PDA

View Full Version : ανάμεσα σε sh 300 και beverly 300

th81
30/04/2011, 18:28
Παιδιά καλησπέρα!Είμαι καινούριος στην παρέα και θέλω τη βοήθειά σας!Σε λίγο καιρό θα προβώ στην αγορά ενός scooter!Το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα σε δύο γιατί μου αρέσουν εξίσου!Λοιπόν μπορείτε να μου πείτε γνώμες σχετικά με το honda sh 300 και το piazzio beverly 300?Ποιο είναι που συγκεντρώνει τα περισσότερα προτερήματα?Αν κάποιος από εσας έχει προσωπική πείρα ή έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα δύο παρακαλώ να μου το αναφέρει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

loop
30/04/2011, 18:36
Καλησπερα φιλε μου..αν θελεις αναλυτικα για προβληματα κοστος σερβις κτλ κοιτα στο φορουμ
http://forum.scooterclubhellas.gr/
εγω προσωπικα ειμαι κατοχος ενος SYM gts 300 evoi και ειμαι υπερευχαριστημενος και απο αποψη καταναλωσης κοστους σερβις και αξιοπιστιας δες τι λενε και τα παιδια στο παραπανω φορουμ, εχει για το καθενα αναλυτικα προβληματα κτλ.

daz
30/04/2011, 18:52
Και εγώ είμαι κάτοχος τρακτέρ. Πολύ δύναμη μιλάμε αλλά μου καίει λίγο παραπάνω!
Το sym είναι το hyundai των σκουτέρ κ αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το παιδιά στο sait. Φθηνό, οικονομικό, χωρίς πολλά προβλήματα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.

chr1s_86
30/04/2011, 18:54
SH :D

basilis_k6
30/04/2011, 18:56
το sh ειναι supersport ενω το beverly ειναι street. καπως ετσι θα μπορουσα να θεσω τις διαφορες τους. το sh κερδιζει κατα κρατος σε ολα τα σημαντικα κομματια της οδηγικης συμπεριφορας. επισης δεν ειναι ιταλικο μπ0υrd3lo και εχει φοβερο abs.

loop
30/04/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Και εγώ είμαι κάτοχος τρακτέρ. Πολύ δύναμη μιλάμε αλλά μου καίει λίγο παραπάνω!
Το sym είναι το hyundai των σκουτέρ κ αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το παιδιά στο sait. Φθηνό, οικονομικό, χωρίς πολλά προβλήματα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.

Καλα φιλε μου αστο, τα παιδια απο το κλαμπ (ως ενα απο αυτα) σε πολλες συζητησεις μονο αυτο αυτο δεν λεμε...αλλα για πες μου που ειναι καλυτερα τα αλλα? μιλα με επιχειρηματα σε παρακαλω οπως και σε προκαλω να αναφερεις τα πολλα προβλημα που αναφερεις, προφανως δεν εχεις ψαξει αρκετα και μενεις σε φημες που λενε ασχετα θυματα των brands.
(οσο για το τρακτερ σου δεν αξιζει καν να το σχολιασω θα ριξω το επιπεδο και δεν πεφτω τοσο χαμηλα..)
:winka: :winka:

daz
30/04/2011, 20:02
Φίλε lοοp τα πήρες ελαφρώς με την πρώτη πρόταση και τα υπόλοιπα τα πέρασες τόσο γρήγορα που σου ξέφυγαν κάποιες λεξούλες. Εγώ δεν έγραψα πως το sym έχει προβλήματα. Το αντίθετο μάλιστα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο καθένας πρέπει να προτείνει στον άλλο ότι έχει κ ο ίδιος. Το παιδί είναι ανάμεσα σε δύο μοντέλα τα οποία είναι καλύτερα απ το δικό σου. Αν όπως λες ασχολείσαι και είσαι γνώστης δεν νομίζω πως χρειάζεται να το συζητήσουμε αυτό. Το ατού που που έχει η sym είναι ότι έχει και η hyundai. Σου προσφέρει ότι και πολλά άλλα, αλλά σε καλύτερη τιμή. Όταν όμως κάποιος είναι ανάμεσα σε bmw και μερσεντές δεν μπορώ εγώ να του λέω πως εχω hyundai και το hyundai έχει εκείνο και το άλλο κτλ. Εκτός και αν νομίζεις πως το hyundai είναι μερσεντές. :wave2:

dmf
30/04/2011, 20:14
ναι αν φτιαχνόταν mercedes με 9000€, το hyundai θα το νικαγε κατα κρατος :p

mikes
30/04/2011, 20:16
σουπια λιγα με τα hyundai γιατι αμα σε πετυχω στην ετησια θα παρω το i30 και θα στο βαλω.....
αντε μη χεσω......:rotflmao: :wave2:

ns1982
30/04/2011, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από basilis_k6
επισης δεν ειναι ιταλικο μπ0υrd3lo και εχει φοβερο abs.

Την ίδια άποψη είχα μέχρι να πάρω το nexus...τώρα όμως κάποια άλλα μου φάινονται boyrdela, κοτέτσια με ρόδες κ πολλά άλλα:a21:

loop
30/04/2011, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Φίλε lοοp τα πήρες ελαφρώς με την πρώτη πρόταση και τα υπόλοιπα τα πέρασες τόσο γρήγορα που σου ξέφυγαν κάποιες λεξούλες. Εγώ δεν έγραψα πως το sym έχει προβλήματα. Το αντίθετο μάλιστα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο καθένας πρέπει να προτείνει στον άλλο ότι έχει κ ο ίδιος. Το παιδί είναι ανάμεσα σε δύο μοντέλα τα οποία είναι καλύτερα απ το δικό σου. Αν όπως λες ασχολείσαι και είσαι γνώστης δεν νομίζω πως χρειάζεται να το συζητήσουμε αυτό. Το ατού που που έχει η sym είναι ότι έχει και η hyundai. Σου προσφέρει ότι και πολλά αλλά σε καλύτερη τιμή. Όταν όμως κάποιος είναι ανάμεσα σε bmw και μερσεντές δεν μπορώ εγώ να του λέω πως εχω hyundai και το hyundai έχει εκείνο και το άλλο κτλ. Εκτός και αν νομίζεις πως το hyundai είναι μερσεντές. :wave2:

Βασικα με πειραξε λιγο η ειρωνεια που υπηρχε αλλα οκ αν το ειπες πανω στο χαβαλε it'ok..:beer: :beer:

Οσο για τα υπολοιπα σιγουρα η επιλογη γινετε με βαση το συστημα αξιων του καθενος, το παιδι ειναι αναμεσα σε δυο πολυ γνωστα σκουτερ της αγορας, επειδη λοιπον ειναι νεος στο χωρο ισως να μην ξερει οτικυκλοφορουν εξισου αξιοπιστα και απο μερικα πιο αξιοπιστα απο τα γνωστα.
η παρομοιωση με τα αυτοκινητα νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικη και να σου πω γιατι, τα σημεια ενδιαφεροντος σε ενα σκουτερ ειναι πολυ λιγα σε σχεση με το αυτοκινητο, οταν ενα σκουτερ μηχανικα δεν παρουσιαζει το παραμικρο,δεν τριζει ειναι στιβαρο ανταπεξερχεται σε οτι του ζητησεις μεχαμηλη καταναλωση και χαμηλο κοστος συντηρησης δεν καταλαβαινω γιατι να πας να πληρωσεις το σημα της εκαστοτε εταιρειας μιλαω παντα για τα σκουτερ ετσι γιατι ειναι ενα θεμα που το εψαξα πριν αποκτησω και εγω το δικο μου ειχα μια αποψη παρομοια με σενα...

Βεβαια ολα τα παραπανω ειναι συμφωνα με το δικο μου τροπο σκεψης ο καθενας κρινει διαφορετικα καποια πραγματα..
Απλα εγω του προτεινω να το δει σαν επιλογη και να το εξετασει συμφωνα με τις αναγκες του.

Αυτα και φιλικα παντα..;)
:beer: :beer: :beer:

daz
30/04/2011, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σουπια λιγα με τα hyundai γιατι αμα σε πετυχω στην ετησια θα παρω το i30 και θα στο βαλω.....
αντε μη χεσω......:rotflmao: :wave2: θα ερθω με το τρακτέρ ρε και θα σας πατήσω όλους!:smokin:

DAYMAN
30/04/2011, 20:39
sh 300 φιλε το beverly ειναι ενα καλογυαλισμένο παλιοσιδερο.Τι συγκρινουμε τωρα την π... με την βουρτσα; :nono:

daz
30/04/2011, 20:50
Έτσι όπως τα λες είναι. Πάντως τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα ειλικρινά τον βρήκα στο sait που ανέφερες και νομίζω ότι ταιριάξει απόλυτα στο sym. Όπως και τα hyundai είναι οικονομικά, φθηνά, αξιόπιστα κτλ. Τα υλικα που χρησιμοποιούνται μπορεί να μην είναι τόσο ακριβά όσο σε κάποια άλλα, η ποιότητα συναρμολόγησης όμως είναι τόσο καλή που δεν υπάρχουν τριγμοί. Έχουν πιο φθηνά ανταλλακτικά κτλ κτλ. Και φυσικά έχεις δίκιο, όταν μιλάμε για σκούτερ όλα τα παραπάνω αποκτούν την διπλάσια βαρύτητα έναντι των αυτοκινήτων.
:beer:

Σαν απάντηση στο αρχικό ποστ τώρα εχω να πω πως οποίος θέλει να ρίχνει γκομενάκια να πάρει beverly. Αν ο σκοπός του δεν είναι αυτός το sh νομίζω πως είναι καλύτερη επιλογή. :wave2:

basilis_k6
30/04/2011, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Την ίδια άποψη είχα μέχρι να πάρω το nexus...τώρα όμως κάποια άλλα μου φάινονται boyrdela, κοτέτσια με ρόδες κ πολλά άλλα:a21:

φοβερο μηχανακι του nexus αλλα ειναι οπως ολα τα ιταλικα. "αν σου κατσει?" :lol: δυστυχως δεν ειναι γιαπωνεζικο. βεβαια εδω μιλαμε για sh και beverly οποτε... SH!

ns1982
30/04/2011, 22:01
φοβερο μηχανακι του nexus αλλα ειναι οπως ολα τα ιταλικα. "αν σου κατσει?" :lol: δυστυχως δεν ειναι γιαπωνεζικο. βεβαια εδω μιλαμε για sh και beverly οποτε... SH!

Προσωπικά εμένα δεν μου έχει κάτσει:smilea: και ούτε έχω ακούσει να τους έχει κάτσει σε πολλούς που έχουν το συγκεκριμένο, εκτός απο μικροπροβληματάκια που υπάρχουν σε κάθε εταιρία περισσότερα η λιγότερα

Για περισσότερες πληροφορίες όπως είπανε και πιο πάνω μπορείς να βρείς εδώ

http://forum.scooterclubhellas.gr/portal.php

και να αποφασίσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ποιό σου αρέσει

cosgili
01/05/2011, 10:18
Οσον αφορα την αξιοπιστια SH. Φινετσα Beverly. Κοστος συντηρησης μια απο τα ιδια. Μεταπωληση SH. Και επειδη τα εχω καβαλησει και τα 2, fun to drive SH. Αν ημουν στη θεση σου θα διαλεγα SH μιας και το μοναδικο του κατ' εμε μειονεκτημα (φινετσα) το ισισταθμιζει με συμπεριφορα και με το εξαιρετικο του ABS το οποιο μεσα στην πολη ειναι αναγκαιο. Ελπιζω να βοηθησα.:wave2:

lspiros
01/05/2011, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από th81
Παιδιά καλησπέρα!Είμαι καινούριος στην παρέα και θέλω τη βοήθειά σας!Σε λίγο καιρό θα προβώ στην αγορά ενός scooter!Το θέμα είναι ότι είμαι ανάμεσα σε δύο γιατί μου αρέσουν εξίσου!Λοιπόν μπορείτε να μου πείτε γνώμες σχετικά με το honda sh 300 και το piazzio beverly 300?Ποιο είναι που συγκεντρώνει τα περισσότερα προτερήματα?Αν κάποιος από εσας έχει προσωπική πείρα ή έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα δύο παρακαλώ να μου το αναφέρει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

απο προσωπικη πειρα μιας και ημουν κατοχος του beverly 300 για 3 μηνες περιπου.(το πουλησα για ασχετους λογους)
σχεδιαση υποκειμενικα ανωτερη απο sh.
φρενα θελουν στρωσιμο και αποδιδουν καλα.
καταναλωση λογικη.
αρκετο γκαζι για ενα και δυο ατομα και χαλαρες εξορμησεις εξω απο την πολη.
δυνατα φωτα.
θα μπορουσε να εχει δυνατοτερη κορνα.
σελα χωρο για 2 συγκεκριμενα ομως κρανη.(ειχα και τη γνησια βαλιτσα και οι μεταφορικες ικανοτητες ηταν μεγαλες.)
τα πλαστικα εχουν καλη βαφη και συναρμογη με περιθωρια βελτιωσης ομως.
η πισω ροδα μικρυνε σε διαμετρο και αυξησε τη χωρητικοτητα κατω απο τη σελα,εκανε ομως πιο ξερες τις αντιδρασεις στις εγκαρσιες ανωμαλιες.
τωρα για το honda και απο μικρη επαφη σε μηχανακι φιλου.
χωροι ανυπαρκτοι.
σχεδιασμος αδιαφορος
κινητηρας πιο δυνατος απο το beverly
καταπληκτικα φρενα.
η επιλογη δικη σου,εγω παλι ιταλο θα επερνα

:wave2:

p@nos
02/05/2011, 16:41
beverly to sh einai sa klasobaniera...

Allst@rf
02/05/2011, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
klasobaniera...

:eyepop:

τι λε ρε φιλαράκι;έχει τέτοιο θέμα;

:eyepop:

αδερφέ που ρωτάς για ποιο από τα 2,πιστεύω μετά από την απάντηση του φίλτατου να έκλεισε το ζήτημα...

catmaster
02/05/2011, 17:00

Μ' αρέσουν οι απόψεις βασισμένες σε αντικειμενικά κριτήρια :lol:

Το Sh έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής , καλύτερο στήσιμο, καλύτερο γκάζι και πολύ καλύτερα φρένα αλλά μοιάζει πολύ με ... σκούτερ

:wave2:

gixxerpap
02/05/2011, 18:42
Aν εξαιρέσουμε τον παράγοντα ''εμφάνιση'', ένας λόγος υπάρχει για να προτιμήσεις το beverly έναντι του sh: ο διαθέσιμος χώρος κάτω από τη σέλα. Αν θυμάμαι σωστά, μπορείς να βολέψεις ένα full face κράνος (ίσως και ένα jet).

Για όλους τους υπόλοιπους λόγους, θα προτιμήσεις το sh.

- έχει πολύ καλύτερα φρένα & abs που μπορεί να σε γλιτώσει την κακιά στιγμή.
- είναι καλυτερα ''ζυγισμένο'' και πιο ευέλικτο μέσα στην κίνηση
- μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται πιο οικονομικό (συντήρηση, προβλήματα)
- έχει καλύτερη ανάρτηση όσον αφορά το ''στρίψιμο''
- είναι πιο αναίσθητο, όσον αφορά τις λακκούβες (το beverly μπορεί άνετα να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη μέση)
- έχει επίπεδο πάτωμα το οποίο αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό την έλειψη χώρου στη σέλα(βοηθάει πολύ αν χρειαστεί να μεταφέρεις κάτι ογκώδες, ή απλώς ψώνια απο το super market).
- διατηρεί υψηλότερη αξία μεταπώλησης (λόγω αξιοπιστίας)

DAYMAN
02/05/2011, 18:48

Αυτο ειναι!:beer:

p@nos
02/05/2011, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

αδερφέ που ρωτάς για ποιο από τα 2,πιστεύω μετά από την απάντηση του φίλτατου να έκλεισε το ζήτημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μ' αρέσουν οι απόψεις βασισμένες σε αντικειμενικά κριτήρια :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Αυτο ειναι!:beer:

:a22: :a22: :a17: :a17: :a17: :a3:

και για την απαντηση του παπ...

κρανος δε χωραει φουλ φεισ δυστυχως με την καμια απο κατω το μπεβερλυ...ουτε καν τζετ δε παιρνει(το μπουρδελο :a018: :a023: :a023: )
αλλα βαζεις μια μπαγαζιερα πισω και εισαι μια χαρα...
ζημιαρικο δεν ειναι 4 χρονια μια ντιζα γκαζιου μου εκοψε μονο

επισης 8α 8ελα αλλα αμορτησερ πισω μιας και ειναι ψιλο για τον πεοντα...αλλα νταξ σκουτερ εινια μην εχετε και τρελες απαιτησεις κιολας και σιγα μη σκασεις λεφτα για το σκουτερ...

το sh ειναι οντως καλυτερο ποιοτηκα αλλα ειναι κλασομπανιερα(ειναι σοβαρος λογος για να μη το παρεις ειναι ντροπη να το καβαλας ειναι η αληθεια :lol: :lol: :lol: )

επισης τα βρισκεις τα μπεβερλακια πολυ πιο φτηνα απο την κλασομπανιερα :winka:

basilis_k6
02/05/2011, 21:53
μονο εγω πιστευω οτι ακομα και στην εμφανιση το sh ειναι καλυτερο? το bev ειναι το μηχανακι του καγκουρα καταρχην. επισης ειναι πολυ ασχημο, δεν το καβαλαω απο αποψη (εχω το 500 στην αυλη και ουτε να το κλοτσησω δεν θελω). :rotflmao:

σοβαρα τωρα, δεν τιθετε καν συγκριση, ειναι 2 σκαλες πανω το sh και ποιος γ@μει την εμφανιση?

p@nos
02/05/2011, 21:58
kala se merikous aresoun oi patsaboyres gousta einai afta de katakrinoyme kanena :lol: :lol: :lol:

stefanos
02/05/2011, 23:48
Το sh έχει θέμα με τα αμορτισέρ που δεν ακολουθάνε το υπόλοιπο σύνολο (και δεν βλέπω με τι μπορεί να αντικατασταθούν) δεν χωράει τίποτα παρά μόνο στην μπαγκαζιέρα,
τα γατζάκι για τις σακούλες στην ποδιά έσπασε αμέσως,
το φίλτρο αέρα είναι της πλάκας και θέλει αυστηρά αντικατάσταση στα 3000 (υπάρχει σε dna όμως),
και είναι εντελώς Ιταλικής κατασκευής ,μην πώ και σχεδίασης, μηχανικά δεν ξέρω αλλά εδώ που φτάσαμε όλα τα περιμένω.
Για κόστος σέρβις δεν ξέρω δεν του έχω κάνει, μόνο λάδια φίλτρα αλλάζω αλλά φαντάζομαι μετά από 12000 θα πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω λίγο.
Κατά τα άλλα πολύ καλό σκουτεράκι, απίθανα φρένα...

p@nos
03/05/2011, 03:49
ama 8elete sas ferno to beverly me 2 16ares trobes pou tou xa balei pano na deite ti simenei freno se skoyter :smokin: :smokin: :smokin:

(PS tis ebgala tis trobes pigenan xamenes sto skouteraki :lol: :lol: :lol: )

opos eidate kai o stefanos leei oti einai boyrdelo i klasobaniera opote protimiste to omorfo bourdelo:D

th81
03/05/2011, 17:33
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον,τη βοήθεια και τις απαντήσεις σας!

gsman
04/05/2011, 14:04
Φίλε th81 θα σου πω και γω την εμπειρία μου. Για το beverly δεν ξέρω γιατι δεν το έχω καβαλήσει, όμως μου αρέσει πολύ περισσότερο από το sh σαν ομορφιά---είναι σκάλες ανωτερο από αισθητικής άποψης, Ιταλός βλέπεις...το sh δε μου γεμίζει το ματι, είναι πολύ λιτό και θυμίζει παπάκι.

Επειδή έχω κάνει τεστ το sh, δε θα το έπαιρνα σίγουρα γιατί δε μου άρεσε η θεση οδήγησης-εργονομία και τα αμορτισερ πίσω που μου φάνηκαν πανσκληρα και χοροπήδαγα συνέχεια σε λάκουβες κτλ. Από την αλλη πολύ ωραίο μοτερ, γρηγορο και ωραιο στριψιμο, όμως εγώ βάζω σε σκούτερ πάνω απ'όλα την άνεση, χωρους, σωστή θέση οδήγησης και όχι τόσο μοτερ κτλ----πρόσεξε, δε σου λέω οτι δεν είναι καλό και αξιόπιστο, σου λεω ότι εγώ δεν κουμπωσα καλά πάνω του...:winka: Γενικά μου έδωσε την εντύπωση πως καβαλάω ένα'' γρήγορο σκουπόξυλο''.

Το νεο beverly μόνο στατικά το δοκίμασα στην έκθεση, και αμέσως αισθάνθηκα οικεία αλλά μεχρι εκει...

Θα σου έλεγα ότι πριν αγοράσεις κατι, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις test να δεις αν σου ταιριάζει, αν είναι αυτό που θες εσύ τελικα---αυτό είναι το καλύτερο κριτήριο:wave2: :wave2: :wave2:

DUKASII
04/05/2011, 14:16
na po kai ego ti paparia moy gi atis paparies poy milate..

to sh einai svelto stimeno kalitera axiopisto kai ayta.
meionekti sto dikavalo kathos o piso paei gia allagi royleman spondilikis stilis..EYKOLA OMOS.
se kathe lakoyva tha niothei oti to mixanaki amortisari sti plati toy kai fysika den einai kai to pio aneto.
xoroi tis plakas..

to allo to exo edo apo ti doyleia kai gyrnovolao poy kai poy..pio adynamo apo to sh
pio malako kalyteroys xoroys sigoyra kai sigoyra kalyteres aneseis.
apo axiopistia de xero..alla ego poy to zorizo ligo sa na moy kanei oti tha dialiseis sintoma.
anavei ventilater gia plaka..
to sistima metadosis opote to perno toy gamo ta prekia mallon kai akoyo kati glan gloyn..poy nomizo en kairo kati tha mas dosei sto xeri.

apo apopsi aisthitikis..kai ta dyo einai gay friendly teleios kai armozoyn se nisia me pelekanoys kai pareo...

oust loygres.

Allst@rf
04/05/2011, 14:24
:bigcry:

ERRIKA
04/05/2011, 14:30
Το καινούργιο SH (2011) είναι ακόμη καλύτερο από το προηγούμενο σε θέμα τελικής (μεταφέρθηκε ο κόφτης), αναρτήσεων και σχεδίασης.
Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω για τη δουλειά μόλις κλείσει 3 χρόνια αυτό που έχω. :wave2:

Tpap
04/05/2011, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Το καινούργιο SH (2011) είναι ακόμη καλύτερο από το προηγούμενο σε θέμα τελικής (μεταφέρθηκε ο κόφτης), αναρτήσεων και σχεδίασης.
Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω για τη δουλειά μόλις κλείσει 3 χρόνια αυτό που έχω. :wave2:

Τι παθαίνει αυτό που έχεις, στα 3 χρόνια...? :confused:

:rotflmao: :lol:

alex14
04/05/2011, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Αυταναφλεξη

:rotflmao:

ERRIKA
04/05/2011, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

To βαριέμαι. 3 χρόνια είναι το όριο βαρεμάρας για τα πάντα._ :D

(Καίτοι πΑγαίνει εθνική/α.ο. με 160 χαλλλαρά και ακλόνητα - ελπίζω να μη με απογοητεύσει σ'αυτό το sh ..:p)

ERRIKA
06/05/2011, 13:04
Tελικά... αυτό με το επίπεδο πάτωμα....

Το sh είναι δυστυχώς ΟΝΤΩΣ σαν κλασομπανιέρα!
:uplate:

sapila racing
06/05/2011, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
na po kai ego ti paparia moy gi atis paparies poy milate..

to sh einai svelto stimeno kalitera axiopisto kai ayta.
meionekti sto dikavalo kathos o piso paei gia allagi royleman spondilikis stilis..EYKOLA OMOS.
se kathe lakoyva tha niothei oti to mixanaki amortisari sti plati toy kai fysika den einai kai to pio aneto.
xoroi tis plakas..

to allo to exo edo apo ti doyleia kai gyrnovolao poy kai poy..pio adynamo apo to sh
pio malako kalyteroys xoroys sigoyra kai sigoyra kalyteres aneseis.
apo axiopistia de xero..alla ego poy to zorizo ligo sa na moy kanei oti tha dialiseis sintoma.
anavei ventilater gia plaka..
to sistima metadosis opote to perno toy gamo ta prekia mallon kai akoyo kati glan gloyn..poy nomizo en kairo kati tha mas dosei sto xeri.

apo apopsi aisthitikis..kai ta dyo einai gay friendly teleios kai armozoyn se nisia me pelekanoys kai pareo...

oust loygres.

Δουκα , δεν στέλνεις κανα βιογραφικό στο ebike?
Τα λές ωραία και κατανοητά! Ειδικά η περιγραφή του συστήματος μεταδοσης μου άρεσε.
Χωρίς πλάκα. :wave2:

Julius
06/05/2011, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δουκα , δεν στέλνεις κανα βιογραφικό στο ebike?
Τα λές ωραία και κατανοητά! Ειδικά η περιγραφή του συστήματος μεταδοσης μου άρεσε.
Χωρίς πλάκα. :wave2:

:a23:

xa xa xa xa

Na parei NEXUS to paidi re pou einai antriko :beer: :beer: :smokin:

sniper
06/05/2011, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:a23:

xa xa xa xa

Na parei NEXUS to paidi re pou einai antriko :beer: :beer: :smokin:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

daz
06/05/2011, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα ....

Τέλος, πριν από λίγο Πειραιώς: μπάρμπας με sh150, jet κρανάκι να βάζει το χέρι στη τσέπη του μπουφάν να βγάζει και να τρώει φυστίκια Αιγίνης και να πετάει τα τσόφλια στην ποδιά του σκούτερ! :eyepop:
Respect μπάρμπα, θέλω να πιστεύω ότι μετά τα μαζεύεις και τα πετάς σε κάδο.

Να γιατί Honda! Στο beverly η ποδιά δεν βολεύει για κάτι τέτοιο. :a3:

basilis_k6
06/05/2011, 21:19
τσαμπα γραψιμο. το sh ειναι ενα σκαλι πιο πανω, αυτο δεν χωραει συζητηση. γιαυτο το λογο ομως ειναι και πιο ακριβο. αν καποιος εχει τα λεφτα να παρει το sh και παρει beverly θα το κανει μονο λογο εξωτερικης εμφανισης. βεβαια οπως ειπε και ο απο πανω, σκουτερ ειναι, gay μηχανηματα εξ'ορισμου.

ns1982
07/05/2011, 12:51
Άν δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και δεν θές κάτι που θα το βλέπεις κάθε μέρα και θα το θαυμάζεις πάρε το sh

Αλλά είναι όντως klasobaniera... χωρίς πλάκα

ns1982
07/05/2011, 12:54
βεβαια οπως ειπε και ο απο πανω, σκουτερ ειναι, gay μηχανηματα εξ'ορισμου.

Η κάθε κατηγορία ΜΟΤΟ είναι κ για διαφορετική χρήση, για την χρήση που έχουν κατασκευαστεί είναι σούπερ

Αλλά μέχρι εκεί...άλλο μηχανή, άλλο scooter κ άλλο το ποδήλατο:wave2:

ERRIKA
07/05/2011, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ns1982
Η κάθε κατηγορία ΜΟΤΟ είναι κ για διαφορετική χρήση, για την χρήση που έχουν κατασκευαστεί είναι σούπερ

Αλλά μέχρι εκεί...άλλο μηχανή, άλλο scooter κ άλλο το ποδήλατο:wave2:

+ 650 και έτσι ακριβώς είναι.

Απλά και τα scooter δεν είναι όλα ίδια... Κάποια από αυτά, όταν τα καβαλάς, σου δίνουν την αίσθηση πως κάθεσαι στη λεκάνη της τουαλέτας (klasobaniera ως προανεφέρθη) και έχω πεισθεί πως μεγάλο ρόλο σ'αυτό παίζει το επίπεδο "πάτωμα".... :lol: :lol:

Ε, προτιμώ τα άλλα...