View Full Version : καποτε υπηρχε μια δευτερα και ενα δελεαρ.......
zoropatra
25/01/2011, 09:47
τωρα υπαρχει κατι αναλογο?
απο την πεμπτη και για δυο βδομαδες θα ειμαι αθηναιος οποτε ελεγα μην σας πετυχω πουθενα......
μλκ θα φωναξω τους γκοστμπαστερς!!!
:eyepop:
zoropatra
25/01/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μλκ θα φωναξω τους γκοστμπαστερς!!!
χαχαχαχαχα ε οχι και φαντασμα ρε!!!!!!!
harris_x
25/01/2011, 09:58
κάποτε.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=115283)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
χαχαχαχαχα ε οχι και φαντασμα ρε!!!!!!!
φαντασμα ρε!φαντασμα! :lol:
και φερνεις μαζι σου φανταστικες εποχες...!τοτε που ο κοσμος εμπαινε εδω μεσα και γελουσε και μετα πηγαινε στο δελεαρ και γελουσε και εκανε βολτες και γελουσε και δεν παντρευοταν και δεν εκανε παιδια γιατι ητανε μικροι και γελουσε (και τωρα μεγαλωσανε,τα κοψανε ολα και γελαω εγω)
:lol: :lol: :lol:
το δελεαρ αλλαξε.
το νεο δεν τραβηξε.η παρεα εσπασε γιατι εχουνε παιδιασκυλιαγατιαυποχρεωσεις,μενουν μακρυα,ακριβυνε η βενζινα...
μονολεκτικα,οχι.τουλαχιστον δεν ειναι οι τακτικες συναντησεις το μοτο.γρ που θυμασαι.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
κάποτε.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=115283)
Παλιά... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=1938&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1)
manhunter
25/01/2011, 10:12
Bασικα, παιζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το μέρος της Δευτέρας?
Ειναι ψιλο ταξίδι για κάποιους...
(Έψαχνα φρέντ να το πω....)
;)
kalgeorge
25/01/2011, 10:22
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
νταξει ρε μλκ...εφαγε 4 η ομαδα του μη του φαιρεσαι ετσι ομως...ντροπη!!!:lol: :lol:
kalgeorge
25/01/2011, 10:28
νταξει ρε μλκ...εφαγε 4 η ομαδα του μη του φαιρεσαι ετσι ομως...ντροπη!!!:lol: :lol:
poianounou re? :hypnotize
poianounou re? :hypnotize
τα βλεπεις ζορο?
αλτσχαιμερ λεγεται αυτο!
:lol: :lol: :lol:
Υπάρχει γενικώς μια μιζέρια τελευταία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας με κύρια αιτία τα οικονομικά αλλά αυτός δεν είναι και ο βασικός λόγος που το μοτο.γρ περνάει τη φάση του. Ο βασικός λόγος είναι ότι αλλάζει η γενιά του. Κάποιοι «παλιοί» ή μεγάλωσαν και σε «παλαιούς» άλλαξαν οι σκοποί της ζωής τους.
Αυτό που με πειράζει είναι οτι βλέπουμε τη μίζερη πλευρά του θέματος πάντα. Προχώρησαν παραπέρα κάποιοι φίλοι και αντι να χαιρόμαστε μας έχει πιάσει η μαυρίλα και θρηνούμε. Καλά έκαναν και πήγαν παραπέρα και ασχολιούνται με άλλα πράγματα. Μες στη ζωή είναι αυτά.
Μεγαλώνουν και κάνουν ένα ακόμα βήμα.
Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια. Τη συνέχεια όμως χρειάζεται να την σπρώξουμε λίγο και όχι να τη ισοπεδώνουμε. Επειδή δεν ήρθε ο τάδε χαβαλές παλιός φίλος μας, ή επειδή δεν μπαίνει πια ο άλλος χαβαλές φίλος με τα ωραία αστεία και τις τεράστιες μηχανολογικές γνώσεις, μας πιάνει μια ηττοπάθεια. Γιατί?
Μαζώξεις γίνονται συνέχεια εδώ μέσα. Άσε που τώρα τελευταία που τα οικονομικά είναι κάπως πεσμένα σε όλους και δεν πάμε πολλές μακρινές παίζει να υπάρχουν κα περισσότερες μαζώξεις από ότι παλιότερα. Επειδή αυτές οι μαζώξεις γίνονται από διαφορετικούς από ότο παλιότερα δεν είναι ισάξιες?
Πόσταρετε βόλτες, ποστάρετε ποτά, ρακόμελα και καφέδες και μη ντρέπεστε ρε. Πάντα υπάρχει κόσμος να ακολουθήσει, να γνωρίσεις, να γελάσεις να μαλακιστείς. Που ξέρεις μπορεί να σ' αρέσει κιόλας
:p
kalgeorge
25/01/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
.
nai re gamwto.....ma na min uparxei ena delear....:( :hypnotize
troop....den to kserw to palikari re :p :p
nai re gamwto.....ma na min uparxei ena delear....:( :hypnotize
troop....den to kserw to palikari re :p :p
δεν το θυμασαι.
εγραφε στο αθλητικο με τα χανουμια :wave2:
Υπάρχει γενικώς μια μιζέρια τελευταία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας με κύρια αιτία τα οικονομικά αλλά αυτός δεν είναι και ο βασικός λόγος που το μοτο.γρ περνάει τη φάση του. Ο βασικός λόγος είναι ότι αλλάζει η γενιά του. Κάποιοι «παλιοί» ή μεγάλωσαν και σε «παλαιούς» άλλαξαν οι σκοποί της ζωής τους.
Αυτό που με πειράζει είναι οτι βλέπουμε τη μίζερη πλευρά του θέματος πάντα. Προχώρησαν παραπέρα κάποιοι φίλοι και αντι να χαιρόμαστε μας έχει πιάσει η μαυρίλα και θρηνούμε. Καλά έκαναν και πήγαν παραπέρα και ασχολιούνται με άλλα πράγματα. Μες στη ζωή είναι αυτά.
Μεγαλώνουν και κάνουν ένα ακόμα βήμα.
το καταλαβαμε ρε.
παντρευτηκες !!!:lol: :lol: :lol: :lol:
στα υπολοιπα που λες απλα ενημερωσα ενα παλιο μελος τι να περιμενει.
και δεν απαξιωνουμε τπτ.απλα παλια υπηρχε μια...''επισημοτητα'' :winka:
kalgeorge
25/01/2011, 10:43
δεν το θυμασαι.
εγραφε στο αθλητικο με τα χανουμια :wave2:
dinosauros e? :lol:
En thumamai
το καταλαβαμε ρε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
εεε δεν παιζεσαι λεμε!!!
manhunter
25/01/2011, 10:51
Οσο πρόλαβα παλιά ήταν καλά...
Δέλεαρ δεν ηρθα ποτέ....
Ξεκίνησα με ''Σκαραβαίο'' και ΔΣ στα Πετράλωνα...
Πολύ όμορφα απογεύματα....
Τώρα δεν ξέρω γιατι δεν μαζευόμαστε πια...
Δεν αλλάξαμε και τόσο πολύ από πέρυσι και πρόπερσι...
Τα λεφτά...ναι...ίσως παίζουν ρόλο....
Νομίζω οτι πρέπει να ξαναζεσταθεί το θέμα...
Ίσως φταίει το δευτεριάτικο μέρος....ίσως όχι...
Πάντως μου έχουν λείψει...
Και ειδικα οι βόλτες μετά...
το καταλαβαμε ρε.
στα υπολοιπα που λες απλα ενημερωσα ενα παλιο μελος τι να περιμενει.
και δεν απαξιωνουμε τπτ.απλα παλια υπηρχε μια...''επισημοτητα'' :winka:
Πατρινό Δέλεαρ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14051&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1)
kalgeorge
25/01/2011, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δέλεαρ δεν ηρθα ποτέ....
pou einai o kroukis? :a014: :a014:
Δέλεαρ δεν ηρθα ποτέ....
Όσοι τα ζήσαμε πάντως περάσαμε καλά! :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
Πάντα τέτοια!!!! ΤΜ :lol:
το καταλαβαμε ρε.
...:winka:
:rotflmao: :lol:
ρε παλικαρια ελεος! αφου ολοι ξερετε οτι ακομα μαζευομαστε γιατι μιζεριαζετε και δεν του λετε του παιδιου που?
λοιπον ζορο, καθε δευτερα και παρασκευη μαζευομαστε σε μια μπυραρια ονοματι pulp στην οδο
βεϊκου στο κουκακι, 200 μετρα απο το μετρο της ακροπολης!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πατρινό Δέλεαρ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14051&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1)
καλα μιλας τωρα για οταν ο ποντιος ηταν ανθρωπος και οχι κατερπιλαρ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ρε παλικαρια ελεος! αφου ολοι ξερετε οτι ακομα μαζευομαστε γιατι μιζεριαζετε και δεν του λετε του παιδιου που?
λοιπον ζορο, καθε δευτερα και παρασκευη μαζευομαστε σε μια μπυραρια ονοματι pulp στην οδο
βεϊκου στο κουκακι, 200 μετρα απο το μετρο της ακροπολης!
Μικέ, γιατί παλιά ήταν καλά....:(
harris_x
25/01/2011, 11:13
3o post (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54591&perpage=15&pagenumber=108)
:smokin:
Cpt. Haddock
25/01/2011, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
βεϊκου στο κουκακι, 200 μετρα απο το μετρο της ακροπολης! ΄
Μικέ "μιζεριαζουμε" γιατι η μαζωξη στο παλπ δεν έχει καμια σχεση με ότι γινόταν στο Δελεαρ
:winka:
road spirit
25/01/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
΄
...η μαζωξη στο παλπ δεν έχει καμια σχεση με ότι γινόταν στο Δελεαρ
:winka: + ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+ ...
και αλλα τοσα...
blackbusa
25/01/2011, 11:19
και αλλα τοσα...
και παραπανω +
΄
Μικέ "μιζεριαζουμε" γιατι η μαζωξη στο παλπ δεν έχει καμια σχεση με ότι γινόταν στο Δελεαρ
:winka:
+ ...
Και λείπατε και στις αρχές..... :lol: :bawl:
Να θυμίσω λιγο στους παλιούς: Πείτε ΟΧΙ στο Βάρβαρο Δέλεαρ! :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
222209
manhunter
25/01/2011, 11:22
Εχετε τις ευλογίες μου.
Αλλάξτε το μέρος λέμε, να υπάρξει αναζωπύρωση της πίστης των άπιστων....
222210
Μήπως είστε εσείς που αλλάξατε και όχι η φάση του Δέλεαρ vs Pulp? ε?
:evil:
Cpt. Haddock
25/01/2011, 11:26
Σπυρο, δεν υπαρχει (δεν εχει νόημα) Δελεαρ βερσους Παλπ
Το οτι στο παρον σημειο μαζωξης (και για το οποίο επαναλαμβάνω οτι κακως το θελετε μερικοι και Δευτερα και Παρασκευη), δεν υπαρχουν οι προϋποθεσεις χώρου και ατόμων να γινει οτι γινοταν παλια ειναι μια πραγματικότητα.
Προφανώς αλλαξαμε. Γι' αυτο και μας λείπουν εκεινες οι στιγμές και το υποκατάστατο δε φτάνει
:beer: :beer: :beer:
Ή μήπως επειδή τότενες ήσασταν πιο νέοι και ψάρακλες και σας φαίνονταν όλα μοναδικά και ξεχωριστά?
Λαλα-land και έτς
:D :p
Σπυρο, δεν υπαρχει (δεν εχει νόημα) Δελεαρ βερσους Παλπ
Το οτι στο παρον σημειο μαζωξης (και για το οποίο επαναλαμβάνω οτι κακως το θελετε μερικοι και Δευτερα και Παρασκευη), δεν υπαρχουν οι προϋποθεσεις χώρου και ατόμων να γινει οτι γινοταν παλια ειναι μια πραγματικότητα.
Προφανώς αλλαξαμε. Γι' αυτο και μας λείπουν εκεινες οι στιγμές και το υποκατάστατο δε φτάνει
:beer: :beer: :beer:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μάζωξη του 2006 στο Δέλεαρ πρέπει να ήμασταν πάνω από 100 άτομα κάποια Δευτέρα.... Αν πάνε 20 στο παλπ, θα του τελειώσει η μπύρα :bawl:
manhunter
25/01/2011, 11:30
Δεν θα ξεχάσω ατάκες Παπ και Τρούπη, με το ''Μπάφαλους Μυρωδάτους For Men''
Ακόμα κλαίω απο τα γέλια...
:lol: :lol: :lol: :lol:
ανευ ουσιας η κουβεντα παιδες.
μπηκε ο ζορο που ξερω τι θα περιμενε να δει.τον ενημερωσα για το τι θα δει.τελος.
συνεχιστε τις μαζωξεις ως εχουν, οσοι θελετε και καλη μας μερα :wave2:
manhunter
25/01/2011, 11:32
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε μάζωξη του 2006 στο Δέλεαρ πρέπει να ήμασταν πάνω από 100 άτομα κάποια Δευτέρα.... Αν πάνε 20 στο παλπ, θα του τελειώσει η μπύρα :bawl:
Εδώ δεν έχει coca-cola ......
manhunter
25/01/2011, 11:33
ανευ ουσιας η κουβεντα παιδες.
μπηκε ο ζορο που ξερω τι θα περιμενε να δει.τον ενημερωσα για το τι θα δει.τελος.
συνεχιστε τις μαζωξεις ως εχουν, οσοι θελετε και καλη μας μερα :wave2:
Καλά...:(
πατρινοι,ολλανδοι και ο μακης.ευκολα πανω απο 100
:sun:
Cpt. Haddock
25/01/2011, 11:37
Ή μήπως επειδή τότενες ήσασταν πιο νέοι και ψάρακλες και σας φαίνονταν όλα μοναδικά και ξεχωριστά?
Λαλα-land και έτς
:D :p
Οχι, δες εδω
Ιούλιος του 2006, οτι έχουμε γυρίσει απο Ολλανδια, Ανταμ, Λινα, Τιφο, ΚωσταςΝΛ και κροκόδειλος...
Απορώ πως την παλεψαν εκεινο το βραδυ στο μαγαζι
makis206
25/01/2011, 11:39
πατρινοι,ολλανδοι και ο μακης.ευκολα πανω απο 100
:sun:
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;
Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τίποτα απ'τον σουρωμό..:lol:
Αξέχαστη βραδιά παίδες :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;
Κοίτα να δεις που αν θέλει δεν σπαμμάρει..... :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωωωωωωω θυμάστε ρε;
να την...ξυπνησε η τσουτσου :cool:
Καλά οκ, ήταν καλύτερα, ντάξ................... μόνο προσέξτε μην σας παρασύρει η ρετρολαγνεία και μου καταντήσετε σαν του συνταξιούχους σταρ της πρωινής ζώνης του Αυτιά, που μιλάνε συνέχεια για τις παλιές «δύσκολες» αλλά συνάμα «όμορφες» εποχές
Καλά οκ, ήταν καλύτερα, ντάξ................... μόνο προσέξτε μην σας παρασύρει η ρετρολαγνεία και μου καταντήσετε σαν του συνταξιούχους σταρ της πρωινής ζώνης του Αυτιά, που μιλάνε συνέχεια για τις παλιές «δύσκολες» αλλά συνάμα «όμορφες» εποχές
ειπε και πηγε ξανα με φορα πανω στο τγαν που κρατουσε σταθερα η κυρα του :lol: :lol:
road spirit
25/01/2011, 11:46
:smokin: τάδε έφη ο παντρεμένος μπλιό και με κατιμά επιπροσθέτως :smokin:
road spirit
25/01/2011, 11:48
Και λείπατε και στις αρχές..... :lol: :bawl: ναι όντως, 100άρες εγώ δεν έπιασα αλλά 50άρες άνετα και το κλάμα έπεφτε ατελείωτο :bigcry:
τάδε έφη ο παντρεμένος μπλιό και με κατιμά επιπροσθέτως :smokin:
ειπε και πηγε ξανα με φορα πανω στο τγαν που κρατουσε σταθερα η κυρα του :lol: :lol:
:a024:
σας περιμένω στη γωνία ρε.
Και στα ΚΤΜ θα ρθείτε αλλά και στο Universe με τις πεθερές
:D
:a024:
σας περιμένω στη γωνία ρε.
να προσεχεις τις γωνιες :winka:
blackbusa
25/01/2011, 11:56
νομιζω η πιο ιστορικη στιγμη (η εστω στις top 3) ειναι ενας γερος απο μακρυα πανω σε ενα μαστοδοντο ελικοφορο προπελατο κλπ κλπ χρωματος κοκκινου...και τΟν αρεσε κιολλας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
νομιζω η πιο ιστορικη στιγμη (η εστω στις top 3) ειναι ενας γερος απο μακρυα πανω σε ενα μαστοδοντο ελικοφορο προπελατο κλπ κλπ χρωματος κοκκινου...και τΟν αρεσε κιολλας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν καταλαβαινε ρε μαλακα!!!:lol: :lol: :lol:
amyroukai
25/01/2011, 12:39
Για να μην λέμε μαλακίες πάντως, το πρόβλημα δεν είναι το παλπ, το δέλεαρ, το μέρος γενικώς. Σε όποια καφετέρια και να δίναμε ραντεβού, ο ίδιος κόσμος θα μαζευόταν. Δεν είναι η απόσταση, γιατί και τα πετράλωνα δίπλα είναι και ερχόταν κόσμος. Είναι ότι όλοι οι παλιοί πλέον δεν έχουν χρόνο για να ασχολούνται με το μοτο, είναι αλλού γενικώς, με δουλειές οικογένειες σπίτια παιδιά και από τη στιγμή που αποφάσισαν να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους και ελπίζω και εύχομαι να περνάνε πανέμορφα και πάλι, τι ψάχνουμε...
Αν και όταν μαζευτεί "λαός" και δεν εξυπηρετεί πλέον το μέρος, με πολύ μεγάλη χαρά θα πάω σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί διαλέξουμε. Όχι για το μαγαζί, όχι για τις γκαζόζες και τις μπύρες. Για τη μαλακία, τη χαλάρωση, το χαβαλέ.
road spirit
25/01/2011, 12:56
έχει πλάκα πάντως να διαβάζουμε πιθανές αιτίες για την μη παρουσία κάποιων, δοσμένες απο άλλους που ουδεμία σΚέση έχουν με τους κάποιους :lol: :dizzy:
έχει πλάκα πάντως να διαβάζουμε πιθανές αιτίες για την μη παρουσία κάποιων, δοσμένες απο άλλους που ουδεμία σΚέση έχουν με τους κάποιους :lol: :dizzy:
Κάπως έτσι ξεκινάνε οι διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών :lol: (και οι διάφορες εφημερίδες Espresso, Nai κλπ)
amyroukai
25/01/2011, 13:16
ΛΟΛ σαφώς και αναπαράγεται ότι κυκλοφορεί, σωστό ή λάθος... Σημασία έχει το γιατί δεν έρχονται οι "παλιοί" ή το ότι δεν έρχονται πια, για όποιο λόγο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
ΛΟΛ σαφώς και αναπαράγεται ότι κυκλοφορεί, σωστό ή λάθος... Σημασία έχει το γιατί δεν έρχονται οι "παλιοί" ή το ότι δεν έρχονται πια, για όποιο λόγο;
To be or not to be?
amyroukai
25/01/2011, 13:25
do-bee-doo-bee-dooooooo
η συζητηση αυτη δεν εχει νοημα.
μπορουμε να ποσταρουμε επι ωρες η μερες ανταλασοντας ειρωνεια πνευμα και κριτικη εκατερωθεν.
προσωπικα σκασιλα μου αν ο χωρος θα λεγεται παλπ δελεαρ μεγαρο μουσικης η καντινα στην ψαραγορα.
καντε συγκεκριμενες προτασεις και βλεπουμε.
αν εχετε....αν θελετε....:wave2:
devil's animal
25/01/2011, 13:36
την ειχα κανει την ιδια συζητηση που κανετε εδω μια δευτερα στο pulp με τον τρουπη και αυτο που βγηκε απο αυτο ειναι οτι πλεον καποιες προτεραιοτητες μπηκαν πανω απο καποιες αλλες...
δεν μπορει να υποχρεωσει κανενας, κανεναν και για τιποτα...
δυστυχως οι παλιες εποχες στο δελεαρ εχουν περασει, ελπιζω οχι ανεπιστρεπτι... :rolleyes:
taxydromos
25/01/2011, 14:29
εγω τον Σακη δεν τον αλλαζω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
προσωπικα σκασιλα μου αν ο χωρος θα λεγεται παλπ δελεαρ μεγαρο μουσικης η καντινα στην ψαραγορα.
καντε συγκεκριμενες προτασεις και βλεπουμε.
αν εχετε....αν θελετε....:wave2:
+1000
latris mixanis
25/01/2011, 15:32
Τα παλιά καλά Δέλεαρ με τον τότε χαμό και τον κόσμο πάνε πάει πάπαλα μας τελείωσαν πως το λένε...
Ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε σούπερ αλλά δυστυχώς το ίδιο πράγμα κατά 90% δεν θα ξανά-υπάρξει!!
Ακόμη και αν καθιερώσουμε πάλι το ίδιο μαγαζί ή κάποιο άλλο μαγαζί του ίδιου μεγέθους, δεν θα ξανά-έχουμε πιθανότατα τις ίδιες καταστάσεις.
Και αυτό γιατί αλλάξαμε εμείς, αλλάξανε τα δεδομένα και οι καταστάσεις. Παίζει ακόμη κι αν μαζευτεί ο τότε κόσμος να μην είναι το ίδιο..!!
Είναι πολύ απλά τα πράγματα παιδιά. Συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα!!
Αν δεν γουστάρετε pulp καλπ ή δεν ξέρω βρείτε και προτείνετε μέρη. Εγώ ξέρω όποιος θέλει έρχεται...
Υ.Γ Όσο μένουμε κολλημένοι στις τότε εποχές, πάντα θα γκρινιάζουμε κι όλα θα μας φταίνε. Μην κάνετε συγκρίσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τα παλιά καλά Δέλεαρ με τον τότε χαμό και τον κόσμο πάνε πάει πάπαλα μας τελείωσαν πως το λένε...
Ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε σούπερ αλλά δυστυχώς το ίδιο πράγμα κατά 90% δεν θα ξανά-υπάρξει!!
Ακόμη και αν καθιερώσουμε πάλι το ίδιο μαγαζί ή κάποιο άλλο μαγαζί του ίδιου μεγέθους, δεν θα ξανά-έχουμε πιθανότατα τις ίδιες καταστάσεις.
Και αυτό γιατί αλλάξαμε εμείς, αλλάξανε τα δεδομένα και οι καταστάσεις. Παίζει ακόμη κι αν μαζευτεί ο τότε κόσμος να μην είναι το ίδιο..!!
Είναι πολύ απλά τα πράγματα παιδιά. Συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα!!
Αν δεν γουστάρετε pulp καλπ ή δεν ξέρω βρείτε και προτείνετε μέρη. Εγώ ξέρω όποιος θέλει έρχεται...
το αυτό
DimChios
25/01/2011, 15:45
παλια....
που ειχαμε και μηχανη/ες...
:sad:
taxydromos
25/01/2011, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παλια....
:sad:
ειπε και πατησε για αλλη μια φορα το copy..
Ρε θα ξεκολλήσετε απο αυτό το !@#!@#!@Δέλεαρ;
Το μόνο καλό που είχε αυτό το μαγαζί ήταν η Άντα!
Ε Τσίου; :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
25/01/2011, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ειπε και πατησε για αλλη μια φορα το copy..
ειπες να πεις κι εσυ κατι ε?
:a31:
DimChios
25/01/2011, 16:03
Ρε θα ξεκολλήσετε απο αυτό το !@#!@#!@Δέλεαρ;
Το μόνο καλό που είχε αυτό το μαγαζί ήταν η Άντα!
Ε Τσίου; :lol: :lol: :lol: :lol:
θα σου απαντουσα αλλα ξενερωσα
Cpt. Haddock
25/01/2011, 16:04
θα σου απαντουσα αλλα ξενερωσα
( = ειναι η Χαρα εδω... ) :smokin:
DimChios
25/01/2011, 16:05
( = ειναι η Χαρα εδω... ) :smokin:
ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες!
Cpt. Haddock
25/01/2011, 16:06
Ωχου ρε Μητσοοοο...
222241
ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες!
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
amyroukai
25/01/2011, 16:15
παλια....
:sad: Ναι... τότε που είχατε και ασημάδευτα κωλομέρια... χέσε μας ρε μήτσο, αν πας παλπ με αυτοκίνητο, μετρό, με τα πόδια, δεν θα σε βάλει ο πορτιέρης...;
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ναι... τότε που είχατε και ασημάδευτα κωλομέρια... χέσε μας ρε μήτσο, αν πας παλπ με αυτοκίνητο, μετρό, με τα πόδια, δεν θα σε βάλει ο πορτιέρης...;
Μπα μην νομίζεις... και τότε του τον είχαμε σημαδεύσει... με τ' αρχικά μας :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
DimChios
25/01/2011, 16:34
μαλακιες!
Γιαννη, δεν ειπα κατι τετοιο...
Απλως αναπολησα-πωςστονκορακαγραφεται!
...και μετα αρχισαν οι μλκιες!
μαλακιες!
Γιαννη, δεν ειπα κατι τετοιο...
Απλως αναπολησα-πωςστονκορακαγραφεται!
...και μετα αρχισαν οι μλκιες!
Μήτσε;
Άνοιξε δυνατά τα ηχεία!!! (http://www.youtube.com/watch?v=zLdUEEgEEkc&feature=related) :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
εδώ αναπολούμε τα παλιά...???! :D
DimChios
25/01/2011, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εδώ αναπολούμε τα παλιά...???! :D
το ΓΚαιρό που πηγαιναμε εμεις Δελεαρ φιλαρακι εσυ...
:rolleyes:
Έλα πάλιουρες.....
Πόσοι απο εσάς ερχόσασταν Wild Thing ή Skippers?
Αποσιωπώ βέβαια τις μπύρες σε gay bar στο γκάζι!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ΓΚαιρό που πηγαιναμε εμεις Δελεαρ φιλαρακι εσυ...
:rolleyes:
Ναί, έκανα κάτι άλλο. ;)
DimChios
25/01/2011, 17:03
Έλα πάλιουρες.....
Πόσοι απο εσάς ερχόσασταν Wild Thing ή Skippers?
Αποσιωπώ βέβαια τις μπύρες σε gay bar στο γκάζι!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο κει σε θυμομουν ρε μλκ???
αφήστε ρε της μαλακίες με το δέλεαρ.....
ηταν clamp sandwich αυτό που είχε?? το χρέωνε και ακριβά!
για να μην πω για το κακο παράδειγμα με τα τσίπουρα και της μπύρες!!
ασε το ξενύχτι που τρώγαμε και δεν άνοιγε το μάτι της τρίτες ειδικά τα καλοκαίρια.
ασε ρε καλυτερα ετσι
:bawl:
edit: to ftiaksa re
:lol:
απο κει σε θυμομουν ρε μλκ???
Τώρα να κανω χιουμοράκι ή θα την δεις στραβά; :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.... ιδικά .....
ιδικά και γαινεικά δεν σε χάλαγε
Σου θύμιζε κι η διακόσμηση τα νιάτα σου...
222243
Cpt. Haddock
25/01/2011, 17:08
Κανε, να δούμε πόσο αντέχει :evil:
blackbusa
25/01/2011, 17:10
κε βαιβεα παντα δειπλα σε μοικρα αγωρακυα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να είστε σίγουροι πάντως οτι o lettas μετα απο κανα 4-5 χρόνια θα αναπολεί τις τωρινές του εμπειρίες και θα τις αποκαλεί : "παλιές καλές" εποχές του μοτο.γρ και των φοβερών συναντήσεων
Cpt. Haddock
25/01/2011, 17:36
Να είστε σίγουροι πάντως οτι o lettas μετα απο κανα 4-5 χρόνια θα αναπολεί τις τωρινές του εμπειρίες και θα τις αποκαλεί : "παλιές καλές" εποχές του μοτο.γρ και των φοβερών συναντήσεων
Ασε που αυτος ο παπαρας θα ειναι ακομα στα ίδια κιλα :mad: :bigcry: :lol:
stavrogin
25/01/2011, 17:38
Oσο κρατάει ο Τai και δε παντρέυεται ,δε έχει τελειωσει ακομα τίποτα! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Oσο κρατάει ο Τai και δε παντρέυεται ,δε έχει τελειωσει ακομα τίποτα! :beer:
Κάποιος από τους δυο μας έχει αρχίσει το ποτό απο το πρωί..... :uplate:
DimChios
25/01/2011, 17:51
μπΑΙ
δεν θα παω πολυ πισω. μεχρι το 1999 ας πουμε.
τοτε καθε τεταρτη επι μηνες γινονταν στην πλατεια αττικης συναντηση καποιων μοτοσυκλετιστων.
δεν θα σταθω στο οτι καποιοι απο εσας τους "παλιουρες" δεν ξερατε καν να οδηγησετε με συμπλεκτη ακομα. δεν με αφορα και δεν ειναι το θεμα εδω να μετρησουμε "ενσημα" η αλλα πραγματα :D
αρχισε με 2 ατομα γινανε 5 μετα 8 μετα 13-20-50+... εφτασε η στιγμη που η πλατεια δεν μας χωραγε.
βρεθηκε χωρος νοικιαστηκε εγιναν συναυλιες γιορτες τακτικοτατες συναντησεις και εκδρομες που εχουν αφησει ιστορια...
οσοι ειναι παλιοι στο χωρο εχουν ηδη καταλαβει για πια λεσχη μιλαω.
περασα καποια χρονια εκει σαν μελος γυρνωντας εδω και εκει περασα μοναδικες στιγμες με την τοτε παρεα. αλλα και σημερα νεα μελη που ειναι εκει περνανε το ιδιο με την τωρινη τους μοτοπαρεα και ειναι μοναδικες στιγμες για αυτους χωρις φυσικα να εχουν ιδεα οτι καποτε ημουν εκει εγω και σκασιλα τους στο φιναλε :)
ολα στη ζωη κανουν κυκλο, πολλοι απο τους αρχικους πυρηνες παντρευτηκαμε καναμε παιδια βαρεθηκαμε η οτιδηποτε αλλο και αποχωρησαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επαψε και να υπαρχει :wave2:
και απο το μοτο καποιοι που επαψαν να συμετεχουν μπορει να συμετεχουν καπου αλλου πλεον η στο μελλον εχοντας κανει ενα κυκλο (οπως και αν λεγεται αυτος) να επιστρεψουν.
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολοι κουβαλαμε στιγμες απο παλια καλες η κακες.
οι μεγαλυτεροι μπορει περισοτερες αλλα ειναι ταμειο του καθενος μας.
ειναι λαθος κατα την γνωμη μου να απαξιωνουμε τους μεταγενεστερους η την χαρα μιας βολτας μαζι τους η μιας μπυρας επειδη νταξ εμεις παλια ημασταν καλυτερα :smokin:
μηχανακια καβαλαμε ολοι και ειναι τις περισοτερες φορες το μονο κοινο σημειο που μας ενωνει αυτο.
κοιτατε κει περα να σπρωξετε δημιουργικα την καθε moto.gr στιγμη να βγει ακομα κατι καλο αν υπαρχει.
-και το μυρμηγκι εχει αξια στη ζωη μας :wave2:
ilias integra R
25/01/2011, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
δεν θα παω πολυ πισω. μεχρι το 1999 ας πουμε.
τοτε καθε τεταρτη επι μηνες γινονταν στην πλατεια αττικης συναντηση καποιων μοτοσυκλετιστων.
δεν θα σταθω στο οτι καποιοι απο εσας τους "παλιουρες" δεν ξερατε καν να οδηγησετε με συμπλεκτη ακομα. δεν δεν αφορα και δεν ειναι το θεμα εδω να μετρησουμε "ενσημα" η αλλα πραγματα :D
αρχισε με 2 ατομα γινανε 5 μετα 8 μετα 13-20-50+... εφτασε η στιγμη που η πλατεια δεν μας χωραγε.
βρεθηκε χωρος νοικιαστηκε εγιναν συναυλιες γιορτες τακτικοτατες συναντησεις και εκδρομες που εχουν αφησει ιστορια...
οσοι ειναι παλιοι στο χωρο εχουν ηδη καταλαβει για πια λεσχη μιλαω.
περασα καποια χρονια εκει σαν μελος γυρνωντας εδω και εκει περασα μοναδικες στιγμες με την τοτε παρεα. αλλα και σημερα νεα μελη που ειναι εκει περνανε το ιδιο με την τωρινη τους μοτοπαρεα και ειναι μοναδικες στιγμες για αυτους χωρις φυσικα να εχουν ιδεα οτι καποτε ημουν εκει εγω και σκασιλα τους στο φιναλε :)
ολα στη ζωη κανουν κυκλο, πολλοι απο τους αρχικους πυρηνες παντρευτηκαμε καναμε παιδια βαρεθηκαμε η οτιδηποτε αλλο και αποχωρησαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επαψε και να υπαρχει :wave2:
και απο το μοτο καποιοι που επαψαν να συμετεχουν μπορει να συμετεχουν καπου αλλου πλεον η στο μελλον εχοντας κανει ενα κυκλο (οπως και αν λεγεται αυτος) να επιστρεψουν.
εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολοι κουβαλαμε στιγμες απο παλια καλες η κακες.
οι μεγαλυτεροι μπορει περισοτερες αλλα ειναι ταμειο του καθενος μας.
ειναι λαθος κατα την γνωμη μου να απαξιωνουμε τους μεταγενεστερους η την χαρα μιας βολτας μαζι τους η μιας μπυρας επειδη νταξ εμεις παλια ημασταν καλυτερα :smokin:
μηχανακια καβαλαμε ολοι και ειναι τις περισοτερες φορες το μονο κοινο σημειο που μας ενωνει αυτο.
κοιτατε κει περα να σπρωξετε δημιουργικα την καθε moto.gr στιγμη να βγει ακομα κατι καλο αν υπαρχει.
-και το μυρμηγκι εχει αξια στη ζωη μας :wave2:
+656
μπραβο Γαβριλη!!!
DimChios
25/01/2011, 18:18
ρε συ Γαβριλη, μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ρε συ!
Δεν απαξιωσε κανεις των "σημερινων" τις παρεες-συναντησεις κλπ!
Προσωπικα τουλαχιστον, στον Τπαπ εκανα πλακα και το ξερει και στα "δικα" μου αναφερομουν σε ωραιες εποχες του moto που εχω περασει!
DimChios
25/01/2011, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
+656
μπραβο Γαβριλη!!!
τραβα ρε φαω κανα σουβλακι και ασε μας τους παλιους λεμε!
ρε συ Γαβριλη, μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ρε συ!
Δεν απαξιωσε κανεις των "σημερινων" τις παρεες-συναντησεις κλπ!
Προσωπικα τουλαχιστον, στον Τπαπ εκανα πλακα και το ξερει και στα "δικα" μου αναφερομουν σε ωραιες εποχες του moto που εχω περασει!
προς θεου dimchios δεν στοχευαν καποιον συγκεκριμενα αυτα που εγραψα.
αλλα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι περα απο τα δημοφιλη και δραστηρια μελη που ποσταρουν υπαρχουν και ενα σωρο αλλα ατομα εδω μεσα.
καποια δεν γραφουν καν.
γνωμη μου και μονο παλι ειναι να μην ξεχναμε πως ξεκινησαμε ολοι μας και με τι δεος βλεπαμε ακουγαμε καποιους "μεγαλους" της δικης μας εποχης...
που να φανταστουν οσοι δεν ξερουν οτι μπορει να "τρωγομαστε" εδω και μετα να πινουμε μπυρες στο οποιο παλπ? εναι αλλο πραγμα η αμεση ανθρωπινη επαφη :beer:
Operater
25/01/2011, 18:35
Παλιά... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=1938&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1)
μλκ!! :eyepop: :eyepop: :eyepop: αγέννητος ήμουνα τότε! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
DimChios
25/01/2011, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μλκ!! :eyepop: :eyepop: :eyepop: αγέννητος ήμουνα τότε! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
σιγα μωρη Τερεζα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: