View Full Version : Το κερατο μου το τραγιο
Γαλατσι απογευματακι. Ανεβαινω ανηφορικο καθετο στη Βεϊκου και στο πρωτο στενο κανω δεξια...αμ δε!!!
Η κυρια εχει μπει αναποδα στο στενο και ερχεται και με τα οσα για να προλαβει να βγει πριν την κοψει κανενας.
Πλακωμαστα φρενα εκεινη το ιδιο και εγω με αποτελεσμα η μηχανη να αγναντευει τον ουρανο αναμεσα στα ποδια μου και εγω ορθιος να ειμαι ετοιμος να σκασω.
Το κρανος συγκρατησε το κεφαλι μου να μην εκραγει απο την τσαντιλα μου. Αποτελεσμα ενα σπασμενο φλας , 2 γρατζουνιες στο δεξι πλαστικο και εγω με μια ψυχολογια σκ@τ@ και ολο τον δεξι μηρο μου γδαρμενο στην προσπαθεια να κρατησω το μηχανακι.:yuck:
Εχε χαρη που η κυριουλα μονο που δεν επεσε στα γονατα για τη συγχωρησω, αλλιως την εβλεπα τ'ανασκελα παρεα με τη μηχανη.
devil's animal
12/05/2011, 20:35
πταισματα ρε boy...
θα την φτιαξεις καλυτερη τωρα...:winka:
βαλε παγο οπου πονας τωρα και κοιτα το πρωϊ τι (εξτρα) θα σε πονεσει και πηγαινε τσεκαρε το...
καλη αναρρωση...
:beer: :beer: :beer:
John Steed
12/05/2011, 20:38
Καλή ανάρρωση, αφού τη γλίτωσες με μερικά γδαρσίματα, μην το συζητάς!
Πάρε και μια παγωμένη! :beer: :beer:
Περαστικά ρε ληστόπουλο!! :(
Τουλάχιστον αναγνώρισε το λάθος της από ότι κατάλαβα οπότε θα έπαιξε σχετική φιλική δήλωση και όλα καλά. Ο ληστής θα ξαναγίνει καινούριος. Ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι σοβαρότερο. :beer: :beer: :beer:
Προσοχή σήμερα στην περιοχή με το γ@μωπανήγυρο και το κλειστό κέντρο διότι έχουν μπουκώσει απλά τα πάντα και ο καθένας κάνει ότι να ναι και μπαίνει σε στενά όπως να ναι :mad:
imitrelos
12/05/2011, 21:16
Περαστικά και καλά που δέν έπαθες κάτι σοβαρότερο , για τήν "κυρια" δέν το σχολιάζω καλα ήταν που το παραδέχτηκε και λογικά θα σου πληρώση ότι ζημιά έπαθες αλλά χρειάζεται και καμιά χοντρή κατσάδα :mad: που πάς έτσι γαμώτο !!!
τσάκω και μερικά :beer: :beer: για ανάρωση
afoy ekane thn ma@@a μετα ζηταγε συγνωμη, ετσι ειναι ολοι αλλα αυριο το ιδιο θα κανει, ειναι βλεπεις εξπναδα και οδηγικη ικανοτητα να τους γραφεις ολους και να κανει ο καθενας οτι του κα@@@σει, αφου εισαι καλα τουλαχιστον σωματικα παλυ καλα αντε και περαστικα
paTman_the
13/05/2011, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
afoy ekane thn ma@@a μετα ζηταγε συγνωμη, ετσι ειναι ολοι αλλα αυριο το ιδιο θα κανει, ειναι βλεπεις εξπναδα και οδηγικη ικανοτητα να τους γραφεις ολους και να κανει ο καθενας οτι του κα@@@σει, αφου εισαι καλα τουλαχιστον σωματικα παλυ καλα αντε και περαστικα
Τι; Πως; Λες; Ετσι είναι όλοι;
Οχι στην ανεξάρτητη Πολιτεία Τσι Κρήτης...
Εδώ σου παίζουν και κόρνες (αφού τους βλέπεις γιατί δεν σταματάς) ή σε βρίζουν (τι θες ρε;).Ας μην αρχίσω να λέω...
Τέσπα, αφού δεν χτύπησες σοβαρά και παραδέχτηκε το λάθος της και θα σου πληρώσει τυχόν ζημιές, μην το συζητάς καθόλου!
περαστικα ρε φιλε...:beer: :wave2:
Shaolin Monk
13/05/2011, 07:11
Περαστικα και ποτε ξανα.... :wave2:
danaos75
13/05/2011, 07:56
περαστικα και αγύριστα...
:wave2:
Σημερα ψυχραιμοτερος και cool λεω δεν μαμιεται...αφου δεν χτυπησαμε ολα καλα:beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
13/05/2011, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σημερα ψυχραιμοτερος και cool λεω δεν μαμιεται...αφου δεν χτυπησαμε ολα καλα:beer: :beer: :beer: Περαστικα να ειναι και ολα καλα!:beer:
Αστυνομια?Δηλωση?ασφαλειες σαν ηρθαν?Μην πολυεμπιστευεσαι κανεναν που κλαιγεται ζητωντας συγγνωμη.....πλεον δεν εχουν και παρα πολλοι ασφαλεια και το παιζουν "θα στα πληρωσω ολα" και μετα μην τον ειδατε.Προσοχη πλεον αστυνομια και ασφαλεια παρων να καταγραφουν τα παντα.
Εγω ο μλκς με το αμαξι θα εχω δικαστηρια σε 1-2 χρονια γιατι ενω κινομουν δεξια λωριδα εσκασε απο το πουθενα καβλωμενο πιτσιρικι με σφηνα απο ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα :eyepop: και μου κανε προφυλακτηρα και φτερο καλοκαιρινο.Πιστεψα οτι θα τα βρουμε γιατι εκεινη την στιγμη ζηταγε συγγωμη και θα σου κανω δηλωση κτλ αλλα τελικα δεν...δηλωσε αρνητικη και τωρα τρεχω σαν τον μαλ@κα και μουτζωνομαι που δεν καλεσα τροχαια.:sad:
Allst@rf
13/05/2011, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σημερα ψυχραιμοτερος και cool λεω δεν μαμιεται...αφου δεν χτυπησαμε ολα καλα:beer: :beer: :beer:
κατ'αρχην πάντα όρθιος και περαστικά...
Κατά δεύτερον γιατί "δε γαμιετε" φίλε μου;:confused:
γαμιετε και παρά γαμιετε...γι'αυτό συμβαίνει ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα...
γιατί όλοι λέμε "δε γαμιετε"...σε όλα τα θέματα.