PDA

View Full Version : Pokemon vs Γυναίκα

bonepeeler
08/08/2005, 04:25
1)Ο Πίκατσου έχει καινούρια επεισόδια ανά τηλεοπτική περίοδο....

Η γυναίκα δεν έχει επεισόδια....έχει μόνο περίοδο!!!

2)Ο Πίκατσου δεν φοβάται την Πόκεμον-ήττα...

Η γυναίκα σίγουρα νικάει με μια Πόκεμον-πίπ@....

3)Ο Πίκατσου, προκειμένου να γίνει διάσημος, έγινε Πόκεμον...

Η Χουάνα, προκειμένου να γίνει διάσημη, έγινε Παρθένα.....

(και μετά μας λένε ότι τα Πόκεμον δεν υπάρχουν.....ναι...καλά...γιατί, υπάρχουν παρθένες;;;;)

4)Ο Πίκατσου είναι γκρινιάρης....

Η γυναίκα, τον δίδαξε.....

5)Ο Πίκατσου μπορεί να φωνάξει σε κάθε αντίπαλο «ΝΑ!!! ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ!!!!»

Η σύγχρονη γυναίκα, μας επιτρέπει σαν υπεύθυνη βεστιαρίου, να ανακτούμε ανά 10ήμερο τις αντρικές μας ανατομικές λεπτομέρειες... «ΝΑ, αγάπη μου....πάρε τα @@ σου......».

6)Ο Πίκατσου παίρνει πίστες....

Η γυναίκα παίρνει πίστες, clubs, φούρνους μικροκυμάτων, παιδιά, σκυλιά, σπίτια, αεροπλάνα και βαπόρια.....Αρκεί να έχει έναν καλό δικηγόρο διαζυγίων!

7)΄Άμα σου φαίνεται ότι ο Πίκατσου είναι ένα πολύ γλυκό πλασματάκι που θέλεις να το πάρεις σπίτι σου και να του κάνεις Έέέέέέρωτα, τότε.....

Η γυναίκα σου έχει πονοκέφαλο για 458η φορά αυτήν την εβδομάδα.....

8)Ο Πίκατσου, ως γνήσιο κατοικίδιο, καμιά φορά παχαίνει...

Η γυναίκα, για την οποία είσαι γνήσιο κατοικίδιο, δεν παχαίνει ποτέ!!!!! Απλά, «δεν το ‘ξερε να γίνει σαν τα ξυλάγγουρα που σ’ αρέσουν, εκείνες οι κοκαλιάρες ,οι άβυζες, που παίρνουν τα εκατομμύρια για να κάνουν βόλτες στην πασαρέλα και τις θέλουν όλοι οι άντρες επειδή είναι γουρούνια σαν κι εσένα, που μου το ‘λεγε εμένα η μάνα μου ότι είσαι Κάφρος και Τσαχπινοτσούτσουνος.......κτλ....κτλ....κτλ.....».

cityfly
08/08/2005, 09:23
:a30: :a30: :a30: :a30:

rc31
08/08/2005, 09:54
:a18: :a20: :a30: :a30: :a028:

adam_tsouk
08/08/2005, 18:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστοοοοοοςςςςςςς.........

:beer: :beer: :beer: :beer:

evvou
11/08/2005, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler

Η γυναίκα, για την οποία είσαι γνήσιο κατοικίδιο, δεν παχαίνει ποτέ!!!!! Απλά, «δεν το ‘ξερε να γίνει σαν τα ξυλάγγουρα που σ’ αρέσουν, εκείνες οι κοκαλιάρες ,οι άβυζες, που παίρνουν τα εκατομμύρια για να κάνουν βόλτες στην πασαρέλα και τις θέλουν όλοι οι άντρες επειδή είναι γουρούνια σαν κι εσένα, που μου το ‘λεγε εμένα η μάνα μου ότι είσαι Κάφρος και Τσαχπινοτσούτσουνος.......κτλ....κτλ....κτλ.....». [/B]

:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :a20: :a20: :a20:

ixnilatis
11/08/2005, 18:05
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: