View Full Version : Αλλαγή λαδιών σε Transalp????
Για πείτε ρε μαστόρια εσείς που τα κατέχετε ούλα, θέλω να κάνω αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού στο μηχανάκι του γαμπρού μου (ας πρόσεχε). Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω??? Κάτι που είναι διαφορετικό από την συνήθη διαδικασία (βγάζω τάπα λαδιού, στραγγίζω λάδια, βγάζω και αλλάζω φίλτρο, ταπώνω και πληρώνω λάδια)????? ΕΕΕΕ καλοί μου συμφορουμίτες???
Μην κάθομαι τώρα και διαβάζω (άλλωστε HONDA είναι, δουλεύει και χωρίς λάδι)
:confused: :confused: :confused:
Cpt. Haddock
26/01/2011, 12:24
Πάμε βόλτα στα τεχνικα
:evil:
Vstrommer71
26/01/2011, 12:24
RTFM πιδιμ'
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάμε βόλτα στα τεχνικα
:evil:
Τι τεχνικά ρε θα το δει ο παλιάνθρωπας και ο άλλος ο κακός ο ρειν και θα γελάνε μια βδομάδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
26/01/2011, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι τεχνικά ρε θα το δει ο παλιάνθρωπας και ο άλλος ο κακός ο ρειν και θα γελάνε μια βδομάδα
Αυτα να τα σκεφτόσουν πριν πεις στο γαμπρό σου "αστο πανω μου, τα ξέρω απ' εξω αυτα" :D
Για να σοβαρευτούμε, εχω ακουσει οτι οι αλλαγες λαδιώνΕ στον διαλπιστη γινονται στο θερινο και στο χειμερινο ηλιοστάσιο.
Ας μας πουν οι κατέχοντες :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
RTFM πιδιμ'
Βαριέμαι λέμε να διαβάζω, έχω και δουλειά. Προέκυψε αγγαρεία και κοιτάω να την βγάλω όσο πιό ανώδυνα γίνεται
reinmeister
26/01/2011, 12:34
γιατι να του αλλαξεις λαδια? τι επαθε?:lol:
Αυτα να τα σκεφτόσουν πριν πεις στο γαμπρό σου "αστο πανω μου, τα ξέρω απ' εξω αυτα" :D
Για να σοβαρευτούμε, εχω ακουσει οτι οι αλλαγες λαδιώνΕ στον διαλπιστη γινονται στο θερινο και στο χειμερινο ηλιοστάσιο.
Ας μας πουν οι κατέχοντες :sun:
Πριν ή μετά τις Αλκυονίδες????
Αν υπάρχει και time schedule θα το εκτιμούσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γιατι να του αλλαξεις λαδια? τι επαθε?:lol:
Πείτε ρε γιατί τον βλέπω να φεύγει από δω σπρώχνοντας και βλαστημώντας
:wave2: :wave2:
:confused: :confused:
reinmeister
26/01/2011, 12:40
χαλαρος να σαι...αλλαξε τα με ζεστο μοτερακι μονο...χαλαρωσε απο πριν την ταπα...μην το φοβασαι δεν ειναι μπεβε...
εδιτ...μην βαριεσαι ρε μιναρα να κατεβασεις το μανιουαλ...εκτος αν στην πατρα δεν ξερουτε εγγλεζικα...:lol:
Εγω μπορω να ερθω να παρακολουθω?!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Εχει κανει τετοιες μετατροπες χονδα που ειναι τοσο δυσκολο να αλλαχθουν λαδια?βαλε μπροστα ζεστανετο σβηστο να παγωσει λιγο λυσε ταπα λυσε φιλτρο και βαλε τα καινουργια.Αλλιως στειλτον καπου να τα αλλαξει δεν νομιζω να πλερωσει αν εχει τα λαδια δικα του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
δεν νομιζω να πλερωσει αν εχει τα λαδια δικα του.
Ενα δεκαρικακι θα του το παρουν...:look:
@vaska
Ρε αμα δεν μπορεις απλα μην αδειασεις τα παλια.Ριξε μεσα και τα καινουργια και ειναι κομπλε το εργαλειο. :smokin: Θα τσουλαει και καλυτερα μετα...:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εχει κανει τετοιες μετατροπες χονδα που ειναι τοσο δυσκολο να αλλαχθουν λαδια?βαλε μπροστα ζεστανετο σβηστο να παγωσει λιγο λυσε ταπα λυσε φιλτρο και βαλε τα καινουργια.Αλλιως στειλτον καπου να τα αλλαξει δεν νομιζω να πλερωσει αν εχει τα λαδια δικα του.
Ρε Τζιμάκο και είσαι κι έξυπνο παιδί, αν πάει αλλού πως θα μου έχει υποχρέωση????
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ενα δεκαρικακι θα του το παρουν...:look:
@vaska
Ρε αμα δεν μπορεις απλα μην αδειασεις τα παλια.Ριξε μεσα και τα καινουργια και ειναι κομπλε το εργαλειο. :smokin: Θα τσουλαει και καλυτερα μετα...:cool:
Αυτές είναι τεχνικές που χρησιμοποιείτε στα Ιταλικά???
Αυτές είναι τεχνικές που χρησιμοποιείτε στα Ιταλικά???
Κραταμε σταθερο το ισοζυγιο ρε,οσα βαζεις τοσα τρεχουν,οποτε ειμαστε κομπλε:lol: :bigcry: :lol:
χαλαρος να σαι...αλλαξε τα με ζεστο μοτερακι μονο...χαλαρωσε απο πριν την ταπα...μην το φοβασαι δεν ειναι μπεβε...
εδιτ...μην βαριεσαι ρε μιναρα να κατεβασεις το μανιουαλ...εκτος αν στην πατρα δεν ξερουτε εγγλεζικα...:lol:
Ευχαριστώ μάστορα
:wave2: :wave2:
ρε βασκα...δε το αφηνεις μη κοψεις κανα σπειρωμα στο καρτερ και τρεχετε και δε φτανετε μετα???
:a13: :a13: :a13: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε βασκα...δε το αφηνεις μη κοψεις κανα σπειρωμα στο καρτερ και τρεχετε και δε φτανετε μετα???
:a13: :a13: :a13: :wacko:
Όμορφε, για σένα με πέρασες????
Κοίτα ρε η νεολέα που νομίζουν ότι ειναι μοναδικοί στον πλανήτη και ότι πριν από αυτούς το χάος.
Αγάπη μου ρώτησα τους ξέροντες μήπως υπάρχει κάτι το πιο εξειδικευμένο από την κλασική διαδικασία. Τες πα σιγά σιγά θα μάθω που θα πάει.
:a07: :a07: :a07:
Cpt. Haddock
26/01/2011, 14:29
Αγάπη μου ρώτησα τους ξέροντες μήπως υπάρχει κάτι το πιο εξειδικευμένο από την κλασική διαδικασία.
Υπάρχει και λέγεται συνεργείο :D
Υπάρχει και λέγεται συνεργείο :D
Άσε μας ρε λεφτά. Είμαστε τσίπηδες και τα κάνουμε όλα μόνοι μας (πουτάνα).
Άλλωστε αγόρασα 350 ευρώ καινούρια εργαλεία και θέλω να τα δοκιμάσω. Αν προλάβω θ' αλλάξω και δίσκους στο παπί (αυτό ξέρω να το κάνω δεν θα σας χρειαστώ).
chr1s_86
26/01/2011, 14:33
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω???
Λόγω της θέσης της αντλίας νερού πιθανώς να μην χωράει να βάλεις ροπόκλειδο (αν ήθελες να χρησιμοποιήσεις)
Cpt. Haddock
26/01/2011, 14:33
Α, πες οτι θες να κανεις αποσβεση :lol:
(δλδ να δικαιολογήσεις στο στεφάνι σου γιατι έσκασες 350 ευρω για εργαλεια που ειναι ακομα στο σελοφαν :evil: )
Όμορφε, για σένα με πέρασες????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ:επειδη σε αγαπαω αμα τα κανεις σκατα μπορεις να επικοινωνισεις μαζι μου μετα τις 8:00μμ για εξπρεσ σερβις :p
καπετανιο μη πειραζεις το βασκα θα γινουμε μπιλιες
:a016: :a016: :a016:
Α, πες οτι θες να κανεις αποσβεση :lol:
(δλδ να δικαιολογήσεις στο στεφάνι σου γιατι έσκασες 350 ευρω για εργαλεια που ειναι ακομα στο σελοφαν :evil: )
Αύριο έρχονται λέμε
κι εγώ είμαι άντρας, λογαριασμό δεν δίνω στη γυναίκα, αλί από κάτι άλλους πολλά βαρήδες και όχι, που είναι σούζα το αλογάκι......
χαχαχαχα
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Λόγω της θέσης της αντλίας νερού πιθανώς να μην χωράει να βάλεις ροπόκλειδο (αν ήθελες να χρησιμοποιήσεις)
ροπόκλειδο εγώ.............................. δεν. (τόσα χρόνια πάμε με διαίσθηση)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ:επειδη σε αγαπαω αμα τα κανεις σκατα μπορεις να επικοινωνισεις μαζι μου μετα τις 8:00μμ για εξπρεσ σερβις :p
Εσένα που να πνίγομαι δεν σε φωνάζω, έχεις συνηθήσει από την Ιταλικιά λαδιέρα και το να τρέχει λάδι από το μηχανάκι το θεωρείς απολύτως φυσιολογικό.
Άσε που θα με κάνεις και ρόμπα στο φλόρουμ.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Χωρίς πλάκα όποιος θέλει να έρθει για μιναρολογία και καφεδάκι ευπρόσδεκτος.
reinmeister
26/01/2011, 14:44
αν δεν βαριεσαι πηγαινε παρε και μια καινουρια ροδελα για την ταπα...οχι οτι ειναι απαραιτητο βεβαια,αν δεν δακρυζε...
αν δεν βαριεσαι πηγαινε παρε και μια καινουρια ροδελα για την ταπα...οχι οτι ειναι απαραιτητο βεβαια,αν δεν δακρυζε...
Ο Βασιλάκης αγόρι μου είναι εξοπλισμένος. Έχω πάνω από 20 φιμπεράκια και πάντα σε κάθε αλλαγή πετάω το παλιό και βάζω καινούριο. Είναι μια πολυτέλεια που δεν την χρεώνω στους ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ (Τσαμπατζήδες είναι όλοι τους)
reinmeister
26/01/2011, 14:50
μπρουτζινη ροδελα θελει μαστορα ,η οποια με το σφιξιμο παιρνει τα κενα...
Ναι βρε φιμπερ τα λέει ο δικός μου στο μαγαζί που ψωνίζω και είναι μπρουτζινη ροδέλα κάπως στρουμπουλή. Όταν τη σφίγκω παίρνει τα κενά λέμε....
Πιθανά και μην το λέω σωστά αλλά σίγουρα αγοράζω τη σωστή ροδέλα.
:beer: :beer:
δηλαδη αυτη που εχει επανω το χαρχαλο δεν (εστω και με καποια προεργασια :a13: :a13: :a13: ) ξαναχρησιμοποιειται?:D
Να κ ενα ενδιαφερον θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι ωρα θα το βαλεις;;;
Τι λαδι θα του βαλεις;;;
Που θα του το βαλεις;;;;
:smokin: :smokin: :smokin:
Cameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Cameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Παρον.Εγω ρωτησα αν μπορω να παρευρεθω στην διαδικασια ,αλλα με γειωσε κανονικα:sad: :mad: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παρον.Εγω ρωτησα αν μπορω να παρευρεθω στην διαδικασια ,αλλα με γειωσε κανονικα:sad: :mad: :smokin:
Ναι ρε είπα για καφέ σε όλους σας στο μαγαζί μου, αλλά να συννενοηθώ με τον άνθρωπο πότε μπορεί να την φέρει και θα σας πω.
Ναι ρε είπα για καφέ σε όλους σας στο μαγαζί μου, αλλά να συννενοηθώ με τον άνθρωπο πότε μπορεί να την φέρει και θα σας πω.
Α δεν ειναι παρων ο "μελλοθανατος"?!:lol: :lol: :lol:
Καλα ριξε συρμα οταν ειναι...:winka: Να ρθω να σΕ λεω τα νουμερα,ξερεις εσυ...:D
Ρε Τζιμάκο και είσαι κι έξυπνο παιδί, αν πάει αλλού πως θα μου έχει υποχρέωση????
:rotflmao: :rotflmao: Bλέπεις γιά την ώρα του είσαι εσύ υποχρεωμένος που τον ''βασάνισες'' και του φόρτωσες την αδερφή σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Bλέπεις γιά την ώρα του είσαι εσύ υποχρεωμένος που τον ''βασάνισες'' και του φόρτωσες την αδερφή σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ναι βρε φιμπερ τα λέει ο δικός μου στο μαγαζί που ψωνίζω και είναι μπρουτζινη ροδέλα κάπως στρουμπουλή. Όταν τη σφίγκω παίρνει τα κενά λέμε....
Πιθανά και μην το λέω σωστά αλλά σίγουρα αγοράζω τη σωστή ροδέλα.
:beer: :beer: Σε βρίσκω ανησυχητικά ενημερωμένο σχετικά με τις ροδέλες και τα σφυξίματά τους αρχηγέ:a05: :a05: :a05: :a05: :a05:
reinmeister
26/01/2011, 17:42
δηλαδη αυτη που εχει επανω το χαρχαλο δεν (εστω και με καποια προεργασια :a13: :a13: :a13: ) ξαναχρησιμοποιειται?:D
σε γιαπωνεζικο ανετα...σε ευρωπαϊκο που σταζουν με τα παντα καινουρια,ορκο δεν παιρνω...:lol:
Θελω φωτο με εναν να κραταει την μανελα και τεσσερις να γυριζουν γυρω γυρω το τρανσλαπ να ξεβιδωσει την ταπα λαδιου:lol: :lol: :lol: :lol:
nihristo
26/01/2011, 18:18
...tορκο δεν παιρνω...:lol:
Μου φαίνεται μας δουλεύεις :D
σε γιαπωνεζικο ανετα...σε ευρωπαϊκο που σταζουν με τα παντα καινουρια,ορκο δεν παιρνω...:lol:
πφφφφφ
εκει ειναι η διαφορα του ερασιτεχνη με τον pro :smokin: :smokin: :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Bλέπεις γιά την ώρα του είσαι εσύ υποχρεωμένος που τον ''βασάνισες'' και του φόρτωσες την αδερφή σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γμστα και έληξε και η εγγύηση, τι θα κάνουμε αν παραδώσει πινακίδες και την πάει για απόσυρση δεν ξέρω, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι .....
:bigcry: :bigcry: :bigcry: