PDA

View Full Version : 1.128 ημερήσια χλμ. Θεωρίες Αυτοβασανισμού

spyro
20/04/2011, 10:42
«Θεωρούμενος ο αυτοβασανισμός ως μορφή διοχέτευσης ή εκτόνωσης της συναισθηματικής ενέργειας και της αυθόρμητης αντίδρασης κοινωνικών ή θρησκευτικών ομάδων απέναντι στην εξουσιαστική δομή των πολιτικών καθεστώτων, θα μπορούσε κάλιστα να λειτουργήσει ως εσκεμμένη ή συνειδητή πρόθεση μετριασμού της αυθόρμητης εξέγερσης απέναντι σε ένα καταπιεστικό κοινωνικά περιβάλλον όπως είναι το σύγχρονο.

Ο αυτοβασανισμός από την άποψη της ψυχολογίας θεωρούμενος, συνδέεται άμεσα με την ατομική απενοχοποίηση και την αποφόρτιση του ατόμου από τα ενοχικά συμπλέγματα που προκαλεί η σχέση του με το περιβάλλον. Ένα σημαντικό κομμάτι της ατομικής συμπεριφοράς με τη σειρά του συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την πολιτική συμπεριφορά των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η θρησκεία και η πολιτική συγχρωτίζονται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς ποια είναι η γενεσιουργός αιτία της αυτοβασανιστικής συμπεριφοράς.» (Wikipedia)

:smokin:

Gallos
20/04/2011, 10:44
μάλιστα, μου έλυσες την απορία που ποσταρα πριν από ένα λεπτό...

Parasense
20/04/2011, 10:48

nio1981
20/04/2011, 10:49
kane sex me thn mpakogiannh...tha sou perasoun ola!!!:a38:

BLACKGAS
20/04/2011, 10:55
Απωθημένο με δημιουργηθείσα απαίτηση για εξωτερική προσέγγιση-εξήγηση και κατεπέκταση απενοχοποίηση ή απλά τα τσίπουρα ήταν κάπως?

Cpt. Haddock
20/04/2011, 11:01
Πάλι φλώρικο θα ειναι το 36ωρο φετος... :smokin:

sniper
20/04/2011, 11:15
36 ώρες για 1.128χλμ;

Χωμάτινο θα είναι φέτος; :lol:

Cpt. Haddock
20/04/2011, 11:20
Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν μετάσχει σε 36ωρο να μην ανακατεύονται :smokin: :D :smokin:

sniper
20/04/2011, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν μετάσχει σε 36ωρο να μην ανακατεύονται :smokin: :D :smokin:

Οι παρακλήσεις σας διαβιβάστηκαν αρμοδίως.

spyro
20/04/2011, 11:28
και συνεχίζω....

Αν και είχα υποσχεθεί το come back του "all aboard" τελικά μάλλον δε θα γίνει άμεσα ένεκα του 36ώρου αλλά και της επικείμενης Ετήσιας του moto.gr. Το 2ο all aboard μεταφέρεται προς τέλος Ιουνίου.

Αντ' αυτού σκέφτομαι να κάνω κάτι πιο extreme προς το παρόν, το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κανένας λογικός άθρωπας δε θα σκεφτεί να ακολουθήσει.

Πάρα ταύτα, το αναφέρω εδώ για τους ακόλουθους 2 λόγους:

1ον για την επίσημη καταγραφή εντυπώσεων και εικόνων και 2ον γιατί υπάρχει περίπτωση αν στη πορεία το αναφέρω, κάποιος τρελός σαν και μένα να γυρίσει και να πει όλο νεύρα: .....«μα καλά γιατί δεν είπες τίποτα? ...... θα σε ακολουθούσα»!!! ........

Διαδρομή (give or take): http://bit.ly/f2JKEH

Ημέρα ξεκ@λιάσματος: ερχόμενη - Τρίτη 26/4 (μας δίνουν υποχρεωτική άδεια από τη δουλειά), αλλά αν υπάρξει ενδιαφέρον (λέμε τώρα και καμιά μαλ@κια να περάσει η ώρα), το βλέπουμε και για το επόμενο Σάββατο.

σοβαρή σημείωση: Η διαδρομή θα χει και λίγο αναγκαστικό (και όχι επί σκοπού) χώμα.

vaska
20/04/2011, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
«Θεωρούμενος ο αυτοβασανισμός ως μορφή διοχέτευσης ή εκτόνωσης της συναισθηματικής ενέργειας και της αυθόρμητης αντίδρασης κοινωνικών ή θρησκευτικών ομάδων απέναντι στην εξουσιαστική δομή των πολιτικών καθεστώτων, θα μπορούσε κάλιστα να λειτουργήσει ως εσκεμμένη ή συνειδητή πρόθεση μετριασμού της αυθόρμητης εξέγερσης απέναντι σε ένα καταπιεστικό κοινωνικά περιβάλλον όπως είναι το σύγχρονο.

Ο αυτοβασανισμός από την άποψη της ψυχολογίας θεωρούμενος, συνδέεται άμεσα με την ατομική απενοχοποίηση και την αποφόρτιση του ατόμου από τα ενοχικά συμπλέγματα που προκαλεί η σχέση του με το περιβάλλον. Ένα σημαντικό κομμάτι της ατομικής συμπεριφοράς με τη σειρά του συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την πολιτική συμπεριφορά των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η θρησκεία και η πολιτική συγχρωτίζονται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς ποια είναι η γενεσιουργός αιτία της αυτοβασανιστικής συμπεριφοράς.» (Wikipedia)

Μλκ αριστερός είσαι σίγουρα έτσι????

:a53: :a53: :a53: :a53:

Ούτε η Παπαρήγα δε σε φτάνει λέμε

:wave2: :wave2:

spyro
20/04/2011, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μλκ αριστερός είσαι σίγουρα έτσι????

....

:rotflmao: :bigcry:

Operater
20/04/2011, 11:42
από money τι θα χρειαστούμε?

spyro
20/04/2011, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
από money τι θα χρειαστούμε?

τις βενζίνες μόνο. Δέν έχω ούτε σκοπό ούτε χρόνο να κάτσω για φαγητό. Καναν ελληνικό καφέ σε κανα καφενείο χωριού σίγουρα θα τον πιω, αλλά θα πάρω μαζί μου σάντουιτς απο το σπίτι για να αράξω κάπου ψηλά στους Καλαρύτες και να το φάω.

sniper
20/04/2011, 11:47
τις βενζίνες μόνο. Δέν έχω ούτε σκοπό ούτε χρόνο να κάτσω για φαγητό. Καναν ελληνικό καφέ σε κανα καφενείο χωριού σίγουρα θα τον πιω, αλλά θα πάρω μαζί μου σάντουιτς απο το σπίτι για να αράξω κάπου ψηλά στους Καλαρύτες και να το φάω.

Ξεχνάς την αμοιβή του φυσιΚοθεραπευτή μετά....

Δεν πιστεύω να προέκυψε όλο αυτό μετά από κουβέντα με τον Αμάνικο; :rotflmao: :lol:

spyro
20/04/2011, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν πιστεύω να προέκυψε όλο αυτό μετά από κουβέντα με τον Αμάνικο; :rotflmao: :lol:

:lol:

ε φίλος είναι το παιδί ..... κάτι καλό θα μας κάνει σε τιμή ρε συ Νικόλα

PS. και κάτι άλλο, Τα 1.128χλμ είναι στο περίπου. Για παράδειγμα, το Ανήλιο – Χαλίκι δεν φαίνεται στον χάρτη που έβαλα στο google maps γιατί μετά από τόσο καιρό ακόμα να κάνουν update τους χάρτες τους.

Operater
20/04/2011, 11:53

goooood.... ;)

nio1981
20/04/2011, 12:05
δεν με βολεύουν οι μερες αλλιως....μονο την αλλη κυριακη μπορω...have fun man.... :wave2:

Operater
20/04/2011, 12:12
εχεις σκεφτει από ποια μέρη θα περάσουμε?

sniper
20/04/2011, 12:14

Νομίζεις θα έχεις χρόνο να τα δεις; :lol:

Operater
20/04/2011, 12:16
Νομίζεις θα έχεις χρόνο να τα δεις; :lol:

θα εχω χρόνο να τα αποτυπώσω όμως.... :a01:

spyro
20/04/2011, 12:16
οκ ντάξει έκανα μια μικρή μαλ@κια :a12:

η διαδρομή που έχω στο μυαλό μου έχει ανάποδη φορά απο ότι φαίνεται στο χάρτη.

θα διορθωθεί πάραυτα

Operater
20/04/2011, 12:29
Xρήμα να βρω, κι έρχομαι.. πιστευω με ενα 150-200 είμαστε καλυμενοι

Operater
20/04/2011, 12:30
και μιλάμε πάντα για την Τριτη του πάσχα.. δεν μπορώ μετά..

spyro
20/04/2011, 12:42

απο τα ομορφότερα ..... :p

Πέρα από τη πλάκα η προσπάθεια θα γίνει με σκοπό τη διέλευση από τα ακόλουθα πασίγνωστα και πανέμορφα μέρη
Καλοσκοπή,
Στρόμη
Λίμνη Μόρνου
Λίμνη Εύηνου
Δομνίστα
Βίνιανη
Απεράντια
Λίμνη Κρεμαστών
Άγναντα
Πράμαντα
Καλαρύτες
Χαλίκι
Περτούλι

TROOPER
20/04/2011, 12:45

σε διαβεβαιω ουδεμια σΚεση εχω (για την ωρα τουλαχιστον :lol: )

spyro
20/04/2011, 13:01
Αναλυτική διαδρομή ώσπου να διορθωθεί ο χάρτης:

Περίπτερο – Παλιά Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας – Αμφίκλεια – Γραβιά – Στρόμη – Λιδορίκι – Άνω Χώρα – Δομνίστα – Καρπενήσι – Βίνιανη – Τοπόλιανα – Βρουβιανά – Μεσόπυργος – Πλάτανος – Άνω Καλεντίνη – Ποταμιά – Άγναντα – Πράμαντα – Ανήλιο – Χαλίκι – Περτούλι – Καρδίτσα – Αθήνα

Cpt. Haddock
20/04/2011, 13:08
Σε όλη αυτη τη διαδρομή, χωμα εχει στο Ανηλιο-Χαλίκι μονο ή κανω λάθος;

Τετάρτη θα δουλεύεις Σπύρο; :lol:

amyroukai
20/04/2011, 13:10
Για Σάββατο τα κρεμάω ΟΛΑ και έρχομαι να αυτοβασανιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρίτη 26 θα ταξιδεύω με το κουτί για αλλούθε, οπότε δεν παίζει.

Εκτός αν έρθω με το κουτί μαζί μέχρι ενός σημείου και σας αφήσω μετά... τεσπα θα το δω.

sniper
20/04/2011, 13:10

Τετάρτη θα δουλεύεις Σπύρο; :lol:

Μπα... μάλλον αναρρωτική...

vaska
20/04/2011, 13:14
απο τα ομορφότερα ..... :p

Πέρα από τη πλάκα η προσπάθεια θα γίνει με σκοπό τη διέλευση από τα ακόλουθα πασίγνωστα και πανέμορφα μέρη
Καλοσκοπή,
Στρόμη
Λίμνη Μόρνου
Λίμνη Εύηνου
Δομνίστα
Βίνιανη
Απεράντια
Λίμνη Κρεμαστών
Άγναντα
Πράμαντα
Καλαρύτες
Χαλίκι
Περτούλι

Νομό Ρεθύμνου δεν βλέπω κι ανησυχώ

:cry: :cry: :cry:

bulmont
20/04/2011, 13:21
Νομό Ρεθύμνου δεν βλέπω κι ανησυχώ

:cry: :cry: :cry:

Αυτές ειναι αποφασιστικές και ζόρικες διαδρομές. Οχι σαν εσας που γιά να πάτε 100χλμ μέχρι τ' Αγραφα το συζητάτε κάνα μήνα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

spyro
20/04/2011, 13:34

Το ανήλιο χαλίκι έχει πια στρωθεί με άσφαλτο από όσο έχω ακούσει.

Χώμα θα χει από Κρυονέρια έως Περδικόβρυση και από ότι φαίνεται μετά από τον Μεσόπυργο έως Κρύα Βρύση

Σύνολο καμια 20 άρια χλμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Για Σάββατο τα κρεμάω ΟΛΑ και έρχομαι να αυτοβασανιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Τρίτη 26 θα ταξιδεύω με το κουτί για αλλούθε, οπότε δεν παίζει.

Εκτός αν έρθω με το κουτί μαζί μέχρι ενός σημείου και σας αφήσω μετά... τεσπα θα το δω.

το βλέπουμε ρε man. και εγώ βολιδοσκοπώ αντιδράσεις τώρα. Μέχρι τη Τρίτη έχουμε καιρό.

daz
20/04/2011, 13:38
Σπύρο το δρομολόγιο είναι απλά κορυφή. Αν καταφέρουμε να είμαστε στην Καλαμπάκα πέσιμο Ηλίου θα είναι και πετυχημένο. Από και και πέρα η επιστροφή είναι χιλιοπαιγμένη οπότε εγώ μπορώ να συνεχίσω για Θεσσαλονίκη και εσείς προς Αθήνα. Όταν εσείς ξεκινάτε απ το περίπτερο εγώ θα φεύγω από Πύργο. Πάτρα Ναυπακτο Γαλαξίδι, Αμφισσα, Γραβιά είναι σίγουρο πιο όμορφο απ' αυτό που θα κάνετε εσείς μέχρι να συναντηθούμε.

Και έψαχνα έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να ανέβω Θεσσαλονίκη!

Όλα αυτά αν γίνει Τρίτη.

Και αν θέλει η παρέα βέβαια.

:wave2:

DrEvil
20/04/2011, 14:31
Μέσα, για όποτε κι αν κανονιστεί.

εντιτ: Μόνο το καθημερινό Χαλκίδα - Λιμάνι με χαλάει, μα θα έχω καλή παρέα...:cool: :p :D

spyro
20/04/2011, 15:29
ο χάρτης ενημερώθηκε με τη σωστή κατεύθυνση και για έναν περίεργο λόγο τα χλμ έπεσαν στα 1.093 :p

extra σημειώσεις σε περίπτωση που τελικά κάτσει και βρεθούν και άλλοι τρελοί σαν και μένα (που απο ότι φαίνεται μέχρι τώρα είναι περισσότεροι απο όσο νόμιζα :lol: :

1. Η ώρα αναχώρησης θα είναι 6:45. Αυστηρότατα!!!!

2. Προς γνώση και συμμόρφωση: Για να βγει το εγχείρημα χρειάζονται σβέλτες μέσες ωριαίες. Ο ρυθμός δεν θα είναι πολεμικός γιατί μετα απο 200 χλμ θα κλατάρουμε αλλά δεν θα είναι περιηγητικό-τουριστικός. Επαναλαμβάνω θα είναι σβέλτος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Μέσα, για όποτε κι αν κανονιστεί.

εντιτ: Μόνο το καθημερινό Χαλκίδα - Λιμάνι με χαλάει, μα θα έχω καλή παρέα...:cool: :p :D

ας φτάσουμε πρώτα στο σημείο που θα συμφωνούμε για όλες τις λεπτομέρειες. Αν τα καταφέρουμε, τότε δε χρειάζεται να κατεβείς και να κάνεις ανούσια χλμ. Μας περιμένεις στον Αλίαρτο

:beer

DrEvil
20/04/2011, 15:31
Το Χαλκιδα-Λιμανι παει στην φυσικοθεραπεια που θα χρειαστώ μετά ;)

Όντως, κάπου στην διαδρομή θα σας βρω, εαν [μάλλον, όταν] είναι.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον.:beer:

pektis
20/04/2011, 16:30
Αν τα καταφερω θα ερθω! .. Θα παρακολουθω το thread:wave2:

sniper
20/04/2011, 16:32
Βόλτα 1.000+ χλμ, με κάποια κομμάτια του περίεργα, παρεάκι που δεν εχει ξαναπάει μαζί βόλτα....

Καλά να περάσετε :wave2:

Cpt. Haddock
20/04/2011, 16:34
Σταμάτα ρε γεροπαράξενε, καθε φορά τα ίδια :p

sniper
20/04/2011, 16:37
Σταμάτα ρε γεροπαράξενε, καθε φορά τα ίδια :p

Sorry Spyro αλλά ο καπετάνιος μας είναι και γκαβό!

Κάπτεν; ΕΧΕΙΣ ΠΜ!!! :lol:

spyro
20/04/2011, 17:01
:D :lol:

έχει δίκιο εν μέρη ο Νικός Ηλία, αλλά ..... αυτό που δε γνωρίζει ομως είναι ότι μέχρι την Στρόμη (το πολύ μέχρι το Λιδορίκι) ο καθένας θα έχει καταλάβει τι τον περιμένει απο άποψη χλμ / ρυθμού για τα επόμενα 800 χλμ. εύκολα κάνει μεταβολή και φεύγει. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

επουδενή δεν είναι ομαδική βόλτα με τη κλασική έννοια. Δέν υπάρχουν σταματάω σε διασταυρώσεις να δω τι γίνεται με το γκρουπ. Υπάρχει μόνο το πηγαίνω με κάποιους λογικούς για να βγεί ρυθμούς. ουτε σκούπες ούτε leaders ουτε στάσεις ουτε τίποτα .... μονο δρόμος...

Η συγκεκριμένη βόλτα είναι προσωπικό στοίχημα που ενδεχομένως να εκφράζει και κάποιους άλλους. (ξέρω προσωπικά ήδη καμια 20αρια συμφορουμίτες που τους εκφράζει σίγουρα άσχετο εάν κάποιοι άλλοι παράγοντες δεν τους αφήνουν)

πάραυτα εγώ πιστεύω οτι βγαίνει και με αρκετές μηχανές. όλοι αυτοί οι φόβοι της "συνεργασίας αγνώστων" εμένα δε μου λένε τίποτα. Μέχρι τα πρώτα 200 χλμ αυτά θα έχουν εξομαλυνθεί.

LOUKILOUK
20/04/2011, 17:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[B]:D :lol:

έχει δίκιο εν μέρη ο Νικός Ηλία, αλλά ..... αυτό που δε γνωρίζει ομως είναι ότι μέχρι την Στρόμη (το πολύ μέχρι το Λιδορίκι) ο καθένας θα έχει καταλάβει τι τον περιμένει απο άποψη χλμ / ρυθμού για τα επόμενα 800 χλμ. εύκολα κάνει μεταβολή και φεύγει. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

επουδενή δεν είναι ομαδική βόλτα με τη κλασική έννοια. Δέν υπάρχουν σταματάω σε διασταυρώσεις να δω τι γίνεται με το γκρουπ. Υπάρχει μόνο το πηγαίνω με κάποιους λογικούς για να βγεί ρυθμούς. ουτε σκούπες ούτε leaders ουτε στάσεις ουτε τίποτα .... μονο δρόμος...

Η συγκεκριμένη βόλτα είναι προσωπικό στοίχημα που ενδεχομένως να εκφράζει και κάποιους άλλους. (ξέρω προσωπικά ήδη καμια 20αρια συμφορουμίτες που τους εκφράζει σίγουρα άσχετο εάν κάποιοι άλλοι παράγοντες δεν τους αφήνουν)

πάραυτα εγώ πιστεύω οτι βγαίνει και με αρκετές μηχανές. όλοι αυτοί οι φόβοι της "συνεργασίας αγνώστων" εμένα δε μου λένε τίποτα. Μέχρι τα πρώτα 200 χλμ αυτά θα έχουν εξομαλυνθεί.

Σωστότατος ο παίχτης...! Άλλωστε αν το δεις από την μισογεμάτη πλευρά το ποτήρι, με κάτι τέτοια σκηνικά είναι που ανακαλύπτεις ποιος πραγματικά είσαι και ποιος μπορεί να σταθεί σαν συνοδοιπόρος δίπλα σου όπου και αν είναι αυτό και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες... Στα ευκολάκια όλοι καλοί και φίλοι είμαστε... στα δύσκολα δοκιμάζονται οι αντοχές, κυρίως οι ψυχικές, που θα ξεκαθαρίσουν την ίρα από το στάρι... Μακάρι να μπορούσα να έρθω... δεν πειράζει θα τα πούμε Καρπενήσι... :winka: :beer: :wave2:

υ.γ. Καλούς δρόμους να έχετε :sun:

vaska
20/04/2011, 18:13
Θα είναι κι εκείνο το καλόπαιδο με το κατσαβιδάκι και τις ενδοτικές αναρτήσεις????? Αυτός ντε που έκανε μόνος του τον γύρο της Ελλάδας. Αν θα είναι μαζί σας οι ρυθμοί θα είναι απολαυστικά γρήγοροι, αλλά να σταματάτε και για κανένα τσιγάρο.

Καλή βόλτα παιδες

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

spyro
20/04/2011, 20:01
Θα είναι κι εκείνο το καλόπαιδο με το κατσαβιδάκι και τις ενδοτικές αναρτήσεις????? Αυτός ντε που έκανε μόνος του τον γύρο της Ελλάδας. .......

δεν έχει δηλώσει παρουσία ακόμα .... κρύβεται

:D

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
.....

Μακάρι να μπορούσα να έρθω... δεν πειράζει θα τα πούμε Καρπενήσι... :winka: :beer: :wave2:

υ.γ. Καλούς δρόμους να έχετε :sun:

:beer:

road spirit
20/04/2011, 20:11
δεν έχει δηλώσει παρουσία ακόμα .... κρύβεται

:D αν η βόλτα σας γίνει το επόμενο Σάββατο, το καλό που του θέλω να μην έρθει μαζί σας γιατί έχει ανηλειμένες υποχρεώσεις :smokin:

Dfoud
20/04/2011, 20:22
Ήρθε η Άνοιξη, όπου τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια αρχίζουν να κελαηδούν, ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος (λέμε τώρα) το μοτο.γρ ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη και ο Spyro προβληματίζεται περί θεωριών Αυτοβασανισμού! Ακριβώς επειδή είναι θεωρίες πρέπει να επαληθεύονται ή να διαψεύδονται μετά από πρακτική εξέταση. Έτσι θέτω τον εαυτό μου ως όργανο παρατήρησης και ελέγχου για την έκδοση αποτελέσματος!!!

Κοινώς γουστάρω πολύ και θέλω να έρθω!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Υ.Γ. Αρκεί να γίνει το Σάββατο διότι Τρίτη 26/4 εργάζομαι.

daz
20/04/2011, 22:59
Σύμφωνα με το καινούριο δρομολόγιο εγώ θα σας συνοδεύσω μέχρι Ελάτη. Μετά, τα Μετέωρα, ο Όλυμπος, ο Τίταρος και τα Πιέρια θα μου κρατήσουν συντροφιά μέχρι την Κατερίνη. Το τελευταίο κομμάτι μέχρι Θεσσαλονίκη αναγκαστικά θα το υποστώ.

Αυτές είναι βόλτες!!!

Σπύρο τη ώρα υπολογίζεις να είσαστε στο Μπράλο? Μπορώ να συναντήσω και στη Λιμνίτσα αλλά σκοπός μου είναι να ανέβω από Ιτέα, Άμφισσα και να σας συναντήσω στο Μπράλο.

amyroukai
21/04/2011, 00:24
Βόλτα 1.000+ χλμ, με κάποια κομμάτια του περίεργα, παρεάκι που δεν εχει ξαναπάει μαζί βόλτα....

Καλά να περάσετε :wave2: To παρεάκι που διαμορφώνεται ομοιάζει με το all aboard και πέρασε υπέροχα την πρώτη φορά και επιθυμεί συνέχεια... Μην βιάζεσθε κυρ Νίκο. Καλά περάσαμε τότε, ακόμα καλύτερα τώρα (αν βολέψουν οι μέρες...)

Vstrommer71
21/04/2011, 01:27
Προς σχεδιαστες διαδρομης....
Ο δρομος στο διασελλο του Μπαρου(αν σκοπευετε να περασετε απο εκει για να κατεβειτε Μετσοβο-Εγνατια απο Τζουμερκα) ειναι ακομη κλειστος απο χιονι και θα ανοιξει μετα το Πασχα οπως μας ειπαν οι ντοπιοι.
Οποτε να το λαβετε υπ'οψη

(1128 χλμ ειναι μια χαρα ημερησιο :smokin: )

bikerted
21/04/2011, 02:49
Θα είναι κι εκείνο το καλόπαιδο με το κατσαβιδάκι και τις ενδοτικές αναρτήσεις????? Αυτός ντε που έκανε μόνος του τον γύρο της Ελλάδας. Αν θα είναι μαζί σας οι ρυθμοί θα είναι απολαυστικά γρήγοροι, αλλά να σταματάτε και για κανένα τσιγάρο.

Καλή βόλτα παιδες

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Δυστυχώς μανάρια μ' Την Τρίτη δουλεύω :bawl: :bawl: :bawl: και το Σάββατο ανεβαίνω ΣέρρΕ.........
:D :smokin:

Οπότε καλά να περάσετε!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

J.T.R
21/04/2011, 03:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Προς σχεδιαστες διαδρομης....
Ο δρομος στο διασελλο του Μπαρου(αν σκοπευετε να περασετε απο εκει για να κατεβειτε Μετσοβο-Εγνατια απο Τζουμερκα) ειναι ακομη κλειστος απο χιονι και θα ανοιξει μετα το Πασχα οπως μας ειπαν οι ντοπιοι.
Οποτε να το λαβετε υπ'οψη

(1128 χλμ ειναι μια χαρα ημερησιο :smokin: )

+1000:beer: :beer:

andgeo
21/04/2011, 07:49
Δύσκολος ο γάμος Σπύρο ε ;;;;:smokin:

TROOPER
21/04/2011, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
....και το Σάββατο ανεβαίνω ΣέρρΕ.........
:D :smokin:

τετοια να ακουω :sun:

spyro
21/04/2011, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δύσκολος ο γάμος Σπύρο ε ;;;;:smokin:

μια χαρά είναι ο γάμος. Εγώ απο ότι φαίνεται τον κάνω δύσκολο.

:D

προς άπαντες ενδιαφερόμενους τρελούς. ειλικρινά έχω μείνει έκπληκτος απο το ενδιαφέρον! Δεν το περίμενα. Με αυτές τις προοπτικές το πράγμα αλλάζει. Το σίγουρο είναι οτι ο κόσμος διψάει για χλμ και η επικείμενη ετήσια του moto.gr δεν κατευνάζει τα πνεύματα.

μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουν παρθεί οι αποφάσεις.

οι πιθανές τροπές του εγχειρήματος:

1. Την Τρίτη συνεχίζω με το σχέδιο της τρέλας μιας και έχω μια κενη μέρη χωρίς παντόφλα :look:

2. Παράλληλα με της Τρίτης τη τρελα σχεδιάζω και κάτι με πολλά χλμ για το επόμενο Σάββατο για ομαδική (οι διαδρομές δε στερεύουν)

3. Ακυρώνω της Τρίτης και σχεδιάζω το all aboard 2 για το άλλο Σάββατο και μαζική συμμετοχή χωρίς το εγχείρημα της Τρίτης το οποίο θα αναβληθεί για το καλοκαίρι, ενω παράλληλα γλυτώνω και τη φυλακή απο τα χρέη :D

αναμείνατε ......

Cpt. Haddock
21/04/2011, 09:20
Spyro, εχουμε και μια δοκιμαστική να κάνουμε.

(ναι θα είσαι γκρουπ λιντερ, στο είπα; :lol: )

spyro
21/04/2011, 20:20
Το λεπόν ...

ζητώ συγνώμη αλλά μάλλον θα στεναχωρήσω (κατα το ελάχιστο θα θελα να πιστεύω) όλους τους φίλους που μου στείλανε pm για να το μεταφέρω το άλλο Σάββατο, (όπως αρχικά είχα προτείνει πρώτος εγω βέβαια :look:

Δε γίνεται. Το άλλο Σάββατο είναι περίεργη μέρα και παίζει να οργανώσω μια ομαδική που πιθανόν στο τέλος να μην είμαι. :D

το αρχικό πλάνο για αυτοβασάνισμα ισχύει για τη Τρίτη.

ελπίζω κάποιο απο τα φιλαράκια που θα ήθελαν το άλλο Σάββατο, να πάρει τη πρωτοβουλία και να διοργανώσει μια καινούργια, έτσι ώστε αν τελικά κάτσει να μπορέσω να έρθω και εγώ. Οι επιλογές για διαδρομές πάρα πολλές, αν θέλετε βοηθάω και εγώ σε αυτό.

πάντως απο ότι φάνηκε οποιαδήποτε προσπάθεια θα έχει σίγουρα επιτυχία γιατι είναι πολυς ο κόσμος που διψάει για χλμ :beer:

amyroukai
22/04/2011, 21:57
Άβε Σπύρο, οι ανώμαλοι banditαίοι σε χαιρετούν. Καλό βασανισμό... :beer:

daz
24/04/2011, 20:00
Θα μας τη χαλάσει ο καιρός γαμώτο. :sad:

spyro
25/04/2011, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Θα μας τη χαλάσει ο καιρός γαμώτο. :sad:

:a018:

φτουυ...

βροχες παντου

Operater
25/04/2011, 00:56
no money no honey....

καλά να περάσετε! :beer: :beer: :beer:

spyro
25/04/2011, 14:44
το εγχείρημα δε βγαίνει με βροχερό καιρό

άκυρο

:(

andgeo
25/04/2011, 17:19
Έτσι και το γεφύρι της Άρτας , ολημερίς το χτίζανε ... το βράδυ γκρεμιζόταν!!! Μπας να σφάξεις καμιά παρθένα στο δρόμο ;

amyroukai
25/04/2011, 18:26
Παρθένα; Ελλάδα; Δεν Νομίζω Τάκη.

Μήηηηπως να δούμε -λέμε τώρα καμμιά μλκια- αν γίνεται το ΣΚ, καιρού επιτρέποντος?

spyro
25/04/2011, 22:03
.......

Μήηηηπως να δούμε -λέμε τώρα καμμιά μλκια- αν γίνεται το ΣΚ, καιρού επιτρέποντος?

το βλεπουμε

:winka:

amyroukai
25/04/2011, 23:10
πέρα από την πλάκα, είχα αποφασίσει αφου δεν μπορούσα να έρθω Τρίτη να το έκανα ακόμα και μόνος μου, γιατί όλοι λένε ότι τα μέρη στο χάρτη είναι πανέμορφα... τεσπα. Ίδωμεν.

spyro
27/04/2011, 16:22
πέρα από την πλάκα, είχα αποφασίσει αφου δεν μπορούσα να έρθω Τρίτη να το έκανα ακόμα και μόνος μου, γιατί όλοι λένε ότι τα μέρη στο χάρτη είναι πανέμορφα... τεσπα. Ίδωμεν.

Η συγκεκριμένη διαδρομή δεν είναι τυχαία επιλεγμένη. Αν εξαιρέσεις το Πύλη – Αθήνα στον γυρισμό το οποίο επίτηδες το είχα αφήσει έτσι όπως ήταν, (για να φτάσουμε κάποια στιγμή στο σπίτι μας :rolleyes: ) , τα υπόλοιπα κομμάτια είναι μέρη οπού πραγματικά θα θελα να συνδυάσω για να κάνω και το εγχείρημα όμορφο.

Δεν πάω σώνει και καλά να κάνω μόνο χιλιόμετρα. Εάν ήταν αυτός ο σκοπός τότε εύκολα κάναμε το γύρω της Πελοποννήσου. Σκοπός είναι να δούμε και τίποτα καινούργιο. Απο Αθήνα μέχρι Βίνιανη τα έχω δει σχεδόν όλα. Απο εκεί και πάνω με ενδιαφέρει.

Πέρα απο τη πλάκα αυτο το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο στην Ευρυτανία την Άρτα και την Ορεινή Τρικαλό-Καρδίτσα. Βαρέθηκα την Πελοπόννησο την Εύβοια την Φωκίδα και την Αιτωλία πια (αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα :D ).

ο καιρός όμως δε μας τα λέει καλά για το Σ/Κ άσε που και ψιλό-καλά να είναι, υπάρχουν μέρη που δεδομένου των βροχών αυτής της εβδομάδας θα είναι περίεργα να περαστούν για το Fazer ή κανα Bandit ... :look:

Cpt. Haddock
27/04/2011, 16:26
[....](αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα :D ). [...]

για την ετήσια να ετοιμάζεσαι :smokin:

spyro
27/04/2011, 16:33

έπεσε το πρώτο hint λέμε ... περάστε κόσμε ....

PS. μπά .... είναι χωμάτινα τα χρωστούμενα της Φωκίδας.

Cpt. Haddock
27/04/2011, 16:34
PS. μπά .... είναι χωμάτινα τα χρωστούμενα της Φωκίδας.

vaska
27/04/2011, 21:41
Τώρα φταίω εγώ να κάνω τον παρακάτω συλλογισμό?

Η περίμετρος της Γης στον Ισημερινό είναι 40.076,594 Km

Δηλ την επόμενη σαρακοστή Σπύρο καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν βρέχει (μη γίνουμε και μούσκεμα), το έχουμε χαλαρά έτσι.

Να το ποστάρεις έγκαιρα όμως να προλάβουμε να ετοιμαστούμε.

count me in

:beer: :beer: :beer:

amyroukai
28/04/2011, 10:02
Πέρα απο τη πλάκα αυτο το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο στην Ευρυτανία την Άρτα και την Ορεινή Τρικαλό-Καρδίτσα. Βαρέθηκα την Πελοπόννησο την Εύβοια την Φωκίδα και την Αιτωλία πια (αν και στη Φωκίδα, έχω αφήσει κάτι υπόλοιπα :D ).
Ευρυτανία έκανα... καταλάθοςεξεπίτηδες με το αυτοκίνητο την Τρίτη. Το κομμάτι Καρπενήσι-Αγρίνιο μέσω Προυσσού είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Όχι για πολλά γκάζια λόγω κατολισθήσεων, αλλά σφιχτό, με όμορφους εγκρεμνούς, πολύ πρασινάδα και ποτάμι δίπλα στο δρόμο... Και υποσχέθηκα ότι μπαίνει στο προσωπικό πλάνο για μοτοβόλτα κάποια στιγμή. Και έχει πολλά τέτοια εκεί και βορειοδυτικά, όπως διαπίστωσα και από περυσινή βόλτα στο Πάπιγκο.

Καλά ούτε εγώ είπα να κάνουμε χιλιόμετρα έτσι για να γίνουν. Αλλά "πεινάει" το μωρό για δρόμο και αφού την τρίτη δεν την μπορούσα, αφού θα πέθαινα από ζήλια όταν θα διάβαζα τα μεθεόρτια, είπα ότι θα σου κλέψω τη διαδρομή... Νομίζω κάποιο κομμάτι το κάναμε στην ετήσια του 8;

Κακός ο καιρός, καλό όμως το ότι μας δίνεται η ευκαιρία να επανασχεδιάσουμε -ημερολογιακά- το πράγμα και να το κάνουμε -ελπίζω- με την all aboard παρέα πάλι :beer: