View Full Version : Αδέρφια Βοήθεια
kalhmera paidia!!eimai kainoyrios sto forum(shmera mphka;) )
kai exw ena 8emataki... fantazomai 8a mporesete na boh8hsete..
fetos teleiwnw thn deytera lykeioy kai mesa sto kalokairi 8elw na parw mhxanh.
eixa ena xt 125 alla dialh8hke..:cool: twra skeftomai to husqvarna wre 125.. exw dei kai kapoia mhxanakia sto car omws epeidh den 3erw ntip apo dixrona 8elw thn boh8eia sas!!
1)poia einai h gnwmh sas gia to mhxanaki
2)ti prepei na prose3w gia na to parw (metaxeirhsmeno ,giati ma8hths eimai kai den mporw na dia8esw kai ena skasmo lefta gia na to parw kainourio :sad: )
3)ena dixrono exei dyskoloterh kai akriboterh synthrhsh apo ena tetraxrono??
4)ama 8elete proteinete kai kanena allo (alla panta se oxi kai poly ypshles times):D
eyxaristw gia thn prosoxh sas kai gia tis apanthseis sas!!
226023
chr1s_86
12/05/2011, 21:01
Δίπλωμα έχεις; :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Δίπλωμα έχεις; :smokin:
και έτσι άρχισε ο καυγάς... :look:
μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις και τι θες να κανεις με το μηχανακι?
ΕΛΛΗΝΙΚΑ.. Μας βγάζεις τα μάτια με τα greeklish.. :hypnotize Και όπως λέει και ο Chris πολύ σωστά.. βγάλε δίπλωμα και έλα να το συζητήσουμε.. :beer: :wave2:
Και διπλωμα να βγαλεις κοιτα για αλλο μηχανακι ειχα 2 τετοια δεν εβγαζαν πανω απο μηνα χωρις να παθουν κατι...(μπορει κ να ετυχε αλλα ηταν 2!)
εδω που μενω δεν ''χρειαζετε'' να εχω διπλωμα!!...γιατι πολυ απλα δεν κυνηγανε..:P
κοιταξτε το μηχανακι το θελω για βολτα σε ασφαλτο αλλα και βουνο...:D οπως ειπα και πιο πριν το budget ειναι περιορισμενο..γυρω στα 1000-1200 eyro!..
δηλαδη τι μηχανακι προτεινεις φιλε Aris_R6??...
φιλικα pi & fi
Cpt. Haddock
13/05/2011, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από pi & fi
εδω που μενω δεν ''χρειαζετε'' να εχω διπλωμα!!...γιατι πολυ απλα δεν κυνηγανε..:P
Ζητω η Ελλας... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ζητω η Ελλας... :wave2:
χαχαχαχαχαχ!!!!εννοειτε!!:P
...γιατι πολυ απλα δεν κυνηγανε..
φιλικα pi & fi
Δεν Κυνηγάνεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και τότε τι κάνουνε;;
Ψαρεύουνε; ; ; ;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ''χρειαζετε'' να εχω διπλωμα!!
ΧρειαζετΑΙ φιλόλογος όμως...!! :winka:
Μόρτη, το μηχανάκι είναι καλό γι αυτό που το θέλεις..
(και προσφέρεται και για "περιορισμένες" καγκουριές..)
Το αν είναι μπάνικο στα γκομενάκια ή όχι, εσύ θα το κρίνεις..
(αν στη καφετέρια αράζουν μόνο πάπιες και κανένα ΜΖ, μάλλον θα έχεις πολλές προτάσεις..)
Και δρόμο πάει και βουνό πάει..
(όχι με τα ίδια λάστιχα όμως, γιατί θα ξεσκιστείς στο ξαπλίδι όταν βρεχει..)
Πρόσεξε λίγο τα περιφερειακά του, γιατί εκεί θα δώσεις λεφτά αν θελήσεις να τα αλλάξεις..
Συντήρηση πρακτικά ΔΕΝ χρειάζεται..
(αν κάνεις 2-3 πράγματα μόνος σου και τακτικά, θα είσαι Ο.Κ.)
Φιλαράκι, δεν ξέρω να σου πω και τίποτα για τη μηχανή που λες, οι χωμάτινοι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι αρμοδιότεροι.
Οι υπόλοιποι διώκτες των τροχονομικών παραβάσεων χαλαρώστε.. Πείτε του τι να φοράει ή τι να κάνει για να μάθει αντί να βγάζετε το δάχτυλο και να το κουνάτε..
Stergios69
13/05/2011, 12:31
εδω που μενω δεν ''χρειαζετε'' να εχω διπλωμα!!...
Να εύχεσαι να μην τρακάρεις, γιατί τότε θα χρειαστεί χωρίς εισαγωγικά και αυτοί που δεν κυνηγάνε θα σου σκίσουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Να εύχεσαι να μην τρακάρεις, γιατί τότε θα χρειαστεί χωρίς εισαγωγικά και αυτοί που δεν κυνηγάνε θα σου σκίσουν...
και έλεγα κι εγώ από που το απεκτησες το χούϊ και ξημεροβραδιάζεσαι στο Μπλε Στρείδι, Honky Tonky babe.. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Σωστό αυτό.
Φρόντισε να κυκλοφορείς στο χώμα περισσότερο απ' ότι στην άσφαλτο..
Αντιλαμβάνομαι ότι ζεις κάπου στην επαρχία, αλλά κι εκεί ισχύουν οι νόμοι οπότε να είσαι πολύ προσεχτικός για να μην τρέχεις μετά μια ζωή.. :wave2:
οντως στις καφετεριες αραζουνοπως ειπες μονο παπιες και scooterakia εννοειτε πως τα λαστιχα θα τα αλλαζω οταν ειναι να μπω σε ασφαλτο η' σε χωμα..αναλογως..περιφεριακα εννοεις πλαστικα και λιπα η' και μηχανικα μερη??..στα λεφτα που διαθετω κυκλοφορει τιποτα αξιολογο η' μπα??...:cool:
οντως στις καφετεριες αραζουνοπως ειπες μονο παπιες και scooterakia εννοειτε πως τα λαστιχα θα τα αλλαζω οταν ειναι να μπω σε ασφαλτο η' σε χωμα..αναλογως..περιφεριακα εννοεις πλαστικα και λιπα η' και μηχανικα μερη??..στα λεφτα που διαθετω κυκλοφορει τιποτα αξιολογο η' μπα??...:cool:
Εμένα μιλάς ..??? :confused:
Cpt. Haddock
13/05/2011, 12:44
Το να αλλάζεις λαστιχα καθε τόσο δεν ειναι και τοσο απλο, καλυτερα να εχεις δυο σετ τροχους, αλλα ανεβαζεις το κοστος.
Για βολτες στο βουνο, φρόντισε να εχεις τον κατάλληλο εξοπλισμο να εισαι πιο ασφαλης και καλυτερα να πηγαινεις με παρεα
Στο δρόμο απέφευγέ το, ακομα κι αν δε "χρειάζετΕ" στη χώρα που μένεις, διπλωμα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα μιλάς ..??? :confused:
ναι φιλε μου. αν ξερεις να με απαντησεις θα με βοηθησεις αρκετα...
και υστερα οποιος γνωριζει επι του θεματος καλως να ορισει!!....:D
Stergios69
13/05/2011, 12:53
και έλεγα κι εγώ από που το απεκτησες το χούϊ και ξημεροβραδιάζεσαι στο Μπλε Στρείδι, Honky Tonky babe.. :winka:
Γεια σου και σένα παλιΆνθρωπα... :D :wave2:
ναι φιλε μου. αν ξερεις να με απαντησεις θα με βοηθησεις αρκετα...
Να σΕ απαντήσω βρε τζιέρι μου....
Κατ΄αρχήν, δεν πιστεύω ότι θα αλλάζεις λάστιχα (ξέρω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, αλλά τραβα να ρωτήσει και κανένα κερατά..), οπότε βάλε ένα ζευγάρι trail (όχι trial) αφού φυτιλιασεις αυτά που φοράει (αλλά καλύτερα καντο περισσότερο στο χώμα, γιατί η ασφαλτος πονάει πιο πολύ ..).
Ναι, για τα πλαστικά, μανέτες, γκριπ, μαρσπιέ, λεβιεδες κ.λ.π. μιλάω..
(το μοτερ δεν μπορείς μάλλον να το καταλάβεις, εκτός αν κουδουνάει ΠΟΛΥ..)
Τώρα, όσον αφορά στα λεφτά, σίγουρα κυκλοφορούν και καλύτερα μηχανάκια (όπως το εννοεί ο καθένας) αλλά και χειρότερα..
Υ.Γ.
Για κρανη, μποτες και λοιπό εξοπλισμό δεν σου λέω κάτι, γιατί ήδη σε κόβω να κουνας το κεφάλι με συγκατάβαση για τις γριες κότες ..:winka:
Τα δίχρονα είναι πολύ απλά στην συντήρηση, καμία σχέση με τα τετράχρονα. Ακόμα και επισκευή να χρειαστεί το κόστος είναι πολύ μικρότερο.
Ωραίο εργαλείο και καλό σχολείο για να σε βάλει στον κόσμο της μηχανής. Ελαφρύ και ροπάτο.
Για να μπεις και να μείνεις όμως χρειάζεσαι και προστασία. Δλδ χρειάζεσαι ένα καλό κράνος για αρχή και ένα μπουφάν. Και το κράνος δεν είναι για να μη σε γράψουν, αλλά για να μην σε κλάψουν. Το μπουφάν και τα γάντια δεν είναι μόνο για το κρύο αλλά προσφέρουν και προστασία. Σε χωμάτινες περιηγήσεις θα χρειαστείς και κάτιτις παραπάνω γιατί μια φυτεμένη πέτρα τεμαχίζει οστά.
Δεύτερο βαθμό προστασίας προσφέρει το δίπλωμα. Δεν θα σε μάθει τίποτα παραπάνω αλλά αν δεν έχεις δίπλωμα η ασφάλεια δεν σε καλύπτει. Με λίγα λόγια ο μεθυσμένος παππούς που θα πέσει πάνω σου μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή. Την νύφη θα τη πληρώσουν και οι γονείς σου γιατί είσαι ανήλικος και θα τους τρέχεις στα δικαστήρια σαν κατηγορούμενους.
Στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσεις δουλειά για να φτιάξεις το μερσεντικό του τύπου βιαζόταν.
Αν έχεις σκοπό να την πάρεις χωρίς να έχεις δίπλωμα προσπάθησε να αποφύγεις για αρχή τους δημόσιους δρόμους και κοίτα να την απολαύσεις στο βουνό. Το χώμα είναι καλό σχολείο και θα σε μάθει πολύ περισσότερα απ' ότι πιστεύεις.
Καλώς ήρθες.. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
ροπάτο.
Σουπιά..
Μικρό είναι το παλικάρι, όχι χαζό ... :smokin:
Οταν δουλευε ηταν καλο...Τσεκαρε λιγο τι γινεται τωρα με την αντιπροσωπεια γιατι οταν το ειχα εγω καποια φαση δεν ειχαν ουτε πιστονι!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σωστό αυτό.
Φρόντισε να κυκλοφορείς στο χώμα περισσότερο απ' ότι στην άσφαλτο..
Αντιλαμβάνομαι ότι ζεις κάπου στην επαρχία, αλλά κι εκεί ισχύουν οι νόμοι οπότε να είσαι πολύ προσεχτικός για να μην τρέχεις μετά μια ζωή.. :wave2:
καταλαβαινω αυτο που λετε και εχετε δικιο...
δοξα το θεο ως τωρα ουτε με την xt ουτε με του πατερα μου kle 500 ειχα τετοιο προβλημα!!τροκαρισμα η' γραψιμο!!βεβαια και εγω προσεχω και πολλες καγκουριες δεν κανω!! οποτε πιστευω τετοιο προβλημα δεν θα υπαρξει!!....;)
Να σΕ απαντήσω βρε τζιέρι μου....
Κατ΄αρχήν, δεν πιστεύω ότι θα αλλάζεις λάστιχα (ξέρω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, αλλά τραβα να ρωτήσει και κανένα κερατά..), οπότε βάλε ένα ζευγάρι trail (όχι trial) αφού φυτιλιασεις αυτά που φοράει (αλλά καλύτερα καντο περισσότερο στο χώμα, γιατί η ασφαλτος πονάει πιο πολύ ..).
Ναι, για τα πλαστικά, μανέτες, γκριπ, μαρσπιέ, λεβιεδες κ.λ.π. μιλάω..
(το μοτερ δεν μπορείς μάλλον να το καταλάβεις, εκτός αν κουδουνάει ΠΟΛΥ..)
Τώρα, όσον αφορά στα λεφτά, σίγουρα κυκλοφορούν και καλύτερα μηχανάκια (όπως το εννοεί ο καθένας) αλλά και χειρότερα..
Υ.Γ.
Για κρανη, μποτες και λοιπό εξοπλισμό δεν σου λέω κάτι, γιατί ήδη σε κόβω να κουνας το κεφάλι με συγκατάβαση για τις γριες κότες ..:winka:
χαχαχχαχαχαχ!!!!!!!!!!!αδερφε γουσταρω οπως μιλας!!;) κοιτα και κρανος και τα παντα θα φορεσω προκειμενου να ειμαι ασφαλης!!!...τωρα για τα λαστιχα φυσικα και δεν θα τα αλλαζω καθε φορα γιατι ειναι παλουκι αλλα αργοτερα αν το αγορασω το μηχανακι θα παρω δευτερο ζευγαρι τροχων!!...;)το μηχανακι θα το παρω αφου το δει πρωτα μηχανικος!!...το μηχανικα μερη ειναι ακριβα??...γνωριζεις κατι τετοιο??...για τα περιφεριακα θα την βολεψω καπως!!
..το μηχανικα μερη ειναι ακριβα??...γνωριζεις κατι τετοιο??...
ΔΕν είναι περισσοτερο ακριβά από άλλων μοτοσακών ..
Το θέμα είναι αν θα τα βρίσκεις όταν τα χρειαστείς, γιατι η Huskvarna εχει Ιταλικό ταπεραμεντο ..
:winka:
chr1s_86
13/05/2011, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και έτσι άρχισε ο καυγάς... :look:
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι υπόλοιποι διώκτες των τροχονομικών παραβάσεων χαλαρώστε..
Οι παραβάσεις είναι το λιγότερο, η ασφάλεια είναι το θέμα όπως ειπώθηκε ήδη...
καταλαβαινω αυτο που λετε και εχετε δικιο...
δοξα το θεο ως τωρα ουτε με την xt ουτε με του πατερα μου kle 500 ειχα τετοιο προβλημα!!τροκαρισμα η' γραψιμο!!βεβαια και εγω προσεχω και πολλες καγκουριες δεν κανω!! οποτε πιστευω τετοιο προβλημα δεν θα υπαρξει!!....
Οι αποφάσεις είναι δικές σου και των γονιών σου. Ότι κι αν κάνεις να είναι με προσοχή και ΠΑΝΤΑ εξοπλισμό :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τα δίχρονα είναι πολύ απλά στην συντήρηση, καμία σχέση με τα τετράχρονα. Ακόμα και επισκευή να χρειαστεί το κόστος είναι πολύ μικρότερο.
Ωραίο εργαλείο και καλό σχολείο για να σε βάλει στον κόσμο της μηχανής. Ελαφρύ και ροπάτο.
Για να μπεις και να μείνεις όμως χρειάζεσαι και προστασία. Δλδ χρειάζεσαι ένα καλό κράνος για αρχή και ένα μπουφάν. Και το κράνος δεν είναι για να μη σε γράψουν, αλλά για να μην σε κλάψουν. Το μπουφάν και τα γάντια δεν είναι μόνο για το κρύο αλλά προσφέρουν και προστασία. Σε χωμάτινες περιηγήσεις θα χρειαστείς και κάτιτις παραπάνω γιατί μια φυτεμένη πέτρα τεμαχίζει οστά.
Δεύτερο βαθμό προστασίας προσφέρει το δίπλωμα. Δεν θα σε μάθει τίποτα παραπάνω αλλά αν δεν έχεις δίπλωμα η ασφάλεια δεν σε καλύπτει. Με λίγα λόγια ο μεθυσμένος παππούς που θα πέσει πάνω σου μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή. Την νύφη θα τη πληρώσουν και οι γονείς σου γιατί είσαι ανήλικος και θα τους τρέχεις στα δικαστήρια σαν κατηγορούμενους.
Στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσεις δουλειά για να φτιάξεις το μερσεντικό του τύπου βιαζόταν.
Αν έχεις σκοπό να την πάρεις χωρίς να έχεις δίπλωμα προσπάθησε να αποφύγεις για αρχή τους δημόσιους δρόμους και κοίτα να την απολαύσεις στο βουνό. Το χώμα είναι καλό σχολείο και θα σε μάθει πολύ περισσότερα απ' ότι πιστεύεις.
Καλώς ήρθες.. :wave2:
φιλε μου ευχαριστω για τις συμβουλες!!και με περισσοτερες απο αυτες ειμαι συμφωνος!!....μπορει να ειμαι μικρος σε ηλικια αλλα επειδη εχω χασει κολλητο μου σε τρακαρισμα με μηχανη στον τομεα ασφαλεια δεν παιζω!!...την μηχανη θα τηνπαρω(αν τελικα την παρω) με δικα μου χρηματα αφου δουλεψω για ενα μηνα περιπου για να τα συμπληρωσω!!...οποτε θα την προσεχω περισσοτερο απο το αν μου την επαιρναν οι δικοι μου!!....το ευτυχημα για εμενα ειναι οτι εχω συγγενεις στον ανατολικο ολυμπο!!οποτε το να πηγαινω στο βουνο δεν ειναι κατι δυσκολο!!:D
dukeandthecity
13/05/2011, 14:12
αδερφε γουσταρω οπως μιλας!!;)
βαζε "" στο αδερφέ γιατι δεν νομιζω ο μπαμπας σου να κανονιζε και την γιαγια και την εγγονή. :smilea: :smilea:
μποτες - κρανος - θωρακες εχεις? :beer: :beer:
.το ευτυχημα για εμενα ειναι οτι εχω συγγενεις στον ανατολικο ολυμπο!!
Κι ο Ηρακλής τα ίδια νόμιζε και κατέληξε να καθαρίζει κουράδες σε κάτι σταύλους ... :winka:
ΔΕν είναι περισσοτερο ακριβά από άλλων μοτοσακών ..
Το θέμα είναι αν θα τα βρίσκεις όταν τα χρειαστείς, γιατι η Huskvarna εχει Ιταλικό ταπεραμεντο ..
:winka:
μαλιστα.........παιρνει ανταλακτικα μονο της husky η' μπορω να βαλω και απο καποια αλλη φιρμα??...
αυτα τα μηχανακια που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι γυρω στα 20.000 χλμ ειναι καλα η' πολλα για 125 2Τ??...και υπαρχει καποια αλλη μοχανη τετοιου στυλ παντακαι περιπου στα λεφτα που διαθετω που να προτεινετε??...
Κι ο Ηρακλής τα ίδια νόμιζε και κατέληξε να καθαρίζει κουράδες σε κάτι σταύλους ... :winka:
τι θελει να πει ο ποιητης??:confused:
τι θελει να πει ο ποιητης??:confused:
Τίποτε ρε πάιδαρε, μη μασάς... :wave2:
(έιναι η μέρα και η ώρα δύσκολη..) :beer:
παναθεμα σε φονια :lol: :lol:
συμφωνω!!εδωσα και μαθηματικα κατευθηνσης σημερα μας πηδηξε ο καθηγητης!!!ακομα με ποναει το κεφαλι!!:P
ομωσ δεν με ειπες κανενα αλλο μηχανακι τετοιου στυλ και στα ιδια λεφτα πανω-κατω μπορεις να με προτεινεις??..:D
Εδώ έχει ένα ωραίο αρθράκι για 125 άρια χωμάτινα http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38296_22681.asp?pageprint=true& που ίσως σε βοηθήσουν να εξάγεις κάποια συμπεράσματα :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos76
Εδώ έχει ένα ωραίο αρθράκι για 125 άρια χωμάτινα http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38296_22681.asp?pageprint=true& που ίσως σε βοηθήσουν να εξάγεις κάποια συμπεράσματα :wacko:
ευχαριστω πολυ φιλε!!....θα του ριξω ενα βλεφαρο μπας και βγαλω καποια ακρη!!...;)
:a19:
:bawl: :bawl: :bawl:
μας πεθανες ρε καργιολη!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: