View Full Version : Αύριο (Σάββατο, 30/4) στις 7:15 - Περίπτερο!
alexxxcbr
02/05/2011, 12:36
Mπραβο παιδια.Παντα να κανουμε καλες βολτες.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Μου΄χει λειψει τελικα η Ευρυτανια πιο πολυ απ'οσο νομιζα...:sick:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!²:beer: :beer: :beer: :wave2:
makis206
02/05/2011, 14:46
Tέλεια παίδες! Στα επόμενα με το καλό!!
:beer: :beer: :beer:
ωραια "πραγματα" ..
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
... «μάρκαρε» τη φύση σου κύριε μου .....
... αυτός κόβει για να εμπεδώσει
... εγώ να «Μαρκάρω» … :a024:
"Που πας ρε μεγάλε ... πάρτο αλλιώς ... εδώ είναι δικιά μου περιοχή ...
«Μαρκαρισμένη» απο μένα λέμε"..
:smokin:
Λιμνίτσα – στάση για «Μαρκάρισμα» στο βάθος τα τελευταία βουνα απο τα Κράβαρα ... πίσω μας ξεκίναγε ο χαμός ...
Στάση για «Μαρκάρισμα»... και να φορέσουμε και ένα φλισάκι γιατι το κρύο έμπαζε πια...
διαβαζοντας τη περιγραφη, μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι ο γραφον εδωσε μια εντελως αλλη σημασια στον ορο "παω για κατουρημα":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντα τετοια!!! :beer: :beer:
intruder
03/05/2011, 13:01
αφου ανθισαν κ τα πλατανια τελεια γιατι εδω πανω ακομα.....περιμενω να ακουσω test drive απο το bandit στο χωμα.τι πιεσεις στα λαστιχα ειχες φιλε?απο καταναλωσει στα κλειστα κομματια?
Μπιούτιφουλ, Σπυρέτο και Δημήτρη.
Αμαρέττι πολύ.
:beer: :beer: :beer: :beer:
(και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι τα χλμ δεν ειναι στραγαλια...το θέμα δεν είναι να γράψεις χλμ...είναι να τα ΔΕΙΣ) :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι τα χλμ δεν ειναι στραγαλια...το θέμα δεν είναι να γράψεις χλμ...είναι να τα ΔΕΙΣ) :D
μεγάλη κουβέντα ... ειλικρινά αξίζει ένα καινούργιο thread απο μόνο του.
πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι άνθρωποι (μεταξύ αυτών και εγω) τρελαίνονται με τη κατάκτηση χιλιομέτρων (βλ. Iron Butt Challenge, 36ώρο κτλ).
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
περιμενω να ακουσω test drive απο το bandit στο χωμα.τι πιεσεις στα λαστιχα ειχες φιλε?απο καταναλωσει στα κλειστα κομματια?
Ο χωματόδρομος ήταν αρκετά βατός με λίγα σημεία ολισθηρού εδάφους και λάσπης. Το bandit γενικά υπάκουο στους χειρισμούς μου όμως δεν ήταν και στα καλύτερά του, υπήρξαν σημεία που μου έδειχνε το βάρος του.
Οι πιέσεις δεν άλλαξαν από την ασφάλτινη διαδρομή!
Καταναλώσεις!!!
Γέμισμα Λεωφ. Καβάλας (Αθήνα)
1ος ανεφοδιασμός Λιδωρίκι 240 χλμ - 12λ. -> 5λ./100χλμ.
(Ανοιχτός επαρχιακός μέχρι Γραβιά και κλειστό μετά μέχρι Λιδωρίκι)
2ος ανεφοδιασμός Εθνική (ύψος Καμένα Βούρλα) 266χλμ - 15,23λ. -> 5,7λ./100χλμ.
(Κλειστό μέχρι Χωριό Αγ. Γεώργιος (Καρπενησίου - Λαμίας) μετά ανοιχτός επαρχιακός μέχρι Λαμία και Εθνική με ταχύτητα 130-150)
3ος Ανεφοδιασμός ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα, έχει όλη τη ρεζέρβα!
latris mixanis
04/05/2011, 00:05
πάντα τέτοια..
:beer:
spyro.....
το ψηνω κι εγω :D
ποτε θα τα πουμε για κατι λεπτομερειες που θελω ? :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
spyro.....
το ψηνω κι εγω :D
ποτε θα τα πουμε για κατι λεπτομερειες που θελω ? :p
ένα χάρτη, τα 2 μωρά σου και είσαι έτοιμος
καφέ στο Λιδωρίκι, φαγητό στο Χάνι του Ρέρεσι ( http://bit.ly/koFRF9 ) αν δεν το κάνεις όλο. Αν το κάνεις όλο μετά την Άνω Χώρα για φαγητό για να μη βαρύνεις πολύ.
αν είναι να πας στα χωριά σου μην πας απο εκεί, είναι σκότωμα
:wave2:
μεγάλη κουβέντα ... ειλικρινά αξίζει ένα καινούργιο thread απο μόνο του.
πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι άνθρωποι (μεταξύ αυτών και εγω) τρελαίνονται με τη κατάκτηση χιλιομέτρων (βλ. Iron Butt Challenge, 36ώρο κτλ).
Ίσως να το συζητήσουμε στην βόλτα. Αν δεν σε πετύχω Ενωρίτερα στο πάλπ... ;) :beer:
ένα χάρτη, τα 2 μωρά σου και είσαι έτοιμος
καφέ στο Λιδωρίκι, φαγητό στο Χάνι του Ρέρεσι ( http://bit.ly/koFRF9 ) αν δεν το κάνεις όλο. Αν το κάνεις όλο μετά την Άνω Χώρα για φαγητό για να μη βαρύνεις πολύ.
αν είναι να πας στα χωριά σου μην πας απο εκεί, είναι σκότωμα
:wave2:
θα φυγω απο σαββατο...θα εχει και διανυκτερευση το μενου..
οποτε μαλλον θα προσθεσω και κατι ακομα σε χλμ:D και ηθελα tips για την διαδρομη και τα + χλμ ...
οχι δεν θα παω χωριο..:sad:
edit: σαββατο μεσημεροαπογευμα...