Σύνδεση

View Full Version : Οι τρεις ξανθιές..

7gibernau
10/02/2011, 11:15
Οι τρεις ξανθιές..
Τρεις φιλες,όπως λεει και ο τιτλος,ξανθιες κάθε παρασκευη επιναν το ποτο τους και κουβεντιαζαν..
μια από τις παρασκευες η μια από τις τρεις πεταγε στα ουρανια,μες την τρελη χαρα!
την ρωτησαν οι άλλες δυο τι εχει γινει και τους ειπε ότι βρηκε το μυστικο και η ερωτικη της ζωη με τον αντρα της είναι τελεια!!
να,τους λεει,κάθε μερα που γυρναει Νικος μου σπιτι του εχω ετοιμα φαγητο,τρωει,μπαινει για μπανιο και κάθε φορα που βγαινει από το μπανιο και είναι μονο με την πετσετα,παω του πιανω τα @@και του λεω…..Νικο μου τι καυτα @@ που εχεις…
και γινετε μαχη….
πω πω λενε οι άλλες δυο θα το εφαρμοσουμε κι εμεις να δουμε αποτελεσματα…
την επομενη παρασκευη οι δυο ξανθιες μες την τρελη χαρα…
το εκανα κι εγω στον Κωστα μου,λεει η μια…
του εφτιαξα φαγητο,εφαγε,μπηκε για μπανιο και όταν βγηκε και φορουσε μονο την πετσετα πηγα,εβαλα το χερι μου μες την πετσετα,του επιασα τα@@ και του ειπα…Κωστα μου τι καυτα @@ που εχεις….ε..τι να σας λεω,εγινε μαχη…δε μπορουσα να καθησω δυο μερες από το πολύ σεξ..

της τριτης ξανθιας ο αντρας ελειπε σε επαγγελματικο ταξιδι και δεν το εφαρμωσε το σχεδιο,αλλα μεχρι την άλλη παρασκευη θα το εχει εφαρμωσει σιγουρα…

την επομενη παρασκευη η μιαξανθια ελειπε,αυτή που δεν το ειχε εφαρμωσει μεχρι τοτε…
και την επομενη παρασκευη ελειπε…
και τη μεθεπομενη…ουτε τα τηλεφωνα δε σικωνε και οι άλλες δυο ειχαν τρελαθει…

μετα από ένα μηνα απουσιας επιτελους η τριτη ξανθια σκαει μυτη στο μπαρακι…
με πατεριτσες,σπασμενα χερια,ποδια γεματη γαζες και μελανιες…

κοριτσια…κατι δεν πηγε καλα λεει στις άλλες….

ετοιμασα φαγητο στον μητσο μου,ηρθε,χαρικε πολύ για το φαγητο και μπηκε να κανει ένα μπανακι….

όταν τελειωσε και βγηκε από το μπανιο φοροντας μονο την πετσετα….

παω….

του πιανω τα @@......

αλλα ηταν μπουζι….

και του λεω……

μητσο μου…τα @@σου γιατι είναι μπουζι???????

του νικου και του κωστα ειναι πολύ καυτα μετα το μπανιο…..

bulmont
13/04/2011, 07:27
Δυο εργαζόμενοι σε μια μεγάλη εταιρία συναντιούνται στον δρόμο:

- Τα μαθες τα νέα; ρωτάει ο ένας.

- Ποια νέα;

- Σήμερα το πρωί πέθανε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας!

- Σοβαρά; Μα καλά, πως;

- Έπαθε καρδιακή προσβολή. Κοντά του ήταν μονάχα η γραμματέας του, ξέρεις, εκείνη η ξανθιά...

- Πως δεν την ξέρω... Γκομενάρα!

- Δυστυχώς όμως τον έκαψε τον άνθρωπο...

- Τι εννοείς;

- Να, εκείνος της έλεγε να τηλεφωνήσει στο 166 κι εκείνη περίμενε να της πει και τα υπόλοιπα νούμερα...

Shaolin Monk
13/04/2011, 07:31
:rotflmao: :rotflmao: :cry: :cry: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: