Σύνδεση

View Full Version : ΚΛΗΣΕΙΣ

bulmont
13/04/2011, 18:51
Προχθές, η γυναίκα μου κι εγώ, κατεβήκαμε στο κέντρο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο μαγαζί.

Δεν μείναμε μέσα παραπάνω από δέκα λεπτά και βγαίνοντας έξω, είδαμε έναν τροχονόμο που έγραφε μια κλίση για παράνομη στάθμευση. Τον πλησιάσαμε και του είπα.
« Έλα τώρα, κάνε τα στραβά μάτια για έναν συνταξιούχο»!

Μας αγνόησε και συνέχισε με τη κλίση.
Τότε τσατίστηκα και τον αποκάλεσα «Ναζιστικό γουρούνι»! Με κοίταξε άγρια και άρχισε να γράφει μια καινούρια κλίση για φθαρμένα λάστιχα.
Έτσι η γυναίκα μου, που τα είχε πάρει κι αυτή στο κρανίο, τον αποκάλεσε «κώλο μπάτσο».
Ψύχραιμος αυτός, σ' αντίθεση μ' εμάς, τελείωσε τη δεύτερη κλίση, την έβαλε στο παρ μπριζ δίπλα στη πρώτη και άρχισε να γράφει μια τρίτη!

Αυτό συνεχίστηκε για μισή περίπου ώρα. Όσο περισσότερο τον «λούζαμε» τόσο περισσότερες κλίσεις έγραφε.
Στο τέλος και μετά έξι κλίσεις που στόλιζαν το παρ μπριζ, καταλάβαμε ότι δεν κερδίζαμε τίποτα μ' αυτή τη τακτική και, μια και η ώρα περνούσε, αποφασίσαμε να φύγουμε και να πάρουμε το λεωφορείο των 12 για να επιστρέψουμε στο σπίτι.

Ευτυχώς που δε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στη πόλη με τέτοιους «κωλο μπάτσους» που κυκλοφορούν!

vaska
13/04/2011, 18:56
Ρε συ αν κατάλαβα καλά το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό σου, ναι??

Τότε ρε φίλε τον ζεμάτισες τον κάτοχο, ο μπάτσος νόμιζε πως ήταν δικό σου και τον έβριζες κι αυτός στόλιζε τον φουκαρά που το έχει.

παπαπα Θεός φυλάξει, να σε βάλουμε μάρτυρα στο δικαστήριο να φάμε ισόβια.

:rotflmao: :rotflmao:

AUFGEBRACHT
13/04/2011, 19:01
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,ειλικρινά στο λέω...αλλά είχες σταθμεύσει παράνομα ή όχι;;; Αυτό το "δέκα λεπτά μόνο" δεν το καταλαβαίνω...από πότε η παρανομία μετριέται με το χρονόμετρο; Στην πόση ώρα κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να κόψει την κλήση; Τον αποκάλεσες ναζιστικό γουρούνι επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του;;; Για πες μου με το χέρι στην καρδιά...αν για παράδειγμα είχες το αυτοκίνητό σου παρκαρισμένο κανονικά και δίπλα ένας είχε διπλοπαρκάρει παράνομα για δέκα λεπτάκια μόνο μωρέ, και εσύ έπρεπε να φύγεις να πας τη γυναίκα ή το παιδί σου ευσπεσμένα στο νοσοκομείο όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει και ο κωλόμπατσος ναζιστικό γουρούνι έκανε τα στραβά μάτια όπως ζήταγες...θα αντιδρούσες το ίδιο;;;; Δε νομίζω.....Όσο έχουμε τέτοιες νοοτροπίες...

Joyrider
13/04/2011, 19:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανέκδοτα - humor

:alien:

georgio
13/04/2011, 19:05
Ανέκδοτο είναι ρε, την παλεύετε;;; :eek: :wacko:

desklit
13/04/2011, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
mpla mpla mpla

στα ανέκδοτα είμαστε! cool :sun:

AUFGEBRACHT
13/04/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από desklit
στα ανέκδοτα είμαστε! cool :sun:

Γιαυτό το συνέχισα για να δω αν θα τσιμπήσει κανένας !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Παλιό και καλό πάντως :beer:

Operater
13/04/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ανέκδοτο είναι ρε, την παλεύετε;;; :eek: :wacko:

Δεν Νομίζω Τάκη... :lol: :lol: :lol:

devil's animal
13/04/2011, 19:22
παλιο καλο moto.gr...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
13/04/2011, 19:46
Παλιό καλό μοτό αλλά ο Ομάρ εξακολουθεί να είναι ρουφιάνος

:bigcry: :bigcry:

και θα τιμωρηθεί γι' αυτό με 500 βουρδουλιές στα πισινά του.

bulmont
13/04/2011, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παλιό καλό μοτό αλλά ο Ομάρ εξακολουθεί να είναι ρουφιάνος

:bigcry: :bigcry:

και θα τιμωρηθεί γι' αυτό με 500 βουρδουλιές στα πισινά του.

Ρε μλκ VASKA αυτή η τιμωρία είναι γιά ερωτική συνεύρεση εκτός γάμου. Και κάτι τέτοιο γιά έναν τίμιο και ευυπόληπτο πολίτη όπως εγώ, δεν ισχύει.:wave2: :wave2:

vaska
13/04/2011, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Ρε μλκ VASKA αυτή η τιμωρία είναι γιά ερωτική συνεύρεση εκτός γάμου. Και κάτι τέτοιο γιά έναν τίμιο και ευυπόληπτο πολίτη όπως εγώ, δεν ισχύει.:wave2: :wave2:

Και πόσο υπολογίζεις ν' αντέξει ένας άντρακλας σαν κι εσένα χωρίς γυναίκα Ομάρ???? Μία άντε δύο εβδομάδες τρεις το πολύ και μετά θα κάνεις κανένα δίμηνο να ξανακαθήσεις.

Πότε φεύγεις είπαμε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis5
13/04/2011, 20:21
Ποτε ξεκιναμε τα μπανια στο Γιανισκαρι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Τι καμενο ηταν ετουτο εεεεεεειιιι:lol: :lol:

makis206
13/04/2011, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παλιο καλο moto.gr...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτσε να μπουν κι οι μπάτσοι να δεις τι έχει να γίνει..:rotflmao:

sergiosm
13/04/2011, 23:00
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ziggΥ
14/04/2011, 02:10
:wacko: