PDA

View Full Version : Αγορα V-strom-Συμπλεκτης

SilverStriker
30/04/2011, 13:36
Γεια σας ,και καλως σας βρηκα!!

Κατ αρχην θα ηθελα να σας πω συγχαρητηρια για το παρα πολυ ωραιο forum
και για τις πληροφοριες που μπορουμε να παρουμε και εμεις οι υποψιφιοι αγοραστες-επισης κολημενοι και ερωτευμενοι με το Vstrom!!!

πρωτα απο ολα το vstrom το εχω ερωτευτει ειναι πανεμορφο και παρα πολυ ευχρηστο,θα το ειχα αγορασει ηδη αλλα κολαω σε ενα θεμα.
οδηγαω μηχανες εδω και 8 χρονια, ξερω να οδηγω παπακια και σκουτερ παρα πολυ καλα καθως εδω και 4 χρονια εχω το NEXUS 500 εχω εμπειρια απο μεγαλες ταχυτητες (180+) και στροφιλικια,αλλα αν εξερεσεις μερικες βολτες παλαιοτερα με ενα yamaha z125 δεν εχω οδηγησει ποτε μηχανη με συμπλεκτη!!:eek: βεβαια ξερω πολυ καλα το συστημα πως να αλλαζεις ταχυτες πρωτη κατω ολες οι αλλες πανω νεκρο κτλπ. ακομα και οταν εβγαλα το διπλωμα με παπακι εκανα μαθημα και με εξετασανε!! :D
Οταν ειχα παει στην αντιπροσοπια να ρωτησω για το vstrom εκατσα απανω και μου φανηκε βαρυ και λιγο ογκωδες ,αλλα να μου πεις ειναι μεχρι να του παρεις τον αερα, αλλα το ψιλοφοβαμε με το συμπλεκτη και ενα τοσο βαρυ και μεγαλο μηχανακι , αλλα απο την αλλη βαρεθηκα το σκουτερ και το vstrom ειναι πανεμορφο και το θελω παρα πολυ!!
θα ηθελα τις συμβουλες σας, στο πως να προσαρμοστω και να κανω το βημα απο το σκουτερ στο vstrom οπως επισης πως θα τα καταφερω να το κουμανταρω το μηχανακι και να του παρω τον αερα.......

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια!!!
:)

nio1981
30/04/2011, 13:58
καταρχας καλοσορισες...στο θεμα σου τωρα.το μηχανακι ειναι μεν ογκοδες αλλα ειναι πολυ ευκολο.τα κιλα δεν φαινονται οταν οδηγας.απλα στην αρχη πηγαινε το με προσοχη,χωρις σφινες κλπ και θα το μαθεις ευκολα...κανε το και καμια μεγαλη βολτα μολις το παρεις σιγουλια σιγουλια και θα δεις οτι δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο....μην κολλας...καλοριζικο και καλους δρομους...α...και παντα κρανος:wave2: :wave2:

Georgaras
30/04/2011, 14:59
Παρτο φίλε μου και πήγαινε ένα ταξιδάκι, θα το κατά ευχαριστηθείς. Δεν φαίνεται το βάρος τους και γενικά έχει καλό ζύγισμα.

Το έχω 3 χρόνια και κάνει πολλά ταξιδάκια αλλά και για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη δεν θα σε κουράσει. Όλα είναι θέμα συνήθειας.

Μετά από λίγο καιρό θα του έχεις πάρει τον αέρα και θα σου φαίνεται πιο εύκολο και από παπί.

Πάντα με σύνεση και μυαλό όταν οδηγάς, και όλα θα πάνε καλά.

Συμπλέκτη και ταχύτητες από την πρώτη μέρα θα τα συνηθίσεις. Συμβουλή μου αν πάρεις μεταχειρισμένο να πάρεις με ABS επάνω και να βρεις κάποιο να έχει αρκετά εξτρά, και σίγουρα να πάρεις κάποιον που το κατέχει το θέμα ώστε να το ελέγξει. Γενικά πάντως είναι ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί και δεν βγάζει ζημιές αρκεί να του φροντίζεις τα βασικά.

Ότι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε.

Περιμένουμε νέα
:wave2: :wave2: :wave2:

Υ.Γ Εννοείται... Κρανάκι-μπουφανακι-γαντακια και κάνα μποτακι καλό.

225032

kalogeros
30/04/2011, 18:11
Φίλε καλωσόρισες. Μην το σκέφτεσαι για τα κιλά και τον συμπλέκτη. Και εγώ πριν το πάρω είχα ελάχιστη εμπειρία με συμπλέκτη και τα 200+ κιλά του μου φίνονταν υπερβολικά. Παρόλα αυτά, το πήρα, στην αρχή πήγαινα σιγά σιγά και κοντινές αποστάσεις μέχρι να το συνηθίσω και μετά από καμιά εβδομάδα ήταν λες και το είχα χρόνια. Τώρα κοντεύω 2 χρόνια που το έχω και δεν σκέφτομαι ούτε για αστείο να το αλλάξω.
Με το καλό να το πάρεις και πάντα με το κατάλληλο εξοπλισμό. Κράτα μας ενήμερους.

P.S.1: Σήμερα το έβγαλα πρώτη φορά χώμα-βουνό και ήταν κ@υλα.
P.S.2: Φοράει ασφάλτινα λάστιχα :eyepop:

Stabak
30/04/2011, 20:37
και γω που νομισα απο τον τιτλο οτι βρρεθηκε ανθρωπος να βαλει σλιπερ στο τερας :lol: :lol: :lol:

φιλαρακι μη μασας, συνηθεια ειναι... ολα. Σε λιγο καιρο θα τις βαρας καρφωτες και θα πιανεις και 210

MARKOS-V
01/05/2011, 16:04
φιλε κ εγω ηρθα στο στρωμα απο παπι,οπως κ πολλοι απο εδω.(αλλοι απο παπι πγαν σε βαραντερο!)
μην το φοβασε δεν δαγκωνει.με το καλο.
ριξε κ μια ματια στο vstrom hellas foroum που εχει μονο στρωματα κ τα ξαναλεμε