PDA

View Full Version : Κοντή γκαζιέρα...

Stabak
28/04/2011, 08:26
Παιδια, εχει βαλει κανεις κοντη γκαζιέρα στο στρομα το 650 ή γινεται πολυ νευρικο και απόλυτο.... και αν ναι, απο που ; Νομιζω οτι θελει ενα τεταρτακι κοντυμα.... :smokin:

Stabak
28/04/2011, 08:29
Apo r6 λετε να κανει; :rolleyes:

Vourkoufales
28/04/2011, 08:32
Υπάρχει μπάτζετ? η ψάχνεις κάτι οικονομικό!?

sapila racing
28/04/2011, 08:42
Θα πρέπει να προσέχεις, θα κάνει συνέχεις σούζες μόνο του. :D

Stabak
28/04/2011, 08:48
καλα σουζες κανει και τωρα, το πρόβλημα μου ειναι στα ξεκολλήματα στις εξοδους :smokin:

Vourkoufales
28/04/2011, 08:52
Να υποθέσω το -1 δόντι εμπρός ειναι ήδη πάνω ε?
Για αρχή ξεκίνα με αυτό...
http://cgi.ebay.co.uk/HAIRY-RS-2-QUICK-THROTTLE-fit-GSXR-600-750-1000-1300-/260764644794?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3cb6c8b5ba#ht_1450wt_905

και νομίζω θα είσαι οκ μέχρι να το συνηθίσεις! :smokin:

Stabak
28/04/2011, 08:56
νομιζω το πρόβλημα δεν ειναι oi σχεσεις όσο η κίνηση στο χέρι... ασε που δεν θελω να χάσω ουτε μετρο απο τα πραγματικα 210χλμ τελικης

Vourkoufales
28/04/2011, 08:59
Στοκ γρανάζια? :confused:

Καλά τι διαδρομές κάνεις?

Stabak
28/04/2011, 09:01
νταξ, η αλήθεια ειναι οτι ειμαι αλαφροχέρης γιατι φοβάμαι τα χάϊ και δεν το ματσουκώνω... αλλα παρολα αυτα η διαδομη παραμενει μεγάλη... και σε αποτρέπει να το δουλευεις στην ζωνη που σκοτώνει και λατρευει να βρισκεται το μηχανακι, 6,5 με 9 δηλαδη, μετα κρεμάει...

nktR
28/04/2011, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
νταξ, η αλήθεια ειναι οτι ειμαι αλαφροχέρης γιατι φοβάμαι τα χάϊ και δεν το ματσουκώνω... αλλα παρολα αυτα η διαδομη παραμενει μεγάλη... και σε αποτρέπει να το δουλευεις στην ζωνη που σκοτώνει και λατρευει να βρισκεται το μηχανακι, 6,5 με 9 δηλαδη, μετα κρεμάει...

βάλε δάνλοπ με πίεση 16 πίσω και το χάι δεν θα το δεις ποτέ :a013:

επίσης μία καλή μόντα, στην καθομιλουμένη, για να μην κρεμάει ψηλά να βάλεις αντλία από τζε σε ξαρ κ8 :beer:

Stabak
28/04/2011, 09:48
καλα νταξει, εσεις με τα μεγαλα κοροϊδευετε και ξυνετε γονατα...:mad:

αλλα που θα παει... θα γυρισει ο τροχος ;)

McGyver
28/04/2011, 09:51
Μίλα με τον DukasII :winka: ...

nktR
28/04/2011, 09:56
επίσης και με 520 afam και γρανάζια αλουμινίου θα δεις τεράστια διαφορά :a013:

δεν ξέρω εάν θα δεις πραγματική διαφορά με τη γκαζιέρα
γιατί από ότι ξέρω της κοντής γκαζιέρας της φταίν΄οι ντίζες

καλά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις:beer:

TROOPER
28/04/2011, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
.... της κοντής γκαζιέρας της φταίν΄οι ντίζες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μλκ με πεθανες !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
28/04/2011, 10:11
επίσης και με 520 afam και γρανάζια αλουμινίου θα δεις τεράστια διαφορά :a013:

Τα ίδια φοράω στο 954... Θα αντέξουν όμως στο 650; :confused:

:bawl: :bawl: :bawl:

καλά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις:beer:

Με κάνετε και σπαμμάρω παλιοχαρακτήρες :bawl: :lol:

Vourkoufales
28/04/2011, 10:35
Πάντως υπάρχει κ η φτηνή - μπακαλίστικη πατέντα με το ταϊραπ στη μαμα γκαζιέρα.. δοκίμασε να την κοντύνεις έτσι αν και δε νομίζω να κάνεις τπτ σπουδαίο μιας και τα σουζούκια εχουν μια διαδρομή απο δω μέχρι αύριο... οπότε μάλλον πάς για το παπαρδελάκι που σου πόσταρα παραπάνω!

ΥΓ: Φιλε εσυ δεν ψαχνόσουν για ανάποδο? τελικά τι έκανες?

devil's animal
28/04/2011, 10:46
καλα νταξει, εσεις με τα μεγαλα κοροϊδευετε και ξυνετε γονατα...:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lkol
28/04/2011, 11:04
τελικά φίλε μίλησες με τον Dukas II???

γιατί το θέμα ενδιαφέρει πολύ κόσμό νομίζω...

Stabak
28/04/2011, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
τελικά φίλε μίλησες με τον Dukas II???

γιατί το θέμα ενδιαφέρει πολύ κόσμό νομίζω...

Γιατι λες να μιλησω με το παιδι; Λετε να ταιριαζει απο τζηξερ 750? ειναι κοντυτερη;

Κανας συναδεΛφος με στρομα;;;; Δεν τον εχει κουρασει η γκαζιερα;

McGyver
28/04/2011, 11:17
Γιατι λες να μιλησω με το παιδι; Λετε να ταιριαζει απο τζηξερ 750? ειναι κοντυτερη;

Μα κι ο DukasII V-Strom έχει...

Vourkoufales
28/04/2011, 11:19
!!!

224786

lkol
28/04/2011, 11:22
Πάντως ενδεχομένως να έχεις κ άλλες εναλλακτικές παίζοντας με καύσιμο, για να αλλάξεις την απόκριση...
Ίσως με λίγη πατέντα να μπορείς να κουμπώσεις κάνα Μοττυ από τζιξερ κ να κάνεις δουλεια...
Ξέρω ένα καλό μηχανικό που ασχολείται με καστομιές...

Άμα θες, πες μου να σου στείλω πμ ;)

devil's animal
28/04/2011, 11:24

φιλε αμα βαλεις κοντη γκαζιερα, θα σκοτωθεις.
πρεπει να εχει διαδρομη για να απλωνει η κτηνωδης δυναμη και να μην εχεις ξεσπασματα....μην παιζεις μ'αυτα τα στρωματα...ειναι διαoλοι...:evil:
:a024:

sniper
28/04/2011, 11:24

Δεν είσαι έτοιμος για Vstrom ακόμα... :rolleyes:

Vourkoufales
28/04/2011, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Πάντως ενδεχομένως να έχεις κ άλλες εναλλακτικές παίζοντας με καύσιμο, για να αλλάξεις την απόκριση...
Ίσως με λίγη πατέντα να μπορείς να κουμπώσεις κάνα Μοττυ από τζιξερ κ να κάνεις δουλεια...
Ξέρω ένα καλό μηχανικό που ασχολείται με καστομιές...

Άμα θες, πες μου να σου στείλω πμ ;)

Νταξ δε λέω... αλλα αμα ειναι να κάνει πατέντες γιατι να μη βάλει μπαζάζ να έχει κ τράξιον (μιας και όπως ανέφερε πριν φοβάται το χάι)...
θα κάνει και με αυτό δουλεια λίγο ποιο χρονοβόρα βέβαια στη ρύθμιση αλλα άν λάβεις υπόψει οτι θα έχει και πακετάκι με σίφτερ δεν είναι καλύτερα..?

Ο Μηχανικός σου έχει ξανακάνει τέτοιες μόντες?

lkol
28/04/2011, 12:07
Κοίτα, ο άνθρωπος το είπε εξ αρχής ότι ψάχνει να διυλίσει τον κώνωπα ψάχνοντας το τέλειο για το μηχανάκι του σε σχέση με τη χρήση που του κάνει πάντα... Το Bazzaz είναι πακετάκι, αλλά το τέλειο θα το πετύχει μόνο με Motty απ' όσο ξέρω.
Απλώς έχει λίγο πατέντα να κόψεις λαιμούς, να βάλεις λάμδα κ να φτιάξεις την καλωδίωση.
Από όσο καταλαβαίνω από τα 210 χλμ τελικής, ο Stabak πρέπει να το έχει μαμά το μοτόρι, οπότε αν βάλει κ ένα τελικάκι, θα πάρει μια συνολικά μεγάλη αναβάθμιση που αξίζει τον κόπο...
Ο μάστοράς μου έχει μεγάλη επειρία κ σε japan, αλλά κ ευρώπη... Νομίζω είχε φτιάξει κ Πήγασο κάποτε ;)

Stabak
28/04/2011, 12:12
Ωχου με ολα τα τρολς εδω μεσα.....

Μια απλη αναβαθμιση προσπαθουμε να κανουμε να το φερουμε στα μετρα μας το εργαλειο και το κανατε σηριαλ....

αμα ηθελα να κανω ολοκληρες μετατροπες και πατεντες θα περνα ντουκατΗ ή κανα αφρικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδω μιλαμε το εργαλειο ειναι ρεντυ του ρεης, αν εξαιρεσεις τον αναποδο και τον 12V ανταπτορα .... εσεις ψωνιστε σλιπερ και C-ABS κουλαδια.... :dizzy:

nktR
28/04/2011, 12:22
έχω γκαζιέρα από τζε σε ξάρ 750 κ2, σε κάνει?
και δύο μπεκ από τη τετράδα, σπέαρ που έχω, σου δίνω για δοκιμή :a013:

http://www.youtube.com/watch?v=eJ8Mz2uoWcs

golis
28/04/2011, 12:27
Γνωστός μου μηχανικός έχει κονε με άνθρωπο μέσα απ το κλειστό λόγο του ΦΟΥκουσιμα εργοστάσιο της suzuki στην Ιαπωνία.
Υπάρχει τεράστιο απόθεμα απο ΣΤΟΚ ανταλλακτικά κ.α είδη.
Του έστειλα μειλ με μεταφραστή αλλά δεν κατάλαβαινω αν όντως θες κάτι τέτοιο.
Δες το λΙνκ και αν είναι ρίψε μου πμ να σου παραγγείλω.

Σθζθκι κοντι γαζιερα (http://www.bpmarine.gr/index.php?topic=description&II=633&UID=bfa79e62e5ae460e1ca691d0385612a0&CA=25)

ριγαρδσ

nikos force
28/04/2011, 16:24
ρε μαγκες επειδη με ενδιαφερει το θεμα , αλλα λιγο ξωφαλτσα , βρηκαμε λυση ????

και ρωταω επειδη σκεφτομαι να πρω ενα sv650 , και ξερω οτι ειναι τα ιδια με το στρομ και επειδη οδηγησα ενα sv στα μεγαρα με την μαμα γκαζιερα εγραψα 0,59 και κοιτωντας τηλεμετριες και τα λοιπα ειδα οτι αν ειχα πιο κοντη γκαζιερα σε μερικα σημεια ισως να κερδιζα 3-4 δευτερολεπτα ακομα

και ετσι οπως καταλαβαινετε με καει το θεμα ...

λοιπες αναβαθμισεις δεν θελω να κανω οπως εξατμισεις και τετοια γιατι ειναι ειτε πολυ ακριβες , η γιατι επειδη το μηχανακι θα το εχω για καθε μερα , αν βαλω εξατμιση θα μου βαλει χερι ο παππους που μενει στην πολυκατοικια οταν θα μπαινω βγαινω στο γκαραζ οπως επισης το γκαραζ ειναι πολυ βαθυ και με μεγαλη κλιση ωστε να το βγαζω βαζω με τα χερια και ετσι κατεληξα και εγω στη λυση της πιο κονης γκαζιερας ...