PDA

View Full Version : Fzr 750 Δώστε φως στο τούνελ.

Σελίδες : 1 [2]

sv9cvk
10/05/2011, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Aaaaaaaa συνάδελφος!!!!!!!!!!!

Nαι καντε και συλλογο... :sun: :sun: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Νομίζω οτι το μέταλο ιονίζεται (μπορεί και ηδονίζεται) και "μαγνητίζει" άψητους κόκκους χρώματος. Στην συνέχεια ψήνεται σε χαμηλή φωτιά και σερβίρεται με πατατούλες φούρνου.

Κάτι τέτοιο, δεν ξέρω να σου πω.(είμαι 4x πιο άσχετος από σένα λολ!)

:eyepop: καλη ορεξη :rotflmao: :rotflmao:

Ηλεκτροστατικη ουσιαστικα αποτελειται απο ενα πιστολι βαφης που μπαινει η "πουδρα" που ειναι το χρωμα.
Στην ακρη του πιστολιου υπαρχει ενα ηλεκτροδιο με υψηλη ταση της ταξης των 25 με 70KV ισως και παραπανω (σε ορισμενα ειναι ρυθμιζομενη) και υπαρχει και η γειωση που παει στο κοματι που πρεπει να βαφτει ,ο ενας πολος ειναι πανω στο πιστολι και ο αλλος στο κοματι που παει για βαψιμο,,ξεχασα να πω οτι στο πιστολι μπαινει και αερας αλλα η πιεση του ειναι πολυ μικρη ,ετσι βαφοντας η πουδρα περνοντας απο την υψηλη ταση φορτιζεται θετικα και παει και κολαει στον αλλο πολο (που ειναι το κοματι για βαψιμο) που ειναι φορτισμενο αρνητικα...
Μολις τελειωσει η βαφη μπαινει σε φουρνο στους 200 βαθμους για μερικα λεπτα για ψησιμο και μολις κρυωσει το βιδωνουμε και φευγουμε......:beer:
Αν θελει καποιος κατι σερβιρισμενο με πατατες ας ακουμπησει το ηλεκτροδιο...:rotflmao: (χαμηλο ρευμα αλλα αρκετο ωστε να το καταλαβεις!!!)

zefos1100xx
10/05/2011, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AnToNaRoS3
... ενω ετριβα με τη βουρτσα καρφωσε 1 < τριχακι > στο νυχι μου...
Υ.Γ η τριχες ειναι σιδερενιες....:bigcry:

ΑΟΥΤΣ!!!!:hypnotize :eyepop: :eek:

Γ@μωτ......

καλη συνεχεια!!!

:rotflmao: :beer:

csofos
10/05/2011, 23:29
To pas poly kala to pragma. Mpravo!!!! :beer:

AnToNaRoS3
10/05/2011, 23:56
zefos1100xx ...Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα...

csofos Να σαι καλα φιλαρακι :)

Μια απορια παιδια...Ο σκελετος πρεπει να ασταρωθει αμεσα < υπαρχει περιπτωση σκουριας? >

2) Θελει τρυψιμο πριν ασταρωθει??? Αν ναι με τι γυαλοχαρτο?? Eyxaristwwwwwwwww :beer:

csofos
11/05/2011, 00:10

Μια απορια παιδια...Ο σκελετος πρεπει να ασταρωθει αμεσα < υπαρχει περιπτωση σκουριας? >

2) Θελει τρυψιμο πριν ασταρωθει??? Αν ναι με τι γυαλοχαρτο?? Eyxaristwwwwwwwww :beer:
Περίπτωση σκουριάς δεν υπάρχει. Το αλουμίνιο δε σκουριάζει. Αν και φαντάζομαι λες για το ψείριασμα που παθαίνει. Αλλα ούτε και για αυτό έχει ανάγκη. Είναι φινιρισμένο το αλουμίνιο του σκελετού. Όσο για το γυαλόχαρτο, εγώ έξυνα ότι κομμάτι αλουμινίου για βάψιμο, με 320. Αστάρωμα πρέπει να το κανεις όπως σου είπα και σε άλλο μήνυμα, με ειδικό αστάρι για αλουμίνια. Τα απλά αστάρια δεν κρατάνε και θα φύγει το χρώμα. Το αστάρι για αλουμίνια κάθεται τόσο καλά πάνω, που φεύγει μονο με ξύσιμο (και αν).

AnToNaRoS3
11/05/2011, 00:28
Ωραιος...Αλλα π.χ τα πλαστικα τα τριβεις με 320 μεχρι να φυγει η γιαλαδα....εδω μεχρι ποτε??? οεο :lol: :lol: :lol: :lol:

csofos
11/05/2011, 08:13
Ωραιος...Αλλα π.χ τα πλαστικα τα τριβεις με 320 μεχρι να φυγει η γιαλαδα....εδω μεχρι ποτε??? οεο :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορείς να πεις... το ίδιο. Έχει κάποιο φινίρισμα το πλαίσιο. Δε χρειάζεται πολύ. Απλά να αγριέψει η επιφάνεια λίγο για να πιάσει το χρώμα.

zefos1100xx
11/05/2011, 09:33
το 320 λες να αφησει χαρακιες που θα φαινονται κατω απο υποστρωμα κ χρωμα?

μηπως να ανεβαινε λιγο σε grid?

csofos
11/05/2011, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
το 320 λες να αφησει χαρακιες που θα φαινονται κατω απο υποστρωμα κ χρωμα?

μηπως να ανεβαινε λιγο σε grid?
Φιλε zefos1100xx, το έκανα εγώ με 320 πολλές φορες και δεν είδα το παραμικρό σε χαρακιά. Υπόψιν ότι έριχνα αστάρι, μετά 2 (καμια φορα και 3) χερια χρώμα και μετά 2 χερια βερνίκι. Και πάντα κάλυπτε. Μπορώ να σου πω από το αστάρι ακόμα.

AnToNaRoS3
11/05/2011, 13:46
Καλημερα :D ξυπνησα λιγο αργα, αν βρω χρονο το απογευμα θα τελειωσω το σκελετο...

Μετα τελος προς το παρον γιατι αρχιζουν εξετασεις και εχω διαβασμα...:ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

οστοσο θα εχω μαζεψει και χρημα να συνεχισει το εργο μας.....Να στε καλα :beer:

John Steed
11/05/2011, 17:36
Καλά το πας, προχώρα!! :beer: :beer:

vforever
11/05/2011, 22:31
Καλη συνεχεια!:beer:

Dalt0n
20/09/2015, 01:51
Τελικά τι έγινε?