View Full Version : Ο aircop ξαναπροσγειώθηκε
Δυστυχώς είχα ένα ατύχημα χθες το βράδυ από το οποίο αποκόμισα νάρθηκα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και έντονους πόνους αριστερά στον θώρακα. Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάταγμα ή ράγισμα αλλά πονάω φοβερά. Μόλις φτιάξει ο καιρός σας έυχομαι καλές βόλτες και ελπίζω μόλις αναρρώσω και μπορέσω να ξανακαβαλλήσω να συμμετάσχω κι εγώ.
Ο δρόμος στον οποίο κινήθηκα έχει 2 φανάρια σε απόσταση 70-80 μέτρων μεταξύ τους. Εγώ ήμουν στο πίσω που πρασινίζει νωρίτερα. Ξεκινώ κανονικά, πιάνω γύρω στα 30-35χλμ και βλέπω να πρασινίζει και το επόμενο φανάρι όπου υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο (δεν πρόσεξα μάρκα-μοντέλο)που περίμενε στην τέρμα αριστερά θέση του οδοστρώματος. Υπέθεσα λοιπόν ότι θα πήγαινε ευθεία. Και μόλις κουμπώνω την τρίτη και πριν ανοίξω το γκάζι ο οδηγός βγάζει δεξί φλας και στρίβει δεξιά! Πλακώθηκα στα φρένα και έριξα τη μηχανή για να μην τον εμβολίσω. Προς τιμήν του σταμάτησε, δήλωσε ότι είναι αστυνομικός. Του είπα να φύγει μιας κι εγώ ήμουν από πίσω του και δεξιά, πράγμα που υπερβαίνει το ότι αυτός αποφάσισε να στρίψει τελευταία στιγμή δεξιά από τέρμα αριστερά που ήταν.
Τη μηχανή την πήραν φιλαράκια που ήρθαν αμέσως όταν τους ειδοποίησα, δεν ξέρω ακόμα τι παίζει. Θα τηλεφωνήσω να μάθω αργότερα.
Αυτά.
Gandalf dr685sm
16/04/2011, 09:14
Κρατώ μια επιφύλαξη στο κατά πόσο έφταιγε εκείνος και πόσο εσύ καθώς δεν ήμουν εκεί. Το οτι είναι μπροστά δεν σημαίνει οτι μπορεί να κόβει 2-3 λωρίδες όποτε του καπνίσει ακόμα και με φλάς... Εν πάση περιπτώση τώρα δεν γίνεται κάτι... περαστικά φιλαράκι και γρήγορα όρθιος.
sergiosm
16/04/2011, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Ο δρόμος στον οποίο κινήθηκα έχει 2 φανάρια σε απόσταση 70-80 μέτρων μεταξύ τους. Εγώ ήμουν στο πίσω που πρασινίζει νωρίτερα. Ξεκινώ κανονικά, πιάνω γύρω στα 30-35χλμ και βλέπω να πρασινίζει και το επόμενο φανάρι όπου υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο (δεν πρόσεξα μάρκα-μοντέλο)που περίμενε στην τέρμα αριστερά θέση του οδοστρώματος. Υπέθεσα λοιπόν ότι θα πήγαινε ευθεία. Και μόλις κουμπώνω την τρίτη και πριν ανοίξω το γκάζι ο οδηγός βγάζει δεξί φλας και στρίβει δεξιά! Πλακώθηκα στα φρένα και έριξα τη μηχανή για να μην τον εμβολίσω. Προς τιμήν του σταμάτησε, δήλωσε ότι είναι αστυνομικός. Του είπα να φύγει μιας κι εγώ ήμουν από πίσω του και δεξιά, πράγμα που υπερβαίνει το ότι αυτός αποφάσισε να στρίψει τελευταία στιγμή δεξιά από τέρμα αριστερά που ήταν.
Αυτά.
κατ' αρχάς περαστικά
κατα δεύτερον, όπως το περιγράφεις φαίνεται να φταίει αυτός.
(αλήθεις πόσες λωρίδες έχει ο δρόμος;)
στοιχεία του έχεις κρατήσει;
στο νοσοκομείο πώς πήγες; έχει καταγραφεί το ατύχημα;
κάνε του κανά τηλέφωνο, πες του τί έπαθες και δες τις διαθέσεις του.
:wave2:
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο δρόμος έχει μία λωρίδα , απλά είναι λίγο πιο φαρδύς και ο άλλος είχε σταθεί στο αριστερότερο σημείο.
sergiosm
16/04/2011, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο δρόμος έχει μία λωρίδα , απλά είναι λίγο πιο φαρδύς και ο άλλος είχε σταθεί στο αριστερότερο σημείο.
ναι όμως, αν κατάλαβα καλά, ήσουν ΠΙΣΩ του και πήγαινες με ΝΟΜΙΜΗ ταχύτητα όταν άλλαξε κατεύθυνση (και μάλιστα χωρίς φλας).
πήγες όμως να τον προσπεράσεις από δεξιά;
κ@λοκατάσταση.
Είναι μπερδεμένο, θέλει παρά πολλά στοιχεία για να βγάλεις ακριβές συμπέρασμα.
Μίλα του πάντως, δεν έχεις να χάσεις τίποτα
περαστικά και πάλι.
περαστικα.
τωρα ποιος και τι φταιει......
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περαστικα.
τωρα ποιος και τι φταιει......
+100
devil's animal
18/04/2011, 18:16
περαστικα σου και καλη αναρρωση να εχεις...
νομιζω οτι εφ'οσον ο δρομος εχει μια λωριδα και εσυ πηγες να προσπερασεις απο δεξια, φταις. αλλα αυτο καθαρα και μονο απο προσωπικη γνωμη...
:beer: :beer: :beer:
Ναι, αν καλούσαμε τροχαία εγώ θα είχα το φταίξιμο παρόλο που και ευθεία να πήγαινε δεν θα τον προσπερνούσα. Γενικά δεν τρέχω και διήθηση κάνω μόνο όταν τα οχήματα είναι εντελώς ακινητοποιημένα στο φανάρι και πάντα με ταχύτητα 20χλμ/ω. Ό,τι έγινε έγινε, υπομονή να θρέψει το κόκκαλο και μετά πάμε γι άλλα (όχι ατυχήματα!)
Περαστικά κατ' αρχήν και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση :smilea:
Εφ' όσον ο δρόμος έχει μία και μόνο λωρίδα το λάθος το δικό σου ήταν πως υπέθεσες την κατεύθυνση που θ' ακολουθήσει και το λάθος το δικό του που κατά κανόνα ακολουθούν πολλοί αυτοκινητάδες είναι πως όταν περιμένουν σε φανάρι πατάνε φρένο ώστε να φαίνονται τα φώτα πέδησης και ανάβουν φλας μόνο όταν έχουν από πίσω τους άλλο όχημα. Όταν είναι μόνοι τους στο δρόμο δεν τηρούν ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Θα συμφωνησω με τους προλαλλησαντες... οπως τα περιγραφεις τα πραγματα μαλλον αυτος εφταιγε, μιας και ηταν αυοτος που αλλαξε πορεια ενω εσυ ησουν σταθερος στην δικια σου!
Anyway, περαστικα και αγυριστα ευχομαι φιλαρακι! :wave2:
gs 500 f
14/05/2011, 18:53
αν εχεις παθει ζημια στην μηχανη και κυριως σωματικες βλαβες ακομα και αν εφταιγες αφου ηταν πολιτσμανος επρεπε να του προτεινεις να σου κανει δηλωση!!!
ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειχε προβλημα μια και ειναι της δουλειας και η ασφαλεια θα πληρωνε.....!!!
FRAGISCOS
14/05/2011, 19:28
Περαστικα φιλε μου:(
imitrelos
14/05/2011, 23:51
Περαστικά και καλή ανάρωση
Τώρα για το τι και πώς δύσκολα να πούμε κάτι γιατί είναι μπερδεμένο και πιστεύω δύσκολα θα βγάλεις άκρη τώρα
danaos75
15/05/2011, 00:27
Περαστικά και γρήγορα
:wave2:
John Steed
15/05/2011, 00:40
Περαστικά και καλή επάνοδο στο αγαπημένο σου δίτροχο! :wave2:
Περαστικά και αγύριστα.. :beer:
Έχω την εντύπωση ότι στο νέο Κ.Ο.Κ. επιτρέπεται η από δεξιά προσπέραση, κάτι που παλιότερα απαγορευόταν δια ροπάλου. Αρκεί ο από αριστερά να είναι σταματημένος. Τώρα θα μου πεις πως άλλαξε λωρίδα σταματημένος? …. Είναι λίγο μπέρδεμα… στη θέση σου θα το έψαχνα πάντως
sergiosm
15/05/2011, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Έχω την εντύπωση ότι στο νέο Κ.Ο.Κ. επιτρέπεται η από δεξιά προσπέραση, κάτι που παλιότερα απαγορευόταν δια ροπάλου. Αρκεί ο από αριστερά να είναι σταματημένος. Τώρα θα μου πεις πως άλλαξε λωρίδα σταματημένος? …. Είναι λίγο μπέρδεμα… στη θέση σου θα το έψαχνα πάντως
Η προσπέραση από δεξιά επιτρεπόταν ΠΑΝΤΟΤΕ όταν ο άλλος έχει σταματήσει με σκοπο να στρίψει αριστερά