View Full Version : Αν ισχύει το love is in the air... τότε εδώ έχουμε full αγάπη
perastikos
02/02/2011, 08:57
Χθες και σήμερα επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά ότι στη μηχανή όλα παλεύονται. Κρύο, βροχή, ζέστη, γκρίνια από την γκόμενα που είναι συνεπιβάτης... :sick:
Ο πολύ δυνατός αέρας όμως σου σπάει τα νεύρα, σε κουράζει και είναι και επικίνδυνος! Χθες τον ένιωσα στο Ναύπακτος - Μεσολόγγι και σήμερα στο Ναύπακτος - Πάτρα, ειδικά πάνω στη γέφυρα! :mad:
Είμαι σίγουρος ότι κάποιο βύσμα έχουν βάλει οι αλήτες με τις ανεμογεννήτριες γι' αυτό και φυσάει τόσο! :lol:
Προσοχή παίδες!
:wave2:
Στην Γεφυρα πριν δυο χρονια περιπου ειχε σηκωσει γουρουνα ο αερας με αποτελεσμα να χασει την ζωη του ο οδηγος κ η συνεπιβατης να τραυματισρει σοβαρα.
Προσοχη μαγκες:beer: :beer:
Στη γεφυρα συνηθως πανω απο 7 μποφορ απαγορευουν τη διελευση σε μηχανες και φορτηγα.
Ειναι οντως πολυ επικινδυνο ειδικα αν σου ερχονται ριπες ανεμου απο το πλάι
perastikos
02/02/2011, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Στη γεφυρα συνηθως πανω απο 7 μποφορ απαγορευουν τη διελευση σε μηχανες και φορτηγα.
Ειναι οντως πολυ επικινδυνο ειδικα αν σου ερχονται ριπες ανεμου απο το πλάι
Συνέβη πριν μερικές μέρες για λίγες ώρες... ;)
Συγκεκριμένα στη γέφυρα υπάρχει η προειδοποίηση "προσοχή ισχυροί άνεμοι" και μετά "κίνδυνος ισχυροί άνεμοι". Το επόμενο "σκαλί" είναι αυτό λες, απαγόρευση διέλευσης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Συνέβη πριν μερικές μέρες για λίγες ώρες... ;)
Συγκεκριμένα στη γέφυρα υπάρχει η προειδοποίηση "προσοχή ισχυροί άνεμοι" και μετά "κίνδυνος ισχυροί άνεμοι". Το επόμενο "σκαλί" είναι αυτό λες, απαγόρευση διέλευσης...
Billy Βάλε τις προπέλες μπροστά, άνοιξε και τα φτερά και θα πας πετώντας, έτσι κι αλλιώς τα BMW πετάνε δεν πατάνε στον δρόμο.
:bigcry: :bigcry:
Κι άσε τους άλλους με τα μπρίκια τους να παλεύουν...
....
Προσοχή παίδες!
...
και μη κλείνετε το γκάζι ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
... Και μη κρατιέστε απ' το τιμόνι αλλά με τα πόδια απ' το ντεπόζιτο. :winka:
devil's animal
02/02/2011, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
... Και μη κρατιέστε απ' το τιμόνι αλλά με τα πόδια απ' το ντεπόζιτο. :winka:
..και καντε και κανα σταυρο καλου, κακου...:rolleyes:
7 μποφορ ειχε χτες και σημερα?
17 νομιζα οτι ειχε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BLACKGAS
02/02/2011, 23:02
Μπρε ψες δεν φύσαγε ντιπ. Εγώ είμουν που σε προσπέρασα "λίγο γλήγορα"!
;)
soter3gm
03/02/2011, 06:35
Έχει δεν έχει αέρα τα λεπτά μου τα δίνω στα καραβάκια πρώτον γιατί πάνε σε Ελληνικά χέρια, (και είναι τα μισά από το γιοφύρι)
μετά τα γνήσια καλαμάκια γάτας :p που αλλού θα τα βρεις ? μετά είναι και ένα διάλυμα στο δρόμο προς Άρτα-Γιάννενα
Θελετε να σας πω και εγω,που εκανα προπονηση ποδηλασια Πατρα-Ναυπακτο-... και ειχα κανει το τραγικο λαθος να περασω την γεφυρα με 5+ μποφορ?!:cry: Μολις εφτασα στα διοδια με κοιταζε ενας απο το προσωπικο ασφαλειας με κατι ματια Νααα:eyepop:
Απο τα καγκελα κρατιομουν και πηγαινα μετρο-μετρο μην με κοπανησει πουθενα...:(
Απο τοτε μια φοβια την εχω ...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θελετε να σας πω και εγω,που εκανα προπονηση ποδηλασια Πατρα-Ναυπακτο-... και ειχα κανει το τραγικο λαθος να περασω την γεφυρα με 5+ μποφορ?!:cry: Μολις εφτασα στα διοδια με κοιταζε ενας απο το προσωπικο ασφαλειας με κατι ματια Νααα:eyepop:
ιταλικό ήταν το ποδήλατο?
:smokin:
Είσαι που είσαι κατηγορία φτερού, πας και στη γέφυρα με 5+, φτερό στον άνεμο θα γίνεις καημένε camen και όχι τπτ άλλο δε μου έχεις φέρει και τα εργαλεία που δανείστηκες, ακόμα.
:rotflmao: :rotflmao:
ιταλικό ήταν το ποδήλατο?
:smokin:
Το ποδηλατο ηταν πιο ακριβο απο οσο πηρα το ιταλικο:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
όχι τπτ άλλο δε μου έχεις φέρει και τα εργαλεία που δανείστηκες, ακόμα.
Μιλαμε για σκηνικο εδω και 2,5 χρονια ρε:look:
γκρίνια από την γκόμενα που είναι συνεπιβάτης.
Κ επειδη τωρα το προσεξα αυτο,δεν μου λες ρε perastike,οταν ειχες transalp το σνομπαρε η γκομενα και τωρα που πηρες προπελα γουσταρει?! Ε ε ε ε ε ε?!:rolleyes: :smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
[B
Απο τοτε μια φοβια την εχω ...:D [/B] Σίγουρα πήγαινες μέτρο - μέτρο;;; Λέω μήπως πήγαινες τοίχο - τοίχο (μην τυχόν και σε πετύχω):lol: :lol: :lol: :lol:
άσχετο με το θέμα μας αλλα μιας και το εόντα ας ρωτήσω, νταν φυσάει ανοίγουμε το γκάζι? γιατί συνήθω για να πω την αλήθεια είμαι αναποφάσιστος αν πρέπει να κλείσω η να ανοίξω
perastikos
03/02/2011, 22:29
Κ επειδη τωρα το προσεξα αυτο,δεν μου λες ρε perastike,οταν ειχες transalp το σνομπαρε η γκομενα και τωρα που πηρες προπελα γουσταρει?! Ε ε ε ε ε ε?!:rolleyes: :smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Γουστάρει κάτι λίγο παραπάνω... Αλλά γι' αυτήν όλες οι μηχανές τα ίδια μειονεκτήματα έχουν :p
:lol:
guzzistas
03/02/2011, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Έχει δεν έχει αέρα τα λεπτά μου τα δίνω στα καραβάκια πρώτον γιατί πάνε σε Ελληνικά χέρια, (και είναι τα μισά από το γιοφύρι)
μετά τα γνήσια καλαμάκια γάτας :p που αλλού θα τα βρεις ? μετά είναι και ένα διάλυμα στο δρόμο προς Άρτα-Γιάννενα
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
άσχετο με το θέμα μας αλλα μιας και το εόντα ας ρωτήσω, νταν φυσάει ανοίγουμε το γκάζι? γιατί συνήθω για να πω την αλήθεια είμαι αναποφάσιστος αν πρέπει να κλείσω η να ανοίξω
φυσιολογική η αντίδραση σου, αλλά να θυμάσαι ότι όλες οι ψιλο ταλαντώσεις και αστάθειες που υφίστανται απο διάφορους λόγους, παλεύονται μόνο όταν ρίξεις το βάρος της μοτοσυκλέτας σου στο πίσω τροχό.
Υπάρχουν και αρκετοί (μεταξύ αυτών και εμένα, αν και θα θελα να μην το επιβεβαιώσω ως προς την ορθότητα του γιατι δεν είμαι Φυσικός για να σου παραθέσω την επιστημονική απόδειξη οπότε να μη σε πάρω και στο λαιμό μου :sick: ) που με τους πολλούς ανέμους το ψιλοπλακώνουν και στη ταχύτητα. Αρκεί να έχεις γίνει ένα με το μηχανάκι και όχι να είσαι όρθιος. όσο πιο γρήγορα πας τόσο πιο πολυ δύναμη χρειάζεται για να σε εκτρέψει απο τη πορεία σου
mparmpanik
04/02/2011, 07:57
όσο πιο γρήγορα πας τόσο πιο πολυ δύναμη χρειάζεται για να σε εκτρέψει απο τη πορεία σου
αν τα καταφερει ομως και σε εκτρεψει...
εεχετε γειειειαα βρυσουουλες λογγοι βουνα ραχουουλες..
Γουστάρει κάτι λίγο παραπάνω... Αλλά γι' αυτήν όλες οι μηχανές τα ίδια μειονεκτήματα έχουν :p
ΕΕΕ αμάν ρε Βασίλη, άλλαξε γκόμενα σου είχα πει όχι μηχανάκι , αλλά εσύ αγαπάς που ν' ακούσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Στην Γεφυρα πριν δυο χρονια περιπου ειχε σηκωσει ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Στη γεφυρα συνηθως πανω απο 7 μποφορ ...........
.....Συγκεκριμένα στη γέφυρα υπάρχει η προειδοποίηση ...
η απάντηση είναι ΚΑΡΑΒΑΚΙ
.....προπονηση ποδηλασια Πατρα-Ναυπακτο.....
εσενα τι να σου πω:confused: :confused:
δεν λες καλύτερα "βολτα"........ γιατι για προπονηση επρεπε να κανεις αριστερα για Καστριτσι...
perastikos
04/02/2011, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΕΕΕ αμάν ρε Βασίλη, άλλαξε γκόμενα σου είχα πει όχι μηχανάκι , αλλά εσύ αγαπάς που ν' ακούσεις.
Το μηχανάκι το άλλαξα για την πάρτυ μου και μόνο... :D
Την γκόμενα τώρα... καταλαβαίνεις... :a07:
Αν και στην αρχή μου το έπαιζε, "ουυυ έχεις και μηχανή, και εγώ δεν τα γουστάρω τα αμάξια, και σιγά που είναι επικίνδυνες, και σιγά που κάνει κρύο τον Φλεβάρη για μηχανή κλπ κλπ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
η απάντηση είναι ΚΑΡΑΒΑΚΙ
Για κάποιον που πάει απλά βόλτα/ εκδρομή... θα συμπλήρωνα... ;)
Εγώ που κάνω το Ρίο - Αντίρριο τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα το καραβάκι θέλω να το βλέπω μόνο από ψηλά!
Άσε που επειδή πλέον υπάρχει η γέφυρα το απαγορευτικό για τα καράβια εκδίδεται πολύ πιο εύκολα, συνήθως όταν στη γέφυρα βγει η ένδειξη "Κίνδυνος - Ισχυροί άνεμοι" :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν λες καλύτερα "βολτα"........ γιατι για προπονηση επρεπε να κανεις αριστερα για Καστριτσι...
Τις 3 τελειες μετα το "Ναυπακτο" τις ειδες ?!:look: :look: :look:
είσαι μέγιστος υποκλοπέας τίτλων... :mad:
εδώ το οριτζινάλε..:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100057&perpage=15&highlight=love%20is%20in%20the&pagenumber=1