View Full Version : μπότα - seicento : σημειώσατε 1
road spirit
27/04/2011, 21:45
γυρνώντας απο τη δουλειά σήμερα ... μόλις 100 μέτρα πριν φτάσω σπίτι ... το μπλέ seicento φόρα παρτίδα παραβιάζει stop απο δεξιά ... φρένα, anti-target fixation (δούλεψε το ρημάδι :D , πάντα δουλεύει) και αντί να λοκάρω στο κάρο που μου έχει μπλοκάρει το δρόμο το παίρνω αριστερά αλλά ... το δεξί μου πόδι του στόλησε το μούτρο ...
απολογισμός : τίποτα! Αλλά δεν ξέρω πως θα ήταν τώρα ο αστράγαλος μου αν δεν φορουσα τη μπότα! Δείτε το σημάδι στη φωτό : γύρω απο το στρογγυλό σημείο που είναι η ενίσχυση της μπότας, φαίνεται λίγο το γδάρσιμο, δεν φαίνεται καλά
πάντα μπότες ρεμάλια ! :winka:
224753
BELZEBOYLIS
27/04/2011, 21:56
Φτηνά την έβγαλες μεγάλε !!!!! Τυχερός μες την ατυχία σου!! Πάντα όρθιος :beer: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
27/04/2011, 21:58
Παλι καλα και ποτέ ξανα μαν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
[...]πάντα μπότες ρεμάλια ! :winka:
Δε γινεται παντα ρε φιλε.... :sick:
chr1s_86
27/04/2011, 22:23
anti-target fixation
...
πάντα μπότες ρεμάλια ! :winka:
+1...
αφού είναι μόνο το σημάδι στη μπότα, όλα καλά :beer:
road spirit
27/04/2011, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
αφού είναι μόνο το σημάδι στη μπότα, όλα καλά :beer: απαυτόθηκε και το τζην ρε αλλά βαριώμουν να το βγάλω φωτό :lol:
blackbusa
27/04/2011, 23:10
ολα καλα παιδι...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
filipp0s
27/04/2011, 23:52
Eυτυχως ρε μαν, σε εσωσε ιταλικη μποτα απο ιταλικο καρο :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Allst@rf
28/04/2011, 00:05
πω ρε φίλε...
Τα έβγαλαν τα λεφτά τους...
gixxerpap
28/04/2011, 00:06
με λύπη διαπιστώνω ότι δεν αποδιδετε τα εύσημα στο γερμανικής προέλευσης μηχανολογικό αριστούργημα χάρη στο οποίο επετεύχθη ο σωτήριος ελιγμός,καθώς και στην ακαριαία αντίδραση του αγαπητού μας συμφορουμίτη.... απαράδεκτοι!
devil's animal
28/04/2011, 03:15
ολα good Γιαννακο...
:beer: :beer: :beer:
τζονυμποι ολα καλα.:beer: :beer:
sapila racing
28/04/2011, 08:44
Ουτε γάτα ούτε ζημιά. :beer: :beer:
harris_x
28/04/2011, 08:49
Μια χαρά!!
:beer: :beer: :beer:
Ωραίος και πάντα τυχερός να είσαι!
Τις συγκεκριμένες μπότες τις έχω και εγώ (τις έχω λιώσει βέβαια) και έχουν βγάλει τα λεφτά τους αρκετές φορές :p
Παρεπιμπτώντος η συγκεκριμένη μπότα έχει μηδαμινές προστασίες ΑΛΛΑ πότε δεν με πρόδωσαν όταν τα .. χρειάστηκα!
HelenKoR
28/04/2011, 09:17
lucky you, Γιαννη!
:beer:
γυρνώντας μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα, ... το μπλέ seicento φόρα παρτίδα παραβιάζει stop απο δεξιά ... μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα...
Καλό το ξανθό;
:smokin:
golden arian
28/04/2011, 10:51
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου....Όλα καλά....:)
για να εγινες εσυ ετσι, φανταζομαι ο αλλος πως εγινε....
τελος καλο , ολα καλα λεπον...
GIXXERAKIAS
28/04/2011, 13:35
Παλι καλα που την εβγαλες φθηνα Γιαννο.Ποτέ ξανα φιλε!:beer:
road spirit
28/04/2011, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
dainese mig ii ? ναι ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
με λύπη διαπιστώνω ότι δεν αποδιδετε τα εύσημα στο γερμανικής προέλευσης μηχανολογικό αριστούργημα χάρη στο οποίο επετεύχθη ο σωτήριος ελιγμός,καθώς και στην ακαριαία αντίδραση του αγαπητού μας συμφορουμίτη.... απαράδεκτοι! πες τι έκανες στα φρένα στο μηχανάκι, γιατί κάτι έχει αλλάξει απο παραπροχθές :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Ωραίος και πάντα τυχερός να είσαι!
Τις συγκεκριμένες μπότες τις έχω και εγώ (τις έχω λιώσει βέβαια) και έχουν βγάλει τα λεφτά τους αρκετές φορές :p
Παρεπιμπτώντος η συγκεκριμένη μπότα έχει μηδαμινές προστασίες ΑΛΛΑ πότε δεν με πρόδωσαν όταν τα .. χρειάστηκα! δεν θα το έλεγα ότι έχει μηδαμινές προστασίες ... Σίγουρα δεν είναι μπότα πίστας αλλά για καθημερινή χρήση και εντός πόλης είναι μια χαρά και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός :)
road spirit
28/04/2011, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλό το ξανθό;
:smokin: δεν έχει ξανθό στη γειτονιά μου :dizzy:
gixxerpap
28/04/2011, 15:41
πες τι έκανες στα φρένα στο μηχανάκι, γιατί κάτι έχει αλλάξει απο παραπροχθές :lol:
καλύτερο ή χειρότερο?:look:
...άλλο σκοπό είχαν τα κοπλιμέντα.... :a30:
Μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα φορώντας αθλητικό παπούτσι προσπερνάω χαλαρά σε μονόδρομο (μια λωρίδα) σχεδόν σταματημένα αυτοκίνητα, και ενώ βρίσκομαι δίπλα σε κάποιο σταματημένο με συμπλεκταριστή πρώτη ο π@π@ρ@ς θυμάται ότι κάτι έχει στο πορτμπαγκάζ και ανοίγει τη πόρτα! :eek:
Στεγνά, εντελώς απότομη κίνηση την οποία μισό-αισθάνθηκα, μισό-έπιασα με την περιφερειακή όραση.
Ο καθρέφτης δε βρίσκει γιατί έχει περάσει ήδη πιο μπροστά και βρίσκει ξυστά δεξί πόδι, μαρσπιέ εξάτμιση. Το παπούτσι άνοιξε σαν κονσέρβα και *ευτυχώς* την έβγαλα με μια γρατζουνιά πάνω από το μικρό δάχτυλο και γλίτωσα τα χειρότερα!
Από τότε καβαλάω μόνο με τα μποτάκια (όχι κανονική μπότα -κάτι που πρέπει να αγοράσω) που έχω και ποτέ με κανονικό παπούτσι.
LOUKILOUK
28/04/2011, 15:50
Σωστός...:beer: :wave2:
road spirit
28/04/2011, 15:51
καλύτερο ή χειρότερο?:look: άλλαξες τακάκια ρε ππρ? :lol:
...άλλο σκοπό είχαν τα κοπλιμέντα.... :a30: την ανταλλαγή να τη βγάλεις απο το μυαλό σου! :rotflmao: :bigcry:
gixxerpap
28/04/2011, 15:51
δεν θα το έλεγα ότι έχει μηδαμινές προστασίες ... Σίγουρα δεν είναι μπότα πίστας αλλά για καθημερινή χρήση και εντός πόλης είναι μια χαρά και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός :)
την ίδια μπότα φορούσα στο δικό μου ατύχημα, και παρά το σοβαρό τραυματισμό, με προφύλαξε απο πολύ χειρότερα....αν δεν τις φορούσα, δεν ξέρουμε αν θα ξανακαβαλούσα και πότε....
πρέπει να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η βόλτα με τη μηχανή προϋποθέτει κράνος, μπουφάν, μπότες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε γινεται παντα ρε φιλε.... :sick:
Γινεται, καπ.
+1000 ρε Γιάννο....πάντα να την σκαπουλάρεις έτσι εύχομαι...!
....και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός :)
Aλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Ηλία, δεν είναι πάντα εύκολο να κυκλοφορούμε με μπότες μέσα στην πόλη...
την ίδια μπότα φορούσα στο δικό μου ατύχημα, και παρά το σοβαρό τραυματισμό, με προφύλαξε απο πολύ χειρότερα....αν δεν τις φορούσα, δεν ξέρουμε αν θα ξανακαβαλούσα και πότε....
πρέπει να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η βόλτα με τη μηχανή προϋποθέτει κράνος, μπουφάν, μπότες!
+γάντια
Στο ελαχιστότατο να σου γλυστρήσει το μηχανάκι ακίνητο και να είσαι επάνω έχεις γδάρει χέρι πέφτοντας.
gixxerpap
28/04/2011, 16:00
άλλαξες τακάκια ρε ππρ? :lol:
την ανταλλαγή να τη βγάλεις απο το μυαλό σου! :rotflmao: :bigcry:
ότι μηχανή πιάσω στα χέρια μου αναστένεται:D
να διαβάζει άραγε ο τρουπης?:wacko:
Πιές λίγο νερό μην το κάψεις, ρε. ;)
+1000 για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, όμως. :beer:
μα τι λέτε τώρα;
Σε λιγο θα κυκλοφορούμε με κορκόδειλους και επικαλαμίδες.
Σαφώς και με ολόσωμη θα είμασταν μια χαρά αλλά δεν δουλευει έτσι το θέμα. Αν θες να κυκλοφορήσεις στην πόλη με μηχανή, δεν ειναι παντα εύκολο να είσαι με δέρματα και μπότες.
Σαφώς διατρέχεις κινδύνους αλλά αν το έχεις υπολογίσει το ρίσκο, μπορείς να το περιορίσεις κιόλας (όχι να το εξαφανίσεις όμως).
Tα φοράμε εκτός, και μας φαίνεται λογικό.
Ενώ εκτός, διατρέχουμε στατιστικά πολύ λιγότερο κίνδυνο.
Το αντίθετο είναι δυσκολότερο, δεν παύει όμως να είναι σωστότερο. Δυσκολότερο, όχι ανέφικτο.
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Tα φοράμε εκτός, και μας φαίνεται λογικό.
Ενώ εκτός, διατρέχουμε στατιστικά πολύ λιγότερο κίνδυνο.
Το αντίθετο είναι δυσκολότερο, δεν παύει όμως να είναι σωστότερο. Δυσκολότερο, όχι ανέφικτο.
:beer: :beer:
Σωστά αλλά κάποιοι από εμάς που δεν διαθέτουμε την ντιβανοκασέλα στην ουρά του μοτοσακού μας, δεν ειναι εύκολο να κουβαλάμε μαζί και το μισό μας σπίτι ή να αλλάζουμε στη δουλειά μας....
:smokin:
Μπορείς να πάρεις ένα κοντό μποτάκι να έχεις. Λιγότερη προστασία από την κανονική μπότα, αλλά σίγουρα περισσότερη από ένα απλό παπούτσι. Και είναι ανεκτό για καθημερινή μετακίνηση.
Εγώ προσωπικά θα αισθανθώ πολύ μ@λ@κ@ς να πέσω και να χτυπήσω το πόδι μου επειδή ήμουν με αθλητικό/μοκασίνι κλπ ενώ η μπότα/μποτάκι που έχω αγοράσει και πληρώσει κάθεται στο σπίτι.
Φιουυοουου, παλι καλα Γιάννη! Παντα Όρθιος!
Για την 800αρα Μπέμπα συνυπογράφω, είναι μηχανακι που τα κανει όλα εύκολα (ακομα και τις αποφυγές).
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Μπορείς να πάρεις ένα κοντό μποτάκι να έχεις. Λιγότερη προστασία από την κανονική μπότα, αλλά σίγουρα περισσότερη από ένα απλό παπούτσι. Και είναι ανεκτό για καθημερινή μετακίνηση.
Εγώ προσωπικά θα αισθανθώ πολύ μ@λ@κ@ς να πέσω και να χτυπήσω το πόδι μου επειδή ήμουν με αθλητικό/μοκασίνι κλπ ενώ η μπότα/μποτάκι που έχω αγοράσει και πληρώσει κάθεται στο σπίτι.
@@ προστασία έχουν τα μποτάκια.... όσες φορές κι αν έπεσα (ουκ ολίγες οφειλω να πω) δεν φορούσα παρά αθλητικά.... ευτυχώς ή δυστυχώς ποτέ δεν έσπασα κάτι παρά τη φάλαγγα του αριστερού μου μικρού που ήταν μέσα σε δερμάτινα γάντια με προστασίες απο carbon...
Δεν μειώνω με τίποτα την αξία της μπότας βέβαια. μακάρι να μπορούσαμε όλοι να κυκλοφορούμε όπως θα έπρεπε αλλά δεν γίνεται κι επίσης μην δαιμονοποιούμε καταστάσεις και πάμε στα άκρα...
Τώρα μου ακούγεσαι σαν τον τυπά που του λες φόρα κράνος και αυτός απαντάει έχω πέσει εγώ ρε, μου είχε βγει από στοπ και πέρασα πάνω από το αμάξι και έκανα κολοτούμπες και ούτε κράνος φόραγα ούτε τίποτα και μόνο το κοντομάνικό σκίστηκε.
Και σίγουρα προσφέρει κάτι περισσότερο ακόμα και αυτό το μποτάκι:
224827
από το οποιοδήποτε αθλητικό παπούτσι:
224828
ποτε ξανα ουτε και για αυτο το λιγο Γιάννη.
Παντα τετοια! :rotflmao: :rotflmao:
Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.:beer:
DimChios
29/04/2011, 09:25
Nice Johnny Boy! :a10:
να διαβάζει άραγε ο τρουπης?:wacko:
ακομα και αν δεν διαβαζει τα μαθαινει ολα...:smokin: :smokin: :smokin:
latris mixanis
02/05/2011, 22:37
Γιώργο πέρνα μια κι από 'δω :lol:
Το σωστό είναι όσο μπορούμε να φοράμε εξοπλισμό, αλλά καμία φορά οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν είναι εφικτό..
Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω με τον σνάϊπερ :( :rotflmao:, καλά τα λέει!
Γιάννη ελπίζω να μην ξανατύχει.
:beer: