τον κυνηγησεις μεχχρι να τον πιασεις να σου την επιστρεψει κ να τον τουλουμιασεις κ στο ξυλο επειδη ειχε το θρασος να κανει κατι τετοιο?

imitrelos
01/02/2011, 19:18
ρε συ θα μας τρελανεις....δλδ μου ζητας να κοιταξω τι μπορω να κανω απο τη μερια μου για να αλλαξω αυτο το χαλι.....εσυ κοιτας το ιδιο.....ολος ο κοσμος κοιταει το ιδιο.....
αλλα η τροϊκα εχει ερθει κ μας γαμαει....δεν ξερω εαν το εχεις παρει χαμπαρι.....μπορει η θεση σου να σου επιτρεπει να εισαι χαλλλαρος.....η δικια μου ομως δεν μου το επιτρεπει.....κ πολλων στην ελλαδα.....

σκεψου ενα σκηνικο που θα σου πω.....εισαι στο σπιτι σου.....ερχομαι εγω μια ωραια πρωϊα κ στο αδειαζω ολο......τι θα κανεις?θα κατσεις να σκεφτεις μηπως φταις εσυ που ειχες μεσα την τηλεοραση κ την εβαλε στο ματι ο κλεφτης ή θα τον κυνηγησεις μεχχρι να τον πιασεις να σου την επιστρεψει κ να τον τουλουμιασεις κ στο ξυλο επειδη ειχε το θρασος να κανει κατι τετοιο?

Σκέψου εσυ το σκηνικό να κυνηγησεις τον άλλο και να φάς τόν γείτονα σου .....................

απλά ΔΕΝ διαβασες ή ΔΕΝ κατάλαβες τι σου είπα
όλα είναι τι κερδίζεις και τί χάνεις σε μια μάχη .......

άμα πιστεύεις ότι σε ΑΥΤΗ τήν κατάσταση που ζούμε είμαστε να κηνηγάμε μάγισσές άντι να κοιτάξουμε πώς θα τα διορθώσουμε τοτε πάω πάσο φίλε μου .......σεβαστές όλες οι απόψεις

απλα συγνώμη εγώ θα κρατήσω τήν δικιά μου.......και ναι μπορεί να μή είμαι στήν ίδια κατάσταση με εσένα (μπορει χειροτερη μπορεί καλήτερη )

αλλά να δώ τι θα τρώμε μέχρι να βγάλεις αποτελέσματα πιός φταίει

:smokin:

kyko
01/02/2011, 19:31
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.....
δλδ αν εγω βγω στον δρομο να κυνηγαω τον ΓΑΠ λες οτι θα μπερδευτω κ πιασω στο τελος τον γειτονα? :look:
δεν σε πιανω ρε συ.....δεν σε πιανω.....σου λενε οτι 30αντα τοσα χρονια καποιοι κ*ργιοληδες εχουν φαει κ με το παραπανω,εχουν φαει τα παιδια τους,τα σογια τους,οι φιλοι τους,οι κουμπαροι τους
κ συ μου λες οτι πρεπει να αλλαξουμε εμεις οι πολιτες πρωτα.......

:a018: :a018:

Serafino
01/02/2011, 21:07
Οταν εισαι απελπισμενοs και τα πραγματα γυρω σου καταρεουν...
δεν εχειs ορεξη για χαβαλε ουτε για φιλοσοφιεs.....που απο οτι βλεπω περισευουν εδω μεσα...
Εγω ξερω πολυ καλα ενα πραγμα...
Οταν δεν μπορειs να παρειs αερα να ανασανειs.....στην απελπισια σου σκιζειs τιs σαρκεs σου....
Και μια παροιμια...ο βρεγμενοs την βροχη δε την φοβαται...και δεν ειμαστε απλα βρεγμενοι...
Ετσι κι αλλιωs χαλια μαυρα ειμαστε,τι φοβαστε...μην τα κανουμε πιο χαλια?
Παμε να δηλωσουμε την αγανακτηση μαs...
Αs μη μπουμε στη βουλη....να παμε ομωs...οχι να....:ZZZ: :ZZZ:

project.breeze
01/02/2011, 22:02
Το περίμενα και το έλεγα ότι δεν αργεί η μέρα που θα πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του και το "Φωνή λαού,οργή Θεού" θα πάρει σάρκα και οστά.Πολύ φοβάμαι πως η 5η Φεβρουαρίου αν τελικά συμβεί θα είναι μια μέρα με αιματοκύλισμα,θα κλάψουν μανούλες.Η ανέχεια,η κοροϊδία,ο εξευτελισμός του μέσου,εργαζόμενου Έλληνα τον καίει εδώ και καιρό,αυτό σε συνδυασμό με την νοοτροπία του όχλου θα έχει αποτέλεσμα πολύ αίμα και δάκρυα.Μακάρι να είναι ειρηνική διαδήλωση όπως όλοι θέλουμε και ευχόμαστε αλλά το θεωρώ απίθανο...

kyko
02/02/2011, 07:52
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ !ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!!ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

stavrogin
02/02/2011, 07:54
Mια φορα εχει γινει πολιτες να μπουκάρουν στην βουλη, το 1964 αλλα ήταν αφθορμητη κινηση μετα απο καποια μικρη προεκλογικη συγκεντρωση καπου στη σκουφά καποιος θερμος ομιλητης αναψε φωτιές με τα λόγια και γι αυτο πετυχε. Δε μπηκαν στην αιθουσα συνεδριασεων αλλα στα πέριξ, δε γιναν παρα ελαχιστες καταστροφες κι επαιξε και λιγο ξυλο.

[εδιτ] μα τι ψυχαναγκασμοι είναι αυτοι , σωνει και καλα στις 20, καποιοι εχουμε ετοιμαστοι για τις 5 τωρα τι να κανουμε? να βαλουμε την επαναστατικότητα μας στο ραφι για 15 μέρες? Λοιπον οποιος θέλει οποτε θέλει να παει να καταλάβει την βουλη, και στις 5 και στις 6 και στις 12 του μήνα, κι όχι μονο την βουλη άλλα κι άλλα κτήρια όποια θέλει ο καθε ένας.
:p

kyko
02/02/2011, 08:04
ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....

εδω διαβαζω αλλα πραγματα.....

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_710.html

τι τελικα να πιστεψω δεν ξερω......μεγαλη προσοχη σε οσους συμμετεχουν παντως.....

Cpt. Haddock
02/02/2011, 08:24
τι τελικα να πιστεψω δεν ξερω........

Aπλό ειναι, ο καθενας κοιτάει να καπελώσει τον άλλον. :wave2:

Εχετλαίος
02/02/2011, 08:28
Aπλό ειναι, ο καθενας κοιτάει να καπελώσει τον άλλον. :wave2:

Εκχύμωση, κλασσική Ελληνική προσέγγιση...
:sad: :mad:

TROOPER
02/02/2011, 09:20
η φαση μου θυμιζει το τελος του κοσμου!!!

ποτε θα γινει??

:confused: :confused: :cry:

Cpt. Haddock
02/02/2011, 09:20
21/12/2012 :beer:

HelenKoR
02/02/2011, 09:31

μηπως κανονικα θα επρεπε να ηταν 21/12/2112 ? :alien:

TROOPER
02/02/2011, 09:42

υπομονη λοιπον :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
02/02/2011, 10:31
Να ποιοι θα καταλαβουν τη βουλη ρε τομαρια... :smokin:

Αντιρρησίες Ορθοδόξου Συνειδήσεως
Δεν θα παραλάβουν την κάρτα του πολίτη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ | Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011 [ 16:22 ]

«Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν θέλουμε τον Κωδικό 666 γιατί είναι δυσώνυμος σύμφωνα με το θεόπνευστο Βιβλίο της Αποκαλύψεως, δηλαδή είναι ο Κωδικός του Αντιχρίστου», δηλώνει ο Αρχιμανδρίτης κ. Σαράντης Σαράντος

«Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν θέλουμε τον Κωδικό 666 γιατί είναι δυσώνυμος σύμφωνα με το θεόπνευστο Βιβλίο της Αποκαλύψεως, δηλαδή είναι ο Κωδικός του Αντιχρίστου», δηλώνει ο Αρχιμανδρίτης κ. Σαράντης Σαράντος

«Κίνημα» κατά της κάρτας του πολίτη οργανώνουν κληρικοί και πιστοί, οι οποίοι αναμένεται να συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής έξω απο την Βουλή των Ελλήνων στην προσπάθεια τους να σταματήσουν την έκδοσή της.

Οι «Αντιρρησίες Ορθοδόξου Συνειδήσεως», όπως αυτοαποκαλούνται έχουν συγκεντρώσει, μέσω κυρίως του διαδικτύου, περίπου 50 χιλιάδες υπογραφές, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να εκδώσει την κάρτα του πολίτη, την οποία όπως δηλώνουν δεν θα παραλάβουν.

Επικεφαλής της προσπάθειας έχει τεθεί ένας Αρχιμανδρίτης, ο κ. Σαράντης Σαράντος, ο οποίος υπηρετεί στο Μαρούσι και δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση του «αγώνα», που δίνουν οι πιστοί.

Στο διαδίκτυο πολλές και διαφορετικές εκκλησιαστικές ομάδες γράφουν σελίδες ολόκληρες με τα επιχειρήματά τους κατά της κάρτας.

Ολοι υπόσχονται να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί έξω απο την Βουλή. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό φαίνεται ότι έχουν ναυλωθεί ακόμη και λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν πιστούς ακόμη και απο την Θεσσαλονίκη.

Ο Αρχιμανδρίτης, που ηγείται της πρωτοβουλίας, δηλώνει στο «Βήμα on-line» ότι ομάδες πιστών και κληρικών αντιδρούν γιατί «δεν πρόκειται για απλή αντικατάσταση των προηγούμενων ταυτοτήτων».

Οπως υποστηρίζει ο κ. Σαράντος «είναι διαφορετική η λειτουργία της κάρτας του πολίτη, διότι όσοι δεν θα την έχουν, δεν θα έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες. Δεν θα μπορούν να πληρωθούν και να πληρώσουν. Δεν θα μπορούν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν θα μπορούν να αντικαταστήσουν το διαβατήριο τους. Θα είναι ακόμη κάρτα διοδίων και κάρτα δημότη. Το μικροτσίπ που θα φέρει έχει θεωρηθεί ηλεκτρονική φυλακή απο ειδικούς επιστήμονες της πληροφορικής, καθώς θα έχει τεράστια χωρητικότητα»...

Ετσι, όπως λέει ο Αρχιμανδρίτης, «όλα τα προσωπικά μας δεδομένα θα καταγράφονται, ενώ ο κάθε πολίτης δεν θα μπορεί να γνωρίζει εύκολα τι δεδομένα καταγράφονται και τι διαγράφονται. Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν θέλουμε τον Κωδικό 666 γιατί είναι δυσώνυμος σύμφωνα με το θεόπνευστο Βιβλίο της Αποκαλύψεως, δηλαδή είναι ο Κωδικός του Αντιχρίστου. Έχουμε προτείνει πολλές φορές στους πολιτικούς μας την χρήση άπειρων άλλων αριθμών εκτός από αυτόν». Υποψιαζόμαστε, καταλήγει ο κ. Σαράντος, «οτι αυτή η κάρτα του πολίτη είναι το εργαλείο σύνδεσης του κάθε πολίτη με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που προωθεί ο πρωθυπουργός μας και μέσω αυτής θέλει να μας οδηγήσει στο παγκόσμιο κράτος, όπως έχει διακηρύξει πολλές φορές».

Αξίζει να σημειωθεί οτι η Ιερά Σύνοδος είναι ενήμερη για την συγκέντρωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Και μπορεί οι ιεράρχες να μην συμμετέχουν και να τηρούν αποστάσεις απο την εκδήλωση όμως αρκετοί μητροπολίτες με δηλώσεις τους έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά της κάρτας του πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=381795&dt=01/02/2011#ixzz1CnBjxnZo

:bawl:

TROOPER
02/02/2011, 10:36

αν συνεχιστει το σημερινο μπαραζ ποσταρισματος δε θα φτανει το πανω κεφαλι να βαραμε...!

:a018: :a018:

zephyr1
02/02/2011, 10:46
Τι καρτα πολιτη θα τη παρετε?

Τι ρωταω τωρα.:rolleyes:

stavrogin
02/02/2011, 11:03

Τι ρωταω τωρα.:rolleyes:

Τι πιστωτικο όριο έχει?

zephyr1
02/02/2011, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Τι πιστωτικο όριο έχει?

Αν εισαι καλο παιζι θα κανεις μαμ,αν το παιζεις μαγκας,νο μαμ,νο κακα ,νο νανι.

stavrogin
02/02/2011, 11:11
Αν εισαι καλο παιζι θα κανεις μαμ,αν το παιζεις μαγκας,νο μαμ,νο κακα ,νο νανι.

Οπότε να υποθέσω οτι εσυ θα την βγάλεις?

zephyr1
02/02/2011, 11:15
Οπότε να υποθέσω οτι εσυ θα την βγάλεις?

Κοιτα ,βλεποντας και κανοντας,αν ημουν μονος ουτε συζητηση, δεν ειμαι ομως.
Αγριμι στα βουνα με οικογενεια λιγο δυσκολο,αλλα σ'αυτη την ζωη ολα γινονται,οποτε ειδωμεν.

stavrogin
02/02/2011, 11:38
εγώ που είμαι μονος λεω να μην τη βγαλω και βλεπω απο τις πιεσεις και τις ορέξεις

project.breeze
02/02/2011, 23:07

Έχει δωρεάν εσεμές;

zephyr1
03/02/2011, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έχει δωρεάν εσεμές;

Εχει δωρεαν τσετσενες.

Αλλος.:smokin:

stavrogin
03/02/2011, 11:50
Εγω! Τι είναι οι τσετσενες?

zephyr1
03/02/2011, 12:06
Εγω! Τι είναι οι τσετσενες?

222859

John Steed
03/02/2011, 17:19
Τελικά ειρηνικά είπαμε ή να βγάλω τη τσουγκράνα και τον πυρσό από το μπαούλο?

:confused:

blackrose
03/02/2011, 23:03

αν δεν κανει συναυλια ο νταλαρας στη βουλη, δεν αξιζει τον κοπο να τρεχουμε....:bigcry:

izzy
08/02/2011, 17:17
Ωραια ,με τοση παρλα ...ξεθυμανε και η εκληση για καταληψη,το μονο καλο που κρατηθηκε το θεμα επανω ως και χθες...

Αν ειχε γινει κατι θα το ειχαμε ακουσει...εμειναν μονο τα λογια , που ισως να μην ειναι αρκετα .

Πολλες σπιθες χωρις φωτια..τα χορτα ειναι λασπωμενα τοτε..

1. Η πίστη είναι η δύναμη της ζωής (Λεων Τολστόι)

2. Ο αμοιβαίος φόβος είναι η μόνη αιτία που παρακινεί σε πιστή συμμαχία (Θουκυδίδης)

3. Αληθινή ατομική ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οικονομική σιγουριά και ανεξαρτησία, οι πεινασμένοι και οι άνεργοι συγκροτούν το υλικό από το οποίο γίνονται δικτατορίες (Φράνκλιν Ρούσβελτ)

4. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δημιουργεί την μοίρα του (Ηράκλειτος)

5. Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)

6. Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπος μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμούμε για αυτό (Τσε Γκεβάρα)

7. Το να βλέπεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις, είναι δειλία (Κομφούκιος)

8. Οι πολιτείες ευτυχούν όταν οι άδικοι τιμωρούνται (Πλάτων)

9. Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός που μπορεί να λυτρωθεί (Γκαίτε)

10. Ποιο πέρα είναι ένα σπίτι που καίγεται κι ύστερα ένα άλλο, και ύστερα το δικό σου(Γιάννης Ρίτσος)

11. Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε(Μολιέρος)

12. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 1 παράγραφος 1)

13. Όταν τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζει η στάση μας απέναντι στα πράγματα(Ελευθέριος Βενιζέλος)

14. Το έμφραγμα, ο καρκίνος, η λέπρα!? Φοβάμαι μια άλλη ασθένεια, την ασημαντότητα(Αλαιν Μποσκε)
15. Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία (Αδαμάντιος Κοραής)

16. Δεν αρέσει να παριστάνω τον πολύ Έλληνα. Θέλω να είμαι όσο είμαι. Καιρός η έννοια «Έλληνας» να δώσει την θέση της στην έννοια «άνθρωπος» (Μάνος Χατζηδάκης)

17. Αν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχει το αχλάδι, πρέπει να το γευτείς ο ίδιος. Αν θέλεις να μάθεις την θεωρία και την μέθοδο της επανάστασης, πρέπει να συμμετάσχεις σε μια. Κάθε πραγματική γνώση πηγάζει από την εμπειρία (Μάο Τσετουνγκ)

18. Να αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω (Νίκος Καζαντζάκης)

19. Υπάρχουν δυο είδη τηλεόρασης, η έξυπνη τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες δύσκολους να κυβερνηθούν, και η χαζή τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες εύκολους να κυβερνηθούν (Ζαν Γκενετ)

20. Οι Έλληνες (με την ποιοτική διάσταση της λέξης) μειώνονται επικινδύνως, όπως μειώνονται και οι άνθρωποι (επίσης με την ποιοτική έννοια ) γενικώς, καθώς το σύστημα αδειάζει συστηματικά τον «εσω-κόσμο», υποκαθιστώντας τον με «προϊόντα»(Μίκης Θεοδωράκης)

21. Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις (Νέλσον Μαντέλα)

22. Μια ζωή χωρίς σκέψη και αντίδραση δεν αξίζει να την ζει κανείς (Σωκράτης)

23. Κανείς δεν γεννήθηκε ανώτερος από τον άλλον (Σοφοκλής)

24. Πρέπει να έχεις συνηθίσει να ζεις στα βουνά για να βλέπεις επάνω και από τον εαυτό σου, την ελεεινή φλυαρία της καθημερινής πολιτικής και των εγωισμό των λαών(Φρίντριχ Νίτσε)

byron
09/02/2011, 02:43
O kyko γράφει μέσα απ΄τη Βουλή αυτή τη στιγμή? Τον βλέπω online και παραξενεύτηκα. :look: :look:

kyko
09/02/2011, 02:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
O kyko γράφει μέσα απ΄τη Βουλή αυτή τη στιγμή? Τον βλέπω online και παραξενεύτηκα. :look: :look:

οχι ρε εκτος βουλης ειμαι...επι του θεματος τωρα.....δεν κατεβηκα το σαββατο αθηνα:
-γιατι οπως εγραψα κ πιο πριν μπερδευτηκα σχετικα με το ποιοι διοργανωναν την διαμαρτυρια...ειδα πολλους παπαδες στην τηλεοραση κ αυτο με ενοχλησε πααααρα πολυ....καλως εκανα τελικα που δεν κατεβηκα.....το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....
-κυριακη πρωι ημουν στα διοδια...δεν μπορουσα να γινω 2 κομματια......

ERRIKA
09/02/2011, 05:36
το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....

Κάνεις λάθος εδώ,

αυτοί εξακολουθούν να τα τρώνε!!!
:lol:

imitrelos
09/02/2011, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κάνεις λάθος εδώ,

αυτοί εξακολουθούν να τα τρώνε!!!
:lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

alres
09/02/2011, 07:33
οχι ρε εκτος βουλης ειμαι...επι του θεματος τωρα.....δεν κατεβηκα το σαββατο αθηνα:
-γιατι οπως εγραψα κ πιο πριν μπερδευτηκα σχετικα με το ποιοι διοργανωναν την διαμαρτυρια...ειδα πολλους παπαδες στην τηλεοραση κ αυτο με ενοχλησε πααααρα πολυ....καλως εκανα τελικα που δεν κατεβηκα.....το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....
-κυριακη πρωι ημουν στα διοδια...δεν μπορουσα να γινω 2 κομματια......

Μην το πάρεις ότι σου κουνάω το δάχτυλο, αλλά πρέπει κατά τη γνώμη μου να αναλύσεις γιατί έφτασες σε αυτό το "λάθος". Από αγνή πρόθεση, από βιασύνη, από άγνοια; Δεν ξέρω, είναι δικό σου θέμα και θα σε βοηθούσε να το ψάξεις για να μην το ξαναπάθεις. Ήμουν πάνω κάτω σωστός στο ότι βρόμαγε αυτή η μάζωξη.

Το ότι κατέληξες στα διόδια, είναι θετικότατο. Όπως και να έχει, φαίνεται να σε καίει ο κόσμος γύρω σου, να αγωνιάς και να προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε.

Για βοήθεια και μόνο θα σου έλεγα να δεις τι γράφει η καθημερινή, το βήμα, ο σκάι και άλλα εκλεκτά μέσα για την πάρτη σου και γι αυτούς που συμμετέχουν γενικά σε αυτονόητες διεκδικήσεις. Επίσης ψάξε να δεις ποιοι κάνουν παρόμοιες ενέργειες και πως τις δικαιολογούν, τι λένε, πως το στηρίζουν. Δόξα το ιντερνετ και την τεχνολογία με 10 κλικ θα τα βρεις σίγουρα. Αλλά υποχρεωτικά κοίτα να δεις τι λένε οι υπερασπιστές του νόμου και της τάξης, για να δεις με ποιους τα βάζεις.

Κάντο και ίσως να καταλάβεις πολλά περισσότερα πολύ γρήγορα, απ' ότι και να σου πει κάποιος.

TROOPER
09/02/2011, 07:54

Για βοήθεια και μόνο θα σου έλεγα να δεις τι γράφει η καθημερινή, το βήμα, ο σκάι και άλλα εκλεκτά μέσα για την πάρτη σου και γι αυτούς που συμμετέχουν γενικά σε αυτονόητες διεκδικήσεις. Επίσης ψάξε να δεις ποιοι κάνουν παρόμοιες ενέργειες και πως τις δικαιολογούν, τι λένε, πως το στηρίζουν. Δόξα το ιντερνετ και την τεχνολογία με 10 κλικ θα τα βρεις σίγουρα. Αλλά υποχρεωτικά κοίτα να δεις τι λένε οι υπερασπιστές του νόμου και της τάξης, για να δεις με ποιους τα βάζεις.

Κάντο και ίσως να καταλάβεις πολλά περισσότερα πολύ γρήγορα, απ' ότι και να σου πει κάποιος.

+ολα

kyko
09/02/2011, 13:45

εννοεις οτι με αυτους που παμε να τα βαλουμε (οσοι δηλωνουμε ανυπακοη κ δεν πληρωνουμε)
δεν προκειται να βρουμε το δικιο μας κ οτι στο τελος θα ειμαστε χαμενοι?

alres
10/02/2011, 03:24
εννοεις οτι με αυτους που παμε να τα βαλουμε (οσοι δηλωνουμε ανυπακοη κ δεν πληρωνουμε)
δεν προκειται να βρουμε το δικιο μας κ οτι στο τελος θα ειμαστε χαμενοι?

Σε καμία περίπτωση, όχι, δεν εννοώ κάτι τέτοιο.
Ας πούμε ότι όλο αυτό είναι μια είδους μάχη, μια είδους σύγκρουση. Που περιλαμβάνει τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές (όπου η "δικιά σου" είναι απειροελάχιστα συνειδητοποιημένη και συσπειρωμένη), τις όποιες συμμαχίες τους, τα τεχνικά μέσα με τα οποία διεξάγεται, την προπαγάνδα και γενικά τον δημόσιο λόγο υπεράσπισης, της μιας και της άλλης πλευράς.

Είναι ένα σκηνικό μάχης αυτό με τα διόδια, χαμηλής έντασης, αλλά μάχης.
Αν το αντιληφθείς ως τέτοιο, θα πρέπει να δράσεις και αναλόγως και να αναλογιστείς όλες τις πλευρές αυτών που διεκδικείς αλλά και την δυνατότητα των αντιπάλων ν απαντήσουν πολύ σκληρά.

Γιατί αν θες τη γνώμη, το ζήτημα δεν είναι μόνο τα 2-3 ευρώ των διοδίων, η το 1,40 του εισιτηρίου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ο περιορισμός και καταγραφή της κίνησης μεγάλων πληθυσμιακών κομματιών. Αυτό μας πάει πολύ μακριά βέβαια, αλλά θα πρέπει να το αναλογιστείς.

Ο λόγος λοιπόν που σου είπα να τσεκάρεις εφημερίδες και ΜΜΕ γενικά είναι για να δεις ότι αυτοί δεν αστειεύονται. Εκτός από τα λεφτάκια τους (δηλαδή τα λεφτάκια μας) παίζεται και η επιβέβαίωσης της θέση τους και της εξουσίας που έχει ο καθένας απ αυτούς. Η προπαγάνδα είναι μεγάλο κομμάτι της μάχης, κομμάτι πολιτικής δύναμης, κομμάτι ψυχολογικό και ηθικής επικύρωσης για το ποιος έχει το δίκιο τελικά. Δεν είναι δυνατό, να μη διαβάζεις που το πάει και πως το πάει ο αντίπαλος. Αν λοιπόν αυτοί που παλεύουν για τα διόδια κλπ θέλουν πραγματικά να το παλέψουν, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τέτοια ζητήματα (ενημέρωσης για το τι λένε τα ΜΜΕ, τι κάνει η κυβέρνηση κλπ) είναι από τα πλέον θεμελιώδη.

Δεν σου λέω καμία σοφία. Νομίζω ότι αναγνωρίζεις όλα αυτά ως λογικά βήματα μιας σκέψης που λέει ότι θέλω να πετύχω αυτό που έχω βάλει ως στόχο. Απλά τα βάζω σε μια σειρά.

kyko
10/02/2011, 03:53
@alres,

Cpt. Haddock
10/02/2011, 04:01
Αμα μιλάει σωστα ο καθοδηγητής ρε παιδί μου... :smokin:

kyko
10/02/2011, 04:03
Αμα μιλάει σωστα ο καθοδηγητής ρε παιδί μου... :smokin:

ειμαι δημοκρατης...οποτε μπορεις κ συ να εκφραστεις κ να μιλησεις...

TROOPER
10/02/2011, 04:34
ειμαι δημοκρατης...οποτε μπορεις κ συ να εκφραστεις κ να μιλησεις...

απλα ειναι flamable.δεν ειναι θεμα αποψης. :winka:

kyko
10/02/2011, 04:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απλα ειναι flamable

δλδ?αυτοκαιγομενος?αυτοπυρπολουμενος?
οπως λεμε αυτονομος/αυτοτελης/αυτος ο ανθρωπος αυτος? http://www.youtube.com/watch?v=8GejrW_GnrE :bigcry: :lol:

Cpt. Haddock
10/02/2011, 04:46
Εμπρηστής :smokin:

alres
10/02/2011, 07:02
@alres,

Αγαθό τέκνον για να μπορέσεις να παραμείνεις στην άτυπη ΟΒΑ υποχρεωτικώς θα διαβάσεις άπαντα Λένιν (Βλαντιμιρ Ίλιτς Ουλιάνοφ για τους φίλους), άπαντα Μαο και Τρότσκι και αφού εξεταστείς επιτυχώς σε αυτά, θα λάβεις τον τίτλο του τακτικού μέλους.

Θέλω να κάνω και άλλο χαβαλέ, αλλά δε βγαίνει που να πάρει...

Μη μπζαρώνεις γενικά

[<ακάρι να υπήρχαν καθοδηγητές. Γιατί τώρα αντί γι αυτούς παίζει Πρετεντέρης, Τρέμη, Καψής, Κουικ... Είναι ανωμαλία το ξέρω, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι, εγώ φταίω;;;]

Cpt. Haddock
10/02/2011, 07:10
Όλοι καθοδηγητές είναι και όλοι έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό:

Μεταφέρουν έτοιμες αποψεις σα θεσφατα και προσπαθούν να τις επιβάλουν σαν τη μονη αληθεια.

Είτε σε ΚΟΒ/Αχτιδα είτε στο Λαμπράκη, την ίδια δουλεια κανουν :wave2:

vaska
10/02/2011, 07:13
Εγώ που ανήκω στη Φράξια?????

Παίρνω τπτ η μπα!!

:sad: :sad: :sad:

Cpt. Haddock
10/02/2011, 07:16
Οι ρεβιζιονιστές θελουν κρέμασμα :smokin: