PDA

View Full Version : θελω zzr 1400 τι να κανω;

Σελίδες : 1 2 [3]

paTman_the
22/05/2011, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
φιλε ακομα δεν μπορω σε 2 μηνες θα μπορω που θα ειμαι 21 αλλα οτι και να παρω ευχαρηστως να συναντηθουμε να παμε.

Αν σου πω εγώ τώρα ότι αυτός που στο είπε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να πάει βόλτα μαζί σου θα παρεξηγηθώ πάλι; Θα νομίζεις ότι σε βρίζω και σου μιλάω άσχημα;

Και για πες μου εσύ τώρα τσάκαλε αρχιδάτε μάγκα που μας τη λες όλων στα ίσα και δε χαμπαριάζεις τίποτα, γιατί αποκλείεται οποιοσδήποτε σοβαρός μοτοσικλετιστής να πάει βόλτα μαζί σου;

ziggΥ
22/05/2011, 17:33
πήγαινε με τον παπ πρώτα.. και μετά κανονίζεις και με τον πάνο :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Road67
22/05/2011, 17:33
Γειά σου Γιώργο :)

Αφού όλο το φόρουμ δήλωσε την παρουσία του, να γράψω δυο πράγματα κι εγώ. Γενικά δεν πολυγράφω πλέον σε κανένα φόρουμ. Ασχολούμαι περισσότερο με το πως θ' αυξήσω το εισόδημα μου που έχει μειωθεί δραματικά και στο βωμό της λιτότητας θυσιάστηκε μια μηχανή την οποία λάτρεψα αλλά δε μπόρεσα να γράψω όσα χιλιόμετρα ήθελα.

Όμως το thread αυτό μου θύμισε τον παλιό καιρό που έμπαινα στο moto.gr και υπήρχαν μπόλικα αντίστοιχα θέματα σχετικά με πρωτόπειρους που θέλουν να πάρουν κάτι εξωτικό. Επομένως με τράβηξε σα μαγνήτης. Θα απαντήσω υποθέτοντας πως όντως είσαι αυτός λες και πράγματι θέλεις να προβείς σε μια τέτοια κίνηση. Παρότι μέσα μου κρατάω μια επιφύλαξη πως είσαι κάποιο απ' τα παλιά μέλη που γράφαμε μαζί παλιότερα καλοκαίρια σε διάφορους οδηγούς του καλοκαιριού με εξωφρενικές ιδέες.
Μπορείς να απαντήσεις όπως θες σε 'μενα ή και να μην απαντήσεις καθόλου.

Ενδεχομένως αν μου απαντήσεις να τα πάρω λίγο αλλά μετά θα δω στο άλμπουμ μου τις πραγματικές μηχανές τις οποίες σε καλύτερες εποχές είχα κι οι οποίες πρόσφεραν σε 'μενα προσωπικά αλλά σε διαβεβαιώ ούτε καλύτερο άνθρωπο με κάνανε, ούτε με ψηλώσανε δέκα πόντους, ούτε μεγέθυναν το κάτω μόριο μου, ούτε κάνανε τις γκόμενες να πέφτουν σαν ξερές στο πέρασμα μου και ούτε με δέχτηκαν όλες οι παρέες του κόσμου.

Επίσης αυτό που σου είπε ο κάτοχος του ZZR που ρώτησες περί σεβασμού στη μηχανή, δεν υφίσταται. Και παπαγαλίζεις μια φράση που δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει. Δεν υπάρχει σεβασμός στο άψυχο μηχάνημα, υπάρχει σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός για τους γύρω σου και σεβασμός σε όσα προσφέρει η μηχανή σε 'σενα μέσα σου και όχι όσα φαντάζεσαι ότι θα σου προσφέρει που λείπουν απ' τη ζωή σου και ούτως ή άλλως δε δύναται να σου δώσει ένα αντικείμενο.

Αλλά δε θα κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά σου. Εδώ το θέμα είναι απλό, δεν έχεις καμία απολύτως εμπειρία από μοτοσυκλέτα και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχεις ακούσει πέραν κάποιων βασικών που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά και την γενικότερη αίσθηση της μηχανής, τα ημιαυτόματα και τα αυτόματα δεν είναι μηχανές. Άλλη λειτουργία, άλλη οδήγηση, άλλος τρόπος, άλλη συμπεριφορά.

Άρα έχεις θεματάκια,
1ον πρέπει να μάθεις να κάνεις αλλαγές, επομένως πρέπει να πάρεις μια μηχανή με την οποία θα μάθεις το συμπλέκτη και τις αλλαγές ταχυτήτων.
2ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις πως λειτουργούν τα φρένα στις μοτοσυκλέτες και τι δόση χρησιμοποιούμε στο μπροστινό και τι στο πίσω.
3ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις τη σωστή γραμμή που πρέπει ν' ακολουθείς στις στροφές και πως πριν από μεγάλη στροφή που δεν μπορούμε να την πάρουμε με όσα πηγαίναμε στην ευθεία, φρενάρουμε τον κινητήρα αλλάζοντας σχέση και ποιά η συμπεριφορά της μηχανής.
4ον αυτή η μηχανή δεν μπορεί να είναι το ZZR1400. Διότι:
θέλεις μια μηχανή που για πρώτη να μπορείς ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, σε οποιαδήποτε κλίση, σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, με την οποιαδήποτε ταχύτητα να ελέγξεις το βάρος της ανάμεσα στα πόδια σου. Και δεν είναι όλοι οι δρόμοι τρεχάλες. Άρα θα βρεθείς και σε φανάρι, ή θα βρεθείς σε κίνηση και τότε θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ελεγχόμενες σφήνες. Και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες τύπου σταμάτα ξεκίνα που πρέπει να κατευθύνεις τη μηχανή με όλο σου το σώμα φαίνεται το πλήρες βάρος της μηχανής. Άρα αυτό που επείγει είναι πάνω σε μια μηχανή να μάθεις να ελέγχεις το δικό σου σώμα. Δεν μπορεί δυστυχώς αυτό να στο προσφέρει μια μοτοσυκλέτα που σου δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες όπως το δικό της βάρος, ή οι δικές της επιταχύνσεις.

Και πάμε στις επιταχύνσεις. Το ZZR είναι τουριστική μηχανή. Που σημαίνει πως δεν είναι και η γρηγορότερη μηχανή του κόσμου, αλλά σε κάποιον που δεν έχει οδηγήσει τίποτε άλλο στη ζωή του (και όχι δε μετράει η εμπειρία σου ως συνεπιβάτης σε 600άρι ss) θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ποιά είναι η σωστή ποσότητα γκαζιού που πρέπει να δώσει.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο, με άνετες και μαλακές ταχύτητες ώστε να μάθεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την οδική συμπεριφορά μοτοσυκλέτας και δευτερευόντως με την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας σε οποιοδήποτε δρόμο.

Προτείνω να ψάξεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο CBF 600s που μπορείς να κάνεις τα πάντα μ' αυτό και που στις πτώσεις (πτώσεις θα σου συμβούν όπως έχουν συμβεί σε όλους μας και συμβαίνουν ακόμα) δε θα σου κοστίζουν και πολύ τα ανταλλακτικά και οι επισκευές. Υπάρχουν και πολλά ακόμα μηχανάκια, αλλά εγώ θεωρώ αυτό το καλύτερο σχολείο για να μάθεις άνετα και ξεκούραστα. Όταν το μάθεις και σου έχει δώσει όλα αυτά που μπορεί, τα οποία δυστυχώς θα είναι γύρω στο 10% των συνολικών δυνατοτήτων του, αποφασίζεις πως θα κινηθείς μετά.

harris_x
22/05/2011, 17:36
Γεια σας παιδια,απο εμπιρια σε μηχανες εχω μονο απο παπακι 100αρι οδηγαω 2 χρονια καθημερα και εχω οδηγησει και μια cbf250.Να πω επησης οτι εχω ανεβει σε 600αρα ss αλλα σαν συνοδηγος.Αφτο που μου εχει κολησει ξερω οτι εινε ακρεω μερικοι θα με πειτε και τρελο εινε να αγορασω μια zzr 1400 εινε ονειρο ζωης για μενα, τα μαζεβω τα λεφτα απο τα 18 μου και ειμαι 20.Θελω να μου δωσετε μερικες συμβουλες για αυτην την μηχανη και αν τυχει και την εχει καπιος να μου πει περιπου πως εινε αν εινε φιλικη προς τον αναβατη π.χ και γενικως οτι πληροφοριες μπορει να μου δοσει. Επησης αν υπαρχει καπιος που να ανεβηκε καπως αποτομα σε κιβικα,και η πρωτη του επαφη με την μοτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Επησεις ακουσα οτι μπορις να τις βαλης εναν περιοριστη στους 33 ιπους, εγω την σιγγεκριμενει μοτο την θελω για βολτες και ταξιδια αλλα σε νορμαλ ταχητητες οχι τρελα πραγματα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.θα ηθελα τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας χωρις ειρωνιες για ολα αυτα που σας εγραψα παραπανω,ευχαριστω ολους οσους απαντησουν στο θεμα μου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

giorgos.ken
22/05/2011, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Γειά σου Γιώργο :)

Αφού όλο το φόρουμ δήλωσε την παρουσία του, να γράψω δυο πράγματα κι εγώ. Γενικά δεν πολυγράφω πλέον σε κανένα φόρουμ. Ασχολούμαι περισσότερο με το πως θ' αυξήσω το εισόδημα μου που έχει μειωθεί δραματικά και στο βωμό της λιτότητας θυσιάστηκε μια μηχανή την οποία λάτρεψα αλλά δε μπόρεσα να γράψω όσα χιλιόμετρα ήθελα.

Όμως το thread αυτό μου θύμισε τον παλιό καιρό που έμπαινα στο moto.gr και υπήρχαν μπόλικα αντίστοιχα θέματα σχετικά με πρωτόπειρους που θέλουν να πάρουν κάτι εξωτικό. Επομένως με τράβηξε σα μαγνήτης. Θα απαντήσω υποθέτοντας πως όντως είσαι αυτός λες και πράγματι θέλεις να προβείς σε μια τέτοια κίνηση. Παρότι μέσα μου κρατάω μια επιφύλαξη πως είσαι κάποιο απ' τα παλιά μέλη που γράφαμε μαζί παλιότερα καλοκαίρια σε διάφορους οδηγούς του καλοκαιριού με εξωφρενικές ιδέες.
Μπορείς να απαντήσεις όπως θες σε 'μενα ή και να μην απαντήσεις καθόλου.

Ενδεχομένως αν μου απαντήσεις να τα πάρω λίγο αλλά μετά θα δω στο άλμπουμ μου τις πραγματικές μηχανές τις οποίες σε καλύτερες εποχές είχα κι οι οποίες πρόσφεραν σε 'μενα προσωπικά αλλά σε διαβεβαιώ ούτε καλύτερο άνθρωπο με κάνανε, ούτε με ψηλώσανε δέκα πόντους, ούτε μεγέθυναν το κάτω μόριο μου, ούτε κάνανε τις γκόμενες να πέφτουν σαν ξερές στο πέρασμα μου και ούτε με δέχτηκαν όλες οι παρέες του κόσμου.

Επίσης αυτό που σου είπε ο κάτοχος του ZZR που ρώτησες περί σεβασμού στη μηχανή, δεν υφίσταται. Και παπαγαλίζεις μια φράση που δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει. Δεν υπάρχει σεβασμός στο άψυχο μηχάνημα, υπάρχει σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός για τους γύρω σου και σεβασμός σε όσα προσφέρει η μηχανή σε 'σενα μέσα σου και όχι όσα φαντάζεσαι ότι θα σου προσφέρει που λείπουν απ' τη ζωή σου και ούτως ή άλλως δε δύναται να σου δώσει ένα αντικείμενο.

Αλλά δε θα κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά σου. Εδώ το θέμα είναι απλό, δεν έχεις καμία απολύτως εμπειρία από μοτοσυκλέτα και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχεις ακούσει πέραν κάποιων βασικών που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά και την γενικότερη αίσθηση της μηχανής, τα ημιαυτόματα και τα αυτόματα δεν είναι μηχανές. Άλλη λειτουργία, άλλη οδήγηση, άλλος τρόπος, άλλη συμπεριφορά.

Άρα έχεις θεματάκια,
1ον πρέπει να μάθεις να κάνεις αλλαγές, επομένως πρέπει να πάρεις μια μηχανή με την οποία θα μάθεις το συμπλέκτη και τις αλλαγές ταχυτήτων.
2ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις πως λειτουργούν τα φρένα στις μοτοσυκλέτες και τι δόση χρησιμοποιούμε στο μπροστινό και τι στο πίσω.
3ον με την ίδια μηχανή θα μάθεις τη σωστή γραμμή που πρέπει ν' ακολουθείς στις στροφές και πως πριν από μεγάλη στροφή που δεν μπορούμε να την πάρουμε με όσα πηγαίναμε στην ευθεία, φρενάρουμε τον κινητήρα αλλάζοντας σχέση και ποιά η συμπεριφορά της μηχανής.
4ον αυτή η μηχανή δεν μπορεί να είναι το ZZR1400. Διότι:
θέλεις μια μηχανή που για πρώτη να μπορείς ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, σε οποιαδήποτε κλίση, σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, με την οποιαδήποτε ταχύτητα να ελέγξεις το βάρος της ανάμεσα στα πόδια σου. Και δεν είναι όλοι οι δρόμοι τρεχάλες. Άρα θα βρεθείς και σε φανάρι, ή θα βρεθείς σε κίνηση και τότε θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ελεγχόμενες σφήνες. Και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες τύπου σταμάτα ξεκίνα που πρέπει να κατευθύνεις τη μηχανή με όλο σου το σώμα φαίνεται το πλήρες βάρος της μηχανής. Άρα αυτό που επείγει είναι πάνω σε μια μηχανή να μάθεις να ελέγχεις το δικό σου σώμα. Δεν μπορεί δυστυχώς αυτό να στο προσφέρει μια μοτοσυκλέτα που σου δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες όπως το δικό της βάρος, ή οι δικές της επιταχύνσεις.

Και πάμε στις επιταχύνσεις. Το ZZR είναι τουριστική μηχανή. Που σημαίνει πως δεν είναι και η γρηγορότερη μηχανή του κόσμου, αλλά σε κάποιον που δεν έχει οδηγήσει τίποτε άλλο στη ζωή του (και όχι δε μετράει η εμπειρία σου ως συνεπιβάτης σε 600άρι ss) θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ποιά είναι η σωστή ποσότητα γκαζιού που πρέπει να δώσει.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάτι μικρότερο, ελαφρύτερο, με άνετες και μαλακές ταχύτητες ώστε να μάθεις κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την οδική συμπεριφορά μοτοσυκλέτας και δευτερευόντως με την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας σε οποιοδήποτε δρόμο.

Προτείνω να ψάξεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο CBF 600s που μπορείς να κάνεις τα πάντα μ' αυτό και που στις πτώσεις (πτώσεις θα σου συμβούν όπως έχουν συμβεί σε όλους μας και συμβαίνουν ακόμα) δε θα σου κοστίζουν και πολύ τα ανταλλακτικά και οι επισκευές. Υπάρχουν και πολλά ακόμα μηχανάκια, αλλά εγώ θεωρώ αυτό το καλύτερο σχολείο για να μάθεις άνετα και ξεκούραστα. Όταν το μάθεις και σου έχει δώσει όλα αυτά που μπορεί, τα οποία δυστυχώς θα είναι γύρω στο 10% των συνολικών δυνατοτήτων του, αποφασίζεις πως θα κινηθείς μετά. φιλε να σε καλα και σε ευχαριστω που αφιερωσες χρονο για να γραψεις ολα αυτα που εγραψες.αν με αμφισβιτεις παρολα αυτα και νομιζεις οτι κανω πλακα αν θες αν μενεις κοντα εγω μενω αθηνα και συγγεκριμενα μενιδι συναντιομαστε και απο κοντα να τα σιζιτισουμε.επησης ο συμπλεκτης πυστεβω γιατι εχω οδηγησει μηχανη με συμπλεκτη μια cbf250 μου φανηκε πολυ ευκολος και μου εδηνε μια αισθηση ασφαλειας οτι μπορις να ελενχεις καλιτερα το γκαζι.

banditv400limit
22/05/2011, 18:14
φιλε μου ειχα σκοπο να σου πω να παρεις οτι γουσταρεις στο κατω κατω εσυ πληρωνεις οτι θελεις κανεις.ποσα κ ποσα μηχανακια μεγαλου κυβισμου αγοραζονται κ υπαρχουν μονο για να υπαρχουν σε καποιο γκαραζ αντε μεχρι την καφετερια.ποσα ss εχω δει με λιωμενα τα λαστιχα τους στο κεντρο και ολοκαινουργια στο πλαι.μετα ομως απο αυτα που γραφεις για το συμπλεκτη κ οχι μονο συμφωνω με τους προαναφερθεντες να μην την παρεις γιατι δεν εχεις την εμπειρια να την ευχαριστηθεις.στην καλυτερη θα την χαλασεις εξωτερικα κ εσωτερικα κ στην χειροτερη θα παθεις κατι εσυ.

Vagelis Gar
22/05/2011, 18:37
Road67 μπράβο για το κουράγιο σου να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι για κάποιον, που είτε κάνει την πλάκα του είτε πιστεύει αυτά που λέει, δεν άξιζε ούτε μια σειρά από τα γραφόμενά σου. Εύχομαι η ζωή να τα φέρει τούμπα και να ολοκληρώσεις αυτό που κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις αφήσει ημιτελές.

giorgos.ken πέρα από την πλάκα και την καζούρα (δικαιολογημένη κατά τη γνώμη μου μιας και συνεχίζεις τον δικό σου μονόλογο χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου) έχω να σου πω ένα πράγμα. ΔΕΝ έχεις μάθει να σέβεσαι τον εαυτό σου και κατ' επέκταση δεν μπορείς να σεβαστείς τον συνομιλητή σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα αγαθό που δεν αγοράζεται ούτε με 14.000 ευρώ.
Αν δεν σου είναι τόσο δύσκολο τελικά, δες ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που κάποιοι συμφορουμίτες σου δώσανε, επεξεργάσου τες και αποφάσισε. :wave2:

flickbat
22/05/2011, 19:05
και κατι απο εναν αρχαριο δεν τρεχουμε στον δρομο οπως τρεχουμε σε πιστα για κανεναν λογο

Υ.Γ.
...και χωρίς να φοράμε κράνος...ΠΑΝΤΑ

gcrook
22/05/2011, 19:10
επησης ο συμπλεκτης πυστεβω γιατι εχω οδηγησει μηχανη με συμπλεκτη μια cbf250 μου φανηκε πολυ ευκολος και μου εδηνε μια αισθηση ασφαλειας οτι μπορις να ελενχεις καλιτερα το γκαζι.

Δηλαδη με ποιο τροπο θα ελεγχεις καλυτερα το γκαζι με τον συμπλεκτη;:confused: :bawl:
Επισης ποιος σου ειπε οτι τα χειριστηρια ειναι το προβλημα (η η λυση) σε μια μοτοσυκλετα;
Ρε συ φιλε ειλικρινα ΔΕΝ εχεις την παραμικρη ιδεα που πας να μπλεξεις...:sad:

Road67
22/05/2011, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Road67 μπράβο για το κουράγιο σου να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι για κάποιον, που είτε κάνει την πλάκα του είτε πιστεύει αυτά που λέει, δεν άξιζε ούτε μια σειρά από τα γραφόμενά σου. Εύχομαι η ζωή να τα φέρει τούμπα και να ολοκληρώσεις αυτό που κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις αφήσει ημιτελές.

Σ' ευχαριστώ, εκτιμώ την απάντηση σου.

giorgos.ken,
δεν έχεις ν' αποδείξεις τίποτα σε 'μενα. Αν υπάρχεις όντως κι αυτά που γράφεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορώ μόνο να σου πω ότι ο ρόλος του συμπλέκτη δεν είναι αυτός του κόφτη. Δεν έχεις καταλάβει τη νοοτροπία της μοτοσυκλέτας.
Η δική μου γνώμη για τελευταία φορά είναι να μην ξεκινήσεις με αυτό το μηχανάκι.
Αν πάλι το θέλεις επειδή πιστεύω ότι δε θα πας να βγάλεις νέο δίπλωμα απλά θα πας να αναβαθμίσεις το υπάρχον δίπλωμα που έχεις των 125 κυβικών, πλήρωσε σε μια σχολή να σου κάνουν μαθήματα σε μια συμπλεκτάτη μηχανή και άμα με το καλό πάρεις τη μηχανή που θες να πας οπωσδήποτε για css πριν βγεις στο δρόμο.

menos
22/05/2011, 19:19
Τest drive ZZR 1400 μέσα σε κάποια αντιπροσωπεία... φαντάσου πόσην ώρα πήρε τον καταστηματάρχη να αφαιρέσει τα σάλια του μικρού απο την μηχανή!!
Πότε προλάβατε 14 σελίδες ρε πστ μου??? :a014:

spyro
22/05/2011, 19:22
φιλε μου το ακόλουθο το χεις οδηγήσεις? πάρτο ένα τεστ ντραιβ να πα΄θεις πλάκα.

Είναι πολυ μπροστά και δεν είναι τόσο βαρύ όσο το ZZR οπότε μπορει να σε βολέψει και καλύτερα τώρα στα πρώτα σου βήματα.

Έχει και αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα που για την περίπτωση σου που θέλεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς θα είναι ότι πρέπει. Στη πορεία βέβαια που θα του πάρεις τον αέρα τα βγάζεις και σπέρνεις

:beer:

σκέψου το

227023

byron
22/05/2011, 19:39
15 σελίδες.....:a16: :rotflmao: :rotflmao:

Θέλει να πάρει ένας άσχετος 1400 και χέστηκε η φοράδα....:a12:

Allst@rf
22/05/2011, 19:43
αφού την είδαμε όλοι Marvel Ηeroes και θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο από τις "κακές" μοτοσυκλέτες ,τι περιμένεις...

devil's animal
22/05/2011, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ρε λεβέντες αφήστε τον άνθρωπο να πάρει ότι γουστάρει !!! Υπάρχει και η φυσική επιλογή !!! Κόντρα στην εξέλιξη θα πάμε ?????:wave2:

οτι καλυτερο εχει γραφτει...
:beer: :beer: :beer:

spyro
22/05/2011, 20:20
τσου ρε μεγκασπάμερς

:p

είπαμε μια κουβέντα παραπάνω και εμείς μετά απο χρόνια και μας τη παίσατε οσάν οι οσίες .....

ουυυυυ ρεεεε

SVX
22/05/2011, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
15 σελίδες.....:a16: :rotflmao: :rotflmao:

Θέλει να πάρει ένας άσχετος 1400 και χέστηκε η φοράδα....:a12:

αλλες 15 που βρηκε τα λεφτα να παμε να τα βρουμε κι εμεις...

giorgos.ken
22/05/2011, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
φιλε μου το ακόλουθο το χεις οδηγήσεις? πάρτο ένα τεστ ντραιβ να πα΄θεις πλάκα.

Είναι πολυ μπροστά και δεν είναι τόσο βαρύ όσο το ZZR οπότε μπορει να σε βολέψει και καλύτερα τώρα στα πρώτα σου βήματα.

Έχει και αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα που για την περίπτωση σου που θέλεις λίγο χρόνο να εξοικειωθείς θα είναι ότι πρέπει. Στη πορεία βέβαια που θα του πάρεις τον αέρα τα βγάζεις και σπέρνεις

σκέψου το φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως

daz
22/05/2011, 20:46
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως

:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

:a022:

:lol: :lol: :rotflmao:

lagman
22/05/2011, 20:54
κλείσαμε 2 μέρες να αναλύουμε, προτείνουμε, αποτρέπουμε, συμβουλεύουμε κάποιον με πλήρη μεσάνυκτα από δίτροχα, να πάρει ή όχι το zzr 1.4 . . . . :a02:

vagtav
22/05/2011, 20:56
χρήσιμο link (http://maria-ellinikiglossa.blogspot.com/2009/06/blog-post.html)

mikes
22/05/2011, 21:01
.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα +....... τωρα εξηγειται γιατι εισαι τοσο στοκος.... επιδη εισαι γεροδεμενος, νομιζεις οτι εισαι ο γαμω και δερνω και οτι
ετσι θα σου ανοιγουν ολες οι πορτες!! οποτε δεν χρειαζεται να γνωριζεις τιποτα!

αμ δε!! σε γελασανε φιλαρακι...

gixxerpap
22/05/2011, 21:02
φιλε να ρωτησω κατι μπορει να ειναι τελιος βλακια το ξερω.αν εισε γεροδεμενος και εχεις πολυ δυναμη δεν ειναι ενα + για να παρεις βαρια μηχανη;πολυ ορεα και η μηχανη που μου εδειξες παντως

όχι, η δύναμη είναι ένα + μόνο αφού σου πέσει η μηχανή, για να τη σηκώσεις ...

για να μη σου πέσει, πρέπει να αποκτήσεις την αίσθηση ισορροπίας που απαιτείται, να είσαι άλλες φορές ''μαλακός'' και άλλες φορές ''απότομος'' στον χειρισμό της, να εξοικειωθείς με τον τρόπο που επιταχύνει και επιβραδύνει ...(αυτά τα 2 τελευταία, χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες χλμ)

πρέπει επίσης να μάθεις να εκτιμάς όλα τα δυνατά σενάρια που μπορεί να προκαλέσουν οι κινήσεις των προπορευόμενων οχημάτων, αυτών που ακολουθούν, ακόμη και αυτών που είναι σταθμευμένα!

πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν υπάρχει κόκκινο και πράσινο φανάρι για σένα, πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, ότι κάποιος θα παραβιάσει την προτεραιότητά σου.

Πρέπει να αποκτήσεις την ικανότητα να ''αισθάνεσαι'' πόση πρόσφυση σου προσφέρει η άσφαλτος στα επόμενα μέτρα και στην επόμενη στροφή.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, είναι αδύνατο να τα αφομοιώσει κανείς απο τα μια μέρα στην άλλη ό,τι μηχανή και αν οδηγεί, όσο ταλέντο και να ΄χει ... όταν μάλιστα αυτή η μηχανή έχει και περίσσια κιλά, σου προσθέτει μερικές ακόμα δυσκολίες, και καθυστερεί σημαντικά τη βελτίωση των ικανοτήτων σου.

Αν παρόλαυτά είσαι γεροδεμένος, και οδηγείς μια μηχανή κάτω απο 200 κιλά, με χαμηλή σέλα και ''στενή'' σιλουέτα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να γλιτώσεις απο ''χαζά'' πεσίματα, την ώρα που παρκάρεις ή κάνεις μια μανούβρα μέσα στην κίνηση ή ανεβαίνοντας ένα πεζοδρόμιο κλπ κλπ

αν οδηγείς μια βαριά μοτοσυκλέτα, έχεις χάσει το παιχνίδι, όση δύναμη και να 'χεις απο τη στιγμή που θα γείρει λίγο παραπάνω και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να πέσει, για αποφύγεις τραυματισμούς σε πόδια και μέση ...

Η δύναμη δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στο χειρισμό της μηχανής, οι κινήσεις που απαιτούνται είναι πολύ λεπτές και ακριβείς, ακριβώς για να μην διαταράξεις την ισορροπία της!

Σκέψου μόνο ότι οι περισσότεροι οδηγοί αγώνων παγκοσμίου επιπέδου, ζυγίζουν 50-60 κιλά και κουμαντάρουν θηρία 230+ ίππων

αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, τα υπόλοιπα, όπως είπαμε

Road67
22/05/2011, 21:02

Είμαι 1.70 58 κιλά. Λες να μετράει;

Ξεκινάς λάθος. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις το σώμα σου σε σχέση με την οποιαδήποτε μηχανή καβαλάς. Όχι να πάρεις αναβολικά για να οδηγήσεις το zzr. Δεν έχει καμιά σχέση ο έλεγχος του παπιού. Το παπί είναι πιο ελαφρύ από 'σενα, το zzr όχι. Μέσα στην κίνηση δεν το κάνεις καλά το zzr αν δε μάθεις βασικά πράγματα με μια πιο βατή μηχανή για τη μη εμπειρία σου.

gat0s
22/05/2011, 21:07
Ρε αφηστε το παιδι να παρει τον ζζρα
Αφου σας λεει οτι δεν θα τρεχει.Μεχρι 130 θα πηγενει.
Δες αυτον http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
Δεν τρεχει.
ετσι να κανεις και συ αγορι μου (να μην σε κλαιμε κιολλας)για να δουλεψει και κανενα συνεργιο και κανενα μαγαζι με ανταλακτικα.
Να τα παρεις και γνησια τα ανταλακτικα,μην βαλεις τιποτα μεταχειρισμενα.
Δουλεψε ενα 6μηνο ακομα τζαμπα να δεις την γλυκα.
Να το παρες αλλα να μην τρεχεις.Ειπαμε να δουλεψουν μερικα μαγαζια στην Ελλαδα,οχι τα γραφεια τελετων

SVX
22/05/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gat0s
Ρε αφηστε το παιδι να παρει τον ζζρα

Να το παρες αλλα να μην τρεχεις.Ειπαμε να δουλεψουν μερικα μαγαζια στην Ελλαδα,οχι τα γραφεια τελετων

:bigcry: :bigcry:

227034

Joyrider
22/05/2011, 21:16

Άστους να λένε, φυσικά και παίζει ρόλο το βάρος και η διάπλαση του αναβάτη στον έλεγχο της μηχανής. Γι'αυτό δεν τον κοροιδεύουν και τον Pedrossa? :lol:

Είναι αδύναμος και δεν κουμαντάρει το μηχανάκι στις στροφές, κουράζεται πριν το τέλος του αγώνα, δεν κάνει μονομαχίες, δεν έχει πρόσφυση ο πίσω τροχός λόγω έλλειψης βάρους.:bigcry:

Αλλά από την άλλη θέλουν κανονισμό ελάχιστου βάρους αναβάτη-μοτοσυκλέτας... :rotflmao: :bigcry:

Γμστ δεν βγάζεις άκρη.

p@nos
22/05/2011, 21:22
re file eisai kai gerodemenos kiolas eisai poli gamatos pao stixima eisai kai omorfos me megalo poyli ta exis ola kai lefta patera gamas leme pare to mixanaki na pame gia gkomenes na skasoyme me ta ergalia na ksera8oyn oles ego 8a mai apo piso omos giati me to fx de poylas toso moyri ektos ama toy kano kai tis aerografies poy 8elo na psaronoyn oi gkomenes

banditv400limit
22/05/2011, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re file eisai kai gerodemenos kiolas eisai poli gamatos pao stixima eisai kai omorfos me megalo poyli ta exis ola kai lefta patera gamas leme pare to mixanaki na pame gia gkomenes na skasoyme me ta ergalia na ksera8oyn oles ego 8a mai apo piso omos giati me to fx de poylas toso moyri ektos ama toy kano kai tis aerografies poy 8elo na psaronoyn oi gkomenes να βαλετε κ τα body talk :D :D

p@nos
22/05/2011, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
να βαλετε κ τα body talk :D :D

ti le re tsipi gia ti mas perases na pame me ta a8litika gia gomenes de forao tipota ligotero apo emporio armani alla poy na ksereis esi apo kana xorio 8a sai se kana boyno opos se kobo aporo poy exis kai internet kai malista ksereis na grafeis kai apo to pliktrologio

akoy ekei body talk....................

p@nos
22/05/2011, 21:45
ante mi ta spaso ola edo mesa kai sas to kliso to magazi mi kolate de kserete poios ime

p@nos
22/05/2011, 21:45
tsadistika tora

spyro
22/05/2011, 21:46
mlks το ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!

ο rein είναι και μας κάνει πλάκα

:bawl:

pipe_smoker
22/05/2011, 21:51
Πάντως απορία το έχω.

Πόσοι άραγε να είναι οι πιτσιρικάδες που με μηδενική εμπειρία (ή έστω παπιοεμπειρία) πάνε και παίρνουν ζουζούρια, μπούσες, gsxr 1000άρια (λες και θα είχε σπουδαία διαφορά το να έπαιρνε 600 κι ότι δε θα έτρωγε τα μούτρα του με αυτό αλλά τέσπα) και άλλα τέτοια όμορφα?

Κι άντε μια μερίδα αυτών γράφει κι εδώ μέσα και ζητάει και γνώμες :bigcry:

Οι υπόλοιποι που δε γράφουν καν?

Πραγματικά μου την έδινε στα νεύρα ο πόλεμος που μου έκανε ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θα πάρω μηχανή. Αν από την άλλη βέβαια είχα να επιλέξω μεταξύ αυτού του (άδικου) πολέμου και μιας συμπεριφοράς τύπου "πάρε ότι θες αγόρι μου να κάνεις το κέφι σου" μάλλον το πρώτο θα επέλεγα.

Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο στον φίλο (από τα ποστ του φαίνεται ότι δεν έχει χαμπαριάσει από έμπειρους, σιγά μη χαμπαριάσει από μένα) πέρα από το να του ευχηθώ καλή τύχη.

Θα τη χρειαστεί.

banditv400limit
22/05/2011, 21:56
ti le re tsipi gia ti mas perases na pame me ta a8litika gia gomenes de forao tipota ligotero apo emporio armani alla poy na ksereis esi apo kana xorio 8a sai se kana boyno opos se kobo aporo poy exis kai internet kai malista ksereis na grafeis kai apo to pliktrologio

akoy ekei body talk.................... eboreo amarni sto fx?και ο αλλος με το ζουζουρα τι θα βαλει?σημερα βαλανε το ιντερνετ εδω στο ψηλορειτη κ ειπα να δω τι ειναι.παω να αρμεξω και να κανω προπονηση στο σημαδι με το τσιφτε.δε θα σε πετυχω εξυπνακια θα σε ξεκουρμουλωσω :evil: :evil: :evil: :beer:

p@nos
22/05/2011, 22:02
exeis bei stin black list

ena 8a soy po.....pao 18 xronia gimnastirio.....ksekina na tremeis.....avrio tetoia ora 8a ksero kai poy meneis............

banditv400limit
22/05/2011, 22:07

ena 8a soy po.....pao 18 xronia gimnastirio.....ksekina na tremeis.....avrio tetoia ora 8a ksero kai poy meneis............ κ γω 18 χρονια ξερεις ποσες ταμπελες κ οχι μονο εχω κανει σουρωτηρια??ελα κ θα βαλω αυτα με το αλατι :D μη σου κανω κ κανενα κακο δηλαδ:cool:

p@nos
22/05/2011, 22:15
de soy pa pera apo to gimnastirio eimai kai expert sta opla............boro na xrisimopoiiso ena .44 magnum gia tin periptosi soy

Do I feel lucky?'Well do ya, punk? :smokin:

banditv400limit
22/05/2011, 22:23
de soy pa pera apo to gimnastirio eimai kai expert sta opla............boro na xrisimopoiiso ena .44 magnum gia tin periptosi soy

Do I feel lucky?'Well do ya, punk? :smokin: αυτα ειναι για νεογεννητα.φαντασου ο γιος μ ο μεγαλος {4,5 χρονων}εμαθε λυση αρμολογηση στο 50mm που του πηρα δωρακι προσφατα.πας να μπλεξεις φιλε............

imitrelos
22/05/2011, 23:31
Πάρε ότι θες παλικάρι μου τσάμπα σου μιλάει τόσος κόσμος , α ξέρεις
τρόμαξα με τις απειλές σου τστστστς αλλά σου είπα είναι Θεμα παιδείας που δυστηχως δεν έχεις και τέλος εδώ ....συμβουλή τελευταία πάρε αμάξι . Όχι οτι δεν υπάρχει πάλι τεράστια
πιθανότητα να σκοτωσεις κάποιον στο διάβα σου και το κακό ότι δεν θα φταίει
@p@nos σε καλό σου όχι μόνο γέλασα αλλά χρωστας και καθαριστηριο μου βγήκε ι καφές από την μύτη από το γέλιο

John Steed
23/05/2011, 01:17

ena 8a soy po.....pao 18 xronia gimnastirio.....ksekina na tremeis.....avrio tetoia ora 8a ksero kai poy meneis............

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giorgos.ken
23/05/2011, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
τωρα εξηγειται γιατι εισαι τοσο στοκος.... επιδη εισαι γεροδεμενος, νομιζεις οτι εισαι ο γαμω και δερνω και οτι
ετσι θα σου ανοιγουν ολες οι πορτες!! οποτε δεν χρειαζεται να γνωριζεις τιποτα!

αμ δε!! σε γελασανε φιλαρακι... σωπα ρε μαγγα αυτες ειναι δικες σου θεωριες δεν ειπα κατι τετιο ρωτησα και αντε τραβα να κανεις αλου τις μαγγες σου στοκε

giorgos.ken
23/05/2011, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Πάρε ότι θες παλικάρι μου τσάμπα σου μιλάει τόσος κόσμος , α ξέρεις
τρόμαξα με τις απειλές σου τστστστς αλλά σου είπα είναι Θεμα παιδείας που δυστηχως δεν έχεις και τέλος εδώ ....συμβουλή τελευταία πάρε αμάξι . Όχι οτι δεν υπάρχει πάλι τεράστια
πιθανότητα να σκοτωσεις κάποιον στο διάβα σου και το κακό ότι δεν θα φταίει
@p@nos σε καλό σου όχι μόνο γέλασα αλλά χρωστας και καθαριστηριο μου βγήκε ι καφές από την μύτη από το γέλιο προσεξε μην σκοτωσεις εσυ κανεναν πρωτα και ασε με εμενα,κοιτα την δικια σου παιδεια και αυτη που σου δωσαν οι γονεις σου αν σου δωσαν δηλαδη και μετα μιλα

DrEvil
23/05/2011, 02:50
Έναν στόκο ν' απλωθεί στα τζάμια μου τον χρειάζομαι κι εγώ...
Μπάζει τον χειμώνα και χάνω απόδοση από το ερκοντίσιον το καλοκαίρι...

Όποιος καλοθελητής, εδώ είμαστε (ή ήμαστε;;; )

Γιώργο.κεν, άκου τον παπ... και θα πάρεις μηχανάκι που θα μελώσεις και θα επιβιώσεις....

Α! Και μην κολλάς στον Τετα που θα σε περάσει και μετά πέσεις από τα λάδια...

liakaros
23/05/2011, 04:26
Το γ@μησατε και ψοφησε,αμφοτεροι,σχετικα με ανατροφες,γονεις,παιδεια κλπ κλπ...

χαλαρωστε...

giorgos.ken
23/05/2011, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όχι, η δύναμη είναι ένα + μόνο αφού σου πέσει η μηχανή, για να τη σηκώσεις ...

για να μη σου πέσει, πρέπει να αποκτήσεις την αίσθηση ισορροπίας που απαιτείται, να είσαι άλλες φορές ''μαλακός'' και άλλες φορές ''απότομος'' στον χειρισμό της, να εξοικειωθείς με τον τρόπο που επιταχύνει και επιβραδύνει ...(αυτά τα 2 τελευταία, χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες χλμ)

πρέπει επίσης να μάθεις να εκτιμάς όλα τα δυνατά σενάρια που μπορεί να προκαλέσουν οι κινήσεις των προπορευόμενων οχημάτων, αυτών που ακολουθούν, ακόμη και αυτών που είναι σταθμευμένα!

πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν υπάρχει κόκκινο και πράσινο φανάρι για σένα, πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, ότι κάποιος θα παραβιάσει την προτεραιότητά σου.

Πρέπει να αποκτήσεις την ικανότητα να ''αισθάνεσαι'' πόση πρόσφυση σου προσφέρει η άσφαλτος στα επόμενα μέτρα και στην επόμενη στροφή.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, είναι αδύνατο να τα αφομοιώσει κανείς απο τα μια μέρα στην άλλη ό,τι μηχανή και αν οδηγεί, όσο ταλέντο και να ΄χει ... όταν μάλιστα αυτή η μηχανή έχει και περίσσια κιλά, σου προσθέτει μερικές ακόμα δυσκολίες, και καθυστερεί σημαντικά τη βελτίωση των ικανοτήτων σου.

Αν παρόλαυτά είσαι γεροδεμένος, και οδηγείς μια μηχανή κάτω απο 200 κιλά, με χαμηλή σέλα και ''στενή'' σιλουέτα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να γλιτώσεις απο ''χαζά'' πεσίματα, την ώρα που παρκάρεις ή κάνεις μια μανούβρα μέσα στην κίνηση ή ανεβαίνοντας ένα πεζοδρόμιο κλπ κλπ

αν οδηγείς μια βαριά μοτοσυκλέτα, έχεις χάσει το παιχνίδι, όση δύναμη και να 'χεις απο τη στιγμή που θα γείρει λίγο παραπάνω και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να πέσει, για αποφύγεις τραυματισμούς σε πόδια και μέση ...

Η δύναμη δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στο χειρισμό της μηχανής, οι κινήσεις που απαιτούνται είναι πολύ λεπτές και ακριβείς, ακριβώς για να μην διαταράξεις την ισορροπία της!

Σκέψου μόνο ότι οι περισσότεροι οδηγοί αγώνων παγκοσμίου επιπέδου, ζυγίζουν 50-60 κιλά και κουμαντάρουν θηρία 230+ ίππων

αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, τα υπόλοιπα, όπως είπαμε ok το καταλαβα

ERRIKA
23/05/2011, 11:10
Nα το πάρεις αλλά να μετακομίσεις (και εσύ) στον ανατολικό Όλυμπο. :wave2:

imitrelos
23/05/2011, 11:24

Πάντα το υποπτευόμουν ότι εσυ είσαι ο πράκτορας που έκλεβε τίς ρυθμίσης του Ρόσσι για άλλους :D :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :beer:

950dim
23/05/2011, 12:31
...ορεα...

Δλδ τα πολλα...

227054

Road67
23/05/2011, 12:53
Τί σημασία έχει η παιδεία και η γραμματική σε ένα θέμα που αφορά το αν είναι σοφή ή όχι η αγορά μιας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας από έναν άπειρο; Καμία! Επικαλούμαι να θυμηθείτε τα χρόνια που κι εμείς υπήρξαμε πιτσιρικάδες και ονειρευόμασταν διαστημόπλοια. Κάποιοι τα πήραν, κάποιοι άλλοι όχι. Δηλαδή όλοι οι κάτοχοι σούπερ ντούπερ μερσεντές ξέρουν και να γράφουν; Κάποιοι χάνονται στον αγώνα της επιβίωσης και της ανόδου της στάθμης του τραπεζικού λογαριασμού και ξεχνούν να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν, αφήνουν τους τρόπους τους στο σπίτι και δε δέχονται μύγα στο σπαθί τους, ειδικά όταν είναι και πολύ νέοι και μετρούν πρωτίστως οι ορμόνες της ηλικίας και μην ξεχνάμε το καλοκαιράκι που φέρνει συνειρμούς για μπιτς μπαρς πίνα κολάντα (ντάξει είμαι προϊστορικός τί να κάνουμε τώρα;;; :D ) και ωραία μωρά με παρεό και καμπύλες που ανασταίνουν και κάτι παππούδια σαν κι εμάς.
Χθες βράδυ είχα ξεχάσει το κομπιούτερ ανοιχτό σε αυτό το thread με τίτλο: ''θελω zzr 1400 τι να κανω''; και παράλληλα παρακολουθούσα στην τιβί το ''Βλέπω το θάνατο σου 4''... Τυχαίο; Δε νομίζω! Αρκετά ειρωνικό πάντως.
Γιώργη πρέπει να μάθεις πολλά πριν κάνεις μια τέτοια μετάβαση, με μια μικρότερη μηχανή κάποια που θα μάθεις να την κουμαντάρεις. Καβάλησες ένα δυομισάρι μηχανάκι που εμένα δε μου λέει τίποτα το να κάνεις μια πορεία, ακόμη κι αυτό κρύβει δυνατότητες που μόνο η συμβίωση μπορεί να σου αποκαλύψει. Επίσης το δυνατότητες έχει ένα μηχανάκι είναι δίκοπο μαχαίρι. Η ίδια η δυνατότητα μπορεί κάλλιστα κάτω απ' τη δική σου αδυναμία να τη χειριστείς να αποβεί ολέθρια.
Γι' αυτό σου ξαναπροτείνω. Αδιαφορώ τι θα πάρεις, αλλά πλήρωσε σε μια σχολή να κάνεις μερικές πορείες με μια μηχανή και όταν πάρεις ό,τι πάρεις να κάνεις οπωσδήποτε css. Τουλάχιστον να ασφαλίσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου.

PortisHead
23/05/2011, 12:59
Τί σημασία έχει η παιδεία και η γραμματική σε ένα θέμα που αφορά το αν είναι σοφή ή όχι η αγορά μιας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας από έναν άπειρο; Καμία!

Αν εχει λεει......

SVX
23/05/2011, 13:01
Τί σημασία έχει η παιδεία και η γραμματική σε ένα θέμα που αφορά το αν είναι σοφή ή όχι η αγορά μιας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας από έναν άπειρο; Καμία!

εδω δεν εχει σημασια στην αποκτηση αδειας οδηγησης.... πλακα κανεις...?

Road67
23/05/2011, 13:17
το κείμενο δεν ήταν ρεαλιστικό :D :D
και ήταν για να αναρωτηθεί ο πιτσιρικάς ;)

όχι εσείς παππούδια :lol: :lol:

Allst@rf
23/05/2011, 13:20
:eyepop: :eyepop:

ρε λετε???????

http://www.youtube.com/watch?v=h4ZdwUoyb90

:eek: :eek:

(απο διπλανο φορουμ)

Road67
23/05/2011, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ρε λετε???????

http://www.youtube.com/watch?v=h4ZdwUoyb90

:eek: :eek:

(απο διπλανο φορουμ)

όπως θα δεις και στο βιντεάκι george.ken ο οδηγός της μοτό δεν είναι ο χαλ χόγκαν (που τον θυμήθηκα πάλι αυτόν :lol: γερνάω :sad: :D ) ...

giorgos.ken
23/05/2011, 19:12
Τί σημασία έχει η παιδεία και η γραμματική σε ένα θέμα που αφορά το αν είναι σοφή ή όχι η αγορά μιας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας από έναν άπειρο; Καμία! Επικαλούμαι να θυμηθείτε τα χρόνια που κι εμείς υπήρξαμε πιτσιρικάδες και ονειρευόμασταν διαστημόπλοια. Κάποιοι τα πήραν, κάποιοι άλλοι όχι. Δηλαδή όλοι οι κάτοχοι σούπερ ντούπερ μερσεντές ξέρουν και να γράφουν; Κάποιοι χάνονται στον αγώνα της επιβίωσης και της ανόδου της στάθμης του τραπεζικού λογαριασμού και ξεχνούν να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν, αφήνουν τους τρόπους τους στο σπίτι και δε δέχονται μύγα στο σπαθί τους, ειδικά όταν είναι και πολύ νέοι και μετρούν πρωτίστως οι ορμόνες της ηλικίας και μην ξεχνάμε το καλοκαιράκι που φέρνει συνειρμούς για μπιτς μπαρς πίνα κολάντα (ντάξει είμαι προϊστορικός τί να κάνουμε τώρα;;; :D ) και ωραία μωρά με παρεό και καμπύλες που ανασταίνουν και κάτι παππούδια σαν κι εμάς.
Χθες βράδυ είχα ξεχάσει το κομπιούτερ ανοιχτό σε αυτό το thread με τίτλο: ''θελω zzr 1400 τι να κανω''; και παράλληλα παρακολουθούσα στην τιβί το ''Βλέπω το θάνατο σου 4''... Τυχαίο; Δε νομίζω! Αρκετά ειρωνικό πάντως.
Γιώργη πρέπει να μάθεις πολλά πριν κάνεις μια τέτοια μετάβαση, με μια μικρότερη μηχανή κάποια που θα μάθεις να την κουμαντάρεις. Καβάλησες ένα δυομισάρι μηχανάκι που εμένα δε μου λέει τίποτα το να κάνεις μια πορεία, ακόμη κι αυτό κρύβει δυνατότητες που μόνο η συμβίωση μπορεί να σου αποκαλύψει. Επίσης το δυνατότητες έχει ένα μηχανάκι είναι δίκοπο μαχαίρι. Η ίδια η δυνατότητα μπορεί κάλλιστα κάτω απ' τη δική σου αδυναμία να τη χειριστείς να αποβεί ολέθρια.
Γι' αυτό σου ξαναπροτείνω. Αδιαφορώ τι θα πάρεις, αλλά πλήρωσε σε μια σχολή να κάνεις μερικές πορείες με μια μηχανή και όταν πάρεις ό,τι πάρεις να κάνεις οπωσδήποτε css. Τουλάχιστον να ασφαλίσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου. κοιτα δεν εχω ακομα διπλωμα για μηχανη ανεξαρτητων κιβικων δεν ειμαι ακομα 21 σε 2 μηνες θα γινω και θα παω να βγαλω και αναγγαστηκα θα δωσω με μηχανη για να γινει ανεξαρτητων κιβικων γιατι κατι μου ειπαν οτι δεν γινετε να το κανω κατευθιαν με ενα παραβολο γιατι εχει 1 κωδικο διπλα 78 που σιμενει μονο αυτοματο κατι μαλα@@ιες τετιες μου ειπαν.τα μαθηματα στην σχολη οδηγων ειναι 4 και δινεις νομιζω με 250αρα θα με βοιθησει αυτο καπως πιστεβεις;επισης ολες οι σχολες με 250αρια σου δινουν να δοσεις η αναλογα;οσο για τα αλλα που μου πες τα εχω υποψην μου τι νομιζεις οτι θα παρω αυτο το τερας και θα αρχισω να βγενω εθνικες και να πηγαινω βολτες αμεσως;και κατι αλλο μπορεις να μου γραψεις μια λιστα με ολα τα βασικα που θα πρεπει να εχω ωστε να ειμαι οσο το δυνατον ασφαλεις,κρανος,στολη και οτιδιποτε νομιζεις,επισης θελω και καλες μαρκες πιες κατα την γνωμη σου ειναι η καλιτερες να βγαλουμε και εναν λογαριασμο με ολα τα αξεσουαρ που χριαζομαι δεν με ενδιαφερει η τιμη δινω οσα χριαζονται.

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:18
Κανε ενα ψάξιμο στο φόρουμ στο κομματι του εξοπλισμού, εχουν απαντηθεί όλα αυτα, μην τα θες έτοιμα.

Επιγραμματικα, τα απαραιτητα (για μενα) είναι κρανος, μπουφαν, γαντια, μποτες. Μετά παμε σε παντελόνι, ενδεχομένως σε ολοσωμη δερματινη κλπ κλπ.

Στο κάθε ενα υπάρχουν πολλα είδη σε πολλές τιμες και για διαφορες χρήσεις. Μια και μένεις στην Αθηνα, εχεις πρόσβαση σε πολλα μαγαζια για να δοκιμάσεις, καθως και στο ιντερνετ για να αγοράσεις.

Πολύ χοντρικα ξεκινας με 1000 ευρω για τα βασικα που σου ανέφερα. Ειναι το ελαχιστο.

Αφιέρωσε αυτους τους δύο μηνες στο να διαβασεις όλα τα θρεντ εδω για τον εξοπλισμο ωστε να μαθεις τί κάνει το καθε τι και που χρησιμοποιείται. Οτι απορία έχεις, ποσταρέ την στο αντιστοιχο θρεντ, οχι εδω. Να είσαι σίγουρος οτι θα παρεις απαντησεις, εαν δεν τις βρεις ήδη έτοιμες απο παλιά ποστ.

Καλό ψάξιμο

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:23
Παίδες, ήρεμα με τα μπινελίκια όλοι σας :wave2:

mikes
23/05/2011, 19:48
;και κατι αλλο μπορεις να μου γραψεις μια λιστα με ολα τα βασικα που θα πρεπει να εχω ωστε να ειμαι οσο το δυνατον ασφαλεις,κρανος,στολη και οτιδιποτε νομιζεις,επισης θελω και καλες μαρκες πιες κατα την γνωμη σου ειναι η καλιτερες να βγαλουμε και εναν λογαριασμο με ολα τα αξεσουαρ που χριαζομαι δεν με ενδιαφερει η τιμη δινω οσα χριαζονται. τουλαχιστον εδω εισαι μαγκας και βαδισεις σωστα... εδω σου αξιζει ενα μπραβο!

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:49
To θρεντ κλειδώνει παίδες, τέλος. Δεν ακουτε.

@giorgos.ken εαν θες να μαθεις/δεις περισσότερα για εξοπλισμό και μηχανες, καλό ειναι να έρθεις σε μια απο τις συναντησεις μας. Εκει θα ακουσεις και θα δεις πράγματα απο πρώτο χερι και θα διαπιστώσεις πολλά που ενδεχομενως τα αγνοείς.