reinmeister
27/01/2011, 12:56
προχωραει ο μερμηγκας μες το λιοπυρι φορτωμενος τροφη...
σκαει ο τζιτζικας με το καμπριο,δυο γκομενες και surf boards φορτωμενες...
παμε ρε κολλητε μια θαλασσα να κανουμε τζερτζελο με τα μωρα και να δροσιστουμε ...?
δεν μπορω, λεει ο μερμηγκας...πρεπει να μαζεψω τροφη για τον χειμωνα,ετσι ωστε να μην πεινασω...
σωωωωπα ρε αδερφακι του λεει ο τζι...χαλαρος να σαι κι εχει ο θεος...
κουναει συγκαταβατικα το κεφαλι ο μερμηγκας και συνεχιζει αγογγυστα την δουλεια...
ερχεται λοιπον ο χειμωνας και ειναι ο μερμηγκας μες το σπιτι,τιγκα στο φαι,εχει αναψει και το τζακι και παρακολουθωντας εξω το χιονι σκεφτεται χαιρεκακα τι διαβολους θα τραβαει ο τζιτζικας...
ξαφνικα χτυπαει το κουδουνι...κοιταει απο το ματακι και βλεπει τον τζι...χαμογελωντας ανοιγει την πορτα...
πως παει του λεει ο τζι φυσωντας τα χερια του για να ζεσταθει...
μια χαρα του λεει ο μερμ...τζακακι,φαι ,χαλαρα...
ΕΣΥ? :D
πολυ κρυο ρε μαστορα του λεει εδω εξω, κι εχω αφησει ο μαλακας το north face στο land rover...ηρθα απλως να σου πω οτι εχω δυο πολυ δυνατα ξεκωλακια φορτωμενα και τηγκανα για σκι και μετα ξεσκι σε κανα σαλε...ψηνεσαι ?
μπα λεει ο μερμ...
α...κι αν τυχον πετυχεις πουθενα τον αισωπο πες του οτι γαμιεται...
σκαει ο τζιτζικας με το καμπριο,δυο γκομενες και surf boards φορτωμενες...
παμε ρε κολλητε μια θαλασσα να κανουμε τζερτζελο με τα μωρα και να δροσιστουμε ...?
δεν μπορω, λεει ο μερμηγκας...πρεπει να μαζεψω τροφη για τον χειμωνα,ετσι ωστε να μην πεινασω...
σωωωωπα ρε αδερφακι του λεει ο τζι...χαλαρος να σαι κι εχει ο θεος...
κουναει συγκαταβατικα το κεφαλι ο μερμηγκας και συνεχιζει αγογγυστα την δουλεια...
ερχεται λοιπον ο χειμωνας και ειναι ο μερμηγκας μες το σπιτι,τιγκα στο φαι,εχει αναψει και το τζακι και παρακολουθωντας εξω το χιονι σκεφτεται χαιρεκακα τι διαβολους θα τραβαει ο τζιτζικας...
ξαφνικα χτυπαει το κουδουνι...κοιταει απο το ματακι και βλεπει τον τζι...χαμογελωντας ανοιγει την πορτα...
πως παει του λεει ο τζι φυσωντας τα χερια του για να ζεσταθει...
μια χαρα του λεει ο μερμ...τζακακι,φαι ,χαλαρα...
ΕΣΥ? :D
πολυ κρυο ρε μαστορα του λεει εδω εξω, κι εχω αφησει ο μαλακας το north face στο land rover...ηρθα απλως να σου πω οτι εχω δυο πολυ δυνατα ξεκωλακια φορτωμενα και τηγκανα για σκι και μετα ξεσκι σε κανα σαλε...ψηνεσαι ?
μπα λεει ο μερμ...
α...κι αν τυχον πετυχεις πουθενα τον αισωπο πες του οτι γαμιεται...