View Full Version : Ακουει η Πατρα, οβερ! Μερος Δευτερον.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Θα τον πιουμε τελικως αυριο πουθενα?
akis_trevor
31/01/2015, 19:57
Θα τον πιουμε τελικως αυριο πουθενα?
Braon rouge που το αφησαμε την αλλη φορα;
Περι τις 3-4;;;
Braon rouge που το αφησαμε την αλλη φορα;
Περι τις 3-4;;;
It's οκ απο μενα...Εκτος κ να θελει κανεις αλλη ωρα...
akis_trevor
01/02/2015, 10:58
Κατα τις 3 θα μαι εκει.:wave2:
Ερωτηξη...
Για τον πληθακη - κουναδη πριν τα φαναρια του κουρτεση ξερει κανενας τιποτα..?Εχω περασει τους τελευταιους 2 μηνες καμια 10αρια φορες και δεν υπαρχει κανενας τα πρωινα εκει..Τον τελευταιο χρονο ειχε πεσει σκουπα το ξερω αλλα μια κυρια(ΜΑΙΡΗ) υπηρχε εκει και εξυπερετουσε αν ηθελε καποιος να αγορασει κατι στο σακι βεβαια..
Προσπαθω να την βρω την συγκεκριμενη κυρια αλλα ΔΕΝ...Αν ξερει καποιος κατι με ΣΩΖΕΙ..
Ερωτηξη...
Για τον πληθακη - κουναδη πριν τα φαναρια του κουρτεση ξερει κανενας τιποτα..?Εχω περασει τους τελευταιους 2 μηνες καμια 10αρια φορες και δεν υπαρχει κανενας τα πρωινα εκει..Τον τελευταιο χρονο ειχε πεσει σκουπα το ξερω αλλα μια κυρια(ΜΑΙΡΗ) υπηρχε εκει και εξυπερετουσε αν ηθελε καποιος να αγορασει κατι στο σακι βεβαια..
Προσπαθω να την βρω την συγκεκριμενη κυρια αλλα ΔΕΝ...Αν ξερει καποιος κατι με ΣΩΖΕΙ..
Eχει εγκαταληφθει το μαγαζι παντως, προσφατα του κατεβασαν κ μια τζαμαρια κ ειναι θρυψαλλα... Κατι περισσοτερο δε ξερω...
To ξερω περασα και χθες και το ειδα...Ρωτησα τα διπλανα μαγαζια αλλα ειχαν την ιδια απορια πως και δεν εχει ερθει κανενας να δει την τζαμαρια..Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με ΤΙΠΟΤΑ την γυναικα που ηταν εκει τα πρωινα..Μουπανε οτι εκανε και ασφαλειες εκτος απο την δουλεια της εκει...Η πλακα ειναι οτι εχουν χαρτακι με κινητο-σταθερο στην κεντρικη πορτα αλλα ΔΕΝ λειτουργουν...
Τελος βρηκα ακρη τελικα...Πω πω νικολουλη εγινα...:bawl:
Για πές τι έγινε;;;;;;;;
Τι θες να μάθεις ρε αρχηγέ?? Για τον Κουν@δη??? Δεν σου φτάνουν όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα?? Αν ειδικά ήσουν κάποτεΣ κάτοχος Σουτζούκι, θα έχεις πολλά να θυμάσαι.
Τες πα τι πάω και θυμάμαι και συγχύζομαι μεσημεριάτικο.
Τι θες να μάθεις ρε αρχηγέ?? Για τον Κουν@δη??? Δεν σου φτάνουν όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα?? Αν ειδικά ήσουν κάποτεΣ κάτοχος Σουτζούκι, θα έχεις πολλά να θυμάσαι.
Τες πα τι πάω και θυμάμαι και συγχύζομαι μεσημεριάτικο.
Ναι ρε, τα παλιά τα ξέρω και δεν αναφέρομαι σ΄αυτά..........
Γιατί έγινε μις Μαρπλ ο Καραβίδας θέλω να μάθω................
Υπήρχαν εκεί μέσα αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια..................
Ναι ρε, τα παλιά τα ξέρω και δεν αναφέρομαι σ΄αυτά..........
Γιατί έγινε μις Μαρπλ ο Καραβίδας θέλω να μάθω................
Υπήρχαν εκεί μέσα αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια..................
Μιλάτε ρε κουφ@λες ,εμείς στο πηγάδι ουρήσαμε ???
Εσυ απο πανω χαλαρωσε δεν ειχε κατι το πολυ ιδιαιτερο...:bawl:
Ο βασκα εχει δικιο ηταν περιπτωση και επι suzuki εποχη και οταν εγινε κουναδης-πληθακης...
Οταν ηταν οι εισαγωγες ειχαν φερει πολυ πραμα πριν κανα 2 χρονια τελειωσε το πανηγυρι τα δωσανε στους γυφτους και οτι απεμεινε σε μια βδομαδα οποιος προλαβε πηρε τις μερες που φορτωναν τα γυφτοπουλα αλλα οχι τιποτα τρελο...
Εγω για αλλο λογο εκανα αναζητηση...
Αυτα που εχουν μεινει μεσα αποτι ειδα αναθεμα και αν εχουν χαρτια βεβαια ειναι bandit250/cagiva w4/cb1/tiger 885/eliminator250....διαφορες κινεζιες αλλα καινουργια αλλα μεταχειρο peugeot-derbiκτλπ...
Υ.γ.Ας πει ο bulmont τι κομματια γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι ενδιαφερον..
Μιλάτε ρε κουφ@λες ,εμείς στο πηγάδι ουρήσαμε ???
Στην σειρά σου κύριος..........................
amyroukai
20/03/2015, 14:54
Καλα ρε, εχει το τιμημενο ατι του γ.γ. και δεν το πηρε κανεις;
Υ.γ.Ας πει ο bulmont τι κομματια γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι ενδιαφερον..
Εάν έγινε έτσι (με τους γύφτους) δεν το γνωρίζω μιας και οι μέρες που έχω περάσει στην Πάτρα
τα τελευταία 4 χρόνια είναι λίγες. Θυμάμαι όμως αρκετά ενδιαφέροντα μηχανάκια στο υπερυψομένο
πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί πχ Σουζούκι ΡΕ 175 κλπ........
Ενα τετοιο πουλιοτανε στην πατρα 500 ευρω στο car.gr κανα χρονο και δεν το επαιρνε κανενας(πλακα θαχε να τοχε παρει απο αυτον..)..
Ειχε πουλησει αρκετα μοτο τα πρωτα χρονια απο την εισαγωγη -japan(nsr-rgv-vfr-zxr-cbr-κροσακια...)και εκανε ευκολα ανταλλαγες ηταν γνωστο αυτο μετα πουλαγε σκουπιδια κυριως που ειχαν αλλαξει καμια10+ χερια και πολυ κινεζικο(που ειναι και της μοδας τα τελευταια χρονια) μπας και εβγαζαν κανα ψιλο γιατι βαραγανε μυγες...
akis_trevor
20/03/2015, 15:09
το 09-10 δουλευα στους πυροσβεστηρες διπλα ακριβως στον φατουρο.
απορω πραγματικα πως κρατιοταν το μαγαζι ανοιχτο..που και που παταγε κανενας με κανα παλιο παπι-leadακι κλπ και το πηγαιναν για σερβις.μηχανακι δεν θυμαμαι να ειχα δει να πουλαει.
Αυτο εγραψα και εγω βαραγανε μυγες και προσπαθουσαν με κανα κινεζικο η καμια ψευτοσυντηρηση σε κανα χρεπι...
Ο bulmont μιλαει για πολυ ποιο παλια να εβλεπε καποια μοτο τοτε που λεω εγω...
Παντως δεν ξερω εμενα εστω και αυτος μου εφερνε λιγο στο μυαλο οποτε περναγα απο εκει και τα εβλεπα ετσι στoiβαγμενα τις παλιες εποχες δριμαλα,κριμπα,νικολακοπουλο,αμερικανο,γιαπωνεζο κτλπ...:beer:
πω ο τυπος υπαρχει ακομα ο χοντρος??πηρα ενα rgv το 96 απο εκει.
για πολλες φαπες ηταν τοτε.μου εκανε πουστια αλλα μετα ενταξη πηρε τον καλο το δρομο.
ολο μαγκια κλανια
Takata Dome
20/03/2015, 15:19
Είχα την εντύπωση πως το είχε κλείσει εδώ και καιρό,γιατί όταν περνούσα απ'έξω φαινόταν εντελώς εγκαταλελειμμένο. Όταν το αποφασίσει πάντως,ίσως τα δώσει κοψοχρονιά αυτά που έχει.Αν ακουστεί τίποτα,ρίξτε μια ενημέρωση και απο δω.
πω ο τυπος υπαρχει ακομα ο χοντρος??πηρα ενα rgv το 96 απο εκει.
για πολλες φαπες ηταν τοτε.μου εκανε πουστια αλλα μετα ενταξη πηρε τον καλο το δρομο.
ολο μαγκια κλανια
Τον αντρεα λεει τον κοντοχοντρο..:bawl:
Ναι πηρε τον ΠΟΛΥ καλο δρομο...:bawl::bawl::bawl:
akis_trevor
20/03/2015, 15:21
με το μαλλι το λιγδε;;;
ναι ρε συ αντρεα τον ελεγαν.με επερνε τηλ και μου ελεγε.αγορακι θα ερθω να στο παρω το μηχανακι γιατι δεν βαζεις τα γραματια
στην τραπεζα.εγω τα πληρωνα κανονικα! μεχρι που πηγα εκει και επεσαν οι απαρετητες.....ενταξη ρε φιλε
θα το φερω το μοτερακι για τα παουερ(δεν δουλευε απ την αρχη και ελεγε το εχω παραγγηλη)και τετοια.τεληκα δεν πηρε 1 γραματιο και πατσησαμε.
ζει?
Πήρε λέει τον καλό τον δρόμο λέει ο Ανδρέας λέει. Ανδρέα λένε τον πατέρα ο οποίος ήταν βουτηγμενος στα σκατα ανέκαθεν, όπου πουστια και μπινια και αλλοίωση και παραποιηση μέσα ήταν. Τον γιο δεν θυμάμαι πως τον λένε νομίζω Νίκο αλλά ήταν γνωστός στην πιάτσα ως "μπουχεσ@ς“, ο οποίος έκανε φιλοτιμες προσπάθειες να μοιασει του πατέρα του αλλά δεν το είχε. Θυμάμαι είχε δώσει την προκαταβολή ενός πελάτη του που του είχε παραγγείλει ένα GSXR για να κλείσει την αμαξα που θα τον πήγαινε στην εκκλησία για τον γάμο του και παραλίγο να πάει με μαυρισμενα μάτια και σπασμένα πλευρά. Λίγο μετά δούλευε ντελιβερι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Για να μην μιλήσουμε για την περιβοητη αυλή και το τι υπήρχε εκεί θαμενο. Παλιές καλές εποχές.
Ρε σεις αυτος δεν ειναι ο jappamotto...?Τρομαξα να τον καταλαβω εχασε πολλα κιλα....:bawl:
http://www.giessener-anzeiger.de/wirtschaft/wirtschaft-regional/kals-orsate--willkommen_15060009.htm
Σημερα παιζει να δουμε κανα motogp πουθενα εκτος σπιτιου(το ψηνω και για ολυμπιακο ετσι και αλλιως τελειωνει το ενα αρχιζει το αλλο 7:30 και 9:30..)..?
Υ.γ.Nippon denso??
Είχα την εντύπωση πως το είχε κλείσει εδώ και καιρό,γιατί όταν περνούσα απ'έξω φαινόταν εντελώς εγκαταλελειμμένο. Όταν το αποφασίσει πάντως,ίσως τα δώσει κοψοχρονιά αυτά που έχει.Αν ακουστεί τίποτα,ρίξτε μια ενημέρωση και απο δω.
Πουλαει οτι εχει μεσα αν θες πληροφοριες με πμ..:beer:
Το Σαββατο θα ειμαι στα πατρια εδαφη... κανονιστε κανα καφεδακι ρεεεε.......:p:wave2:
vaska ακουει;
Το Σαββατο θα ειμαι στα πατρια εδαφη... κανονιστε κανα καφεδακι ρεεεε.......:p:wave2:
vaska ακουει;
Άκουσε ο vaskas αλλά γιατί βρε κιορατά δεν το κανόνιζες το προηγούμενο ΣΚ που είχε και αποψίλωση και κόψιμο δέντρων στο χωριό??
:bawl:
Ρίψατε σύρμα μόλις φτάσετε μουσιού και θα βρεθούμε.
akis_trevor
09/08/2015, 11:54
Σε περιπτωση που καποιος τον ηξερε...
Πεθανε ο αντρεας"ιρις τατουαζ".:(
αυριο πρωι στις 11 στον αγιο δημητρη η κηδεια του..
Κριμα νεος ανθρωπος...ΕΙδα το κηδειοχαρτο εξω αποτο studio...:(
akis_trevor
09/08/2015, 12:48
Κριμα νεος ανθρωπος...ΕΙδα το κηδειοχαρτο εξω αποτο studio...:(
Και με φοβρρο ηθος να προσθεσω..
Ρε παιδιά μην αρχίζετε με τις κηδείες... Ζωή σε λόγου μας, που λένε (δεν τον ηξερα τον άνθρωπο...)
Άκη, κανόνισε κανα καφέ με vaska, να σας δω ρε...;)
akis_trevor
09/08/2015, 22:47
Ρε παιδιά μην αρχίζετε με τις κηδείες... Ζωή σε λόγου μας, που λένε (δεν τον ηξερα τον άνθρωπο...)
Άκη, κανόνισε κανα καφέ με vaska, να σας δω ρε...;)
Απλα το ανεφερα επειδη ηταν γνωστος σε μεγαλο κυκλο ανθρωπων.
Εισαι πατρα;;
Απλα το ανεφερα επειδη ηταν γνωστος σε μεγαλο κυκλο ανθρωπων.
Εισαι πατρα;;
Ναι...:D
Ο Vaskas θα είναι Πάτρα μέχρι αύριο (τετάρτη) βράδυ. Μετά και για μια (1) εβδομάδα θα βρίσκεται στα εξωτικά Νιφορέικα για να χαλαρώσει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι όποτε θέλετε αρκεί να ενημερώσετε πρώτα για να έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες
339441
Ο Vaskas θα είναι Πάτρα μέχρι αύριο (τετάρτη) βράδυ. Μετά και για μια (1) εβδομάδα θα βρίσκεται στα εξωτικά Νιφορέικα για να χαλαρώσει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι όποτε θέλετε αρκεί να ενημερώσετε πρώτα για να έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες
339441
Επειτιδες έβαλες την εικόνα επειδή δεν τρώμε πολύ εε;:D:D
Θα σε προλάβουμε πριν φύγεις!
Επειτιδες έβαλες την εικόνα επειδή δεν τρώμε πολύ εε;:D:D
Θα σε προλάβουμε πριν φύγεις!
θα σου φέρω το βράδυ μία στη λαδόκολλα να μη μου φύγεις νηστικός.
:beer:
θα σου φέρω το βράδυ μία στη λαδόκολλα να μη μου φύγεις νηστικός.
:beer:
:lol::beer:
Ελα για τον vaska(καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ηθελες να παρεις ενα..?) το μπολντορι..:beer:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6899421/
Σημερα πηγα με την γυναικα στο lidl στην αμερικης και πηρε το ματι μου ενα gpx 250 (με πινακιδα) στην ακρη μακρια απο ολα τα οχηματα μεσα στο παρκινγκ φυσικα και πλησιασα να το δω γιατι κατι δεν μου κολαγε και οντως ειχαν αρχησει και το μαγαριζαν (κομμενο με κοφτακι σωληνακι μπροστινου φρενου και τρομπα φυσικα εξαφανιζολ οπως και καποια πλαστικα-ζελατινα κτλπ...)μηπως το κλαιει κανενας ειπα να το αναφερω..
Takata Dome
24/10/2015, 22:04
Κάποιος εδώ μέσα είχε πάρει ένα τέτοιο για restoring ή θυμάμαι λάθος;
Καλα θυμασαι μικρε νομιζω ειχε παρει και ενα δευτερο ο ιδιος αλλα δεν θυμαμαι το nick του αυτη τη στιγμη..
akis_trevor
02/12/2015, 15:04
κανα καφε θα πιουμε ρε;;
κανα καφε θα πιουμε ρε;;
Αυτό λέω & εγώ ρε φίλε... Θα πιούμε; ;)
Κανονίστε το λοιπόν και πείτε μας
Κανονίστε το λοιπόν και πείτε μας
Κλασικα στον πεζοδρομο θα ειμαι κατα τις 11.30...Δεν δουλευεις σημερα;
:p
Ποιόν πεζόδρομο;;;;;;;;;;;;;:confused:
Ποιόν πεζόδρομο;;;;;;;;;;;;;:confused:
Ελα, πες αληθεια τωρα... κανεις πλακα ετσι;:p(Ρ.Φεραιου)
Ελα, πες αληθεια τωρα... κανεις πλακα ετσι;:p(Ρ.Φεραιου)
Ρε υπάρχουν καμιά τριανταριά πεζόδρομοι......................
Ρε υπάρχουν καμιά τριανταριά πεζόδρομοι......................
:):)
Μιλάμε για τον στάνταρ! Τον κλασικό!!
bros400pgm
31/12/2015, 09:03
Κλασικος η Ρηγα Φεραιου; :lol:
Μεχρι σημερα ηξερα την Γερωκοστοπουλου :cry:
Κλασικος η Ρηγα Φεραιου; :lol:
Μεχρι σημερα ηξερα την Γερωκοστοπουλου :cry:
Ο ''σημερινος'' κλασικος...
Αν το παμε για τον κλασικο στανταρ ειναι η Αγ. Νικολαου!
Πλακα πλακα, κανανε ολη την Πατρα πεζοδρομους........
Λιακαδα εχει καλα τα παλια χρονια πηγαιναμε εστω μια αναβαση πιτιτσας και καφε εκει πανω διπλα στο τζακι!!
Το ψηνει κανεις αραγε?
Λιακαδα εχει καλα τα παλια χρονια πηγαιναμε εστω μια αναβαση πιτιτσας και καφε εκει πανω διπλα στο τζακι!!
Το ψηνει κανεις αραγε?
Το ψήνουμε ρε Φίλος αλλά όχι σήμερα. Είμαι επί σκοπόν στο μαγαζί μην και περάσει πελάτης και του πέσει κανένα ευρόπουλο.
Λογικο φιλε αυτες οι μερες ειναι για σενα ζορικες,θα το κανονησουμε οπως και να εχει Καλη Πρωτοχρονια!!!
Pan (dvs)
31/12/2015, 11:12
Το ψήνουμε ρε Φίλος αλλά όχι σήμερα. Είμαι επί σκοπόν στο μαγαζί μην και περάσει πελάτης και του πέσει κανένα ευρόπουλο.
Να δω ρε Γερολαδα τι θα τα κανεις.
Να δω ρε Γερολαδα τι θα τα κανεις.
Bit coins
Bit coins
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Pan (dvs)
31/12/2015, 21:08
Bit coins
Φουσκα ειναι.Ελα να στα κανω λιρες.
Φουκα ειναι.Ελα να στα κανω λιρες.
https://youtu.be/rkthJyJbLMo
:lol:
akis_trevor
22/02/2016, 21:58
Ρε μιναριδες καμια μιναρομπυρα θα πιουμε;;;;
Πεμπτη βραδυ 9-9.15 ψηνεστε;;
Ρε μιναριδες καμια μιναρομπυρα θα πιουμε;;;;
Πεμπτη βραδυ 9-9.15 ψηνεστε;;
Ίσως κ να ψηνομαστε :smokin:
Από 9:00 έως 9:15 τι καφέ να προλάβουμε να πιούμε? Εγώ μέσα.
akis_trevor
23/02/2016, 19:06
πουθε λετε;;;
καλες τιμες εχει το υποβρυχιο βανιλια,μεζεδακια κλπ που πηγαιναμε το καλοκαιρι.
κατι αλλο εχει κανεις υποψην;
πουθε λετε;;;
καλες τιμες εχει το υποβρυχιο βανιλια,μεζεδακια κλπ που πηγαιναμε το καλοκαιρι.
κατι αλλο εχει κανεις υποψην;
Πάμε ρε όπου θέλετε αρκεί να μαζευτούμε και να τα πούμε που έχουμε χαθεί. Κανόνισε εσύ και πες μας.
chester24
23/02/2016, 20:31
Σαμιωτες θελετε ρε σεις στην παρεα? :p
akis_trevor
23/02/2016, 20:34
Σαμιωτες θελετε ρε σεις στην παρεα? :p
που σαι ρε φιλε;;;;αμη...εννοειται...
αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο,υποβρυχιο βανιλια πλατεια μαρκατου,ερμου ψηλα....9 θα ειμαι εκει!!
chester24
23/02/2016, 21:08
που σαι ρε φιλε;;;;αμη...εννοειται...
αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο,υποβρυχιο βανιλια πλατεια μαρκατου,ερμου ψηλα....9 θα ειμαι εκει!!
αχχαχαχαχα μερες σε σκεφτομαι να πω την αληθεια... Ολο λεω να σε παρω τηλ και ολο κατι κανω και το ξεχναω... Και αντε παλι. Πλατεια μαρκατου ιτ ις.
Παιζει να δουμε και ολυμπιακο εκει αν ναι τοτε να μου κρατησει μια θεση ο βασκα στους μη καπνιζοντες παρακαλω γιατι εχω προβλημα υγειας....:beer:
Παιζει να δουμε και ολυμπιακο εκει αν ναι τοτε να μου κρατησει μια θεση ο βασκα στους μη καπνιζοντες παρακαλω γιατι εχω προβλημα υγειας....:beer:
όχι ρε Βλάμη να πάμε να πιούμε καφέ να πούμε 10 κουβέντες και να βλέπουμε ποδόσφαιρο, κρίμα κι άδικο. Όσο για τους μη καπνίζοντες πάλι θα σε στεναχωρήσω.
Γ@μα το ποδόσφαιρο, πάμε να κάτσουμε έξω πλατεία μεριά και να πούμε 10 μ@λακίες και είμαστε οκ
όχι ρε Βλάμη να πάμε να πιούμε καφέ να πούμε 10 κουβέντες και να βλέπουμε ποδόσφαιρο, κρίμα κι άδικο. Όσο για τους μη καπνίζοντες πάλι θα σε στεναχωρήσω.
Γ@μα το ποδόσφαιρο, πάμε να κάτσουμε έξω πλατεία μεριά και να πούμε 10 μ@λακίες και είμαστε οκ
ΜΕ εντυπωσιασες με το βλαμη..:bawl:
Καλα ρε μαστορα θα επαιρνα και λιγο ματι το ματσακι και θα κουβεντιαζαμε κιολας με ποναει και ο λαιμας μου...:D
Θα το σκεφτω φερε κανα ανεμιστηρακι εσυ ξερεις...:bawl:
ΜΕ εντυπωσιασες με το βλαμη..:bawl:
Καλα ρε μαστορα θα επαιρνα και λιγο ματι το ματσακι και θα κουβεντιαζαμε κιολας με ποναει και ο λαιμας μου...:D
Θα το σκεφτω φερε κανα ανεμιστηρακι εσυ ξερεις...:bawl:
έχω κανα 2 καινούρια, τσουρούλια πάνε λέμε, φετες. Να φέρω??:bawl:
chester24
25/02/2016, 16:31
Τελικα ισχυει το σημερινο ραντεβουδακι???:D
δεν έχω νεότερα από Άκη αλλά είμαι μέσα. Πες αν θες που και πάμε, ίσως έρθει και ο Θωμάς κι αν είναι μας βρίσκει εκεί ο Άκης
akis_trevor
25/02/2016, 16:44
Το εχω γραψει παραπανω....
οπότε ισχύει το ραντεβού κανονικά, έτσι?
chester24
25/02/2016, 17:02
οπότε ισχύει το ραντεβού κανονικά, έτσι?
Οβερ
chester24
26/02/2016, 08:52
Παιδες χαρηκα πολυ που σας ειδα εχθες!! Χαρηκα και για τις νεες γνωριμιες!!! Αντε πιο συχνα να εβρισκομεθα..
Περασε τοσος καιρος που το μαλλι του βασκα εφτασε στον κωλοτ :cry:
Ο Camen που καυλαντιζε ομως???
Ο Camen που καυλαντιζε ομως???
Βαράει 38,5 - 39 απο χθες απογευμα
Βαράει 38,5 - 39 απο χθες απογευμα
έχασες πάντως. ο Γιώργος ο 2τροχος έδωσε ρεσιτάλ εχθές. Αρκεί να σου πω ότι η Χρύσα δεν σταμάτησε να γελάει μέχρι την ώρα που φύγαμε. Όλα τα λεφτά η περιγραφή του ταξιδιού του στην Τυνησία και οι καμηλοδρομίες. Πεθάναμε στο γέλιο ρε σου λέω.
akis_trevor
26/02/2016, 18:49
έχασες πάντως. ο Γιώργος ο 2τροχος έδωσε ρεσιτάλ εχθές. Αρκεί να σου πω ότι η Χρύσα δεν σταμάτησε να γελάει μέχρι την ώρα που φύγαμε. Όλα τα λεφτά η περιγραφή του ταξιδιού του στην Τυνησία και οι καμηλοδρομίες. Πεθάναμε στο γέλιο ρε σου λέω.
ε ναι.....ηταν χειμαρος!!!ωραια ηταν παιδες....η επομενη ελπιζω να μην ειναι το 2017....:wave2:
Ολα good αλλα δεν ξαναρχομαι παιδες...Καποιοι ειναι προκλητικοι αλλοι με αλογοουρες αλλοι μουσατοι σαν ομαδα του ISIS ειμασταν!!
Σαμιωτη και Απεκη χαρηκα ;):beer:
Ρε σεις κανα πατρινοπουλο για μπαλιτσα τιποτα εδω ξεφυτρωνουν συνεχεια τοπικ με ραντεβου για 5x5...:bawl:
bros400pgm
05/03/2016, 08:38
Ρε εσυ εισαι νιατο. Τι δουλεια εχεις με τα μπαρμπαδια; :lol:
ps. Εμεις, λογω γεωγραφικης θεσης, παιζουμε στου Διαγορα Βραχνεικων. Μπαρμπαδια κυριως.
akis_trevor
05/03/2016, 08:42
Ρε σεις κανα πατρινοπουλο για μπαλιτσα τιποτα εδω ξεφυτρωνουν συνεχεια τοπικ με ραντεβου για 5x5...:bawl:
Για 5*5 θελουμε δεκα ατομα.
Δεκα μοταιοι δεν ειμαστε σε ολη την πελοπονησο καλα καλα...:bawl:
Ρε εσυ εισαι νιατο. Τι δουλεια εχεις με τα μπαρμπαδια; :lol:
ps. Εμεις, λογω γεωγραφικης θεσης, παιζουμε στου Διαγορα Βραχνεικων. Μπαρμπαδια κυριως.
Δεν λεω για τους παππουδες και δεν ξερω πως τους ξεχωριζεις ηλικιακα παντως οποιος την παλευει εστω και λιγο με ταποδαρακια-καρδια θα κανουμε την πλακα μας..
Υ.γ.Στειλε και κανα πμ οταν λοιπον...:beer:
Για 5*5 θελουμε δεκα ατομα.
Δεκα μοταιοι δεν ειμαστε σε ολη την πελοπονησο καλα καλα...:bawl:
O vaska μουχε πει στο παρελθον οτι ειναι χιλιαδες τα πατρινομελη...:bawl:
akis_trevor
05/03/2016, 13:07
O vaska μουχε πει στο παρελθον οτι ειναι χιλιαδες τα πατρινομελη...:bawl:
Μαλλον παιζουν κρυφτο τοτε..χαχα..
Τι λέτε να μαζευτούμε αύριο το γιόμα για καφεδομυράκι?? Για πείτε
akis_trevor
22/03/2016, 14:33
Τι λέτε να μαζευτούμε αύριο το γιόμα για καφεδομυράκι?? Για πείτε
εργαζομεθα κυριε...
περασα και απτον διτροχο το σαββατο και μου πε και αυτος να βρεθουμε για κανα κοφι/μπυρα.
εγω δουλευω αναποδα τα απογευματα απο εσας οποτε μετα το σχολασμα καμια μερα μπορω.9+
εργαζομεθα κυριε...
περασα και απτον διτροχο το σαββατο και μου πε και αυτος να βρεθουμε για κανα κοφι/μπυρα.
εγω δουλευω αναποδα τα απογευματα απο εσας οποτε μετα το σχολασμα καμια μερα μπορω.9+
πέρασε από μένα και ο κλάμπ παλιό μέλος και καλό παιδί και είπαμε να μαζευτούμε. Αν μπορείτε μετά τις 9, κανένα πρόβλημα, το κάνουμε τότε.
akis_trevor
22/03/2016, 20:27
πέρασε από μένα και ο κλάμπ παλιό μέλος και καλό παιδί και είπαμε να μαζευτούμε. Αν μπορείτε μετά τις 9, κανένα πρόβλημα, το κάνουμε τότε.
Κανονιστε το,ποσταρε το και οταν σκολασω περναω να σας βρω.
Προβλεπονται καταιγιδες αυριο βραδυ παντως. :(
Τι σκατοκαιρος ειναι αυτος σημερα γ@#$ω την σκονη και τον γ@!αερα!!:a37:
akis_trevor
02/04/2016, 18:16
Αυριο βραδυ θα παω με τον αντωνη (geros21) να δουμε motogp στον καστελοκαμπο σε ενα μαγαζακι,kastelo λεγεται.αν καποιος επιθυμει,κατα τις 21.30 θα μαστε εκει...
Αν έχω επιστρέψει από Αγρίνιο θα σας κάνω την τιμή να με έχετε παρέα. :)
Παιζει να ερθω και εγω...
Vaska με το IT θασαι να ξερω...:bawl:
Υ.γ.Σε εκεινο το σημειο εχει φωλια με vmax...:cool: