PDA

View Full Version : Αρθροσκόπηση γόνατος έχει κάνει κανείς ???

THEOD
18/04/2011, 12:04
Όλα δείχνουν ότι έχω θέμα με τον εσω μηνίσκο... Ο γιατρός μου προτείνει να κάνω αρθροσκόπηση η οποία θα δείξει καθαρά την βλάβη και θα αφαιρέσει χωρίς εκτεταμένη εγχείρηση το προβληματικό ή κομμένο κομμάτι του μηνίσκου.

Οπότε ψάχνω για εμπειρίες...

Έχει κάνει κανείς πρόσφατα να μου πεί τι με περμένει μετά ?
Γινεται με διανυκτέρευση στο νοσοκομείο ή αυθημερόν ?
Η αποθεραπεία είναι σχετικά απλή ή μιλάμε για φυσιοθεραπείες και γενικά για ταλαιπωρία ?

Cpt. Haddock
18/04/2011, 12:05
Ο γιατρός σου, δεν ξέρει; :look: :lol:

THEOD
18/04/2011, 12:11
Θα ξέρει φαντάζομαι, αλλά εγώ θέλω εμπειρίες από "πρώτο χέρι"... :winka:

Εξ' άλλου δεν αναφέρομαι στο πραγματικά ιατρικό κομμάτι αυτής καθ' αυτής της αρθροσκόπησης... Μ' ενδιαφέρει το μετά...

Εχετλαίος
18/04/2011, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μ' ενδιαφέρει το μετά...

Εξαρτάται ο χειρουργός ίντα θα βρει, ίντα θα κόψει/ράψει.
Μην αγχώνεσαι...

Julius
18/04/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Όλα δείχνουν ότι έχω θέμα με τον εσω μηνίσκο... Ο γιατρός μου προτείνει να κάνω αρθροσκόπηση η οποία θα δείξει καθαρά την βλάβη και θα αφαιρέσει χωρίς εκτεταμένη εγχείρηση το προβληματικό ή κομμένο κομμάτι του μηνίσκου.

Οπότε ψάχνω για εμπειρίες...

Έχει κάνει κανείς πρόσφατα να μου πεί τι με περμένει μετά ?
Γινεται με διανυκτέρευση στο νοσοκομείο ή αυθημερόν ?
Η αποθεραπεία είναι σχετικά απλή ή μιλάμε για φυσιοθεραπείες και γενικά για ταλαιπωρία ?

exo kanei sto deksio gonato meriki riksi eso miniskou.... Ego Vgika thn idia mera xoris pono klp. merikes meres (3-4) kykloforousa me pateritses kai genikotera eixa to podi psila gia na mhn prizete. nomizo oti einai to poio light xeirourgio pou exo kanei, eixa poli grigori xoris pono kai 100% apokatasti.

Ean exeis pathei riksi ston minisko logika tha sou "koumponei" to podi diplomeno e??

magnitiki exeis kanei h o giatros sou leei gia arthroskopisi etsi me to mati??? genika oi giatroi proteinoun xeirourgio me to paramikro. Exeis kalo giatro? ton empisteyese??

Perastika re Thanasi

blackbusa
18/04/2011, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

genika oi giatroi proteinoun xeirourgio me to paramikro. Exeis kalo giatro? ton empisteyese??

Perastika re Thanasi

+1299

panos1050
18/04/2011, 15:53
η γυναικα μου εκανε το σεπτεμβριο
της πηρε περιπου ενα μηνα να περπατησει κανονικα
και οσο για την πληρη αναρωση ο γιατρος της ειχε πει κανα εξαμηνο
οντως τωρα ειναι μια χαρα,αν και το προσεχει ακομα
πιο πολυ λογο φοβου πια

THEOD
18/04/2011, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

magnitiki exeis kanei h o giatros sou leei gia arthroskopisi etsi me to mati???

Έκανα απλή ακτινογραφία και αξονική... Δυστυχώς μαγνητική που θα έδειχνε καθαρά και με σιγουριά το πρόβλημα και την έκτασή του ΔΕΝ μπορώ να κάνω γιατί από παλιά παραμένει βιδωμένη στην κνήμη 1 βίδα και απ' ότι μου λένε όταν υπάρχει μέταλλο μέσα δεν μπορεί να γίνει μαγνητική. Πάντως ο γιατρός μου λέει ότι κατα 99% είναι ρήξη έσω μηνίσκου...

Θενκσ ρε Πεφτούλιους :D

TROOPER
19/04/2011, 08:38
η απαντηση στην ερωτηση ειναι:''εξαρταται απο πολλους παραγοντες.''

nio1981
19/04/2011, 14:15
οτι πει ο τρουπερ για μενα ειναι ευαγγελιο...τελος.:a23: :a23: :a23:

σλουρπ σλουρπ....:D