Σύνδεση

View Full Version : αχαχαχ για γελεια κ κλαματα

intruder
05/05/2011, 17:16
οταν θες να κανεις το θεο να γελαει κανε σχεδια,λεει ενα παλιο ρητο.....

κ κει που ετοιμαζομουν για 3ημερο κ γαμω.... 10 λεπτα πριν παω σχολασω κ μετα να φορτωσω την μηχανη ,λαδωμα αλυσιδας κτλ φορτσατος κατεβαινω την κατηφορα με εαν fiat pundo μπροστα μου.αναβει φλας για αριστερα το αμαξι ο ηλιος κοντρα δεν βλεπω τπτ εκτος απο ενα αμαξι να ακινητοποιηται ,φρενο εγω αλλα που το cub 90 της δουλειας να σταματησει.......:eyepop:
σκοπευω λοιπον αναμεσα αμαξι κ πεζοδρομιο και:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: δεν με περνει....πηαω οσο μπορω μακρια το μηχανακι μπαινει στο πορτ παγκαζ κ εγω τρωω μια καλοστρωμενη βουτα,(ζηλευοντας την ποζα του σουπερμαν οταν πεταει κ κανοντας με το δεξι χερι το σημα του heavy metal )αναμεσα στο αμαξι κ στο πεζοδρομιο:hypnotize ..καθως εφυγα η χτυπησε το γονατο μου στο τιμονι ειτε γυρισε στο πεζοδρομιο το μπουφαν κ οι προστασιες εκαναν καλα τη δουλεια τους , κεφαλι αν κ φορουσα κρανος δεν χτυπησε πουθενα κ ΕΑΝ δεν ειχα βγαλει τις προστασιες απο το παντελονι κορντουρα μπορει να μην παθαινα το παραμικρο...αποτελεσμα το δεξι γονατο μου να πρηστει κ να μη μπορω να το πατησω κατω.πηγα νοσοκομειο εκανα ακτινογραφεις δεν εχω τπτ σπασμενο αλλα γονατο για περπατημα προς το παρων γιοκ......αρα τον μπουλο για αυριο:bigcry: :bigcry: :bigcry: ελπιζω σε γρηγορη αναρωση να το μεταφερω για το επομενο http:/www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114558

Corvo
05/05/2011, 17:32
περαστικα και γρηγορα...
αν δεν εχει αναρρωσει πληρως το επομενο ΣΚ το γονατο μην το ζορισεις γιατι 3ημερο με μηχανη θα ειναι ζορισμα γιατι μπορει να σε ταλαιπωρει καιρο....

παντα προστασιες και προσοχη
:beer:

John Steed
05/05/2011, 17:40
Περαστικά! :wave2:

nio1981
05/05/2011, 18:25
περαστικα:wave2: :wave2:

jimmis5
05/05/2011, 18:40
Περαστικα και γρηγορα,Ερχεται το καλοκαιρι:beer: :beer:

vagelis78
05/05/2011, 18:51
Περαστικα φιλε το γονατο να ειναι ενταξει και τριημερα θα ξαναρθουν.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

zolotas
05/05/2011, 19:08
το τελειο τραυμα εκανες για να αποφυγεις τα εξοδα:lol:

fz6man
05/05/2011, 20:44
οταν θες να κανεις το θεο να γελαει κανε σχεδια,λεει ενα παλιο ρητο..... μαλακίες λεει το ρητό , δεν υπάρχει θεος ακόμα δε το κατάλαβες? εξού και η αποδιξη :D

dim_rac
05/05/2011, 21:15
περαστικα!

ziggΥ
05/05/2011, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
το τελειο τραυμα εκανες για να αποφυγεις τα εξοδα:lol:
χα! :lol:

περαστικά :wave2: :wave2:

XJR_Billy
06/05/2011, 08:20
Γρήγορα περαστικά !!!:beer: :beer: :beer:

TROOPER
06/05/2011, 09:45
βαζε παγο στο γονατο και αναροπη θεση!!

περαστικα.

intruder
06/05/2011, 11:11
σας ευχαριστω ολους σας μολίς γυρισα απο τιν ορθοπεδικο ετσι οπως προειπατε παγο κ σε 10-15 μερες ολα καλα(ευτυχως δηλαδη δεν χανω το μισο καλοκαιρι).καλα χλμ κ παντα ορθιοι

τον προστατευτικο εξοπλισμο παντα κ παντου:beer: :wacko:

Pardalotzatziki
06/05/2011, 12:25
Αντε περαστικα

Μια χαρα εισαι...

:beer:

:wave2:

intruder
20/05/2011, 19:38
σε καμια 10ρια μερες κανω εγχειρηση εμπρος χιαστου κ μηνισκου.ο γιατρος ειπε οτι μετα απο κανα μηνα θα μπορω να οδηγησω(αμαξι) κ μετα εως να αποκτησει μυικη δυναμη το ποδι θα επανελθω κ στη δουλεια.κανας που να ειχε τετοια εμπειρια σε ποσο καιρο θα καβαλαω μηχανη.ειναι οτι κ η δουλεια μου εξαρταται απο αυτο.κ εκανα ονειρα να παω ετησια κ στο πσκ ανασυγκροτηση :bigcry: :bigcry: το ποδι τωρα παντως μπορω να το περπατησω:D

Egle
31/05/2011, 12:55
Φιλαρακι το νου σου με το γονατο..Και να το πατας μην παιρνεις πολυ αερα..Ειναι απο τους πιο υπουλους τραυματισμους που αφηνουν προικα εφ'ορου ζωης..Και ειδικα με τους χιαστους..Εν αναγκη και αν μπορεις κανε την αποθεραπεια σου για να ξανα θρεψει ο μυς σε ιδιωτικό γιατρο..Ξερω οτι αυτο οικονομικα ειναι απαγορευτικο αλλα προσεξε το γιατι υπαρχει περιπτωση να μην θρεψει σωστα και να εχεις αδυναμο μυ..Δεν θελω ουτε να σε αγχωσω ουτε να σε πανικοβαλω αλλα προσεξε το καλα..

Και φυσικα παντα ορθιος..:beer: :beer: