PDA

View Full Version : Τρελός;

el_hymador
14/04/2011, 22:10
http://www.youtube.com/watch?v=cWdFcEyb6mQ&feature=player_embedded

υ.γ. μην αρχισουμε τα περι tsantiri και λαζοπουλου...

:wave2:

AUFGEBRACHT
14/04/2011, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=cWdFcEyb6mQ&feature=player_embedded

υ.γ. μην αρχισουμε τα περι tsantiri και λαζοπουλου...

:wave2:

Και ο Μίκης σχεδόν τα ίδια λέει αλλά κανείς δεν τον λέει τρελλό η γραφικό...

jimmis5
14/04/2011, 22:19
Και το μυαλο του ειναι θολο και το δικο μας πιο λειψω....

http://www.youtube.com/watch?v=V_AUDyaqtKY&feature=related

guzzistas
14/04/2011, 22:23
Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.....

Εχετλαίος
15/04/2011, 13:03
...

arazw.ara.zw
15/04/2011, 14:20
Αυτός τρελλός???????.....Ένας να βρεθεί να πεί οτι δεν έχει δίκιο......Ούτε τρελλός ούτε γραφικός......''Αυτό εκμεταλεύονται αυτά τα κομματόσκυλα....΄'οπως και να σας φερθούν εσείς εκεί.........."

Aggelos_SV
17/04/2011, 12:10
Καθόλου τρελός δεν είναι.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλώς αδιάφοροι είτε βολεμένοι στην καθημερινότητα και το εκάστωτε τρέξιμό τους.
Αν μείνουν όμως και αυτοί κάνα χρόνο άνεργοι και νιώσουν την ανέχεια από πρώτο χέρι τότε ίσως και να τον ακολουθήσουν.

Ο άνθρωπος δεν λέει τίποτα για το οποίο να χαρακτηριστεί τρελός.
Έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν αυτό σε καμιά Ιρλανδία/Πορτογαλία πιθανότατα να έβρισκε κόσμο να τον ακολουθήσει και ίσως να ξεκίναγε και διαδήλωση αυθόρμητη και χωρίς πολιτική/κομματική καθοδήγηση

:ZZZ:

marulis
17/04/2011, 12:25
«τρελός» αλλά ποιος τον τρέλανε όμως. Και ποσό λογικό είναι να μένεις λογικός?
http://www.youtube.com/watch?v=_4UttfvF7Nk

’μα δεν νοιώθεις, μη μιλάς...Σώπα και μη δικάζεις...
Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...

Αν δεν πιστεύεις μη ρωτάς, κι αν δεν ακούς μη με κοιτάς...
Αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις...

cosgili
17/04/2011, 12:30
Τρελος σιγουρα οχι. Γραφικος...ισως για τα δεδομενα της ελληνικης πραγματικοτητας. Το τριημερο της Καθαρας Δευτερας βρισκοταν στο Βολο και ολοι τον κοιτουσαν με ανοιχτο το στομα. Ετυχε να πιω ενα καφε εκει ανεβαινοντας στο Πηλιο. Αυτα που λεει εκφραζουν λιγο πολυ ολα οσα θελουμε να βροντοφωναξουμε και μας πνιγουν...Δυναμη θελει και θυσιες. Απο την καλοβολεμενη μας θεση δεν γινεται τιποτα...

guzzistas
17/04/2011, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Καθόλου τρελός δεν είναι.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλώς αδιάφοροι είτε βολεμένοι στην καθημερινότητα και το εκάστωτε τρέξιμό τους.
Αν μείνουν όμως και αυτοί κάνα χρόνο άνεργοι και νιώσουν την ανέχεια από πρώτο χέρι τότε ίσως και να τον ακολουθήσουν.

Ο άνθρωπος δεν λέει τίποτα για το οποίο να χαρακτηριστεί τρελός.
Έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν αυτό σε καμιά Ιρλανδία/Πορτογαλία πιθανότατα να έβρισκε κόσμο να τον ακολουθήσει και ίσως να ξεκίναγε και διαδήλωση αυθόρμητη και χωρίς πολιτική/κομματική καθοδήγηση

:ZZZ:

:beer: :beer:

airamhag
17/04/2011, 12:44
εγω βλεπω εναν αγωνιστη..
ειτε ορμωμενος απο την πικρια της ψυχης του,
ειτε ορμωμενος απο την οργη του μυαλου του..

ρησπεκτ..

με λυπει που κανεις δεν τον ακολουθει...
δεν συγκινει κανεναν..

:sad:

"μ αφησατε μονο μου" ?

edit καπως ετσι δεν θελουμε τους ηγετες μας?:look:

Εχετλαίος
17/04/2011, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καπως ετσι δεν θελουμε τους ηγετες μας ;

Eμείς ποιοί ;

sahara
17/04/2011, 13:12
Γραφικός μπορεί να είναι , έχει όμως τα @ρ...ια να εκφράσει δημόσια όλα αυτά που σκεφτόμασται ΟΛΟΙ τα τελευταία χρόνια .

devil's animal
17/04/2011, 13:23
αυτο το "μ'αφησατε μονο μου" και εμενα κατι μου κανει...

αλλα θα τολμησω να πω οτι δεν βγαινουμε στον δρομο γιατι ο καθενας καπως την βολευει..ακομα τουλαχιστον...

δεν εχουμε πεινασει...και δεν ξερω αν ειναι ευτυχως ή δυστυχως...

αυτοι που εχουν πεινασει και πεινανε ειναι πρωτιστως οι συνταξιουχοι και αμεσως μετα οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα...

αλλα οι Ελλαδα δεν εχει μονο αυτους. εχει και ελ.επαγγελματιες, εχει και επιχειρηματιες, εχει και δημ.υπαλληλους, εχει και εμπορους...και πολλους αλλους...ε,ολοι αυτοι καπως την βολευουν και δεν τους νοιαζει να βγουν στους δρομους...

μολις τους μπει το αγγουρι καλα στον κωλο ισως και να δουμε κατι....:rolleyes:

airamhag
17/04/2011, 13:33
ναι ομως ο ανθρωπος αυτος δεν μιλαει για "οικονομικη/χρηματικη/υλικη πεινα"
ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον..

ισως δυστυχως ως ελληνες μονο αυτην την πεινα γνωριζουμε κ μας κινητοποιει..
κ ισως αυτο να ειναι το πιο τραγικο..

οσο για το "εμεις"
ειναι μια αοριστια..
ΕΓΩ θα ηθελα εναν ηγετη που να μου εδειχνε το σωστο κ οχι να επιβραβευε την λαθος σταση μου..
εναν ηγετη που θα ηταν ενωτικος -ουσιαστικα- κ οχι μονο επι της παραταξης..
κ εναν ηγετη που θα "εβγαινε κ θα φωναζε" για το κοινο καλο..

τωρα τελευταιο δεν ξερω πραγματικα αν ο δρομος που εχουμε χαραξει θα οδηγησει καποια στιγμη στο "κοινο καλο"..ειμαι ασχετη απο οικονομικες αναλυσεις κλπ..

Operater
18/04/2011, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
....
αλλα οι Ελλαδα δεν εχει μονο αυτους. εχει και ελ.επαγγελματιες, εχει και επιχειρηματιες, εχει και δημ.υπαλληλους, εχει και εμπορους...και πολλους αλλους...ε,ολοι αυτοι καπως την βολευουν και δεν τους νοιαζει να βγουν στους δρομους...

μολις τους μπει το αγγουρι καλα στον κωλο ισως και να δουμε κατι....:rolleyes:

Δηλαδή όλοι αυτοί περνάνε φίνα??

TROOPER
19/04/2011, 08:56
τα αντιβιωτικα της σαθρης κοινωνιας μας,μας εχουν κανει να κατατασουμε αυτοματα τετοιους τυπους στην κατηγορια των τρελων η το λιγοτερο γραφικων και να τους προσπερναμε χωρις να ακουμε.

το ποιος εχει τρελαθει......

Cpt. Haddock
19/04/2011, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα αντιβιωτικα της σαθρης κοινωνιας μας,[...]

Αυτός διαβαζει κρυφα τα βραδια... :look:

blackrose
04/05/2011, 19:07
τα αντιβιωτικα της σαθρης κοινωνιας μας,μας εχουν κανει να κατατασουμε αυτοματα τετοιους τυπους στην κατηγορια των τρελων η το λιγοτερο γραφικων και να τους προσπερναμε χωρις να ακουμε.

+1000.............................:wave2:

jimmis5
04/05/2011, 20:25

Tι μπορει να κανει ο συγκεκριμενος ή αντιστοιχοι σαν και αυτον?Απο μονος του μπαινει στην κατηγορια αυτη,αν ηθελε να κανει κατι θα εβρισκε κατι αλλο.Δεν ξερω σε τι διαφερει απο εκεινους στο Αμερικα με τις Ταμπελες κρεμασμενες στον λαιμο και να λενε για τον Χριστο.:confused:

Antwnis
27/05/2011, 17:08
Σαφως πρόκειται περί διαταραγμένου γέροντα ο οποίος εκμεταλεύεται τις ανοχές της υπέροχης Δημοκρατίας μας και υβρίζει τους πολιτικούς μας δημοσίως.
Αυτούς του υπέροχους ανθρώπους που έφτασαν την Ελλάδα στο σημερινο της υπέροχο μεγαλείο. Καραμανλομητσοτάκηδες και Παπανδρεοσημίτες! Αθάνατοι! Τιμημένοι για πάντα!
Μα πως του το επιτρέπουν, ας βρεθεί καποιος να τον μαζέψει τον παλιόγερο επιτέλους!

:a21:

:a38: