View Full Version : ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ καθώς πρόσφατα απέκτησα δύκυκλο μετα απο μια μεγάλη αποχή πολλών χρόνων.
Το θέμα μου ειναι το εξής:
Τον ιανουαριο (2011) αγόρασα ενα καινούριο παπι με σκοπο να το χρησιμοποιω γα τις μετακινησεις στη δουλεια μου και να αφησω το αυτοκινητο για λόγους κυρίως οικονομίας.
Το μηχανάκι το έστρωσα κανονικά και παρουσίασε κάποια προβλήματα όπως τριξίματα και συντονισμοί πλαστικων με αποτέλεσμα να γινονται πολύ!! ενοχλητικα ειδικά οταν κινούμαι σε μεγάλες αποστάσεις.
(ο πωλητής ισχυριζόταν πριν το αγοράσω οτι δεν έχει προβλήματα με τριξίματα και αφου το αγορασα ειπε χαρακτηριστικά: έλα μωρε,ολα τα παπιά τρίζουν!!!)
Βέβαια μπορώ να πω πως κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να μου λύσουν το πρόβλημα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν (η μάλον τα αντιλήφθηκα όταν τελείωσε το στρώσιμο)
Μολις το έστρωσα λοιπόν και άρχισα να το "παταω¨ παρατήρησα οτι το μηχανακι πατίναρε υπερβολικά.
Στην πρώτη επισκεψη μου στο καταστημα - εξουσιοδοτημένο συνεργείο προσπαθήσαν να μου το ρυθμίσουν χωρις κανένα αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια μου αλάξανε λάδια και το πρόβλημα διορθωθηκε για 2 ημέρες μονο.
Την τρίτη φορά μου αλάξανε δίσκους και το πρόβλημα διορθώθηκε,οταν όμως μετα απο 500 χιλιομετρα έκανα servive και μου αλάξανε λάδια το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι!!! να προσθεσω εδω οτι σε απόπειρες διαφόρων ρυθμίσεων απο το μηχανικό τα πραγματα περιπλέκονταν περισσότερο καθώς αρχισε να κουμπώνει πολύ δύσκολα η 4η ταχύτητα όταν το μηχανάκι ζεσταινόταν η να μη συμπλεκτάρει στα κατεβάσματα εφόσον κρατούσα το λεβιέ πατημένο.
Για να μην τα πολυλογώ μου συστήσανε να το παω στον κεντρικό αντιπρόσωπο,οπως και έκανα
Μετα απο μια ημέρα με καλέσανε να μου πουνε οτι το μηχανάκι είναι έτοιμο και να πάω να το παρω.
Μου είπανε αν θυμάμαι καλα οτι αλάξανε κατι πυράκια και τα ελλατήρια της καμπάνας (επιφυλλασομαι ομως). Πριν φύγω όμως τσεκάρω να δώ αν συμπλεκτάρει και βλέπω οτι το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει!!! φωνάζω παλι το μάστορα του το λέω και αυτός προσπαθεί να το ρυθμίσει επιτόπου χωρίς κανένα αποτέλεσμα!
Μου δίνουν λοιπον ένα μηχανάκι αντικατάστασης και μου λένε οτι θα με πάρουν τηλεφωνο. (παρασκευή)
Τη δευτέρα λοιπόν με παιρνουν τηλέφωνο και μου λένε πάλι το ίδιο κακό αστείο! οτι είναι έτοιμο φυσικα!Πηγαίνω και γω λοιπον να το παραλάβω αρκετά δυσπιστος πλέον και τους ρωτάω το τσεκαρατε καλα? ειστε σίγουροι οτι ειναι εντάξει? μου λέει ο μηχανικός "φωναξα και ένα μηχανικο απο δίπλα (δεν ξερω τι ενοούσε με το δίπλα) και πρώτη φορα είδαμε τέτοιο πράγμα." κατι για πυράκια μου είπε παλι αν κατάλαβα καλά.
Το παιρνω λοιπον και γω και φευγω.ολα καλα και μετα απο κανα 20λεπτο που ζεστάθηκε πάλι τα ίδια!!!
δηλαδή το μηχανάκι όταν ζεστένεται καλα δεν συμπλεκτάρει με αποτέλεσμα να μην μπορω να κάνω ομαλα κατεβάσματα ταχυτήτων και μπορώ να πω οτι σε κάποιες περιπτώσεις είναι και λίγο επικύνδυνο.
Αλλα προβλήματα που μου παρουσίασε επίσης είναι οτι:
1) η δισκόπλακα συμπεριφέρεται σαν να έχει στραβώσει δεν είμαι σίγουρος γιατι απο τον κεντρικη αντιπροσώπεια ισχυρίζεται οτι μάλον φταίει κάτι αλλο και μου λένε να πάω να λύσω το προβλημα μου στο εξουσιοδοτημένο συνεργειο και οτι αυτοι δέν ασχολούνται!!!
2) Όταν είναι κρύο κανει ένα θόρυβο δεν ξέρω πώς να το περιγράψω (κλακ κλουκ) ο οποίος οσο ζεστένεται το μοτέρ, σταδίακα εξαφανίζεται.Ούτε αυτο έχει λυθεί και μεσα στα νέυρα μου ξέχασα να τους ρωτήσω αν το ελένξανε.
3) Τα πλαστικά και τους συντονισμούς που ανέφερα προηγουμένως.ο Κεντρικός αντιπρόσωπος αρνέιται να κάνει κάτι καθως λέει οτι δεν καλύπτονται απο την εγγύηση παρόλο που στο χαρτί που έχω εγω γραφει οτι δεν καλύπτονται πλαστικά μόνο σε περίπτωση αισθητικής ατέλειας.
Παιδιά συγνώμη αν σας ζάλισα με το μεγάλο πρώτο μου post αλλα ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Εχω απελπιστεί εντελώς και εχω κουραστεί ψυχολογικά καθώς εχω χάσει πολύ χρόνο με ολη αυτη την ιστορία.
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???
giannis113
11/05/2011, 02:11
τι μαρκα ειναι;
imitrelos
11/05/2011, 02:50
Αυτό με το λάδι είναι κουλό ,κατα πρώτον ζήτα απο τήν κεντρική αντιπρωσοπεία αντικατάσταση !!! αν δέν στήν κάνουν ζήτα να σου δώσουν γραπτός για πιούς λόγους δέν γίνεται η αντικατάσταση με το να αναφέρουν το λόγο άρνησης για κάθε ένα απο τα προβλήματα.
Μετά email στήν εταιρία και βάλε μέσα και το έγραφο με τους λόγους που θα σου έχει δώσει η εδώ εταιρία.
για το τρίξιμο τσέκαρε τήν συναρμογή τόν πλαστικών και επεισης άν είναι καλά βιδωμένα
και άν μπορείς βάλε κάποιο ελαστικό ροδελάκι στίς βίδες
Για πιο μηχανάκι μιλάμε ????
George_M.
11/05/2011, 06:12
μαλλον κινεζος θα ειναι...
ο κατασκευαστης...:rolleyes:
Τόσα και άλλα τόσα έπαθα με 2 καινούρια KYMCO που αγόρασα πρίν από 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Έλυναν μόνες του οι βίδες που κρατάνε το μοτέρ στο πλαίσιο, δεν είχαν συμπλέκτη μετά από λίγη ώρα χρήσης, έχαναν την δύναμή τους μετά από 1-1,5 ώρα χρήσης, δάκρυζαν από τα πρώτα χλμ οι τσιμούχες στα καλάμια, έτριζαν, αν πήγαινες μια απόσταση 30 χλμ λίγο γρήγορα και έσβηνες το μηχανάκι, δεν έπαιρνε μπρος παρά μόνο όταν κρύωνε και άλλα ευτράπελα. Ο τοπικός αντιπρόσωπος έκανε ότι μπορούσε να διορθώσει τα προβλήματα (ειδικά αυτό που ξεβίδωναν οι βίδες του μοτέρ είχε πολύ γέλιο μιας και είχα χρησιμοποιήσει όλων των ειδών τις λοκτάιτ χωρίς αποτέλεσμα και κατέληξα να είμαι μια φορά την εβδομάδα με το αερόκλειδο να σφίγγω). Μίλησα με τα κεντρικά και παραδέχτηκαν ότι πρώτη φορά τους συμβαίνουν τόσα προβλήματα συγκεντρωμένα σ' ένα μηχανάκι. Τους θύμισα ότι τα μηχανάκια είναι δύο και θεωρώ ότι έχει πρόβλημα η παρτίδα.
Τελικά αφού απείλησα ότι θα στείλω τα μηχανάκια με δικαστικό επιμελητή στα κεντρικά ως απαράδεκτα και θα δημοσιοποιήσω τα προβλήματά μου στα φόρα και στο ΙΝΚΑ, κι επιφυλάχτηκα για όλες τις νόμιμες ενέργειες, σε συνεννόηση με τον τοπικό έμπορο, έδωσα μια μικρή διαφορά και πήρα 2 KAZE-R.
Συμβουλευτικά ένα μηχανάκι που βγάζει τόσα από καινούριο, δεν θα γίνει όσο και να το μαστορέψεις μηχανάκι της προκοπής. Δώστο πίσω και πάρε άλλο (άλλη μάρκα). Μια απώλεια χρημάτων θα έχεις απλά προσπάθησε να την περιορίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maze77
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ!
.
.
.
.
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???
Πουλησε το και παρε εναν αλλο Ασιατη, κατα προτιμηση Ιαπωνα. Οχι Κινεζο.
:wave2:
webassasin
11/05/2011, 18:25
Και εγω για κινεζο το κοβω,αλλα κατι μου λεει οτι μπορει να ειναι και ιννοβα.
παδια ευχαριστω για τισ απαντησεις!
το πηγα παλι στην αντιπροσωπεια και τους ειπα να με παρουν μονο οταν θα ειναι σιγουροι οτι δεν θα ξαναπαρουσιαστει προβλημα.οσον αφορα το ποιο μοντελο ειναι θα σας πω αφου ληξει η ιστορια.
2) Όταν είναι κρύο κανει ένα θόρυβο δεν ξέρω πώς να το περιγράψω (κλακ κλουκ) ο οποίος οσο ζεστένεται το μοτέρ, σταδίακα εξαφανίζεται.Ούτε αυτο έχει λυθεί και μεσα στα νέυρα μου ξέχασα να τους ρωτήσω αν το ελένξανε.
[/B]
κάποιοι θόρυβοι κατα το ζέσταμα είναι φυσιολογικοί τώρα οι συγκεκριμένοι δεν ξέρω αν είναι στα πλαισια αυτά.
Τώρα κοίτα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά άκρη δε νομίζω να μπορέσεις να βγάλεις.
Αν δεν είναι κι επώνυμο (κινέζικο) αλόμα πιο πολλές πιθανότητες να μην βρεις άκρη και στο τέλος θα σου πουν ότι πληρώνεις παίρνεις.Φίλε δεν ξέρω το ιχσχύει στην περίπτωσή σου αλλά σου έυχομαι καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα.
Φίλε μου δεν είναι κακό να πεις τι μηχανάκι είναι. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Φίλε μου δεν είναι κακό να πεις τι μηχανάκι είναι. :wave2:
Απολύτως σωστός
+1
Δικιο έχετε,
Το μηχανακι ειναι το DAYTONA SPRINTER 125. Πριν το παρω που εκανα μια μικρη ερευνα δεν ακουσα κανεναν να εχει προβληματα περαν του τριξιματος των πλαστικων για τα οποία με ειχε διαβεβαιώσει ο πωλητής οτι δεν υπαρχει προβλημα και πως αυτο συνεβαινε στο παλιοτερο μοντελο
:nono:
Να προσθεσω πως περαν των προβλημάτων το μηχανακι δεν ειναι καθόλου άσχημο για τα λεφτα του.Τι να πω..ισως ειναι γκάντεμης..οταν ημουν πιτσιρικάς είχα αλαξει καμια 10ρια μηχανες συνολικα (ολεσ μεταχειρισμενες) και δεν ειχα κανενα προβλημα και τωρα πρωτη φορα παιρνω καινουριο και την πατησα:confused:
road spirit
11/05/2011, 23:29
maze77
διάβασε : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88196
και απευθύνσου στη γενική γραμματεία καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/) τεκμηριώνοντας τη θέση σου όσο καλύτερα μπορείς
Και μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για την κατάληξη.
manhunter
12/05/2011, 14:25
Ωχ! Ο αδερφός μου πήρε ένα τέτοιο, την Μεγάλη Εβδομάδα.
Προς το παρόν το στρώνει (300χλμ), και είναι στην πένα.
Θα του πώ να κοιτάξει για τυχόν συμπτώματα.
Καλά ξεμπερδέματα φιλαράκι.
:beer: :beer: :beer:
Eιχα ενα τετοιο για δυο χρονια περιπου. Το εδωσα προ 6μηνου με 6000 χλμ.
Δεν μου ειχε παρουσιασει κανενα μα κανενα προβλημα πλην του συντονισμου των πλαστικων σε συγκεκριμενες στροφες.
Παρουσιαστηκε προβλημα ομως στο παληκαρι που το εδωσα.
Μετα απο δυο μερες του εκλεψαν κ τις δυο ροδες:dizzy: :dizzy:
Το βρηκε στο διπλο σταντ με τουβλα μπρος πισω, κατω ακριβως απο το μπαλκονι που κοιμοταν :confused: :confused:
John Steed
12/05/2011, 16:59
Για τα Daytona, ο συντονισμός είναι ένα πρόβλημα, αν μπορείς λύσε μόνος σου τα πλαστικά και βάλε λίγο αφρώδες ή λίγη μονωτική ταινία στις ενώσεις για να δημιουργήσεις "πάτημα", από εκεί που εντοπίζεις το τρίξιμο. Αυτό είναι το εύκολο.
Το δύσκολο είναι όλα τα υπόλοιπα.
Απευθύνσου κατευθείαν στον Γκοργκόλη με επιστολή και με e-mail, επιφυλασσόμενος για όλες τις νομικές ενέργειες που σου έγραψαν ο Vaska και ο Road Spirit
http://www.gorgolis.gr/
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω κάτι, μιας και το Daytona που έχω εγώ, αλλά και τα τρία που έχουμε στη δουλειά μου χαίρουν άκρας υγείας....
Καλά ξεμπερδέματα! :wave2:
ANAΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.........
Καί μπορείς νά τήν κάνεις μέσα σέ 90 μέρες.
Θά σού κοστίσει όμως πιό πολύ άπό τό παπί.
Ό καλύτερος τρόπος είναι νά έπιδιώξεις
άλλαγή μέ κάποιο άλλο μηχανάκι.
Δέν έχω άκούσει γιαυτό τό μηχανάκι τέτοια τρελλά
Νομίζω ότι σέ παιδεύουν έπειδή άρνούνται
νά βάλουν τό χέρι στή τσέπη.
Άν έδινες 4-5 κατοστάρικα άκόμα θάπαιρνες
ένα άθάνατο ΜΟDENAS.
Γιατί θα του κοστίσει πιο πολύ απ' το παπί?
1280 το πηρα.
Τωρα το στειλανε στην κεντρικη αντιπροσωπεια στη Λαρισα νομζω.Σκεφτομαι μολις το φτιαξουν να το δωσω να παρω κανα σκουτερακι δεν μπορω αλλο με εχει κουρασει.:smokin:
siraxanz
12/05/2011, 23:37
1280 το πηρα.
Τωρα το στειλανε στην κεντρικη αντιπροσωπεια στη Λαρισα νομζω.Σκεφτομαι μολις το φτιαξουν να το δωσω να παρω κανα σκουτερακι δεν μπορω αλλο με εχει κουρασει.:smokin:
Π@π@ριά κινέζικη και δεν φτιάχνεται...τι να φτιάξουν?
1280 όταν παρόμοιο κινέζικο έχει 800ε
Απλά επειδή το φέρνει ο συκγεκριμένος και καλά έχει αντιπροσωπεία και υποστηρίζεται....
25ε το κοντέρ κομπλέ νο νεϊμ, 65 του παραπάνω...τέτοια υποστήριξη λέμε,
επώνυμο το πράμα...
Μακρυά, ξεφορτώσου το αν μπορείς, την έχω καραπατήσει παρομοίως,
καλύτερα έναν καίσαρα με 800ευρά, τουλάχιστον έχει την τιμή που πρέπει!
chr1s_86
13/05/2011, 00:01
Κινέζικο ή ημι-κινέζικο παπί; :nono:
Χίλιες φορές μεταχειρισμένο astrea grand ή crypton...
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γιατί θα του κοστίσει πιο πολύ απ' το παπί?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.........
Όπως καταλαβαίνεις αύτοί δέ δουλεύουν τζάμπα.
Ή ταρίφα ...??
Έξαρτάται πού θά πάς.
500 νομίζω πώς είναι μιά μέση τιμή.
Καί πάντα έχεις τόν κίνδυνο νά μή συγκινηθεί ό άντίδικος
όπότε πάς σέ μιά διαδικασία χρονοβόρα στήν όποία
θά πρέπει νά παραδώσεις τό παπί σέ αύτούς πού τό άγόρασες
καί μάλιστα μέ πλάγιο τρόπο.
Δηλαδή νά τό πάς έκεί νά τό δούνε καί μετά νά άρνηθείς
νά τό παραλάβεις....!!
Βασική προυπόθεση αύτή,νά παραδώσεις τό μηχανάκι
καί νά άρνηθείς νά τό παραλάβεις,καί μάλιστα μέ παραστατικά νόμιμα
μή τό παρατήσουν στό πεζοδρόμιο...!!
καί περιμένεις.......περιμένεις...........περιμένεις.
1 χρόνο, 2 χρόνια.......??
γιά νά δικαιωθείς.
Πώς τό κόβεις..??
ΕΥΚΟΛΟ..??
Άς μήν σπρώξουμε λοιπόν τόν άνθρωπο σέ περιπέτειες
καί όποιονδήποτε άλλον τήν έχει πατήσει.
Καλύτερα μιά συμβιβαστική λύση μέ άλλαγή μηχανής καί μέ
πιεστικό μέν άλλά ώραίο τρόπο.
λοιπον παιδια τα νεοτερα:
Σημερα το παρελαβα απο την αντιπροσωπεια.Εκει ο μηχανικος μου ειπε πως αλαξανε οτι εχει να κανει με το συμπλεκτη αν και στο χαρτι που μου δωσανε λεει οτι αλαχτηκαν τα εξης:
1)μοχλος ταχυτητων
2)βιδα ρεγουλατορου αμπραγιαζ
3) μοχλος ταχυτητων τριπλος
Μεχρι στιγμης ολα καλα αν και δεν εχω κανει πολλα χιλιομετρα ακομη.Το θεμα με το δισκοφρενο μου ειπε πως θα το λυσει ο πωλητης και το θεμα με τα πλαστικα το ελυσα μονος μου.Γενικα αν εξαιρεσουμε τα προβληματα που μου παρουσιαστηκαν (δεν εχω ξανα ακουσει κατι παρομοιο σε αλον με το ιδιο μηχανακι) το παπι ειναι μια χαρα. και δεν νομιζω οτι ειναι αντιστοιχο με τα υπολοιπα κινεζικα.(το λεω αυτο με την εμπειρια που ειχα ως κατοχος αρκετων μηχανων και παπιων στο παρελθον).
Τωρα σκεφτομαι αν θα το πουλησω η οχι γιατι οσο καιρο το ειχε η αντιπροσωπεια μου ειχανε δωσει ενα scooter και γλυκαθηκα με την ανεση που προσφερει σε σχεση με το παπι.
Οσον αφορα τα χρηματα που θα χασω απο την πωληση,τουλαχιστον τα εξοικονομησα απο την οικονομια που εκανα σε βενζινη σε σχεση με το αν κυκλοφορουσα με το αυτοκινητο.Ειναι μια παρηγορια και αυτο...
Το 1 με το 3 τι διαφορά έχουν ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Το 1 με το 3 τι διαφορά έχουν ??
δεν εχω ιδεα..αυτο γραφει στο χαρτι.
gregogti
06/08/2011, 16:14
τι εγινε με το μηχανακι τελικα??
τελικα αφου συνεχισε να κανει τα ιδια αποφασισα να το πουλησω με αποκορυφωμα να χαλασει μια ημερα πριν το ραντεβου που ειχα για να το δωσω!Τελικα το πουλησα και επειδη εχει ακομη 6 μηνε εγγυηση εχω και λιγοτερες τυψεις για αυτον που το πηρε.Εγω αγορασα ενα scooter sym gts 250.
τελικα αφου συνεχισε να κανει τα ιδια αποφασισα να το πουλησω με αποκορυφωμα να χαλασει μια ημερα πριν το ραντεβου που ειχα για να το δωσω!Τελικα το πουλησα και επειδη εχει ακομη 6 μηνε εγγυηση εχω και λιγοτερες τυψεις για αυτον που το πηρε.Εγω αγορασα ενα scooter sym gts 250.
Δλδ για να καταλάβω...... ξεφορτώθηκες το πρόβλημά σου φορτώνοντάς το σε άλλον????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και να με συγχωρείς δλδ αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στην σειρά τους αλλά και να λέμε και του στραβού το δίκιο συμπεριφέρθηκες στον επόμενο κάτοχο χειρότερα απ' ότι η αντιπροσωπεία σε σένα.
Μάλιστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δλδ για να καταλάβω...... ξεφορτώθηκες το πρόβλημά σου φορτώνοντάς το σε άλλον????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και να με συγχωρείς δλδ αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στην σειρά τους αλλά και να λέμε και του στραβού το δίκιο συμπεριφέρθηκες στον επόμενο κάτοχο χειρότερα απ' ότι η αντιπροσωπεία σε σένα.
Μάλιστα.
Νομιζω πως με αδικεις γιατι:
1. ο αγοραστης γνωριζε το προβλημα καθως το πηγε σε δικο του μηχανικο και το τσεκαρε
2 ο μηχανικος ειπε στον αγοραστη ποσα χρειαζονται για να το φτιαξει
3 εχει ακομα 6 μηνες εγγυηση
4 το πηρε σε πολυ καλη τιμη
Νομιζω πως με αδικεις γιατι:
1. ο αγοραστης γνωριζε το προβλημα καθως το πηγε σε δικο του μηχανικο και το τσεκαρε
2 ο μηχανικος ειπε στον αγοραστη ποσα χρειαζονται για να το φτιαξει
3 εχει ακομα 6 μηνες εγγυηση
4 το πηρε σε πολυ καλη τιμη
Του ίδιου αντιπροσώπου δεν είναι και τα SYM? Δηλαδή το έδωσες χαμηλά και έχασες αρκετά.. γιατί τότε δεν ακολούθησες τη δικαστική οδό να γλυτώσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι?
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Του ίδιου αντιπροσώπου δεν είναι και τα SYM? Δηλαδή το έδωσες χαμηλά και έχασες αρκετά.. γιατί τότε δεν ακολούθησες τη δικαστική οδό να γλυτώσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι?
:confused:
του ιδιου αντιπροσωπου ειναι.και πηρα παλι απο εκει γιατι απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο-καταστημα που το πηρα δεν εχω κανενα παραπονο.ισα ισα εκαναν οτι μπορουσαν για να το φτιαξουν.δεν ακολουθησα τη δικαστικη οδο γιατι δεν ειχα το χρονο και τα ψυχικα αποθεματα για να "μπλεκω" σε τετοιες καταστασεις.
του ιδιου αντιπροσωπου ειναι.και πηρα παλι απο εκει γιατι απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο-καταστημα που το πηρα δεν εχω κανενα παραπονο.ισα ισα εκαναν οτι μπορουσαν για να το φτιαξουν.δεν ακολουθησα τη δικαστικη οδο γιατι δεν ειχα το χρονο και τα ψυχικα αποθεματα για να "μπλεκω" σε τετοιες καταστασεις.
:hypnotize
:rolleyes:
webassasin
07/08/2011, 17:06
και πηγες απο τη μια πατατα στην αλλη πατατα με λιγα λογια..
εκανες αγορες,οχι αστεια.
taisteal
08/08/2011, 17:26
εγω βασικα ψιλομπερδευτηκα...παλι απο την ιδια εταιρεια μηχανακι????:rolleyes: παντως εγω εχω ενα διχρονο daytona 50cc εδω και οχτω χρονια απο καινουργιο,εχω κανει 30000 χλμ και το μηχανακι τα σπαει...λαμια πατρα για πλακα..
Το sym σίγουρα είναι καλύτερο όμως με 3700 που κοστίζει ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγες σε κάτι πιο επώνυμο? Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Honda SH300, Aprilia Scarabeo 300/Sportcity 300, Piaggio Beverly 250 και αρκετά άλλα..
Σαν να αγοράζεις από μπακάλικο που πουλάει σάπια γιατί όταν στα δίνει έχει ένα χαμόγελο κατανόησης, σου ρίχνει μία φιλικά στη πλάτη και έχει και τη διάθεση να βρει μη σάπιο να στο αντικαταστήσει αλλά ζόρικα..
Αυτά τα μπλεξίματα που λες είναι που σε άλλες χώρες προστατεύουν τους καταναλωτές και έχουν τόσο ισχυρές ενώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ενώσεις είναι ανύπαρκτες στην Ελλάδα του δεν βαριέσαι εγώ κάπως τη σκαπούλαρα..