View Full Version : Νέοι έλεγχοι ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας
Μέτρα ασφάλειας που θυμίζουν αεροδρόμια πρόκειται να ληφθούν στα λιμάνια της χώρας, στο πλαίσιο της αντιμετωπισης της εγκληματικότητας και της διακινησης παράνομων μεταναστών. Στο πλαίσιο αυτό, επιβάτες και αποσκευές θα περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων, καθώς και από ελέγχους εισιτηρίων και ταυτοτήτων.
Η πηγή (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231077283)
Ξεχάστε εκείνα τα "να είμαστε 5' πριν φύγει το καράβι το λιμάνι"
Φαντάζομαι τις ουρές το καλοκαίρι.....
Cpt. Haddock
04/02/2011, 12:46
Της πόπης θα γινει...
Ελεος ρε πστμ... :sick:
Ωωω ρε φούστη μου ..
Πάλι θα χτυπανε οι σιδεριές στο χέρι ...:(
Gandalf dr685sm
04/02/2011, 12:49
αναμενόμενο μετά τις δηλώσεις Παπουτσή για το θέμα της Αιγύπτου και το Μεταναστευτικό... αν και απο τα λόγια ώς την πράξη... απέχει πολύ. Μιλάμε για πολλάαααα χρήματα που θα χρειαστούν για εγκατάσταση τερματικών , ανιχνευτών μετάλλου, κουβουκλίων εισόδου κοκ.. Οπότε ας γίνουν πρώτα και μετά το συζητάμε.
Εχετλαίος
04/02/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μιλάμε για πολλάαααα χρήματα που θα χρειαστούν για εγκατάσταση τερματικών , ανιχνευτών μετάλλου, κουβουκλίων εισόδου κοκ..
Έλα να δουλέψουνε οι εργολάβοι και οι προμηθευτές λέμεεεεεεεε
:wacko:
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έλα να δουλέψουνε οι εργολάβοι και οι προμηθευτές λέμεεεεεεεε
:wacko:
:yuck:
Διαφωνείς με το μέτρο ή έχεις αμφιβολίες για το αδιάβλητο των διαγωνισμών κλπ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το αδιάβλητο των διαγωνισμών
Μην ξαναπείς τέτοια κουβέντα, φιλαράκι ... :smokin:
Εχετλαίος
04/02/2011, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διαφωνείς με το μέτρο ή έχεις αμφιβολίες για το αδιάβλητο των διαγωνισμών κλπ;
Δεν ξέρω. Μάλλον πολιόβαλα μέλι και τσικουδέ στη μαλωτήρα μου μεσημεριάτικα
:a51:
Δεν ξέρω. Μάλλον πολιόβαλα μέλι και τσικουδέ στη μαλωτήρα μου μεσημεριάτικα
:a51:
Όπερ έστι μεθερμηνευόμενον:
Η διαφωνία μου έγκειται στην πραγματική σκοπιμότητα του μέτρου και ουχί στην θεωρητικήν ταύτην.
Εχετλαίος
04/02/2011, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όπερ έστι μεθερμηνευόμενον:
Η διαφωνία μου έγκειται στην πραγματική σκοπιμότητα του μέτρου και ουχί στην θεωρητικήν ταύτην.
Ρε μπας και κάναμε φαντάροι μαζί;
:confused:
:lol:
Gandalf dr685sm
04/02/2011, 13:09
Πάντως να δώ 15Αυγουστιάτικη έξοδο στο λιμάνι και να περνάει ένας-ενας απο περιστρεφόμενες πόρτες, ανιχνευτές και ελέγχους αποσκευών κτ΄λ... θα ετοιμάζεσαι να φύγεις 15/8 και θα μπαίνεις στο πλοίο ξεημερώματα 17/8...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειδικά κάτι αποσκευές κυριών που περιέχουν απο τσατσάρα μέχρι και θερμάστρα/πιστολάκι που δεν θα γίνονται δεκτές λόγω επικινδυνότητας... χαχαχαχαχαχα... θα χρειαστεί video για να καταγραφούν αντιδράσεις.
Τυριά και άλλα καλούδια απο χωριά... ε ρε γλέντια...χαχαχαχαχαχα... θα τα κρατάνε οι Λιμενικοί και θα κάνουν τσιμπούσι μετά!!
Πολλά λόγια, το μόνο εφαρμόσιμο είναι η ταυτότητα,άντε και η άδεια παραμονής για τους μετανάστες (που σιγά μην καταφέρουν να το επιβάλουν)
Την οποία θυμάμαι μου την ζητάνε κάθε φορά, οι μετανάστες πως στο καλό ανέβηκαν 250 άτομα χωρίς έλεγχο?
Ρε μπας και κάναμε φαντάροι μαζί;
:confused:
:lol:
'Οϊ, αλλά κάτι κατέω από ρακόμελα ..:winka:
Εχετλαίος
04/02/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
... οι μετανάστες πως στο καλό ανέβηκαν 250 άτομα χωρίς έλεγχο?
ρώτα την τοπική του κόμματος που τους ανέβασε με το παπόρο.
:wave2:
manhunter
04/02/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ωωω ρε φούστη μου ..
Πάλι θα χτυπανε οι σιδεριές στο χέρι ...:(
και στο πόδι ..και στο πόδι
:sick:
Cpt. Haddock
04/02/2011, 13:17
Μηχανές; :confused:
Αυτοκίνητα; :confused:
Οδηγοι; :confused:
Ασυνόδευτα; :confused:
Πενταήμερες; :rotflmao: :bawl:
Όλοι αυτοι που συσκέπτονται, εχουν δει πώς ειναι τα λιμάνια σε μερες αιχμής; :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αναμενόμενο μετά τις δηλώσεις Παπουτσή για το θέμα της Αιγύπτου και το Μεταναστευτικό... [...]
Τώρα μόνο σε μένα φαίνεται αυτή η δήλωση -να το πω ευγενικά- αφελής; Ζούσαν τόσα χρόνια οι άνθρωποι σκατά και τώρα που φαίνεται μια ελπίδα να καλυτερέψουν τα πράγματα για αυτούς, τώρα εν μια νυκτί θα αποφασίσουν να αφήσουν σπίτι και πατρίδα για να έρθουν εδώ; :confused:
Για τα άλλα... μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων... :sad: Σε λίγο θα βάλουν και στα τρόλεϊ και θα ζητάνε ταυτότητα για να μπεις... Που διάολο να πάνε όσοι θέλουν να ζήσουν σαν άνθρωποι;
Το γιατί όλα αυτά είναι μη εφαρμόσιμα, και μπάζουν από χίλιες δυο μεριές είναι νομίζω προφανές...
Εχετλαίος
04/02/2011, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασυνόδευτα;
:mad: :mad: :mad:
:a37: :a023: :a016: :a015:
Οτι μέτρα έχουν παρθεί και στο λιμάνι της Πατρας για τους λαθρομετανάστες οπου προσπαθούν να πάνε Ιταλία κρυμμένοι στα σασί και τις καρότσες των φορτηγών (Οι Πατρινοί ξέρουν τι εννοώ)....
Τώρα που λένε πως θα γεμίσουμε και Αιγύπτιους λαθρομετανάστες στην Κρήτη..... έ ρε γλέντια στο λιμάνι του Ηρακλείου.... θα κυνηγάμε και τις καμήλες τους!! :lol:
Cpt. Haddock
04/02/2011, 13:22
:mad: :mad: :mad:
:a37: :a023: :a016: :a015:
Δεν εννοούσα καύσιμα :p
To κλουβί με το καναρίνι θα περνάει από τον ανιχνευτή μετάλλων ή από τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας;;; :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
To κλουβί με το καναρίνι θα περνάει από τον ανιχνευτή μετάλλων ή από τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας;;; :wacko:
Εκτός αν είναι παπαγάλος (http://www.youtube.com/watch?v=YfejcUJoJR0) Σηγκάλ, τα καναρίνια κι από τα δύο.
:smokin:
Cpt. Haddock
04/02/2011, 13:44
Να δώ τουρνικέ στην Παροικιά και τιποτ' αλλο.
Η ουρά θα κανει ενα σπιράλ γυρω απο τον ανεμομυλο και θα καταληγει στη Ναουσα :rotflmao: :bawl: :lol:
Να δώ τουρνικέ στην Παροικιά και τιποτ' αλλο.
Η ουρά θα κανει ενα σπιράλ γυρω απο τον ανεμομυλο και θα καταληγει στη Ναουσα :rotflmao: :bawl: :lol:
Εκει δεν πειράζει, το πολύ πολύ να πιεις κι ένα ποτάκι στο μπιτς μπαρ στη Σαντα Μαρία.... Στη Φολέγανδρο τι θα κάνεις;
Θα έχει και τουρνικέ στην Ελαφόνησο; :confused:
Gandalf dr685sm
04/02/2011, 14:27
Τώρα μόνο σε μένα φαίνεται αυτή η δήλωση -να το πω ευγενικά- αφελής;
΄Δώσε λίγο παραπάνω βάθος στην σκέψη σου. Δεν ανησυχεί για τους Αιγύπτιους που σιγά οι άνθρωποι να μην καίγονται να έρθουν στο άλλο #@!#!@#@! απο εκεί που είναι στο δικό τους $!#@#@!#!... περισσότερο έχει πέσει γραμμή απο έξω οτι μαζί με εκείνους που θα θέλουν να φύγουν προσωρινά απο την χώρα τους, μπορεί να είναι και άλλοι πολύ πιο επικίνδυνοι.. όπως είχαν πιάσει το 2009 εκείνον τον Πακιστανό , ηγετικό μέλος πυρήνα/ομάδος της Χαμάς! Αυτό φοβούνται!
alexxxcbr
04/02/2011, 16:08
Μαλιστα.........
:evil: :evil:
nikos_abel
08/02/2011, 14:03
Μηχανές; :confused:
Αυτοκίνητα; :confused:
Οδηγοι; :confused:
Ασυνόδευτα; :confused:
Πενταήμερες; :rotflmao: :bawl:
Όλοι αυτοι που συσκέπτονται, εχουν δει πώς ειναι τα λιμάνια σε μερες αιχμής; :bigcry:
Ο μπαμπάκας μου έλεγε:
"'Οσοι συσκέπτονται δεν σκέπτονται...."
Έρε που τον κορόϊδευα...