PDA

View Full Version : vstrom 650 προβλημα

patar
11/05/2011, 18:10
χαιρετιω ολο το forum αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα σημερα αλλαξα μπαταρια στη μηχανη εβγαλα τον συναγερμο εναν gemini κουμπωμενοσ στισ φισσεσ του vstrom και μενει αναμμενο το check τησ μηχανησ μολίσ κουμπωσω τον συνσγερμο κανει κανονικα check αλλα ακουγεται μονο ο θορυβοσ απο το μπουτον αυτο το τσακ που κανει νεκρη η μηχανη βαζω καλωδια τιποτα τι μπορει να φταιει? απλα το ξαναλεω η μπαταρια ειναι μιασ ημερασ

daz
11/05/2011, 20:05
Δεν κατάλαβα τίποτα. :sad:

Όταν πατάς τη μίζα ακούγεται αυτό το "τσακ"?

patar
11/05/2011, 20:17
το τσακ προφανωσ ειναι απο το ρελε στο check δεν ακουγεται ο θορυβοσ που κανει οταν τσεκαρει τη μηχανη και το check μενει αναμμενο στο ταμπλο πατωντασ το κουμπι τησ μιζασ σβηνουν τα φωτα μηπωσ παιζει κατι με τι μιζα?

daz
11/05/2011, 20:30
Είναι άδεια η μπαταρία σου.

:beer:

Στο πληκτρολόγιο σου, κάτω απ' το 2 και το 3 υπάρχει ένα κουμπάκι με ένα w επάνω. Πάτα το. :winka:

daz
11/05/2011, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από patar
πατωντασ το κουμπι τησ μιζασ σβηνουν τα φωτα μηπωσ παιζει κατι με τι μιζα?

Δεν φταίει η μίζα σε αυτό απλά δεν έχει πολύ ρεύμα για να την γυρίσει. Γι' αυτό σβήνουν και τα φώτα.

edit. Στο πρώτο σου ποστ όταν λες πως βάζεις καλώδια και δεν γίνεται τίποτα εννοείς πως συνδέεις την μπαταρία σου με άλλη? :confused:

catmaster
11/05/2011, 20:33
το τσακ προφανωσ ειναι απο το ρελε στο check δεν ακουγεται ο θορυβοσ που κανει οταν τσεκαρει τη μηχανη και το check μενει αναμμενο στο ταμπλο πατωντασ το κουμπι τησ μιζασ σβηνουν τα φωτα μηπωσ παιζει κατι με τι μιζα?

Αφού το " engine check " δεν σβήνει μόνο του προφανώς και δεν θα πάρει μπροστά ...

εδώ κάνουμε απλά υποθέσεις

μπορει να φταίει η μπαταρία
ο συναγερμός
να εχει κολλήσει το ρελέ της μίζας

μάλλον το σωστό να πας το μηχανάκι σε μηχανικό να το ελέγξει

:wave2:

patar
11/05/2011, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δεν φταίει η μίζα σε αυτό απλά δεν έχει πολύ ρεύμα για να την γυρίσει. Γι' αυτό σβήνουν και τα φώτα. Ενδιάμεσα και κάτω απ' το 2 και το 3 υπάρχει ένα κουμπάκι με ένα w επάνω Δεν το καταλαβα αυτο η μπαταρια ειναι καινουργια την πηρα σημερα

daz
11/05/2011, 20:37
Ενδιάμεσα και κάτω απ' το 2 και το 3 υπάρχει ένα κουμπάκι με ένα w επάνω Δεν το καταλαβα αυτο η μπαταρια ειναι καινουργια την πηρα σημερα

φορτισμένη?

Δες το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ μου.

patar
11/05/2011, 20:39
φορτισμένη?

Δες το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ μου. την συνδεω με την μπαταρια απο το αυτοκινητο αυτη που πηρα για την μηχανη ειναι gel δεν μου την φορτισε την πηρα ετσι μου ειπε οτι ειναι οκ

catmaster
11/05/2011, 20:39
Ενδιάμεσα και κάτω απ' το 2 και το 3 υπάρχει ένα κουμπάκι με ένα w επάνω Δεν το καταλαβα αυτο η μπαταρια ειναι καινουργια την πηρα σημερα

μάλλον έχω κάτσει πολύ ώρα πάνω από ανοιχτά ρεζερβουάρ σήμερα ... :hypnotize :hypnotize :look:

daz
11/05/2011, 23:20
Πριν αλλάξεις μπαταρία η μηχανή δούλευε κανονικά και με τον συναγερμό επάνω?
Όταν άλλαξες μπαταρία γιατί έβγαλες τον συναγερμό?

Κάτσε να τα ξεκαθαρίσουμε μήπως καταλάβει κανένας άλλος και σε βοηθήσει.

Βάζεις καινούρια μπαταρία, βγάζεις τον συναγερμό και το τσεκ δεν σβήνει.
Ξανα βάζεις τον συναγερμό, το τσεκ ολοκληρώνει την διαδικασία αλλά όταν πατάς μίζα κάνει "τσακ" και σβήνουν τα φώτα (ελαττώνεται η έντασή τους) και η μίζα δεν γυρίζει. Υποθέτεις πως δεν έχει ρεύμα, βάζεις υποστήριξη από εξωτερική μπαταρία και σου κάνει το ίδιο. Καλά μέχρι εδώ?
Απ' όσο μας λες σε καμία περίπτωση η μίζα, ναι μεν γύρισε, αλλά ο κινητήρας δεν πήρε. Σωστά?

Όταν σύνδεσες την μπαταρία της μηχανής με του αυτοκινήτου τα φώτα έσβησαν? Η μίζα γύρισε ή ακούστηκε πάλι αυτό το "τσακ"

Διάβασε προσεκτικά τι σε ρωτάω γιατί ή εσύ δεν ήσουν πολύ σαφής ως τώρα ή εγώ λόγο άγνοιας δεν καταλαβαίνω. :beer:

jpk chios
11/05/2011, 23:33
Πριν αλλάξεις μπαταρία η μηχανή δούλευε κανονικά και με τον συναγερμό επάνω?
Όταν άλλαξες μπαταρία γιατί έβγαλες τον συναγερμό?

Κάτσε να τα ξεκαθαρίσουμε μήπως καταλάβει κανένας άλλος και σε βοηθήσει.

Βάζεις καινούρια μπαταρία, βγάζεις τον συναγερμό και το τσεκ δεν σβήνει.
Ξανα βάζεις τον συναγερμό, το τσεκ ολοκληρώνει την διαδικασία αλλά όταν πατάς μίζα κάνει "τσακ" και σβήνουν τα φώτα (ελαττώνεται η έντασή τους) και η μίζα δεν γυρίζει. Υποθέτεις πως δεν έχει ρεύμα, βάζεις υποστήριξη από εξωτερική μπαταρία και σου κάνει το ίδιο. Καλά μέχρι εδώ?
Απ' όσο μας λες σε καμία περίπτωση η μίζα, ναι μεν γύρισε, αλλά ο κινητήρας δεν πήρε. Σωστά?

Όταν σύνδεσες την μπαταρία της μηχανής με του αυτοκινήτου τα φώτα έσβησαν? Η μίζα γύρισε ή ακούστηκε πάλι αυτό το "τσακ"

Διάβασε προσεκτικά τι σε ρωτάω γιατί ή εσύ δεν ήσουν πολύ σαφής ως τώρα ή εγώ λόγο άγνοιας δεν καταλαβαίνω. :beer:
:hypnotize Ζζζζζαλίστηκα....

daz
11/05/2011, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
:hypnotize Ζζζζζαλίστηκα....

Εσύ τι δουλειά είχες πάνω από ανοιχτά ρεζερβουάρ?

:lol:

jpk chios
11/05/2011, 23:52
Εσύ τι δουλειά είχες πάνω από ανοιχτά ρεζερβουάρ?

:lol:
Με 3 γυναίκες όλο και κάποιος τρόπος πρέπει να βρεθεί για να ξεδώσω...:uplate:
:lol: :beer: :beer:

patar
12/05/2011, 21:40
σαα ευχαριστω ολουσ παιδια την πηγα στο συνεργειο να δουμε τι συμβαινει και τι εγραψε ο εγκεφαλοσ αυριο τα νεα