PDA

View Full Version : Μου έπεσε........

igi
15/05/2011, 18:24
Εχω επισκεφθει ενα φιλο στο μαγαζι του για καφεδακι και κουβεντουλα, ξαφνικα ακουμε ενα μπαμ - μπουμ - κρατς - κρουτς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυριζω αμεσως το κεφαλι προς το μερος του ληστη και μενω :eek: :eek: :eek: + οτι πονεσε η καρδια μου παρα πολυ!!!!! Ενας τυπος με αγροτικο τον παρεσυρε και τον πεταξε καταχαμα!!!!!:mad: :mad: :mad: τρεχω σαν τον κεντερη οταν τον κυνηγουσαν οι εγχρωμοι να τον προλαβω μην τυχον και μου την κανει....:a13: :a13: κατεβαινει κατω και αυτος να δει την :a31: του και γυριζει και μου λεει: δεν την ειδα ρε φιλε την μηχανη σου!!!!! πρωτη φορα μου συμβαινει!!!!! και μενα του απανταω :bigcry: :bigcry: :bigcry: επεσε απο την δεξια πλευρα και ολο το βαρος το πηρε το αντιβαρο του τιμονιου (του οποιου στραβωσε η βιδα), το προστατευτικο του κινητηρα ( ενα ελαφρυ γδαρσιμο) και το μπαζουκας (ελαφρυ γδαρσιμο επισης). Μικρο το κακο !!!! το καλο ειναι οτι ο τυπος ειναι γνωστος του φιλου και θα εξηγηθει σε οτιδηποτε εξοδο προκυψει. Μετα απο αυτο πηγαμε πισω στο τραπεζι και συνεχισαμε με :beer: :beer:

Cpt. Haddock
15/05/2011, 18:25
Λαθος τιτλος :wave2:

devil's animal
15/05/2011, 18:31
ολα καλα...
:wave2:

igi
15/05/2011, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λαθος τιτλος :wave2:

δεν θα επρεπε να βαλω τις τελιτσες?????:smokin:

Cpt. Haddock
15/05/2011, 18:34
Οχι, το σωστο θα ήταν "μου την έριξαν..."

Το "μου έπεσε" παραπεμπει και σε άλλες "πτώσεις" :D

SVX
15/05/2011, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από igi
το προστατευτικο του κινητηρα ( ενα ελαφρυ γδαρσιμο) και το μπαζουκας (ελαφρυ γδαρσιμο επισης). Μικρο το κακο !!!!

εγω νομιζα οτι η εξατμιση ειναι αρκετη για να σωσει ολοκληρη την δεξια μερια...

ηθελε και προστατευτικο?:? :look:

igi
15/05/2011, 18:41

αν τον δικο σου ¨σωστο τιτλο ¨ τον διαβαζε ενας κρητικαρος θα νομιζε οτι με γαζωσαν :a016: :a016: :a016: :a016: :rotflmao: :rotflmao:

igi
15/05/2011, 18:43
τελος καλο ομως , ολα καλα . τετοιες να ειναι παντα οι ζημιες!!!!!!

igi
15/05/2011, 18:45
ξερει κανενας να μου πει αν το αντιβαρο το πουλανε μονο του ή ζευγαρι? ή αν μπορω να βρω μονο την βιδα του??

gixxerpap
15/05/2011, 19:05

φιλαράκι, μη μου πείς ... :lol:

Cpt. Haddock
15/05/2011, 19:07
μακρια απο 'μας :lol:

John Steed
15/05/2011, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εγω νομιζα οτι η εξατμιση ειναι αρκετη για να σωσει ολοκληρη την δεξια μερια...

ηθελε και προστατευτικο?:? :look:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Όλα καλά λοιπόν! :beer:

DrEvil
15/05/2011, 19:59
Το μπαζούκας σώζει!

Αντίβαρο δεν χρειάζεται να πάρεις ζευγράρι, αλλά μόνο βίδα δεν νομίζω ότι θα βρείς.

Από αντιπροσωπεία είναι τσουχτερό (ακριβώς δεν θυμάμαι, ~Ε35,00:eek: ).

Αλλιώς από την Πειραιώς, στο γνωστό κατάστημα, σημαντικά φθηνότερα.

igi
15/05/2011, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Το μπαζούκας σώζει!

Αντίβαρο δεν χρειάζεται να πάρεις ζευγάρι, αλλά μόνο βίδα δεν νομίζω ότι θα βρείς.

Από αντιπροσωπεία είναι τσουχτερό (ακριβώς δεν θυμάμαι, ~Ε35,00:eek: ).

Αλλιώς από την Πειραιώς, στο γνωστό κατάστημα, σημαντικά φθηνότερα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά είμαι από τους βόρειους λήσταρχους. Αν δεν βρώ σκέτη

βίδα θα κινηθώ πρός αντιπροσωπεία μεριά μιας και ο υπαίτιος θα πληρώσει και με την

ευκαιρία να ρίξουν και μια ματιά στον ανορθωτή .

mikes
15/05/2011, 21:03
βγαλε τη βιδα απο το αλλο αντιβαρο, και πανε μια βολτα στα βιδαδικα στη σπυρου πατση στο βοτανικο!
αποκλειεται να μην βρεις! αλλα και ιδια να μη βρεις, παρε ενα ζευγαρι που να ταιριαζουν και αλλαξε
τες και τις δυο!! :wave2: :wave2: :wave2:

ΝΙΚΟΣ1000R
15/05/2011, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
βγαλε τη βιδα απο το αλλο αντιβαρο, και πανε μια βολτα στα βιδαδικα στη σπυρου πατση στο βοτανικο!
αποκλειεται να μην βρεις! αλλα και ιδια να μη βρεις, παρε ενα ζευγαρι που να ταιριαζουν και αλλαξε
τες και τις δυο!! :wave2: :wave2: :wave2:

για να παει βοτανικο ο ανθρωπος πρεπει να κανει 500 χιλιομετρα και αλλα τοσα να γυρισει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lioulios
15/05/2011, 22:46
επεσε απο την δεξια πλευρα και ολο το βαρος το πηρε το αντιβαρο του τιμονιου (του οποιου στραβωσε η βιδα), το προστατευτικο του κινητηρα ( ενα ελαφρυ γδαρσιμο) και το μπαζουκας (ελαφρυ γδαρσιμο επισης). Μικρο το κακο !!!! Αυτός που λες πως θα εξηγηθεί και είναι και γνωστός του φίλου σου , έχει ιδέα πόσο μπορεί να πάει η όλη ζημιά ;

Περαστικά και ποτέ ξανά τέτοια ξενερώματα

:wave2:

NEIL PRYDE
15/05/2011, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
τες και τις δυο!!

Στην Ι. Κωλέτη (είναι κάθετος στην Μοναστηρίου μετά τον σταθμό). Εχει μαγαζί με βιδες παντός τύπου και ανοξείδωτες. Δες μήπως βρείς εκεί τίποτα.

DrEvil
15/05/2011, 23:18
Μιας και θα το πληρώσει ο "φταίχτης", γιατί δεν πας να το πάρεις γνήσιο, να μην είναι γρατζουνισμένο κτλ και να μην ψάχνεσαι;

PortisHead
16/05/2011, 07:17
Εγω παλι λεω πως αν δεν καλεσες τροχαια και δεν καταγραφηκε το γεγονος επισημα, συντομα οι οι φιλικες σχεσεις του φιλου σου και του υπαίτιου θα αποτελουν παρελθον.
:smokin:

chr1s_86
17/05/2011, 23:11
το καλο ειναι οτι ο τυπος ειναι γνωστος του φιλου και θα εξηγηθει σε οτιδηποτε εξοδο προκυψει.

Τι να εξηγηθεί; ασφάλειες δεν έχετε; :confused:

igi
18/05/2011, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Μιας και θα το πληρώσει ο "φταίχτης", γιατί δεν πας να το πάρεις γνήσιο, να μην είναι γρατζουνισμένο κτλ και να μην ψάχνεσαι;

Πηρα τηλ. την αντιπροσωπεια της SUZUKI στη Θεσ/νικη (με την "ωραια ξανθια" ) μη λεμε ονοματα και κανουμε και διαφημιση και παρηγγειλα ηδη μία
( 2,95 Ε). :eyepop: :eyepop: θα περαστει οταν ερθει και ο ανορθωτης τελος μαϊου.

Tpap
18/05/2011, 16:31
...ίσως αν της ζητούσες να επιμείνει λίιιγο περισσότερο -χωρίς να δείχνει ότι βαριέται- ίσως αν της έλεγες ακριβώς τι θές, ίσως αν άλλαζες γκόμενα, πριν από αυτό βέβαια, δεν χάνεις τίποτε να της ζητήσεις ευγενικά να φέρει και την φίλη της...

Τόσες επιλογές ρε αδελφέ...καλή συνέχεια.

:beer: :beer: :beer:

devil's animal
18/05/2011, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...ίσως αν της ζητούσες να επιμείνει λίιιγο περισσότερο -χωρίς να δείχνει ότι βαριέται- ίσως αν της έλεγες ακριβώς τι θές, ίσως αν άλλαζες γκόμενα, πριν από αυτό βέβαια, δεν χάνεις τίποτε να της ζητήσεις ευγενικά να φέρει και την φίλη της...

Τόσες επιλογές ρε αδελφέ...καλή συνέχεια.

:beer: :beer: :beer:

τι μλκς εισαι ρε Τασο??
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: