PDA

View Full Version : Rossi-Ducati-mugello 2011

Σελίδες : 1 2 3 [4]

TROOPER
06/07/2011, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα, παρε ενα τιπ...
αυτο ηταν ενα Nike air max 2009...:lol:

ετσι...αντρικια πραματα...!!!!:lol: :lol: :lol:

TROOPER
06/07/2011, 15:33
και αυτη η μπλουζα του Moto.gr...

χοντα πηρε φωτια??????????

Aggelos_SV
06/07/2011, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

...τα @@ του πάντως στο τσακ τη γλίτωσαν :lol:

Τί έγινε ρε παιδιά?:confused:

devil's animal
06/07/2011, 15:45

οχι μονο του...
το βοηθησα λιγο και εγω...καθ'οτι αγορι φλογερο...:rotflmao:

230764

blackbusa
06/07/2011, 15:51
οχι μονο του...

βλεπω βγαζει (και βαζει)ν ψωτιες ο κωλος σου...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

devil's animal
06/07/2011, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βλεπω βγαζει (και βαζει)ν ψωτιες ο κωλος σου...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

σελακι συνοδηγου ειναι γκαβουλιακα αυτο...(σε περιπτωση που δεν το ειδες)...:a24:

:lol: :lol:

catmaster
06/07/2011, 15:54
οχι μονο του...

:eyepop:

Νταξ ... ξέρω ότι η ιταλική κουζίνα έχει καυτερά φαγητά ....

αλλά τέτοιο πράγμα ... :smokin:

blackbusa
06/07/2011, 15:57
σελακι συνοδηγου ειναι γκαβουλιακα αυτο...(σε περιπτωση που δεν το ειδες)...:a24:

ρε παπαρα οταν μιλισαμε και εισουνα σαν κλαμμενο μ@υνι μου εδωσες να καταλαβαω οτι λαμπαδιασες...αυτη ειναι η φωτια που ελεγες??να σου πει ο Ακης η Κατερινα και ο Κωστας για φωτια να γουσταρουμε...:smokin:

devil's animal
06/07/2011, 16:01
ρε παπαρα οταν μιλισαμε και εισουνα σαν κλαμμενο μ@υνι μου εδωσες να καταλαβαω οτι λαμπαδιασες...αυτη ειναι η φωτια που ελεγες??να σου πει ο Ακης η Κατερινα και ο Κωστας για φωτια να γουσταρουμε...:smokin:

παλι καλα μαλακα που δεν ειχα κατω κατω στα σαμαρια το αποσπητικο σπρεϊ γιατι θα ειχαμε και καμπουμ στο σεναριο...:rolleyes:
:evil:

blackbusa
06/07/2011, 16:06
αποσπητικο σπρεϊ

πφφφφφφφφφφφφ...παλι ερασιτεχνης...αυτοκινητο με ντεποζιτο υγραεριου και βενζινας στα 10 μετρα μπροστα μας...χωρις δυνατοτητα να παμε πιο πισω...

καλα ρε...οκ...λαμπαδιασαν...τα καθρεφτακια τι τα εχεις???να κοιτας μονο ποσο ομορφος εισαι???:evil:

devil's animal
06/07/2011, 16:15
πφφφφφφφφφφφφ...παλι ερασιτεχνης...αυτοκινητο με ντεποζιτο υγραεριου και βενζινας στα 10 μετρα μπροστα μας...χωρις δυνατοτητα να παμε πιο πισω...

καλα ρε...οκ...λαμπαδιασαν...τα καθρεφτακια τι τα εχεις???να κοιτας μονο ποσο ομορφος εισαι???:evil:

τα ποια??:confused:

τελικα εισαι οντως γκαβακας...:rolleyes:

230766

manhunter
06/07/2011, 16:44
:eyepop:

Tι λες ρε μλκ ???
Πες λεπτομερειες?
Απο το σωληνάκι?

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

amyroukai
06/07/2011, 16:46
Βλέπω η γκαντεμιά δεν τελείωσε... Ω ρε μαν... Θα την κάνεις λαμπάδα την κοπέλα ρεεεεεεεεε κάφρεεεεε

manhunter
06/07/2011, 17:00
Νταξ , αφου ολα καλα

:beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
06/07/2011, 17:05
ολα καλα παντως και για τους 3 (εγω,Χρυσα, μηχανακι)
λεπτομερειες με την επισκοπηση της εκδρομης...
τωρα παω για νανι γιατι μου λειπει υπνος με το γαμωκαραβι (δεν μας αφησε η κ@ργιολα να κοιμηθουμε..σε 5 ωρες Ηγουμενιτσα...σε 4,5 ωρες Ηγουμενιτσα...σε 4 ωρες και 10 λεπτα Ηγουμενιτσα):evil:

ziggΥ
06/07/2011, 17:06
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick:

μλκ τι έφαγες? :wacko:

blackbusa
06/07/2011, 17:28
τα ποια??:confused:

τελικα εισαι οντως γκαβακας...:rolleyes:

τοσο μπαμιας εισαι που δεν καταλαβες οτι σε εκραξα που δεν ειχες καθρεφτες...μεχρι και τα πιτσιρικια ηταν εστω στα μηχανακια τους νομοταγεις...τεσπα...καλη καλοψημενη καρδια...:lol: :lol: :lol:

H.A.Balafoutre
06/07/2011, 18:30

Ρε μην τα λες έτσι απότομα....θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό από τη χαρά....:bawl: :bawl: :bawl:

amyroukai
07/07/2011, 07:53
Τι μλκς... Devils: Και που λέτε παιδιά, πάω να φτιάξω την ανάρτηση γιατί θα έχει μπαγκάζια και την Χρύσα επάνω (την είπε και χοντρή ο μπάμιας). Και εκεί που τραβάω το σωληνάκι της βενζίνης για να πιάσω το ρυθμιστήρι, τρέχει βενζίνη, είχε μιά ρωγμή. Ανταλλακτικό δεν έπαιζε, άλλο σωληνάκι δεν γινόταν να μπει γιατί έχει περίεργο σχήμα και θα τσάκιζε."
-Και τι έκανες ρε φίλε; Ταινία; Κόλλα; Τσίχλα;
Έβαλα λίγο από την άσπρη ταινία που βάζουν οι υδραυλικοί.

σσ. Το τεφλόν ΔΕΝ έχει κόλλα, δεν σφραγίζει και μπαίνει μόνο και μόνο για να ξεβιδώνουν εύκολα κάαααποια στιγμή στο μέλλον οι βόλτες... Θεός λέμε.....

Επίσης να πω ότι έχω πάθει κατάθλιψη με τους Ελληνάρες οδηγούς. Όπως λέει και ένας φίλος, κάθε φορά που φεύγω, αναρωτιέμαι γιατί και σε τι γυρίζω.

Επίσης τα πιτσιρίκια ήταν σε όλα τους νομοταγείς. Δεν λέει πουθενά ο νόμος ότι πρέπει να κυκλοφορείς πολεμικός. Και οι Ιταλοί ένα κράνος φοράνε μόνο. Αλλά οι Ιταλοί οδηγοί (στο Βορρά τουλάχιστον) είναι άλλο πράγμα... Δεν νιώθεις απειλούμενος.

blackbusa
07/07/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε μην τα λες έτσι απότομα....θα πάθουμε κάνα εγκεφαλικό από τη χαρά....:bawl: :bawl: :bawl:

απο οτι καταλαβα εισαι φιλαρακι με τον γαλατα...με του ξεκιναει ο αγωνας μου τα ειχε κανει αεροστατα με τον Στονερ...τελικα τον ηπιε το ''καγκουρο'' και ο δικος σου το εραψε...και επειδη καταλαβε τι τον περιμενε το λαμογιο εγινε...

:lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol:

230918

H.A.Balafoutre
07/07/2011, 09:49
απο οτι καταλαβα εισαι φιλαρακι με τον γαλατα...με του ξεκιναει ο αγωνας μου τα ειχε κανει αεροστατα με τον Στονερ...τελικα τον ηπιε το ''καγκουρο'' και ο δικος σου το εραψε...και επειδη καταλαβε τι τον περιμενε το λαμογιο εγινε...

:lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol:

Ρε τον γαλατά....κοίτα yamahaκιας εγώ χοδνακιας αυτός....καλό παιδί είναι κάνουμε και βόλτες μαζί...ντάξει γενικά δεν πρίζει...αλλά mugello ήτανε φάνηκαν και δυνατά τα χονδα... έ, δικαιολογείται...:rotflmao:

blackbusa
07/07/2011, 09:54
.καλό παιδί είναι

TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

:beer: :beer: :beer:

amyroukai
07/07/2011, 11:26
Kαλό παιδί ο κ. Ροδοπάκης, περάσαμε σούπερ μαζί του. Μιά θεραπεία με σουζούκι θα τον κάνει και άντρα.

Και μιά που έχω λίγη ώρα να σκοτώσω, μέρα Σάββατο ήταν μέρα ανάπαυσης. Δεν είχαμε πίστα, οπότε είπαμε να κάνουμε τουρ. Που θα πάμε ήταν το ζήτημα. Μουσείο φεράρι και ντουκάτι δεν έπαιζε για πολλούς λόγους. Εκεί είναι καλύτερα καθημερινές. Να πάμε Πίζα; Έφερνε σύννεφα πάλι και δεν είχα όρεξη να ζήσω το "Νώε, μέρος δεύτερον". Οπότε βόλτα Φλωρεντία... Με το λεωφορείο 22 και τους Πατρινούς. Για τα παιδιά δεν είχα άποψη, πέρα από το ότι πήγαιναν πολύ φυλαγμένα στην αουτοστράντα. Τελικά περάσαμε καταπληκτικά γιατί έχουν ενθουσιασμό, ΠΟΛΥ γέλιο, ατάκες όλη την ώρα, μου μιλούσαν και μερικές φορές στον πληθυντικό οι παλιομινάρες και με έκαναν να αισθάνομαι πολύ γέρος, δεν περίμενα ότι θα πέρναγε όλη η μέρα τόσο ευχάριστα. Περπατήσαμε και κάναμε πλάκες σε όλη την πόλη, μέχρι που πόνεσαν τα πόδια μου. (Γέρος άνθρωπος που πας με τα πιτσιρίκια...). Παιδιά ευχαριστώ :beer:

Έπαθα σοκ με το μέγεθος του Ντουόμο. Είναι σαν να έχει πετάξει κάποιος το σπίτι του Γκιούλιβερ μέσα στην πόλη των νάνων. Η πόντε βέκιο πάλι, δεν με εντυπωσίασε. Ναι, ΟΚ, γουατέβερ, αλλά μιά γέφυρα με χρυσοχοεία και τίγκα στο 18-20χρονο αμερικλανάκι με την πιστωτική ανα χείρας, δεν μου λέει κάτι... Πλάκα είχαν οι αλυσίδες από λουκέτα με ονόματα ερωτευμένων. Υποθέσαμε οτι είναι "αγάπη μου όσο το λουκέτο θα είναι εκεί, θα διαρκεί και η σχέση μας" ή κάτι τέτοιο. Πλάκα είχε και η μανία του Βασίλη (αν δεν κάνω λάθος πάλι) με τα tshirt. Και οι εκπτώσεις... 40-70%. Όχι σαν κάπου αλλού που ξέρω... Τι μπανανία είμαστε πιά ρπμ.

Κλου της ημέρας το παγωτό υπερπαραγωγή. Σταματάμε για ένα τζελάτο και μου λέει τι χωνάκι; Ε, το μεγάλο (ήταν σαν τα χωνάκια της Δωδώνης). Και αρχίζει με το φτυαράκι και φορτώνει... Μπορεί και μισό κιλό παγωτό, μπορεί και περισσότερο. ΣΟΚ. Που θα το χωρέσω αυτό το τετραόροφο; Παίρνω το κουταλάκι και αρχίζω... Μου πήρε μισή ώρα, αλλά δεν έμεινε τίπτις. Οι πατρινοί να έχουν κατουρηθεί από τα γέλια, οι τουρίστες να με δείχνουν με το δάχτυλο, να έχω γεμίσει σοκολάτες στο πρόσωπο και στα χέρια... Τσίρκο. Νταξ, διακοπές, μιά υπερβολή είναι στο πρόγραμμα. Περιττό να πω ότι δεν πείνασα ξανά όλη την ημέρα...

Αφού καταφέραμε και βρήκαμε στάση λεωφορείου ΚΑΙ εισιτήρια (1.2 ευρώ το κεφάλι) γυρίσαμε ξενοδοχείο. Στο πήγαινε δεν βρήκαμε και ο οδηγός δεν μας ήθελε για πελάτες (2 ευρώ αν τα πάρεις μέσα στο λεωφορείο) οπότε δεν πληρώσαμε, αλλά προσπαθήσαμε, δεν φταίμε... Ξεκούραση και πάμε για βραδινό φαγητό. Μπριζόλα δίπλα στο ντουόμο. Ωραίο κρέας, ωραίο ψήσιμο, αλλά τιμή φωτιά και μερίδα λίγο μικρή. Δεν πεινούσες μετά, αλλά δεν ένιωθες εκείνο το ωραίο "σκάσιμο" ρε παιδί μου. Αστείο επίσης ότι πληρώνεις χωριστά το κρέας, χωριστά την γαρνιτούρα!

Πετύχαμε και τον τρακαρισμένο με το R1 στην πλατεία του Μικελάντζελο, όπου βγάλαμε και φώτος. Καλά ήταν. Η πλατεία και η θέα θέλω να πω. Τι καλά δηλαδή, χάζεμα τρελό με το κόκκινο φως του ηλιοβασιλέματος πίσω από την πόλη. Έχουν φωτίσει και πολύ έξυπνα τα κτίρια και ξεχωρίζουν τα μνημεία που είναι τεράστια σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κτίριο υπάρχει. Σε αντίθεση με την Αθήνα που έχουμε πνίξει το σύμπαν στο μπετόν. Ένα παλικάρι έμαθε και τον Κώστα να βγάζει φωτογραφίες νύχτα και μετά έκανε τον καλλιτέχνη με την ψηφιακή του. Του κάναμε και μιά πλάκα με το κράνος και με τα χίλια ζόρια γλίτωσε το εγκεφαλικό...
Άσχετο, αυτό το ντιάβελ είναι για πολλά χάδια. Είχε δύο στην παρέα του τρακαρισμένου με το R1.

Οι Πατρινοί έκαναν την καλύτερη επιλογή μάλλον. Πήγαν σε μιά πλατεία που δεν θυμάμαι ποιά ήταν, είχε δωρεάν συναυλία κλασσικής μουσικής. Μπράβο στα παιδιά.

Και μετά κάναμε κάτι σαν ύπνο... Γιατί 3 ώρες βραδινό ύπνο δεν τον λες.

manhunter
07/07/2011, 11:36
Mου αρεσει η λυρικοτητα στα γραφόμενα σου
:lol: :lol: :lol:

amyroukai
07/07/2011, 17:02
Κυριακή ημέρα αγώνα λοιπόν... Μετά από έναν ας τον λέμε ύπνο, ξεκινάμε ενωρίς ενωρίς για την πίστα. Το Σάββατο είχαμε πάει και είχαμε εφοδιαστεί με φαγητά αλλά λόγω μη ύπαρξης ψυγείου στα δωμάτια, τελικά μόνο νερό, γάλα υψηλής παστερίωσης και κρουασάν πήρα.
Ο δρόμος για την πίστα είχε πλάκα. Δεν έμοιαζε με δρόμο για πίστα. Περνούσε από πολλά χωριά, από κάτι στενάκια που χωρούσαν ένα αυτοκίνητο μόνο, αν δεν είχαμε gps απλά δεν θα τον βρίσκαμε ποτέ. Προφανώς δεν ήταν η μόνη διαδρομή, αλλά ήταν ενδιαφέρουσα. Όταν δεν είμασταν μέσα σε χωριό, πλησιάζοντας, ήταν πράσινα τα πάντα, έκανε καλό κρύο, η χάραξη του δρόμου ανοιχτή και με ωραία ροή και η άσφαλτος... Ιταλική. Κίνηση μηδέν. Φτάσαμε καμμιά 40αριά χιλιόμετρα μετά στην πίστα, δείξαμε εισιτήρια και μπήκαμε. Τα παιδιά είχαν κάνει εξαιρετική κάβα από το Σάββατο, τους είχε κλείσει ένας τυπάκος χώρο με ταινία σηματοδοσίας οπότε είχαμε χώρο, μας έδωσαν σκαπτικό και φτιάξαμε "καρεκλάκια" στο χώμα, έπεσαν κάτω στρώματα σακκούλες και ψάθες παραλίας και αράξαμε.

Χμ, σχετικό ήταν αυτό... Έπρεπε να πουλήσω το εισιτήριο της Μαρίας! Ξανά κάτω στην είσοδο και να προσπαθώ να συννενοηθώ με τους Ιταλούς. Οι πιο πολλοί με αντιμετώπιζαν όπως εμείς τους μαύρους στα φανάρια όταν έρχονται να καθαρίσουν τζάμια. Χμ... Ναι, υλικό για σκέψη, που να πάρει. Τελικά εκεί που λέω τα παρατάω και δεν πάει στο διάολο το πράγμα, σκάει μιά παρέα και αρχίζει και συζητάει με άλλον έναν που προσπαθούσε να πουλήσει εισιτήριο αλλά Ιταλό, τους το δίνει και χάρηκαν που γλίτωσαν από την τιμή ταμείου. Δεν είναι κακό, πάω εκεί, τους λέω έχω ένα ακόμα, αρχίζουν όλοι μαζί το μπλα μπλα και χάθηκα, αλλά μετά πήγαμε ταμείο, τους είπαν είναι αυθεντικό και έκλεισε το ντιλ. Κάτι γλιτώσαμε...

Ανεβαίνοντας το λόγο προς τις θέσεις μας στο πράτο, δεν μπορούσα παρά να δω την διαφορά ανάμεσα στο Μουτζέλο και το Μιζάνο. Η πίστα εδώ μου φαίνεται καλύτερη σαν χάραξη και οι θέσεις έχουν ίσως περισσότερο ποσοστό πίστας σαν θέα. Αλλά ο περιβάλλων χώρος απογοητευτικός. Μαγαζιά ελάχιστα και χωρίς τον όγκο της άλλης πίστας, φαγητό για γέλια σε τιμές για κλάματα. Δεν ξέρω αν στο απέναντι πράτο είχε περισσότερο τζέρτζελο και δεν πήγα κιόλας να δω. Το θέμα είναι πως έκατσα μιά χαρά χάρη στον Πάνο και τους υπόλοιπους του Σαββάτου, έβαλα και την τσάντα για πλάτη, είδαμε το ζέσταμα...

Και εκεί άρχισε να κάνει ζέστη. Η πίστα είναι ψηλά, οπότε δεν έχει "καύσωνα", αλλά ο ήλιος είναι ήλιος. Είχε και λάσπες και χώματα οπότε τα λευκά μου αθλητικά δεν ήταν για τέτοιο περιβάλλον και με τις μπότες είχα αρχίσει να ψήνομαι. Και εκεί που ήταν να αρχίσει ο αγώνας των 125, κλείνω τα μάτια για μισό λεπτό, αλήθεια, ΤΟΣΟ κράτησε ο αγώνας, δεν κοιμήθηκα μισή ώρα χωρίς να με ενοχλήσει η διχρονίλα και οι φωνές.

Τα μοτο2 πάντως εντυπωσιακά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το θέμα πρωτότυπα με κινητήρα CBR600RR παραγωγής (ναι ΟΚ, τουμπανιασμένο, αλλά παραγωγής). Ωραίο θέαμα, ωραίος ήχος. Μου έκαναν εντύπωση τα χρώματα φέτος. Στην ΤV βγαίνουν λίγο ξεπλυμένα. Δεν μπορεί να αποδώσει το πορτοκαλί της Repsol, τα πράσινα της pramac κλπ.

Και μετά "Mugello svegliati"... Με το που είδαν τον Vale στην γιγαντοοθόνη, ΣΕΙΣΜΟΣ. Όλοι όρθιοι και να ουρλιάζουν λες και βγήκαν οι Beatles στην σκηνή. Πάμε λοιπόν για τα μεγάλα... Η κουφάλα ο Devils είχε θέση μπροστά από τον Vale στις κερκίδες. Εμείς περιμέναμε μισό γύρο για να τον δούμε. Και κάθε θέση που κέρδιζε, χαμός. Πέρασε και τον Μπαρμπερά μπροστά μας, πάρτι στο πράτο. Ωραίος αγώνας, ειδικά μόλις ο Λορένθο πήρε μπρος και πήρε και σκαλπ. Και ας είναι και αυτός στη λίστα με τους μισητούληδες, έχει χέρια ο κερατάς.

Μετά τον αγώνα είχε πλάκα... Είχαμε εξαντληθεί. Πολύ ζέστη, αφυδάτωση, αυπνία, κέφια αλλά και αδυναμία. Ανοίγουν οι πόρτες... Ε τώρα που να πάρει ο διάλος δεν μπαίνεις στην πίστα; Πάμε όλο το πράτο κάτω. Η άσφαλτος απίστευτη, απλά απίστευτη. Το πλαϊνό στο οποίο φρέναραν, απίστευτο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με "πίστες" στην Ελλάδα, είναι απλά ονομαστική. Προσεγμένες αμμοπαγίδες, λάστιχα, τάπητας "αντε γειά". Φωτογραφίες και πάμε πάλι τον γολγοθά. Πως ξανανεβαίνεις; Έσκασα και δεν καπνίζω κιόλας. Που είναι οι άλλοι, οέο; Τους βρήκα. Και καθόμαστε σε μιά τέντα και λένε πάμε να φέρουμε μηχανάκια και να περιμένουμε να περάσει η ώρα και η κίνηση για να φύγουμε. Και μετά από κάποια ώρα λέω... Ρε μλκ αφού οι Ιταλοί έβαλαν τα σκούτερ και το οτιδήποτε μέσα στην πίστα, γιατί να μην βάλω και το bandit? Αλλά μέχρι να πάω να το πάρω, είχε τελειώσει το πάρτι και ο καραμπινιέρος είχε απίθανα νεύρα. Έδωσα ρεύμα σε ένα Buell που είχε μείνει, ένας Αλβανός ψήστης έκανε το μεταφραστή: αυτό είναι multi culti εμπειρία, ήταν ένας Έλληνας ένας Αλβανός και ένας Ιταλός με καλώδια φορτηγού και πήγαν να βάλουν μπρος μοτοσικλέτα ΓΕΛΙΟ μέχρι δακρύων. Άντε να πιάσεις τον πόλο τον τόσο δα με δαγκάνα 5 φορές μεγαλύτερη, άντε να μείνει και στις θέσεις της όταν ο Ιταλός γύρισε τη μίζα και το Buell έπαθε παρκινσον... Με το που πήρε το έσβησε κιόλας ο μλκς και έπρεπε πάλι να κάνουμε τα ίδια, candid camera φάση εντελώς.

Με τα πολλά, περνάει η ώρα, αλλά ΠΕΙΝΑΜΕ, διψάμε, ο Κίμωνας έχει τα χάλια του και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και καλά αλλά έχω απόθεμα, ο Κίμωνας είναι 40 κιλά. Φεύγουμε, κίνηση χαλαρή, κάνουμε ένα ωραίο φιδάκι διήθησης και προχωράμε καλά. Μόλις σπάει λίγο η κίνηση και ανοίγει ο δρόμος, είχε άλλη πλάκα. Οι Ιταλοί, έχοντες παιδεία στο δρόμο, αν δουν ότι πλησιάζεις ανοίγουν. Ότι και αν οδηγούν. Οι μαλάκες, οι τριμάλακες οι δικοί μας, κλείνουν το δρόμο. Όχι η δική μας παρέα, οι άλλοι. Και δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει... Αλλά no more Mr. Nice guy, χέστηκα για το ποιός βλάχος τρόμαξε, ας έμεναν στο χωριό τους. Το κακό είναι, εκεί που φτάνω κοντά στον Κίμωνα και πάμε πάλι τρενάκι, το μπούσα μυρίζει ΠΟΛΥ άκαυστο. Από την αρχή του ταξιδιού μύριζε λίγο, αλλά τώρα μυρίζει πολύ. Και σταματάει ο Κίμωνας δεξιά. Και μετά από μπολικη κουβέντα, λέμε πάμε πίσω σιγά σιγά και βλέπουμε... Φτάσαμε στο ξενοδοχείο αργά και ψόφιοι.

Τον πήρα έναν υπνάκο, είπαμε, γέρος άνθρωπας. Και μετά βρίσκω τον Πάνο και λέει πάμε απέναντι για φαί. Αλλά δεν μας χώραγε, ήταν πίτσα night και είχε κάποιες γεύσεις στην μισή τιμή, συνοδεία live Jazz (νωρίτερα, όχι την ώρα που πήγαμε). 8 ευρώ πίτσα κανονικά, την Κυριακή 4 και δεν συζητάμε για ποιότητα σε τυρί και προσούτο και ότι άλλο είχε. Έτρωγες όλη την πίτσα και ευχαριστιόσουν και δεν ρευόσουν για ώρες, δεν ήθελες χάπια στομάχου μετά. Τελικά από τους 16, οι 6 πήγαν κέντρο με τις μηχανές και οι υπόλοιποι κάτσαμε. Δεν άντεχα να οδηγήσω μέτρο. Και πάλι, με 24 ευρώ σαλάτα ζυμαρικό και δύο μπύρες. Απίθανη ποιότητα. Πόσο μας τσιμπάνε στην Ελλάδα για σαβούρες τίγκα στο λάδι και τη σος και με τυριά της κακιάς ώρας; Χμ...

Ξέχασα και κάτι ακόμα: Σούπερ μάρκετ! Κορν φλέικς, μισή τιμή. Η ίδια συσκευασία, ίδια μάρκα. Αναψυκτικά, 30% κάτω. Ισοτονικά κλπ, νερά, γάλατα, τυριά, μακαρόνια, σάλτσες... Μας κλέβουν κανονικότατα στην Ελλάδα και σιγοψυθιρίζουν μερικοί χαζομαρούλες για το καλάθι της νοικοκυράς. Αλλά πάλι έχουμε μερικές δεκάδες οργανώσεις καταναλωτών μικρές και αδύναμες, αφού όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που να πάρει.

blackbusa
07/07/2011, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
τους είχε κλείσει ένας τυπάκος χώρο με ταινία σηματοδοσίας οπότε είχαμε χώρο,

ρε τον τυπακο...:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

castoras
07/07/2011, 18:12
Ρε καμιά φωτογραφία θα δούμε??Όλο πιρι πιρι και από ντοκουμέντα,ένα χόντα στα κάρβουνα.
Μπααααα,γλιστρίδα φάγατε???

Aggelos_SV
07/07/2011, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Ρε καμιά φωτογραφία θα δούμε??Όλο πιρι πιρι και από ντοκουμέντα,ένα χόντα στα κάρβουνα.
Μπααααα,γλιστρίδα φάγατε???

Έλα μωρέ...δεν είδες τον αγώνα την Κυριακή?

Απαιτήσεις που χουν μερικοί μερικοί...:lol:

xampos
07/07/2011, 19:05
παιδια σημερα γυρισα κ εγω μετα απο 2000 χλμ .....φανταστικη εμπειρια οχι μονο σε οτι αφορα την πιστα τις 2 μερες που ημασταν εκει.....αλλα κ τις υπολοιπες μερες που οδιγισαμε επιτελους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ !!!!!!!!! καλα να μαστε κ τα ξαναλεμε του χρονου !!!:beer: :beer:

LogOutGoRide
07/07/2011, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παιδια σημερα γυρισα κ εγω μετα απο 2000 χλμ .....φανταστικη εμπειρια οχι μονο σε οτι αφορα την πιστα τις 2 μερες που ημασταν εκει.....αλλα κ τις υπολοιπες μερες που οδιγισαμε επιτελους σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ !!!!!!!!! καλα να μαστε κ τα ξαναλεμε του χρονου !!!:beer: :beer:

2.460 χλμ σε έφαγα :) από τα οποία τα 850 σχεδόν τέρμα γκάζι :):)
Οι μπάτσοι θα δουν φωτό από autostrada ένα xx και ένα busa να πηγαίνουν χαλαρά και ένα hornet να ακολουθεί από κοντά και θα σκίζουν τις φωτό γιατί δεν θα το πιστεύουν :D

Όσο για τον yamahaκια ,που θα πάει θα γυρίσω πίσω σπίτι και θα του γ@μ#σ$ την ψυχολογία με αυτα που εχω να του πω χαχαχαχαχαχα.

blackbusa
07/07/2011, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
τα 850 σχεδόν τέρμα γκάζι :):)

Μωρη κουφαλα...Φλωρεντια Ανκονα ειναι 330 χλμ???τα αλλα 500 που τα εκανες???εσυ εισαι αυτος που θα πηγαινε χαλαρα???:evil:

Γαλαταααααααααααααα μου....:beer: :beer: :beer:

230970

LogOutGoRide
07/07/2011, 22:18
Μωρη κουφαλα...Φλωρεντια Ανκονα ειναι 330 χλμ???τα αλλα 500 που τα εκανες???εσυ εισαι αυτος που θα πηγαινε χαλαρα???:evil:

Γαλαταααααααααααααα μου....:beer: :beer: τε :beer:

Ηγουμενίτσα -Ξάνθη Πανουλη :beer: Με έπιασα στον δρόμο να τον ψιλοπαιρνω κανα δυο φορές και μετά τις στάσεις για τσιγάρο ανοιξα λίγο γκαζι.

Καλά τώρα που με βλέπω είμαι και γαμώ τα παιδια:blush:

blackbusa
07/07/2011, 22:22
Με έπιασα στον δρόμο να τον ψιλοΜπαιρνω κανα δυο φορές :look: :evil: :sad:

H.A.Balafoutre
07/07/2011, 22:28
Έλα ρε τρελέ....τώρα ο yamahaκιας φταίει....το ξεχάσαμε το λάστιχο και το μανιτάρι.....:bawl: :bawl: :bawl:

H.A.Balafoutre
07/07/2011, 22:29
Ηγουμενίτσα -Ξάνθη Πανουλη :beer: Με έπιασα στον δρόμο να τον ψιλοπαιρνω κανα δυο φορές και μετά τις στάσεις για τσιγάρο ανοιξα λίγο γκαζι.

Καλά τώρα που με βλέπω είμαι και γαμώ τα παιδια :blush:

Στην γυναίκα σου το είπες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
07/07/2011, 22:43
Στην γυναίκα σου το είπες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ...

LogOutGoRide
07/07/2011, 23:27
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ...

Ρε κουφαλες ένα θα σας πω ,όταν έφτασα ,κάτω από το σπίτι έριχνα ξέρογκαζιες για να με ακούσει ,όταν κατέβηκε κάτω με τα παιδιά για να με καλωσορίσει μου είπε "δεν χρειαζόταν οι ξερογκαζιες ,σε κατάλαβα απ'την γωνία "
και έφερε και μαζί της τα κλειδιά για τις κλειδαριές της μηχανής.
Απλά respect :smokin: (εκπαίδευση έτσι ,όχι αστεία) .

Ο Γιώργος την ξέρει ,ο Πάνος θα την μάθει :bawl:

Spam τέλος ,βάλτε καμμία φωτό να γουσταρουμε :smokin:

manhunter
08/07/2011, 06:32
Mε όλα αυτά που άκουσε αυτές τις ημέρες η γυναίκα, ούτε σε φωτογραφία δεν θα θέλει να μας δεί.

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Και που σαι, θα έρθουμε Σεπτέμβρη πάνω να κάνουμε δοκιμαστική για το Βrno του χρόνου

Thanks για όλα Κωστή.
Λεπτομέρειες εντός ολίγου στο ταξιδιωτικό...

:beer: :beer: :beer:

amyroukai
08/07/2011, 08:18
και έφερε και μαζί της τα κλειδιά για τις κλειδαριές της μηχανής. Και τον πλάστη μαζί και είπε ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΥΦΑΛΑ, ΧΡΩΣΤΑΣ...;

Απλά αποδεικνύεις ότι τρως παντόφλα και ότι η γυναίκα αποφασίζει πότε θα σου ξεκλειδώσει το μοτόρι... :rotflmao:

amyroukai
08/07/2011, 21:57
Όσο το έτερον ήμισυ κάνει μπάνιο, τα τελευταία και μετά να δω πως θα αλλάξω μέγεθος στις φωτό για να ανέβουν.

Δευτέρα πρωί ξυπνάμε και πάμε κάτω με τους Πατρινούς. Όλα έτοιμα για ενωρίς ενωρίς αναχώρηση, για να μην πιέζουμε τον Θοδωρή και κάνει ρυτίδες. Ή μπορεί και να πετάξει τα λάδια το 749. Πάντως θέλει να φύγουμε πριν βγει ο ήλιος, τι να πεις, του την κάναμε την χάρη. Φιλούμε τον Κώστα και τον Κίμωνα που περιμένουν με αγωνία να ανοίξει ο μηχανικός δίπλα στο ξενοδοχείο (τύχη βουνό λέμε) να δει το μπούσα. Μου λέει ο Κώστας "καλό ταξίδι"¨και του απαντάω "άντε ρε μαλάκα, θα τα πούμε στο καράβι". "Μ'αρέσει γιατί είσαι αισιόδοξος" λέει. Προφήτης ο κερατάς...

Γιομίζουμε απέναντι από το ξενοδοχείο. Ο πιτσιρίκος είχε πλάκα, χώνει την αντλία μέσα στο ρεζερβουάρ, παίρνει τρία λίτρα, κάνει κλικ, έτοιμο μου λέει. Με πιάσανε τα γέλια... Παίρνω την αντλία, το γεμίζω μέχρι επάνω, γράφει καμμιά 17 ευρώ, του λέω ΤΩΡΑ είναι έτοιμο. Γελάει και αυτός. Μιλάει και λίγα Αγγλικά και θέλει να πει καμιά κουβέντα παραπάνω, οπότε τον ρωτάω για τον δρόμο και τον καιρό, πλάκα είχε. Φεύγουμε για Α1 για Μπολώνια. Το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου δύο λωρίδες. Με κίνηση. Ο δρόμος κάτω, πιστάκι... Ήθελα να λυσσάξω, οι ανοιχτές παρατεταμένες με φοβίζουν και με τρελλαίνουν μαζί και αυτές ήταν για 160+ στην καλύτερη. Και πάμε με 80-100... Νταξ, έπαιξα λίγο με κάτι Γαλλάκια και διασκέδασα, αλλά έπρεπε να κόβω για να πάμε όλοι μαζί. Και δεν χαλάστηκα κιόλας, αυτή τη φορά το ήξερα ότι θα πάμε χαλλλαρά. Περιττό να πω ότι το πράσινο ήταν απίστευτο, είχε και πολύ ωραίες γέφυρες συνέχεια και έβλεπες και τον νέο δρόμο, σε χαμηλότερο υψόμετρο, πιο φαρδύ, με μεγαλύτερα τούνελ. Όχι σαν τους μλκες τους δικούς μας που δεν τολμάνε να κάνουν μια σωστή ΕΟ και σωστό Β δρόμο... Φτάνοντας Μπολώνια είχε κρύο και ομίχλη, οπότε τα παιδιά έβαλαν αδιάβροχα. Θα ξενέρωνα αν τρώγαμε και άλλη βροχή, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη.

Φτάνουμε στην διαστάυρωση. Ανκόνα δεξιά. Πινακίδα. Ανκόνα δεξιά βαμμένο στο δρόμο. Ανκόνα με πολλά βελάκια, δεξιά. Μπροστά είναι ο Βασίλης με το multi που έχει "ξεκλειδώσει" και πάει μιά χαρά πλέον. Βγάζει δεξί φλας. Έρχεται δίπλα μου ο Αποστόλης με το 675 (αν σκοτώνω ονόματα πείτε το) και μου κάνει κάτι νοήματα "προχώρα" αλλά δεν βλέπω το λόγο. Και αμέσως μετά κατάλαβα... Το multi στρίβει ΑΡΙΣΤΕΡΑ, εμείς δεξιά... Στιγμές αμηχανίας. Τι κάνουμε τώρα; Σταματάμε, αλλά είναι κάκιστο σημείο, έχει κάμερες ελέγχου και φοβόμαστε μην σκάσει το ιππικό και μας μαζώξει. Ευτυχώς το κατάλαβε αμέσως, σταμάτησε στην διαγράμμιση, το γύρισε πίσω σπρωχτό με τα πόδια και 5 ατέλειωτα λεπτά μετά, να τος. Εκεί που σταματήσαμε, έχει πινακίδα "ΑΝΚΟΝΑ" αριστερά, ΜΠΟΛΩΝΙΑ δεξιά. Ο Βασίλης πάει δεξιά και παθαίνουμε δεύτερο εγκεφαλικό. Ευτυχώς πριν μπει στο δρόμο σταματάει, κοιτάει πίσω, εμείς χοροπηδάμε και δείχνουμε αριστερά, οπότε καβαλάμε και πάμε όλοι μαζί αριστερά... Αμάν... Το απλό, βουνό!

Το Μπολώνια Ανκόνα είναι κατάρα. Είναι κάτεργο. Είναι διαδρομή τάφος. Εγκεφαλικός δηλαδή. ΕΥΘΕΙΑ. Ατέλειωτη. Το περιβάλλον αδιάφορο. Άντε οκ ξέρω μερικές εταιρίες με έπιπλα και πλακίδια που είναι στο δρόμο, αλλά δεν έχει κάτι να κάνεις. Απλά κρατάς το γκάζι και προσπαθείς να μην κοιμηθείς. ΦΡΙΚΗ λέμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε μαζί με τα αυτοκίνητα και να κόβουμε όπου κόβουν (κάμερες). Στάση για μπεντζίνα και κατούρημα.

Παππούς με αυτοκινούμενο σταματάει δίπλα, γελάει, πλησιάζει, "e le mille?" "no, il seicento-cinquanta". Βρουμ βρουμ κάνει στρίβοντας το χέρι, κάνει και ένα σήμα "μεγάλο μηχανάκι" γελάνε και τα μουστάκια του, που λέει ο λόγος. Έρχεται και η γυναίκα του, την παίρνει αγκαλιά, της δείχνει το μηχανάκι, με χαιρετάει, κάτι είπε για ταχύτητα αλλά δεν το κατάλαβα όλο, του γελάω και εγώ και του λέω "due cento trenta" και φεύγει αγκαλιά με την γιαγιά και κάνει πάλι βρουμ βρουμ. Α ρε παππού...

Πάμε πάλι... Φτάνουμε διόδια, ο βλάκας πάω από την αυτόματη πληρωμή. Το μηχανάκι βλέπει το μπιλιέτο μου αμέσως, αλλά οι άλλοι μπλέκονται. Πάω πίσω και ταΐζουμε ένα ένα τα μπιλιέτα στο μηχάνημα... ΟΥΡΑ πίσω. Αλλά δεν κορνάρουν και δεν βρίζουν, μας βλέπουν ότι προσπαθούμε που να πάρει. Τελικά ο γκαντέμαρος Θοδωρής έχει τσαλακώσει τόσο το μπιλιέτο που δεν το βλέπει το μηχάνημα. Άντε να σπρώξει πίσω το 749, να πάει σε άλλη ουρά, να φτάσει στο ταμείο... ΛΙΩΣΑΜΕ με τον ήλιο. Όσο δεν ίδρωσα όλο το ταξίδι, το έκανα αυτά τα πέντε λεπτά.

Βενζίνη και στάση Lidl για προμήθειες. Ένας μαυρούλης είναι απ' έξω, στα καρότσια. Βλέπει τις μηχανές, βλέπει πινακίδες, κάνει "ααααα, γειά σου μαλάκα!" και πεθαίνει στα γέλια. Λύθηκα. Το τυπάκι συνεχίζει, "Πάτρα; Μαλάκα" Δεν κρατιέμαι, θα μου φύγουν και κράνος και η μηχανή και όλα από τα γέλια... Πάω μέσα και μένει να τα πει με τον μοτοφύλακα (ο Παναγιώτης ανέλαβε καθήκοντα αν δεν κάνω λάθος). Ψωνίζουμε το κατιτίς μας σε νερά, ψωμί, προσούτο, τυρί κλπ. Υλικά για δύο τεράστια σαντουιτσάκια, ευρώ 3.95. Κόλαση θα γίνει στο παπόρο. Φεύγουμε με τον Μπαγκλαντέσιο να φωνάζει ακόμα "μαλάκα Πάτρα μαλάκα".

Φτάνουμε εκδοτήρια και κάνουμε τσεκ ιν. Και εκεί που λέμε πάει παρά τέταρτο, σε 45 φεύγει, να ο Devils. Χαρά! Που είναι ρε οι άλλοι; Δεν ξέρω, έφυγα όταν ακόμα έφτιαχναν την μηχανή του Κίμωνα. Χμ... Κάνει τσεκ ιν και πάμε προς το καράβι, να πιάσουμε καμμιά θέση. Παρκάρουμε, ανεβαίνουμε επάνω και... Μαντηλοφόρες με 100 παιδιά η καθεμιά, διάφοροι σκοτεινοί τύποι ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε πιθαμή μοκέτας και καταστρώματος εχει χαλιά, στρώματα, υπνόσακους, κουβέρτες, σακούλες με φαγητά... Σοκ. Καμία σχέση με το "πήγαινε" που είχαμε άνεση. Και το καράβι είναι μικρό, πολύ μικρότερο από του πήγαινε. Στην δεύτερη βόλτα έχω αρχίσει και κλατάρω. Δεν θυμάμαι ποιός είχε την ιδέα να πάμε στο σαλόνι, αλλά να'σαι καλά. Γωνία, παράθυρο, κάβα τσάντες και κράνη στο κενό ανάμεσα σε καρέκλες και παράθυρο και αράζουμε. Γκρίνιαξε ο σερβιτόρος ότι έχει πολλούς το καράβι, ότι το σαλόνι δεν είναι για εισιτήρια κατάστρωμα, αλλά ρε φιλλλλαράκι δεν μας απαρατάς... Να μην φορτώνετε τόσο κόσμο αν δεν χωράει να τους φιλοξενήσει όλους.

Το κακό είναι ότι έχει πάει μιάμιση, θεωρητικά φεύγουμε και οι άλλοι άφαντοι. Μαυρίσαμε. Παίρνω τον Πάνο, δεν το σηκώνει. Και τριανταπέντε. Και σαράντα. Και σκάει ο Κίμωνας, μέσα στον ιδρώτα, με ένα πρόσωπο άστα να πάνε από την πίεση... Μόνο αυτόν δεν περιμέναμε να δούμε! Που είναι οι άλλοι, ρωτάει. Ιδέα δεν έχουμε... Ξανά τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς. Λύνει ο ένας κάβος. Και ο άλλος. Και ξεκινάμε. Και μας έχει φύγει η ψυχή... Ο Κίμωνας έχει καταρρεύσει, εμείς κοιτάμε γύρω γύρω... Σκατά. Το έχασε ο Κώστας λέμε, δεν θα πρόλαβε όπως πήγαινε ο Κίμωνας. Και ο Πάνος με τον Άκη; Ίσως να κόλλησαν λίγο παραπάνω σε κίνηση, είχαν και τις βαλίτσες... Στο καλό πια, όλα στραβά; Και ξαναπαίρνει ο Κίμωνας και λέει "έλα ρε μαλάκα που είσαι;" ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ; ΑΡΑΖΕΤΕ; ΛΟΛ καλά, θα τους δέρναμε εκείνη την ώρα. Τα κωλόπαιδα φτάσανε, είδανε την μηχανή του Κίμωνα, δεν είχαν αγωνία, ήξεραν ότι φτάσαμε όλοι, αλλά εμείς τρώγαμε τα νύχια μας πόση ώρα! Τέλος καλό όλα καλά, ήρθαν κάτω και άρχισαν τη διήγηση... Θα σας τα πουν μόνοι τους, ελπίζω, είχε περιπέτεια!

Σταύρο ανεβάζεις φωτό από την υπερπαραγωγή σάντουιτς! :)

Πάω για αγκαλιές και θριλεράκι... Και ότι άλλο μου κατέβει στον εγκέφαλο αύριο, έτσι και αλλιώς δεν έγινε κάτι συνταρακτικό στο υπόλοιπο ταξίδι, ακούγαμε επί ώρες τα παθήματα των αλλωνώνε.

Διαπίστωση #9276: Μάστορας τοπικός. Μαγαζάκι τρύπα. Τουρίστας που ΠΡΕΠΕΙ να προλάβει καράβι, με "δύσκολο" μηχανάκι. Αλλαγή μπουζί σε μία ώρα (έκανε 40 λεπτά να πάει να τα πάρει) και κόστος ευρώ εξήκοντα, ολογράφως 60. Απλά φανταστείτε Ιταλό σε Ελληνικό συνεργείο, στην ίδια φάση. Ή και Έλληνα σε Ελληνικό συνεργείο στην ίδια φάση. Ναι. Θλίψη.

amyroukai
09/07/2011, 07:35
Eπίσης..... Όπως λέγαμε με τον Σταύρο, αν κάποιος το έχει το θεματάκι, αντί να γυρίσει από αυτοστράντα Φιρένζε-Μπολώνια-Ανκόνα, θα κάνει τον ίδιο ή και λιγότερο χρόνο αν γυρίσει (ή αν πάει) Φιρένζε- Μουραλιόνε-Φορλί-Ανκόνα. Αν δεν βιάζεται έχει και άλλα ωραία. Και μην ξεχάσει τα αδιάβροχα....

Διόδια 19.5 ευρώ για 310 χλμ. Τσουχτερά. Αλλά ο δρόμος άψογος, τα έργα "αόρατα" και γίνεται δουλειά και το βλέπεις μετά. Το "δεν πληρώνω" δεν έχει θέση στην Ιταλία.

Ακολουθώντας τα αυτοκίνητα για να μην προκαλούμε και για να μην μας γκρινιάζει και ο Θοδωρής, έγραψα 320 χιλιόμετρα με 14.3 λίτρα βενζίνης. Δεν ήταν και τόσο κακό τελικά... :)

xampos
09/07/2011, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Eπίσης..... Όπως λέγαμε με τον Σταύρο, αν κάποιος το έχει το θεματάκι, αντί να γυρίσει από αυτοστράντα Φιρένζε-Μπολώνια-Ανκόνα, θα κάνει τον ίδιο ή και λιγότερο χρόνο αν γυρίσει (ή αν πάει) Φιρένζε- Μουραλιόνε-Φορλί-Ανκόνα. Αν δεν βιάζεται έχει και άλλα ωραία.

92 χιλιομετρα συνεχομενες στροφες !:a23: :a23: :a19:

amyroukai
09/07/2011, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
92 χιλιομετρα συνεχομενες στροφες !:a23: :a23: :a19: Και όπως απέδειξε το παλικαράκι με το R1, απλούς χωριάτες, τρακτέρ κλπ και δεν περιμένουν ότι ο μλκς ο Ελληνάρας θα πάει να ξύσει ότι έχει ευχαρίστηση, οπότε με ΠΡΟΣΟΧΗ πάντα, ε;

h_m_akis
09/07/2011, 19:49
BACK TO ATHENS κουφαλες! Βαριεμαι τωρα να γραψω και να δω οτιδηποτε αλλο...παω να πιω μπυρες...c ya αυριο!

blackbusa
09/07/2011, 19:52
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=119492
:D :lol: :beer:

LogOutGoRide
09/07/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
BACK TO ATHENS κουφαλες! Βαριεμαι τωρα να γραψω και να δω οτιδηποτε αλλο...παω να πιω μπυρες...c ya αυριο!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2:

PetranGR
22/07/2011, 20:27
μόλις διάβασα και τα 2 θέματα... παρόλα αυτά που διάβασα περάσατε γαμάτα και μπράβο σας που το οργανώσατε όλο τόσο πολύ...

το μόνο που δεν κατάλαβα το παλικάρι με το R1 ήταν δικό μας του Site η εκτός ? :hypnotize

h_m_akis
23/07/2011, 11:09
εκτος:wave2: