View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
rantanplan
29/06/2011, 01:15
:smokin:
230413
rantanplan
29/06/2011, 01:16
.
230414
rantanplan
29/06/2011, 01:16
στο γιοφύρι ρεμβαζοντας....
230415
rantanplan
29/06/2011, 01:22
κάπου εδω τελείωσε η διαδρομη με την ωραιοτατη και καταπληκτική παρεα,περασαμε τέλια τα είχαμε ολα αλλα οταν λεμε ολα ολα.
παντα τετιες διαδρομες να εχουμε παιδες ευχαριστω το παρεακι που περάσαμε τελια.
και αφου τελειωσε εδω η διαδρομη ηπα να κανω μερικα χιλ ακομα ετσι για να εχω και βραδινες διαδρομες.
ευτασα λαρισα...
230416
rantanplan
29/06/2011, 01:22
για εναν καφε...
230417
rantanplan
29/06/2011, 01:26
βγικα εθνικη χωρις να εχω σκεφτει που να παω....σταματαω να δω χαρτι και να ριξουμε και ενα κατουρ......στο θεσαλικο καμπο
230418
rantanplan
29/06/2011, 01:27
τελικα βρεθικα σε ενα χωρια αιχιλη? αιγιλη?
καπος ετσι.....δεν με ενιαζε ιδιετερα......:sick:
230419
rantanplan
29/06/2011, 01:29
βαζω βενζινη και σινεχιζω ετσι για να εχουμε πηρε 16λιτ και 380 μλ σε 17ρη ντεποζιτο
:rotflmao:
230420
rantanplan
29/06/2011, 01:30
εχει σουρουποση και εγω περιμενω...
230421
rantanplan
29/06/2011, 01:32
και περιμενω....
ολο το καραβι αδιο θα ξεκινισει αραγε?
:confused:
230422
rantanplan
29/06/2011, 01:32
ξεκινισε...
230423
rantanplan
29/06/2011, 01:33
ο ρε νυχτονει γαματα ειναι....
230424
rantanplan
29/06/2011, 01:35
ευτασα απεναντη σραματαω σε ενα περιπτερο περνω νερο και χαρτομαντιλα καφαριζω ζελατινα απο τα μιγακια και φευγω ντουγρου για εδιψω-λιμνι εβιας και αγ.ιωαννη 11και15 καπου εκει.
230425
rantanplan
29/06/2011, 01:37
12 παρα βαζω βενζινη επιτελους στα γκουντις στην εθνικη
230426
rantanplan
29/06/2011, 01:38
12? 12 και ειμαι αθηνα επιτελους για μπυρα και μασα με....
230427
rantanplan
29/06/2011, 01:40
...με λετα τζι-κρουκ και κρις86
το κοντερ εγραψε περιπου 1655χιλ.
αυτα ειναι παιδες και ισ αλλα με υγεια και παλι ευχαριστω τους σιμετεχοντες για τις ωραιες διαδρομες που καναμε μαζι.
:beer: :beer: :beer:
230428
sapila racing
29/06/2011, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Η φωτό αυτή μου είχε κάτσει απ΄την 1η σελίδα. Την βάζω συμπληρωμένη :beer:
Γ@μάτη! :beer: :beer: :beer:
costas81
29/06/2011, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από rantanplan
...με λετα τζι-κρουκ και κρις86
το κοντερ εγραψε περιπου 1655χιλ.
αυτα ειναι παιδες και ισ αλλα με υγεια και παλι ευχαριστω τους σιμετεχοντες για τις ωραιες διαδρομες που καναμε μαζι.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
mikerrgp
29/06/2011, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Ήρωες
:beer: χ0αχ0χα0χ σπυρο δεν ειναι θεμα ηρωισμου αλλα αγαπης γιαυτο που ολοι γουσταρουμε, πανεμορφες διαδρομες ευκολες δυσκολες σημασια εχει οτι ειναι τεταρτη κ ακομα οδηγω ........ευχαριστω την υπολοιπη παρεα κ σιγουρα θα τα πουμε στην επομενη :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikerrgp
χ0αχ0χα0χ σπυρο δεν ειναι θεμα ηρωισμου αλλα αγαπης γιαυτο που ολοι γουσταρουμε, πανεμορφες διαδρομες ευκολες δυσκολες σημασια εχει οτι ειναι τεταρτη κ ακομα οδηγω ........ευχαριστω την υπολοιπη παρεα κ σιγουρα θα τα πουμε στην επομενη
Εδω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια με το κορδόνι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και να επαναλάβω εδω αυτό που είχα ποστάρει στις 20/6
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω θα πώ ενα:
Κουβαλήστε. Δεν πάμε μεχρι Επιδαυρο και πισω, θα ανεβουμε σημεία που δεν πατάει ψυχη. Φερτε ενα κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών. Ενα φαρμακειο. Κανα ελαστικους ιμάντες/διχτάκι έξτρα. Χαρτομάντηλα.
Καλύτερα να έχετε φερει κατι μαζι σας που δε θα σας χρειαστεί, παρα να ζητάτε τα πιο απλά απο τους άλλους (που δε θα σας δώσουν έτσι κι αλλιως :smokin: )[...]
Τελικα χρειάστηκε το κιτ, χρειάστηκε και το φαρμακείο :winka:
Εδω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια με το κορδόνι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και να επαναλάβω εδω αυτό που είχα ποστάρει στις 20/6
Τελικα χρειάστηκε το κιτ, χρειάστηκε και το φαρμακείο :winka:
Ναι καλά....
Φαρμακείο έδωσε ο protesilaos και το κιτ δεν ήξερες να το χρησιμοποιήσεις... :ZZZ:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 10:43
Ναι καλά....
Φαρμακείο έδωσε ο protesilaos και το κιτ δεν ήξερες να το χρησιμοποιήσεις... :ZZZ:
Το έδωσε γιατι το είχε προχειρο ρε μαν. Και ναι, κορδόνι δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, τι να καΜωμεν :wacko:
makis206
29/06/2011, 10:45
Σα δεν έβαλε κανά τσιρότο να καλύψει την τρύπα στο ελαστικό...:lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σα δεν έβαλε κανά τσιρότο να καλύψει την τρύπα στο ελαστικό...:lol: :beer:
Η μπορει να προσπαθησε να το φουσκωσει με την συριγγα...:lol: :beer:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 10:46
Οχι, αλλα όταν άρχισαν να βγαινουν τα λινά είχα πρόχειρο το γκαφερ :bigcry:
Οχι, αλλα όταν άρχισαν να βγαινουν τα λινά είχα πρόχειρο το γκαφερ :bigcry:
Duct tape.
Το έδωσε γιατι το είχε προχειρο ρε μαν. Και ναι, κορδόνι δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, τι να καΜωμεν :wacko:
Μλκ, έπρεπε να μείνεις μόνος σου στην ερημιά, και να αναρωτιέσαι τι στο διάλα χρειάζεται το τιρμπουσόν που είχε μέσα το κιτ. :smokin:
makis206
29/06/2011, 10:50
Μλκ, έπρεπε να μείνεις μόνος σου στην ερημιά, και να αναρωτιέσαι τι στο διάλα χρειάζεται το τιρμπουσόν που είχε μέσα το κιτ. :smokin:
"Ανοίγεις τη ρετσίνα και πίνεις για να ξεχάσεις μάλλον...":rotflmao:
Eμένα μου το έκανε αυτό επιφανές στέλεχος της εδώ διοίκησης αυτό το 2006 κάτω απο τη γέφυρα, λιγο πριν το 89χλμ (Υλίκη)...
Cpt. Haddock
29/06/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[...] κάτω απο τη γέφυρα, λιγο πριν το 89χλμ (Υλίκη)...
Αυτό εννοείτε εσεις οι γρηγοροι "ερημια" ; :smokin:
Αυτό εννοείτε εσεις οι γρηγοροι "ερημια" ; :smokin:
Ευθεία.. ντάλα καλοκαίρι.. τα κουτιά πάνε με 130+.. οι φίλοι συνοδοιπόροι σε βλέπουν να απαγγέλεις αποσπάσματα απο το Κοράνι και να κοιτάς ευλαβικά προσηλωμένος τον πισω τροχό που είναι πίτα κι αντί να σταματήσουν σε χαιρετούν κι ανοίγουν το γκάζι..
Αυτό φίλαΙ είναι ερημιά.
costas81
29/06/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Ανοίγεις τη ρετσίνα και πίνεις για να ξεχάσεις μάλλον...":rotflmao:
σωστός ο φίλος μας ο κρητικός!!!!
και μετά ξαφνικά δεν σε νοιάζει που το λάστιχο είναι πίτα.......γιατί είσαι και εσύ και είστε ασορτί!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
29/06/2011, 11:27
Καπετανιε, μονο για τα αψεντια χρησιμοποιεις εσυ τιρμπουσον ε?
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 11:28
Το αψέντι δε θέλει τιρμπουσόν ρε αστοιχείωτε :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καπετανιε, μονο για τα αψεντια χρησιμοποιεις εσυ τιρμπουσον ε?
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:lol: :bawl: :lol:
DimChios
29/06/2011, 11:33
Το αψέντι δε θέλει τιρμπουσόν ρε αστοιχείωτε :smokin:
Γιατι? Ειδες εσυ κανενα φελο στο κιτ επισκευης?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 11:39
Γιατι? Ειδες εσυ κανενα φελο στο κιτ επισκευης?
Οχι, αλλα βλέπω αρκετούς να γράφουν σ' αυτο το θρεντ... :smokin:
DimChios
29/06/2011, 11:48
Οχι, αλλα βλέπω αρκετούς να γράφουν σ' αυτο το θρεντ... :smokin:
Απ τη ζηλεια τους ειναι, μη δινεις σημασια!
:lol: :lol:
Allst@rf
29/06/2011, 12:55
μπραβο παιδια ωραια εκδρομη.
και βεβαια σουπερ παρεα.
και για οσους αναρωτιουνται πως ειναι μια δρακολιμνη της Τυμφης απο κοντα .οριστε μια φωτο...:smokin:
Allst@rf
29/06/2011, 13:01
1
230454
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και βεβαια σουπερ παρεα.
και για οσους αναρωτιουνται πως ειναι μια δρακολιμνη της Τυμφης απο κοντα .οριστε μια φωτο...:smokin:
:a02:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 13:55
:a02:
Μη σκας ρε μαστορα. Θα ξαναπάμε και αυτη τη φορά το προγραμμα θα εχει πεζοπορία και διανυκτέρευση πάνω :beer: :beer: :smokin:
catmaster
29/06/2011, 14:43
και βεβαια σουπερ παρεα.
Η Βερλίγκα ... :beer: :beer: :beer:
Allst@rf
29/06/2011, 14:43
Μη σκας ρε μαστορα. Θα ξαναπάμε και αυτη τη φορά το προγραμμα θα εχει πεζοπορία και διανυκτέρευση πάνω :beer: :beer: :smokin:
ελπιζω να βαστας το περπατημα Λιακο...
ειναι 4 ωρες μεχρι το καταφυγιο της Αστρακας και 2 ωρες μεχρι την δρακολιμνη στη βαση της Γκαμηλας...
και 5 ωρες η επιστροφη...
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
29/06/2011, 14:45
ελπιζω να βαστας το περπατημα Λιακο...
ειναι 4 ωρες μεχρι το καταφυγιο της Αστρακας και 2 ωρες μεχρι την δρακολιμνη στη βαση της Γκαμηλας...
και 5 ωρες η επιστροφη...
:beer: :beer:
Το έχω κανει (απο Πάπιγκο) :beer:
η αληθεια ειναι οτι ήμουν και 12 χρόνια νεώτερος :bigcry: :lol:
Ναι καλά....
Το έχω κανει (απο Πάπιγκο) :beer:
......
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!!!
:evil: :evil:
και επισης να πα να γ@μηθειτε ολοι σας!!!!
μας πηδηξατε τη ΜΠΖυχολογια!!!!!!!!
gixxerpap
30/06/2011, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!!!
:evil: :evil:
και επισης να πα να γ@μηθειτε ολοι σας!!!!
μας πηδηξατε τη ΜΠΖυχολογια!!!!!!!!
τσώπα, θα μας βάλεις φωτό απο σέρρες να πάρεις το αίμα σου πίσω...
και αμα σας την μπηδήξαμε την μπζυχολογία, να έρθετε να κουβαλήσετε κανα σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ...;)
gixxerpap
30/06/2011, 15:49
αυτό θέλω πολύ να το κάνω κι εγώ, να τεστάρω και τη δουλειά του αμάνικου:D
θα χρειαστώ κανα δίωρο παραπάνω βέβαια, θα έχουμε σκούπα?
DimChios
30/06/2011, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....να έρθετε να κουβαλήσετε κανα σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ...;)
να ρθω κι εγω?
:blush:
Το φαράγγι του Βίκου είναι ότι πρέπει για πεζοπορεία 20κμ και γίνεσαι τούμπανος !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Το φαράγγι του Βίκου είναι ότι πρέπει για πεζοπορεία 20κμ και γίνεσαι τούμπανος !!
υπερβάλεις και μου φοβίζεις και τους πιθανούς συμμετέχοντες
:a1:
η πραγματική του χλμ απόσταση δεν έχει να κάνει με το μονοπάτι που είναι το Μονοδένδρι - Βίκος (5-6 ώρες)
το υπόλοιπο δεν είναι προσβάσιμο για πεζοπορία
gixxerpap
30/06/2011, 16:41
να ρθω κι εγω?
:blush: με το κουτί? θα ζαλιστείς ...
DimChios
30/06/2011, 17:22
με το κουτί? θα ζαλιστείς ...
Κοροιδευουμε Γιωργακη?
:mad:
Δικαβαλος! :wacko: :lol:
gixxerpap
30/06/2011, 17:44
Κοροιδευουμε Γιωργακη?
:mad:
Δικαβαλος! :wacko: :lol:
καφέ παντελόνι έχεις?
rantanplan
30/06/2011, 17:48
καφέ παντελόνι έχεις?
χαχααχαχαχαχχχαχ
τι μ@κ@κ@ς
DimChios
30/06/2011, 17:59
καφέ παντελόνι έχεις?
μμμμμ, σιγα!
:o
John Steed
30/06/2011, 18:18
Πανέμορφα!
Η φύση υπέροχη
Τα χωριουδάκια κρεμάμενα
Οι διαδρομή φιδίσια
Τα μηχανάκια τούμπανα
Οι οδηγοί στα όρια
Τα χιλιόμετρα πολλά
Η παρέα αχώριστη!
Και στα επόμενα! :beer: :beer: :beer:
αυτό θέλω πολύ να το κάνω κι εγώ, να τεστάρω και τη δουλειά του αμάνικου:D
θα χρειαστώ κανα δίωρο παραπάνω βέβαια, θα έχουμε σκούπα?
Σκουπα εγω που ειμαι και τουριστικος τυπος :D και δεν εβγαλα σχεδον καμια φωτο την 1η φορα :sad:
Joyrider
30/06/2011, 21:58
Ο γιατρός από το "Ανάλυσέ το" καβαλάει το τουόνο ? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ο γιατρός από το "Ανάλυσέ το" καβαλάει το τουόνο ? :look:
Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει... :lol:
τσώπα, θα μας βάλεις φωτό απο σέρρες να πάρεις το αίμα σου πίσω...
:nono: αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα :winka:
και αμα σας την μπηδήξαμε την μπζυχολογία, να έρθετε να κουβαλήσετε κανα σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ...;)
αν θα χουμε μηχανακι...:wave2:
Joyrider
01/07/2011, 10:32
Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει... :lol:
:lol:
Μοιάζεις πολύ με τον Billy Crystal σε μερικές πόζες. :p
Εγινε το μεγάλο service
Λάδια
Ελατηρια μπροστά έτσι για αλλαγή
Λάδια μπροστινού
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρα
Ρυθμιση βαλβίδων
Μπουζί
Υγρα φρενων/συμπλεκτη/παραφλου
Ίσιωμα ζάντας γιατί άρπαξε καλά σε κάποια λακούβα στην ΠΣΚ και μετά τα 80χμ κοσκίνιζε :hypnotize :hypnotize
Σύνολο 510€
Επίσης ανακάλυψα μικρό βαθούλωμα στο τεπόζιτο, χωρια το σπασμένο μούτρο, φλάς, τα κάγκελα και το γρατζουνισμένο καπάκι κινητήρα :sad:
Πόνεσε λέμε :uplate: :eek: :bawl:
rantanplan
01/07/2011, 17:19
περαστικά φιλος
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
.....
άρε φιλαράκι ... :(
περαστικά και αγύριστα
PS.
να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά :look:
gixxerpap
01/07/2011, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:nono: αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα :winka:
αν θα χουμε μηχανακι...:wave2:
με κλιπόν δε γουστάρουμε δλδ? νταξ΄ρε φιλαράκι, σε δανείζουμε το δικό μας αν είναι να ΄ρθεις ..., θα σκύψουμε εμείς, δεν τρέχει τίποτα ...:smokin:
άρε φιλαράκι ... :(
περαστικά και αγύριστα
PS.
να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά :look:
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία :sick:
Όπα Σπύρο, μπαίνει κι άλλος στην "οικογένεια" :lol:
Αλήθεια, πρόσεξες εσύ τίποτα κακοτεχνίες :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλακια που ζητησα φωτογραφιες....
Μπαν στον Κρούκη τώρα. :smokin:
Εγώ τώρα τι να γράψω?
Τι να σχολιάσω?
Τα σχόλια?
Τις φωτογραφίες?
Την διαδρομή?
Την (τρελο)παρέα?
Τη φωτό του Βύρωνα?
Να βάλω τα κλάματα?
Ρε μάγκες..
Πάντα τέτοια γαμώτο. Όμορφες βόλτες, με πολλά χλμ, σε όμορφα μέρη, με καλή παρέα και ασφαλείς επιστροφές.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Υγ. Θα άπλωνα σεντόνι αλλά μέχρι να το γράψω μπορεί να πάει για ύπνο ο απέναντι. :D
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας.
Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία :sick:
ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα. :wave2:
Cpt. Haddock
02/07/2011, 15:25
[...]. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου [...]
Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.
Συμφωνώ σ αυτό που λες και μάλιστα με τον Gary σήμερα στο CSS lvl1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι θέμα χειρισμού. Ακόμα και το streetαδικο πάει σε δρόμο σπασμένο όλα είναι θέμα stability και με καλούς χειρισμούς μπαίνεις σωστά οπουδήποτε. Όπως και το ON-OFF μπαίνει στην πίστα αλλά δεν κάνει τους ίδιους χρόνους με ένα streetαδικο, δεν έχει το ίδιο στήσιμο πως να το κάνουμε :winka:. Αυτή η εκδρομή με έφερε κοντά στα όρια και αυτό μου άρεσε πολύ (όχι όμως και στην τσεπη μου :lol: ). Γενικότερα δε μ αρέσει να σπάω το μηχανάκι σε τέτοιου είδους διαδρομές ή αντίθετα σε "φιλικά ανοίγματα" να προσπαθώ να φτάσω ένα RSV ή ένα R1 ( τα Tiger βέβαια τα καταπίνω εύκολα :smokin: :D :p ). Δεν το θεωρώ συνειδητοποιημένη κίνηση - σπας το μηχανάκι σου που είναι ούτως ή άλλως υποδεέστερο η δεν έχει το στήσιμο για κάτι διαφορετικο! Γιατί; . Το θέαμα βέβαια σε τύπου ΠΣΚ εκδρομές όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Ανετα θα ξαναέκανα τη διαδρομή σε αποκλειστικά τουριστικό ρυθμό όμως αλλά και θα έμπαινα εκεί που με παίρνει και όπου η ποιότητα του δρόμου είναι ΟΚ (να εφαρμόσω σιγά σιγά όσα έμαθα σήμερα :D ).
Όσο για μένα ON-OFF θα έπαιρνα υπερβολικά δύσκολα καθώς είμαι φαν της ασφάλτου γενικότερα :smilea:
ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα. :wave2:
Δε σε εννοώ :confused: αλλά θα ήθελα να γίνεις σαφέστερος :smilea:
Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε? :lol: :lol:
Ε εντάξει ρε φίλε ο παράγοντας άνθρωπος που το χειρίζεται το όχημα έιμαι εγώ και όχι ο Φούφουτος :lol: . Απλά θέλω να πω ότι θα στεναχωριόμουν διπλά αν οφειλόταν σε "παράκουσμα" συμβουλής που μου είχαν δώσει πριν την ΠΣΚ. Και ευτυχώς δεν ήταν αυτό :smilea:
Cpt. Haddock
02/07/2011, 19:18
Συμφωνώ σ αυτό που λες και μάλιστα με τον Gary σήμερα στο CSS lvl1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι θέμα χειρισμού.[...]
Ε, αφού συμφώνησε κι ο Gary :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[....] Ανετα θα ξαναέκανα τη διαδρομή σε αποκλειστικά τουριστικό ρυθμό όμως[...]
Γιατι, τώρα τί ρυθμο είχε; :confused:
Ε, αφού συμφώνησε κι ο Gary :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάλλον εγώ συμφώνησα μαζί του αφού είδα στην πίστα ιδιοις όμμασι με τους εκπαιδευτες τι πάει να πει πραγματικός χειρισμός μοτοσυκλέτας. :wave2:
Παράηταν γρήγορος κάποιες φορές :evil: Ίσως να φταίνε και τα δικά μου γούστα που μου αρέσει να ρεμβάζω τα δάση τις κοιλάδες και τα ποτάμια :blush:
rantanplan
02/07/2011, 21:15
Παράηταν γρήγορος κάποιες φορές :evil: Ίσως να φταίνε και τα δικά μου γούστα που μου αρέσει να ρεμβάζω τα δάση τις κοιλάδες και τα ποτάμια :blush:
τα ριακια τα χαντακια............
Αρχικά δημιουργήθηκε από rantanplan
τα ριακια τα χαντακια............
:bawl: :lol: :bawl:
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?
:winka:
intruder
03/07/2011, 23:31
Δεν ξέρω για τέλη Ιουλίου, αλλα κατα Σεπτέμβριο μερά (εκει με τα πρωτοβρόχια :evil: ), να ετοιμάζεστε για τη ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΣΚ :smokin:
Ωραια τα μερη μας εδω πανω:smokin:[URL=http://www.youtube.com/watch?v=DBTSYHb4nmo&feature=related/watch?v=DBTSYHb4nmo&feature=related
καπτεν αντε κ το σεπτεμβρη κατα κατω να μας ξεναγησετε στα πιο must μερη.οπου κ να ναι περιμενω να ταξιδεψουμε μαζι γιατι αυτο το ΠΣΚ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕ κ ειμαστε προς την ωρα κουτσοι(η gucci:cry: ) k τα βλεπουμε απο την οθονη κ κλαιμε αν κ μια ανασα απο δω.σε εμπιστευομαι για το επομενο κ ολη την παρεα περιμενω να ακουσω διαδρομη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩς ετσι για να σπαει η μονοτονια:beer:
με κλιπόν δε γουστάρουμε δλδ? νταξ΄ρε φιλαράκι, σε δανείζουμε το δικό μας αν είναι να ΄ρθεις ..., θα σκύψουμε εμείς, δεν τρέχει τίποτα ...:smokin:
φοβαμαι μη σου αρεσει ρε γιωργακη και τωρα στα γεραματα δεν εισαι για ανακαλυψεις !!!
Cpt. Haddock
04/07/2011, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?
:winka:
:D
:D
γιατι γελάς?
πιο τουριστική δε γινόταν θα έλεγα. Άλλωστε φαίνεται και απο τον αριθμό των φωτογραφιών.
ΕΤΣΙ!!!
Μετα.....θα κάθονται οι παλιοί :a024: και θα εξιστορούν ...... στο ΜΟΤΟ καποτε........ μια παρεα......μπητε να δειτε ......
θα μπένουν και θα βλέπουν οι νέοι
και μετα, θα λένε ιστοριούλες, για κάποιους "τρελους" μηχανόβιους που ανέβηκαν 4 βουνά σε μια μέρα και έστριψαν 13786 στροφές πριν πάρουν πρωινό.
και θα βαζουν στοχους........
επικό ΠΣΚ :a18:
:bawl:
γμτ
γμτ
gixxerpap
05/07/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΕΤΣΙ!!!
Μετα.....θα κάθονται οι παλιοί :a024: και θα εξιστορούν ...... στο ΜΟΤΟ καποτε........ μια παρεα......μπητε να δειτε ......
θα μπένουν και θα βλέπουν οι νέοι
και μετα, θα λένε ιστοριούλες, για κάποιους "τρελους" μηχανόβιους που ανέβηκαν 4 βουνά σε μια μέρα και έστριψαν 13786 στροφές πριν πάρουν πρωινό.
και θα βαζουν στοχους........
επικό ΠΣΚ :a18:
γμτ
γμτ
η μαλακία είναι ότι τα βλέπει και η ίδια η παρέα και βάζει στόχους ...:bigcry: