PDA

View Full Version : 950 Super Enduro, made by KTM, improved by Bigoulas

Σελίδες : 1 [2]

DrBig
21/07/2011, 18:23
δεν νομιζω....

http://www.raiddesigns.com/

Vstrommer71
21/07/2011, 18:40
Εχουν ομως αυτοι (http://www.rally-raidproducts.co.uk/store/ktm-950-990-adventure-smc-enduro) :beer:

panos1050
21/07/2011, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εχουν ομως αυτοι (http://www.rally-raidproducts.co.uk/store/ktm-950-990-adventure-smc-enduro) :beer:

δεν ειναι αυτο που θελω
αλλα κιαυτο καλο ειναι και οικονομικο

gefr
26/08/2011, 10:30
Ρέ σύ Άγη,
Όλοι οι μηχανικοί λένε οτι τα μηχανάκια αυτά χρησιμοποιούν λίγη περίσσια βενζίνης για να ψύχουν τον κύλινδρο με καύσιμο. Λές δεν θα είναι πρόβλημα η αυξημένη θερμοκρασία στην αξιοπιστία του κινητήρα μακροπρόθεσμα;

DrBig
26/08/2011, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Ρέ σύ Άγη,
Όλοι οι μηχανικοί λένε οτι τα μηχανάκια αυτά χρησιμοποιούν λίγη περίσσια βενζίνης για να ψύχουν τον κύλινδρο με καύσιμο. Λές δεν θα είναι πρόβλημα η αυξημένη θερμοκρασία στην αξιοπιστία του κινητήρα μακροπρόθεσμα;

Γιωργο, το H2W μπορει να εχει λιγο πιο μικρα κυρια ζιγκλερ (απο 160 σε 152) αλλα εχει και προ-φιλτρο με λαδι στη θεση του σνορκελ εισοδου. Το αποτελεσμα ειναι πιο πλουσιο μιγμα ψηλα απο την ρυθμιση του εργοστασιου. Τα μαμα μηχανακια ειναι φτωχα ψηλα.

giuzer
28/04/2012, 14:48
:a03:

:cry:

... τώρα το είδα ... το μηχανάκι μαμάει!!!

KotsosDR
08/10/2012, 21:04
δεν εχω λογια.... Τερας !!! πρεπει να θελει " χερια " ... δεν εχει τυχει ποτε να οδηγησω τοσο μεγαλο χωματινο ... ( adv. εχω οδηγησει , αλλα κατι σαν το se σε χωμα ποτε... ) :beer:

DrBig
08/10/2012, 21:15
δεν εχω λογια.... Τερας !!! πρεπει να θελει " χερια " ... δεν εχει τυχει ποτε να οδηγησω τοσο μεγαλο χωματινο ... ( adv. εχω οδηγησει , αλλα κατι σαν το se σε χωμα ποτε... ) :beer:

Ειναι αρκετα πιο ευκολο απο το adv....πιο επικεντρωμενη κατανομη μαζων και αρκετα πιο ελαφρυ.
Σα να συγκρινεις 1200GSA με HP2E. Το δευτερο φαινεται πιο τρομακτικο αλλα ειναι ποδηλατο σε σχεση με το πρωτο.

KotsosDR
08/10/2012, 22:08
Ειναι αρκετα πιο ευκολο απο το adv....πιο επικεντρωμενη κατανομη μαζων και αρκετα πιο ελαφρυ.
Σα να συγκρινεις 1200GSA με HP2E. Το δευτερο φαινεται πιο τρομακτικο αλλα ειναι ποδηλατο σε σχεση με το πρωτο.

Σιγουρα ! το ειδα απο την πλευρα οτι με ενα SE λογικα θα τρεχεις παραπανω απο οτι με το ντυμενο ;)

trelokefaloitis
08/10/2012, 22:18
Απιστευτο το μηχανημα που δημιουργησες..
Πολλα μπραβο σου..:beer::beer:

DrBig
09/10/2012, 07:46
Απιστευτο το μηχανημα που δημιουργησες..
Πολλα μπραβο σου..:beer::beer:

Να'στε καλα ρε παιδια, αλλα νταξ δεν ειναι και κανα 'δημιουργημα', ενα lego εκανα απο κομματια της αγορας. Το ενδιαφερον στην ολη ιστορια ειναι οτι δουλευει σαν ενα μεγαλο εντουρο και ταυτοχρονα σαν ενα ελαφρυ 950 adventure, με μικρες θυσιες στην ανεση και μεγαλα + στο βαρος και στην ευκολια σερβις.

MiltiadisK.D
09/10/2012, 15:05
Ωραιο ειναι,μου αρεσει,να υποθεσω χειμωνα μπαινουν τα χωματινα παπουτσακια(αρβυλα:lol:) του,ε?Δυστυχως δεν εχω οδηγησει SE,ειχε ενα παληκαρι στην πολη μας αλλα δεν προλαβα να το καβαλησω,το πουλησε,απο φιλους ομως που το οδηγησαν ελεγαν για πολλα γκααα!!!ζια!!!Μεχρι και HYPERMOTARD κοντραρε ο τυπος.:eyepop: