PDA

View Full Version : Σέρρες και περίχωρα .. τα φώτα σας

Lamnian
03/05/2011, 11:13
Για να μην μας τα φάει η κρίση λοιπόν , είπαμε με άλλους 4 φίλους να πάρουμε τα ργαλεία και να πάμε μια "αντρική" στις Σέρρες και να τα φάμε μόνοι μας .
Θα φιλοξενηθούμε εκεί από φίλο για 6 ημέρες οπότε υπάρχει χρόνος για διάφορες εξορμήσεις . Το ακραίο ήταν να πάμε μονοήμερη στην Πόλη που θα έχει F1 αλλά δεν μας βλέπω μιας και ξεφεύγει το budget ..:dizzy:

Βασικά όποιος καλός άνθρωπος έχει να προτείνει διαδρομές εκεί γύρω είτε ορεινές ασφάλτινες είτε βατές χωμάτινες (οχι hardcorila θα χουμε και GS μαζί :wacko: βασικά τι λέω ? εγώ και άλλα 4 bmw θα ναι :confused: - πουτ@ν@ κρίση) , είτε μάσα , είτε παγκάκι στου διαόλου την μάνα σε αετοφωλιά για φρέσκο αέρα και αμπελοφιλοσοφίες , είτε ιαματκά λουτρά , ζαχαροπλαστεία , φαρμακεία ότι αξίζει να δει κανείς στην όμορφη Μακεδονία μας και τριγύρω ...

Δέλτα Νέστου και από Σταυρούπολη ως Ξάνθη μου είπαν ότι έχει φοβερές διαδρομές .
Άγγιστρο ή Σιδηρόκαστρο για φυσικά χαμάμ .. Αλιστράτη και Αγγίτης ποταμός για Σπήλαιο ..

Link εδώ μέσα δεν βρηκα , αν υπάρχει κάτι και δεν το είδα , βοηθήστε ..

Για πείτε τίποτις ..:smokin:

OldMan
03/05/2011, 11:54
Στην Βροντού για πατάτες (ωμές..)

menelaos46
03/05/2011, 13:28
Αγγιστρο να πατε εχει και ιχθυοτροφειο εκει να φατε πεστροφες, να δειτε το Ρουπελ.
Σιδηροκαστρο επισης ειναι ωραια.
Για μεσα στην πολη τωρα στην κοιλαδα καφε και στον Αι Γιαννη ταβερνα.
Στο σπηλαιο της Αλιστρατης ωραια ειναι αν και εμενα δε με ενθουσιαζουν αυτα.
Περιξ της λιμνης Κερκινης εχει ωραια μερη.
Προς το Λαιλια μπορεις να ανεβεις επισης εκει εχει ωραια διαδρομη.
Κατι αλλο δε μου ερχεται τωρα...:beer:

menelaos46
03/05/2011, 13:30
Για ποτε λετε??

Sapadak
03/05/2011, 13:33
Να πατε Ξανθη απο Δραμα μεσω σταυρουπολης.
Να φάτε στο παρανεστη,
Να δειτε το φράγμα του θησαυρου (πριν το παρανεστη)
Να κατεβειτε απο Σταυρουπολη προς Καβαλα (Χρυσούπολη) ή να συνεχισετε απο Σταυρουπολη για Ξανθη με περασμα απο πομακοχωρια

Ζηλευω
:beer:

Lamnian
03/05/2011, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Για ποτε λετε??

Παρασκευή 6/5 - 16:30 θα είμαστε καβάλα Αθηνών - Λαμίας και όποτε φτάσουμε .. Τετάρτη απόγευμα 11/5 για πίσω ..
Ευχαριστώ για τις προτάσεις ..:beer:

VANDA
03/05/2011, 13:43
Και Βόλβη να πάτε.. και Ρεντίνα (μακεδονικά τέμπη)..

Lamnian
03/05/2011, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Να πατε Ξανθη απο Δραμα μεσω σταυρουπολης.
Να φάτε στο παρανεστη,
Να κατεβειτε απο Σταυρουπολη προς Καβαλα (Χρυσούπολη) ή να συνεχισετε απο Σταυρουπολη για Ξανθη με περασμα απο πομακοχωρια

Ζηλευω

Thnaks boy , τώρα μου είπε ο ένας φίλος ότι Σάββατο η Κυριακή έχει και ένα πανηγύρι ... why not :evil:

menelaos46
03/05/2011, 13:44
Παρασκευή 6/5 - 16:30 θα είμαστε καβάλα Αθηνών - Λαμίας και όποτε φτάσουμε .. Τετάρτη απόγευμα 11/5 για πίσω ..

θα ειμαι κι εγω Σερρες τοτε.
Θα ρωτησω και κατι φιλους για κατι χωρια που δε τα θυμαμαι γιατι λειπω 7 χρονια.
Στο παρανεστι ειναι πραγματι ωραια.

Lamnian
03/05/2011, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

Φαντάζομαι αυτά είναι στην κατηγορία Φυσικό τοπίο - Αρχαιολογικός χώρος .. για να καταλαβαίνω τι θα δω ..:D

npat
03/05/2011, 14:09

Σόρυ που το γαμάω, αλλά το "Βόλβη" μου φέρνει πάντα στο μυαλό τις παρακάτω σκηνές ατόφιου σουρεαλισμού:

http://www.youtube.com/watch?v=SgyLIhW0-ps&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IzfT5m0nKUI&feature=related

Άσχετα πάντως, να πάτε. Λέει.

:wave2:

BLACKGAS
03/05/2011, 15:52
+1 σε 'οτι σου είπε ο Sapadak. Αρκεί να μην βρέχει (πολύ!)
:wave2:

Corvo
03/05/2011, 16:27

Να φάτε στο παρανεστη,
Ν
Ζηλευω

Σε αυτα που πηγα τα προτεινω αφοβα...

τα αλλα που λεει ο sapadak δεν ξερω δεν εχω παει για αυτο
καλα να περασετε

Lamnian
03/05/2011, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
Σε αυτα που πηγα τα προτεινω αφοβα...

τα αλλα που λεει ο sapadak δεν ξερω δεν εχω παει για αυτο
καλα να περασετε

και ποια είναι αυτά που πήγες φίλος και τα προτείνεις άφοβα ??...:smilea:

Corvo
03/05/2011, 20:23
Σε αυτα που εγραφε ο Sapadak

Να φάτε στο παρανεστη,

OldMan
04/05/2011, 12:38
Μαλλον ακούς πολύ Sony Boy Williamson...
(και ειδικά το Fattening frogs for snakes..) :winka:

Τέτοιο καιρό όποιος περάσει από κει είναι σίγουρο γεύμα (η και δείπνο αν είναι αρκετά ευτραφής..) των ελικοφόρων αιμοσταγών τεράτων που οι ντόπιοι τα αποκαλούν - προφανώς με εξορκιστική διάθεση - απλώς "κουνούπια" ...:alien:

Lamnian
04/05/2011, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μαλλον ακούς πολύ Sony Boy Williamson...
(και ειδικά το Fattening frogs for snakes..) :winka:

Τέτοιο καιρό όποιος περάσει από κει είναι σίγουρο γεύμα (η και δείπνο αν είναι αρκετά ευτραφής..) των ελικοφόρων αιμοσταγών τεράτων που οι ντόπιοι τα αποκαλούν - προφανώς με εξορκιστική διάθεση - απλώς "κουνούπια" ...:alien:

Οντως ?..:uplate: ούτε περαστικός δηλαδή , τόσο άσχημα ? ..

VANDA
04/05/2011, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Οντως ?..:uplate: ούτε περαστικός δηλαδή , τόσο άσχημα ? ..

Συκοφαντίες μωρέ.. είναι γλυκοαίματος αυτός και τον κυνηγάνε, άστον να λέει. :lol:

LOUKILOUK
04/05/2011, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν γεννήθηκαν ακόμα τα αιμοσταγή τέρατα.... περιμένουν τους καλοκαινούς μήνες...

Μετά λύπης μου σε πληροφορώ ότι στη Ρεντίνα στο Σχολείο Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ. τον Απρίλιο του 2000 τα κουνούπια ήταν ενηλικιωμένα, κυκλοφορούσαν με την κωδική ονομασία "Απάτσι" και εκτελούσαν επιδρομές ασταμάτητα μέρα και νύχτα... οι ποιο άτυχοι αναγκάστηκαν να κάνουν μέχρι και ενέσεις κορτιζόνης λόγω των μολύνσεων...
Το ότι ξεκίναγα με την μηχανή και μαύρο δερμάτινο και έφτανα σαλόνικα με πράσινο θεωρήστε το ανάξιο αναφοράς...
Κατά τα άλλα με ότι είπαν οι προλαλύσαντες συμφωνώ απόλυτα ακόμα και αν δεν τα έχω επισκευθεί κάποια από αυτά.
:beer: :wave2:

sniper
04/05/2011, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μετά λύπης μου σε πληροφορώ ότι στη Ρεντίνα στο Σχολείο Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ. τον Απρίλιο του 2000 τα κουνούπια ήταν ενηλικιωμένα, κυκλοφορούσαν με την κωδική ονομασία "Απάτσι" και εκτελούσαν επιδρομές ασταμάτητα μέρα και νύχτα... οι ποιο άτυχοι αναγκάστηκαν να κάνουν μέχρι και ενέσεις κορτιζόνης λόγω των μολύνσεων...
Το ότι ξεκίναγα με την μηχανή και μαύρο δερμάτινο και έφτανα σαλόνικα με πράσινο θεωρήστε το ανάξιο αναφοράς...
Κατά τα άλλα με ότι είπαν οι προλαλύσαντες συμφωνώ απόλυτα ακόμα και αν δεν τα έχω επισκευθεί κάποια από αυτά.
:beer: :wave2:

Με τον φόβο να με σφάξει ο τοπικός διαχειριστής, εγώ απο εκεί πέρασα 6 χρόνια πριν εσένα και χειμώνα... έπρεπε ίσως να ζήσεις με καλοκαιρινό κουνούπι στην περιοχή...

Τέσπα, σαν τοπίο η Βόλβη είναι αρκετά καλά

Lamnian
06/05/2011, 09:18
Δεν βλέπω κίνηση ... :confused:

Θα ενημερώσω εγώ λοιπόν όταν γυρίσω .. :beer:

micro_fresh
06/05/2011, 09:26
[B]Να πατε Ξανθη απο Δραμα μεσω σταυρουπολης.
Να φάτε στο παρανεστη,
...

+1000
Πέρασα παιδικά χρόνια εκεί και αξίζει!

Αν σας πέρνει ανεβείτε προς Καράντερε, έχω να πάω χρόνια αλλά πρέπει να έχει βατούς δασικούς δρόμους

tip: για φαγητό στο Παρανέστι στον Μποζίδη!

Lamnian
06/05/2011, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από micro_fresh
+1000
Πέρασα παιδικά χρόνια εκεί και αξίζει!

Αν σας πέρνει ανεβείτε προς Καράντερε, έχω να πάω χρόνια αλλά πρέπει να έχει βατούς δασικούς δρόμους

tip: για φαγητό στο Παρανέστι στον Μποζίδη!

thanks mate :wave2:

Lamnian
19/05/2011, 14:49
Πήγαμε - Ήρθαμε - Ξαναπάμε ΑΝΕΤΑ !!

Παραθέτω πληροφορίες αν και οι προλαλήσαντες ήταν εύστοχοι ..

- Λίμνη Κερκίνη - όλη η διαδρομή γύρω γύρω και απαραίτητα βόλτα με την βάρκα - σε πάνε
στην πολιτεία των Κορμοράνων - Αιρωδιών - Αργυροπελεκάνων κλπ Nation Geographic εντελώς - βλέπεις τις φωλιές μένεις κάγκελο - ήσυχα ήσυχα να μην ενοχληθούν ...

- Ορος Λαιλιάς και αν μπορείτε από Χώμα - Πολύ Spooky το δάσος τώρα την Άνοιξη

- Φαλακρό - Θα βρείτε και χιόνια - Θέα που κόβει την ανάσα - γαμάτη και η διαδρομή μέχρι επάνω

- Η πόλη των Σερρών ωραία αλλά τίποτα το ιδιαίτερο - πάρτε κανά ακανέ και φάτε στις ταβέρνες στα πλακόστρωτα - μας πήγαν συγκεκριμένα σε ένα πρώτο αλλά δεν θυμάμαι .. :sad:

- Δεν στενοχωρήθηκα που δεν μπήκα πίστα , έχει τρομερές διαδρομές και με καλύτερο background μακράν - Νέστος - Κερκίνη - Σταυρούπολη - Αλιστράτη κλπ

- Σπήλαιο Αλιστράτης - αξίζει να το δείτε - 7 εκατομμυρίων ετών - στα 200 μέτρα το φράγμα του Αγγίτη - ούτε που φαίνεται αλλά γαμάτο - αν δεν φοράτε μπότες - μπουφάν - παρελκόμενα και έχετε χρόνο , κάντε την γύρα από το μονοπάτι ..

- Δάσος Σήμηδας - Καρά ντερέ - Παρθένο Δάσος - Ροδόπη - άντε γεια - βατοί χωματόδρομοι - προσοχή σε ελάφια - ζαρκάδια - λαγούς - Χάρηκα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που έχουμε ακόμα τέτοια φύση .. θα το καταφχαριστηθείτε !!! μετά κατάβαση προς Παρανέστη - απ'τις καλύτερες διαδρομές που έχω κάνει - ξύνεις ότι θες με θέα ότι θες και καταλήγεις στον ΜΠΟΖΙΔΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και δεν θες να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΙΤΙΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΕΑΤΙΚΟ πουθενά αλλού !! ... όνειρο !!!

- Αγγιστρο για χαμάμ του 11ου αιώνα - κοντά στον προμαχώνα - εξυπηρετικότατοι - φοβερή τοποθεσία - μετά αράζετε 2 ώρες να στανιάρετε - εμπειρία ..

- Οχυρά Ρούπελ - μιας και η Ελληνική ξεφτίλα δεσπόζει τελευταία , νιώθεις λίγο έλληνας βλέποντας τα ...

Αυτιά !! Να πάτε !! Να ξαναπάμε !!!

ένι κουέστιονς ? :D

VANDA
19/05/2011, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian

ένι κουέστιονς ? :D

Πού είναι οι φωτό;

Lamnian
19/05/2011, 14:59
Πού είναι οι φωτό;

Ξεκινάω το Resize τώρα , max αύριο ξεκινάω τις παραθέσεις .. και έχει πολύ πράμα ..