View Full Version : ο τυχερος skordastm
skordastm
17/04/2011, 15:36
και γω πουλισα το τενερακι μου αλλα πριν το δωσω του εκανα αυτο...:mad:
223714
Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
και γω πουλισα το τενερακι μου αλλα πριν το δωσω του εκανα αυτο...:mad:
Όχι ρε γαμώτο! Πως το έκανες αυτό? :confused:
edit. Το είχα δει σε κάποια αγγελία και μου είχε και πει και ένας φίλος ότι σκεφτόταν να το πάρει, αλλά δεν ήξερα πως ήσουν εσύ.
skordastm
17/04/2011, 16:07
δεν θυμαμε τιποτα (αιματομα στο κεφαλι,παρα arai κρανος) μαλλον επεσε αμαξι πισω μου και με εστειλε στη μπαριερα στον παραδρομο αθηνων λαμιας..το μοτο ειχε παρει πλαισιο και μαστορας μου εκανε εκτιμιση 4000ευρο :rolleyes: ....κριμα μολις ειχα βαλει leovinchi:bigcry:
Σημασία έχει ότι την γλύτωσες. Σκέφτεσαι να ξαναπάρεις το ίδιο?
skordastm
17/04/2011, 17:02
oxi, εχω αλα 4 μοτο....ενα ss και 3 off road....βασικα ακομα πεδευομαι με τραυματισμενο ποδι ,σπασμενο παντου με πολλα χειρουργεια,εχω αποφασησει να μην ξαναοδηγισω μοτο στον δρομο.....μονο εκτος δρομου!!!
peskandritsos
17/04/2011, 17:29
Πω πω ρε φιλε, τι επαθες.
Ο λακαμας με ποσα πηγαινε στην εθνικη για να καρφωθει απο πισω σου και να σου κανει τετοια ζημια στη μηχανη?
Εσυ το λιγοτερα θα πηγαινες με 80-100 φανταζομαι.
Καθε φορα που βλεπω τετοια , εστω σε φωτογραφιες ερχομαι στη θεση του οδηγου και με πιανει απογοητευση.
Ειναι πολυ επικινδυνοι οι κ@λ@δρομοι μας αλλα και η μηχανη απολαυση και εξυπηρετηση.
Ευχομαι να εισαι καλα και να ξαναοδηγησεις συντομα (εστω και εκτος δρομου).:beer:
skordastm
17/04/2011, 17:33
σε ευχαριστω...στο σημειο του δρομου που εγινε τ ατυχημα μαξιμουμ 60κμ μπορεια να πας ,ειναι παραδρομος εθνικης οδου......:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
+1000, με τιποτα λέμε...
Τελικά δεν αρέσει μόνο σε μένα τόσο πολύ το μπουρδελάκι. :lol:
:beer: :beer: :beer:
jpk chios
17/04/2011, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
...κι αν με το καλό αποκεντρωθώ στας λασπεράς επαρχίας θα το παντρευτώ κιόλας!
Στο εύχομαι αλλά κατά Χίο μεριά...:winka:
jpk chios
17/04/2011, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
δεν θυμαμε τιποτα (αιματομα στο κεφαλι,παρα arai κρανος) μαλλον επεσε αμαξι πισω μου και με εστειλε στη μπαριερα στον παραδρομο αθηνων λαμιας..το μοτο ειχε παρει πλαισιο και μαστορας μου εκανε εκτιμιση 4000ευρο :rolleyes: ....κριμα μολις ειχα βαλει leovinchi:bigcry:
Όλα καλά τώρα?Τα σίδερα δεν παθαίνουν τίποτα...
περαστικα κι αγυριστα φιλε!!!